Melodifestivalen live.

Verkar inte vara någon låt som sätter sig ikväll heller. Men är ganska svårt första gången man hör en låt kanske. Man börjar nästan undra varför man envisas med att se det här. Men kan såklart vara trevlig underhållning om man är ett glatt gäng. Men verkar som att tjockisklänningar är inne igen* i alla fall.



*om nu tjockisklänningar någonsin har vart inne.

Det blir vad man gör det till.


När man inte får göra som man själv vill så kan man i alla fall dricka sig full i sin ensamhet till Melodifestivalen. Helt ensam är jag såklart inte eftersom jag har två väldigt söta katter och en aningen för kontrollerande flickvän på msn inne i min bästa kompis MiniFrank.

Sen en dennishälsokur på det, lite godis och chips. Och några utlovade Street Fighter-matcher framåt småtimmarna med Jånni. Så är man nästan glad igen.

Uppdatering.
Vart aldrig full, två öl orkade jag bara. Så tråkigt att dricka ensam. Några matcher med Johan vart det, trevligt. Sen pratade jag med, och vart lite gladare på Sarah, det är bra.

Luftslut.

Har vart riktigt bra idag med bra film och bra spelande. Fått lite städat och fixat också, duktig är jag. Men nu gick luften ur..


Trimmad Wii.


Nemen, titta här nu då. Inte konstigt mitt Nintendo Wii är i högform, den har ju blivit trimmad av lite Playstation 3 skugga.

The House of The Dead: Overkill [WII]





Idag fick jag en orsak att damma av mitt gamla Wii igen, det händer inte så ofta, det är betydligt mer intressant med Playstation 3 nu för tiden. Men The House of The Dead: Overkill är faktiskt riktigt roligt, ett ljuspistolspel, har jag sett fram emot.

Här har de haft Quentin Tarantino som ända insparationskälla, och det märks i spelet, musikvalen, den rispiga bilden, humorn, svordommarna. Ja, Tarantino finns med i spelet, dessutom är det ett lätt arcadeskjutarspel så det är bara sikta och skjuta så mycket man orkar, verkligen ett spel i min smak.

Street Fighter IV Online.


Nu har jag spelat ett gäng matcher online med min Jånni, vann hela 4st så är ändå lite stolt eftersom han är en jävla SF-fantast. 3 på raken dessutom. 2 nya trofeér så grattis till mig. Men nu måste jag ha lunch, hej.

The Bank Job.


Ännu en riktigt bra film, en sann historia om englands största rån genom tiderna. Jason Statham är helt klart en av mina favorit skådespelare.

Starten.

Har ätit god frukost och sett på 30 Rock nu på morgonkvisten, det är en bra start. Nu ser jag på filmen The Bank Job, men är inte så inne i den, Johan tjatar om att han vill spela Street Fighter IV online, så kanske blir det snart istället, får se om jag orkar se klart filmen först.

Hade en väldigt konstig dröm i natt, drömde att Mats Sundin bodde på samma ålderdomshem som min mormor, och att han hade väldigt dålig andedräkt, min mormors tips va att äta mycker paprika?

Där har ni något att bita i ni som kan tyda drömmar.

Neonljus.



Kom precis hem efter ha vart en tur till Linköping med lillebror och pappa. Gjorde egetnligen inget speciellt, vi skulle bara droppa av Jesper där egentligen.

Men passade på att gå på IKEA och Nordik lite i alla fall, är så sugen på att göra om i lägenheten eller egentligen flytta. Vet lite grejer jag vill köpa och va sugen på att göra det idag, men väntar lite med det, Sarah brukar vilja vara med när jag gör sånt där, och nu kommer ju hon hem redan nästa vecka så då kunde jag faktiskt vänta.

Vi va på Håkans Gatukök och åt kebab med, riktigt gott. Nu vet jag inte vad det blir ikväll faktiskt, men antar att det blir väldigt lugnt. Ska bara ta och betala pappas och Jespers räkningar, sen blir det väl mest slappande på soffan skulle jag gissa.

Det jag vet jag ska köpa är i alla fall en byrå eller något att byta ut med min bokhylla som jag har som rumsavdelare. Tror det får bli en Malm från ikea men är lite osäker på höjd och så än. Sen vill jag nog byta ut min gröna ryamatta mot en lite större svart, för det blir snyggt till min soffa, sen ett soffbord. Men där vet jag inte vilket jag vill ha än, finns massa lyxiga och fina på Nordik, men annars tar jag och köper något lite billigare på IKEA sålänge. Det hade gjort mig nöjd en liten stund i alla fall.


Eagle Eye.


Har precis sett ännu en film, Eagle Eye. Va också en riktigt bra film, men den spårade ut lite på slutet tycker jag. Men helt klart sevärd.

Annars.
Har visst bara sett på film idag, har sett åtta filmer på två dagar nu, blir säkert en till idag för har inte så mycket annat för mig som sagt. Har vart iväg en sväng till El Giganto och Maxi med Tobban en snabbis bara, men annars har jag bara legat hemma framför teven, man bli aningen förslappad, men det är härligt det med.

Sysslolös.

Har visst sett på film hela dagen idag. Storebror ringde och väkte mig vid tio någon gång, sen kom han upp hit ett tag, för Emmie ville låna min symaskin för att sy några gardiner och så hämtade han några delar till sin radiostyrda bil. Vet inte vad jag ska hitta på nu riktigt, men om jag inte ska hitta på något med Tobban så tror jag att jag ser en film till faktiskt, för jag har fan inget annat att göra. Hej.

Harold & Kumar.



Har precis sett båda Harold & Kumar filmerna, riktigt roliga. Pundarfilmer som urartar i romantiska komedier är underskattat, så mycket kan jag säga.

Perfekt.

Två bra filmer och en god lasagne, så ska en dag avslutas. Natti.

How to Lose Friends & Alienate People.


Ännu en riktigt bra film. En film att le och skratta till, en trevlig romantisk komedi.

Ghost town.


Såg precis Ghost Town, grymt bra film faktiskt. Får en både att le och nästan vilja gråta.

Street Fighter IV: The Ties That Bind på Blu-ray.




Har precis sett anime-filmen man fick med på Blu-ray när man köpte Street Fighter IV Collector´s Edition, Street Fighter IV: The Ties That Bind heter filmen. Ganska töntig men den hänger ihop med filmerna i spelet så kul att de ansträngt sig lite extra. Det är en snygg film dessutom, men det mesta är väl snyggt på blu-ray.

Har precis installerat spelet på hårddisken på PS3an så att det ska gå lite snabbare att ladda, så ska testa det nu och spela lite. Hej.

Uppdatering.
Hatar det här jävla spelet, finns verkligen ingen mening alls med att spela arcadeläget, man blir lurad att tycka att det är roligt fram tills man kommer till slutbossen Seth som suger ur en all spelglädje, och just nu all min livsglädje. Hatar det verkligen.


Sådär.

Hart haft en vanlig tråkig dennisdag nu på förmiddagen, städat, diskat, dammsugit och vart och handlat. Ska precis göra lite lunch nu tänkte jag. Hjälper inte hur mycket jag städar blir ändå aldrig nöjd, vill flytta. Köpa massa nya möbler och få det större för börjar bli aningen trött på min lägenhet tror jag faktiskt. Är trött överlag idag tror jag, på lite dålgit humör men vet inte varför. Men det hindrar ju inte er för att ha en bra dag. Hej.

Futurama: Into The Wild Green Yonder


Sedär, det blev en film till ikväll Futurama: Into The Wild Green Yonder.
...och Futurama är ju alltid bra.

Sony Bravia DZ560&DZ660.

Ligger här på soffan och är filmsugen, och önskar mig ett nytt hemmabiosystem. Fick upp ögonen för Sony Bravia DZ560 & DZ660, vilket egentligen är samma system bara att förstnämnda har två småhögtalare som bakhögtalare istället pelarhögtalare.

DVD-spelaren är inte så viktig men den skalar upp till 1080p och förstärkaren har optisk ingång som gör att jag direkt kan ansluta det till mitt Playstation 3 och systemet är på 850 watt, prislappen ligger på runt 3900. 

Det är av samma serie som min tv, så det både matchar och så kan jag använda tvkontrollen för att styra hemmabion, så det är bara ta fram önskelistan och anteckna. Det är säkert trots allt jul snart igen.

Dagarna går.

Nu har även den här dagen snart passerat. gick hem för att äta sen istället för Tobban va snål och ville inte bjuda på mat, och kebabsugen va han heller inte. Typiskt. Så nu hemma har jag bara sett ett avsnitt av Heroes och sen filmen The Dark Knight på blu-ray, sistnämda va visst två och en ½ timme, så det tog hela kvällen. Eller det är kanske en liten stund kvar av den här dagen, men nu är dags att äta lite igen och sen är det väl min söta tv som gäller. Så god kväll på er!


The Dark Knight på Blu-ray.


Har precis sett filmen The Dark Knight på Blu-ray. Den va kanske inte riktigt lika bra som jag hade förväntat mig efter allt man hört om den, men fortfarande en riktigt grym film. Och film på blu-ray är alltid kul för det är så grymt bra bild.

De kallar oss nördar.


Är nere hos Tobban och nördar lite nu, han spelar Killzone 2 och jag spelar lite Chrono Trigger på mitt DS, men det hängde sig på samma jävla ställe som sist så skiter nog i det där spelet nu, får bli lite Mario Kart DS istället. Börjar bli hungrig med, så ska tvinga Tobban att bjuda mig på något gott, annars får jag springa ner på stan och köpa mig en billig kebab någonstans. Hej.

Lugna mordnar.

Det är skönt med lugna mordnar, slippa stressa iväg någonstans. Vaknade på soffan först vid sju av att Angelina försökte ta sig in under mitt täckte, men somnade om rätt snart och vaknade vid 10. Vaknade till lite och sen har jag sett på lite My Name Is Earl och nu har jag precis ätit lite knäckemacka. Vet inte riktigt vad som står på schemat idag, Tobban tycker jag ska komma ner till honom och spela lite, för han har inskaffat Killzone 2, och det vill jag såklart testa. Får se vad som händer. Ni får ha en fin dag hur som helst, hej.

Sony Bravia WE5

Sony Bravia WE5 är Sonys nya stolthet, en ekologisk tv som drar mindre energi än alla deras alla apparater men har den bästa bilden de lyckats få fram enligt dom själva. Samma modell som jag har men min är svart och silver, hade gärna bytt ut min och mitt Playstation 3 till ett vitt, det hade vart vackert. Men är nöjd med uppsättningen jag har på min tvbänk nu så kanske dumt att drömma?

Sa jag frölunda nu igen? Jag fattar inte det här!





Vilken skön kommentator. Vilken match. Förbannade Rögle vände 0-3 till 3-3, sista målet kommer när det va en sekund kvar i tredje, helt sjukt. Men Färjestad vann förlängningen, så vart bara en förlorad poäng. Så de är ganska säkrade till serievinsten ändå. Det kan max bli lika i serien om HV71 vinner alla sina matcher, men då vinner ändå Färjestad på målskillnad. Så segern är ändå klar om man räknar så. Så blir det champagne? Ja jag tror det va?

Uppdatering strax efter.
Bilderna, och sen har det vart en fin kväll. Riktigt smarrig, stark mat och en rolig match.


Hockeykväll med lillebror igen.

Kom precis hem efter ännu en slitig dag av lagerflytt. Trodde det bara stod städning på schemat idag, men va extremt mycket till att flytta så är helt slut även idag. 

Sen så kom Jesper med idén, eller kanske tvånget att jag skulle köpa Rögle - Färjestadmatchen åt honom, och att han ville ha öl, och champagne ifall det blir vinst. Så fick bli att jag hoppade av i stan och inhandla godsakerna och sen vänta en stund innan Jesper anlände till stan och vi tog bussen hit. Så nu sitter vi här spända av förväntan, för om Färjestad vinner idag vinner de serien.

Ska sätta igång ett storkok av chiligryta nu först bara, sen börjar hockeyn snart.
Ha en trevlig kväll nu! Hej.

Melodifestivalen live.*

Inte riktigt någon låt som talar till mig den här veckan, men det är rätt kul att se skiten i alla fall. Va tillochmed lite Motala med, eftersom Alexander Bard kommer härifrån, klart vi är stolta. Han va ju så söt i sin silviraga overall och ridhjälm. Det såg ut att vara en fin rostig turkbuss på bilden av motalas torg också, härligt.

* det är inte riktigt live med tanke på att jag ser inspelningen från igår.


Lugn som en filbunke.

Hart vart en lång slappisdag idag bara. För vart lite kalas sen igår. Gick till Andreas på fest, sen följde jag även med dom en sväng till Hallen där Pulse Tattoo hade fest, va rätt trevligt faktiskt. Sen åkte jag raggarbil hem.

Så har vart lite sliten och trött idag så har legat på soffan framför teven med mini i knät hela dagen, men det är väl det söndagar är till för egentligen. Nu ligger jag och ser på Herren på täppan, de är bra galena de där, lite roligt är det i alla fall.

Funderar på att sätta igång en film snart, eller kanske Melodifestivalen förresten för den såg vi aldrig igår sen. Hej.

Livet har sina goda stunder.


Nostalgi, jag är hungrig och trött. Vill ha en El Maco, Tack?

Såklart.


Jag som hade lagt mig så fint i soffan och bara inväntade sömnen. Men sen började Tobban tjata att jag skulle komma ner hit för han va ensam, han lockade tillochmed med öl och att vi kanske kunde se Melodifestivalen, även om han hatar det, den jäveln. Så nu är jag här, Frankie och jag fick ta på oss varma kläder och knalla ner i snön. Stackars oss, men roligare att vara här och umgås med min Torsten än att sitta ensam hemma, såklart.

Helt slut.

Kom precis hem efter ha vart iväg hela dagen och flyttat vårt webbutikslagar, ett jävla slit. Men skönt att få anstränga sig lite också. Nu är kvällen helt oplanerad, men orkar nog inte direkt göra något ändå. Önskar att Sarah vore hemma den här helgen med, så vi kunde tagit en öl, ett glas vin, pussas lite, se på Melodifestivalen och sen somna i soffan. Men nu får jag väl göra det ensam, utan sällskap eller alkohol. Hej.

The Simpsons i HD.


The Simpsons började sändas i HD i USA i veckan, då lanserade även det nya introt.

Som en deppig kärring och kejsarens nya kläder.



Kom precis hem från en liten tur till Maxi. Hämtade ut Frankies nya kläder och handlade lite choklad och en tjejdeo. Varför finns det inte killdeo som inte luktar skit och inte lämnar vita märken? Sen va jag tvungen att ladda på mitt jävla busskort.

Är på lite dåligt humör, vet egentligen inte varför, men är nog bara trött. Jag som hade vart så duktig och diskat, dammsugit, städat och fixat här hemma, sen skulle jag ge mig iväg på min tur till Maxi och allt det där, men det va vid tre fyra någongång, kände mig lite off så satte på lite hög musik och tänkte att jag skulle bli pepp och orka duscha och fixa lite, men icke. Slutade med att jag somnade på soffan till musiken istället. Vad är det med mig egentligen? Så blev att jag fick stressa iväg med sista bussen, för orkade inte gå i kylan.

Men nu har jag lite choklad i alla fall, kan jag mysa ner mig i soffan och se något skit på tv eller kanske en film, och ha en riktigt patetisk fredagkväll. Hej.

Ingenting.

Kom i säng väldigt sent igår, somnade nog inte förens halv fyra. Startade såklart ett arcadespel i Street Fighter lite för sent, sen fick jag kämpa med den där jävla Seth i en hel jävla timme. Men nu har jag gått runt spelet med Ryu också, duktigt av mig.

Men vaknade ändå ganska tidigt idag, halv tio, va pigg och kände mig lite duktig så har diskat och städat lite på morgonen nu. Ska nog fortsätta vara lite duktig här hemma, för har inte så mycket annat för mig idag, ikväll får det blir lugnt för ska upp tidigt i morgon, redan vid 7 eller något, usch. Men det ska nog gå.

Nu ligger jag på soffan och äter frukost och ser på Antikrundan från igår, så mycket mer upphettsande än så blir det nog inte idag. Trevlig dag på er!

Lillebrorkväll.


När jag va påväg hem idag så ringde Jesper och fråga om vi inte skulle leka lite, för han va rastlös. Så han mötte mig på bussen i stan och sen följde han med mig hem, men först va vi och handlade en massa.  Så lagade taco när vi kom hem hit för det va lillgrabben sugen på, snäll jag är va?

Sen har vi spelat en jävla massa matcher i NHL Arcade, först till 20, så det tog sin tid, men kul är det. Sen har vi sett lite Simpsons och så hann jag visa honom lite Street Fighter IV innan han knallade hem, han fick tillochmed låna lite pengar av mig, fan vilken bra bror jag är ibland.

Är visst sent nu ser jag. Så blir nog lite tv, tvspel eller film och läggdags. Natti.

Ge mig vår!



Nu tycker jag att det är dags för vår snart, orkar inte gå omkring och vara så här trött hela tiden, behöver lite ljus och sol. Även om man lyckas sova precis som man borde, vaknade tidigare än vad jag behövde idag och gick upp och plocka lite, kände mig jättepigg och duktig, men sen senare kommer tröttheten över en som jag vet inte vad, man vill bara gå och lägga sig. Så sol, värme och frisk luft nu tack!

Det blev inte mer än såhär.

Det vart visst inte så mycket mer än Street Fighter IV för mig idag, lite häng med Tobban och lite shopping med iförsig. För va på stan och köpte en trenchcoat åt Sarah och en till 99-kronors kofta från Bläck på MQ-rean. Nu är jag trött och ligger på soffan med MiniFrank och tittar lite på tv bara. Natti.

Dö din jävel.



Äntligen tog jag den där jäveln till slutboss, så nu har jag i alla fall klarat spelet ett varv, med Ken. Spelat en hel del online också, funkar riktigt bra. Förutom arcade och networkplay så finns det ett challenge mode som va riktigt kul.

..och inte nog med att man fick spelet två dagar tidigare om man bokade hos GAME, man fick en nördig och fin t-shirt också.

Street Fighter IV Collector´s Edition och sen lite korv.





1. framsidan av asken 2. baksidan av asken 3. dockorna 4. spelfodralet 5. K.O 6. stryk 7. dags igen 8.Tobban visar stolt upp vår nyinhandlade middag.

Vilken tur jag hade som fick mitt redan idag, släpps egentligen inte förens på fredag. Så det har blivit ett par timmars spelande nu, det är riktigt kul. Sista bossen är så jävla svår bara, jag klarar honom perfect första ronden men sen blir han arg och svinsvår. Jag har tillochmed lyckats spöa en online och fått några troféer.

Grymt snygg bild och grafik och flyter på riktigt bra, så är inte besviken. Lite dåligt va dock att Blu-ray filmen man får med inte har något fodral, den ligger bara i en plastficka. Man fick visst båda dockorna, trodde man fick C.Viper till XBOX och Ryu till PS3, men så va visst inte fallet.

Ska göra ett par till försök på Seth innan jag startar om och kör lite online istället.

Jag va visst lite trött.


Vart en tokig start på dagen idag, kom i säng tidigt i natt redan vid midnatt, så vaknade nio i morse och va pigg som en tomte. Så vart fin frukost även den här morgonen och sen lite planläggning för dagen, att jag skulle hinna lite datajobb innan jag knallade ner och lekte med Tobban, men ickesanicke.

Efter frukost så låg jag och tittade på Simpsons och rätt som det va somnade jag, och vaknade inte förens kvart över ett, typiskt.

Men till Tobban kom jag iväg i alla fall så nu sitter jag här och vi tittat lite på filmtrailers. Blir kvar här tills fyra i alla fall för efter fyra så kan jag åka till Maxi och hämta ut mitt Street Fighter IV, nice att få det två dagar innan realese!

Så Tobban kör mig och ska antagligen med mig hem och spela lite sen. Ska ner en sväng på stan först med för lovade att köpa en jacka åt Sarah innan den tar slut. Det va nog allt, på återseende.

Rocknrolla&popcorn.


Åh, jag älskar Guy Ritchiefilmer! Det här är en av de bästa. Lock, Stock and Two Smoking Barrels va favoriten innan men den här slår nog nästan den. Och vad kan vara bättre än en stor skål lite för salta popcorn till? Ja, det va en stund av njutning.


Såg förresten att man kunde köpa sina filmpopcorn direkt på discshop när man ändå köper film, det va väl lite sött?

Hadoken!




Fick bekräftelsemail från GAME.se att de har skickat min förhandsbokning av Street Fighter IV idag, det gjorde mig lite lycklig för då vet jag att jag får det tills lanseringen på fredag, om inte någon dag innan tillochmed om jag har tur. Så vart extremt sugen på lite Street Fighter så dammade av mitt lilla Wii som knappt blir spelat på längre nu när man han konungen av alla konsoller, Playstation 3. Men suget försvann inte det blev bara starkare, för riktigt kul att gå runt spelet med Ken och slänga iväg en massa Hadoken´s hit och dit. Så ser fram emot en trevlig spelhelg.

Påtal om spel så önskar jag mig en vit DUALSHOCK 3. Tack?


..och påtal om det så finns det visst helavita PS3 i Japan, väldigt söta.

Man skyddar det man älskar.


Så därför beställde jag precis en väska till min lilla kompis. Fick bli originalväskan för verkar vara svårt att hitta någon annan med exakta mått. Inte den snyggaste väskan kanske men den fyller antagligen sin funktion.

Skön start på dagen.



Har haft en riktigt lugn och skön morgon, lyckades sova ut till halv 12. Sen har jag ätit en smarrig frukost och plockat fram mitt DS och povat nyutgåvan av Chrono Trigger. Har hunnit med att sitta vid datorn och göra lite datajobb med, letat reda på lite bilder och sånt.

Chrono Trigger ska vara ett ritkgit trevlgit rollspel, som det har vart mycket snack om, för först när det släpptes 1995 så kom det aldrig till europa, men ändå valdes det till världens bästa RPG. Har spelat det nån gång tidigare på SNES, men nu hann jag inte spela så mycket innan det hängde sig och min sparning försvann, så får ge det ett nytt försök senare. Typiskt.

Annars har jag ännu ett nytt Heroes avsnitt att se idag, och en massa annat att göra. Så den här dagen ska nog med snart passera förbi.

Hockeykväll med lillebror.



Yepp, Jesper kom sen. Vi käkade potatisklyftor, hamburgare och kebabsås. Smaskigt. Sen vart det även någon öl som hade blivit kvar från helgen och sen hockey såklart. 6-3 till Färjestad, så det va en rolig match att se. Sen vart det ett gäng matcher i NHL Arcade, men nu är jag ensam igen. Funderar på att lägga mig och se en film.

Lite lycka i ensamheten.

Tog visst tid innan jag kom igång med något här hemma, för hade senaste avsnitten av Heroes, 30 Rock, The Office, My Name Is Earl, Family Guy, The Simpsons och American Dad att ta mig igenom. Så det va såklart det viktigaste jag hade att göra. Men nu har jag både vart i tvättstugan och diskat en hel del.

Sen ringde lillbror också och frågade om jag inte kunde vara snäll att köpa Färjestad - Linköping matchen på Pay-per-view för den visades visst inte idag. Så snäll storebror som jag är så har jag gjort det och snart dyker nog den lilla rackarn upp här.

Så ska ner och hämta tvätten snart, sen ska jag bort och handla och möta Jesper. Sen blir det helt enkelt match, är inte direkt laddad inför match eller sällskap i huvudtaget, men det kan nog bli kul ändå. Gör jag något idag i alla fall. Trevlig måndagskväll på er!


Dagsläge.

Sarah åkte till Hallsberg för att åka tillbaks till Norge halv nio i morse, vart tomt och tyst här direkt. Jag va fortfarande trött som ett troll så har försökt att sova lite på soffan men inte gått så bra.

Nu har jag precis ätit lite rester från igår och tittar på Mythbusters. Har inte så mycket planerat idag, förutom en tvättstugetid och att jag måste diska för det har visst ingen orkat göra i helgen, sen borde jag få lite datajobb gjort och sen ville Mamma ses för hon behövde hjälp med att sy en sak. Men idag kommer jag nog inte orka med något av det här, men får tvinga mig ner i tvättstugan bara.

Ska återgå till mitt sofflslappande och tvtittande nu. Hej.

Wildchild&The Prestige.


Wildchild är kanske lite väl chick flick för min del men The Prestige va riktigt bra.

Myskväll.


Igår va det myskväll som gällde. Åt god lasagne med sallad och vitlöksbröd, sen chips, cola och massa onyttigt och såg två filmer och lite skräp på tv. Men mysigt va det, trots att Sarah och jag va trötta båda två.


Frankie, jag och katterna.


Jag ligger nerbäddad på soffan och njuter av en 22 minuter lång recension av Street Fighter IV av Gameplay. På fredag smäller det då får jag min samlarutgåva av spelet hur nördigt det än är. Blir en trevlig spelhelg.

Sarah är och leker med sin mamma så jag tar en slappis söndag här hemma. Ligger i Discovery Channel-koma och slösurfar lite på min älskade mini Frankie.

Fick en gratis download av CDON, Lasse Lindhs låt ifrån igår, den är riktigt skön. Förstår inte riktigt hur den kan komma sist, i bland är ni ett skämt svenska folket.

Om igår förresten, det va trevligt med Melodifestival och hänget här hemma hos mig, vart bara jag, Sarah, Ewe och Matilda. Efter festival och lite Singstar åkte vi ner på fest i stan hos Kenny, va trevligt att träffa folket men annars va det inget märkvärdigt, sen åkte Sarah och jag hem, jag lagade stark kyckling mitt i natten och sen somnade vi gott.

Som sagt bara jag, Frank och katterna för tillfället. Men senare sen kommer Sarah och då blir det filmmys och lasagne, sista kvällen nu innan hon åker hem. Kommer bli tomt igen nu när jag vant mig att ha henne här. Kommer sakna henne något enormt, men det kan samtidigt vara bra, för då kommer det bli lika mysigt när hon kommer tillbaks som den här helgen har varit.

Melodifestivalen Live.

Betydligt bättre den här veckan. De flesta låtarna gick faktiskt lyssna på, vissa va tillochmed bra. Men Lasse Lindh är bäst. Petra är lite bättre tillochmed.


Höjden av tristess.


Kanske kan vara att ha en Msn-konversation med sig själv?..

Kolla, två dennisar.


Nu har jag städat klart, piffat lite, nya koftan har åkt på och jag är ölsugen. Väntar på sällskap, eller saknar sällskap snarare, för vet inte vem eller när någon kommer? Men jag har katterna och en PS3a som sällskap, det funkar ett tag till.

En liten alla hjärtans dag-promenad.



Det blev en mysig promenad i 'vårsolen' idag, med min söta valentin Sarah. Ner till stan för att inhandla lite gott till festivalen ikväll, vart en kofta på MQ också, en rutig Bläck för bara 99kr, 500kr rabatt så kunde inte stå emot.

Sen bussen ut till Bråstorp för att äta på Burger King, hämta ett paket och handla lite smått. Skönt att komma ut men nu är man dödstrött.

Sarah är hos sin farmor och äter. Jag vet inte vad jag ska ha för mig riktigt, får städa och plocka ordning lite här ifall det kommer några vänner även ikväll.

Ha en trevlig kväll, men vi hörs nog snart igen för jag har tråkigt. Hej.
..och glad alla hjärtans på er!

Kan passa på att trycka in en dagens outfit här också...
T-shirt Ed Hardy Jeans Evisu Trench Bläck Skor Converse Väska Carhartt

Missan är en liten haschtomte.


Katterna fick en ny klösbräda idag, då får man en påse kattknark på köpet. Kattlycka.

Jag är en liten rackare.


Vi glömde visst bort att ta bilder igår, men den här lilla rackarn fick vi allt. Det vart en ganska så trevlig tillställning, vart mest Singstar och häng med vännerna.

Huvudsaken är att Sarisen fick träffa sina vänner lite nu när hon är hemma. Men vi ska nog ses ikväll med och se lite på Melodifestivalen. Får hoppas att det är bättre ikväll än va det va förra veckan.

Nu ska vi i alla fall ta en promenad, först ner till stan och sen ut till Bråstorp. Blir nog kallt, men skönt med lite sol i ansiktet. Hej.

Glad som en strumpa.


Nu har man gjort sig lite finare. Har fina Happy Socks som va en liten present från Sarisen. Mätt i magen på en Billys Skyscraper Chicken Cajun, som också va välgodkänd. Vi som handlade och skulle laga så fin mat, men det vart visst lite stressigt. Lyssnar på Håkan Hellström och pussas lite, ska snart öppna en öl och knapra på lite chips. Sen kommer någon enstaka vän och vi ska he en lugn trevlig myskväll. Blir fint. Trevlig kväll på er!

Fint.


Städar och gör lite fint här hemma, väntar på att Sarah ska komma hem hit igen så vi kan gå och handla lite gott till ikväll, sen är det väl bara dags att göra sig fin, sen börjar nog kvällen nästan. Vet inte riktigt vad det blir, men något trevlig blir det säkert. Ska nog ta och sätta på den där PStrean ett tag nu. Hej.

Tom Petty And The Heartbreakers - American Girl.


Den här låten gör mig glad av någon anledning. Ser han inte lite ut som
Napoleon Dynamite, självklart att det går bra med tjejerna då?

Nervositet som släpper.

En mysig kväll och natt, det gjorde gott för själen. Men en natt utan sömn dock, så när Sarah åkte för att träffa sin mamma i morse så somnade jag på soffan och sov till halv två. Men är fortfarande trött som ett troll.

Va så nervös igår innan jag skulle träffa Sarah, men när jag såg henne där på perongen så vart jag helt lugn. Bilresan hem va jätte mysig, sen va vi hemma hos hennes mamma och åt en snabbis innan vi åkte hit. Här hemma första gången vi vart ensamma va vi blyga och vågade knappt titta eller prata med varandra, men det släppte sen..

Idag är jag lycklig.

Som ny kärlek.

Tänk att pinsama tystnader, blickar som möts och pirr i magen kan vara så underbart.

En lång dag.

Oj, det blev en lång dag idag. För har mest väntat på att min bror ska höra av sig, för behövde pengar av honom och så skulle jag hjälpa honom fixa lite med Marcus bil igen. Men hann städa och fixa en hel del här hemma. Kom inte iväg förens fyra nångång fast att Johan först hade sagt två. Sen vart det några turer med honom och sen en sväng på stan för att handla en massa. Sen hem och städa igen, hann inte med allt jag borde gjort, men det får räcka för nu är jag helt slut.

Food critic.


Kom på när jag kom hem att jag glömt att äta, så fick bli att jag testade på den nya Billys Skyscraper i smaken Vesuvio Supreme. Ingen lyxmat direkt men den va fakiskt god, lite större än en vanlig, mer fyllning och mer smak. Tomatsåsen på smakade faktiskt som en riktig pizzatomatsås. Så den får ett helt okej betyg från mig.

Min Sarah.


Imorgon kommer min Sarah hem och ska spendera helgen här hemma i Sverige. Meningen är att vi ska satsa helhjärtat på det här efter en ganska lång tid av fram och tillbaks, men nu har jag gjort bort mig och vet inte riktigt hur det kommer bli. Men vill att den här helgen, och helst all tid framöver ska bli underbar. För känner verkligen nu när jag vart utan henne så länge att jag inte vill vara utan henne alls.

För att kunna starta helgen rätt så har jag vart och handlat presenter, smultronvin, rosa bananer, less fat sourcream chips och rosa tulpaner, bara saker hon tycker om. Det borde kanske vara en överraskning så kanske ganska dumt att skriva det här?

Dålig tajming.

Gårdagen va betydligt bättre än vad jag räknat med, men önskar att jag hade fått mer gjort för nu återstår det väldigt mycket jag måste göra idag. Måste hinna träffa min bror, en sväng på stan, ett par timmars datajobb, ett par timmars städning och en hel del annat, så kommer vara fullt upp idag.

Men vaknade 7 i morse med värsta ont i magen och har inte kunnat somna om än. Känner mig sjuk, hoppas jag kan piggna till snart, för annars kommer den här dagen bli väldigt jobbig.

Bättre än tv och tidningar.

Vart lite längre än planerat hos Tobban sen, för tänkte precis gå vid fyra-fem någongång när Emma kom hem. Då undrade dom om jag inte ville vara kvar och äta, så det va jag. Fick supergod lasagne. Sen satt visst Tobban och jag och tittade på filmtrailers ett par timmar innan jag kom iväg. Men trevligt har det vart.

Väl hemma fick jag en väldigt fin överraskning som jag är väldigt glad över.

Mitt och Frankey M´s besök hos Torsten.



Jag och minifrank tog en promenad ner till Tobban, jag vart helt slut men lite klarare i skallen av den friska luften. Vi har ätit köttsoppa och gott färskt bröd, spelat lite FIFA09 och NHL Arcade.

Tobban hade vart på Claes Ohlsson när jag kom, blir dyrt för honom nu när det har öppnat här, med hans skruv och verktyg-fetish. Så han har suttit hela mitt besök och sorterat in skruvar i en liten låda han hade köpt.

Glad över att jag tog med mig minifrank, för Sarah skrev och delar av det hon skrev gjorde mig så lycklig.

Man får nöja sig med det lilla.


Ibland får man helt enkelt nöja sig med väldigt väldigt lite. Men det bästa med idag är i alla fall att jag har orkat städa lite, har två nya tidningar att bläddra igenom och nya avsnitt av Heroes, Two And A Half Men och American Dad.

Snabb uppdatering.
...visade sig att jag inte får ta del av det här riktigt än. Även om jag njöt lite av min ensamhet nu så tyckte Tobban jag skulle komma ner till honom ett tag. Jag behöver en promenad och en lunch, så det passar bra. Går ner bara nån timme så vi kan äta, spela och prata lite.

Dumma dumma dennis.

Igår va ingen bra dag, låg sliten trasig och ledsen på soffan hela dagen, utan att äta. Jag har sårat någon och det gör kanske nästan lika ont i mig som det gör i henne. Såg fram emot den här helgen, men nu har dumma dennis förstört allting, men hoppas vi kan göra det bästa av det och hinna njuta lite av den också. Min högsta önskan just nu i alla fall, men man får ta det som det kommer för det kommer ta tid.

Sen måste jag vila lite, min lägenhet måste också vila innan jag blir vräkt härifrån. Vill försvinna och komma tillbaks när det finns tid över för att göra det bra igen.


Case of the Mondays.

Ännu en helg har passerat, den har varit precis lika galen som alla andra. Men får mig att tänka att jag kanske borde ändra på det här snart, för allt går åt helvete annars. Vet inte vad jag ska skriva så slutar nog nu..

Något okrossbart som gick sönder.

Det är inte bra, det är inte bra alls.

Bajs är inte lakrits.


Akta bajsklutten, den smakar skit. Men Will Ferrell är kung.

Melodifestivalen LIVE.

Dåliga låtar, dålig programledare, vafan, läsa ur korten? Ja, bara dåligt. Besviken.

Nu är det dags för Melodifestival.


Dagens tips: Åk inte Snowracer i träskor.

Ät inte snö som blivit gul.

Matchen va en trevlig upplevelse, 6-3 till Sverige och alla mål i matchen va snygga. Nu spelar vi couronne (ni vet spelet med pinnar och gröna och röda träringar). Nu är det mest väntan på Melodifestivalen som väntar. Ha det trevligt, det ska vi ha.

Dagens Marcus citat:
'Fan va du är grinig då, börjar du få tänder eller?'

17.00

Nu har vi grillat korv, åkt pulka och snowracer, sett de två första perioderna i hockeyn och fått i mig en kall god öl. Trevligt och mysigt. Men jag höll på att bryta foten när jag flög av snowracern när Marcus och jag hoppade i ett stort hopp och jag vart lite överkörd. Men det är en tråkig jävla blötsnö. Men nu ska jag mysa ner mig i soffan framför hockeyn igen. Tja.

Uppe.

Nu kom vi precis fram till stugan. Har bara installerat oss lite. Snön har nästan försvunnit nu när det blivit 'varmt' igen, men ser ut att finnas lite för pulkåkning nere på campingen kanske. Så ska nog hinna med något åk innan det är dags för hockey sen, Sverige - Tjeckien klockan 15.30. Återkommer.

Jag har myror i brallan, du har myror i brallan..

Konstigt av mig att ha fått den lilla melodin på hjärnan. Antagligen har det med en byxlös dröm jag hade i natt. Nu håller vi på att packa och göra oss i ordning för att åka till stugan här. Fortfarande lite hängiga och tråkiga, men när det vankas pulkaåkning, hockey, melodifestival, grillning och mys framför öppnaspisen, ja då tar man sitt pick och pack och åker iväg ändå. Tar med mig minifrank så så ses där. Hej.

Office space.


Klassisk film, klassisk scen.

NHL Arcade: 3 on 3.


Fick tips av Pete att kolla på NHL ArcadePlaystationNetwork, så det gjorde jag och fastande direkt. Låste upp demot för 70kr så man kunde spela lite längre matcher, riktigt roligt. Spelarna har stora huvuden och är söta som få, sen får man powerups så man kan skjuta superhårt eller åka superfort, och sen kan man krympa ner den andras målvakt så han knappt syns, låter töntigt, men det är löjligt roligt.

Så det är vad jag och Matti sysselsatt oss med de senaste timmarna. Har även laddat ner demon av Killzone 2 och Resident Evil 5, två väldigt lovande spel.

Men nu ska vi nog popa lite popcorn och se på Let´s Dance, manligt va? Hej.

Små sjuklingar.

Matti lyckades aldrig med att ta sig hem sen igår natt för han va febrig och mådde inte prima alls, idag känner jag mig heller inte något vidare. Så vi ligger här hemma hos mig som två små sjuklingar. Men ska nog ta och göra några makrillsmackor åt oss nu, sen se lite nya serier. 30 Rock, The Office och My Name Is Earl har det kommit nytt av, lycka.

Vi måste piggna till tills i morgon, för då är meningen att vi ska åka upp till sommarstugan, mysa, se på hockey och melodifestivalen. Så det håller vi tummarna för, vi får helt enkelt ta en soffdag och kurera oss lite. Önska oss lycka till.


Hockey/grabbkvällen.


Hockeyn gick ju bra, Sverige vann med 3-4 och god mat fick vi med. Jag lagade cevapcici, klyftpotatis och grönpepparsås till grabbarna, Erik handlade med sig lite. Så det vart en trevlig kväll. Nu är det bara Matti och jag kvar, vi ska titta på Kicking & Screaming med Will Ferrell och äta glass nu. Hej.

H.o.c.k.e.y.

Nu har Matti och Lillebror Jesper kommit, vi försöker lista ut något gott att äta. Men vet inte vad det blir, Erik kommer antagligen snart också, får tvinga honom bjuda oss på mat för jag köpte pizza åt honom i onsdagsmorse så. Vi ska väl spela eller se lite på tv nu innan det är hockeydags. Sverige - Ryssland på SVT klockan 19.30, LG Hockey games, missa inte det. Hej.

Helt hypotetiskt.

Ibland händer det att jag är helt slut i huvudet efter några timmar framför datorn, är skakis, behöver en kram och kanske lite fiskgrattäng..

A Camp - Stronger than Jesus.


Ibland händer det att jag tycker den här låten är väldigt väldigt bra.

Dags att vara en duktig pojke.

Måste se till att få lite vettigt gjort idag. Ska sätta mig och få lite datajobb gjort, har butiken stängd den här veckan, så får sköta lite grejer hemifrån istället. Sen måste jag ta och städa ordning här hemma lite också. Sen ikväll är det hockey, så bäst att se till att vara klar med allt tills halv sju. Ha en fin dag nu, hej.


Gattis Matti!


Måste grattulera min älskade lilla Matti som fyller 26 år idag nu innan dagen hinner ta slut. Med bilder från ett minne. Grattis!

En dag senare.

Vilken galen natt det vart inatt. Vi som skulle ha det så lugnt och mysigt här. Men vi knallade ner på en fest vid sjukhuset för att fira Matti lite. Det tog visst hela natten så gick och la mig först klockan ett idag, så har lyckats med bravaden att sova bort hela dagen. Men nu ligger jag på min soffa och myser i min ensamhet, så jag trivs. Go kväll.

när jag minns.

Jag minns att jag hade världen bästa liv, jag hade en glädjeflicka, utan att behöva betala, jag hade dig. nu har jag dig på andra sidan norden, en flicka här med världens bästa namn som håller mig varm. saknaden av dig kommer alltid hålla oss vid liv. vi är tomma men fulla här utan dig.

Soffa, fetto och lite firande.

Oj, vilken flitig soffliggare jag vart idag. Men fick faktiskt bilarna fixade, lite disk diskad och så har jag vart och handlat lite också. Handlade lite gott till mig och Matti ikväll, chips, cola, choklad till lite film och serier nu, sen blir det varm choklad och nattmacka med makrill sen, så vi har våran kväll planerad. Han fyller i morgon så vi måste fira in den fjärde februari med lite gott och mys.

Trötthet.

Varför ska man vara så förbannat trött? Tyckte Matti och jag kom i säng ganska skapligt igår och vi lyckades sova ut, men ändå orkar man inte röra sig. Borde laga Marcus radiostyrda bil, och plocka ihop en annan jag ska sälja till min bror, sen har jag en massa datajobb att göra, men gör jag det? Ne, minifrank och jag ligger på soffan och tittar på tecknat istället. Får ta tag i det här snart.

Lycka i bandbredd.

Äntligen är serierna i rullning i det stora landet i väst, idag kom nya avsnitt av Two And A Half Men, How i Met Your Mother, Gossip Girl och Heroes.

En kort om Bolt och annat.


Nu har Matti och jag sett på Bolt och ätit popcorn. Filmen va riktigt rolig och söt. Nu sitter vi mest med varsin dator och gör ingenting. Jag ligger på soffan och tittar på 2½ men. Är trött och hungrig, men orkar inte riktigt göra något åt det. Hej.

Lugn som en filbunke.

Här är det lugnt och skönt idag, jag har tvättstuga samtidigt som jag leker lite med Matti. Vi har spelat en massa NHL och ätit hambrugare. Har inte träffat honom på en vecka nu eftersom han har vart i Sälen. Väntar på att min tvätt ska bli klar, sen ska vi nog knalla bort till affären och handla lite godis och gott och ha lite filmkväll.

Conan hånar sverige.


Enligt Aftonbladet så hånar Conan O´Brian sverige i den här raklamfilmen för Bud Light.

BFF.


Så här ser min kväll ut. Minifrank, jag, en tidning och massa tv. Som alla mina andra kvällar men nu har jag min nya bästa kompis också. Är så trött på tv, har blivit bortskämd med inspelade program och serier via Playstationet, värdelöst att inte kunna spola förbi reklampauser. Ska nog ha lite Dexter-maraton i min ensamhet istället. Hej.

Jag är som en häst, jag värmer upp ett helt rum.

Kenny tycker hästar är heta. Med de sagt så kan jag berätta en historia om igår. Det va väldigt trevligt igår hemma hos Tobban och Emma, några välbekanta ansikten och några nya. Jag råkade visst äta upp blomman som Jessica hade med till värdinnan. Jag ville spara min baguette tills idag och blomman såg så himla god ut, det va den nog också, jag smakar fortfarande blomma i munnen.

Vi avslutade festen med baguette och blomma vid tvåtiden, jag va påväg hem efter det men efter ett samtal så vände jag och gick ner till stan igen. Fick pizza, en platta öl och skjuts hem, sen vart det efterfest med yatzy tills nio i morse. Sen sov jag visst hela dagen idag, inte bra. Men vad ska man göra. Nu ligger jag och mini på soffan och myser medans Kenny och Therese spelar Playstation 3. Hej.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen