MacGruber.


Har precis sett filmen MacGruber. En MacGyver-parodi av de från Saturday Night Live. De har länge gjort MacGruber-sketcher men nu har de gjort en hel långfilm. Precis lika överdriven och töntig som man förväntar sig av en parodi. Rätt så värdelös men ändå underhållande. Vem vill inte se vår 80-talshjälte försöka rädda världen med en gummisnodd och en tops?

Har vart en lugn och skön söndag. Insåg att vi inte lämnat lägenheten på hela helgen så gjorde ett snabbt äventyr ut till Maxi och Karlsson. Karlsson har precis öppnat här men va helt värdelöst. Sen har jag klämt in 2 timmars teoriläsning. Bra Dennis. Annars har dagen mest tillbringats i soffan. Men absolut inget fel i det.

Barnsligt.



Barnsligt gott. Pannkaka, glass, chokladsås och små jävla maränger. Och katt med kartong på huvudet. Det fick mig att skratta som ett barn.

Bra, mycket bra.



Ikväll blev det lasagne. Tillsammans med ett glas vin och Så mycket bättre på TV4. Rätt så jävla bra faktiskt. Glad att man stannade hemma och inte hittade på något annat bus. Så bra va det. Bra Dennis. Dessutom har jag tillbringat dagen till att städa hela lägenheten och läst två timmar körkortsteori så är det förbannat bra gjort.

Sjukdag.

Vi har en liten sjukdag här hemma idag. Jag är inte sepciellt sjuk men flickan har blivit förkyld och febrig. Tänkte senast igår 'ska man behöva bli sjuk för att bli lite uppassad' sen är det hon som vaknar med feber. Orättvist.

Hon önskade pannkaka till lunch så har stått och stekt det i en oendlighet. Men gott blev det. Efter en massa städning och annat hushållstjaffs som jag hamnat efter med i veckan så är det dags att sätta sig och läsa lite teori.

Känns inte som en speciellt upphettsande helg det här. Får trösta mig med att jag fick en lugn och skön start på dagen i alla fall. Lite serier och kaffe. The Office och The Big Bang Theory. Det är lycka. Bara att vakna upp och inse att man varken ska jobba eller är bakfull är lycka.

Nu måste Dennis vara duktig igen. Hej.


Helg.

Skönt med fredagkväll. Arbetsveckan är slut och har passerat smärtfritt. Inte hänt mycket alls denna vecka. Mest jobb och lite teoriläsning när jag haft kraft över. Ska nog vara duktig även denna helg och hålla mig nykter och bara vara hemma och vila upp mig. Se till att läsa lite teori så jag kan den där skiten snart.

Väntar på att körkortstillståndet ska komma så jag kan börja övningsköra igen. Blir mest på körskolan tror jag för människorna jag känner har så lite tid. Men min kära vän Tobban ställer upp som handledare. Tror det kan bli bra. Ska se till att ha det där jävla körkortet om några månader. Håller tummarna.

Ikväll blir det klassiskt Svensson- fredagsmys med taco och Idol. Det funkar.

Apple iPad Case.




Fick mitt iPad Case herromdagen. Det från Apple själva. Tillverkad i svart tunnt skinn. Riktigt skönt och smidigt. Designat som en enkel mapp, är bara fälla för 'locket' och sen trycka ner det i väskan. Perfekt när man har med sig paddan. Dessutom går det vika 'locket' så att man får en liten vinkling på paddan så att det blir bekvämare att skriva på den, funkar perfekt både på bord och i knät. Riktigt nöjd.. Att jag bara betalade 14 dollar för det på eBay gör det såklart ännu bättre. Kostar 39 dollar i Apple Store. Eller egentligen gav jag ingenting för det för fick det av flickan i födelsedagspresent. Tack älskling.

Kycklingcurry.


Gjorde en bra kyckling/curry-gryta med ris ikväll. Bra Dennis.

Time Crises.



Idag kom det ett Time Crisis: Razing Storm-demo till PSN. Otroligt kort, man hinner knappt känna efter innan det är slut. Men det lilla man får spela är kul och för mig blir det ett klockrent köp. Man får även med en Playstation Move-version av Time Crisis 4: Arcade och Deadstorm Pirates i Razing Storm vilket gör det hela ännu bättre.

Dagen.


Min lediga måndag blev ganska händelserik för en gångs skull. Hade såklart planerat en lugn soffdag. Men efter lite städning och disk promenerade jag ner till stan för att möta Tobban. Det blev lunch på Chill Out. Gott kött men smaklös potatisgratäng. Men man ska inte beställa in sånt man vet att man gör bäst själv.

På vägen hem passade jag på att stanna till på körskolan, hade bara tänk att ringa dit idag. Men de tyckte jag kunde skriva in mig och börja teorin direkt för redan idag va det lektion. Så jag skrev in mig och betalade. Åkte hem och lekte med Tobban och Fredrik några timmar och sen gick på min första teorilektion.

Skönt att det gick så fort att komma igång och att det är måndagar det är lektioner. För då är jag alltid ledig. Perfekt. Ska fixa det här nu. Bra Dennis.

Idag har jag dessutom uppdaterad iPaden till iOS 4.2 beta. Vilket ger multitasking, mappar och svensk tangentbord. Helt fantastiskt. Favoritprylen blev ännu bättre. Underbart.

Det va min dag det. Riktigt bra. Nu blir det mat och soffmys med älsklingen.

Mer shopping.

Nu har vi lagt våran beställning på KarmaLoop.com. Det blev endel, jag fick hålla igen lite men det blev ändå 5 tees, två skosnören, ett bälte, nyckelring och en askkopp (?). Jag röker inte men fint att ha ute på balkongen när andra galningar röker där. Fint ska're va. 1300kr, så det är ett riktigt kap. Johan höll dock inte igen och beställde 13 tees.

Nu blir det UFC och en kebabjävel. Manligt.


En helg.

Fantastiskt skönt med dessa lugna helger faktiskt. Man mår så mycket bättre och blir mer utvilad. Men man saknar såklart det andra lite ändå. Har precis avnjutit en stor söndagsfrukost med flickan. Om en stund kommer Johan på besök. Det blir UFC, något gott att äta och lägga en stor beställning från våra amerikanska vänner på KarmaLoop.com. Otroligt mycket snygga kläder där. Trevligt.


En av helgens höjdpunkter. När Håkan Hellström sjunger 'River en vacker dröm' i Skavlan.

Nittiotal.


Lördagkväll med popcorn, jordgubbsaft och TV4. Känns verkligen nittiotal och nostalgi. Tokmysigt har det vart. 'Så mycket bättre' va riktigt bra tycker jag. Blir att följa.

Inte nog med det, flickan och jag har bokat en resa till Rhodos i maj. Vår första utlandsresa tillsammans. Det kommet bli fantastiskt.

Lite shopping.


Det blev en tur till ONOFF sen. Det jag trodde skulle bli en promenad blev en bilresa. Inhandlade The Shoot till PS3 Move och filmen Watchmen på blu-ray. 39kr fick jag betala efter presentkort och rabatter. Bra ONOFF.

Paradrätt.


Igår blev det tagliatelle, schnitzel och tomatsås á la Dennis. Riktig paradrätt även fast det är så enkelt. Älskar det. Sen en lugn och skön tv-fredag på det. Nykter. Bra Dennis.

Idag blir det ett besök på ONOFFs VIP-dagar tillsammans med Johan 'Bea', typ nu. Sen blir det raggmunk hemma hos flickans farmor. Så ser ut att bli en bra och lugn lördag det här.

Snöchock.

Fick en liten chock när man tittade ut idag. Fick se flera centimeter snö. Inte okej. Så jag hoppade ner i sängen igen och såg senaste Feber Live på uStream. Det är en bättre start på dagen. Snö är okej så länge det inte är blask och varar halva jävla året.

Känns bra att det är fredag. Har vart så sinnessjukt ur form den här veckan. Trött. Så får bli en riktigt lugn helg. Har en date med Johan inplanerad. Vi ska lägga en beställning på KarmaLoop. Fint med lite nya kläder, va ett tag sen nu. Kanske. 

Sen blir det ett besök på ONOFFs VIP-dagar och sätta sprätt på mitt presentkort jag fick av pappa när jag fyllde. Ett nytt spel lutar det åt. The Shoot trots att det känns lite barnspel, vill ha ett 'ljusskjutar-spel' och orkar inte vänta på Time Crisis.

Snart dags att tvinga i sig lite lunch och sen ge sig ut i snön mot jobbet. Ska pilla i mig mitt sista kaffe och se vad internet har att erbjuda idag först bara. Puss.

Ingenting.

Tänkte bara tala om att jag är trött och inte har något intressant att skriva. Se Twitter för mer av ingenting. Hej.

Morgonstund.


Trodde inte jag skulle ta mig ur i sängen idag när jag först vaknade. Men det gjorde jag. Inte så långt såklart. Ut till soffan. Tillsammans med iPaden och senaste M3. Fick en prenumeration på M3 av Matilda igår. Sött.

Johan och Matilda kom hit en sväng och firade mig igår. Vi åkte iväg till McDonalds och åt födelsedagsmiddag. Och eftersom vi berättade att det va därför vi va där så bjöd McDonalds på min mat. Väldigt gulligt, tack McDonalds.

Nu måste jag fortsätta med mitt soffmys. För snart är det dags för dusch och vidare till jobbet. Hej.

Energizer PS3-kontroll-laddare.


Fick en laddare till PS3-kontrollerna av Matti och Frida i födelsedagspresent. Tycker den är så fin när den står där och lyser så va tvungen att ta en bild på den. Så skönt prylnördigt.

Tack.


Måste tacka för alla 'Grattis' jag fått idag. Speciellt på facebook. Har fått över 100st. Tack.

27.

Idag fyller jag år. Grattis till mig. Men det blir inget storslaget firande för jag jobbar hela dagen. Åren går. 27. Snart 30. Fy fan.

Födelsedagskalas.

Idag har vi haft födelsedags kalas här hemma. Jag fyller i morgon och min del av familjen har inte vart och firat flickan som fyllde den 4de. Så nu är jag spymätt på muffins, negerbollar, kaffe, glass, maräng och chokladsås. Riktigt trevligt har det varit.

Fina presenter har jag fått också. Förutom iPad och Håkan Hellströms skiva som jag fick av mig själv så har jag fått presentkort på ONOFF och Smålandsglas, halsduk, en laddningstation till PS3-kontroller och lite smågrejer. Riktigt fint. Tack alla. Grattis till mig. Men egentligen inte förens i morgon, men då ska jag jobba hela dagen. Hej.

En kväll.

Riktigt trevligt dag och kväll igår. Lunch på stan med älsklingen, svärmor och syster. Två små rätter på Chill Out. Riktigt fint. Sen blev det en kväll med tv-spel, alkohol och grabbar. Fantastiskt. Urartade i ett klassiskt fylleslag med ofrivillig övernattning och allt. Kändes som den gamla goda tiden. Fint.

Slog mig att det här är fösta inlägget jag skriver på iPaden. Har fixat idag så jag kan dela iPhone-internet till den så kan surfa på den vart jag än är. Fantastiskt.

Bästaste svärmor.


Flickans mamma tyckte mitt rosa band va fint och använde det i sin blogg. Det va väl sött.

Värt.


'Remota' ut Håkans nya skiva i högtalarna från paddan, texthäfte och fredagsölen. Värt.

Det rosa bandet.



Oktober är tutt-månad. Vill visa mitt stöd till tuttar med mitt eget rosa band.

eBay-shopping.


Har precis handlat lite på eBay. En iPad-docka och ett original case. Riktiga kap. I sverige kostar det runt 1000kr tillsammans, nu blev det 300kr. Bra eBay. Dessutom fick jag skyddet av flickan i födelsedagspresent så för mig blev det bara 50kr.

Uppdatering.
Kanske ska lägga till att jag testade appen eBay for iPad för att göra ena affären och det funkade riktigt smidigt. Bra översikt och snyggt. Dock gick det inte att betala via PayPal med appen. Men annars enklare än sidan själv.


Signerat.


Förra veckan när flickan fyllde så fick hon Säkerts nya skiva av mig, signerad. Igår när jag kom hem från jobbet så låg Håkan Hellströms nya skiva på hallgolvet. Även den signerad. Trevligt. Har bara hunnit lyssna igenom Håkans skiva en gång. Verkar riktigt lovande.

LEGO Wiimote.


Stötte på den här skapelsen när jag surfade runt. LEGO ska tydligen släppa en Nintendo Wii-kontroll som man själv kan bygga om. Smidigt, bara bygga sig en golfklubba till Tiger Woods eller ett svärd till Zelda. Kul idé. 40 dollar ska kalaset gå på och säljas där LEGO säljs.

Uppdaterad med nya biler.

Tröttast.


Usch vilken natt. Inte sovit något och så vaknade jag sex. Är trött som bara fan. Tur man kan starta dagen lugnt med nya Residence, slösurfning på paddan och lite kaffe. Men snart dags att göra sig klar för jobb. Hej.

iPad&tisdagsmys.



Klart att jag skulle åka iväg och hämta min iPad idag. Tog en tur med Johan. Hämtade paddan och handlade taco. Sen blev det taco och fotboll med grabbarna. Tobban, Fredrik, Johan och jag. Även älsklingen var med på ett hörn. Riktigt trevlig kväll och nu har jag äntligen min kära iPad. Grattis Dennis önskar tomten?

River en vacker dröm.


I morgon kommer Håkans nya album '2 Steg Från Paradise'. Fick mail om att min skiva va skickad igår, men den kom inte idag. Dumt. Får ladda upp med nya videon sålänge.

Förvirrad.

Mötet jag skulle på blev inställt. Det vart förvirrat, så fick bli ett telefonmöte med psykologen bara. Men inte mig emot. Gratis och gick snabbt, jag fick sagt det jag behövde ändå. Annars har jag mest sysselsatt mig med att städa och fixa lite här hemma. Superkul.

Fick mail om att NoYes.se har fått in iPad 16GB igen, så är ganska sugen på att åka ut dit och inhandla en, men min sambo säger att jag är dum i huvudet om jag köper en. Så är klyven. Men jag ska ha en, så kan lika gärna köpa en nu och vara dum i huvudet. Ska fundera.

Super Mario All-Stars.


Det va inte länge sen Super Mario blev 25 år gammal. Japanerna storfirade såklart, men nu får äntligen vi också ta del av kalaset. Nintendo firar med att släppa det klassiska SNES-spelet Super Mario All-Stars även till Nintendo Wii, i en speciell 25th Anniversary Edition.

Samlingen innehåller Super Mario Bros. 1-3 och The Lost Levels. Dessutom får man en bok om 25 år med Super Mario Bros. och en skiva med Mario-musik från dessa 25 år. Super Mario All-Stars - 25th Anniversary Edition ska finnas i butikerna 3 december.

Men inte nog med det, både Nintendo Wii och Nintendo DSi XL kommer i specialutgåvor. I Mario-rött. Så stiligt så. Dessa släpps redan i slutet av oktober.


Dagar.

Va ledig igår, gjorde inget vettigt alls. Spelade tv-spel och såg på serier tills jag fick fyrkantiga ögon. Fick ta ledigt även idag för blev kallad till ett läkarbesök på psyk. Vet inte varför, men det märks väl snart. De spärrar nog in mig med tvångströja och elstötar.

En liten djurgårdare.


Hittade en söt bild i kameran från i lördags. Lilla Hugo ser på hockey.

10.10.10.

Speciellt datum idag, skulle vart ute lite tidigare och skrivit tio över tio, men då sov jag som en liten stock. Besökte Matti, Frida och Hugo igår, det blev lite grogg, hockey och tv-spel.

Det va ett tag sen jag fick hänga med min lilla Matti så det va verkligen på tiden. Men groggen och vinet har satt sina spår så har legat med huvudvärk hela dagen. Dumt. Nu är det dags att jag tar tag i det här och får i mig lite mat. Hej.


Gilla-knappen.


Har lagt till gilla-knappen och en tweet-knapp. Precis under bilden på mig till vänster. Använd gärna dem. Gilla-knappen för att visa att du gillar min blogg eller tweet-knappen för att dela med dig av min blogg på twitter.

Om du går in på permalink eller kommentarer för ett inlägg så kan du även gilla eller dela med dig av just det inlägget. Så använd det flitigt. Tack.

The Other Guys.


Älskar Will Ferrell, måste se den här filmen. The Other Guys.

Lördagmorgon.

Det är Lördagmorgon och jag ska jobba. Är på jobbet en halvtimme innan jag börjar. Rätt skönt. Gör mig inget att jobba de här timmarna idag har ändå inget planerat.

Blir antagligen en väldigt lugn helg. Men det behöver man, går omkring som en zombie hela veckorna. Har både serier och tv-spel jag ligger efter med så längtar ändå lite hem till soffan. Om några timmar så.

Frukost.


Finfrukost. Märks att det är höst och orken har sprungit iväg. Är helt slut i veckorna och orkar inte ens blogga, då har det gått långt. Men det beror kanske mest på att det händer så ytterst lite som är värt att blogga om.

Igår förmiddag va Tobban här på besök en sväng innan jobbet. Så jag fick pilla lite på hans iPad. Är så sugen. Kan hända att det är någon som får en i födelsedagspresent runt den nittonde. Råkar ha en bekant med butik som importerar. Så min iPad ligger inte långt bort.

Det är äntligen fredag i alla fall. Så man kan antagligen få en lugn och skön helg. Mer sugen på att spela tv-spel än att supa skallen i bitar, så det är posetivt. Nu är det dags att göra sig klar innan jobbet igen. Hej.


Tumble.


Lugn morgon innan jobbet och jag sysselsätter mig med att spela TumblePlaystation Move. Tänk att det fortfarande kan vara så roligt att bygga med klossar. Du kan se en trailer för spelet här om du är nyfiken.

Tisdag.

Idag blev det visst tisdag igen. Så det har jobbats idag. Vart trött och illamående hela dagen. Inget vidare. Skönt att vara hemma igen, är ensam till 22. Blir mat, tv och tv-spel som vanligt. Yippie för Dennis.

22.


Idag fyller älsklingen år. Men hon har jobbat hela dagen. 22 hela år, jag trodde visst det va 23. Men man kan inte ha koll på allt. Jag har tillbringat dagen med tv-spel, serier, huvudvärk och disk. Men nu är hon snart hemma och då ska det såklart firas. Jag har laddat upp med potatishalvor i ugn, schnitzel, vitlök och persiljesmör, rosa bananer, prinsesstårta och presenter. Eller julklappar snarare för hade visst bara julklappspapper hemma. Typiskt. Bäst jag fortsätter med mitt styr nu innan hon kommer hem. Grattis älskling.

Festen.




Flickans födelsedagsfest blev också väldigt lyckad. Fint folk, god lasagne och riktigt roligt. Fler bilder kan ni hitta på facebook eller min fotosida.

Dopet.





Agnes dop i lördags va jättefint. Trevligt. Va lite pirrigt att bli gudfar men det gick såklart bra. Trevligt att träffa familj, släkt och vänner också.

Helg.

Riktigt skönt med helg nu efter en trött höstvecka. Fick en riktigt lugn och skön fredagkväll i alla fall. Soffa, tv-spel och tv. Men lördagen är helt uppbokad. För först ska vi iväg på dop, typ nu, sen blir det födelsedagskalas för flickan här hemma. Vänner och lasagne. Det blir trevligt. Bäst jag gör mig klar för dop nu. Jag ska bli gudfar. Hej.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen