Elliphant #2

Smått förälskad i Elliphant. Påminner om min kärlek till Uffie för några år sedan. Tycker de påminner något sjukt om varandra. Fina flickor som gör grym musik. Det kan ju inte bli fel.

Uffie..

Elliphant.


Utomlands.


Hej.

Rullar på som vanligt. Bra festhelg som vanligt. Idag hjälpte jag till i köket på Café't och fixade snygga musmackor. Mitt efterlängtade karmaloop-paket kom äntligen igår. Jävla tulljävel. Ajaa. Ses.

Ensammys.

 

Tid och sånt.

Ett par dagar har passerat. Händer inte inte så mycket mer än jobb. Men hinner väl leka med lite vänner ibland. Vilket är trevligt. Ikväll har jag jobbat hemma ett par timmar också. Helt slut i huvudet nu. Men inväntar Grammisgalan och kör på ensammys deluxé ikväll.

Day off.

Ännu en bra helg har passerat. Fredag med afterwork och På Spåret-final, lördag med lite arbete sen tv-spelskväll med pojkara. Eller skulle vart vi startade aldrig tv-spelet. Vi blev fulla och snckade skit hela kvällen istället. Mycket trevligt. Sen en söndag med lite söndagsmys i form av att ta igen mello och Pluras kök. Är ledig idag. Hör inte till vanligheterna. Skönt. Vaknade dock ändå sex i morse och låg och kollade på serier nån timme innan jag lyckades somna om. Ska försöka göra så lite som möjligt idag. Men ikväll ska jag på Afternoon tea som kickoff med jobbet. Får hoppas det kan vara trevligt. Te och campagne låter väl fint antar jag.

En dag, som Tommy Nilsson sjunger.

Blev en fin alla hjärtans dag sen trots allt. Fel sorts kärlek. Men kärlek trots allt. Kom ett gäng vänner över på hockey. Hade med sig kinamat. Det blev nått glas rött. Sveriges roligaste klipp och fråga olle. Så blev en ritkgit mysig kväll ändå. Bra med fina vänner. Nu är det dags för helg. Men jag har ju lyxat till det och haft lite helg hela veckan känns det som. Jobbar dock ett par timmar i morgon. Jobb jobb jobb. Men i kväll, eller eftermiddag för slutar 3, blir det afterwork, eller efterjobbet som vi så fiffigt kallar det här hos oss. Sen På Spåret-final hemma hos mig, även det med mina fina vänner hoppas jag. Trevlig helg, sug och svälj.

Lillördag.

Lekte lite helg igår. Såg på På Spåret och Melodifestivalen från i helgen. Åt gott och tog ett glas rö'tjut i min ensamhet. Men blev nertjatad på en öl på stan också. Som tur är höll jag mig till en öl, och en drink förresten som jag blev påtvingad precis när jag skulle gå. Så allt för sliten va jag inte idag när jag skulle upp och jobba. Tur. Alla hjärtans dag idag. Tycker att hjärat borde vårdas då och kännas mer helt. Men det känns mer trasigt. Men. De är söta på jobbet. Jag får godishjärtan från alla håll. Så man blir glad. Och ikväll är det planerat hockeykväll och kramkalas med vännerna. Med dem är man aldrig ensam. Såklart. Fast att det kan kännas så. Jag är bra på att vara själv. Men usel på att vara ensam. Även värdelös på att vara singel. Råkade höra ett samtal som några discoslynor hade igår, det gav mig ångest. För grova ord för att ens delas här. Men fy fan för att leva så. Säger inte att jag inte vart sån, för jag har med vart slyna. Fy fan. Men jag vill bara ha en som älskar mig, som jag kan älska resten av livet så allt slipper att bli sådär jävla komplicerat igen. Det va väl en fin tanke såhär på alla hjärtans dag och allt. Puss på er.

Tjockistisdag.

Riktigt nice tisdag. Hockey och fotbollskväll. Med mycket gott och väldigt många vänner. Lägenheten blev full. Dessutom har jag köpt gigantiskt lego. Lyckligkille.

Måndagar.

Ibland älskar jag att köra mig själv i botten bara för att kunna ta mig upp igen. För vet att jag behöver det och vet att det ändå kommer. Så när det kommer smygande så hjälper jag det på traven lite. Det går över snabbare då antar jag. För det får räcka med en sån dålig dag i veckan. Då är måndagar bra.

Vinklar.

Nytt med Ludwig Bell, Vinklar. 

'Hoppas fast det inte finns nån chans.'
'Jag passar ingen annan. Ingen annan passar mig.' 
'Jag försöker va med andra men det blir så stelt och kantigt,
det är inte dina vinklar. Alla ser hur fel det är.'


Vilken helg.

 
Vilken helg jag har haft. Underbar. I fredags gick jag ner till Sjöbris efter jobbet. Min första egna artisbokning, en trubadur som spalde. Super bra. Träffade trevliga vänner och satt kvar där hela kvällen. Fantastiskt kul. Även om det blev lite för mycket. Skulle egentligen ta det lugnt för att vara pigg till Mattis 30årskalas. Vilket vart hur bra som helst även om jag va lite sliten. Vi blev väl ca. 40 pers i en lokal på motorcykelklubb. Men knuttar som bartenders och allt. Smörgåstårta, bra folk - resulterade i en hejdundras kalas. Så mår lite som man förtjänar idag. Men det va det helt klart värt. Skulle behöva en helg till för att vila upp mig .

Låtsas som ingenting.

Mycket bra låt. Bra grupp. Men instämmer väl inte helt i vad de sjunger.

Gangnam Style i ny tappning.


Internet 2012.

Internet 2012. Mycket vackert.

Skägg.

Shoppat lite idag. Ett par Mishkaskjrtor jag haft ögonen på länge dök helt plötsligt upp på Plndr, Karmaloops nya erbjudandesida. Så blev riktigt billigt. Fick bli två t-shirtar med. En Mishka och en klassisk RockSmith som jag velat ha länge med. 800 spänn med frakt för något som skulle gå på nästan 3000 i sverige. Men det resulterade i att jag behövde beställa den matchande kepsen till skjortan från Cali också, och en Kings Snapback råkade trilla med. Lycka. Klippt mig och fixat lite skägg idag. Ska köra på lite längre helskägg nu ett tag beslöt jag mig för. Behöver inte vara snygg just nu så kan testa något nytt. Slutspel snart med så måste ändå samla slutspelskägg. Skägg skägg skägg. 

Tillbaka.

Skönt att vara tillbaks på jobbet idag. Blir ju så rastlös v att ligga hemma sjuk. Småflickorna kom och hälsade på mig på jobbet idag. Tillsammans med farmor och mamma. Saknade dem efteråt så va tvungen att åka ner dit efter jobbet sen. Blev visst att byta bil då också. Bra att ha min bror. Blir S40 ett tag nu då. Mycket trevligt och gott O´Learys häng igår förövrigt. Nu är jag trött. Typ döende. Så ska väl bädda ner mig tillsammans med någon serie. Hej.

Fatta de.


Dansen före döden.


Gone forever.

Skulle väl kunna säga att detta är helgens låt.

Igen.

Här kommer ett sånt där tråkigt inlägg när jag behöver skriva av mig lite igen. Så om du inte vill höra mig gnälla kan du sluta läsa typ nu. Tack. Snart gått ett och ett halvt år. Men lever fortfarande kvar med skiten. Förstår det inte. Känns som jag är redo att släppa allt ibland. Närmre nu i alla fall. Men det kommer lika fort tillbaka. Fick sluta följa henne på insta igen. Nu när vi inte hörs alls så gör det för ont att bara få sporadisk uppdatering när man inte är beredd på det. En bild, eller veta vad hon gör. Orkar inte. Vill inte se hur hon ser ut. Eller att hon äter lunch där och med vem. Jag saknar bara och tankeverksamhet som inte ska vara där kommer tillbaka. Hatar det. Men släppa allt. Låta henne bli som andra ex. Hon är inte samma. Jag har ex som jag tillbringar ett halv år, år med. Som jag knappt minns vad de heter. Jag känner de inte längre alls. Det vore konstigt. Men det är väl så det ska bli. Men jag är rädd för det. Släppa allt. Men är väl det som behövs. Din dumma jävel. Men med tiden kommer även de dåliga minnena tillbaka. Vet hur illa hon gjort mig. Så förstår inte hur jag kan måla upp en så vacker bild av henne. Men jag hade valt att leva resten av mitt lev med henne och det sitter kvar. Förhelvete. Men nu fick jag det skrivet. Kanske jag kan släppa det en vecka till. Förbannadejävlahelvete. Det är bra nu Dennis. Livet går vidare.

Helg.

Ännu en trevlig helg har passerat. Kul. Frisknade till lagom till helgen. Så har haft folk över både på fredag och lördagen. Lite mys. Och idag ska vi till O´Learys och se på fotboll, äta burgare och fira Matti lite som fyller i morgon. Bra skit.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen