Fiske+lycka.

Har haft en helt underbar dag ute på sjön vid sommarstugan idag. Med bröderna och brorsonen. Fiska på en spegelblank sjö i solen är helt fantastiskt. Bror lyckades dessutom dra upp den största gäddan vi någonsin tagit där. 7kg och 101cm lång. Bränt ryggen och jämnat ut bonnbrännan lite. Är neger snart. Har dock vart väldigt trött och sliten idag efter att gårdagens barnvaktsdag slutade med en grillfest. Och jag hamnade på en liten soffa sex i morse. Efter lite för mycket 96%ig vodka och amarula. Och vaknade igen vid nio. Och sen kunde jag inte åka hem ikväll eftersom jag lånat ut min bil och hade hemnycklarna tillsammans med bilnycklarna. Smart. Men det resulterade i att jag fick åka på big brother-mys och tillochmed gå och lägga mig någon helt annan stans. Innan nycklarna dök upp med en liten spelnörd i en röd saab. Snällt. Men nu är jag hemma och katterna har fått mat. Och jag lär somna med ett stort leende på läpparna. Underbart.


Småflickor.

Finns inget som jag uppskattar så mycket som kärleken jag får från mina flickor. När de tar sats och springer emot mig bara för att ge mig en kram. Man smälter. Har lekt med brorsdöttrarna i solen hela dagen idag. Kvällen tillbringade jag på en brygga med andra småflickor. Så en riktigt bra dag. Det tackar vi för.


Glömde nästan.

Har egentligen sjukt mycket att skriva och haft en riktigt bra helg. Men orkar inte. Har vart ganska händelserika dagar med de bästa vännerna. Fotbollsmatcher, lek, sol och som vanligt endel öl och vin. Glömmer bort hela världen och alla måsten när jag för en gångs skull får ha det bra igen. Det är bra. Har legat hela dagen i en full soffa. Blev tomt som fan nu när alla lämnade. Bra söndag. Men hata att bli ensam på soffan och komma på att det finns mer. Har några dagar på mig att styra upp 10000 och verkar inte bättre än att jag måste hitta nya jobb. Men det ordnar sig. Kanske. Nu måste jag se på serier och sova. För helvete. Hej.


En bra helg.

Har vart en riktigt bra helg. Inte precis som alla andra. Roliga fester, bra vänner, Dennis blev aldrig kastrullfull och jag fick reda på en hemlis som gjorde mig lycklig. En helt fantastisk sommarsöndag i solen hos mamma på terassen vid en iskall pool. Sen avslutades söndagen och hela helgen med eldning och grillning i karlsby vid sjön. Fan helt fantastiskt.


Sjukt.

Blev visst tvärsjuk efter helgen igen. Legat med feber och sovit i två dygn nu. Känns dock lite bättre idag igen. Och det är visst helg igen. Helgen som passerade innehöll endel hockey, fotboll och öl. Och spökjakter i ödehus ned mina sjuka vänner. Men rätt trevligt va det nog. Ikväll är det hockey igen. Hoppas jag är pigg nig för att orka åka och se den med några vänner. Men ölen bör jag nog skippa om jag ska bli frisk nån jävla gång. Pusshej.


Sol.

Kände att jag behövde få lite sol på mig idag. Så åkte ner till en båtplats vid strömmen och grillade lite korv. Sen blev det en tur ut till Fågelsta för att se några vänner träna fotboll. Jag byggde kottdjur. Skönt att vara ute. Känns lite bättre idag. Skönt med frisk luft.


Maj.

Sedär, ännu en helg och ett par dagar till har passerat. En långhelg med mycket fest, sol och grillning. Så dumt att klaga. Men har gått och blivit supersjuk. Dödlig förkylning och feber. Är ju inte så varmt på nätterna så skyller på det. Annars händer det inte så mycket för tillfället. Väntar på jobb och att massa annat ska hända. Kommer inte vidare. Men nu är jag upptagen med att vara sjuk. Så hej.


RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen