1:A Advent.


Fort det går, redan första advent. Efter en fin frukost med varm choklad så vart det promenad. Jag, Jesper och Sarah knallade till Bråstorp och kollade lite i affärer och käkade på Burger King.

Va inne på Onoff och bad dom kollade upp vad det är för sjuka jävlar som vill laga min dator för tolv tusen, han tyckte också att det verkade bissart och skulle kolla upp vad han kunde göra.

Va nära att köpa NHL08 till PS3 för en billig slant. Men jag velade och det vart inget, så får bli lite FIFA med lillebror nu innan han knallar hem istället. Hej, och glad advent eller va fan man kan tänkas säga.

Ich bin en gammal mexikanare.



Vart trevligt sen tillslut. Lyckades slänga ihop supersnack med chilibönor, chips och ost. Sen vart den såklart en massa spelande, Buzz online och ett par hundra matcher i FIFA09, Jesper och jag vann FA cupen och vann ett par miljoner euro i mitt karriärsläge. Vi satt uppe till fem i morse och spelade och såg Two And A Half Man.

Lördag.

Fick åka in till butiken även idag för att hinna med det sista innan vi skulle vara ute från lokalen, så vart en tidig morgon och lång dag, så är trött. Ikväll har jag lillebror här, blir lite spel och kanske någon öl. Småtjejerna är här också, de ska ut ikväll så de förfestar lite. Fabrikenbar har premiär ikväll, skulle med gått dit om jag hade lust att lägga tid och pengar på att träffa folk, men orkar inte ikväll. De spelar Buzz allihopa nu, medans jag betalar brors och fars räkningar och tömmer kattlådan istället, för det tycker jag är kul. Ne, nu ska jag göra lite natchochips med bönor och ost åt folket här tänkte jag, trevlig kväll.

Elvatusensjuhundranittiosex.

Förbannade jävla skit. Lycklig vart man inte av att komma hem och gå igenom posten i alla fall. Det kostar 11 796kr att byta moderkort i min Sony Vaio, är inte det helt sjukt? Har för mig att jag gav 11 995 för den, så kan inte förstå att ett moderkort kan vara så extramt dyrt. De på firman som skulle laga den vill såklart att man ska skrota den, då är det gratis, annars kostar det 400kr att få tillbaks sin trasiga dator. Skitstövlar.

Dagen.

Idag har jag vart inne i Borensberg och flyttat lite igen, eller vädligt mycket. Så är helt slut, känner att migränen är på väg så dags att lägga sig en stund. Natti.

Onsdagskvällen.

Vart väldigt trevligt i onsdags sen. Det vart Jag, Sarah, Matilda, Matti och Jesper, sen kom även 4 kompisar till Jesper från Ljungsbro. Så vi lirade massa tv-spel och lekte här hemma, och pizzan vart perfekt, så riktigt nice. Jesper och hans vänner gick ut vid tio någon gång så vart lite lugnare, för lugnt så vid tolv gick även jag och Matti ner till Bryggeriet men då hade Jesper och dom åkte hem, så det vart lungt även där nere. Men en trevlig kväll.


Oplanerad myskväll.

Har vart iväg och handlat med Pappa och lillebror igen, vart en lång sväng. Jysk, öb, willy´s, maxi, systembolaget och allt det där. Sen dök idén upp med hemmakväll med hemmagjord pizza, öl och tv-spel upp såklart, så vi planerade in det, Jesper skulle bara hem och lämna det han handlat och snygga till sig lite innan han dyker upp här, sen skulle Matilda komma och umgås med Sarah och jag har även bjudit över Matti, så kan kanske bli lite folk tillochmed, blir nog trevligt.

Hata dumma datorer.

Inget kostnadsförslag av lagningen på min dator idag heller, men kanske bäst det för helst vill jag inte veta hur dyrt det blir. Sen så har Sarahs dator crashat också, så håller på att installera om den nu, tur att jag hade en extern hårddisk så det gick att rädda det viktigaste i alla fall. Ska återgå till det roliga nu, hej.

Lite taco och sen ingenting.


Jag lyckades ta mig ut i kylan en sväng igår kväll sen, gick till Napoli och köpte mat. Ville prova de nya Tacorätterna de fått där. Tog en av varje, en tacorulle och en tacosallad. Riktigt goda båda två men salladen va nog bäst. Sen såg jag Första, andra, tredje och Boston Tea Party, så vart inte värst mycket action igår.

Inte idag heller visserligen, men tog mig ut i kylan en sväng även idag, åkte ut till Bråstorp och kollade om de hört något mer om min dator på ONOFF och handlade lite mat. Nu har tydligen ett kostnadsförslag blivit skickat, antagligen har jag det i morgon eller övermorgon, så verkar som jag kommer få betala lagningen med andra ord, blir säkert svindyrt att byta moderkort. Jag som vill köpa ny tv, inte behöva betala på en jävla dator som jag redan har betalt av en gång.

Annars så har jag bara vart hemma och diskat och sett på Heroes idag, extremt upphettsande liv man har. Men Heroes är iförsig aldrig fel, ska se senaste avsnitten och käka lite vårrulle nu tänkte jag. Om det inte får bli How I Met Your Mother eller Two And a Half Man, för har nya avsitt även i det. Serienörd som man är. Trevligt eftermiddag och kväll på er!

Kaptenslapp.

Lyckades sova tills 12.22 idag, trött som tusan. Har blivit några sena nätter så fanns nog lite att ta igen. Men nu är klockan snart fem och jag känner mig fortfarande inte riktigt vaken, är så seg, har bara leget på soffan och spelat och sett lite på tv. Ska spela några låtar i Guitar Hero: World Tour nu, sen får jag ta tag i något vettigt, göra fint här hemma eller gå och handla lite så jag kommer ut en stund.

Kläderna gör mannen.


Längesen jag hade outfit med i bloggen, så idag va det dags nu när jag är så jävla het i nya t-shirten och så dammade jag av mina gamla japan-sneakers och kom på att jag älskar dom. Trench Bläck Byxor Levi´s Tee Crocks&Castles Skor Onitsuka Tiger Pälsaccessoar Missy.

Lillebror, ba-ba-ba.



Igår va det väldigt trevligt. Det blev Jag, Jesper, Sarah, Sarah, Matilda och Elli. Vi drack alkohol och spelade tv-spel. Mycket roligt. Fjärde dagen på raken som lillebror har vart här och lekt med mig, tycker vi haft sjukt kul, det är så jävla bra att ha bröder ibland.

Jesper va sist här ifrån i natt, han gick fyra i morse. Då började jag laga köttfärssås, lite som Charlies black-out-chili för de som är bekanta med Two And a Half Man.

Så har vart trött idag, men min andra bror fyller 29 år idag, så har vart iväg på lite kalas nu. Men nu är jag placerad på soffan igen, där jag hör hemma.

Fredagkväll.

Jag som tyckte att det va så skönt och dö på soffan, men det dröjde inte länge innan Pappa och Lillebror hörde av sig och ville ha med mig på en liten shoppingrunda. Sen kom Jeppe med idén att vi skulle inskaffa lite alkohol och spela lite tv-spel även denna kväll, så så fick det blir. Vart lungt med lite Idol, Buzz, FIFA09 och NYA Guitar Hero: World Tour, va jävligt nära på att köpa trummor till, men så vart det inte. Måste kolla upp vad det är för skillnad på Guitar Hero och Rockband trummorna först.

Men nu är det lördagmorgon, man är trött och lite sjuk, typiskt. Men har hela dagen på mig att kurera mig så det ska nog bli bra. För ikväll har Sarah frågat om hon fick bjuda hit några flickor, så får se om jag bjuder hit någon pojk, lillebror kommer nog även ikväll i alla fall, han kan såklart inte få nog av sin härliga storebror. Så kan säkert bli en trevlig kväll även ikväll med lite ansträngning.

Nu måste jag i alla fall ha kaffe och macka känner jag, trevlig lördag på er!

Sjuk&trött.

Gick upp extra tidigt idag för att ta en tidig buss in till Borensberg och hjälpa Eva lite, men visade sig sen när jag väl va nere på stationen att det inte ens gick någon buss 8.43 som jag hade planerat, så fick bli att ta sig hem i kylan, lägga sig på soffan i 20 minuter och sen ta sig ner till stan igen, vart bara en snabbis i BBG, för båda Eva och jag är lite sjuka så vi orkade inte med så mycket.

Nu är jag i alla fall hemma, efter en snabb tur till maxi också. Soffa&filt lockar något enormt just nu, är trött, snorig och fryser som bara tusan. Hej.

Tv-spel och pizza.



Onsdagen vart riktigt trevlig sen, trots krassligheter och grejer. Lillebror Jesper kom över och Sarah bjöd hit några flickor. Sen åt vi supergoda hemmalagade pizzor, drack någon öl&glögg, såg fotbollen och spelade en massa tv-spel. Buzz, FIFA09 och Guitar Hero.

Jesper sov över och vart kvar hela torsdagen också, vi låg mest på soffan och såg på tv och spelade massa fifa, men trevligt att få lite tid med honom för man ses inte så ofta nu för tiden.

Krasslig.

Usch, idag är jag krasslig. Känns som mitt huvud är fullt med snor och att snoret gör sitt bästa för att pressa ut mina ögon ur huvudet.

Men jag har lovat lillebror att bjuda på hemmalagad pizza och någon öl ikväll till fotbollen, Sverige spelar årets sista landskamp mot Holland, själv har jag också vart laddat inför det, så får försöka kurera mig under dagen så att jag orkar umgås några timmar ikväll.

Har nya avnsitt av Heroes, Californication, Dexter, How I Met Your Mother, Two And A Half Man och en och annan film att se så det passar rätt så bra att bara ligga på soffan och mysa idag.

Mamma Mia!


Såg precis filmen Mamma Mia! den va faktiskt riktigt bra man inser nästan att ABBA låtarna faktiskt är riktigt bra. Underhållande och sevärd film helt klart.

Typiskt.

I morse va jag iväg med Tobban en sväng, va förbi ONOFF och sen gick lite på stan. Sen när jag kom hem hade jag tvättstuga, en jävla massa tvätt och ett par timmars slit. Börjar bli sjuk och är förkyld, trött och tråkig. Inget roligt alls. Men vad gör väl det.  Ne, nu blir det soffa, filt och tv. So long suckers!

Mysteriet med min dator.

Min kära dator är på lagning och har vart länge nu. Den skulle vara klar tills 3 november vart jag först lovad, men den första fick jag sms om att det skulle dröja till den artonde istället. Men idag när jag anlände till ONOFF för att hämta min söta Vaio så hade de inte en aning om vart den höll hus, tydligen inte kundtjänst på företaget som lagar den heller, men med hjälp av deras datasystem kom de fram till att den är kvar i verkstaden, trodde dom, de skulle ringa efter lunch, men det har de inte.

Hoppas hur som helst på att få tillbaks min kära dator snart, men vi får se hur det blir med det, och om det kommer kosta skjortan eller inte, kostnadsförslag borde jag ha fått för länge sen om det vore så att det inte går som reklamation.

REA TEE´s.

Tyckte att det va dags för lite nya kläder, va ju flera veckor sen jag köpte något nytt. Fick bli två stycken Sal Barbier t-shirts för bara 99kr (ord. pris 399k/st) och en Crocks&Castles för 199kr (ord. pris 450kr). Så vart billigt och bra, alltid trevligt med Cali-rea.

iPhone 3G med kontantkort.

Idag börjar Telias butiker sälja iPhone 3G med kontantkort. För 5495kr får man 8GB telefonen och 600 MB datatrafik, men ingen samtalstid ingår, det får man betala extra för, om man använder upp datatrafiken inom 6 månader kostar även det extra. 100kr för 100 MB datarafik, så det blir en ganska dyr affär, men man slipper vara bunden till Telias slavkontrakt.

Men om man är villig att skriva kontrakt med djävulen så har Telia kampanjpris på iPhone nu innan jul. Om man tecknar iMini i 24 månader kostar telefonen 0kr, ord. pris för telefonen med samma abonnemang är 1800kr, så där kan man faktiskt tjäna en slant. Då får man 100MB datatrafik, 100 Minuter samtalstid och 100 SMS för 299kr i månaden. Tror att jag skulle kunna tänka mig att ställa upp på om jag inte visste att mitt nuvarande abonnemang lever vidare till augusti nästa år.

Humax HDPVR-1000C.

3 december lanserar Com Hem Humax nya digitalbox, det intressanta med Humax HDPVR-1000C är att det är den första HD-digitalboxen med inspelningsfunktion. Med hela 320GB hårddisk kan man spela in upp till 160 timmar 'vanlig' tv eller 50 timmar HD-material.

Boxen har dubbla tuners som ger möjlighet att spela in upp till 4 program samtidigt, helsvenska smidiga och snabba menyer. Priser beräknas att hamna på ca. 6000kr, men vad den kostar med Com Hem abonnemang vet man inte förens lanserinsdagen.

Några få snapshots från igår.



Yes, igår bakade Johan och jag kanske världens bästa pizza. Sen vart det grabbkväll med nördande som Buzz, Tekken och Guitar Hero. Som ni ser va alla nördar också extremt sexiga.

Men det vart en trevlig kväll, vi knallade ner till stan en sväng och dansade med lite femtiotaggare. Sen vart det en sen natt/tidig morgon för mig hemma hos Pete, va inte hemma förens efter 5 så är rätt trött idag. Johan krossade ett gäng ljuslycktor och Jesper hockeytacklade ner Coffe i min säng så den gick söder, förbannat. Men det lär gå att laga.

Ne, nu ska jag återgå till mitt tv-tittande och tupplurande. Ha en fin söndag.

Smörgåstårta, Buzz, Pizza och skulder.


Nu är Johan och jag här hemma igen efter våran lilla tur i metropolen. Jag vart en bit smörgåstårta rikare och förhopningsvis snart lite mättare. Mitt Playstation 3 vart ett Buzz med trådlösa buzzers rikare, Johan tvingade mig. Så vi har något att göra ikväll, inhandlade även grejer så vi kan göra hemmagjord pizza ikväll. Bjuder nog över Pete också så blir det lite grabbkväll. Trevligt trevligt. Fick en finfin Samsungs-katalog också, är snart dags att välja ny tv, men nu fick jag ännu lite till att betala av på mitt stackars ONOFF-kort, men det är snart löst. Ne, nu bli det mat och sen spel.

Lugnt.

Vart en lugn fredagskväll igår. Vart några öl och taco till Idol ihop med Johan. Sen lite spelande, Guitar Hero och sen laddade jag ner Tekken 5 DR Online från PSN, så Johan och jag drog ett gäng matcher innan vi gick och la oss. Så hade en man hos mig i natt, vi har precis käkat lite frulle nu, försöker komma på något att sysselsätta oss med, tror att det kanske kan bli en liten tur ner till stan om en stund.

Sarah är i Örebro med tjejerna så blir bara Johan och jag idag, får se vad det kan bli, kanske lite kalas här hemma ikväll eller något. Blir säkert bra.

En kort om kvällen.

Johan kom ner från Stockholm och överraskade idag, alltid lika trevligt att träffa honom. Han tittade förbi här och hade Pete med sig, så vi har spelat lite Warhawk och Guitar Hero, de åkte precis. Men vi skulle nog ses och leka lite i morgon kväll.

Funderar på om man skulle se någon film, är lite sugen på Tropic Thunder, verkar rolig. Får se om det blir den eller om jag har massa inspelingar på digitalboxen att ta igen, måste kolla upp det först. Natt natt.

Bajs.


Nu har jag i alla fall diskat och städat upp lite här hemma och duschat en liten katt som bajsade på sig. Tvättid fanns det inte förens nästa vecka. Så det betyder förhoppningsvis att jag kan lägga mig på soffan och ta det lugnt en stund. Har en ny Residence Hem & Trend att bläddra igenom, så jag behöver ju inte vara bitter.

En kväll med trivsel och grönt.



Först lite trivsel med How I Met Your Mother på teven. Sen ett försök i att äta lite grönt. Baconlindade gröna bönor, broccoli, gröna ärtor, potatis, keso och en röra på turkisk yoghurt.

Duktig pojke.

Har vart inne några timmar i butiken även idag, packat och flyttat en massa. Hade turen att få åka Aston Martin hem också! Trevligt. Men nu är jag hemma igen, och det ser som vanlgt ut som en bombnedsag när man kommer hem. Får dresera katterna och den andra flickan som är här att städa efter sig.

Ska ner och kolla om det finns någon tvättid tänkte jag, för orkade inte tvätta sist. Sen blir det väl lite städning innan jag får lägga mig på soffan och make some love med mitt Playstation 3.

Slut.

Är aningen trött nu, har vart inne i Borensberg och hjälpt till att packa och flytta lite, eller ganska mycket. Och om det inte va nog med det så va bussen föresenad så fick gå från stan, så nu har min stackars lilla kropp jobbat så det räcker idag.

Men nu är det som tur är kväll och jag behöver inte känna att jag ska behöva göra så mycket mer duktigt idag. Så blir antagligen bara lite mat, spelande, Bonde Söker Fru  och Efterlyst nu innan läggdags. Go Kväll

11/11.

Tusan vad dagarna, veckorna och månaderna går fort. Man hinner inte med någonting, blir chockad när man tittar i kalendern och märker att hela året har passerat.

Hursomhelst så har har jag myskväll för mig själv ikväll. Har senaste avsnitten av Heroes och How I Met Your Mother att se, och givetvis en massa spelande. Kom vidare i LittleBigPlanet så nu känns allt mycket bättre, de sista banorna i världen 'Öarna' va inte att leka med.

Ska ta och mysa ner mig i soffan med kattjävlarna och gräppa PS3-fjärren och plöja igenom lite xvid-filer strax, ska bara besluta vad för onyttgt jag ska proppa i mig under tiden. Trevlig kväll på er!

Nada.

Har tillbringat morgonen med min lill sackboy och LittleBigPlanet. Svårhetsgraden börjar bli rätt hög nu, får mer eller mindre panikångest av att inte klara banorna, men lyckades klara en bana som verkade omöjlg, men bara för att komma till ännu en. Men men, jag tar mig nog igenom den med så småningom.

Idag har jag inget planerat, mer än att jag måste handla, så ska göra mig i ordning och knalla bort till Östenssons om en liten stund. Annars lär det inte hända så mycket upphettsande idag.

Jag, brudarna och så Matti.






Efter att jag och flickorna hållt igång här ett tag i lördags så kom Matti, bad honom svänga förbi Maxi och köpa ett till Guitar Hero Aerosmith åt mig, så jag fick e gitarr till. Så det vart en massa battlande och vi käkade räkor och toast.

Men sen fick flickorna för sig att de ville gå ut, så så fick det bli. Sarah och Ewe gick till Brygget och jag och Matti till Harry´s. Det va rätt trevligt, sen vid stägning hamnade vi i en taxi med några ner till Borenshult på efterfest, vart visst kvar där hella natten, Matti och jag tog taxi hem till mig vid 7 på morgonen, väl hemma hos mig fortsatte vi ett tag till, men sen råkade Matti somna ute i köket så då va det läggdags.

Så vart en aningen hårdare kväll än planerat, men blir lätt så. Dagen därpå va det farsdag och jag va nere och fikade nere hos storebror för far va där, men jag låg mest på soffan och sov där nere.

Ja, och idag är jag hemma och städar och grejar lite, har tvättid men vet inte om jag orkar, men jag har tills nio ikväll på mig så vi får väl se. Ha en fin dag!

Lördag.

Idag har jag tillbringat förmiddagen inne i Borensberg, i butiken. Sista dagen vi hade öppet nu, innan flytten och allt. Kom hem vid tre och då tillbringade jag några timmar med LittleBigPlanet, ihop med Tobban över nätet, riktigt kul att spela två, samtidigt som man har handsfree så att man kan snacka med varandra.

Nu har det hunnit bli kväll igen, ska öppna en öl nu tänkte jag, sen har Sarah bjudit hit Ewe och Matilda, så det blir lite räkor och vin, men blir nog väldigt lugnt ikväll skulle jag gissa.

Hur som helst, hade inte så mycket intressant att berätta som ni märker, men ska väl återgå till ölen och spelandet nu, puss.


Hemma.

Äntligen är jag hemma! Har knappt spelat en timme, men det verkar mycket mycket trevligt. Men nu fick det bli paus för bukfylla och lite Idol. Så kan ju inte sitta med datorn nu! Trevlig kväll på er!

2 x Little Big Planet.


Har precis vart och inhandlat två exemplar av spelet Little Big Planet till Playstation 3 på Onoff. Ska sälja det ena dyrt till Tobban ikväll sen, för det är det värstaste av allt, att jag inte kommer hem och får spela förens ikväll! Men det är ändå kärlek. Ha en fin dag nu, ta hand om varandra.

Äntligen Little Big Planet.

I morgon är det äntligen dags! Little Big Planet släpps i butikerna, har planerat att vara på Onoff klockan 10 i morgon bitti när det öppnar, för annars tror jag inte att jag hinner inhandla det i morgon för dagen är fullplanerad.

Tobban har bett mig snällt och svänga förbi El Giganto och köpa ett exemplar åt honom också, för han får tydligen inte köpa spel på premiärdagen eftersom han jobbar där. Hur som helst så ser jag fram emot det något enormt, så jag håller mig nog sysselsatt i helgen.

Min personliga väckarklocka.


Angelina väcker mig varje morgon nu, hon är väldigt söt. Antingen lägger hon sig på min rygg och kurrar som bara den, eller på min kudde precis vid mitt ansikte, eller försöker ta sig in under mitt täcke. Otroligt sött men det blir inte riktigt lika charmigt när hon gör det varje morgon klockan 06.20. Men det kan jag leva med.

Kvällar.

Jag orkade tillslut spela lite Warhawk igår kväll sen, lyckades plocka hem ännu ett par trofeér, tror jag har 7 st nu. Kan tro att jag börjar bli duktig. Och så fick jag Burger King också, så det kanske inte riktigt va en så sugig kväll som jag först tyckte ändå.

Får se vad man orkar med ikväll, har nya Indiana Jones filmen och Mamma Mia att se, men vet inte om det får bli film eller spelande ikväll. Svårt att få nog av Warhawk, jag har blivit en riktig liten spelnörd. Timmarna bara flyger förbi när man krigar. Men först och främst ska jag få lite i magen, sen får vi som sagt se vad Dennis sysselsätter sig med denna kväll. Hej!

Mumma.


Pappa kom visst förbi här en snabbis förut, så han fick köra mig til Burger King så vi skulle få någon mat här hemma för jag orkade minsann inte laga något. Supergott och nyttigt, sen har man så klart tillbringat en väldigt givande kväll på tv-soffan som vanligt. Halv åtta hos mig, Bonde söker fru och Efterlyst. Nu blir det nog spel eller film en stund och sen sömn. Är det hösten/vintern som gör mig så trött? Intresseflagg!

Dumma jag.

Känns inte riktigt som min kropp vill vara med, framförallt inte ryggen, värker och är helt stel. Dessutom är jag helt trött och seg. Hade sett fram emot att komma hem och kicka ass i Warhawk, men inte ens det orkar jag.

Super Mario-pasta.


Vart aningen förvånad när jag såg Mario iförd en kockmössa i Willy's reklamblad som trillade ner på min dörrmatta igår. På en pastaförpackning desstom, ett genidrag att döpa pasta till Marco också, istället för Mario, blir inte så uppenbart att det är han då. Men söt är han, och en påse Marco-pasta kostar bara 2kr, så jag la direkt 5st  påsar på lager. Återstår bara att se om det smakar lika super som det ser ut.

Warhawk.


Laddade ner hela Warhawk från Playstation Network igår, hade bara demot innan. Det är ett onlinekrigsspel för Playstation 3, riktigt riktigt roligt. Men eftersom min router dummar sig och man blir nerkopplad lite då och då så blir man en aning galen.

Tisdag.

Idag vart det minsann ingen sovmorgon, fick gå upp tidigt för skulle på möte klockan 9.30. Mötet gick bra och kändes rätt så givande, sen efter det ringde jag och väckte Tobban ur hans Opera-koma och knallade upp till honom en snabbis när jag ändå va på stan. Vi tittade på tv-shop en stund och sen körde han hem mig för han skulle ändå till en kund på Ekön.

Sen va jag bara hemma några minuter innan jag tog bussen ut till Bråstorp för att handla. Men då ringde Tobban och va raslös igen, så vart hämtad där ute och sen åkte vi hem till mig och spelade lite. Men nu åkte han precis igen, jag försöker få mitt trådlösa internet att funka som det ska, men det vill visst inte riktigt. Installerade om routern när Tobban va här, men nu vart jag precis nerkopplad igen så antar att det inte funkade så bra. Typiskt.

Från kyckling till champion.


Efter filmen igår, Futurama: Bender's Game, agerade jag mästerkock igen. Gjorde gryta med kyckling, chili, mini-tomater och banan, tillsammans med ris och gröna ärtor. Vart riktigt riktigt gott.

Sen vart det teven som vanligt, Hål i väggen, Ensam Mamma, Stor i Japan osv. Sen drog jag senaste avsnittet av Californication och en massa Playstation 3 och Guitar Hero på Wii, glömde visst bort tiden och hamnade inte i säng förens tre någon gång. Så fick bli lite sovmorgon idag.

Men idag har jag också bara spelat, Warhawk på PS3, spelade över PAL-nätet nu, hade bara spelat US-versionen innan. Visade sig vara lite enklare, så vart rankad tvåa i en match med nästan tretio personer, så vart lite stolt över mig själv där ett tag.

Dags för en lite försenad lunch nu tror jag, sen ville Tobban kanske att jag skulle komma ner och leka lite med honom, men får se vad jag orkar idag. Sköt om er.

En onykter robot.

Hemma igen efter en liten promenad, precis lagom utmattad. Så känns bra att lägga sig på soffan igen. Ska nog se den nya Futurama-filmen Bender's Game. Vart en sväng till Bråstorp och ÖB, Onoff och BK's. Sen en sväng förbi Östenssons för att handla lite gott på hemvägen. Så nu blir det frukt och glass till filmen.

Söndag.

Jag hade min sönderdag igår så är betydligt piggare idag. Men eftersom jag bara såg 15 avsnitt av How I Met Your Mother igår så hade jag 5 avsnitt kvar att ta mig igenom idag, så har tillbringat min förmiddag med teven igen, men eftersom jag är aning piggare idag så ska jag försöka göra något vettigt av dagen. Ska nog se till att ta en promenad ut till Bråstorp och handla lite, kanske äta lite skräpmat på Burger King. Ajaa, intressant va? Trevlig söndag på er!

Snapshots från en fredag.





1. Rahim, Erik och Mattias 2. Patrik agerar DJ 3. Bamsekram från Robert 4. Johan på bänk 5. Något band i parken 6. Lite kärlek 7. Min bro Johan i konstig vinkel 8. Dimma. 

Fredagen vart en rätt trevlig historia. Va trevligt hemma hos Emelie, kul att träffa lite folk man inte ser varje helg. Men damerna på inflyttningsfesten hade planerat att gå till Folkets Park på dans, så slutade med att man följde med dit. Även det vart rätt trevligt faktiskt. Så en helt okej kväll!

How I Met Your Mother.


Vilken mästerlig serie det är. Idag har ja lyckats med konstsycket att se 13 avsnitt, funderar på att ta ett till. Frågan är om det är ett tecken på att man inte har ett liv, eller att jag helt enkelt bara är bakis och slapp idag? Natti.

Andra sjunger Olle Ljungström.


Det här är såklart en riktigt bra skiva, men hade nog högre förväntningar när jag såg vilka artister som är med (Joakim Berg, Tomas Andersson Wij, Alf, Di Leva, Ane Brun, Lisa Miskovsky mfl.)  Det är nog hur Olle sjunger som får mig att älska honom, men texterna är också något utöver det vanliga och några av låtarna på den här skivan är riktigt riktigt bra. Men ändå sä är nog låtarna bäst med Olle själv.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen