Dagar.

Riktigt skön vårdag igår. Hade några möten inplanterade bara. Sen hängdes det på stan, åts glass - både på stan och i Borenshult. Sen vankades det grillning tillsammans med pojkarna. Några få öl, kubb och fotboll. Riktigt fint. Idag hade jag Johan över på grill-lunch. Några chirizo. Sen blev det en sväng ner till stan på kaffe. Riktigt deeptalk. Vem behöver psykologer när det finns kaffe och vänner? Hämtade nyss upp min bil nu eftersom jag lät den stå igår efter några öl. Ska möta upp pappa och lillebror för en spontan trip till IKEA. Trevligt. Skönt att kunna fylla dagarna med lite nöjen ibland. Men har några hemsidsjobb som det är dags att ta tag i också. Måste anstränga mig lite med min webbutik också, för nu har jag fått några bra erbjudanden som kan få det att rulla på lite bättre. Så dags för lite skärpning snart. Nu. Ha det fint. Ses.


PIXLR #58


PIXLR #57


Duktig en stund.

Har faktiskt vart lite ordning på mig i helgen. Har bott hos bror och vart barnvakt åt mina småflickor när bror och kvinna skulle iväg. Tacomys och mycket mycket bus. Sen på söndagen blev det roadtrip till stugan för att hälsa på far och provköra en av båtarna. Smått fantastiskt. Och känner mig duktig som bara drack en öl på hela helgen. Väldigt duktig med tanke på att det brukar vara fjorton öl och tre liter vin per helg annars. Hoppsan. Idag är det bestämt att hon flickan ska komma och hämta det sista. Gör ont långt in i själen. Vet inte om jag orkar vara hemma. Får se. Men har städat och ställt ordning allt hennes i hallen så det ska gå fort. Det blir förbannat tomt i sovrummet. Säng, klädstång och crosstrainer. Det är allt. Men med tanke på att hennes saker har stått här nästan ett halvår längre än vad det borde så är det en liten liten lättnad att kanske kunna få lite ordning här hemma. För jag trivs inte i oordning. Och framför allt inte i rester av ett gammalt liv jag längtar tillbaka till. Helvete.


Alldeles.

Vet att det är alldeles för länge sen jag skrev här nu. Riktigt dålig bloggare. Men finner inte riktigt energi och inspiration till att skriva något. Och vill inte tvinga fram något för det blir så jävla tråkigt. Men måste skärpa mig snart. Nu när folk tillochmed ber mig börja blogga igen. Tack för det förresten. Det kommer. Om ni saknar mig så finns jag ju på twitter @DennisKlarin, instagram @desajn och för er som saknar de barnförbjudena bilderna från pixlr finns den här.

Annars är det mesta tyvärr oförändrat. Krångel med det mesta fortfarande. sambons utflytt är inte ens klar än. Jag super mest och tycker synd om mig själv. Not really. Men det händer tyvärr inte så jävla mycket spännande omkring mig. Känns som veckorna och helgerna bara passarar och den ena är den andra allt för lik. Kan inte vänja mig med att vara singel. Vill se någon i andra sidan av soffan, ha någon att hålla på låret när jag kör bil, någon att laga mat till och plocka upp efter. För leva bara för mig själv är alldeles för svårt. Men det kommer väl. Supa, knulla, ångra gjorde jag redan när jag va liten pojk så känns som det är klart. Så dags att hitta meningen med livet igen. Hoppas verkligen det kommer snart. Inte meningen att bli så djup och depp nu. Ville bara hälsa på er, ni få som fortfarande tittar in här och hoppas att den här idioten har skrivit något. Puss på er.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen