Lite nytt, lite mys.

Nya skor, ny hemknapp, ny etikett på min mobil och hylla, mysmat.

Bomber och granater.

Ännu en myshelg har passerat. Afterwork, balkonghäng, fotboll i Friends Arena. Klagar inte. 

DKD PLEXI.

Ritade en hylla som jag lät en av mina vänner som jobbar med plast tillverka. Blev så himla nöjd. Tanken är att jag ska börja sälja den i min webbutik under mitt eget märke framöver. Dock minde en den jag specialtillverkade nu. Gjorde en på 180cm nu för att den ska passa perfekt över mina lådor i vardagsrummet. Den ska upp över där och prydas med fina tavlor och LP-skivor med fina omslag. Sen ska även en skivaspelare inhandlas. En Rega RP1. Vit. Kommer bli så vackert. Och hoppas att försäljningen av hyllorna kan gå bra så jag blir rik. Som ett troll. Nån gång. Har rätt mycket idéer som är tanken ska förverklas och säljas under mitt namn sen. Men det krävs ett jävla kapital. Så handla nu. Puss.


Nöjd? Ne, aldrig.

Dagarna fortsätter att gå bra. Det som räknas just nu i alla fall. Jobbet och vännerna. Roadtrippade till Linköping och handlade lite på IKEA. Uppdaterade lägenheten och balkongen med lite smått. Nöjd är jag iaf. Shoppade lite igår också. Ett mobilskal och en tee från mig själv. Och ett par camoflerade Converse. Nöjd. Nästan iaf.


Fantastiskt #2.

Även denna helg och veckan som passerat har vart fantastisk. Hade middagsbjudning onsdag, sen afterwork torsdag, fredag, även grillfest hos storebror på fredagen, sen middagsbjudning igen på lördagen med både hockey och eurovision. Sjukt bortskämd är jag ibland. Om det ändå kunde vara så jämt. Har det så bra och så bortskämd ibland att jag inte ens hinner tänka. Och så borde det vara jämt.

Fantastiskt.

Har haft en helt fantastisk helg. Med stugan, fester, bad, grillningar, femårskalas. Fantastisk att man får lite sommarkänsla. Hoppas det fortsätter. Men gud vad jag hatar den där överhängande känslan att något saknas fortfarande. 

Stugvistelse.

Tog mig iväg. Till stugan för att hälsa på pappa och lillebror. Lite ensamtid ute i naturen med kameran, fått raggmunk och lekt med min älskade pistol. Sämre kan man ha det.

Fyrabilder.


Undergången är nära.

Ja, ni ungdommar. Tiden går. Händer inte så mycket annat än vanligt. Nu dök det upp en långhelg. Såklart lite skönt. Men jag har inget att göra. Så tänker bara. Hon är i hjärnan igen. Och min chef hintade något om att jag kanske ska få gå ner i timmar över sommaren. Om det ens blir något. Så oroar mig över jobbet med. Trodde inte det skulle komma till det. Det är det enda som funkat. Men det va väl för bra för att vara sant även det. Hatar att man ska vara så lättpåverkad och låta sån skit tynga ner en helt. Blir galen på´t. Om den här sommaren blir som förra kommer jag antagligen supa ihjäl mig eller något annat skoj. Fy fan. Skärpning Dennis. Men när väl tankarna kommit. Hon. Då finns det inget annat jag vill göra eller någon annan jag vill träffa. Men får väl göra ett försök. För här hemma kan jag inte vara. Hej.

Toppenhelg.

En trevlig helg har passerat. Hängde med brorsonen Marcus och va barnvakt. Övernattning och en riktig svullarmysfredag. Sen vart det jobb lördag för att ha en Queenkonsert i biosalongen. Storslaget. Sen vart det 30årskalas ute i lemunda. Riktigt trevligt alltihop. Men det har resuleterat i en ganska så trött måndag. Som vanligt.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen