Flyr landet.



I morgon flyr jag landet. Siktar på Rhodos där jag tänker spendera åtta dagar med min alldeles egna lilla älskling. Tänkte tillbringa den mesta tiden vid poolen ni ser här över. Tänkte försöka slå rekord i flest öl på en vecka och bara mysa.

Får se om vi hörs. För Tre vill ha 15kr/mb och hotellet 500kr för en veckas WiFi. Men någon blogg, twitter eller facebookuppdatering lär jag kosta på mig. Vi ses. Simma lugnt. Puss.

Mer musik.



Det bästa av det senaste. Veronica Maggios 'Satan i gatan' och Newkids album 'Alexander Jr Ferrer'. Spotify: Maggio/Newkid. Extra bra är Snälla bli min, Baby? och Jag gråter bara i regnet.

Kapitulera.


Ännu en låt från Timbuktus nya. Via Rim&Bas.

Dödsdansen.


Timbuktu kommer med ny skiva den 8:de Juni. Kommer blir bra. Här är en av låtarna.

X.


Nytt från favoriten Herbert aka Afasi. Ansiktet tillsammans med Erik Nordström. Rim&Bas.

Gårdagens.


Gårdagens grillade. Kycklingspett, sparris, ris och gräddsås med tomat och paprika.

Lax & sparris.


Grillad lax och sparris med färskpotatis, smör, romsås och rikligt med flingsalt. Mumma.

Dennis Klarin Design.



Igår registrerade jag äntligen egen firma. På tiden tycker jag faktiskt. Den nya webshoppen börjar ta form nu också. Ska testa att ha den hos Textalk.se. Verkar smidigt och blir rätt snyggt. Väldigt smidig varukorg och kortbetalning ingår för bara 66kr i månaden. Så precis vad jag letat efter. Den kommer upp någon gång i mitten av maj.

Sommarmat.


Riktigt somrigt och gott. Svensk färskpotatis, ägg, sill, gräddfil och färsk gräslök från balkongen. Har vart duktig idag. Städat, dammsugit, tvättat, promenerat, skickat paket och satt nya örter på balkongen. Superduktig.

Boring MF.


Några bilder.






Kameran va inte lika full av härliga bilder som jag trodde. Men ändå. Lite grill, påskakärringar och korkar i alla fall. Håll till godo.

Påskhelgen.

Har vart en smått fantastisk påskhelg med underbart väder. Balkonghäng, öllunch på stan, gårdshäng, flera grillningar och fyra dagars alkoholintag. Så har inte vart någon klassisk påskhelg. Har bytt äggen mot grillspett och färskpotatis.

Kameran har vart med så någon dag när jag orkar kanske det kommer upp bilder på härligheterna. För här kan jag inte sitta. Måste ut i solen, så ska nog promenera iväg och posta några paket som samlats på hög under påsken. Förresten. Om en vecka ligger jag vid en pool i grekland. Känns inte så dumt. Pusshej.

Påskledigt.

Skönt. Dags för lite ledigt. Har vart mycket på sistone så känns verkligen inte dumt med några extra dagar nu. Dessutom tog jag en extra dag idag för att gå på riskettan på körskolan. Bra att få den gjord. Sen jobbar jag iförsig bara nästa vecka sen är dags att åka till Rhodos i 8 dagar. Blir förhoppningsvis fantastiskt. Dags att göra sig i ordning nu. Ska försöka få med mig någon kär vän på lunch sen efter kursen. Borde inte vara så svårt. Får locka med öllunch. Puss.

Dagar i bilder.








Dagar i text.

Ett par fartfyllda dagar har passerat. I lördags skulle det tas en vårpromenad för att posta lite paket. Hamnade på Mattis gård med en kall öl i handen. Slutade med att vi gick hem till oss. Spelade FIFA, klädde oss i klänning och hade lite roligare än vad man egentligen får.

Söndagen blev såklart lite trött men ändå blev det en lång söndagstur. Wienerschnitzel i Hästholmen, tittade på blommor både på Omberg och i Vadstena. Trevligt.

Måndagen startades med att vara lite barnvakt. Efter lite kojbyggen i soffan så gick jag iväg på körlektion. Gick hyffsat. Sen lunch på Sjöbris. En Hof och hamburgare i solen. Där blev vi kvar i nästan tre timmar. Sen vidare ner till storebror för att köra ner min bil. Min Audi 80 som jag fått av svärfarmor. Perfekt. Blev kvar hos storebror hela kvällen. Solade, spelade fotboll, bandy, grillade och tog några öl. Mycket mycket trevliga dagar. Smått fantastiskt att våren äntligen är här.

Vinn en Retap-flaska!


Nu har jag en tävling där du har chansen att vinna en Retap-flaska. Allt du behöver göra är att gilla min Facebook-sida, leta upp inlägget med tävlingsreglerna. Där du ska kommetera med ett nummer mellan 1-50. Den eller dem som är närmast det nummer jag valt vinner en Retap-flaska. Easy-peasy-lemon-squeezy.

PIXLR #28












Soft kitty.


soft kitty


warm kitty


little ball of fur


happy kitty


sleepy kitty


purr purr purr.

Sex år.

Igår va det sex år sedan jag blev ihop med min flicka. Det skulle firas och möjligheterna va oändliga. Men när flickan fick välja så blev det en lugn mysig hemmakväll med taco och soffmys. Skönt med låga krav. Men en mysig kväll. Som de flesta kvällar för vi är bortskämda. Puss på mina finaste Sarah.

SM-GULD.


Så jävla gött. Blev en bra kväll. Sterna har vart här och vi har grillat chorizo och druckit trefemma. I morgon får man trimma slutspelsskägget! Tack Färjestad.

Onsdagsmys.



På väg hem från jobbet idag tog jag vägen förbi Hemmakväll för att inhandla nya Harry Potter som släpptes idag. Råkade visst inhandla ett kilo smågodis också. Så nu har vi haft en riktig myskväll med film, godis och pizza. Perfekt

En dag.


Startade den här dagen tidigt. För att hinna med ett par timmar på jobbet innan jag skulle på möte med FK och AF. Förhoppningsvis leder mötet till att jag går ner i sjukskrivning, går upp några arbetstimmar och sen kan starta eget. Så får se hur framtiden ser ut. Nu är jag helt slut i alla fall och har slagit mig ner i soffan. Stannar här ett tag. Puss.

Kvällsmat.


Blev rastlös och fick lust att laga mat. Så lyxade till det ordentligt ikväll. Potatisgratäng med paprika, marinerad kycklingfilé och tzatziki. Verkligen inte dumt.

Pannkaka.


Va så förbannat sugen på pannkaka igår. Men hade ingen möjk så jag fick ingen. Men idag slängde vi ihop ett gäng. Lyxade till det med jordgubbsglass och chokladsås också. Lyx.

Måndag igen.

Ännu en raketfartshelg har passerat. Det blev riktgit trevligt i lördags precis som planerat. Blev god mat, hockeyn gick bra och fina vänner kom. Mycket härligt. Idag har jag vart duktig och vart på min andra körlektion. Gick bra även idag. Sen har jag vart på lunchdate med Matti. Även Emil, Frida och Emilie va med. Trevligt. Blev en räkbaguette nere på sjöbris. Fantastiskt. Så varmt att man kunde sitta i bara t-shirt.

Känner att helgen har satt sina spår, så är fortfarande rätt trött och sliten. Men skönt ändå. Kan man ligga hemma på soffan och ha det mysigt. Vi har precis sett Big Brother-deltagarna sjunga för Busshunter, verkar som att det kan bli en trevlig fest där inne ikväll. Ne, nu ska jag tillbaks till soffan. Hej.

Super Street Fighter 4 3D Edition.


Världens längsta speltitel? Blev en vårpromenad i morse. Som vanligt brukar de korsas av olika hinder och utmaningar. Så jag råkade köpa ett nytt spel, som ni ser blev det Super Street Fighter 3D Edition till Nintendo 3DS.

Ruggigt snyggt för att vara DS-spel, 3D'n funkar utmärkt. En enklare effekt och inte alls påfrästande för ögonen. Kontrollerna funkar riktigt bra, speciallt att man gör specialarna genom att bara trycka på nedre skärmen när ikonerna lyser. Så ett riktigt trevlgit spel.

Igår kväll blev det lite ölhäng hemma hos lillebror och sambo. Trevligt. En kortis. Tog taxi hem strax efter tio. Med en man som varken kunde svenska eller köra bil särskilt bra.

Så en vårpromenad är redan avklarad idag. Nu blir det lite snabb städning och slänga i sig lunch. För snart kommer det människor hit som ska se på hockey, dricka öl och grilla. Har laddat för den här dagen hela veckan. Ska bli mycket trevligt.

Laser/shorts.



Köpte den nya svenska speltidningen Laser igår. Har inte hinnit lusläsa den än. Men det jag sett av den så verkar den riktigt trevlig, bra och snygg. Precis som jag. Hämtade som sagt mina nya shorts igår också. Mer kända som Rhodosresanshortsen. Även de är ritkigt snygga och vart perfekta i storleken. Mycket bra.

Skicka katt.


Angie hjälper till med packningen.

Hockeykväll.



Blev en hockeykväll med grillning hemma hos Matti ikväll. Mycket trevligt. Sprang till Maxi och hämtade paket mellan andra och tredje. Mina shorts hade kommit. Sen blev det förlängning. Förbannat lång match. Sprang hem efter fjärde. Men sen vart det förlust i slutet av femte. Förbannat. Men ändå en trevlig kväll så jag är inte jätteledsen.

Facebooksida.


Har lagt upp en ny Facebooksida för Dennis Klarin Design idag, tänkte att den ska få ersätta Facebook-gruppen. Att ha en egen sida är mycket smidigare och ger fler funktioner. Så nu kör vi på det. Gå in och gilla.

Har även gjort lite små ändringar på hemsidan så att det är lättare att hitta till dkd webshop och t-shirt-shoppen. Dessutom går det att klicka 'gilla' på flera ställen.

Kattjävlar.



Det här är mina små söta kattjävlar när de ska hjälpa till på 'kontoret'.

Måndag.

Ännu en ledig måndag och jag har haft min första körlektion idag. Gick över förväntan faktiskt. Mest kul. Så blir en till lektion nästa vecka. Efter det blev det en tur på stan. Flickan bjöd på lunch eftersom jag va så duktig. Letade efter några snygga shorts till Rhodosresan också, men verkade omöjligt att hitta i denna stad. Är antagligen aningen för tidigt för sånt. Men som tur va hittade jag ett par snygga på superduperrea när jag kom hem. Ett par Quicksilver för 269kr på Bubbleroom. Perfekt. Blir stiligt.


3DS Mii Photoshot.


Min och flickans Mii's poserar på vardagsrumsbordet.

Regnig söndag.


En regning söndag med söndagsmys. Massa gott och filmmara. Bästa filmerna.

SVT Play med AirPlay.



SVT Play har fått AirPlay stöd, vilket funkar både från webbläsaren och appen. Smått fantastisk när man sitter som ägare till en Apple Tv också. Välja och vraka i SVT´s ombud iFrån iPaden eller iPhonen och sen bara strömma det till teven. I helt godkänd 720p och fullt stöd för Apple TV-kontrollen. Fantastiskt.

Igår kväll plöjde vi igenom Dom kallar oss artister med Annika Norlin, Oskar Linnros och Maskinen. Kärlek.

Söndagsfrukost.


Söndagsfrukosten. Kaffe, juice och färsk baguette med majonäs, senap, ost, skinka, pepparsalami, svartpeppar och flingsalt. Inte dumt.

Duktig.


Dagens lunch. Förbannat goda varma mackor på lantbröd med havssalt toppade med ost, bacon, paprika och bea. Nom nom nom. Har vart duktig idag. Läst körkortsteori, klarat ett simulerat teoritest och övningskört runt hela staden. Bra. Har dessutom städat, tränat på crosstrainern och packat paket. Mycket duktigt tycker jag själv. Aningen trött nu men känner ändå för att göra något. Men vet inte vad. Typiskt.

Scratch.


Det här ska jag lära mig när jag blir stor.

Jaha.

Den här veckan har gått fort. Nästan lite för fort och för bra. Men sånt blir det ganska snabbt ändring på. Tappade det verkligen i eftermiddags. Trött i huvudet av att övertänka allting. Missade dessutom bussjäveln nu och sitter och fryser i en busskur. Helt plötsligt är hela världen emot mig och jag vill gå och gömma mig. Det passar mig nu dock. Blir en lugn helg med körkortsteori. Första körlektionen på måndag. Måsta ta tag i den här skiten.  Nu ska jag bara ta mig hem sen gömmer jag mig. Hej. 

Lagerstatus.


Fick en ny leverans från Retap igår. Lagret är påfyllt med andra ord så passa på att beställ!

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen