Arn - Riket vid vägens slut.

Va precis och såg Arn - Riket vid vägens slut på bio. Vart en biljett över när Sarahs syster inte kunde gå, så då jag fick den biljetten och det är jag glad över för filmen va faktiskt riktigt bra. Bättre än ettan tycker jag för ettan är lite långdragen eftersom det är så mycket historia som måste berättas, tvåan är lite mer pang på röbetan och lite mer action, så riktigt bra. Är inget större fan av bio egenligen, man sitter och vrider och vänder på sig och får ont i rumpan, sen gillar jag inte riktigt ljudet av intensivt tuggande på popcorn om ljudet inte kommer från min egen mun. Men idag va det värt det, och nu är jag värd en pizza så det ska jag bort och hämta mig en nu. Trevlig kväll.

Gårdagen.

Tobban hämtade upp mig och vi åkte och klippte hans söta morfar gräs. Det va typ en halvmeter högt så vi fick ta till trimmrar, för gräsklippare skulle aldrig funkat. Jag fick köra den stora bensindrivena som vi lånat av min bror, medans Tobban körde den lilla töntiga eldrivena han lånat av sin far. Det va mest roligt att döda gräs faktiskt, men vi fick dela på en hundring "för det är det värt i alla fall", tobban-morfar vägrade ta tillbaks den så det fick bli middag hemma hos tobban&emma sen, för han hade lockat med öl och kalas om jag hjälpte honom. Så det vart det! Ett trevligt kalas, mat, sprit och vänner. Den bästa kombinationen dennis vet.

Hancock.


Såg precis filmen Hancock, riktigt bra faktiskt.
Ska testa lite nya DS spel nu innan det är dags att sova.

En söt, en hungrig och två trötta.




Om man är vad man äter så är jag en halv kula jasminris och tre vårullar just nu. Va visst flera timmarsen jag åt lunch nu, men Angelina och jag somnade visst och några timmar råkade visst försvinna. Angelina verkar gilla min nya gröna filt i alla fall, legat ingosad och sovit i den hela dagen.

Avancerad design: Nintendo DS Strumpa.

Har länge letat efter någon enkel men vettig väska till mitt Nintendo DS, men finns inget som riktigt faller mig i smaken. Så tog beslutet att plocka fram och damma av min overlock och rota efter lite tyger i garderoben. Så slängde ihop den här strumpan, grått sweatshirttyg fodratt med svart/vitrandit tyg, eller tvärtom om man vill för den går såkalrt vänta ut-o-in. Orkade inte riktigt anstränga mig, för annars kunde jag gjort fodersömmen lite snyggare, men nu fick det bli en synlig röd overlocksömm, men det funkar också. Väskan fyller antagligen sitt syfte i alla fall.

Zombie.

Startade min dag med en finfrukost och såg filmen Shaun of the dead, spelade in den när den gick på trean inatt, va inte många veckor jag såg den på tv1000, men den är ju så jävla skön. Idag har jag inget planerat igen, så får se vad det blir. Men ska väl som vanligt städa lite här hemma i alla fall. Igår när jag va på IKEA hittade jag ett bord jag kanske vill ha, det är dessutom 3200kr billigare än det designbordet jag vill ha, så kan vara ett alternativ.

Soffhäng.

Nu har jag vart hemma ett tag, ligger på soffan och mobilbloggar och ser lite på tv. Handlade bara en ny filt, två fyrkantiga tallrikar och en ny soffa på ikea idag, så inget speciellt. Så nu har jag äntligen beställt soffan! Den ska komma den nionde eller tidigare, trevligt. Då jävlar blir det soffhäng så det står härliga till. Kommer bli superfint. Är trött så ska nog ligga här på min gamla skruttiga soffa tills det är läggdags, får nog bli en film eller om jag har några trevliga inspelningar kvar på boxen kanske. Go kväll.

Träkeps.

Har haft lite lätt vinhuvudvärk idag, legat på soffan och sett lite inspelningar på boxen. Fy fan va Eli Stone är bra, så nu fick jag det sagt också. Vart inget IKEA igår, för vi bestämde att det fick bli idag istället, så väntar på att Sarah ska sluta skolan och Jesper ska komma hem från jobbet, sen bär det av. Matti ska också med på våran lilla shoppingrunda. Så vi ska nog iväg snart, återkommer ikväll.

Trevligt.

Igår när jag kom hem så fick jag typ det bästa välkomnandet någonsin. Sarah och Matti hade lagat middag och köpt öl och vin. Så vi åt hur gott som helst, potatisgratäng, baconlindad fläskfilé, grekisk sallad och vitlöksbröd, sen drack vi vin och öl, spelade alfapet, yatzy och Tiger Woods på Wii.  Riktigt trevligt. Sen framåt småtimmarna kom även Emil och Denise, de anlände med tåget ifrån Stockholm 23.20 så då kom de upp till oss. Sen vart det bara en tur ner till stan för att hämta mat på Peckas sen en taxiresa hem, sen va det läggdags.

Neo och hans vänner.

Oj, vart tog den här dagen vägen?
Nu blir det i alla fall Matrix fram till läggdags, natti.

Kortkortkort.

Idag hittade jag ett kuvert innehållande ett ikeakort på mitt hallgolv, det betyder att jag har möjlighet att inhandla ny soffa väldigt snart, trevligt. Pappa och jag ska kanske ta en tur till IKEA i morgon kväll, så finns stor chans att det blir en soffa beställd då. Känns trevligare att åka dit och beställa istället för att bara ringa, Pappa ska ändå dit och köpa golv så.

Soul Bubbles.

Vart tipsad om Soul Bubbles till Nintendo DS av min goda vän Johan, så va såklart tvungen att ge spelet en chans. Visade sig vara ett riktigt sött och charmigt pusselspel. Man blåser en bubbla genom olika labyrinter, man navigerar bubblan med hjälp av pekpennan mot skrämen, man kan även dela upp bubblan i flera småbubblor för att komma förbi trängre pasage osv.  Ligger kanske inte så mycket tanke och anstränging bakom spelandet, vilket gör det till ett väldigt lättsamt och enkelt spel att spela, en bana tar bara ca 3-4 minuter att ta sig igenom, så det är ett avslappnande och riktigt skönt spel att spela om man har några minuter över.


Mördare, snor, bord och sånt.

Ojoj, nu är Dexter spännande. Har kommit på allt jag gör när jag är hemma är egentligen städar eller ser på tv, inte konstigt jag blir aningen rastlös ibland. Kan tro att jag behöver en hobby eller något, vänner kanske? Blir inte klok på min förkylning eller vad det är, varje kväll får jag helt sjukt ont i ögonen, svider och min ögonvita förvandlas till ögonrosa och ögonlocken är helt svullena. Antar att det är en förkylning, annars är det väl något jag inte tål, katter eller fruntimmer eller något i den stilen kanske. Aningen jobbigt är det i alla fall.

Fick förresten en bild på Isamu Noguchi´s Soffbord i valnöt från Modern Interior idag, det är ett vackert bord, frågan är när tusan jag ska ha 4000kr över för att köpa ett soffbord. Lite nytt i lägenheten skulle göra mig lycklig, göra mig skuldsatt för en ny soffa från IKEA de närmsta halvåret är det nog i alla fall värt. Men IKEA har inga Noguchi-bord.

Alf - 80-talets komedikung.


Man blir alltid lika glad när man zappar förbi
TV4 Komedi och det visar sig att Alf är där.

Rastlös men trött.

Sitter hemma och är rastlös och har jätte tråkigt, men orkar ändå inte riktigt göra något. Har städat och gjort lite fint här hemma efter helgens bravader. Proppade precis i mig lite pizzarester och innan dess duschade jag och gjorde mig lite fin, men har inte en aning om vad jag ska göra. Tråkigt.

Heroes.


Vi såg klart på Heroes-maratonet sen, den är grymt bra den serien.
tredje september börjar säsong 2 på TV4.

Tacotime.

Matti har inte orkat ta sig hem så han och jag ligger och tittar på Heroes maraton på TV4+, säsong två börjar nästa vecka eller när det är på TV4, den är riktigt bra så missa inte det. Ewe har kommit nu också, hon färgar håret på Sarah. Så vi är ett helt gäng här, vi ska laga taco snart och sen blir det kanske nån film om vi inte fastnar framför Heroes.

Lite kalas.

Det vart lite kalas igår sen. Matti kom med Erik, Alex och Tobbe och Sarah bjöd hit Ewe och Linn, så vi vart ett litet gäng i alla fall. Vart väl ett helt vanlgit fylleslag. Matti och jag spelade lite yatzy och Angelina ville vara med, annars satt vi mest och drack och umgicks lite, helt klart trevligt i alla fall. Idag startade vi dagen med lite pizza och film, annars har vi mest legat och sovit här hemma tror jag.


När väntan är över.


Jag fick bara vänta 3 och en halv timme på att någon skulle dyka upp här, Sarah hann först. Får se när Matti behagar att dyka upp också då. Den här ölen va i alla fall efterlängtad. Och att det ser ut som att jag försökt radda upp så mycket snygg elektonik som möjligt gör inget..

Länge leve Isamu Noguchi (1904 - 1988).


Isamu Noguchi var en riktigt duktig formgivare. Skulle vilja ha detta soffbord som han designat, en riktig möbelklassiker. Ett orginal kostar kanske ca. 20000kr men det finns nytillverkade från kina för ca. 3900. Skulle vilja ha det i teak eller valnöt.

Väntan.


Att vänta är typ det tråkigaste som finns.


Kapten slapp slår till igen.

Jesus, va trött jag är. Det va en busig liten Angelina som väckte mig halv sex i morse med en papperstuss i munnen och ville leka. Så va bara att vara en snäll husse och kasta den ett par gånger åt henne, sen hade jag inte så lätt att somna om, tror inte jag sov mycket mer innan jag skulle upp klockan åtta sen. Så kom hem nu och somnade lite på soffan framför OS. Väntar på att Sarah ska komma hit med öl till mig, sen ska Matti dyka upp här snart också, så antagligen blir det i alla fall lite fest, men det blir nog mer lite soft häng skulle jag gissa. Men hoppas man kan få det lite trevligt i alla fall.

Ärransikte.

Nu har jag sett klart Scarface, tog mig visst hela kvällen. Den är två timmar och 40 minuter och så tog jag paus för att laga mat. Vart baconlindad kycklingfilé med potatisklyfor och gräddsås, inte dumt alls. Man måste ju såklart äta lite finare när det är fredag och allt. Känns som klockan är mitt i natten nu men den är visst bara kvart över tio, så hinner nästan med en film till ikväll, men tror jag har lite Simpsons och Family guy inspelat på boxen nu så får nog bli att ligga och slökolla lite på det istället, för mer storslagen än så blir nog inte min fredagskväll. Natti.

Fika för vinnare, Scarface&lite tv.

Vart visst väldigt rastlös efter jag suttit ensam här ett par timmar, så tog bussen ut till 'Bråstorp centrum' för att kolla lite i affärer så jag hade något att göra. Men fönstershoppa på Shape, ÖB, Cheapy, El giganto, Maxi och Onoff kanske inte är det roligaste, men lyckades slå ihjäl några timmar i alla fall.

Hittade trots allt några fynd också, Scarface för 59kr på ÖB och så köpte jag ett duschhantag med tillhörande slang i chrome på Cheapy, eftersom hyresvärden va här idag och pimpade mitt badrum med ny duschstång så tänkte jag att jag kunde fortsätta på samma tema. Vart så fint så. Köpte lite fikabrö' också, så tänkte ta en fika och se på gangster film precis, men märkte att de har börjat visa How i met your mother på TV3 igen, och det kunde jag inte motstå så fick bli det till fikat istället.

Frukost för vinnare&Beowulf.

Kaffe, annanas/apelsein juice, hårt tunnbröd med rökt makrill och hårt tunnbröd med smör, orogano och lite salt. Det är grejer det. Såg på filmen Beowulf nu på morgonkvisten också. En animerad fantasy film eller vad man ska kalla det, tyckte den verkade rätt töntig och meningslös först men fastande visst i storyn sen och tyckte att den va riktigt bra fakitkst. Angelina 'spelar' en guldfärgad nakenfis som är någon slags vattenodjur som lurar män att få barn med henne, och så länge barnet lever så får männen vara kungar, tills barnet blir vuxet och försöker döda pappan och alla hans vänner, låter väl som en vettig story? Helt okej va den i alla fall.

Trött.

Idag är jag trött, Sarah gick upp 5 i morse för att hon skulle följa med Linn till Sotckholm idag, så lyckades inte riktigt somna om, sen kom bovärden och borrade upp en duschstång i badrummet ni vid 9. Eftersom jag vart uppe en stund nu så känns det inte som det är någon idé att gå och lägga sig direkt. Ska nog göra lite frukost och sen sätta på en film istället.

Igår kväll tittade vi på filmen Gia och åt tackos, Sigge va uppe här en sväng också, busade med Angelina, åt och började titta på filmen med oss. Kvällen vart inte riktigt som jag tänkt mig, men det va nog okej ändå.

Ne, nu blir det kaffe och en Angelina-film. Hell yeah.


# 18&19.

Vart visst lite rastlös av att göra ingenting så tog en promenad till Maxi och tillbaks. För de på Ginza hade vart så söta och skickat film nummer 18 och 19 i min Angelina samling och posten trodde visst att två dvder va för mycket för mitt lilla brevinkast att ta så det lilla paketet va visst tvunget att bli hämtat istället. Gick en sväng genom Onoff också och där fanns visst filmen Beowulf för 99kr också, men köpte den inte för vill nog gärna se den först, för det är typ halvanimerad eller något, så kanske inget att ha. Hur som helst så va det Gia och Den innersta kretsen Ginza hade skickat till mig, så nu har jag lite film att se, trevligt.

Ormar, kvinnor och tv-spel.


Nu är tvätten klar och jag ligger på soffan och spelar Nindendo DS, inviger min tutt&orm
tröja från Crooks&Castles idag, riktigt snygg tröja faktiskt, men den kanske inte riktigt
passar till alla tillfällen.

Kapten slapp rapporterar.

Skönt det är med slappa dagar, nu har jag suttit och tittat på roliga Youtube-klipp hela förmidagen nästan. Fick sova ut, ligga på soffan och klappa katter och bara ta det lugnt. Men har vart och handlat en snabbis nu också, det blir taco ikväll, härligt. Lagar lite lunch nu sen ska jag ner i tvättstugan och fixa, så lite nytta måste jag visst göra idag också. Men när jag är klar med det kan jag ligga på soffan och spela DS resten av dagen sen.

Over and out.
Kapten slapp.

Vem vill bli miljonär.


Den här hade jag heller inte sett förut, riktigt kall kille.

Youtube top 100.


Satt precis och tittade igenom
1000apors lista på de 100 roligaste Youtube-klippen.
Finns så mycktet sjukt på Youtube, den här va i alla fall riktigt rolig.

Sucker.


Vad är jag för sucker, klart det va något på tv idag. Eli Stone och två
avsnitt Project Runway, så det blir inga filmer ikväll inte.

Avkoppling.

Nu är jag hemma efter en ganska skön och snabb dag, skönt nu är det ett par lugna dagar hemma igen. Ska mysa ner mig i soffan nu och bläddra igenom nya ikeakatalogen som kom idag, sen står det hamburgare och pommes på menyn. Blir nog en film eller två ikväll om inte teven har något vettigt att erbjuda.

Trevlig kväll på er!

Vuxna män och små flickor.

Har världen blivit så mörk och hemsk att man alltid tror och tänker det värsta om folk. Hela världen är Aftonbladet-skadad. Kom på mig själv med att jag tycker att det ser konstigt ut när en äldre man bara håller en liten tjej i handen, tog för givet att det va pappa eller kanske farfar till barnet, men ändå tänker man att det ser opassande ut. Konstigt, så borde det inte behöva vara. Frågan är om det är jag som är skadad som tänkte så, eller om alla tänker så.

Linköping.

Det vart en trevlig tur till Linköping, åkte vid ett och va hemma till nio, så hela dagen gick. Åt smaskigt på Max och sprang i möbelbutiker. Pappa inhandlade delar till sitt kök på IKEA och en massa grejer till vattendragningen i stugan. Vart inte så mycket shopping för mig, handlade lite tallrikar på IKEA, en plexiglas-bricka på Nordic som passar perfekt för pappersförvaring så tänkte ha den till räkningar och sånt trams, hittade en snygg skrivbordslampa på Nordic också men den fick vänta.

Beställde ingen soffa idag heller för enklast är att jag betalar den direkt när jag beställer, så får vänta tills kortet kommer, men har nog helt klart bestämt mig för den soffan nu i alla fall för den kommer bli perfekt, dessutom tar det bara 7 dagar att få hem den och det är gratis hemkörning om man beställer den på ikeavarohuset, så fick nummer jag kunde ringa och beställa sen.

Men nu är jag trött som fan och har lyckats få ont i huvudet, så ska krypa ner i soffan och se lite på tv. Sen blir det nog att komma i säng tidigt ikväll för har sovit så dåligt de senaste nätterna, för i morgons ska jag tillbaks till Borensberg och då orkar jag inte vara trött. Tevlig kväll, natti.


Slött.

Ligger och slösurfar med mobilen på soffan och laddar upp inför Dexter, Ett Herrans Liv med Filip och Fredrik börjar snart, det duger fint att slå ihjäl en halvtimme med.

Är trött, känns som om jag ska somna närsomhelst. Är laddad inför IKEA i morgon, vi ska köpa nytt kök åt pappa, sen kanske jag kan beställer soffa också. Sen får vi se om det blir lite tid över för lite annan shopping också kanske.

Katter och möss.


Jag har tydligen en ny läsare, annars vill hon bara åt musen.

Angelina Jolie filmer.

Satt och slösurfade lite på Discshop.se och upptäckte att det finns fyra stycken Angelina Jolie filmer jag inte har i min samling. Har 17 st nu, så det lockar lite att köpa dessa så jag har 21 Angelina filmer. Kul att Gia har kommit till svergie, den är ett måste i alla fall, va några år sen jag såg den. A Mighty Heart har jag också sett, men Beowulf och Den Innersta Kretsen har jag faktiskt inte sett.

Duktig pojke.

Nu har jag vart duktig, städat och diskat och gjort fint här hemma. Skönt med en hel lång dag hemma idag, så vet egentligen inte vad jag gjorde uppe 8 i morse när jag faktiskt inte behövde. Men hinner såklart med lite mer då för klockan är inte ens elva än. Ska nog lägga mig på soffan och spela lite DS en stund, sen blir det en dusch. Får se vad dagen har att erbjuda sen, men tror att Fredrik ska komma upp på en kaffe lite senare sen i alla fall. I morgon ska jag i alla fall till IKEA med far, det är det ända jag har planerat i veckan..

Olympic Games.


OS-ringara gjorda av mig, visst ritar jag fint. Inte för att jag orkar följa 
OS speciellt hårt, men vissa grenar är faktiskt riktigt kul att se.

Sweded.


Såg nyss filmen Be Kind Rewind, den va inte riktigt så rolig som jag trodde att den
skulle vara, men den visade sig vara riktigt bra och charmig ändå.

Nokia N95 8GB Black.


Yes, en Nokia N95 8GB vart det! Fan va gött att ha en ny vettig mobil, har ju haft min gamla LG U880 med batteritid på 10 minuter sen min förra Nokia N95 vart stulen.
Så nu fick jag som jag ville och fick en svart vacker N95a med större minne.

Veckans läsartävling.


Gissa vad som finns i påsen så får du hångla.
(du måste gissa rätt..)

Tryggare kan ingen vara.

Idag bar det av till Varvs kyrka för det va det dags för dop, det va dags att inviga en ny liten Klarinare, Isabell. En väldigt söt liten rund sak, som faktiskt va första gången jag träffade idag, fick även hålla min nya lilla kusin ett tag. Den 14de september är det dags igen, då är det Alice tur, så då får man vara stolt farbror.


 

En busig jävel.


Vaddå?.. jag har inte gjort något?..

What Happens in Vegas.


Såg nyss filmen What Happens in Vegas, den va riktigt töntig.
..men va ändå lite rolig, så helt okej.

På en båt, på en sjö, i ett regn.

Det vart en fisketur sen i eftermiddags/kväll. Jag, Johan, Marcus och Pappa trotsade vädret och åkte ut en tur även fast det regnade, men det lugnade ner sig ganska fort och sen tittade tillochmed solen fram. Va riktigt skönt ute på sjön trots att det regnade faktiskt. Fisket gick nog bäst för mig, fick ett par ordentliga napp och hade två gäddor över ytan innan de släppte i alla fall, sen fick jag upp en liten rackare precis innan vi skulle åka in, men släppte i den. Tillochmed lilla Marcus lyckades veva in en gädda till båten men den rackarn släppte precis innan vi skulle håva in honom.

Vart väldigt hungrig på hemvägen så fick bli att stanna och ta med sig en pizza hem, så har precis svullat och ska nog mysa ner mig i soffan och se en film nu.


Arn De Gothia.


Nu har jag sett Arn, den va faktiskt riktigt bra.
och nu är det läggdags..

Självporträtt.

Har påbörjat ett litet självporträtt, vet att huvet är för stort, och näsan och munnen är fan omöjlig att få till bra, men ska fan fortsätta jobba på det så det blir lite bra. Men bögslungan och allt är där så ni kanske kan känna igen mig. Eftersom jag är så snäll kan ni få se en tidig skiss, håll till godo.


Kvällen.

Här sitter jag mätt i magen, snuttar på ett glas Coca-cola och lyssnar på festen ovanför. Slängde ihop en riktigt god krämig pastasallad med grillad kyckling, rödlök, mini-tomater och majs. Perfekt för det räcker till lunch i morgon. Har en aning tråkigt, är ensam. Har städat och diskat och fixat så nu finns det inget mer att göra, båda katterna sover så ingen vill leka med mig, funderar på att se en film. Slog mig att jag har Arn på dvd som jag fick av lillebror, har inte orkat se den än, kanske är dags.

Helgen.

Ännu en lugn och nykter fredagskväll, börjar nästan känna mig lite duktig här. Verkar som det blir lugnt i morgon också, Johan skulle kanske kommit ner från Stockholm och kalasat lite med mig, men nu vart det inte så. Får se om det händer något annat trevligt, om inte annat har jag en inbjudan på fisketur med storebror i morgon eftermiddag.

Ikväll ska visst alla på Takida och Backyard Babies i Folketspark här i Motala, hade med tänkt att gå först, men nu vart det inte så. Men får hoppas att vännerna som tar sig dit får kul. Annars i helgen så är det dop på söndag, min nyaste lilla kusin ska döpas, så antagligen ska jag dit. Så annars är det inte så mycket som händer, men kan behöva ta det lite lugnt, så det passar mig.

Outfit.


Det va länge sen.. Tee Crooks&Castles Jeans Edwin
Skor Converse Klocka Tritoni Väska Cheap Monday

Soffa, tack.

Det är tid för ny Ikea-katalog, den ska komma i veckan nu. Med det i tankarna satt och slösurfade lite på Ikeas sida och helt plötsligt märkte jag att jag vart kreditbeviljad där, trevligt tänkte jag eftersom jag verkligen behöver en ny soffa. Kanske inte smartaste draget när man precis skaffat kattunge, men hon sköter sig rätt så bra faktiskt. Har länge velat ha Kramfors-soffan från IKEA, 5990kr kostar 3-sitsen, eller 7990kr för hörnsoffa med schäslong som jag helst skulle vilja ha.

En klädhög och en förbannat rolig låda.



Nya kläder och skor.

Samlade kraft och tog mig ut till Maxi för att hämta mitt paket som kom igår, fick bli en promenad hem i stormen för bussarna slutar ju gå så konstigt nu. Men fina kläder och skor fick jag så det va det helt klart värt. Äntligen har jag helsvarta Converse, har velat ha hur länge som helst men vart för snål för att inhandla antar jag.


Äntligen ny mobil, snart.

Äntligen har lappen från Folksam kommit, jag får hämta ut en ny N95a på Onoff, får betala 1500kr i självrisk är det värsta, så blir en rätt dyr mobil eftersom jag köpte den förra för 1500kr, lagade den för 1062kr, får betala självrisken nu på 1500kr och sen fortsätta betala på abonnemanget. Men får äntligen en ny mobil hur som helst! Med lite tur kanske jag i alla fall kan få den nya svarta varianten med större minne och större skärm.

Shane MacGowan.


Hästpojken - Shane MacGowan

Flickor?

Jag måste vart lite extra söt i morse, för det va en tjej som smekte min hand på bussen av någon anledning. När jag gick förbi henne och tog tag i handtaget i sätet framför henne så sträckte hon fram handen och smekte mig lite lätt och log, lite udda minst sagt. Men flickor är ju rätt svåra att förstå sig på ibland, som min inneboende t.ex hon tänkte att jag verkade lite sur på henne eftersom hon gick ut igår, då tänkte hon att det antagligen skulle gå över om hon struntade i att höra av sig resten av kvällen/natten, det låter såklart ganska logiskt.

För trött.


Fan, jag är för trött för det här, jag har en känsla som inte är bra
och mina känslor brukar ha rätt. Jag ser på Family Guy istället.

Somnade.

Jag somnade visst någon gång under Simpsons efter att jag slängt mig på soffan, så fick spara min lill-lördags öl till Eli Stone tillsammans med en liten skål chips och mina flickor istället. Det är riktigt bra Eli Stone, annars brukar jag inte gilla advokatserier. Nu ska jag hursomhelst placera mig här framör datorn ett tag och försöka skissa fram något vettigt. Fick låna lampan från köksfönstret så att jag ser något här i mörkret.

Orklös och en söt.

Usch, tappade lusten till allt jag längtat hem till. Orkar inte, tror jag ska öppna mig en kall 3.5a och lägga mig på soffan istället. Och ni kan få se någon söt som ligger och solar i köket..

Blod och mowgli.

Det bästa med att snitta upp fingret istället för en kartong med en vass kartongkniv är att man får ha Disneyplåster med Mowgli och Ballo på. Som tur är tog det inte så illa så gjorde bara lite ont. Nu är jag hemma efter en dag i butiken, matt, ska ta det riktigt kalas lugnt ikväll, rita lite, spela DS och se på Eli Stone såklart. Min 'inneboende' är ute och festar så jag får lite tid för mig själv, kan kanske vara skönt, känns som jag behöver det om inte annat.

Kladd delux II.


Yttligare tre test, ansiktet ser ut som Kristian Antilla
den trasiga dockan ser ut som Sarah när hon va ung
och sen ett dött träd.

Kladd delux.


Jag har i alla fall lärt mig att det är svårt som fan,
men efter lite fler kladdar kanske man lär sig.


Nu är den min.

Yes, nu är den min. Fick bli en bussresa ner till Netto för att hämta den lilla rackarn. Den är fin och riktigt rolig att använda, lite jobbigt att jag har två skärmar bara, för center på plattan är mellan mina två skärman höger sidan av plattan är min högra skärm och tvärt om. Den funkar utmärkt att använda som vanlig mus också så man behöver aldrig släppa pennan för att byta låt eller öppna något annat program. Tryckkänsligheten när man skriver och ritar gör att det blir riktigt snyggt. Så om man trycker pennan hårdare mot plattan så blir strecket tjockare. Ska sitta och leka lite så kanske det komma upp ett smakprov senare, har bara hunnit leka några minuter.

Vart en promenad hem ifrån stan i ösregnet, men det va rätt skönt. Fick bli att plocka upp en pizza på hemvägen också, så nu har jag fettat och tittat på AFV, men nu är det som sagt dags att leka lite med pennan.

Vackra lampor.


1,2. Glasgow från Bsweden, Design David Taylor, 1790kr 3. FOTO från ZERO, Design Thomas Bernstrand & Mattias Ståhlbom, 3090kr 4. Mushroom från Örsjö belysning, Design Matti Klenell, 2099kr.


Tre lampor jag tycker är fina, men alldeles för dyra för mig just nu. Favoriten är nog fotolampan i miniatyr. Samtliga lampor finns att inhandla på designonline.se om någon vart sugen. Men jag får nog tyvärr leta vidare efter ny skrivborslampa.


Mys.


När man är så duktig som jag så är man värd en kall Heineken
och lite chilinötter till Ett Herrans Liv i väntan på Dexter.

Krut och lampor.

Jag fick visst lite krut i mig efter min powernap. Har diskat, dammsugit, städat, bokat tvätt-tid och vart och handlat nu, väldigt duktigt faktiskt.

Städade mitt skrivbord och kom på att min vackra Markslöjd sweden lampa med tochfunktion har gått sönder, så måste köpa mig en ny fin bordslampa. Har kikat lite men svårt att hitta något vackert som inte kostar skjortan. Absoluta lampfavoriten har alltid vart lampor från Louis Poulsen, PH-lamporna med andra ord, men egentligen pendel-lamporna, not so much bordslamporna, men skulle inte tacka nej till en, de ligger på 6000kr, så inget jag skulle köpa själv.

Hittade en annan riktigt snygg dansk designlampa från Lightyears, den ni kan se här nedanför av enbart raka rör, men den ligger på 2200kr så är nog heller inget jag kommer inhandla. Men snygg är den.


Wacom Volito 2 - Ritplatta.

Kom ett reklamblad från Netto idag, tydligen rear de ut Wacom Volito 2 för 379kr den här veckan, har kollat på exakt samma ritbord förut, för det verkar vara ett enkelt, till vettigt pris, för fanns på webhallen för 499 förut har jag för mig, så nästan som det är dags att slå till på ett. Har länge velat ha en digital ritplatta, kan nog underlätta redigering av bilder och när man ska göra tryck, 379kr är en rätt liten investering för att kunna göra lite mer avancerade t-shirt tryck.

Trött, tydligen.

Vaknade 20 i nio idag igen och tänkte att det va skönt att ha hela dagen på sig att göra ingenting, bara spela, klappa katter, kanske städa lite och gå till tvättstugan och boka tid om jag orkar. Men ojdå, när jag satt och väntade på att damhandbollen skulle börja så la jag mig på sängen en stund och somnade som en stock, så råkade visst sova bort hela matchen och en stor del av dagen, så kan det gå. Så bäst jag dammsuger och diskar lite nu så jag inte får ångest över att sovit bort hela dagen.

I got a pussy in my pants.


och nu är vi nästan vänner, kolla va nära vi vågar vara..

Precis som dennis.

Forgetting Sarah Marshall är en riktigt bra film faktiskt, så se den alla som kan. Speciellt om du gillar romantiska komedier och Mila Kunis precis som jag.

Forgetting Sarah Marshall.

Tänkte se Forgetting Sarah Marshall nu, har för mig den heter Dumpad på svenska.
Så efter en supersmarrig middag blir det soffa, filt, cola och chips, nyttigt.


och en trött katt..

Duktig kock.

Jag lyckades visst med att ta mig från soffan en stund idag. Pappa dök upp här med lite grejer jag hade glömt i stugan, jacka, lite laddare och annat. Han skulle visst åka och handlade så hängde på. Och nu har jag lagat lasagne, va länge sen jag gjorde för det är lite bökigt att göra köttfärsås och ostsås och allt, men när man väl är igång så är det ju faktiskt bara kul att laga mat, så har slängt ihop en riktigt fin lasagne, ska bara fixa lite vitlöksbröd nu sen blir det kvällsmat, härligt.

Resultatet..

Söndagsmorgon.

Skönt med en lugn lördag faktiskt, första nyktra på länge tror jag. Åt gott, såg på film och låg på soffan och snaskade godis. Sen somnade jag tidigt och vaknade redan 20 i 8 i morse. Så nu har jag legat på soffan och spelat en bra stund, men verkar inte ha något viktigare att styra med idag så ska nog fortsätta med det ett tag för har lite nya spel att testa. Trevlig slappis-söndag på er alla.

Har ni hört vad? Killen är CP.

Äntligen tog jag tjuren i röven och fick tummen ur hornen och fyllde upp den gamla risiga poden med lite ny härlig musik! Kristian Anttila, Hästpojken, Markus Krunegård, Lasse Lindh, Melissa Horn, Veronica Maggio - alla deras senaste album och sen Moneybrothers gamla svenska album. Nu känns alla otäcka tillfällen man måste lämna lägenheten lite bättre.

På tal om musik så måste jag kanske berömma Håkan om vad han sa om Stockholmare till Norska tv-kanalen NRK i en intervju, läs på Aftonbladet.

Typiskt.

Förbannade jävla Caliroots, jag blir så ilsken varje gång de ska rea ut saker jag vill ha. För då måste jag såklart handla, men egentligen blir jag ganska glad men jag kan ju spela arg för att verka lite häftig.

Egentligen va det bara t-shirten med handgranaten jag hade bestämt mig för att köpa såfort den vart billigare, men sen vart det visst två andra Crooks&Castles tee´s, ett par ankelstrumpor från TheHundreds och ett par svarta Converse också.


08.08.08.

Idag är det den åttonde augusti tjugohundraåtta, det betyder att det bara är åttor och nollor i dagens datum har jag räknat ut, duktigt va? Idag gifte sig min radiostyrda kompis Tomas med sin Tanja, så enroma gratulationer till dom!

Ganska smart egentligen, inte så lätt att glömma bort sin bröllops dag då, så jag kanske borde ta och gifta mig den elfte november tjugohundraelva, för då blir det bara ettor att komma ihåg, 11.11.11. Kanske vore något?


Inte så tokigt.


Ett täcke i soffan, Happy Gilmore på tv, Topspin 3 i DS'et, en söt liten jävla
katt i armhålan och lite budapest på namnsdagen, de, de är najs.

Dagen i några ord.

Va lite slitsamt att ta sig upp i morse, för hade en busig Angelina i sängen hela natten, (hur bra lät inte det där förresten!) Men hur-som-helst kom jag i alla fall upp och det fick bli ett snabbt möte med min kompis Ragnhild nere på psykhuset innan jag va tvungen att rusa iväg till bussen. Hade som tur inte allt för mycket att prata om, hon tyckte det syntes att jag vart ute i solen i alla fall, det är posetivt.

Nu kom jag precis hem, Sarah mötte mig på stan med en budapestlängd, så det ska det smaskas på snart. Men först måste jag ha lite riktig mat känner jag.  Sen måste jag hinna med att spela lite DS, lyssna på Hästpojken, krama katter, se på tv och sova lite också känner jag, starkt.

Förresten har jag lyckats fixa bilderna på kameran nu, så nu kan jag bjuda på lite Angelina bilder.

Hästpojken - Caligula


Idag kom jag på att Hästpojkens skiva är någonting för mig,
vad kan vara bättre än lite skrikig svensk pop?

Vaknade till.

Oj, nu va jag tillochmed lite duktig. Städade ur skåpet under diskbänken och hittade pant för 80kr, så har vart borta och handlat en massa mat nu, för både kyl och frys gapade tomt. Det va faktiskt duktigt med tanke på att jag inte orka lyfta mig från soffan på två dagar, men piggnade till direkt när man fick komma ut i solen lite, för hade visst blivit lite bättre väder nu också. Skönt.

Får hoppas man är lite piggare i morgon för i morgon har jag lite att stå i, först ska jag upp och gå på möte på sjukhuset sen är det Borensberg som gäller igen och så har jag faktiskt namnsdag hela dagen i morgon och det tär såklart endel på krafterna. Är sugen på smörgåstårta så det måste jag nog nästan köpa mig en liten och fira med i morgon, om jag har råd, annars ska det i alla fall bli budapestbakelse som vanligt.

Ikväll ska jag i alla fall kalasa på pommes och grillad kyckling och njuta av Eli Stone.

Pizza, mord och arga katter.

Det va inte så tokigt att avsluta tisdagen med hemkörningspizza och Morden i Midsomer faktiskt, men trött som tusan va jag fortfarande så gick och la mig redan vid 23 sen.

Lilla Angelina har sovit hos mig hela natten, ibland på och ibland lite under. Men Missy vart jätte arg i natt när hon skulle komma till sängen men upptäckte att den där lilla rackarn låg där, så det vart ett jävla liv här ett tag i natt. Det är tråkigt att Missy inte kan vara sig själv när hon är med andra katter, men förhoppningsvis vänjer hon sig nu när Angelina ska bo här.

Är antagligen det här skitvädret som gör att man blir så matt, för man orkar ju inte med någonting. Hade tänkte att va duktig idag, städa, diska och handla lite, men får se hur mycket av det jag orkar med. Hur som helst är det fukostdags nu, sen får vi se vad som händer. Ha en bra dag!


Trötta dagar och söta kissar.

Kom hem igår kväll sen, efter två trevliga dagar uppe i stugan. Men är trött efter bravaderna där i helgen. Så har en skön soffdag idag, och mamma kom med Angelina i morse, så hon har vart här hela dagen nu, men hon sover mest. Hon har legat och sovit på min mage en massa, Missy sköter sig rätt bra i alla fall, men hon fräser endel, men det lär väl gå över snart. Har visst glömt kamerakabeln i stugan så kan tyvärr inte lägga in några bilder på henne nu, men det kommer. Ne, ska nog bege mig tillbaks till soffan igen, orkar inte riktigt sitta här, så slapp är jag.

Rockafton i stugan.

Kom upp till stugan för en stund sen, ikväll är det gammal rock som gäller. Det är rockafton nere på campingen Jalle och Anders Berglund kommer dit och spelar massa gammla rock klassiker, brukar bli en trevlig tillställning för det brukar vara varje år. Så blir att röra sig neråt sen och skutta runt lite. Sitter ute på altenen och tar en öl med Jesper, Krisse, Matti och pappa nu, ska bli lite Buzz på PS2 snart, sen sätter vi antagligen igång på riktigt! Trevlig kväll!

Kattungen (an)Gelina.

Min kära mor föder upp Maine Coon-katter och hon har länge vart på mig om att Missy behöver en kompis och att jag borde köpa en jättedyr katt av henne. Nu råkar det vara så att hon har en Gelina över till mig nu, lutar åt att hon kommer flytta hem till mig snart, hon fyller 13 veckor idag, så hon är klar för flytt och kanske flyttar in redan nästa vecka. Om det inte är så att Missy hatar henne, för hon kan vara en riktig bitch mot andra katter ibland. Gelina är i alla fall hur söt som helst och har redan ett perfekt namn, då kan hon få heta Angelina hemma hos mig, blir kanon.


Perfekt.

Mamma fick för sig att hämta mig idag för hon hade tråkigt, så vi gick till Gästis och käkade. Satt precis nere vid strömmen i solen och åt chili och mango glasserad kycklingfilé med potatisgrattäng och sallad. Två mellan öl slank ner ganska lätt också, riktigt riktigt gott och trevligt va det! Måste vi göra om väldigt snart. Sen väl hemma så hörde en badsugen Tobban av sig, så det bar iväg till bromma för ett dopp, riktigt skönt, sen vart det en tur förbi Maxi för att lämna in spelkupongerna från förrförra lördagen, så då inkasserade jag 196kr också, så ja. Helt perfekt.


RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen