Idol-Amanda.

image230
Va det bara jag som ryste när Amanda sjöng Hallelulja?
Nu vill jag att hon vinner bara för det.

Audi, öl och lycka.

320252-229
Världens finaste kaross, nästan, om inte min rosa Audi TT blir finare. Tamiyas finfina Audi A4 DTM Ekström. Direkt från Danmark. Den ska på i morgon, för då ska vi drifta i någon lokal på Dometic, Tomas jobbar där och har lyckats komma över någon lokal, han är typ chef så han bestämmer. Vi ska vara där redan vid tio i morgon bitti så blir att gå upp lite skapligt.

Nu blir det potatisgratäng, kyckling, exotic snacks, ölkorv och öl till Idol. Lycka.

Julfint.

Se så fint det vart med mina två nya ljusstakar. (metallstativ med plexigranar)


Rena kläder och mat i kylen.

Idag va meningen att jag skulle ta en liten sväng ner till far för att tvätta och senare låta honom köra mig till affären så att jag kunde handla lite. Men slutade visst med att jag tillbringade större delen av dagen där, vart visst att hjälpa gubben med att köra en hel del till soptippen. Lackade även min finfina Audi TT kaross till nya bilen, rosa mettalic ska den bli, den är inte riktigt färdig än, ett lager rosa till och sen ett lagar vit lack så det håller.

Det är skapligt rörigt nere hos far nu, eller hos Johan, beror på hur man ser det, han har köpt huset nu i alla fall. Massa golv och väggar renoveras och Pappas och Jespers alla grejer står huller-om-buller, plus att det nya köket och en massa annat står i kartonger överallt. Men det gick i alla fall klämma in sig i köket så det gick att ta en fika.

Här har det precis smaskats på en pizza efter shoppingrundan och nu är det nog dags att hänga tvätt, sen får vi hoppas att det är något bra på tv, annars väntar nog Mario på mig.

Devedä.

320252-222
Sådär, idag fick jag en lite present från filmklubben, det är allid trevligt med lite rabbater så det blir billigt! Antar att även jag måste ge filmindustrin något efter allt vackert de har gett mig under åren. Sällskapsresan-boxen och nya Harry Potter, eftersom jag har de andra 4 i dvd-hyllan så är såklart även den ett måste.
Heroes-boxen såldes billigt på PåAv så va även tvungen att utrusta min dvdsamling med den.

Klubbkväll.

Väldigt trevlig klubbmöte även ikväll, bara det att folk ska bråka om att det inte blir något byggt på våran mini-z bana, men va tusan, jag tycker det är kul så länge vi bara ses där och pratar skit och mekar med vad vi känner för, grabbarna är det viktigaste, inte körandet, visserligen va körandet det absolut bästa idag, min nya HPI går hur bra som helst, det är så sjukt kul!

Nu nu har det vart en lång dag, så dags att sparka av sig skorna och slänga sig på soffan igen, min underbara soffa och tv, vad skulle jag göra utan er? MAT, förresten, det är viktigt, det får jag styra upp. Sen måste det spelas en hel del Super Mario Galaxy ikväll med.

SMG och HPI.

Äntligen är mitt wii fixat så jag kan spela Super Mario Galaxy, det är efterlängtat det spelet. Har bara spelat till mig tre stjärnor än, men så här långt är det helt perfekt. Har även fått mitt nya drifting chassie, så har monterat i motor, fartreglade, mottagare och servo i det nu, har även ny radio, så ska bli riktigt kul att få åka på klubbmöte i morgon och få provköra lite! Chassit är ett HPI Sprint och nya radion är en Hitec Agressor SRX.

Ne, nu är det nog dags för lite glögg, lussebulle och Heroes. Ska antagligen spelas lite till sen med om det inte är något mer man måste se på tv, natti.


Lösningar på dagens I-Landsproblem.

Sova och bra filmer och serier trollar bort huvudvärk och får en på lite bättre humör, R får sätta i ett nytt chip i mitt wii så fungerar nog det igen, såklart får jag lämna tillbaks min HPI-bil och E kommer ner med två nya till mig i morgon, meningen är att jag ska välja en utav dom, med Sarah finns inte så mycket att göra, sluta ses? Antagligen såklart absolut det bästa, men tänk själva på vem du har tillbringat mest tid med, delat allt med, de senaste två och ett halvt åren, sen slutar du träffa och tänka på den människan, hur illa den än gjort dig, lycka till.

Sin City är en av de bästa och snyggaste filmerna jag sett i alla fall, när det är dags för en ny kvinna för mig så är Jessica Alba med på min topp tio.

Hej soffa.

Huvudvärken tog visst över min dag, så har svoit ett par timmar på soffan nu,  men har även sett två avsnitt av Studio 60 on the sunset strip, det är riktigt bra. Ska äta lite nu och sen lägga mig på soffan igen, mår så underbart idag, funderar på att se på filmen Sin City, har vart sugen på att se den väldigt länge nu, en storfavorit.


En Magnum 357, ja tack.

Jaha, nemen va bra! Nu har jag precis förstört mitt Nintendo wii när jag klantade mig när jag skulle göra en uppdatering, råkade stänga av mitt i så nu funkar det inte istället. Duktigt. Min nya radiostyrda bil, va inte alls det HPI chassit jag ville ha och Sarah låtsas att vi är en lycklig familj när hon är här, jag blir så förbannat irriterad så jag heslt vill bli sjuten i huvudet nu direkt, ingen bra dag idag.


Krubb.

Det fick bli potatisgratäng och gröna bönor istället för ris och sås till den baconlindade kycklingen, men kanon gott va det. Jag är förjävla duktig mest hela tiden. Nu ska jag snart ta mig ett glas öl till Jarmo och Yippee-Ki Yey MF,
för det är jag värd.


Hjältar, bender och kyckling.

Så, några sköna timmar i soffan senare. Episod 8 och 9 av säsong 2 av heroes, 9an, är nog bland de bästa avsnitten än så länge, verkligen! Såg även precis Futurama: Benders big score, nya Futurama filmen, älskar ju Futurama och speciellt Bender, men filmen va lite sådär, den va bra men kändes en aning rörig och lång, men helt klart sevärd om man är Futurama-fan.

Är nog dags för lite mat nu, ska slå på stort nu när det är söndag och allt, baconlindad kyckling, ris och så får jag koka ihop någon god gräddsås.

Helgslut.

Det va den helgen det, har mest vart i sporthallen och tittat på flyg som sagt, är nog dags att sparka av sig skorna och lägga sig på soffan framför teven återigen, måste se ifatt några Heroes avsnitt tror jag, ligger 2 avsnitt efter nu, inte bra.

Oj, är visst för trött för att skriva något intressant, återkommer.

Inomhusflyg i Motalasporthall.

Igår va vi där mellan 5 och halv elva på kvällen, Peter tvingade på mig att flyga helikopter, han skrev upp mig på pilotlistan utan att ens fråga, men som tur va gick det bra, som sagt har jag inte flugit helikopter förut, men några vart faktiskt tillochmed imponerade av att jag va så dutkig redan från början, flög en lite mindre Helix 3D igår och idag en något större Eagleye från Art-tech, gillade den lite större bättre tror jag, den va mycket lugnare och kändes mer lättflugen, men det är väl typiskt att man ska tycka att det är kul med, för det är ingen billig hobby det här.

Idag va vi där redan 07.50 i morse, det va många trötta farbröder där som inte hade sovit en blund på hela natten. Claes tyckte jag skulle flyga på uppvisningen med, aningen pinsamt när man knappt kan flyga men det gick bra, visserligen flög jag även alla andra gånger inför publik. Nog om detta, men man ska vara en stolt nörd.

Har visst förresten med mig en ny driftingbil hem med, i byggsats. Så nu har jag något att bygga på ett par dagar.


En kort om snö och flygnördar.

Det är fint ute nu, har ni tänkt på det? Snötäckta träd är fint. Ikväll är det inomhusflyg, radiostyrt såklart, i sporthallen här i motala, de ska försöka slå något slags rekord eller vad det är? de ska i alla fall flyga ett dygn eller liknande, ska börja klockan sex nu ikväll och fortsätta tills i morgon, lite galet. Men ska dit med Peter ikväll, kan säkert vara kul att se, och jag ska själv testa att flyga lite helikopter, roligt. Ska dock inte vara kvar där hela natten, så pass stor nörd är jag ej. Men man kan ju dra sina egna slutsatser om jag väljer det före något annat en lördagkväll.

De så extramt efterlängtade bilderna från igår, marcus och en kudde.

Johan, 28.

Idag fyller storebror år, hela 28 år, snart gubbvarning även där. Det vart kalas med smörgåstårta och han fick Bosse bildoktorn spelet och 1000-lapps toapapper av mig, han vart väldigt glad över båda så känns bra. Innan det vart kalas så va Marcus här en sväng, Johans son, min brorson, vi ritade och tittade lite på film, kul att träffa honom lite, för blir inte så mycket nu för tiden, snart kommer det även en ny bebis i familjen, tror det är dags i april, maj någon gång.

Blir deppig av att batteriluckan på min boxdosa är trasig, fjärrkontroller utan batteriluckor är det äckligaste jag vet och så hittar jag inte kabeln till min kamera, för råkade ta kort utan sd-kort i, så går inte få ut bilderna utan kabel, vilket jävla skit. För tog så fina bilder på Marcus, och mina nya fina kuddar från igår. dubbeltypiskt. Får ta den här jävla Alfonsbilden istället.


Mycket på G.

Jaha, tack för den slappa-hemma-och-spela-wii-dagen, nu har jag visst tillbringat hela dagen i Linköping istället. Pappa och Jesper skulle åka dit och ville ha med mig som smakråd såklart. Båda ska flytta, Jesper ska flytta till egen lägenhet och Pappa ska flytta till sommarstugan, så då blir det inte en sommarstuga längre, utan Pappas hus, tokigt. Han har sålt sitt vanliga hus till storebror Johan, så det är mycket på gång i flyttbranchen.

Nej, nu blir det som vanligt en massa tv och lite mat.

Damn scorpion.

Kom visst upp skapligt idag även fast jag satt uppe tills efter tre i natt, vaknade vid nio i alla fall. Ska ha en skön och slapp dag här hemma bara, spela en hel del Wii om det nu tänker hålla sig vid liv, för har 4 nya spel att spela, underbart nu när det börjar komma lite kvalitetspel, testade Resident Evil Umbrella Chronicles precis, och det är riktigt coolt, typ som ett arkade shoot em up. Gillar sånna spel, synd att jag inte har en pistol bara, men funkar nog lika bra med bara wii-kontrollen, man får sikta och skjuta på samma sett ändå. Fastnade såklart direkt på första bossen, den jävla skorpionen har dödat mig säkert 10 ggr, dumma.

Ne, nu ska jag åter gå till mitt spelande, eller först ska jag nog styra upp lite kaffe.

Dagens Soundtrack: Kate Nash - Foundations


Thursday night,
everything's fine,
Except you've got that look in your eyes,
when I'm telling a story
And you find it boring your thinking of something to say.
You'll go along with and then drop it
And you Humiliate me, in front of our friends.

Then I'll use that voice what you find annoyin'
And say something like
"intelligent input darlin' why don't you just go and have another beer then?"

Then you call me a bitch and everyone we're with will be embarrassed,
and I won't give a shit.

My fingertips are holding onto the
cracks in our foundations,
and I know that I should let go,
but I can't.
And everytime we fight I know its not right,
everytime that your upset and I smile
I know I should forget, but I can't.

You said I must eat so many lemons,
'cause I am so bitter.
I said "I'd rather be with your friends mate,
cause they are much fitter"

Yes it was childish
and you got aggressive
and I must admit that I was a bit scared,
but it gives me thrills to wind you up.

My fingertips are holding onto the
Cracks in our foundations,
and I know that I should let go,
but I can't.
And everytime we fight,
I know its not right,
every time that your upset and I smile,
I know I should forget,
but I can't.

Your face is pasty,
'Cause you've gone and got so wasted,
what a surprise,
don't want to look at your face,
'cause its making me sick.

You've gone and got sick on my trainers,
I only got these Yesterday.
Oh my gosh, I cannot be bothered with this.

Well I'll leave you there till the mornin',
and I purposely won't turn the heating on
and dear God, I hope I'm not stuck with this one.

My fingertips are holding onto the
Cracks in our foundations,
and I know that I should let go,
but I can't.
And everytime we fight,
I know its not right,
every time that your upset and I smile,
I know I should forget,
but I can't.

And every time we fight I know it's not right,
every time that you're upset and I smile.
I know I should forget, but I can't.

[x2]

Mitt i nassa.

Oj, det vart visst några timmar framför teven ikväll/natt, klockan har paserat tre nu. Har sett igenom och rensat en del på hårdisken på boxen för den har börjat klaga över att den börjar bli full. Mitt WII började visst funka igen, bara det fick sova en liten stund, konstigt men bra. Nej, nu är det nog sängen som gäller, men måste nog ändå sätta på något bra på teven så jag har något att somna till, Natti.

Klubbmöte.

Ikväll va det såklart dags för klubbmöte igen, fullt upp va det idag. Någon skruvar sönder ett wii, någon säljer xbox 360, någon skruvar isär en dator och en annan mekar bil, hur nördigt och trevligt som helst. Det resulterade visst tillslut i att jag inte kan spela Nintendo wii alls nu, men Rickard ska nog fixa det åt mig i morgon. Sarah va hemma hos mig och gjorde pannkakor tills jag kom hem, snällt och gott. Nu är det återigen dags för teven, ska se lite inspelningar från kvällen, ska börja med Bonde söker fru och en och annan lussebulle.


Dagens soundtrack: I don't wanna be in love


She's going out to forget they were together
All that time he was taking her for granted
She wants to see if there's more
than he gave she's looking for

He calls her up
He's trippin on the phone now
He doesn't want her out there
And alone now
He knows she's movin it
Knows she's using it
Now he's losing it
She don't care

Everybody put up your hands
Say I don't wanna be in love
I don't wanna be in love
Feel the beat now
If you've got nothing left
Say I don't wanna be in love
I don't wanna be in love
Back it up now
You've got a reason to live
Say I don't wanna be in love
I don't wanna be in love
Feelin' good now
Don't be afraid to get down
Say I don't wanna be in love
I don't wanna be in love

He was always giving her attention
Looking hard to find the things she mentioned
He was dedicated
But most suckers hate it
That girl was fine
But she didn't appreciate him

She calls him up
She's tripping on the phone now
He had to get up
And he ain't comin home now
He's tryin to forget her
That's how we come with him
When he first met her
When they first got together

Everybody put up your hands
Say I don't wanna be in love
I don't wanna be in love
Feel the beat now

If you got nothing left
Say I don't wanna be in love
I don't wanna be in love
Back it up now
You got a reason to live
Say I don't wanna be in love
I don't wanna be in love
Feelin' good now
Don't be afraid to get down
Say I don't wanna be in love
I don't wanna be in love

To the beat
You got nothing to lose
Don't be afraid to get down

We break up
It's something that we do now
Everyone has got to do it sometime
It's okay, let it go
Get out there and find someone

It's too late to be trippin' on the phone here
Get off the wire
You know everything is good here
Stop what you're doin'
You don't wanna ruin
The chance that you got to
find a new one

Everybody put up your hands
Say I don't wanna be in love
I don't wanna be in love
Feel the beat now
If you got nothing left
Say I don't wanna be in love
I don't wanna be in love
Back it up now
You got a reason to live
Say I don't wanna be in love
I don't wanna be in love
Feelin' good now
Don't be afraid to get down
Say I don't wanna be in love
I don't wanna be in love

Nooo...Noooo

Now you know what to do, so come on feelin' good

Teveholic.

Har visst inte så mycket att berätta idag heller, mer än att jag laddar upp för en trevligt tv-kväll. Har precis smaskat på en egenhändigt gjord kycklingsallad, ser på Ugly Betty nu, och efter det ska jag se på filmen Superbad (supersugen på svenska) sen efter det blir det ett eller kanske två avsnitt av Heroes säsong två, för har visst missat att titta på förra veckans, och idag kom det ett nytt. För att få lite tidig julstämmning så har jag inskaffat glögg och lussekatter igen, smaskens. Det va allt den här gången, återkommer.

23:08'ish.
Men kolla på mig nu då, jag har återkommit i samma inlägg, fan va hi-tech! Superbad va i alla fall superbra, så jävla rolig och helsköna snutar. Borde se på Heroes nu men orkar inte riktigt, måste nog göra något mer kreativt, som typ spela Wii, kanske ta en nattmacka, är en aning trött med så sova kanske kan vara på sin plats inom en snar framtid.


Dagsrapport.

Inget vidare upphettsande dag idag heller, händer inte så mycket, men lite har jag fått uträttat, sovmorgon till halv 12, sen har jag betalt räkningar, städat och håller på att laga mat nu, potatisgratäng och hamburgare, så skulle vilja påstå att jag är ganska så duktig ändå.

Har lagt ner någon timme på att spela Mario and Sonic at The Olympic Games, riktigt roligt faktiskt, men vissa grenar är så jävla svåra, kul att man kan använda sina Mii gubbar med så man kan spela som sig själv.

Ne, som sagt har jag inte så mycket upphettsande att berätta för er idag heller, men nu är det dags för mat sen blir det lite matshopping någonstans.

Top notch.

Gårkvällen på Gästis i Borensberg va verkligen topp. Supermat, mycket folk och öppen bar. Pilgrimsmusslor, baconlindad kalkon, musselsoppa, rostbiff i rödvinsås, kallskuren kalv, potatisgratäng och massa annat gott. Jag har aldrig ätit någon slags mussla förut men båda gick faktiskt ner, är väl inte direkt någon fisk och skaldjurmännsika så passar kanske inte mig så jättebra, men äta gick det faktiskt.

Kul att alla verkar tro att jag är Peter och Evas son, men kan inte förstå att folk kan tro att man tillhör samma familj bara för att man har liknande glasögon, men det är lite komiskt, vissa trodde visst att jag va Alice pojkvän också, det är ju bara 10 år i årskillnad där, ja människor är roliga ibland.

Får hoppas att man inte gjorde bort sig inför något viktigt folk nu när det va gratis öl och det slank ner ett par stycken, men det ska nog inte vara någon fara. Super trevligt va det i alla fall och super fint har de fått det där, loungen är jätte mysig med fotöljer och platt-tv, de visade lite av fotbollen men den vart inte speciellt lyckad. Jag som tänkte att jag skulle vinna storkovan när det va sex gånger pengarna på Sverige.

Härliga söndagar, pizza, soffa och tv. Ska nog fortsätta på samma tema, Yippee-Ki Yey MF är snart och det blir ärtsoppa till kvällsmat, härliga tider.

Fit, het och härlig.

320252-208320252-209
Glasögon: Gucci
Tröja: Lyle & Scott
Tee: Cheap Monday
Jeans: Cheap Monday
Bälte: Norrlands Guld
Tapet: Black&white
Teaksideboard: Loppisfynd
Symaskin: Husqvarna overlock

Visst att jag känner mig en aning febrig och trött, och att någon liten djävul sitter och har BBQ inne i min mage, men nu har jag faktiskt fixat skjuts av min kära far in till Borensberg lagom till sju, mår nog trots allt inte så kass så man inte kan gå ut och äta och dricka gott. Jag har sett fram emot det så känns tråkigt att banga.

Up, up and away!

Blod i magsäcken och annat trevligt.

Lördag, ja vad gör man då? Någon skulle behöva dammsuga här, och kanske laga mat, för jag är hungrig och har dammtussar mellan tårna. Senare sen ska jag väl in till metropolen Borensberg och gå på invigningen av 'nya' Gästgivaregården, nyrenoverat och nya ägare, spännande, och om man blir bjuden på dricka och lite mat så är det svårt att stå emot.

Det kurrar, svider och brinner i min mage, undrar om jag har ärvt pappas dumma magsår eller något, för det är något som inte känns rätt där inne i alla fall.

Har beställt femte Harry Potter filmen och Sällskapsresan DVDBOXEN idag, va tvungen att beställa något från den där jävla filmklubben för att kunna gå ur, och med lite julrabatt så vart det faktiskt ganska billigt, bara 249kr för boxen och strax över 100kr för Harry.

Håkanbråkan spelar live i mitt vardagsrum.

Jag vart precis lite så där busigt sött lycklig när jag insåg att alla Håkan Hellströms album plus ett helt gäng live spelningar har hamnat på min hårddisk, det känns som fågelkvitter på våren, eller fjärilar när man är nykär. Man får ta vara på känslan.

320252-207

En dag så.

Vilken dålig bloggare jag har vart den senaste tiden, lovar att bättra mig. Har vart bakfyllor, lite snor och annat tokigt mellan mig och min blogg den senaste tiden. Dumt, och få inte upp hoppet för mycket nu för tänkter inte skriva något intressant nu heller, mer än att jag har vart hos far ikväll, hjälpt min bror med internet och såg lite på Idol och Fredag hela veckan, nu är jag hemma, ska dricka en öl till, se på Sällskapsresan på TV1000 Nordic och äta Taco-rester, fick bli en lugn fredag idag, för imorgon ska jag gå på VIP fest på Gästis i Borensberg och då måste man såklart vara pigg och fräsch.

Lovar att komma tillbaks stark med något storslaget en dag, jag är bara i en liten svacka. Goooo Dennis!

Hjärndoktorer och ovackra flickor.

Äntligen vaknat upp ur koman jag hamnade i efter den lilla födelsedagsfesten i onsdags, men det va det värt. Ska strax klä på mig något för att sedan knalla ner till psykhuset och möta min hjärndoktor, va ett tag sen jag va där nu igen så kan nog vara på sin plats att få prata av sig lite.

Det vart inget Super Mario Galaxy för min del igår, mitt WII ville inte riktigt, stackars mig, men får se till att få det fixat så jag kan spela snart. Såg på film istället, Hairspray, musikalfilmer kankse inte riktigt är min grej men Hairspray va faktiskt riktigt rolig och underhållande. Såg förresten A Mighty Heart för någon dag sedan med, Angelina Jolies senaste film, ni som känner mig vet kanske att jag har en lite förkärlek till henne, filmen va rätt tragisk, det är en sann historia dessutom, om hur hennes man som är jurnalist blir kidnappad och sedan avrättad i pakistan, filmen känns väldigt verklig, typ som en dokumentär, så den berör faktiskt på riktigt, men speciellt vacker va hon nog inte den här gången, typiskt.

Hjärndöd.

Igår efter lite lek och möte med mina nördvänner så knallade jag till John för att fira in hans 22års dag, mycket trevligt, drinkar och alla möjliga samtalsämnen som vanligt. Sarah tittade ner en sväng dit med, och jag fick nog i mig lite för mycket vilket resulterade att jag har legat hala dan idag och är allmänt hjärndöd så mina skrivkunskaper finns länge inte med mig, så ska nog sluta skriva nu och ska testa antagligen världens bästa spel, Super Mario Galaxy, äntligen är väntan över.

En kort om stygga pojkar.

Oj, nu har Dennis vart stygg, en hel dag utan ett enda blogginlägg. Fy. Idag har jag visst med fullt upp, det är butiker, nördmöten och sen förhoppningsvis så ska Johns födelsedag hinna firas lite ikväll, för han fyller i morgon. Oj, annars hade jag visst inte så mycket att berätta idag.

Julstämning och galna kaniner.

För en stund sedan avnjöt jag den första lussekatten för säsongen, supergod, östenssons egna är kanon. Hjälpte precis Sarah göra en Janssons Frestele också, för det är hennes favorit, så är nästan lite jultema idag, hittade även en glömd flaska glögg som jag ska korka upp till Boston Tea Party ikväll.

Har spelat endel Rayman Raving Rabbids 2 med, fan va jag gillar det spelet, det är klockrent, är så skön humor i det med, som senaste minispelet jag spelade nu sittar man i en biosalong, man ska hålla upp wiikontrollen mot örat som om man pratar i mobiltelefon, men när föreståndaren kommer in och tänder ljuset i salongen måste man genast slänga ner mobilen och trycka allt man orkar på en knapp för att skicka sms istället. Igår spelade jag schack, då skulle man hålla upp båda kontrollerna, en på var sida av huvudet, och sen koncentrera sig allt man kan, så trillar poängen in. Antar att man får poäng hur man än gör för har svårt att tro att wiikontrollen lyckas läsa av min lilla hjärnas aktivitet.


Greenstitch tröjor.

image205
Så nu har Dennis arbetat lite, sytt dit trådar på dessa två tröjor, Hooden ska John ha och T-shirten ska någon som beställde via hans blogg ha, så nu är de klara för leverans. Första Sweatshirten jag gör med Greenstitch trycket men tycker nog faktiskt att det vart fint, Nål på ryggen och glasögon fram på bröstet. T-shirten har stor nål på bröstet och sen ett litet Dennis Klarin tryck i nacken.

Såpornas alfahanar.

image204
Jag är en riktig tvnörd och pallar av att se på det mesta men det finns endel som jag verkligen inte klarar av, dessa amerikanska såpor och övermän som klarar precis vad som helst, det kryper i hela kroppen när jag ser alla dessa usla skådespelare och skådespelerskor läsa sina inlästa repliker och spela ut i ett extremt överspel, återhållsamt men ändå alldeles för mycket. Jag skäms lixom åt dom när jag ser på det. Chuck Norris i Texas Ragner är nästan värst, eller om det kanske är Mitch i Baywatch, eller Beachway [Uttalas: bätchwaay], som av någon konstig anledning pappa har kallat det så länge jag kan minnas, Mitch som samtidgt som han klarar av allt ska vara sexig när han gör det.

Även detta inlägg finns såklart på: Alternative Lifestyle.

Sovmorgon.

Oj, idag va visst Dennis trött, sov ända till kvart över tolv idag, det hör inte till vanligheterna nu för tiden, brukar ju faktiskt vara uppe vid nio-tio i alla fall. Idag har jag inget planerat så kan nog bli en lugn och skön dag, men har några saker jag borde ta tag i iallafall, hat två stycken Greenstitchtröjor jag måste sy dit tråd på innan jag levererar, sen har jag även lovat att laga en tröja åt Johan, så får helt enkelt sätta mig och gräva fram mina extrema sykunskaper. Men först måste jag nog slå ihjäl några timmar här framför datorn och kanske vid WII´et, så önska mig lycka till. Hej.

Det är hårt att vara man.

Det är visst hockey snart, Sverige - Finland. Antar att det betyder att man är tvungen att byta om till brynja och mjukisbyxor och tvinga i sig en öl. Men tror jag skippar klädseln, en öl kan jag nog ställa upp på. Ska surfa in på expekt nu och se om man kanske kan vinna lite pengar på svenskarna. Ikväll är det förresten dags för Jarmo i Yippiee-Ki-Yay igen, det är med manligt.

Har spelat endel idag igen, Rayman Raving Rabbids 2 till WII, klockrent verkligen, läs gärna lite mer på Alternative Lifestyle.

Designgenierna på Apple.

image203
Mitt designhjärta blir lite smått upphettsat och pumpar en aning snabbare när jag ser det här. Fick min första ordentliga titt på nya iMac och iTouch i torsdags när Torbjörn och Jag var i Linköping och vi besökte PC-City. 24" varianten av iMac är enorm, enormt snygg och ser enormt lyxig ut, priset på 14.000 känns nästan billigt, när man ser på den, ser den ut att kosta 30.000, det kanske bara är jag?

iTouchen är med en stilig liten krabat, med WLAN och lyx verkar den klara av allt som iPhone gör förutom att ringa, så det är trots allt lite mer än bara en mp3spelare. 2800 tror jag den kostade på PC-City, 8GB varianten.

Om det inte vore så att jag precis köpt min sköna Sony Vaio och är så nöjd med mediaspelaren i min Nokia N95 så skulle jag nog behöva konvertera över till MAC helt och hållet, så nu får det nog vänta tills det är dags att byta mobil, för då kan det mycket väl behöva bli en iPhone och en iMac får det nog först bli när mitt designkontor behöver uppgraderas en aning.

Detta inlägg är hämtat från: Alternative Lifestyle.

Damn i´m hot.

320252-202
Jag innan en promenad.

Borensberg by night.

Lördagen fortsatte i samma låga tempo, tv, tv-spel, lite öl och gott att äta, det ska absolut inte underskattas.  EA Playgorund är riktigt underhållande, lite Palle Kuling nostalgichoklad och sen va det även Americas funniest homevideoes special på femman, en rikgit höjdar lördagskväll med andra ord!

Var inbjuden på lite kalas i Borensberg som sagt, men hann aldrig in till middagen, men lite senare sen skulle Sarah träffa Linn så då tjatade jag till mig skjuts in, så Jag, Sarah och Linn åkte på en liten tur in dit. Där ett ganska så tomt Gästis väntade, det va 'bara' Tess, Frida, Jelvin, Björn och ägarna Fredrik och Linda där, som förresten har fått det jätte fint där nu, det är invigning nästa lördag, och jag är bjuden, trevligt. Vi vart sittandes där allihop vid ett långbord och samtalade, drack och hade trevligt ett bra tag efter stägningsdags.


En seg start.

En lugn lördagsförmiddag har avverkats. Lite tv har avnjutits från soffan och även lite Nintendo Wii spelade har förekommit. Provspelade ett nytt spel, EA Playground som ni kan läsa lite mer om på Alternative Lifestyle.

Kvällen är oplanerad, men har blivit inbjuden till Borensberg på middag hos Tess och sedan utgång på Gästis, är ganska sugen på det men vet inte riktigt än hur det blir, sånt som märks.

Har blivit dags att inskaffa något gott att äta, så en liten vinterpromenad i snön kan nog vara på sin plats.

Tv-kvällen.

Ärligt talat tyckte jag inte Idol va någon hit ikväll, jag är väl iförsig inget större fan av discomusik heller. Priset tar väl ändå Clabbe som försöker vara rolig, då menar jag absolut inte pris som i något bra.

Fortsättningen av TV4-kvällen va heller inte jättebra. Clabbe även där, tacka vet jag fredrag-hela-veckan-Josefin och tjejen på saxen. Annars är inte kvinnor så intressant längre, på tv funkar de, annars är det mest läskigt. Dogge Doggelito känns mest som Markoolio unrated nu för tiden, annars vet jag inte..

Jag behöver mer öl och musik, god kväll.

En 'kort' innan fredagskvällen.

Alternative Lifestyle är såklart en riktig succé! Säkert hela 30 besökare första dagen som vi satsade lite på den, ska bli kul att se hur det utveklar sig, Jag, Johan och Tobban har kommit igång lite i alla fall, förhoppningsvis blir det mer.

Vissa dagar med Peter kan vara så fantastiska och roliga, beställningar och mycket snack. Ikväll hjälpte jag även till att flytta soffa, sen hann vi in till Motala lagom innan Systembolaget stängde, så fick inhandla en stort sortiment eftersom Pappa jobbar sent och kan inte inhandla något själv.

Jag skrev ju att Peter och jag köpt pizza herom dagen, och Eva håller visst koll på min blogg, så det kanske inte vart så uppskattat att Peter syndat, han ska ju fakitskt äta enligt GI-metoden. Men jag tyckte mest det va komiskt!

Är precis hemkommen nu, bara hunnit med att äta en köttbullemacka, men ska strax mysa ner mig i soffan och dricka en och annan öl, se på Idol och äta lite annat gott. Sarah och jag ska ge oss på att umgås lite, det funkar bra så länge jag mår bra, men ibland pallar jag inte. Jag är trots allt vuxen och kan göra precis som jag vill (så behöver egentligen inte förklara något alls), just nu vill jag bara ha det bra och roligt, då blir det alltid bäst om man inte tänker eller bryr sig så mycket.

320252-195
20 minuter senare, kvalitets-öl, exotic snack och mys*.
[mys* läses. stiarinljus, idol, alkohol/läses ej. samlag, kärlek]

min bror är en hjälte.

Vilken bra bror jag har, ringde och kollade om han va ute och åkte för jag va sugen på chips, choklad och cola hälsosam som jag är, så han tittade precis förbi med massa smaskens, så nu ska jag krypa ner i soffan och titta på episod 7 av Heroes säsong 2. Nu trivs jag.


En tripp.

Idag blev jag medlurad till Linköping av Torbjörn, men först va vi på bilbesiktningen och sen ner till Offerby för att byta till vinterdäck. Har vart i Linköping hela dagen, åt på Max och sprang i affärer, va nära på att köpa en svea-mössa på Sportif, men vart istället att jag inte handlade något, ganska dutkigt av mig faktiskt.

Hämtade mitt paket på Maxi nu ikväll när vi kom hem till Motala igen, så något nytt fick jag idag i alla fall, nya fina WESC-hörlurar. De är fina och det är superbra ljud i dom, vad mer kan man begära? De levereades även i en fin liten ask så det är såklart ett plus i kanten.

Det värker i mina ben och jag är jätte trött, så nu ska jag bädda ner mig i soffan och se på tv. Natti.


Alternative Lifestyle.

320252-193
vilket namn, det bara måste bli succé! Har länge gått och bärt med mig det namnet och nu har jag startat en blogg i samma namn. Ska blir en 'livsstilblogg' om prylar, tv-spel, design, mode och liknande, lite mer nördiga saker. Samma saker som jag skriver här egentligen, men dealen med den bloggen är att jag inte vill göra den ensam, så har bjudit in några vänner för att skriva i den. Så ni, alla mina trogna läsare behöver inte oroa er för att min blogg försvinner!

Får se om det är något som kommer rinna ut i sanden eller om vi kommer bry oss om den och låta den växa, det får framtiden visa.

Om du är intresserad av att vara skribent, hör av dig.

Alternative Lifestyle

Möten och vackra saker.

Ikväll vart det klubbmöte, 'bara' Jag, Mattias, Rickard och Peter, vart enbart skitsnack idag med, händer inte så mycket med banan vi ska bygga, men men, det kommer. Efter mötet ville Peter ha pizza, så fick visa Stockholmaren Napoli så han fick smaka en riktig pizza, jag tog en Bella och åkte hem och tittade på tv. Så har sett på Bonde söker fru och Myggan precis, har lite mer inspelat att ta igen, Simpsons och 2½ men som vanligt.

Hoppsan, (ville få in ett väldigt dramatiskt filmljud här, men det gick inte stava med bokstäver, så det resulterade i ett 'hoppsan' istället) går visst handla mot faktura på danskdesign.nu, vilket betyder att det blir väldigt lättshoppat, handla nu, betala och tänk senare, men jag är oerhört sugen på den där lilla apan, men köpa en liten träapa för 1000kr känns lite sådär, möjligtvis att jag kan få den i julklapp av mig själv, för har hört ryktesvägen att jag kan vara ganska snäll ibland.

Mina hörlurar ligger visst på posten i Göteborg nu, hoppas det är någon duktig postman som kör dom till Motala under natten eller tidigt i morgon, för då kan jag ta en promenad till Maxi igen, för i morgon har jag absolut inget planerat.

Mycket av samma bilder, men de är så vackra så de tåls att ses igen.

Outfit.

320252-191320252-190
Tee: Cheap Monday
Jeans: Cheap Monday Latjo Lajban 666
Kofta: J.Lindeberg
Skärp: Norrlands Guld
Halsduk: Bläck
Händer: Vasuma vantar och Nokia N95

Ut i kylan: Bläck Trench och Converse skor.

Första snön.

Nog att det är kallt så man åker på att köpa dyra vantar, men nu har det
ta-mig-tusan snöat också, kanske ingen större chock eftersom det är den 7 November redan, men damn. Jag vart ändå lite förvånad när jag såg att det ligger snö i sandlådorna i lekparken på baksidan.

Sent igår kväll vart jag svag och kunde inte stå imot längre, så beställde de vita
we-hörlurarna. Eller att jag gjorde det beror mest på att jag fick för mig att räkna mina sparade mynt och insåg att jag hade 300kr där, så då va nästan lurarna betalda, så tänkte att jag va värd dom då.

Kay Bojesens Teak Apa

image187
Jag fick ett tips i mina kommentarer om en sida med dansk design av Jozzan, danskdesign.nu - där finns bland annat den här lilla krabaten och en hel del annat fint! Har alltid tyckt att den här är helt underbar, Den som är 20 cm hög kostar 995kr, men om man vill kan man såklart slå till på den 60 cm höga apan som går loss för 11.000kr! Den skulle göra sig väldigt bra brevid min tv.

Nokia N95 8GB Black Edition

Nokia N95 har kommit i en uppdaterad special utgåva. 2.8" skärm istället för 2.6" och dessutom är det hela 8GB (8000MB) inbyggt minne istället för 160MB som orignalet har, den är även helt svart. Den finns bara hos tre och vet inte om den kommer komma till andra opratörer.

Det är det som är lite typiskt med att allt ska förbättras hela tiden, min Nokia N95 är inte speciellt gammal och nu kommer det redan något man kanske hellre vill ha, typiskt. Men är supernöjd med min mobil så ska inte klaga.

Zoopaket.

Paketet kom idag, bra med sms-avi så man slipper vänta på att posten ska orka skicka hem en avi. Det va kallt som tusan på hemvägen från Maxi så jag fick en anledning att testa vantarna, de är riktigt varma och sköna, och snygga! Tröjorna vart jag med nöjd med tror jag, snygga som tusan är de i alla fall, ganska tajta, men tror de funkar? Bilderna kanske inte vart de bästa heller, men jag är hungrig och har inte tid med sånt.

Får se om man vågar sig på en beställning till snart, för måste nog tusan ha de vita we-lurarna. Ska räkna på det, annars får man vänta tills man får nya frächa pengar.

Ne, nu ska jag laga kycklingpasta med currysås, sen blir det Ugly Betty.
So long suckers!


We-hörlurar.

image181
Tror ärligt talat det är shoppingen som håller mig vid liv just nu, kan inte riktigt sluta för då vet man aldrig vad som händer. Egentligen tillåter inte mitt konto detta men vart vädligt sugen på ett par WE-hörlurar, är lite trött på mina ipod lurar som jag använder till min mobil nu, de bara trillar ur mina missbildade öron och det går inte spela högt i dom. Dessa är hur snygga som helst och kostar 499kr på Junkyard.se. Båda är fina så kan inte riktigt bestämma mig vilka jag helst vill ha. På tal om shopping så skickade Zoovillage mitt paket igår så borde få det i dag eller senast i morgon om dom på posten är lika saga som jag.

som kallt kaffe.

Det är för kallt här, och kaffet är slut. typiskt.
Återkommer när jag har något roligare att berätta.

i mitt liv.

Jag tyckte det gick så bra nu, att det va så skönt att fortfarande kunde ha kvar en vän i henne. Men är inte så säker på om det går, det visste jag väl hela tiden egentligen, bara att hjärtat kanske ville något annat. Jag drömmer mardrömmar varje natt om hennes lögner, när jag väl vaknat upp ur dessa drömmar så är det allt jag kan tänka på. Sen känner jag mig dum i huvudet som fortfarande går omkring och oroar mig när jag inte borde göra det, hon gör väl vad hon vill nu lixom, som hon alltid gjort.

Känns som jag kommer vara skadad för alltid den här gången. Kommer alltid tror människor bara hittar på historier, ljuger eller har någon baktanke med allt de säger, det är inte rätt.

teveholic.

Måndagar är trevliga tv-kvällar nu för tiden. Jag har tillbringat ett par timmar i soffan till 'Första, andra, tredje', 'CSI' och nu sist 'Boston Tea Party', det va äntligen roligt igen nu när Fysikern Patrik hade så stor roll, klockrent att han skulle skicka ut Jennifer Aniston och Britney Spears om han fick välja vilka som skulle skickas ut i en rymdraket och föra vidare mänskligheten om jorden gick under.

Har även dubbla avsnitt av 'simpsons' och '2 ½ men' och ett avsnitt 'My Name Is Earl' från tidigare ikväll att slå mig igenom, jag är trött så ska nog bädda ner mig i sängen och försöka med konststycket att se teven därifrån.

Mycket roligare än så vart det inte idag, håller tummarna för en piggare och gladare Dennis i morgon, det är vi alla värda, eller nä, men endel av er är säkert värda en pigg och glad Dennis. Nu svamlar jag så det är bäst jag lägger på, hejdå.

Fuck Off.

Idag är jag frusen, trött och överlag bara jävligt off. Vet inte om det är helgen som slitit på mig eller vad det är, men så roligt är det inte i alla fall. Det var nog allt för nu.

image180

det är något fel med tiden.

Fortfarande väldigt oklart om det va en ny Svampbob film eller inte, det va ett långt avsnitt och sen några korta, roligt va det i alla fall. Pizza fick det bli, hawai med kebabkött, det va en höjdare faktiskt. Köpte visserligen grillad kyckling och mimosasallad också för hade svårt att bestämma mig, men det får jag äta en annan gång. Har sovit bort ett par timmar på soffan, får inte riktigt ihop det här med att klockan bara är 17.30, min tidsuppfattningar har blivit helt vriden av någon konstig anledning.

Spongebob Squarepantis.

Pantis? Trosor? det låter snuskigt, ny långfilm eller, jag har ingen koll? Kanske möter SvampBob en flicka och det blir lite rajtantajtan? Men hur som helst ska det ses på Spongebob Squarepantis snart, ska bara gå bort och handla något gott att äta först, grillad kyckling eller pizza, det är den stora frågan.

'Jag är tuff, jag är hård och jag kan göra så heeeeeer'
image179


Lumparhistorier och flyttkartonger.

Tobban och Emma byggde IKEA möbler, jag satt och 'fönstershoppade' vid datorn och Sarah löste korsord, en typisk lördagskväll med andra ord. Det slutade med andra ord att jag hamnade där, Sarah undrade om hon fick följa med för hon hade inget för sig efter att blivit dissad av några vänner, så det gick ju bra.

Hade med mig båda min och lillebrors bärbara, för Tobban ville veta om det fanns något trådlöst nätverk att surfa på, och det fanns det. Jesper dator kunde vi visst inte göra så mycket med för uppteckte att det är något glapp i skärmen så den måste nog lämnas in. Intressant intressant.

Överväger att ta bort förra inlägget för det är inte så hett direkt, men det visar hur kul man kan ha med en kamera efter en halv platta öl.

Tobban berättar lumparhistorier (lägg märket till hur roade Emma och Sarah ser ut av Torbjörns berättelser), sen rockar han loss och sen en bild från hemfärden.

Kött, fy fan.

Bilderna talar sitt klara språk, jag återkommer i morgon med förklaringen.

Missa för allt i livet inte: http://www.youtube.com/watch?v=bHCAc4fGdFs

Lägg märket till Sarahs spegelbild och hur snygg/sur missan är i min scarf.


En middag.

Det tog visst inte så lång tid innan något bättre dök upp, jag vart medbjuden till O´learys på middag med Sarah, Susanne och Jocke, det va väldigt trevlgit och gott faktiskt! Vart en stor hamburagare och en Mariestad, smakade utmärkt. Nu är jag hemma igen och sitter i valet och kvalet om jag ska låta min bror köra ner mig till Tobban nu eller hur jag ska göra, men det lutar väl som sagt åt att röra sig ner dit inom en snar framtid.

Fulöl&nintendo wii.

320252-171
Nu blir det fulöl och wii tills något bättre dyker upp. Tappade ett däck och en skruv, däcket kunde jag jaga ifatt, men skruven är spårlöst försvunnen. typiskt. Men som Mamma brukar säga, förlorar man en står det tusen åter.

Outfit/Kvällen.

320252-170
Tee: 2K by Gingham
Jeans: Cheap Monday
Scarf: Cheap Monday
Skor: Gravis hampasko
Datorväska: Golla

Hade tänkt att knalla ner till Tobban snart, ska ha med mig min brors dator är mening så ska Tobban och jag formatera den och fixa till lite. Men Tobban verkar högst upptagen med besökare och kartonger, så får se när jag kommer iväg. De har vart på ikea och inhandlat lite nytt som måste monteras med, så antar att man blir satt på det om man kommer ner.

Vi skulle höras om en stund så får vi se vad det blir av den här kvällen. Jag ska nog öppna mig en öl snart, sen ska jag gå ut och ta med mig min lilla bil och drifta lite, för ser ut som parkeringen utanför är hyffsat torr nu, drifta är riktigt roligt (man kör med hårtplast däck som inte får fäste, så det är som att köra på is).

Britney Spears.

image169
Nu med några dagar med Britneys skiva så börjar den bli rätt bra, några utav låtarna i alla fall, de låtarna jag tycker sticker ut och är lite bättre är: Piece of Me, Radar och Toy Soldier, de jag fattade tycke för direkt och är fortfarande de jag tycker håller bäst. Funkar att umgås och dricka till riktigt hyffsat.

Samlade krafter.

Jorå, det vart trevligt igår. Jag är inte så kinkig så där, lite tv, öl och taco så är jag ganska så nöjd faktsikt. Skön dag idag också, bara legat i soffan och tagit det lugnt. Samlade lite krafter så jag orkade diska, städa och göra lite fint här hemma med. Nu ska jag åter igen samla lite krafter sen ska jag duscha, klä mig och göra mig lite fin. Sen ska jag nog promenera ner till Tobban och Emma och se hur de har det i sin nya lägenhet. Om Torbjörn orkat packa upp teven och 360it så blir det väl lite spelande och en och annan öl med, om de inte är för upptagna med att packa upp. Men får hålla tummarna för en trevlig kväll då i alla fall.

Fredagskväll.

Idag är det knatte-disco i Tant grön här på ekön, kl. 19-21 alla som går i åk 1-6 är välkomna. Missa inte chansen nu!

Samtalade med min bror idag, han hade visst vart på en aning galen resa. Han vart hämtat där hemma igår natt sen bar det av till Stockholm för att han och tre grabbar hade bestämt sig för att åka på kryssning, väl framme visade det sig att det inte fanns några kryssningar med plats över, så de tvingades bo på hotell istället, och tydligen vart det väldigt dyrt. Sedan på hemvägen körde visst en av pojkarna en aning för fort och farbror polis stoppade dom och även det kostade en saftig peng, så kan det gå. Men lät ändå som en hyffsat trevlig liten resa tycker jag.

Ikväll ska det bli så skönt att bara ta det lugnt, Idol och annat skit på tv, några kalla och så ska Sarah komma och laga taco åt mig. Blir nog alldeles utmärkt.

Beställning #1.000.378

Nu kunde jag inte stå imot pressen längre, det fick bli en beställning från Zoovillage. Fick bli två billiga Cheap Monday tee´s så att inte frakten för vantarna kändes så dyr längre. Kan tro jag är sponsrad av CM snart, måste nog vara mitt nya favorit märke, skapligt hopp från Evisu till Cheap Monday, men mitt konto mår nog bra av det. Faktura fick det bli med, en otroligt bra uppfinnig ibland kan man tycka, men ibland blir det lite för lätt att handla när man inte har pengar.

Outfit.

320252-165320252-166
Tröja: Wrangler
Tee: Stüssy
Jeans: CM
Skor: Converse
Spegel: Skitig
Katt: Missan, kamrakåt och kelig.

Idag är jag frusen så största mysiga tröjan fick åka på, spelar ingen roll om jag ser tjock ut, slipper frysa. Missan tycker om mig.

första dagen av november tog slut.

Oj, det blev en lång och jobbig dag. Med det resulterade i alla fall i en tött och skön kväll. Salame milano, port salut på polarknäcke, potatisbullar, lingon och bacon (bör kanske tilläggas att jag inte åt allt på en gång) och en kall öl till antikdeckarna, så ska en dag avslutas och jag klagar inte. Mat, öl och tv is the shit. Lite närhet och tillfredställelse skulle vara på sin plats, men jag tror jag somnar på soffan till ett inspelat simpsons avsnitt istället. Lev väl.

Sena Sejen!

[Ej finland-svensk läs Tjena tjejen]

Två 'titelordskämt' på raken, jag måste vara på hugget idag. Finskt tema i detta inlägg, och det är ju självklart för att det är tillägnat en annan älskad tv-personlighet som man snart kommer kunna skåda igen. På söndag börjar det, Yippee-ki-yay MF på TV6 och den alltid lika sköna Jarmo, gillar iförsig Musse med, men Jarmo är helskön. I våran inre krets är han extra upphypad och imitationerna har gått heta i sommar. 'men musse, varför gjorde du så?' Äntligen lite nytt matrial, det ser vi fram imot.

Han är hård, han är tuff, han är Jarmo.

Nju Mjusick

[Ej fjortis läs NEW MUSIC]

Idag hårdlyssnar jag på två nya skivor, Jonas Game - ADHD och Britney Spears - Blackout. Förstnämda är en av de unga männen i Bad Cash Quartet som gör solokarriär, det låter rätt likt Bad Cash och jag gillar det, Tipsat från E så det kan nästan inte bli fel.

Vad ska man säga om Britneys nya skiva då? Finns nog faktiskt några spår med lite klass, men överlag känns låtarna lite för mycket data och tillfixat, men duger helt klart att lyssna på och som sagt så är vissa av låtarna riktigt bra.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen