Slutet är nära och kanske början på något nytt.

Jobbat efter lite ledighet. Annars inte mycket. Nyår i morgon. Kommer över folk och jag ska laga god mat. Blir trevligt. Ser jag fram emot. Halva 2012 va jag full och grät. Andra halvan jobbade jag. Bör bli ett bättre år 2013. Håller vi tummarna för iaf. Ingen idé med nyårslöften. Jag har för dålig karaktär. Det jag vill sluta med vågar jag och kan jag inte lova mig själv. Så det kvittar. Men gott nytt om vi inte hörs mer i år. Puss.

God jul.

Inget att säga. har vart en bra jul med familjen. Inte mycket annat. 

+


Tidig julafton.

Julen kom tidigare än väntat. Fick en superdeal på en 22"are till sovrummet. Råkade ingå en stereo med iPhonedocka också. Så passade på att köpa en till Apple Tv när jag ändå va igång. Så nu kan jag airplaya musik, film och dataskärm även i sovrummet. Satan så lyxigt. Trevlgit med lite nya prylar också. Jobbade halvdag idag som sagt så hann med lite lek med Tobban också. Och hockeykväll med lillebror. Så en mycket bra dag. Luciafirandet på dagiset med småtjejerna igår va också jättemysigt. Det är skönt att ha det bra. Fortsätt så. Hej.

Svammel.

Ledig idag. Hade halvdag igår och halvdag i morgon. Skönt, samlade på mig lite ledighet efter helgen. Igår tillbringade jag min lediga eftermiddag med att äta lunch med mamma, klippa mig och köpa en ny fin tröja. Idag ska jag bara ta det lugnt och sen åka på flickornas lucia framåt kvällen. Mysigt. Jag har aldrig något roligt att berätta. Tråkigt. Men det rullar på med jobb och annars är allt som det brukar. Funderar på om jag är värd en iPad mini eller sovrumstv i julklapp. Eller klart jag är men kan inte bestämma vilket. För tror det blir lite dyrt med båda. Eller iPad i julklapp och tv på mellandsgrean kanske. Hehe, vore något. Fan jag lever verkligen för att shoppa nu känner jag. Shoppa och jobba. Men det är väl en rätt bra kombination antar jag. Fan vad jag svamlar som vanligt. Annars vore det trevligt att bli kär i någon som är kär i mig tillbaka. Det önskar jag mig också i julklapp. Hej.

Spela in julen.

Hoppas ni alla kan komma i lite julstämning. Det närmar sig med stormsteg nu. Så bjuder på min julspellista på Spotify. Håll till godo. - Här.

Helgen.

Helgen har vart bra. Dock inte vart något ledig. Jobbat verkligen hela helgen. Två julshower, en opera och en julmarknad. Så aningen fullt upp med det har vart kul. En anledning till att hålla sig nykter och duktig med. Bra Dennis. Men är sjukt trött och sliten idag nu ändå. Får nog ta ett par dagar ledig i veckan för hur mycket som helst kan man inte jobba. Annars trivs jag jävligt bra nu. Bättre än på länge, typ någonsin. Bara kärlek och lite lite mer pengar som saknas. Men det kommer väl. Ta hand om er så ses vi snart igen. Puss.

Vitt.

Har haft en ledig dag idag för att jag ska jobba hela helgen. Riktigt skönt. Dock fick jag jobba lite hemma med mitt eget för att komma i fatt med en hemsida och några beställningar. Sen har jag bara slappat, vart och handlat lite och spenderat ett par timmar med den där som jag vill spendera all min tid med egentligen. Det är bra. Och jobbigt. Men men. Nu börjar det bli sent och jag ska krypa ner i sängen och netflixa någon film igen. Gonatt.

Hej.


RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen