Drugs and fireworks.


Gott nytt år på er. Ta det lugnt ikväll. Puss Dennis.

Passande.


Passande filmtitel nu när jag är sjuk. Kan man tycka.

Febertrots.


Resultatet av dagens febertrots. Svinbilliga blu-rays, vunnen bingolott och en hel jävla digitalbox. Trotsade febern och proppade mig full med ipren och nässpray. Bussade ut till Bråstorp för att hämta lott och titta på lite mellandagsrea. ONOFF. Min iPad-docka hade inte kommit. Suck. Men de hade skärmen jag vill ha hemma. Men får vänta.

Tog en titt på El Giganto också för att hälsa på Tobban och Fredrik. Men då råkade jag hitta blu-ray för 44 och 77 kronor. Billigt. Så nu har jag både film och digital-tv att titta på.

För efter jag vart i Bråstorp fick det bli en lång promenad ut till vintergatan för att hämta boxen på OK/Q8. Väldigt dum promenad när man har feber. Men orkade verkligen inte vänta mer. Posetivt att i alla fall få en ny fräsch fjärr nu när vi fick en likadan digitalbox. Alltid något. Nu ska jag äta lunch och gå och dö lite på soffan. Hej

Fantasin är slut.



Fortfarande sjuk. Förbannat tråkigt. Orkar inte mycket men har pallat lite Black Ops och några filmer. Sett The Social Network och The Other Guys. Båda riktigt bra filmer. Har inte orkat hämta digitalboxen än så försöker komma på nån mer film att se. Men det går inte så bra. Bäst för mig att jag kryar på mig nu för har endel att styra upp innan året tar slut. Hej.

Sjukt.


Blev visst lite sjuk i natt. Tvungen att kliva upp 02 i natt efter jag vaknat med feber och knappt kunde andas. Men blev bättre på dagen sen. Har mest spelat Black Ops och sett på serier. Börjat se på nya säsongen av Californication. Fantastiskt. Digitalboxen har kommit, till OK av alla ställen så ska försöka ta mig ut dit nu efter 17 och hämta den. Annars händer det nog inte så mycket mer upphettsande idag. Puss.

Mormor.


Mormor och kusinbarnet Frank. Ida.

Oops.


Theophilus London - Oops. Skön låt & snygg video. Rim & Bas.

Söndag.

Dags för söndag igen, annandagen. Flickan jobbar mellandagsrea och jag är hemma och är trött. Spelat lite Black Ops precis, level 50 nu. Bra Dennis. Ska strax knalla iväg till mamma och äta lite. Man behöver knappast gå hungrig den här helgen i alla fall. Tur det.

Typiskt. ONOFF rear skärmen jag helst vill ha. 1500kr off på en Samsung 24" full-hd med tv-turner. Vill ha. Men lovat att inte handla något nu på ett tag. Men får se vad förnuftet säger. Nu blir det dusch. Hej.


GOJÄVLAJUL.


Har haft en jättemysig jul hemma hos storebror. Både uppesittarkvällen och julafton. Men det blir för dyrt med jul. Betalade räkningar nu. Blir förbannad. GOJÄVLAJUL. Det va allt. Hej.

ICE CREAM TRUCK.


Tillägnar denna låt till bög-robert. Min bästa bög. Vi möts vid glassbilen.

Tjuvstart.



Fick säsongens första tulpaner av flickan igår. Kanske inte har så mycket med tjuvstart av julen att göra, men det är förbannat fint. Flickan har velat öppna paket i flera dagar och jag har velat få upp mina stativ. Så lät flickan öppna ett litet platt paket med Toy Story 3 på blu-ray. Passade bra nu när digitalboxjäveln har gått sönder. Då hade jag ett argument att få packa upp mina fina stativ med. Perfekt.

Angående den trasiga digitalboxen så ringde jag Comhems kundtjänst igår morse. Älskar kundtjänster. 'Hej, min digitalbox är trasig'. Följt av 20 minuter av dumma frågor. 'Sitter scartkontakten i?' Sen. 'Vänta ett ögonblick så ska jag fråga någon som vet' Väntan i 5 min. 'Hej igen, din digitalbox är nog trasig'. Åh fan.

Lite bra va dock att vi fick en likadan box för bara 295kr eftersom de hade något julerbjudande. Dock med mindre hårddisk än vad jag har nu. Dumt. Boxen jag ville ha. Humax HD med HDD. Kostade 995 som ny kund med 3795 för mig som redan är kund om jag förlängde. Idiotiskt. Men men. Får en hel box i alla fall. Alltid något. God jävla jul.

Ikväll blir det uppesittarkväll hos storebror med glögg och bingolotto. Längtar.

Ett gott nytt jul.


Sean Banan - Gott nytt jul.

Mer julklappar.


Alla julklapparna är inhandlade och det blev en hel del. Hämtade även min julklapp från älsklingen på posten idag. Fick välja själv vad jag skulle ha så fick bli ett par stativ till bakre högtalarna. Blir fint. Har hängt med Johan ikväll. Blev Burger King och mys. Trevligt.

iPad Kamerakit


Inhandlade ett Camera Connection Kit till iPaden idag. Så att man kan importera bilder från iPhonen eller kameran. Via USB eller minneskort. Funkar riktigt smidigt. Perfekt eftersom iPaden är som gjord för redigering och visning av bilder.

Beställde även en dockstation med tangentbord samtidigt. På ONOFF. Trodde jag. Anade att priset va för bra för att vara sant. Visade sig sen att det är tryckfel i annonsbladet, för art.numret och priset tillhör egentligen en VGA-kontakt till iPad.

Så det är tydligen en sån jag beställt. Dumt att vi inte upptäckte det i butiken. Får ringa och ändra det i morgon för den vill jag inte ha. Tror dock inte jag vill ha dockstationen för ord.pris som ligger på 599kr. Inhandlade det enbart för att det va så billigt. 287kr. Förbannat.

Uppdaterat.
Har pratat med ONOFF nu igen på morgonen. Helt klart ett tryckfel. Men eftersom jag redan har beställt och betalt så beställer de hem en dockstation åt mig till samma pris. Blir en riktigt bra affär för mig eftersom den egentligen kostar 599. 300kr off. Bra ONOFF.

Julklappar.

Blev en tur till staden med min lilla finne Matti idag. Inhandlade de sista julklapparna och åt lunch på Chill Out. Friterad kyckling, ris och sötsur sås. Riktigt gott. Blev julklappar för mer än planerat. Lätt hänt. Men det blev en förbannat trevlig liten tur. Bra.

PIXLR #18










I Just Had Sex.


Ny låt från The Lonely Island. Klockren.

Efter helgen

Det blev lite fest i lördags. Fick besök av Johan och Matti. Jag lagade potatisgratäng, schnitzel och grekisk sallad. Lite alkohol och trevlgit sällskap. Så blev riktigt trevligt. Idag är det måndag igen. Är ledig och som vanlgit startat med lite kaffe och Black Ops. Har planerat att inhandla de sista julklapparna idag. Annars vet jag inte ritkigt vad som händer. Sånt som märks. Hej.

Festsugen.


Lite festsugen idag faktiskt. Önskar jag hade numret till det här gänget.

Lördag.



Lugn lördag. Senaste Residence, leka med Apple TV och utöva Air Play från paddan, Black Ops med Angelina, en hel del serier. Och nu snart blir det hemmahamburgelunch.

Senaste Spotify-uppdateringen kom med Air Play-stöd direkt från appen. Smidigt. Dock inget iPad-stöd. Så man får fortfarande köra iPhone-appen. Men eftersom de även uppdaterade för att stödja iPhone 4-skärmen så är det i alla fall lite bättre upplösning. Men fortfarande för låg för iPadskärmen. Hoppas verkligen på en iPaduppdatering, det kan bli hur bra som helst.


PIXLR #17








Apple TV Vs. WD TV Mini.


Det är slående hur lika dem är. Nya Apple TV och mediaspelaren jag har i sovrummet. WD TV mini. Samma storlek, blanka på sidorna och matta på toppen. De är söta båda två.

Apple TV.



Igår fick jag en tidig julklapp. God jul Dennis önskar Tomten. Min lilla Apple Tv kom. Riktigt söt liten pryl. Inhandlade den mest bara för att kunna använda Air Play, för i dagsläget är det inte så mycket annat vettigt man kan göra med den här i sverige.

Men Air Play funkar utmärkt, både från Spotify, Youtube och iPod via iPaden, iPhonen och iTunes. Framförallt Spotify jag va ute efter, underbart att kunna styra musiken via iPaden och strömma musiken trådlöst ut i hemmabiohögtalarna.

Dessutom kommer man såklart åt hela sitt iTunes-bibliotek i datorn via Apple Tv. Musik, podcaster, bilder och filmer. Och det finns inbyggt flera internettjänster som Youtube, Flickr m.fl. En trevlig liten pryl helt enkelt.

Playstation-app.


Äntligen kommer det en officiell Playstation-app. Sony säger att den ska finnas för nerladdning väldigt snart. Via appen ska man kunna ha full koll på PSN-kontakter och trophies. Dessutom läsa Playstations bloggposter och nyheter. Mycket trevligt.




PIXLR #16









Övningkörning.


En liten video från när jag övningkörde i morse. Vissa kan köra bil.

Körning och ledigt.

Tycker inte riktigt om när jag inte orkar blogga. Men blir lätt så när det inte händer något spännande. Men idag kom jag äntligen igång med övningskörningen. Sju år sedan jag körde sist så va nästan lite nervöst. Men det gick faktiskt bra. Mycket att hålla reda på när man inte är van dock. Men det kommer gå bra. Tobban skötte sig bra också. Bra Tobban.

Pratade ledighet i jul på jobbet idag också. Det visade sig att jag får ledigt mellan 23 december och 11 januari. Det ska inte bli dumt alls. Långledigt. Mycket bra.

12 Days of Christmas.


Apple har precis släppt sin 12 Days of Christmas-app. Precis som förra året. De ger ut gratis iTunes-innehåll, en gåva om dagen i tolv dagar efter jul. 26 december till 6 januari. Gåvorna består av spel, program och låtar till iPhone, iPad och iPod Touch. Mycket trevligt.

Här hittar du appen – 12 Days of Christmas


Tredje.


Flickan ville öppna en julklapp. Så det fick hon. Det blev Sunes jul. Så den plöjde vi igenom igår. Blev en väldigt lugn lördag. Det behövdes efter fredagen. Väldigt trevlig fredag. Först födelsedagskalas och Idol hemma hos lillebror, sen ner på fest på storgatan och senare en snabb utgång. Trevligt. Idag är det söndag. Tredjeadvent. Blir frukost nu sen får vi se vad som händer idag. Kan kanske tänka mig en lunch på stan. Sånt som märks. Hej.

Fredag.

Fredagen kom fort den här vecka. Vilket såklart är skönt. Veckan har dessutom passerat ganska obemärkt, inte hänt mycket alls. Mest jobb. Idag fyller lillebror år. Så det blir fest där ikväll. Ska dit direkt efter jobbet. Nu innan jobbet ska jag på ett snabbt möte. Om en hemsida jag håller på att göra. Så det va nog det. Trevlig helg.

Start.



Små jävla polkagrisar i vår julgran. Disneygranen som NUFAN kallar den. Sen lite Black Ops och kaffe innan jobbet. Har hookat upp mitt blåtandsheadset nu också, så om någon känner sig pratsugen är det bara joina. Får se hur många det är som störs sig på att jag fotar PS3-kontroll idag då. Puss på er.

Tillbaka.

Känns inte så farligt att komma tilbaks till jobbet nu efter en femdagarshelg med mycket lugnt och ro. Känner mig faktiskt för en gångs skull utvilad.

Igår va det en riktigt bra dag. Shoppingtur med älsklingen. Julpyntande. Sen på kvällen kom lillebror och tittade på hockey. Färjedstad - AIK. En öl och lite tv-spel. Så mycket trevligt. Nu är det dags att ge sig iväg mot jobbet. Hej.

Vår julgran.


Vår första julgran. Lite tidigt att redan klä den, men det fick bli så i år. Rött tema fick det bli. Kanske inte syns så väl på denna bild. Men fint blev det. Bra Dennis & Sarah.

Jävla tjockis.


Dagens vy från vardagsrumsfönstret. En utfryst tjockis.

En kväll.



Kvällen igår bjöd som planerat på mys och god mat. ugnsrostade potatishalvor i vitlökssmör, fetaostfylld fläskschnitzel och grekisk sallad.

Dennis The Menace.


Planer.

Kvällens planer är att laga ugnsrostade potatishalvor i vitlökssmör, fetaostfylld fläskschnitzel och grekisk sallad till flickan som kommer hem från stockholm. Hon har vart på Säkert-konsert. Lyllo. Sen blir det såklart Så Mycket Bättre och mys. Det ni. Suckers.

PIXLR #15










Sent.

Min andra VAD-dag blev ännu slappare faktiskt. Spelade tv-spel hela dagen. Framåt kvällen kom Matti och lekte med mig också. Rätt sent så blev ännu senare. Vi tog några öl och spelade Black Ops och FIFA tills fyra på morgonen. Matti råkade visst somna här och jag lyckades inte väcka honom så kan tänka mig att frugan blev lite orolig. Men en trevlig kväll helt enkelt. Och en slapp dag. Men blir ingen bild idag, för hade antagligen vart någon PS3-kontroll eller en iPad på bilden och sånt tycker inte folk är okej. Hej.

VAD.



Vård av Dennis
. Tog en semesterdag idag bara för att vara hemma och ta det lugnt. Komma i fatt lite. Städade stenhårt en timme så jag sen kunde tillbringa hela dagen åt att spela tv-spel och se på film med gott samvete. Har hunnit med lite Black Ops och Saving Private Ryan på blu-ray. Förbannat bra film.

Ganska mycket kvar av dagen så ska sätta mig med lite Black Ops igen. Mitt mål för dagen är att nå Level 30. Är på 28 nu så det är nog inga problem. De ringde dessutom nyss från jobbet och sa att jag fick stanna hemma i morgon med om jag ville. Och det har jag verkligen inget emot. Långhelg. Skönt.

Orkar inte.

Är i en klassisk formsvacka. Orkar och vill ingenting. Skiter i sånt jag annars tycker är viktigt. Orkar inte. Som om det inte vore nog med det så strular det med pengar och jag får 2000kr mindre än vad jag normalt får. Blir galen på det. Kylan gör att psoriasis äter upp min kropp och det gör så förbannat ont. På måndag ska jag på möte om att gå upp i arbetstid. Orkar inte de timmarna jag har nu. Som det är nu. Men det går. Orkar knappt lyssna eller prata med min sambo. Känns jävligt fel. Hatar när det blir så här och orkar inte ens med mig själv. Orkar verkligen inte. Men det är bara le och låtsas att allt är bra. Kämpa.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen