Tiden går.

Har haft en fin midsommarhelg med familjen uppe i stugan. Mycket båt, bad, god mat och kärlek. Men kändes ändå konstigt eftersom det va första gången jag varken hade vänner eller flickvän med mig upp. Väldigt tomt trots min underbara familj. Hatar såklart att behöva känna så. I morgon bär det av till Borlänge och Peace & Love. Kommer bli galet. Galet många bra band, galet många fina vänner som ska bo i stuga tillsammans. Hoppas bara på bra väder. Det har löst sig med jobb igen. Helt otippat hörde min gamla chef av sig och hade ändrat sig. Nu kunde jag få anställning och det ordnades i en handvändning bara på en dag. Så fick skippa försäljarjobbet jag blev erbjuden och går tillbaka till Medieverket som webbdesigner, fotograf och alltiallo istället. Känns bra. Börjat min anställning nästa måndag. Ta hand om er. Ses snart igen.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/320252/images/2012/pic_207251113.jpg" class="image">


Sen några dagar i bilder.


Typ fan.

Fan. Hatar när jag inte orkar blogga. Egentligen har jag rätt kul. Så finns att skriva om. Men eftersom att jag använder i instagram och twitter så mycket så sviker väl inspirationen till bloggen sen. Träffade en flicka. Föll. Men har redan blivit dumpad igen. Svider lite men vad ska man göra. Det skulle inte bli något där. Det hade vi bestämt. Blivit erbjuden jobb. Vilket jag tänker ta. För måste bli rik igen. Betala mina skulder och köpa bil. Annars är det väl mest fotboll och häng med vänner nu. Typ som vanligt med andra ord. Hoppas ni tar hand om er när jag är borta. Puss.


Oj.

Oj, vart en dålig bloggare igen. Känns som dygnens timmar inte räcker till trots att jag inte gör något. Har mest hängt med de bästa och busat. Hade en grym schlagerfest i lördags till Eurovision. Jag och småfinnarna va EMD. Jag en blonderad Danny. Så fint så. Men nu är håret tillbakafärgat. Sket sig med jobbet igen. Så måste hitta ett nytt nu jävligt snart. Fan. Vi hörs. Har inte tid med det här nu. Puss.


RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen