Snyggprylar.Riktigt nöjd med de nya lurarna. Har alltid velat ha vita retrolurar. Skönare och låter bättre än mina borttappade 1500koronorslurar faktiskt. Bra. Silikonskyddet till iPaden blev också sött. Mojängen som kabeln är upprullad på är *cordctrl som jag säljer i min webbutik. dkdwebshop.se.

Måndag/shopping.

Igår va sista dagen på älsklingens semester. Så trotsade det extremt dåliga vädret och tog med henne på en lunch på stan. Mysigt. Kom dessutom hem med en ny tröja från Red Collar Project och ett WE-bälte. Sen på kvällen va det dags för fotojobb på årets sista Måndagsklubb på Harry´s. Blev en mycket trevlig kväll faktiskt. 360 bilder tog jag. Aningen segt att ta sig upp i morse efter att kommit i säng vid fyra. Men fick ett glädjade sms om att mitt Calirootspaket kommit till Maxi. Så stressade iväg så att jag hann hämta det innan jobbet. Mötte en lillebror på bussen som följde med till Maxi och Expert. Hittade konstigt nog lite på Experts REA också. Två blu-ray och ett iPadfodral. 119kr gick det på så kunde inte lämna klippen där i butiken. Det va starten på denna vecka det. Trevligt med lite nytt. Tror det är dags att mysa ner sig i soffan med älskling och wordfeud nu. Hej.

Söndag.


Sköna lediga söndag. Soffa med Wordfeud, 3DS, IKEA, Residence och älsklingen.

Köpa lycka.

Klickade hem några t-shirtar och ett par nya hörlurar. Enbart för att köpa lite lycka och ha något att visa i bloggen. Blir bra Dennis.Dålig.

Har vart dålig igen.  Både med blogguppdateringar och mycket annat. Hade uppkörning idag. Den gick totalt åt helvete. Körlektionen innan gick bra. Men sen vart jag så nervös och kunde inte köra bil alls. Extramt jävla dåligt. Hade en trevlig helg. Men vart dålig. Legat och sovit i två dygn nu. Fortfarande dödligt trött. Så dåligt Dennis. Förbannar jävla dåligt. Skäms.

Köra bil.


Körde till jobbet för första gången idag. Hoppas kunna göra det ensam nästa vecka. Klippte ihop en film på det. Eller inte. Ken Blocks senaste. Riktigt grym med många roliga inslag.

Gabriel Iglesias.


Haha, så jävla rolig kille. Gör dig själv en tjänst och kolla upp honom på youtube.

Full när jag är tuff.


Mange Hellberg (Mange Myt) - Full när jag är tuff. Videon är inspelad helt med iPhonekamera.

Förlåt?

Hej vänner. Som sagt har det vart lite rörigt senaste tiden. Mycket att göra plus att det vart lite rörigt privat. Orkar inte dela med mig av allt det. Men det rullar på. Jobbar i veckorna och fotar lördag, måndag. Har klarat uppskrivningen som sagt. Uppkörningen är nästa vecka så den lediga tiden jag har ska jag försöka köra rally med Tobban så att uppkörningen går lika smidigt som skrivningen. Håll tummarna. Bloggen är inte riktigt prio ett när det är så här mycket. Men ska försöka uppdatera med lite vackra bilder och svängig musik i alla fall. Lovar. Puss.

Duktig.

Igår klarade jag teoriprovet. På första försöket. Helvete vad bra.

Rörigt.

Förlåt för den extremt dåliga uppdateringen. Men mitt liv är lite rörigt för tillfället. Återkommer när det är lugnare. När jag själv förstår vad som händer. Ta hand om er.

Grillkvällar.
Tre härliga grillkvällar. Först grillad hamburgare med ost och bacon, sen kyckling och fetaostsallad, sen lax och sparris. Syndade och baconlindade några sparrisar. Bra Dennis.

PIXLR #35Älskling, nattdopp i varamon och varma bussresor.

Vet.

Vet att min blogg är total hundskit nu för tiden. Tack till ni få som stannar. Puss.

PIXLR #34
Ibland.

Ibland tänkter jag likadant som när jag va arton. Kanske lättare att bara släppa taget och skita i det här nu.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen