Det värsta av allt.


Skrillex.


Skrillex - Rock n Roll (Will Take You to the Mountain).

Kontrast.
Det som spelas mest just nu. Skrillex - Scary Monsters And Nice Sprites och Thomas Stenström - Detsamma. Är lite kontrast mellan musikstilarna. Kul fakta är att Skrillex valt att sampla detta Youtubeklipp i låten.

Fredag.

Har vart en lång. Men inte speciellt hård vecka. Ska fira fredag hemma hos Nicklas med lite öl och dupstep ikväll. Kan nog bli trevligt. Annars händer det inte så mycket spännande. I morgon är det fotojobb igen så blir inte så mycket ledighet. Ha det fint. Puss.

Sjukt.


Om man skulle ha lite tid över i en fotostudio.

Trasig.

Kände mig nykär i några dagar. Men självklart vänder man det till något dåligt. Ser osäkerheten och rädslan i sig själv istället. Blir nog aldrig hel igen.

Tillbaka.

Sitter på den här jävla bussen igen. Efter tio dagars semester. Fyra dagar av dem har jag fotojobbat. Åtta av dem har innhehållit något slags alkoholintag. Skulle ljuga om jag säger att jag känner mig pigg.

...

Vart i helvete är världen påväg?

Mer semester.
Fick tillslut ett par fantastiska dagar uppe i stugan. Har bara åkt båt, badat, fiskat, åkt ring, grillat och druckit öl. Typ så som det ska vara. Har en fin familj. Men blir ändå tomt när inte älsklingen är med. Men att sakna är inte alltid så dumt. Hemma i stan igen. Tillbringat en galen helg här hemma. Har bulor i huvudet och min rygg har antagligen gått av på fjorton ställen. Idag ska jag hjälpa Tobban att bära 3.3 ton pellets. Det ska bjudas på några öl och grillning. Trevligt.

Packad.


Nu är jag packad och drar. Suckers. Tur man har en storebror ibland.

Film och surpuppa.
Eftersom det är så fantastiskt semesterväder så är det film man får sysselsätta sig med. Sucker Punch va smått fantastisk. Snygg så in i helvete och genialiskt skriven. Rango va också snygg och riktigt rolig. Hall Pass va rolig men kunde vart ännu roligare.

Ser ut att spricka upp där ute. Kanske skulle ge sig ut på äventyr. Men allt jag vill är egentligen att ta mig upp till stugan. Fiska, bada, åka båt och ring. Men eftersom alla mina fantastiska vänner är så upptagna och inte tycker om mig så värst. Så verkar det som att jag får ordna det på egen hand. Men de tidigare nämnda sakerna är inte så förbannat kul på egen hand. Men tror jag har en storebror som är sugen i alla fall. Men han ska ha med sig hela familjen upp till stugan så mig får de spänna fast på taket i så fall. Så det skiter sig väl hur som helst. Så. Ja. Helvete.

Shopping.
Det kom lycka i en kartong från Caliroots idag. Och en liten burk. Fyra tees, G-Shock och ett par dunks. Blir smått upphettsad av att bara se förpackningen till klockan. Kärlek. Helvete vilken bra smak jag har.

Stackars ONOFF.


ONOFF Motala levererar in i det sista. Va på ett besök igår och hittade detta. Zelda och Asphalt till Nintendo 3DS. Zelda är en självklarhet. Asphalt har jag bara läst skit om. Men kunde inte låta bli eftersom det va så billigt. Och det jag har kört så har jag vart väldigt road. Kul och snyggt. Sen blev det nya batterier till kamerablixten. Allt till en mycket billig peng eftersom de har 30% i alla sina butiker. Bra. Men lite sorg i hjärtat ändå.

Semesterhelg.


Mycket trevlig semesterhelg med mycket ölhäng, vänner, tv-spel, naket, kärlek och en fotojobbarkväll. Så man är knappt utvilad. Ikväll blir det fotojobb igen. Sen hoppas jag på vackert väder och några dagar stughäng i veckan.

Semester.


Nu tar jag lite semester. Tio dagar. Men ska göra fotojobb fyra utav dem. Och jag är pank. Så får se hur mycket semester det blir. Men det finns ändå gott om tid för några lata dagar. Dessutom har jag planerat att tillbringa i alla fall några dagar uppe i sommarstugan. Bara åka båt och njuta lite. Hoppas att det blir bra.

PIXLR #33

Order.

Tyckte verkligen att det va dags får något nytt. Vet att jag är pank. Men man måste få vara fin. Caliroots har startat sin 50% rea så det råkade trilla ner lite i kundvagnen. Några t-shirtar, ett par orangea Dunks (igen, eftersom jag köpte fel storlek sist). Och äntligen en G-Shock. Så fick det blir. Nu är jag lycklig.


Ingen Som.


Mina Vänner - Ingen som.

Magic.


Looptroop Rockers feat Chords - Magic.

Sommardagar.
Har lyckats ha ett par riktigt fantastiska dagar. Vackra vänner, båt, lek, grillning, långa promenader, minigolf och sena nätter.

Tjockisfredag.Det blev en lugn fredag med mys och två Jackassfilmer.

Love cats.


Trött.

Helvete vad jag ska vara trött hela tiden. Varken orkar eller hinner med allt jag borde. Dagarna bara flyger förbi. Hatar när man inte riktigt hinner med sig själv. Skulle behöva vara för mig själv och bara ta det lugnt. Va ensam igår ett par timmar men såklart behövdes det storstädas här hemma så det blev inget lugn.

Men efter nästa vecka kommer jag antagligen kunna ta ett par dagar semester. Tur det. För har inte en krona på kontot så har inte ens råd att ta mig till jobbet efter nästa vecka. Utan pengar och med en massa fri tid borde jag lyckas ta det ganska lugnt ett par dagar. Kanske skulle åka iväg och låsa in sig i sommarstugan. Men först är det en massa dagar av måsten som måste klaras av. Man blir aldrig klar.

Boy.


Adrian Lux feat. Rebecca & Fiona - Boy.

Gubbmys.


Lyckades slänga ihop ett par riktigt goda biffar till gårdagens gubb&tantmys. Allsång och Morden i Midsomer. Trevligt. Kännt mig lite krasslig de senaste dagarna och inte orkat med så mycket. Fick ställa in fotojobbet i Måndags tillochmed. Typiskt. Nu har jag precis vart på körlektion. Är hemma för lite frukost nu innan jag ska iväg till jobbet. Aningen fullt upp. Skulle behöva lite semester snart och stanna upp ett tag.

Sveriges fulaste tee.


Nu ger jag er den exklusiva chansen att köpa sveriges fulaste t-shirt.

PIXLR #32
Söndag.


Söndag igen. Veckans vilodag. Lyckades tillochmed sova till tolv idag. Inte så ofta nu för tiden. Fotade på Harry´s igår. En av de lugnare kvällarna. Folk verkade inte vara på något vidare humör. Tråkgit när de inte vill vara med på bild. Känns som att få nobben typ 100 gånger samma kväll. Roligt. Men ändå en hyffsat trevlig kväll. Så ska inte klaga.

Hela veckan har passerat. En ganska ohändelsefull vecka. Så inte haft så mycket att berätta för er här. Men det är som vanlgit. Ha det så hörsch vi. Puss.

Robot.


Skissade en robot som hamnade på en tröja.

DJ.


Ja, tack. Lär mig. Önskar verkligen att jag skulle kunna göra sånt här. Extremt sugen på att köpa mig en DJ-kontroll till datorn. Dock något enklare än vad som visas i videon. Har ingen lust att lägga tiotusentals kronor på det. Men något enklare att leka med här hemma. Så funderar på en ION Discover DJ Pro som ligger på strax över 1500. Vore extremt kul att kunna mixa och sctratcha lite här hemma på kalas. Och i min ensamhet. Någon med tips på liknande bra maskiner får gärna höra av sig.


RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen