Gimme That Punk.


Audio Bullys - Gimme That Punk. Mina favoriter med en bra idé till låt och video. Rabblar bandnamn, funkar för mig. Bäst om man spelar lite för högt.

20 år.


Magnus Weideskog - 20 år. Bra låt, skön video.

Grått.

Idag är det inte direkt vår i luften. Mest grått och tråkigt. Hockeyn gick inget vidare igår för Färjestad. Men det va ett förbannat spännande slut, sista 30 sekunderna tog fem minuter och kändes som en evighet.

Ska snart åka in med Rickard till jobbet, skönt när han vill göra mig sällskap för får en timme extra här hemma när jag slipper åka buss in. Dags att styra upp ett körkort. Men blir väl ändå för dyrt att penda med bil, men skulle underlätta.

Påskhelgen närmar sig. Vet inte vad det blir. Knytis hos Tobban och Emma, utgång eller en helg i sommarstugan. Den som lever får se.

Lingonsylt.


Lagade egna biffar och gräddsås, serverade tillsammans med potatis, stekt lök och lingonsylt herrom dagen. Gör sig kanske inte så jävla bra på bild men förbannat gott va det.

En vårkväll.

Vilken kväll det blev. Verkligen vår nu. Önskar att man hade inhandlat grill. Men klyftor av bakpotatis, schnitzel och grönpepparsås duger det med. Det är hockey nu, lillebror Jesper och Chrisse har kommit över. Trevligt. Bäst jag återgår. Hej.

Hjärta tv-spel.


Det blir endel tv-spel här hemma nu. Både PS3'an och Wii´t fick ett litet lyft av nya förstärkaren. Fick dessutom tillbaks en av mina wiikontroller så nu kan jag och flickan spela 2-players i New Super Mario Bros Wii, vilket är förbannat kul. Gör det aningen enklare att klara sig igenom det.

Spelade igenom Shatter en gång till igår också, det spelet är helt fantstiskt. Bästa 55 kronorna jag spenderat någon gång skulle jag gissa. Fantastisk elektromusik ala Daft Punk också, vilket gör spelet ännu bättre.

Inhandlade ett minitangentbord till PS3'an i fredags också. Trevligt att ha, orkar man svara om någon skriver i alla fall och det har en nice musfunktion där man bara drar fingrarna över tangenterna. Ska sätta på lite mer kaffe och fortsätta mitt lirande nu. Hej.

Plantagen.



Det har börjat ta sig i vårt lilla plantage nu. Säkert mycket tack vare vår trädgårsmästare Angelina som tillochmed ruvar de små plantorna. Sockerärtorna växer så det knakar. Dillen, persiljan och gräslöken är betydligt mindre. Men det tar sig.

En helg.

Ännu en helg har passerat. De är för korta dessa helger. I fredags blev det förfest hos Johan, fest hos Micke. Trevligt. Igår blev det bara lite slapphäng här hemma, Johan och Micke förfestade lite här innan de gick iväg på fest och så kom Ewe och Jonas över en sväng. Trevligt även det.

Har vart en riktig slappsöndag idag. Har spelat en hel del New Super Mario Wii, med flickan. 2 players gör det ännu roligare. Sett hockey med, skönt att Färjestad tog sig vidare, blir spännande på tisdag. Flickan har önskat Janssons frestelse ikväll så det är väl bara att ställa sig och laga det. Men det kan bli fint, lite påskmat. Ska sätta igång med det nu. Hej.

Lunch.

Sitter på jobbet och har lunch nu. Rostbiffwrap och en promenad vart det till lunch. Det tinar upp ute, det luktar jord och vår. Trevligt.

Hatar att säga att jag vart lite besviken på Mauro & Pluras kök igår. Men rös när Markus sjöng och det va nog värt en veckas längtan ändå.

Slutar tidigt idag, redan om två och en halv timme. Då blir det att möta upp Johan på stan, inhandla ett PS3 mini-tangentbord. Planerat impulsköp. Lite öl och sen knalla hem till Johan och spela, dricka och umgås med honom. Sen får vi se vart kvällen och natten tar oss. Men känner mig taggad. Laddar upp med den här. Hej.

The TV Theme Medley.


En svensk pojke som spelar ett medley av tv-serie-låtar med sig själv. Bra gjort. Värt att se är även denna: 32 songs in 8 minutes.

Torsdag.


Torsdagar är bra, PlayStation®Store uppdateras och så blir Mauro och Plura fulla i köket igen. Ikväll tillsammans med Markus Krunegård. Hur bra som helst. En bra dag på jobbet idag igen, sällskap hela dagen och skjuts dit och hem av Rickard. Pizzalunch med cheferna. Mycket trevligt. Har precis dammusgit och betalt räkningar. Vart lite duktig. Nu blir det kaffe och tv-spel. Hej.

Vilken luring! Om ni trodde att ni kunde sätta igång Mauro & Plura genom att klicka där uppe. Men det är bara en bild, ni får klicka här. Suckers.

Ingenting.

Dagarna passerar och jag har inget intressant att berätta.

Bakpotatis.


Bakad potatis, supergod hemmagjord räkröra och vitlöksbröd av rostat sirapsbröd.

Blomlåda.


Nu har vi sått gräslök, persilja, dill och sockerärtor i vardagsrumsfönstret. Som ska ut på balkongen i vår. Blir fint och smaskigt att ha. Mamma kom på fika och tog med oss en sväng till M-blommor så då va det såklart tvunget att handlas lite.

Annars har vi vart på promenad idag, till sjukhuset för att hämta p-piller till lillkatten och då passade vi på att äta sjukhusmat. Jag åt raggmunk och flickan rödspätta. Trevligt. Nu blir det nog lite Mario Kart Wii och sen dags för mat igen. Hej.

Ledig tisdag.


Idag är jag ledig och jag har roat mig med att koppla in mitt gamla Nintendo Wii till förstärkaren via componentkabel, så både ljudet och bilden är betydligt trevligare än innan. Så dricker mest kaffe och spelar New Super Mario Wii med flickan. Men vi är rörande överrens om att vi hatar snöbanor.

Hart vart en dålig bloggare några dagar. Fy Dennis. Men lördagen slutade med några småvinster och en riktigt trevlig fest nere hos Johan. Söndagen vart enormt lugnt. Kanske tack vara de 16 ölen man fick i sig dagen innan. Måndagen tillbringade jag på jobbet, en rolig dag, första dagen med praoelev. Har man någon att köra med i veckan. Trevligt. Det va en kort uppdatering. Nu är det bäst jag återgår till Super Mario och Super Sarah. Hej.


Lördagen.


Det blev en öl-lunch på Chill Out nere på stan förut. Friterad kyckling, ris och sötsursås. Fantastiskt. Handlade Lördagspåse och Harry Boy, så nu har vi suttit och tittat på trav. Dagens dubbel gick in men det vart nog inte många kronor vi vann, en hundring kanske. Men vi drar hem miljonerna på Lotto sen ikväll. Ska bara se klart hockeyn nu sen ska vi knalla ner till Johan på fest. Trevligt.

Gårdagens måltid.


Potatisgratäng, grekisk sallad och chilimarinerad kycklingfile. Gott.

Kontrollkaos.


Ligger här på soffan, ser på The Office och trivs. Hade en riktigt trevlig kväll igår. Matti, Frida och Johan kom över och jag bjöd på mat och endel öl. Blev Potatisgratäng, grekisk sallad och chilimarinerad kycklingfilé. Gott och uppskattat. Vi letar resa vi ska ta med Matti och Frida i maj. Lutar åt Egypten eller Tunisien. Kan bli fantastiskt. Ska återgå till mitt tv-tittande nu och ladda inför lunch på stan med Matti och Johan. Hej

Trött&oinspirerad.

Förbannat trött idag, snoozade bort en hel timme. Men efter en dusch och en stor kopp kaffe är man såklart aningen piggare.

Är nog inne i en trött och oinspirerad period, igen. Det påverkar inte minst bloggen har jag märkt, skriver några tvigade inlägg om vad jag gör, även om jag inte gör något alls.

Om ni saknar mig får jag be om ursäkt men jag är snart på banan igen. Så är det.

'Förut va jag en ledsen pojke som levde för kärlek, idag är jag en ganska glad pojke som lever för pengar och ting. Men vet fortfarande inte var den sanna lyckan är.'

Tiger Wood 2011.


Tiger Wood PGA Tour 2011 ala South Park.

Lite onsdag.

En skön dag på jobbet idag, började med att jag åkte in med Rickard så fick sovmorgon, lunchen bestod av en resa till linköping för att hämta varor och mat på McDonalds. Sen fick jag Rickard att va kvar så jag fick skjuts hem också. Där imellan fick jag tid över för annonser och lite bildredigering. Så en bra dag helt enkelt.

Nu när jag kom hem så la jag det sista på balkongtrallen som behövde sågas. Vart fint som tusan. Lite småfix kvar bara. Sandpapper och om man skulle vara riktigt duktig skulle man väl olja in det också. Sen lite växter, en elgrill och nya utemöbler, eller om vi målar om de vi redan har. Så är det dags för invigning med lite för mycket öl och grillkött. Trevligt.

Risifrutti.


Magnus Samuelsson är bäst på allt! Nya Risifrutti-reklamen. Classic.

Lite tisdag.

En bra dag på jobbet har passerat, ett möte och så ringde de från bryggeriet som brygger ölen Crocodile och ville beställa 50st uppblåsbara krokodiler. Bästa beställningen någonsin.

Annars har det inte hänt så mycket. Haft tvättstuga och precis ätit. Panerad lax, romsås och potatis. Gott. Nu återstår det väl bara lite soffmys innan det är dags att gå och lägga sig och sen gå upp för att jobba igen.

Trallalala.


Det blev lite trall-jakt idag, för all trall som vi behövde fanns inte här i stan så fick åka till Skänninge och hämta några lådor också. Men nu har vi så det räcker, 52 plattor. Alla plattor som inte behöver sågas är lagda nu, så är bara tunnt längsmed ena sidan och ett hörn kvar. Men ser ut att bli riktigt fint. Ska inskaffa elgrill och lite växter ut till balkongen med, kommer bli supermysigt där ute.

Funderar på någon av dessa OBH Nordic grillar, någon som har erfarenhet av dem?


Lite måndag.

Idag är det måndag och jag är ledig. Har inlett med lite serier, kaffe och Daft Punk. Ska snart ge mig iväg och titta på trallplattor till balkongen och sen ta en tur upp till stugan och hälsa på far. Har inte vart där uppe på flera månader så ska bli kul. Återkommer ikväll. Hej.

En toppenkväll.







Det blev en riktig toppenkväll igår. Proppade soffan full med de vackraste och bästaste människorna och såg på Melodifestivalen, rätt låt vann för en gångs skull. Trevlgit häng med VidZone och sen slutade det med utgång. Wätternmagasinet, billig öl och dans. Mycket trevligt.

Väntar mest.


Nu är det superduperfint här hemma och jag har precis avnjutit kokkorv med bröd och ett glas mjölk ute på balkongen. Laddad inför ikväll men klockan är bara 4, och jag sitter redan här klar och bara väntar. Folket kommer antagligen inte förens 7, vad ska jag göra?

Lördag.

Vaknade alldeles för tidigt idag och va på städhumör, så fått lite ordning på det i alla fall. Alltid något, men gå upp åtta en ledig lördag känns aningen onödigt.

Bra att få lite ordning på det, för ikväll får vi besök. Vet inte riktigt av vilka än. Men det blir Melodifestivalen, vänner och lite sprit. Ser jag verkligen fram emot.

Boka iPad.


Nu är förhandsbokningen i amerikanska Apple Store öppen, max 2 per kund dock.

Tar helg.


Precis hemkommen från en trevlig dag på jobbet, andra i rad faktiskt. Gillar de dagarna. Tar mig en fredags-öl och låter Harman/kardon jobba lite.

Grannarna har fest så tänkte att jag kan spela lite bra musik för dom. Blir nog väldigt lugnt ikväll, blir myskväll. Men va så ölsugen nu när jag kom hem. Satsar på lite kalas i morgon istället. Melodifestivalen och spåra ur lite, trevligt.

Spotifytips. Alternative Lifestyle-spellistan. Gossip - Heavy Cross. Alphabeat - Boyfriend.

Manboobs.

Onsdagen passerade ganska obemärkt. Har inga storslagna planer idag heller, ska ge mig iväg till jobbet snart efter att ha vaknat klockan sju i morse på soffan av att en flicka kröp ner bredvid mig. Sen en lugn och skön morgon med kaffe och makrillsmacka. Skönt.

Börjar se fram emot Melodifestivalen på lördag. Framförallt om det blir sprit och trevligt sällskap till. Har insett att jag faktiskt gillar Anna Bergendahls och Salems låtar. Men efter att fjortisflickrona sagt sitt så är det väl 'Manboobs, manboobs you can call them manboobs' som vinner. Den som lever får se.

Playstation Move.


Inatt hade Sony presskonferens och visade upp sin rörelsekänsliga spelkontroll med nya namnet Playstation Move. Den kommer att släppas till hösten och innan året är slut kommer det att finnas 25 spel som stödjer kontrollen.

Priset hamnar på under 1000kr tillsammans med Playstation Eye-kamera (som krävs för användning) och en skiva med spel som ska visa kontrollens funktioner. Kontrollen kommer även säljas separat för de som redan har en Playstation Eye, eller för de som vill ha fler.

Själv är jag inte så intresserad, när man har haft Nintendo Wii sen relesedagen och blivit påtvingad rörelsekontroll till spel som verklign inte behöver det. Intresset har svalnat. Men till rätt spel kan såklart rörelsekontroll vara fantastiskt och där har såklart Sony valmöjligheten, att bara använda kontrollen till de spel där det verkligen passar. Så kan såklart bli intressant. Tyvärr är kontrollen ganska ful också, eller är det inte så?

Tisdag.


En tisdag har passerat. En bra dag på jobbet, sol, promenerade och handlade med flickan efter jobbet och sen hem för att se Luftslottet som sprängdes på blu-ray och äta tunnbrö'rullar med hemmagjort potatismos och kokkorv. Riktigt bra dag. Natti.

HK AVR-160/Måndagen.






Förstärkaren kom idag, redan vid tvåtiden. Rickard va så snäll och körde mig. Så plockat med den hela dagen nu, kopplat och provkört. Blir toppen det där, lite nya högtalare bara så. Kör bara tvåkanals nu med två fronthögtalare, vilket är aningen tråkigt när jag kan ansluta fem stycken till och en sub. Måste handlas.

Matti och Frida kom på fika idag också, väldigt trevligt. Efter min fantastiskt duktiga och sköna start på dagen så har det här vart en riktig toppendag. Det vill vi ha fler av.

Duktig/njutning.




Har vart en duktig hemmafru och städat, diskat och dammsugit. Så pass duktig att jag städade ordning på balkongen tillochmed. Så efter det va jag värd att sätta mig där ute och fika lite, riktigt skönt.

Måndag.

Ny vecka, nya tag. Men jag är ledig idag och tar det väldigt lugnt. Sitter mest och väntar, hoppas på att det ska komma en SMS-avi så jag kan få hämta ut min fina förstärkare idag. Den va i Jönköping 03.05 i morse så den borde dyka upp under dagen tycker man.

Hoppas även på att Luftslottet som sprängdes på blu-ray ska trilla in genom brevinkastet. Aningen försenad tack vare CDON's lagerflytt. Jag som bokade för att få den tidigt, men icke.

Men dröjer nog innan något av dessa förhoppningar faller in så får nog vara lite duktig och försöka göra det lite fint här hemma tills dess. Kanske blir nån kopp kaffe till och lite tv-spel också. Hej.

En söndag i pixlar.





Dock inte så många pixlar, för glömt kameran hos lillebror. Så fick fota med mobilen. Men en mysig söndag. Började med filmmys och soffhäng med älsklingen och Angelina redan vid lunch, tillsammans med hemmahamburgare och Beck I stormens öga. Sen vart det några timmars hemmafix och vi snickrade ihop en byrå som vi handlade i måndags men inte hade blivit byggd än. Senare vart det promenad till Maxi och sen avslutade vi det hela med gurka och morotstavar till dipp och This Is It. Trevlig söndag.

Modell på övernattning.


Inatt sov modellen Miranda Kerr över hos mig. Min sambo vart så arg att hon gjorde slut. Tror hon fortfarande är lite sur, men vi va ihop igen när jag vaknade i alla fall. Vilken tur.

En helg.

Ännu en helg har passerat i raketfart. Började med en trevlig fredagskväll hemma hos lillebror, så pass trevlig att man inte orkade med något lördagen. Hade sett fram emot en trevlig fest hos Johan hela veckan men jag låg hemma och mådde illa och va helt kraftlös istället. Flickan kom hem från Linköping, shopping och hockey helt slut också, så det resulterade i en väldigt lugn hemmakväll istället, men mysigt det med.

Idag satsar vi nog på en lugn och skön söndag och en filmkväll. Laddat upp med Beck: I stormens öga, This Is It och Det regnar köttbullar. Ska nog kunna bli en trevlig filmkväll av det. Flickan har önskat hamburgare, gurk och morotstavar och dipp.

Min fina förstärkare vart redan skickad i fredags, så med lite tur får jag den redan i morgon. Min Harman/kardon AVR-160, blir trevligt. Måste inhandla nya svindyra högtalare snart också, men ska bli extremt trevligt med äkta bioljud här hemma.

Nu ska jag ta en dusch och sen knalla de 50 meterna till närmsta affär och handla lite gott till mig, flickan och katterna. Ha en fin söndag.

Beställd.


Så nu har jag beställt min nya förstärkare. En Harman/kardon AVR-160. Som stödjer HD-ljud och 7.1. Det blir ett trevligt nyförvärv till prylsamlingen. Trevligt.

Vår/handla?

Ännu en dag har passerat. En dag på jobbet. Trött och kall, är nog inte riktigt frisk än ändå. Men överlever nog. Förbannat trött på vintern nu, även om det är rätt skönt när solen tittar fram. Men tycker att våren kan ta och komma på riktigt snart.

Sitter och funderar på hur jag ska göra med min shopping. Är fast besluten vid att köpa hemmabio-förstärkare och systemkamera, men frågan är om jag ska göra det just nu. Harman/kardon-förstärkaren jag ville ha, den vill jag inte ha längre. För har hittat en annan Harman/kardon som klarar HD-ljud och 7.1, så den får det bli istället. AVR-160, det är den som ersätter AVR-155 som jag först tänkt mig.

En Nikon D3000 ska också inhandlas, hittade den med VR-objektiv, 8GB minneskort och väska för 4990kr på Dustinhome, de är dessutom billigast i sverige på Harman/hardon AVR-160, så det är väl egentligen bara att handla?


Full kontroll.



Fick Mad Catz Street Fighter IV-kontroll idag. Med Ryu-motiv. Riktigt skön gräppvänlig kontoll med lite annorlunda knapplayout. R1 och R2-knapparna sitter tillsammans med de 'vanliga' knapparna. Det ska underlätta att kicka ass i Street Fighter IV. Har tyvärr inte hunnit prova den så mycket ikväll, vart några matcher i Super Street Fighter II HD Remix bara.

Annars har det mest tvättats och ätits taco ikväll. Trött som tusan så ska nog bädda ner mig i soffa eller säng och se lite på tv nu. Go' natt.

Tisdag.

Va tillbaks på jobbet idag. Gick aningen segt i morse men resulterade i en bra dag på jobbet ändå. Fotade mest, testade på den nya fotostudion.

Så arbetsdagen passerade och sen kom jag hem till flickan som blivit sjuk. Vinterkräksjukan. Hoppas inte jag blir smittad för pallar inte att bli sjuk igen. Annars va det de jag hade men kräktes aldrig. Bra Dennis.

Ska ta och styra upp något att äta, skulle gissa att jag får äta själv. Sen har jag lite trevliga serier att plöja igenom. Hej.

1000-0 till idioterna.


Zacke - 1000-0 till idioterna. Skön låt, skön video.

Gårdagens mat.


Grädd och dill-stuvad pasta, laxfilé tillsammans med lite keso och gröna ärtor. Gott.

Måndag.

Känner mig fortfarande hängig och tråkig. Men det är inte så farligt längre. Så bara att rycka upp sig. För idag ska jag på Marcus 7-årskalas och efter det ska jag till Ikea med lillebror och pappa. Och i morgon måste jag orka ta mig tillbaks till jobbet.

Blev en liten sväng till Linköping även igår, med Johan. En snabbis bara. Han skulle låsa upp sin mobil i teliabutiken och jag ville kolla på Harman/kardon-förstärkaren. Va rätt inställd på att köpa den men fick ingen riktig shoppingkänsla igår så det fick vänta. Får se om det känns bättre idag, för är rätt sugen på att köpa den. Men funderar på om jag kanske ska vänta lite, har rätt mycket utgifter den här månaden redan.

Nu är det nog dags att styra upp lite lunch och snygga till sig själv innan det är dags för kalas. Hej.


RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen