Det är hett!

Shit vad varmt det är, jag smälter bort snart. Är helt utslagen efter dagen. Först en massa timmar i en het butik, sen har man tvättstuga när man kommer hem, och inte nog med det så måste man sitta här vid datorn och pressa och betala fars och lillebrors räkningar för det klarar de inte av själva. Trött som as är jag men är ingen idé att gå och lägga sig för det är alldeles för varmt, så är nog dags för en kalldusch istället. Sen är det väl tv och lite spelande innan sömnen slår in som gäller, natti.

Mer kläder?

Har länge velat ha en gammal klassisk Franklin & Marshall t-shirt, sen fick jag syn på den här Old School t-shirten där ifrån och känner att jag nästan måste ha båda två. 380kr och 520kr går de på. Sen känner jag suget efter ett par nya Converse för mina börjar bli en aning trashade, hel svarta eller hel vita står högst upp på Converse-önskelistan tror jag. Men det får nog vänta lite skulle jag gissa.


Mer leksaker?

Har länge vart sugen på en radiostyrd båt, och nu har den ultimata båten kommit. Navicraft Unlimited. 1,15 meter lång, väger 7.8kg, har en 26cc motor som går på oljeblandad bensin. Ska gå över 65km/h på vattnet, så det är nog en riktigt rolig leksak. Den kostar 'bara' 4995kr, om man jämnför med andra liknande båtar. Kanske vore något? Men kanske kan vara bra att börja med en el-båt så att jag i alla fall vet att jag tycker att det är kul med båt, annars kanske jag tröttnar på den direkt.

Hemma igen.

Nu är jag hemma igen, det vart bara fiske idag. Alla följde med ut. Jag, Johan, Jesper, Pappa och Marcus. Vart lite många med fem stycken som ville fiska så vart rätt irriterande. Men det va väldigt skönt ute på sjön så vart helt okej ändå. Bara Jesper och Pappa som fick fisk med tyvärr, en abborre på 0,6kg och en gädda på 1,9kg. Nu är jag som sagt hemma igen, hos en helt hysteriskt gosig kisse. Ska försöka stoppa något i magen nu sen är det läggdags.



1. egna jiggar köpte jag tillochmed idag 2. och en kladdig macka till fika
3. vackert är det i alla fall 4. den hysteriska katten.

Det är ett jävla farande fram och tillbaks.

Oj, jag glömde visst bort tiden när jag satt och spelade Mario and Luigi: Parters in Time. Klockan vart helt plötsligt halv 5. Pappa och Marcus kom förbi, samtidigt ringde Johan och frågade om jag vill med till Stugan och fiska och bada lite, och det ville jag såklart, så nu sitter jag och Marcus här och väntar på att bli hämtade av broder/pappa Johan. Blir bara en liten tripp men får se hur dags jag är hemma sen ikväll.

Home.

Vart bara någon timme ute på ön igår innan det va dags att åka in och äta lunch, men det är riktigt nice där ute. Vart ett par timmar på stranden istället innan det va dags att åka ut och fiska. Va tyvärr bara jag som fick fisk, en gädda på 1,5kg eller något kanske. När vi stod och kastade i en vik, inte ofta man får på kast så det va kul. Vart en rätt lång fisketur på över 4 timmar tror jag, men det va riktigt skönt ute på sjön och kul att ha med sig Tobban och Matti. Men synd att vi inte fick mer fisk.

Åkte hem med Tobban igår kväll sen, va hemma vid halv tio. Får bli en riktig slappisdag idag känner jag, för i morgon är det dags att vara på plats i butiken igen. Men behöver som vanligt diska, städa och tvätta så får se hur slappt jag får ha det idag. Ne, nu ska det hur som helst bli ltie frukost och DS, ha en trevlig dag!


Dumma springa.

Efter frukost halvnaken ute på trallen, tappade jag ner ett Micro SD-kort mellan springorna i trallen, så nu har jag brytit upp massa plankor och hittade det äntligen! Så kom lagom Tobban och Matti nu också så vi ska packa ihop och ge oss ut på sjön nu. Åka ut till våran klippa och bada lite. Återkommer.

Smatter smatter.

Nu ösregnar det visst igen, men som tur är hann vi grilla innan det satt igång. Så sitter mätt och belåten ute på altanen och lyssnar på regnet. Verkar som det blir hemresa ikväll ändå, för storebror ska antagligen svänga förbi här sen. Så åker hem och tar hand om Missy lite och sover, sen ska jag åka upp med Tobban och Matti i morgon igen för att sola, bada och fiska lite, om vädret tillåter. Ne, nu ska jag nog ta och krypa ner i soffan en stund.

Strandliv.

Hela dagen har visst tillbingats nere på stranden nu, vart tillochmed korv med mos från kiosken för vi orkade inte gå upp och fixa lunch förut. Är riktigt skönt att ligga och guppa omkring på en badmadrass med en kall öl i handen, det är livet. Mackan och jag simmade hur långt som helst på madrassen, har starka aningar om att jag kommer ha träningsvärk i armarna i morgon, och en ordentlig solbränna. Nu är det dags att tända grillen snart, sen blir det väl fortsatt altanmys.

Bättre.

Men se här nu då! Solen tittade äntligen fram och steker som bara fan. Sitter ute på trallen ute i värmen och gottar mig med en kopp kaffe. Ska snart knalla ner till vattnet och provköra nya badmadrassen, för fick inte tillfälle för det igår när det vart så kass väder. Men nu ser det lovande ut, verkar inte bli Motala idag heller, blir nog kvar tills i morgon, och då kommer nog Tobban och Matti upp och fiskar lite. Ibland är det inte tokigt alls med lite sommar.

God morgon god morgon.

Typiskt, hade såklart hoppats på att vädret skulle ordnat upp sig tills nu på morgonen så man kunde ligga på stranden och pressa lite igen, men ikke. Nu sitter jag på sängkanten och försöker hålla styr på min söta morgonfrisyr som jag jobbat på hela natten. Blir lite kaffe på altanen snart, sen får vi se vad dagen har att erbjuda, tror det blir Motala i eftermiddag sen i alla fall.

Nattpoker.


Nätpoker, trefemmor och whiskey ute på altanen funkar.

Så här glad blir man när man vinner 40 cent. (och en röd pappa aka farfar)

Håkanbråkan.


Håkanbråkan, det här kommer alltid vara en av mina favoritlåtar. 

Padda i vått gräs.



Casper, numera våran sommarpadda även kallad vårtis tog en sväng förbi.

Det luktar regn.


Kvällsysselsättning: dator, ds, smultronvin, trefemma och regn.

Syns knappt att det ösregnar, men det gör det.

Efter regn kommer solsken.

Har haft riktigt sköna dagar nere på stranden nu, så har visst inte hunnit blogga trots att jag haft möjlighet. Har blivit massa sol och bad. Vart även fiske igår, fick 16 fiskar tror jag, men allt på mete tyvärr så va bara mindre. Idag vart det en tur till Motala, snabbis bara för att handla och lämna Jesper. Va hemma och hämtade en av mina routrar så nu är det helt trådlöst bredband här uppe, inte helt fel. Sitter ute på altanen och hör regnet smattra mot plasttaket och åskan mullra över sjön. Rätt mysigt faktiskt, men tråkigt att det vart så dåligt väder helt plötsligt. Nu är vi i valet och kvalet om att åka till Motala igen, om det ändå ska vara sånt här väder. Annars får det bli en myskväll inne i soffan och se lite film eller så, funkar även det.


Lite kubb, lite dans, lite ungar, lite strandmys och sen lite fiske.

Stugan online.

Men kolla här nu då, nu kan jag blogga från stugan utan min kära stulna N95 tillochmed! Storebror har med sig sin dongel, så har trådlöst internet här just nu, men vi har även precis fixat ett modem så nu funkar pappas teliabredband här uppe, så vi kommer alltid ha internet här, supernice.

Storebror Johan och Pappa Owe är ute och fiskar, men jag, Jesper, Sarah, Marcus, Emmie och Alice är här i land. Vi sitter ute på altanen och nördar med ett gäng datorer, för både Johan, Jag och Jesper har våra bärbara med oss.

Ikväll är det grilla, kubb, poker och öl som gäller, tillochmed storebror ska visst korka upp, hör inte till vanligheterna kan jag tala om. Ska ha kameran i högsta hugg ikväll så dyker det kanske upp lite sköna bilder i morgon med lite tur. Ne, nu ska jag vara lite social och ta mig en kall, trevlig kväll på er!

Fäärdiiii.

Fick både ny kamera och ny dosa utan problem, och pengarna är insatta, 385kr hade jag visst i min lilla spargris så det är bättre att ha på kontot än där. Nu ska jag bara äta lite pizza sen bär det av till stugan, är ju sjukt bra väder så lär bli massa sol och bad, trevligt. Fin helg på er, får se när jag är hemma igen.

Dags för lite stress då kanske?

Vaknade visst tidigt idag fast jag inte behövde, eller egentligen så va kanske det rätt bra för har lite att fixa med idag. Först ska jag ut till Onoff så de får kolla på min kamera, det är grus i maskineriet, för optiken fastnar halvägs in när man ska stänga av den, det är inte bra. Sen ska jag ner till banken och hämta en ny internetbanken-dosa, för min skärm är trasig på den, ser inte hela siffor och ibland försvinner någon siffra helt, så lite svårt att använda den då. Ska passa på att tömma spargrisen och växla in lite mynt också, för hade visst några hundra låg här hemma och skräpade. Sen måste jag kolla om det finns någon tvätt-tid idag eller den närmaste tiden för missade visst min tid igår, typiskt. Helst ska jag hinna med allt det här innan tolv-ett för tydligen hade storebror fått för sig att han skulle hämta mig då, för hela familjen är i sommarstugan och tyckte visst att jag saknades.

21.

Såg precis filmen 21, den va faktiskt riktigt riktigt bra. Annars har jag lärt mig att det kan bli väldigt varmt innanför ett skylltfönster och kanske ännu varmare i en buss och att det finns ganska många trevliga spel till Nintendo DS, så det va en bra dag med mycket nyttig lärdom. Härligt, nu ska jag se om det är något trevligt på tv annars får jag älska med mitt DS ett tag och sen är det läggdags, natti.

Tummkramp.

Nu har jag vart och hämtat mitt underbara lilla M3 Real på Maxi, vart en skön promenad hem i det vackra vädret och nu lär det bli en jävla massa spelande. Ska bara styra upp lite att äta sen ska jag mysa ner mig i soffan med Veronica Maggio och mitt söta DS. Ha en trevlig kväll!


Förlorad sömn.

Tack så mycket för den 'powernapen', det vart såklart ingen. Kom på att man måste äta något också, sen måste man se på Allsång och Morden i Midsomer, så det fanns minsann ingen tid för något slappande här inte! Så har städat nu, och nu är det dags att börja med maten, sen blir det tv och soffa. Over and out.


Bara lite lite prylar till?

Jaha, nu har det såklart shoppats igen. Tur att det finns faktura ibland för kontot gapar tomt för länge sen. Va tvungen att ha ett M3 DS Real-kort och ett minneskort till mitt Nintendo DS såklart. Gör att man kan se på film, lyssna på musik och spela nerladdade spel, så det är såklart ett måste.


Slapp, slappare, slappast?

Tillbaka till allvaret och det har vart en lång dag idag, men känns ändå skönt att göra något vettigt. Egentligen borde jag städa lite här hemma om jag orkar, för nu ser det ut som skit här igen och det står disk i hela köket, så borde egentligen vara duktig och ta tag i det här. Men som vanligt lockar soffan och teven lite mer än disken och dammråttorna, men vi får se, en powernap kanske kan lösa det här.

Dexter.


Har ni tänkt på att serien Dexter är helt otroligt bra?
Ni borde tänka på det annars. Nu ska jag sova, Natti

Lite nytt och en slappis.

Vart en liten tur till Linköping även idag. Följde med Sarahs mamma och dom till Ikea och Ikano. Höll i pengarna lite bättre idag och handlade bara lite smått på Ikea. Sängkläder, duschdrapperi och badrumsmatta, trevligt med lite nytt. Mina nya t-shirtar kom idag också, de är finfina. Annars händer det inte så mycket här, jag ligger mest på soffan och tittar på Ernst och spelar lite DS. Det funkar, orkar ändå inte med så mycket annat för tillfället. Tror soffan kallar igen nu.

dödsäker.


Tillbringade hela dagen nere hos Tobban och Emma sen igår, såg på keno och lotto och grejer, vet inte vad vi vunnit än men något har det i alla fall blivit. Vart kvar där och tittade på sommarkryssen och drack lite öl också, va mycket trevligt faktiskt. Vart en sväng ut och efterfest hos Tommy sen, enligt en säker källa kom jag visst hem halv åtta i morse, så det vart en lång fest.

Ikväll så är Johan här, vi spelar lite och har sett på film, Deathproof. Konstig film, men den hade sina bra stunder. Förresten, idag på dan fick jag ett riktigt sug efter att spela New Super Mario på DS, så bestämde mig för att använda det sista av skattepengarna och lite kredit på onoff-kortet och gå och köpa ett Nintendo DS och Mario, Mario va tyvärr slut så fick bli Tetris DS istället för det va billigt, så jag har något att spela i alla fall, får gå och inhandla Mario en annan dag istället. Så nu är jag en stolt DS-ägare i alla fall. Det är najs.


Stopp igen, med text.



saknar dig sen du försvann, saknar o känner mig halv nu
saknar dig, saknar vår lek den som vi gjorde du vet den
saknar o höra mitt namn sägas, jag saknar din hand
saknar din pappas familj, saknar o ligga intill dig
men öppna du den där dörren, ta på dig skorna, måste jag ta sönder dig?
för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig
jag måste stoppa dig, stoppa dig, stoppa dig
jag tänker stoppa dig, stoppa dig
snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig för
ingenting är som det va, ärligt vad har jag kvar nu?
ingen ny prick på din hals, ingenting ingenting alls
har ingenting att lämna tillbaks, inte en endaste vas
ringer men får inget svar, det är ingen som ringer tillbaks
öppna du den där dörren, ta på dig skorna, måste jag ta sönder dig?
för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig
jag måste stoppa dig, stoppa dig, stoppa dig
jag tänker stoppa dig, stoppa dig
snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig jag
tänker för mycket på dig
snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig jag
tänker för mycket på dig
snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig jag
ooh jag vet var du jobbar o handlar, var du tar bussen o var du gömmer dig
mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig
hjärtat brinner, jag springer, stannar när du märker att jag förföljer dig
för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig
jag måste stoppa dig, stoppa dig, stoppa dig
jag tänker stoppa dig, stoppa dig
stoppa dig, stoppa dig, jag tänker stoppa dig
stoppa dig, stoppa dig
 

Gårdagens Outfit.


Tee Ed Hardy Jeans Edwin, som senare byttes till de nya Evisu såklart.
..en förbannat skitig spegel, en söt katt och ett par gamla
Converse kan även ses på denna bild.


En massa text.

Gårdagen va kanon som ni kan se i det tidigare inlägget. Vi kalasade och spelade pictionary, Emma och Jag kickade ass med alla såklart. Sen vart det baguette och hemgång strax innan tre någon gång, men riktigt riktigt trevligt hade vi, jag vill göra om det redan idag helst. Får se vad det blir idag, jag har precis vart och köpt två stycken lördagspåsar med massa spel, så ska knalla ner till Tobban och Emma igen vid två nu för att se på tipslördag och se till att vi blir mångmiljonärer alla fyra!

Ikväll spelar Magnus Uggla och Håkan Hellström vid Bergs slussar, Marcus Krunegård är förband också, så skulle verkligen vilja se det, men orkar inte riktigt betala 375kr för att gå in, så får se om vi i alla fall kommer iväg och kan sätta oss utanför och lyssna lite. Det vore nice och verkar som både Tobban, Emma och Fredrik är på, så det håller vi tummarna för.

Ne, nu måste jag vila lite innan  det är dags att göra sig vacker och knalla iväg mot mina nya miljoner, men ta hand om varandra.

Dennis presenterar gårdagen.


1. Tobban slappshoppar 2. Regnbåge 3.Färdkost 4. Jättemegaöl 5. Nostalgi tuggummi aka färdig tuggat tuggummi på tub 6. Fest? 7. Super-pose med nya jeansen 8. Fredrik och Bebe 9. Brudarna påväg till Med eller Utan 10. Kolla noga så ser man Fredrik glida fram 11. Här ser man honom bättre 12. Tobbe gör en klassisk nacksving på Sarah

Shoppa tills vid däckar.

Nu är vi tillbaks från en riktigt trevlig tur i Linköping. Vi har shoppat och ätit thaimat, sen vart det en snabb visit på mc donalds för en liten burgare och kaffe på hemvägen. Vi lyckades få med oss Emma sen också! Hon insåg att hon nog visst orkade röra lite på sig. Jag köpte ett par finfina Evisu-jeans och en spargris från Monki, för det lär behövas för Evisu-jeans är tyvärr inte gratis. Vi lyckades tillochmed få snål-tobban att lätta på plånboken lite, det är en bragd, tror han köpte 5 tee´s och en piké, bra jobbat.

Nu är vi i alla fall i Motala igen och hemma hos Tobban och Emma, nu blir det öl och drinkar tills Emma somnar, så det ser vi fram emot! Trevlig kväll på er alla!

Linkan.

Idag ser det ut som om det kan bli en Linköpingsresa istället, planerade igår att Jag, Sarah, Tobban och Emma skulle åka på en liten shoppingrunda, men verkar som Emma inte mår så bra idag och inte orkar följa med, säkert fyllesjuk för hon drack ett helt glas vin igår, hehe. Tråkigt, men vi får klara oss ändå. Så är nog dags att göra sig lite vacker och stoppa lite i magen, sen bär det nog iväg. Trevlig dag på er alla!

Onsdagsklubben och sen lite torsdag.

I onsdags va det ett gäng flickor som ville låna min vackra lägenhet till lite förfest innan de skulle ut på Onsdagsklubben på hugo, så det fick dom, jag va hemma först och agerade DJ medans de spelade några väldigt underhållande drinklekar. Men sen knallade jag ner till Jocke, för Johan hade bjudit dit mig på fest. Vart ett väldigt trevligt häng där, kul att träffa alla människor igen för blir inte så ofta man ser dom nu när Johan flyttat upp till Stockholm. De tyckte uppenbarligen att det va kul att se mig för jag vart VIP-behandlad där nere, aldrig fel. Hur som helst lyckades dom med tjata med mig till Onsdagsklubben sen, va trevlgit där med antar jag, men tycker hugo är rätt överskattat, eller kanske mest för jag inte tycker om att gå ut alls, men det vart en jävla massa dans och endel söndertrampade fötter, men helt okej.

Lyckades fixa ihop en väldigt trevlig Torsdag sen med faktiskt, startade med Mc Donalds och en planerad resa till Linköping för lite shopping, men vi kom aldrig iväg sen, istället skulle vi åka och bada, men självklart började det regna och bli jätte kallt precis när vi va framme så ingen vågade bada. Vi gick en tur på stan också, jag köpte en super fin Ed Hardy t-shirt på en tatueringstudio. Det va i alla fall Jag, Sarah, Johan och Tobban som for runt lite, senare sen drog Johan iväg för att åka till Varamon, så då knallade vi andra upp till Tobban och satte oss på balkongen och solade och drack några öl ur de nyköpte ölglasen Tobban fick av mig i lite försenad födelsedagspresent. Hungriga vart vi också så vi inhandlade lite grillad kyckling och sallad, vart en riktigt trevlig eftermiddag, innan åtta någon gång knallade vi hem och deckade här hemma på soffan framför teven, så det va den dagen det.


Dagen.

1. Idag kom min finaste Johan och hälsade på mig 2. Han hade en såhär fin keps med sig, den va lite för stor för honom, men i min storlek så jag fick köpa den för pangpriset 100kr så han skulle ha råd med öl. Det är en riktig kompis 3. Hittade min gamla Blammoklocka, den är fin, så den fick ingå i dagens outfit. 4. Edwin-jeansen som blivit lite av en favorit, ingår även dessa i dagens outfit.

En liten beställning.

Fick lite tid över ikväll och hade tråkigt så passade på att beställa lite nya tröjor. Det fick bli två Crooks & Castles och två Stüssy tee´s. Finfina, kostade bara 150kr/st nu på rean så det vart ett riktigt kap dessutom, grattis till mig och god natt.



Stopp!


Veronica Maggio - Stopp
Kom på att den här låten är fruktansvärt bra, det är lite Magnus Carlson feeling över den. Då menar jag inte Barbados-Magnus, utan Weeping Willows-Magnus såklart.

den femtonde.

Men nu är man en bit in i veckan igen, men har varken så mycket allvar eller lek planerat den här veckan så får se vad veckan har att erbjuda. Nu vet jag i alla fall att det är mysa ner mig i soffan och se på Allsång och Morden i Midsomer jag vill göra. Men först måste jag hämta tvätten i tvättstugan och styra upp något att äta, men sen är det dags. Ha en fin kväll!


Solnedgång.

Jodå, det vart en trevlig söndag som vi hade hoppats på. Vi satt hemma hos mig och busade lite först sen kom Urfeldt förbi och då åkte vi ut till Varamon, jag badade lite och sen satt vi och tittade på solnedgången och myste. Så söndagar behöver inte alltid vara sega och tråkiga.


Ewe, Sarah och Matti i Varamon.

Söndag.

Ännu en skön förmiddag på soffan, inte tokigt alls egentligen. Men nu börjar det bli tråkigt så har bjutit hem Matti och Ewe. Sarah är här också för hon har kommit hem från Båstad nu. Så får se vad det blir av kvällen men trevligt brukar det ju kunna bli så det håller vi tummarna för. Trevlig kväll på er!

Fredagen och starten av lördagen.

Vad skönt det kan vara att bara göra ingenting ibland. Har legat och tittat på tv hela dagen idag, en riktig slappis har jag vart. Det blev en sväng till stugan igår, skulle egentligen följt med Johan ut och fiska för han ville visa upp sitt nyköpta ekolod, men blev att jag vart kvar i land istället. För Jesper hade lite vänner där och hade fest, så jag umgicks lite med dom istället. Helt galet gäng det där, riktigt roligt. Matti va också med upp, men vi följde med hem på kvällen igen, för vi skulle ändå inte festa eller något. Vart en sväng förbi Erik för att säga grattis på 20-årsdagen, sen snabbis på Harrys och Med eller utan innan jag knallade hem, men stötte på Vickan och en vän påväg hem så följde med dom till Vickans fina altan och rökte lite vattenpipa och snackade skit. Så vart en trevlig kväll även fast allt va totalt oplanerat.


1. Martin dricker champange i plastmugg, det är klass! 2. Marcus gräver mördarsniglar 3. Ett glatt och hett gäng 4. Krisse lekar het i hårnät 5. Marcus och jag 6. Marcus spanar på brudar i kikaren och av någon anledning åkte byxorna av 7. Matti och Matilda 8. Födelsedagsbarnet drar en pose.

Outfit.


Vindjacka Lyle&Scott Jeans Edwin Tee 2K By Gingham Skor Cheap Monday

iPhone 3G lanseringen

I morgon smäller det, eller redan i natt för några, för i Stockholm, Göteborg och Malmö håller butiker nattöppet och släpper iPhone 3G redan 00:01 i natt. Man kan redan nu se mingelfilm ifrån de tre städerna på telias hemsida. Känns nästan lite väl, men kan vara trevligt för dom som är inblandade.

Jag är bra sugen på att köpa en, hade beslutat mig för att göra det först men nu har försäkringsbolaget lovat mig en ny mobil, en ny Nokia N95 blir det antagligen då. Kanske lite dumt att ha två abonnemang så känns som att det är bäst att vänta och se hur det blir med försäkringsbolaget, och så kanske priserna ändras något om man orkar vänta lite.

Kvällsplaneringen.

Så nu är jag hemma, har vart ett tag. Har bara dammsugit och städat upp lite efter gubbarna i morse. Håller på att lagar mat, blir kroketter och grillad kyckling, igen, samma som igår. Man har så dålig fantasi när man ska äta själv. När man ändå får så god mat så är det kanske synd att klaga.

Jag som va så sugen på att hitta på något ikväll, träffa nån, käka pizza eller något, men man kommer rätt snabbt på att man inte har mycket vänner kvar, konstigt, men så blir det visst. Dessutom vart jag rätt död nu, så äta mig fet och lägga mig på soffan igen passa mig kanske rätt bra. Är säkert något på tv, annars har jag säkert en massa digitalboxinspelningar att ta igen. Hursomhelst, ha en fin kväll!

Löst, hoppas jag.

07:20 va gubbarna här och skulle fixa mitt avlopp, de va klara till nio. De körde med kamera och grejer och hittade vart det va, så nu ska det va rensat ordentligt där nere så nu hoppas jag fan jag klarar mig utan problem. Det satt ute i grenröret så de anklagade inte mig för att spolat ner något tokigt för det kan lika gärna vara de över, dumma. Så hoppas jag slipper den här skiten nu. Ne, nu är det dags att göra sig fin sen är det Borensberg som gäller. Ha en fin dag!

Det fanns hopp.

Kunde ha blivt något bra av den här dagen, men fick bli att vänta halva dagen istället, sen vart jag för trött för att göra något så jag sov några timmar på soffan. Nu har jag ätit mig fet och ska tillbaks till soffan och se Eli Stone, trevlig kväll på er.

Stopp.

Ååååh va roligt. Stopp i avloppet igen! Så nu sitter jag och väntar på att mina polare med spolbilen ska komma hit, fan tredje gången på två veckor. Har väntat över en timme nu, jag och Tobban som skulle åka och bada.

En timme senare.
Nu kom det upp en ung man och talade om att det inte fanns någon som kunde fixa det här idag, så de gav mig en nyckel till en annan lägenhet om jag skulle behöva gå på toa eller duscha, ett höghus typ 100 meter bort. Fan va trött jag blir.

Det här gör mig fan deppig och ger mig magsår.

Morgon blir lätt dag.


En kopp kaffe och nya Residence är inte så tokigt på morgonkvisten, men vart sittandes framför en massa inspelningar på digitalboxen så nu är det visst eftermiddag redan. Bäst att ta tag i den här dagen och göra något, orkar inte bara sitta hemma idag. Men Tobban och jag ska kanske snart iväg och bada så något händer det nog i alla fall.

Dagen i bilder.


Idag har jag städat och handlat, sen bara tagit det lugnt.

Typ så här lungt.

Sen vart det lite mys till Allsång och Morden i Midsomer. Så en väldigt lugn dag med andra ord, tror det får bli en film nu en bit in på natten, sen är det läggdags.

Känn ingen sorg för mig.

Vaknade aningen mer utvilad och lycklig idag, det va städat här för en gångs skull, det är ingen som orkat gjort på länge tydligen, men jag mår bra av att ha det fint omkring mig, dessutom kanske jag insåg att att egentligen kvittar va andra tycker, bara jag själv kan vara nöjd med vad jag gör, och vilka andra tycker om att umgås med angår kanske egentligen inte mig, för som sagt, folk får tycka precis som de vill. För det gör jag så antar att jag måste låta andra göra det. Vet att det bara är jag själv som förstår vad jag skriver om, men trevlig läsning ändå mina trogna läsare.

Jag är en vampyr.


Markus Krunegård - Jag är en vampyr.

Det vart en lång dag.

För vaknade 4 i morse, eller natt eller hur man nu säger, kunde inte somna om. Hann ändå inte riktigt med någon frukost, så fick bli en klunk filmjölk direkt ur kartongen innan jag gick ut genom dörren. Sen va jag borta till 7. Då hade jag planerat att handla, tvätta, diska och städa. Ville inte göra mig själv besviken så det fick jag ta och göra.

Nu är jag trött och mycket annat. Hungrig bland annat, för vart bara en Pan Pizza till lunch idag, ska göra potisbullar, bacon, lingon och mjölk, för det va det jag handlade. Och kattmat, men det får gärna Missy ha för sig själv. 

Oj, va jag tycker synd om mig själv. Skjut mig någon.

Jag är bra på att vara själv men usel på att vara ensam.

Jobbigt att inse att man kanske inte är så bra som man tror ibland, att all kraft man lagt ner på något kanske inte riktigt räcker till. Hur hårt man än jobbar kan man ändå inte göra alla nöjda. Varför har bara ingen lärt mig att vara vuxen?

Det är bara så himla mycket som är fel just nu, och jag har ingen att berätta det för, för jag orkar inte själv.

Traxxas Bandit Back-flip.


En film från igår när vi va och körde radistyrd bil vid stora hoppen vid Hasses,
alla blir väldigt upphetsande när Urfeltd lyckas göra en volt med sin bil.

Dumma dumma dag.

Vaknade tidigt som tusan i morse och kunde inte somna om, för visste att Sarah snart skulle upp och åka iväg till Båstad med hennes familj, så låg bara och väntade på att alarmet skulle ringa vid åtta. Gick upp vid nio sen men somnade på soffan och sov visst till halv ett eller något, sen när jag piggnat till lite och fick för mig att duscha lite så märkte jag att det vart stopp i mitt förbannade jävla avlopp igen, så höll på att ringa bovärden och sånt i över en timme, sen när jag väl fått tag på någon fick jag vänta ett par timmar till innan någon kom hit, sen väl här tog det nästan en timme till innan det va fixat. Har glömt att äta och allt idag bara för jag suttit och väntat, och väntat. Ne, nu har jag ett badrummsgolv som måste skuras och en micropizza som måste ätas. Lyckliga jag.

Najs.


Uffes favoritvideo, han kan uppenbarligen hela utantill
..och det är mycket som är najs.

Helgen.

Startade helgen på ett väldigt trevligt sätt, va hembjuden till Tobban och Emma på middag. Tobban fyllde 26 år i veckan, så det va såklart tvunget att firas! Tacopaj, sallad, lite alkohol och vänner, det är aldrig fel! VI hade det väldigt trevligt och vi satt där till en bit in på små timmarna.

Sen på lördagen bankade Uffe här på dörren och tyckte jag skulle följa med honom och köra radiostyrd bil, jag har ingen som funkar men följde med ändå. Så de va ett gäng grabbar som gled omkring i Uffes bil och ville ha fest, så de inhandlade en massa öl sen åkte vi omkring i hens bil större delen av dagen. Vi va vid hasses och körde radiostyrd bil, sen va vi vid bromma och bada, men det va tydligen för kallt för pojkarna så fick blir kanalen också sen efteråt. Till bromma och kanalen kom även Tobban och lekte lite med oss, sen åkte vi hem till mig allihopa och mest satt och tittade på youtube och busade lite, rätt så trevligt hade vi i alla fall hur som helst! Så en rätt lyckad helg med andra ord.


Oplanerad stugvistelse.

Nu har jag vart dålig på att uppdatera igen, men det beror mest på att jag vart iväg. Storebror ringde i tisdags och undra om jag ville med upp till stugan och fiska, och det ville jag visst. Även lillebror och Matti fick jag med mig.  Vart en trevlig fisketur och alla fick fisk, och Jesper fick även en gigansisk pinne, kanske kallas träd då förresten?

Johan råkade kasta sin Nokia N95 i sjön när han stod på bryggan, han tog upp den ur fickan men råkade tappa den, och när han skulle ta en lyra så råkade han slå iväg mobilen ett par meter ut i sjön istället. Så kan det gå. Efter att han dykt efter den så vart han stressad och ville iväg i racerfart, Matti och Jesper tjatade hål i huvudet på mig att vi skulle stanna, så så vart det tillslut. Sen vart vi uppraggade av några småflickor på campingen, sen vart det en massa kubb och lite 3.5or.

Onsdagen sen tillbringade vi hela dagen nere på stranden, spelade kubb och brände sönder oss lite, måste ha gått åt några trefemmor även då för enligt mina beräkningar har vi visst köpte öl i kiosken för över 700kr de här två dagarna, så kan det gå.


Fem enkla små saker.

Under all den här ytan finns nåt du aldrig kommer få se.
För jag tänker gömma det för dig,
det är mitt och blir aldrig ditt.
Du gråter, jag gråter inte, det är sånt du gör och sånt jag inte gör.
Fem enkla saker blir aldrig fem enkla saker mer.

Så kom igen då, med allt du har och lappa ihop mig bäst du kan
och kom igen då, med allt du har och lappa ihop mig bäst du kan.

En våt katt.

Det blev ingen Arn sen igår, vi duschade Missy istället och sen såg på det teven hade att erbjuda. Tänkte spara Arn tills jag orkar gå ner till Tobban och Emma och se på film för de har heller inte sett den. Hur som helst så tycker inte Missy om alls att vara blöt, hon gör de ynkligaste läten man kan tänka sig, men hon är söt.

En skön slapp soffstart på den här dagen har jag haft i alla fall, får se vad som händer annars idag, sånt som märks.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen