Dennis lampa.



Har letat efter en snygg lampa till vardagsrummet. De jag hittar brukar vara alldeles för dyra. Så idag inhandlade jag en gigantsik glödlampa och lite fin kabel och gjorde den här själv istället. Enkelt och snyggt. Nöjd.

Vardag.

Tillbaks till vardagen. Flickan är hemma och fått några timmar att jobba, det är tisdag så även jag ska tillbaks till jobbet. Lagt om arbetstimmarna lite så jobbar bara när butiken är öppen. 13-18. Korta dagar och lugna morgnar. Skönt. Men finns risk för att morgnarna blir för lugna.

Igår va vi båda lediga och tog en promenad till stan. Lunchade på Chill Out. Friterad kyckling med sötsur sås för min del. Gott. Fick även med mig en ny t-shirt hem. Såklart. Nu är det bara låta veckan gå och se vad som händer. Ska börja med att försöka få med mig eller i mig någon lunch. Hej.

Söndagsmys.


Igår kom som sagt flickan hem och det blev söndagsmys. Storslaget. Förutom att hon sov bort större delen av dagen efter flyg och bussresor. En riktigt supersöndag. Surrogates va kanske inte den bästa filmen, känns som den hade passat bättre som Anime-film. Men mycket annat med söndagen va förstklassigt.

Angelinor.



En Angelina på teven och en Angelina i knät. Har tillbringat morgonen med kaffe och sett klart på Salt. Somnade i går när jag tittade på den. Riktigt bra faktiskt, men har lite svårt för helt hjärndöd action. Men bra. Nu kommer flickan hem snart efter att ha vart i turkiet en vecka. Borde vara hemma till ett. Mysigt.

Lördagkväll.


Har tillbringat lördagkvällen med film och grillad kyckling. Såg filmen Grown Ups. Riktigt rolig. Kom på när jag va och handlade förut att jag bara lagat mat till till mig själv en gång den här veckan jag vart ensam. Lagat mat två gånger totalt för lagade mat åt Johan, Matti, Nicklas och Sigge en kväll också. Dåligt. Men i morgon kommer flickan hem igen och då har jag någon att laga mat till igen. Skön lugn lördagkväll.

Igår blev det lite kalas nere hos Johan 'Bea'. Sen gick jag vidare till Harry´s för att träffa mamma en stund. Trevligt även det. Blev inte speciellt hårt men har mått skit idag ändå. Hade så fruktansvärt ont i huvudet. Så klockan hann bli sex innan jag piggnade till och kunde gå och köpa mat och värktabletter.

Känner att det kurrar lite i magen igen så ska värma lite kyckling och se en film till. Natti.

Jag spelar vanlig.

Ska bli lite personlig. Men för de som inte känner mig kan det nog vara svårt att förstå och vissa som känner mig har inte en aning. Men jag har ett problem och har alltid haft.

Ensam med mina tankar är jag inte mycket till person, jag hatar och är trött på det mesta. Känner mig så otroligt liten och sårad. Men så fort jag inte är ensam längre stänger jag av och spelar vanlig. Lägger på locket och låtsas vara stark.

Jag mår alltid bra om någon frågar, för vill inte att någon ska veta att det är fel och orkar inte ta den diskutionen. Men jag har blivit jävligt bra på att spela vanlig och det blir också ett problem. För desto längre jag spelar desto hårdare slår smällen efteråt.

Det blir mörkare och ibland så mörk att jag egentligen inte orkar med mig själv. Men levt med tankarna sen jag va liten så har börjat kunna leva med dem. Jag ler och är trevlig men inom mig pågår ett världskrig.

Fick anledning och sätta ord på mitt mående idag eftersom jag hade ett möte i morse. Har svårt att förklara, därför kände jag att det blir enklare om jag skriver. Håller oftast käften eftersom jag hatar att bli tyckt synd om eller att någon säger 'så har det alla'. Allt går i perioder och jag har bestlutat att leva vidare så ni behöver inte vara oroliga.

Dessutom är det bättre, inte lika svart/vitt som det va förr. Skriva hjälper, men ni behöver inte läsa skiten. Någon dag blir jag också vuxen och normal. Kanske.

FIFA, mörker och Upp.





Fortfarande inga fina kabeldragningar men ganska fint ändå. Fantastiskt ljud. Ikväll har Jesper och Martin vart här, det blev en liten turnering i FIFA10 på Playstation 3. Blev även medtvingad till Napoli igen. Martin bjöd så inget att klaga på. Efter att de knallat så tittade jag klart på Upp som jag somnade till igår och tog en milkshake. Trevlig kväll igen. Bra.

Fix.



Kom på att jag i alla fall hade en bild från högtalarinstallationen igår. På kartongerna. Kul va? Hittade visst en söt bild på mig på kameran som fick vara med också. Vet inte när eller vem som tagit den. Men nu har ni något att vila ögonen på.

Åkte och tittade på lite Korpenfotboll efter jobbet idag. Kallt och regnigt. Sen har jag inte haft en lugn stund sen jag kom hem. Har tvättat, städat, diskat, dammsugit och betalt räkningar. Nu är alla nödvändigheter gjorda, har mat i ugnen och tänkte krypa ner i soffan och titta på Upp på blu-ray.

Dyrt.

Man kan tycka att jag har shoppat så att det räcker för ett par månader nu. Men icke. Redan nästa månad, September kommer det ett par solklara spelköp. NHL11 (16/9) FIFA11 (30/9) och Playstation Move (15/9).

FIFA och NHL måste man köpa nästan varje år, va skeptisk inför Move faktiskt. Tröttnat lite på att viffta efter alla år med Wii. Men efter att använt lunchen till att titta på lite videos så är jag faktiskt extremt sugen. Föredrar mitt Playstation 3 före alla andra konsoller så ett till trevligt partyspel till det gör verkligen ingenting.

Dessutom va startpaketet billigare än vad jag trodde det skulle vara. 599-649kr för kontroll, kamera och skiva med spel. Kommer bli en dyr spelmånad.


Lycka.

Fick både stativ, högtalare och blu-ray igår. Mycket på samma gång. Så det blev inkoppling, film och spelkväll med grabbarna. Matti, Johan och Nicklas. Och även lilla Sigrid kom och ville vara med. Vi såg En Galen Natt/Date Night på blu-ray. Inte alls som jag trodde men ganska rolig ändå.

Sen vart det ett gäng matcher NHL med Matti efter att Nicklas och Johan vart trötta på skiten och åkte hem. En trevlig kväll helt enkelt. Bild på hur vackert det blev med nya högtalare kommer upp när jag orkar ordna kablarna och sånt, nu ligger de helt huller om buller.

Hade ett bra samtal med min kvinnliga chef igår. Har två chefer, visst har jag det bra. Både hon och jag förstår sig nog på mig bättre efter det. Tur att man omger sig med så bra människor ibland.


Kvällen.

Matti kom sen tillslut. Han tvingade med mig till Napoli där det blev pizza ute i solen, sen upp hit igen för kaffe, FIFA, NHL och en hel del skitsnack. Fantastisk kväll även denna.

Någon tvätt vart det inte. Torktumlaren va trasig och kände att jag inte orkar hända allt. Men det stod en ny i kartong i källaren, så hoppas den är inkopplad på onsdag när jag har ny tvättid. Nu blir det sängen och Celebrity Rehab innan sömnen. Upp 07.30 i morgon. Natti.

Måndag.

Ledig idag och ovanligt pigg. Både söndag och måndag blir mer pruduktiva med en näst intill vit helg. Inte dumt. Orkade vara lite kreativ i morse och gjorde stop-mation-animationer. Sen har jag vart iväg med lillebror och Martin för att kolla på lägenhet.

De funderar på att flytta ihop i en fyra. Verkar nice och kan vara en bra idé faktiskt. Nu väntar jag på att Matti ska komma och fika. Dessutom har jag diskat och sorterat tvätt. Har tvättstuga från fem. Duktig jag är. Bra Dennis.

Fått mail från Fyndbörsen om att båda mina paket skickas idag. Riktigt kul. Så borde få dem i morgon eller på onsdag. Kom även två blu-ray med posten idag. Fick Crash Of The Titans och en hemlig film, som råkade vara I Am Legend som jag faktiskt redan har. Men får väl ge den till någon söt. Ska nog spela lite nu tills Matti behagar att dyka upp. Hej.

Frukost i stop motion.



Har tyckt att det är kul med stop motion-filmer sen jag gick i skolan och gjorde lergubbar. Så har funderat på om man kan hitta på något roligt med det. Så va tvungen att testa nu när jag inskaffat ett stativ. Enklaste tänkbara teknik med GIF-animering. Blev ganska fult, men lätt att utveckla till något mycket snyggare. (Gjorde om dem i Photoshop och de vart betydligt snyggare, tack svärmor. Kandy.se)

Tyder på att jag haft en ganska lugn morgon va? Som syns finfrukost med banan/blåbär-smoothie, äggmacka och kaffe. Annars mest bara suttit här, men nu kom Martin förbi på besök så vi sitter och pratar om allt och ingenting. Trevligt.

Fantastisk söndag.


Johan 'Bea' kom och tog mig på äventyr sen. Vi gled omkring i hans lilla Citroën och gjorde ingenting. Tills hungern slog in. Då svängde vi förbi O´Learys och tog en burgare. Smakade bättre än någonsin på O´Learys idag.

Mätta och belåtna åkte vi hem till mig och la oss på soffan. Han tog min divan den jäveln. Vi såg på Dolan´s Cadillac på blu-ray. Köpte den förra veckan, en Stephen King film. Riktigt bra faktikst. Sen spelade vi lite Crash Commando och lite annat trevligt på PS3an tills det började kurra i magen igen.

Då åkte vi ut till Maxi och köpte Grandiosoa Mexicana och Sourcream Rings. Sen åkte vi hem till mig igen och såg Twilight på blu-ray och drack hallonmilkshake. Tills han nästan somnade och ville åka hem. Så fick se slutet själv.

Har inte sett den innan, mycket bättre än vad jag trodde. Så nu sitter jag ensam här hemma och funderar på om jag ska se New Moon när jag ändå är igång. Får se vad jag orkar.

Har haft en riktigt bra dag och är lycklig att jag har så fina vänner. För det är inte bara Johan som är så fantastisk att hänga med. Bara att det fattas tid. God natt.


iPhonenörd och uppäten mat.

Fin frukost.


Blev aningen sen frukost idag. Men god. Kaffe, rostad macka och persika och vaniljyoghurt smoothie. Riktigt gott. Såg även om Jiddra inte med Zohan. För somnade igår när jag såg den, precis som första gången jag såg den. Den är väldigt mycket bättre än vad jag minns. Riktigt rolig.

Är nöjd med mig själv som städade och gjorde så fint här hemma igår. Får se om det håller i sig bättre nu när det bara är jag och katterna som är hemma och skräpar ner.

Vet inte vad som händer idag. Nästan rastlös, brukar jag aldrig göra söndagar. Brukar sova bort dessa dagarna. Johan och jag drar kanske iväg på något äventyr. Får se vad det kan bli.

Längtar lite till vardagarna faktiskt. För i veckan borde jag få endel trevliga paket med posten. Fem blu-ray, ett paket med mina hembiohögtalare och ett med stativen. Trevligt.

 

IKEA katalogen 2011.


I fredags trillade den nya IKEA-katalogen ner i mitt brevinkast. Är väl rätt få nyheter men alltid kul med något nytt att bläddra igenom. För er som inte fått den än kan bläddra igenom den den på IKEAs hemsida. Och ni har väl inte missat iPhone Appen.

Lördagen.


Efter att jag väl beslutat att det skulle bli fest igår kväll. Köpt groggvirke och några trefemmor. Så bangade han vi skulle till ut. Så vi hamnade hemma hos Johan. Det blev några trefemmor, men vi tröttnade snart på det. 

Då blev det promenad in till stan för att köpa hamburgare och chips. Sen knallade vi hem till honom igen för att se på film. Blev The Bounty Hunter. Men tyckte att den va ritkigt dålig. Men blev en trevlig och mysig kväll trots allt.

Kom ifrån Johan vid midnatt, fick med mig Jiddra inte med Zohan på blu-ray. Gick hem och la mig på soffan och såg på den och sov gott.

Så blev nästan en vit helg bortsätt från några trefemmor. Så lite duktigt. Skönt med en söndag som inte är bakfull. Står inget speciellt på schemat. Men ska nog bara ta det väldigt lungt och kanske se en film eller två.

Helg.

Kom precis hem från jobbet. Så nu är arbetsveckan slut och jag får äntligen ta helg. Vet inte hur kvällen ser ut än. I vanlig ordning har jag planerat att vara vit och duktig, men såklart kommer suget och alltid någon som hör av sig med samma sug. Så får se vad det blir av kvällen. Allt jag vet är att jag måste städa och fixa lite här hemma.

Flickan har åkt till Turkiet nu, eller hon är på Arlanda och flyget går kvart i sex. Så en vecka av ensamhet väntar. Men det kan vara rätt bra, jag behöver nog endel ensamtid. Hoppas de får de roligt, flickorna.

Stativ.



Nu har jag även beställt stativen till mina nya högtalare. Fick 200kr rabatt på dom. Fyndbörsen är mina nya bästa vänner. Kortade ner bilden på stativet lite, tyckte att 2168 pixlar va lite för långt. Slipper ni scrolla så förbannat.

Mys.

Ikväll blir det myskväll. Flickan åker till Turkiet i morgon och är borta en vecka. Sista kvällen. Men hon kommer såklart hem igen. Så får bli god mat och film ikväll. Film kan vi inte komma överrens om men det blir potatishalvor i ugn med persiljesmör och schnitzel.

Blev myskväll igår med. Filmen Changeling och Taco. Det blev min tjugoandra film i Angelina Jolie-samlingen. Inskaffade den på lunchen igår för att bli på lite bättre humör. Det funkade nästan. Idag på lunchen beställde jag nya högtalare istället, det funkade bättre.

Nu är det bäst jag sätter igång om det ska bli något fredagsmys.

Nya hembiohögtalare.


Så, nu kunde jag inte vänta längre. Har beställt dessa vackra högtalare. Harman Kardon HKTS 30. Fick bli Fyndbörsen, de har ett helt fantastiskt offertsystem där man kan skicka in sin varukorg och få förslag på rabatter.

Hade testat att skicka högtalarna och stativ, fick 650kr rabatt. Tänkte att det va taget men provade ändå att bara skicka in högtalarna och fick då 600kr i rabatt och fri frakt. Då va det inget att snacka om. Så nu är de beställda och om några dagar står de i mitt vardagsrum.

Dyraste lunchrasten jag upplevt. Grattis till mig.

Idag ser jag mig inte för när jag går över gator.

För det gör ingenting om jag inte kommer över. Hatar att vara Dennis ibland. Jag va lycklig för bara någon dag sedan. Inget har hänt men idag skulle jag inte kunna bry mig mindre om någon vill köra över mig. Trodde jag växt ifrån det här men det gör jag visst aldrig.

Kvällsmat.


Ful mat men otroligt god. Potatismos, biffar och gräddsås. Allt hemmagjort såklart. Blev så otroligt missnöjd med alla bilder jag tog som jag trodde skulle göra min blogg fin ikväll. Men men, orkar inte göra något åt det så nu får det vara som det är. Ska gå och trösta mig med en milkshake och lite tv. Hej.

Här ska det mixas.



Hämtade även vår fina mixer på posten igår. Otroligt va snabbt och smidigt det gick från Tretti.se. Så nu måste såklart mixern testas. Det blir hallon/blåbär-milkshake (hallon, blåbär, mjölk och vaniljglass) i kväll och hallon/blåbär/banan-smoothie (hallon, blåbär, banan och vaniljyoghurt) till frukost i morgon.

Katten i lådan.



Blev inte så många inredningsprylar som jag hade hoppats på inhandlat igår. Blev bara förvaringskorgar till hallen och en badrumsmatta - till badrummet. Angie är inte sen med att krypa in i nya lådor och korgar som kommer in i lägenheten. Sötnos.

JOBY Gorillapod SLR.



Köpte som sagt en Gorillapod till systemkameran igår. Tycker den är riktigt snygg och smidig. Faktiskt stadigare än vad man kan tro. Lätt att fästa den på en stol, gren eller vad som helst för att få upp den i normal höjd. 449kr gav jag på NetOnNet.

Inhandlade även en söt liten fjärrkontroll till kameran, Nikon ML-L3. Funkar utmärkt till min Nikon D3000. Den är extremt liten och ser kanske lite plastig ut, men vi kan låtsas att den är värd sina 249kr i alla fall. Stativ och fjärr lär vara en perfekt kombination för trevliga festbilder, om man själv vill vara med.

Heldag.

Det blev verkligen en heldag i Linköping med far och lillebror igår. De skulle tydligen storhandla. Lillebror köpte ny säng på IKEA. Pappa köpte hemmabio, utemöbler och massa elgrejer till renoveringen av stugan. Blev ett helt flyttlast.

Jag handlade bara två förvaringskorgar och en badrumsmatta på IKEA och på NetOnNet blev det ett GorillaPod-stativ och fjärrutlösare till systemkameran. Trevligt. Kommer förhoppningsvis upp egna bilder när jag kommer hem ikväll. För nu sitter jag på jobbet. Har lunch och snaskar på en tacorulle. Återkommer.


Nattsvart.

Lunchade med Johan nere på stan igår. Lunchbuffé på Texas. Riktigt fint. Vi beslöt även att helgen inte skulle bli vit, vi tog några kalla hemma hos honom sen på kvällen. Riktigt trevligt med fint folk. Så har vart en trött och skön söndag idag. På soffan framför teven med pizza och cola. Inte dumt. Fin helg som alltid. I morgon ska jag åka och shoppa i Linköping med far och lillebror. Blir IKEA och Netonnet. Ska bli trevligt. Go' kväll.

Sparka rumpa.


Stog inför ett svårt val igår, om man skulle ta en vit helg eller tvådagars som vanligt. Slutade med att det blev en vit kväll i alla fall. Med lasagne, tv och lite kärlek. Kröp ner i sängen och såg filmen Kick Ass tillsammans med godis, chips och dipp. Mysigt och en riktigt bra film. Rolig och grym.

Känns just nu som att även denna kväll blir vit, duktigt i så fall. Första veckan på många månader, kanske år. Men vi får se hur det slutat, man vet aldrig.

Ledig och skön lördag men vaknade ändå 07.30. Typiskt. Så har vart uppe en bra stund. Sitter mest och räknar på hur jag ska ha råd med fotöljen och bordet från det här inlägget, samtidigt som jag ska köpa hembiohögtalare, iPad och spara till körkort. Har sån jävla ångest över att jag inte tagit något körkort än. Det är DAGS. Fan också. 

Dålig ursäkt.

Alltid när jag ursäktar mig för att vara en dålig bloggare så släpper pressen och skrivkrampen och jag bloggar på som fan. Konstigt.

Möbler, tack.

Råkade surfa in på en sida som heter livinn.se och hittade mina absoluta designfavoriter till vrakpriser. Såklart är det nyproduktion någonstans i asien och jag vet inte alls vad de håller för kvalité. Men det är väldigt lockande att dra hem en Barcelona-fotölj och ett Noguchi-bord.


Skivor.


Har bokat två skivor. Håkan Hellströms 'Två steg från paradiset' som kommer 13:de oktober och Säkerts 'Facit' som kommer 15:de september. Båda signerade. Den ena är en födelsedagspresent till flickvännen så håll tyst om det här. Men ni vet såklart inte vilken. Lyssnar aldrig på cd längre men vissa måste man bara ha.

Mixer.

Igår tvingade min kära flickvän mig att beställa en mixer. Vi har vart på jakt efter en fin ett tag, vet inte vad vi ska ha den till. Mest som prydnad tror jag? Men är såklart bra till såser, soppor och sånt man hittar på. Det har jag dock en stavmixer till. Men det här ska tydligen vara precis den hon vill ha, den är fin och billig. OBH Nordica 6667. Beställde från Tretti.se, snabbt, smidigt och med fri frakt.

Jag ville såklart helst ha en old school KitchenAid eller Kenwood för sådär 2-3000, men 360kr känns bättre för plånboken i alla fall.

En jiggjävel.


Titta vad jag hittade på vägen till jobbet idag. Den satt fastkrokad i fodret på min jacka. Har suttit där sedan jag va ute och fiskade med Matti och Erik förra fredagen. Har haft jackan flera gånger i veckan utan att märka av den. Kände något kallt och slemmigt när jag skulle rätta till jackan, trodde det va ett stort läskigt djur först. Men se där, en jigg! Nu kan du få tillbaks din bortkastade jigg Matti. Tack för lånet.

Dålig bloggare.

Har blivit rätt dålig på det här. Gått från 17 inlägg per vecka i snitt till kanske fem. Men det är svårt när inte inspirationen och tiden finns. Så förlåt till de som bryr sig. Men kommer aldrig bli den som bara skriver för att skriva och skriva vad jag tror folk vill läsa bara för att få besökare. För sånt hatar jag. Men ibland får jag dock dåligt samvete och skriver något urtrist inlägg om mitt tomma liv bara för att jag inte skrivit på några dagar. Är dock väldigt glad att de finns dom som fortfarande vill läsa min skit, så tack. Jag är nog snart på banan igen. Det går i perioder. Puss.

Dagen, fy fan och film.

Sov som en liten prins i natt, så faktiskt vaknade jag upp pigg och glad i morse när telefonen pep nollsjutretio. Så dagen har passerat ganska smärtfritt. Bra och skön dag på jobbet.

Men har irriterat mig hela dagen på att jag fick syn på att Blossom har startat en egen tidning. Inte min favorit människa. Vet inte vad det är med henne, men stör mig något enormt på henne. Har nog bara svårt för överhurtiga människor helt enkelt. Men klarade av dagen ändå som sagt.

Hade fått reklamblad från Home Enter när jag kom hem, svårt att motstå nu när jag såg att man kunde få 4 blu-ray till priset av en. Så tänkte inte så mycket och drog hem 4 filmer jag inte sett men vill se. Mycket trevligt.


Hang With Me


Mer lunchmusik av Robyn. Hang With Me, mycket bättre i den är versionen än den akustiska som är med på skivan. Sitter ensam i butiken och lunchar kycklingsallad. Snart dags att öppna upp. Känner mig inte alls bra. Men det är bara bita ihop, jag är bra på att bita ihop.

Lika lite som ingenting.

Fick ingen vidare start på dagen idag. Vaknade klockan sex med kramp i magen. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Har hållt i sig hela dagen men fick vara duktig och åka och jobba lite ändå. Har inte kunnat äta. Men ska tvinga i mig en macka och lite kaffe nu tänkte jag. Har varken tid eller lust att vara sjuk.

Längtar lite efter Säkert's nya skiva nu. Låten Fredrik är riktigt bra efter några lyssningar. Den finns på spotify nu, här.

Annars händer det lika lite som vanligt. Längtar lite efter att ha en kräftskiva, skulle sitta fint med en veckas semester till i augusti, om solen tillåter för vill ha sommar i stugan en vecka till i år. Tack snälla.

Helgen i bilder.











Ännu en fantastisk helg har passerat. Började med att två glada skitar hämtade upp mig i båt i Borensberg efter jobbet. Matti och Erik. Sen gav vi oss ut på boren och fiskade och pimplade öl fram tills natten kom. Några riktigt stora abborrar blev det och vi hämtade även upp en liten Sigrid som också ville åka båt. Sen en snabb utgång när vi kom tillbaks till Motala.

Lördagen tillbringade vi på balkongen här hemma med de nära och kära. Mycket trevligt. Sen gick vi vidare på lite fest nere hos Johan på storgatan. Helgerna tar slut för snabbt. Men tiden går fort när man har roligt.

Idag är jag ledig som alla måndagar, och har tvättstuga som varannan måndag. Är aningen trött så lär väl inte hända något storslaget idag direkt. Tror teven och soffan längtar lite efter mig nu. Hej.

Kärlek.

Min flickvän och jag byggde vår kärlek på Säkert. Nu lever hon igen, Annika Norlin. Här.


I´m on a Boat MF.


Jag har nynnat på den här låtjävlen hela dagjäveln. Ingen blir lyckligare än mig nu när vi får höra den. Tänk en gädda och typ tvåhundra abborrar. Tre grabbar, två plattor öl. Kärlek. Tänk lite Ernst som svävar ut och talar vackert om oss. Där. Där är vi. Fint.

God morgon?

En trött morgon som alla de andra. Sitter här och försöker tvinga i mig en skål corn flakes. Idag finns det inget hellre jag vill göra än att se Jakob Hellman spela på Forever Young i Berg. Men han spelar klockan sex och jag jobbar tills klockan sex. Dessutom har jag inte lust att lägga 600kr på det.

Men istället kommer jag bli upphämtat i båt på jobbet. LYX. Matti och Erik ska hämta mig i Mattis båt, så ska vi ute och fiska en sväng, kanske även ta en öl eller två. Får hoppas att det slår Jakob Hellman i Berg. Så länge vädret skärper sig så finns det risk att det gör det. Nu ska jag fortsätta på mina corn flakes och sen bege mig iväg till jobbet. Hej.

Dancing on my own.


Lite lunchmuisik. Robyn sjunger Dancing On My Own när hon medverkar i Live Lounge på BBC. Hon är stor vår lilla Robyn. Det är såklart ännu större att få uppträda hos David Letterman. Men gillar den här versionen bättre.

Trött.


Har vart en lång och trött dag idag. Lyckades inte riktigt sova natten tills idag. Så längtade hem till soffan. Ville köpa en ny blu-ray och äta kebab. Men jag fick nöja mig med pasta och lågupplöst helvete.

Valde att se 'The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall And Felt Superbad About It', rätt lång titel. Rätt dålig film men ändå rätt kul. Om man har dålig humor och gillar parodier så får man antagligen inte missa den. Nu blir det sängen och 'Vänner'. Natti.

PIXLR#13








Husman.


Fläskkotlett, kokt potatis, gräddsås och svartvinbärsgelé.

Tisdag.

Tisdag och veckan är igång för mig igen. Dagen på jobbet paserade smärtfritt som vanligt. Nu är jag hemma och det är kväll. Har precis avnjutit lite klassisk husmanskost. Fläskkotletter, kokt potatis, gräddsås och svartvinbärsgelé. Supergott.

Nu blir det soffmys och tv med älsklingen. Inväntar Morden i Midsomer. Gjorde några småändringar på bloggheadern precis, mer nöjd nu. Men ska fortsätta med resten av bloggdesignen när jag har tid. Hej.

Skissar.

Skissar, klipper och klistrar på en ny bloggheader. Tyckte det va dags att få bloggen att matcha dennisklarin.se. Började bra men nu tog inspirationen slut. Saknas något men vet inte vad. Får fortsätta med den en annan dag när inspirationen kommer tillbaks.


Återhämtning.




Det blev trevligt i lördags som jag trodde. Fick fint besök och maten blev lyckad. Så pass trevligt att Securitas ville komma och hälsa på. Anar att vi har extremt tunna väggar här hemma eller extremt gnälliga grannar, men tror mest på det sistnämnda eftersom jag inte ens klarar av att borra i våra superväggar.

Kvällen slutade med en liten tripp ner till stan, jag vägrade Harrys men sprang på Johan och Micke som tog med mig en sväng till Bowlinghallen. Rätt så trevlgit faktiskt.

En lugn söndag har passerat och idag är det måndag. Som vanligt en ledig måndag. Så jag återhämtar mig med städning och äpplepaj med vaniljsås. Take care.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen