Oplanerad kväll.

Jag som hade börjat se fram emot en lugn hemmahelg nu när Johan och Christina tänkte banga på att komma ner från Stockholm den här helgen. Men sen ringde visst Johan och talade om att de hade ångrat sig, så nu kommer dom och hämtar mig strax efter åtta, så ska vi åka på Emelies inflyttningsfest ute på väster. Men det kan säkert bli hur bra som helst, även om jag är riktigt trött och seg. Så bäst jag får lite i magen och sen börjar göra mig lite fin. Trevlig kväll på er!

Snö.



Igår när jag åkte hem så öste snön ner och idag när jag vaknade så låg det ett vitt täcke över Motala. Ligger redan fint plogade kokainlinor längs vägarna. Så nu är det dags att ivrigt rulla ihop en femhundring och ge sig ut på dimmiga äventyr.

Femtio minuter senare.


Hittade lite underhållning här hemma, två nya tidningar. Fick visst styra upp mat själv, så ska slänga ihop lite pomme och hamburgare nu, sen ska jag lägga mig i soffan och bläddra igenom tidningarna och hålla värmen med en filt.

Vad det gäller min kära tv ikväll så har jag Antikdeckarna att titta på. Men sen har jag även lagt in hela säsong 3 av How i Met Your Mother och de fem första avsnitten av säsog tre av Dexter på mitt Playstation 3. Så jag ska nog klara mig ikväll ska ni se.


Den omtalade reklamen.

Alla verkar gilla den, även jag. IQ-reklamen som rullar på tv nu. Låten är skön, 'Rus' som Peps Persson har skrivit och Lill lillfors sjunger. Men reklamen 'påminner' väldigt mycker om The Streets 'Blinded By The Light'-video. Bröllopsfest-temat, avsugningen på toa med mobilkamera osv. osv.


IQ-Reklamen


The Streets - Blinded By The Lights

Kom, kom, armagedon.

Det är frost på trädern, det är mycket kallare än igår men jag fryser mindre idag.

Jahaja, det va bara början på mitt otroligt poetiska inlägg jag skrev på bussen i morse, men det försvann visst och nu känner jag mig inte riktigt lika inspirerad.

Nu är det kväll och jag är hemma igen, har haft så jävla ont i ryggen idag, så har bara längtat hem till soffan hela dagen. Men jag har vart sysselsatt så dagen gick ganska fort som tur är.

Som sagt så känner jag mig inte alls inspererad eller motiverad till något just nu, så tror jag lägger mig på soffan och ser på tv som vanligt och hoppas att någon kommer och lagar mat åt mig snart. ...Och kanske trycker sin varma kropp mot min för nu fryser jag igen. Hej.

Tre apelsiner och en katt.



Visst har jag en söt kisse? Eller egentligen två väldigt söta kissar, men här har ni Angelina i en fruktskål. Efter Heroes så vart det soppa och goda mackor till Bonde söker fru, sen vart man såklart kvar vid teven för att se på Efterlyst och Insider. Om jag orkar så ska jag ta och spela lite PS3 sen, men känns som att jag somnar snart.

Trivs.

Jag ligger nerbäddad under en varm filt på min underbara soffa och tittar så Heroes, säsong 3 avsnitt 7. Det är riktigt höstmörker och höstkyla ute nu, då finns det inget bättre än att mysa ner sig i soffan och se något bra på teven.

Porriga tanter.

I morse mötte jag de två sötaste tanterna i busskuren utanför mitt hus. "Men lilla vännen du kan inte gå ut i den här kylan med blött hår", sen började de samtala om vad de hade för kläder när de va unga, för då fanns det minsann inte långbyxor till damer, så det va kjol som gällde, sen sa den ena tanten "Nu ska du få höra lite porr!" och talade om att de alltid fick ha knästrumpor med strumpebandshållare, och att pojkarna va busiga och knäppte upp dom så att strumporna åkte ner. Det kallar jag porrigt!

Serierserierserier.




Heroes, Californication och How i Met Your Mother.

Jag vart lycklig när jag märkte att jag räknat fel och att jag faktiskt hade ett till Heroes avsnitt att se, slipper jag vänta en vecka, Californication får jag dock vänta tills det sänds på söndag igen, men ska börja titta på How i Met Your Mother säsong 4 nu, så har fem avsnitt tillgodo där, väldigt trevligt. Slipper jag göra något mer vettigt idag i alla fall, för nu har jag städat, diskat och tvättat så det räcker.

Tröttast.

Gick upp rätt tidigt idag, men jag har ändå inte vaknat än. Legat på soffan i koma och sett två Heroes avsnitt, har sett ifatt nu, så nu får jag vänta tills nästa avsnitt kommer. Städar och gör lite fint här idag, ska bara äta lunch nu så ska jag ner i tvättstugan och sätta igång också, känns inte alls kul idag för jag orkar inte. Men ibland måste man.

Nöje.

Det blev en busstur ut till Onoff sen, inhandlade en Blu-ray remote. Riktigt smidigt när man spelar film och musik på PS3an. Har sett två Heroes säsong 3-avsnitt och senaste avsnittet ur Californication. Underbara serier.

Nu njuter jag, Sarah och Ewe av det förstklassisga tvkväll som Färjan och Första, andra, tredje innebär. Vi käkade precis, jag lagade fransk fiskgratäng och eget potatismos, det vart supergott. Snart ska jag tvinga flickorna göra efterrätt åt mig, blir glass, hallon och smält choklad.

Trevlig kväll på er!

Nörd.

Idag är jag hemma och nördar lite. Spelar lite PS3 demon jag laddat ner från amerikanska Playstation Network, för om man registrer sig där finns det betydligt mycket mer att ladda ner, ett tips jag fick av Johan, så tack.

Har fixat så att min externa hårddisk funkar ihop med min PS3a, så nu kan ja se alla filmer och lyssna på all musik jag har på den via mitt PS3, smidigt.

Fick en rabattcheck på Onoff i fredags, så ska nog ta mig bort dit lite senare och köpa en Blu-ray kontroll till min kärlek.


Några snapshots från en fest.






Kvällen hämma hos Tobban och Emma vart riktigt trevlig, men har inte så mycket att säga om de, men hä har ni lite bilder i alla fall.

Laddar.

Kom hem för en liten stund sen. Fick med mig Lillebror-Jesper och Sarah hem, och nu kom Ewe också. Jesper och jag ska lira några matcher FIFA09 och ladda inför kvällen. Flickorna ska väl snygga till sig och ladda inför kvällen även dom.
För ikväll är det fest, vi ska alla bege oss ner till Tobban och Emma sen framåt kvällen. Ska bli trevligt.

Ne, nu ska vi sparka i gång PS3an och vänta på att klockan slår öldags.


Gårdagens avslut.

Vart en ganska så trevlig kväll igår. Jag, Sarah och Ewe tittade på idol och beställde hem pizza. Sen spelade jag en massa Ratchet & Clank medans Sarah satt och lekte med sin nya mobil och Ewe läste Sofis Mode.

Sarah fick ny mobil igår, en Nokia E71, verkar vara en riktigt vettig mobil, men Sarah vill nog mest ha den för att Lauren i The Hills har en liknande Blackberry.

Sen innan läggdags såg jag ett nytt avsnitt Carlifonication tillsammans med ett stort glas kall O'boy, så ska en dag avsluas.


På bussen hem.

Idag va det tillbaks till allvaret som gällde, men sitter på bussen påväg hem nu. Ikväll blir det Idol och såklart lite tv-spel.

Tydligen är man bjuden på fest i morgon kväll, jag som hade tänkt att ta det lugnt. Men det är Tobban och Emma som ska ha fest, och det blir alltid trevligt så det tackar man såklart inte nej till.

Det är vad jag vet om den här helgen, kan nog bli bra. Nu ska jag luta mig tillbaka och lyssna på lite musik, hej.

En tur, en promenad och ett spel.

Sarah ringde förut idag och frågade om jag ville följa med hennes farmor och henne till Maxi, och jag hade inget bättre för mig så det gjorde jag. Hittade Ratchet & Clank: Tools of Destruction på Onoff för 349kr. Men inhandlade det inte först för tyckte det kändes ganska onödigt om ändå Little Big Planet kommer redan nästa vecka.

Men sen på min promenad hem svängde jag även förbi El Giganto och hälsade på Tobban och Fredrik, då fick jag reda på att det inte ska komma förens den 7de November, så då har jag ändå två veckor på mig att spela Ratchet & Clank, så vände och gick tillbaks och inhandlade det, fick även 10% rabatt så vart ännu lite billigare, så nu är jag mitt uppe i en massa spelande. Pausade för att stoppa i mig några vårrullar bara, men nu måste jag tillbaks.

Lugn morgon.


Skönt med lugn start på dagen, jag har precis avnjutit kaffe och köttbullemackor till Amerian Chopper. Har inget planerat idag så ligger nog kvar på soffan här med Sarahs dator ett tag till.

Är i valet och kvalet om man ska ta och ladda ner Ratchet&Clank från PSN eller om man ska leta reda på det andra billigt någonstans, finns ju för under 300kr lite här och där som sagt, men det på PSN kostar bara 140kr men är tydligen bara ca. 4 timmar lång. Men det räcker kanske för mig iförsig för jag tröttnar oftast rätt fort.

Dagen forts.


Matti kom hit och lekte med mig förut efter att jag hade fått lite i magen och vart duktig och städat fint här hemma. Vi har lirat ett gäng matcher i FIFA och testat lite demon, gillade verkligen demot av Ratchet & Clank, så funderar på att ladda ner fortsättningen av det spelet som finns på Playstation Network. Eller köpa ettan på skiva för det finns billigt lite här och där.

Nu har det hunnit bli kväll igen, ska lägga mig på soffan och ta mig en apelsin. Har spelat in Bonde söker fru och lite annat tjaffs som jag tänkte ta och titta på, så det är dags för tvkväll helt enkelt, som alla andra kvällar.

Dagen.

Kom precis hem efter att ha vart på möte nere på stan, allt jag hade planerat idag så nu har jag hela långa dagen på mig att göra ingenting, det ska bli skönt. Men har ändå massa städning, disk att fixa med först, sen blir det en massa Playstation 3 och beta av lite inspelningar på digitalboxen.

efter tio.

Nu har jag fått lite i magen, åt pizzarester från igår. Det är aldrig fel. Ska lägga mig på soffan och dra några fifamatcher nu tänkte jag.

Förresten fick Sarah sin nya fina rosa dator idag, hon sitter på soffan och skriver på msn till mig, busunge. Som sagt, trevlig kväll på er.


En liten resa.


Idag blev det en oplanerad tur till Linköping. Tobban och jag fick för oss att göra något, så vi tänkte att vi kunde passa på att hämta Emma på jobbet. Sarah följde också med och vi gick lite på IKEA och affärerna där omkring.

Köpte FIFA09 och en extra kontroll till Playstation 3. Vi köpte ett 2-pack kontroller och delade på, det vart betydligt billigare så, och Tobban fixade specialpris på FIFA åt mig också så det vart inte dyrt alls. Sen köpte jag två nya kuddar till sängen och ett stort glasfat på IKEA, så lite shopping vart det allt, alltid lika trevligt.

Nu har det hunnit bli kväll, det va solnedgång när vi åkte hem, så fick till en fin bild. Men nu vet jag inte vad man ska ha för sig riktigt, antar att det blir lite FIFA och tv tittande, och skulle behöva äta något mer också, så det ska jag nog styra upp nu.

Trevlig kväll på er.

Kanske världens bästa födelsedagspresent.

Efter lite närmare beräkning idag så insåg jag att jag fått ett halvt Playstation 3 betalt på min födelsedag, så tänkte att man kunde låta Onoff-kortet ta hand om resten så att jag kunde få en riktigt fin present av min familj och mig själv. Så tog med mig min vän Torbjörn och tog en tur till Onoff, och han beslöt sig också för att inskaffa ett nu när jag ändå gjorde det. Så nu är vi båda stolta ägare av varsit Playstation 3.

Hoppade att köpa spel, för Little Big Planet kommer kanske om bara någon dag, men egentligen ska alla spel återkallas bara för att de har med en låt som driver med koranen i spelet, men enligt El-Giganten så har de inte hört något om det än så det finns kanske en liten risk att det går att inhandla ett ändå. Men om man tvingas vänta en månad till så tror jag att jag inskaffar FIFA09 eller NHL09, men har redan en massa demon och småspel nerladdade så finns endel att underhålla sig med.

Så jag har hållt mig sysselsatt hela dagen och inte ritkigt haft tid att umgås med min kära blogg. Gick upp tidigt i morse också för att följa med mamma till mormor på Björkbladet, första gången jag hälsade på henne sen hon flyttade till hemmet, men det ser ut som att det går att trivas där, så hon har det nog bra.

Så ikväll har jag bara spelat, och ätit kebabtallrik och pizza för orkade inte laga något. Nu börjar det närma sig natt, så antar att det är dags att gå och lägga sig om en stund, men måste nog bara prova några nerladdade demon till. Natti.

Födelsedagen.



Det har vart en trevlig födelsedag, lugn, skön och inte så märkvärdig. Hade inte så stora förväntningar. Känns inte som födelsedagar spelar så stor roll längre.

Jag gjorde chokladpudding med grädde och hallon, det va jätte gott. Pappa och mina bröder har vart här, men barn, bebis och flickvän. Så va mycket trevligt. Och jag fick ett gäng presentkort på Onoff, så nu är jag lite närmare ett PS3.

Nu väntar en trevlig tvkväll med Stor i Japan och lite andra kvalitetsprogram. Och förhoppningsvis något gott att äta, tror det blir potatisgratäng och baconlindad kyckling. Go kväll!

25.

Godmorgon vänner! Idag fyller jag år, grattis till mig. 25år! Fan va gammal man börjar bli. Det vart aningen hårdare än planerat igår så är kanske lite lite bakis men min energi är på topp.

Jag har fått en osthyvel, en äggskivare, ett pastamått och en t-shirt av Sarah nu på morgonen, vet hur tråkigt det låter men det va precis de saker jag önskat mig, så är det att vara 'designbög', för jag har aldrig sett sett snyggare osthyvel, äggskivare eller pastamått.

Förresten, gårdagen. Den va trevlig. Det va lugnt, men trevligt här. Men räddningen va ändå att Johan och Stina kom hit, vi spelade lite Guitar Hero och mycket Wii-sport. Sen åkte vi vidare till Erik på väster, där de också satt och spela Guitar Hero, så där kände vi oss som hemma och det va trevlgit även där, sen fick de för sig att gå ut, och en skrikig reseledaretyp styrde upp taxiresan i två mongotaxi, så jag fick sitta på golvet där det va meningen att en rullstol skulle stå, men utgång pallade inte vi, så vi åkte hem till en annan Erik på fest. Lyckades beställa in en platta öl till och det vart ett herrans liv. Men det va trevligt, och är värt att vara bakis för tillochmed. Jag vart bortskämd med gratulationer och sång efter midnatt så kände mig som en prins.

oj.

I morse fick jag verkligen ett sött uppvaknande, vaknade av att Angelina nosade och pussade mig i ansiktet och sen försökte ta sig in under mitt täcke, så släppte in henne och sen la hon sig lutad mot mitt bröst och kurrade som bara tusan, supersöt va hon verkligen.

En mysig start, men sen har jag haft ont i magen och inte kunnat äta på hela dagen, och kännt mig febrig och jobbig. Känns lite bättre nu, så ska försöka ta mig lite och äta. För snart kommer mamma på fika, för hon jobbar i morgon när jag fyller så det fick bli fika idag istället.

Såg en kändis idag på Motala centrum, men kunde inte placera honom först, trodde han va en gammal lärare till mig eller något, för kändes som om han brukar lära mig saker. Men sen kom jag på att han är en av experterna i Första, Andra, Tredje. Men vet inte vad han heter för TV4 hemsida ville inte tala om det för mig, men det är han den lite skäggiga som brukar ha brun manchesterkavaj.

Oj, Mamma kom visst så hann aldrig lägga in bloggen, så nu har hon och Berndt vart här och fikat, det va trevligt och jag fick en tavla mamma målat. Har i alla fall piggnat till lite nu så ska göra i ordning mig och lite här hemma så får vi se vad det kan bli av kvällen. Skulle gissa att det kan bli lite Guitar Hero, en öl, lite vänner och en lillebror i alla fall. Trevlig kväll på er!

Kvällen.

Ikväll blir det lugnt som sagt, stannar hemma och ska äta något gott och se på Idol. Ska ta och styra upp lite lyxföda nu, blir kycklingpasta med chiligräddsås. 

På återseende.

Lill-lördag.







Jag har visst haft lite bloggkoma. Men nu är jag vaken igen. Hade en väldigt trevligt Onsdag faktiskt. Fick för mig att ge mig själv ett Guitar Hero i tidig födelsedagspresent, fick bli Aerosmiht för det va billigast, fick mitt för endast 390kr. Men fixade Guitar hero 3 också, och i det är det bra mycket trevligare låtar.

Tobban och jag va på El-Giganto och inhandla det, sen va vi hemma hos honom och lekte lite, jag tog en snabb tur på stan för att inhandla några öl, sen tillbringades kvällen hemma hos mig, Jag, Sarah, Ewe, Matti och Erik spelade Guitar Hero som aldrig förr och hade det trevligt.

Senare sen framåt småtimmarna tog jag och pojkarna en promenad till en efterfest nere vid sjukhuset där det satt två damer och drack vin, va trevligt en stund där också, det vart väldigt sent, eller tidigt, för gick hem klockan sex på morgonen.

Men nu har jag förhoppningsvis hittat dagsrytmen igen. Blir en lugn helg, även om jag fyller 25 på söndag, för har lite annat för mig. Men kanske att det kan bli ett litet kalas på lördagkväll, men har ingen lust att vara sliten och bakis på min födelsedag när familjen kommer, så får bli lungt i så fall.

Trevlig kväll och helg på er!

Upphettsande underhållning.

Har tvättid idag, så är hemma och sköter den. Det är riktigt fint väder så tog det långa varvet runt huset för att hinna få lite luft, visst är jag hurttig.

Försöker få ihop en Xvid-dvd med lite nya Heroes och Californication avsnitt, för har ju ingen direktanslutning till plasman från den här skitdatorn, och det tar en evighet att packa upp och bränna också, men jag har enorma högar disk och dammråttor att ta hand om också så det hinner jag med under laddningstiderna.

Nu hänger sig datorn nästan igen, går inte göra flera saker samtidigt, så det är bäst jag går och gör något vettigt i stället. Hej.

Wii-underhållning.


Igår kväll hann jag med att spela lite wii-spel jag inte hunnit spela så mycket än, Wario Land och Samba de Amigo. Båda verkade lovande, och det va efterlängtat med lovande spel till Wii, det va länge sen sist. 

Wario Land: The Shake Dimensions föll jag för direkt, enkel och ren mangagrafik i ett 2D plattform spel nästan i klass med New Super Mario.

Kontrollen är enkel och funkar istort sett helt klockrent, så det är lätt att komma in i spelet. Roliga banor med fyndig användning av kontrollen, för i många spel känns wii-kontrollen påtvingad och man måste viffta och ha sig även om det känns helt onödigt, men här används en lätt skakning för att skaka pengar ut pengasäckar eller krossa stora block, annars håller man kontrollen på tvären som en NES-kontroll.

Det är ett ganska enkelt spel och man skyndar igenom banorna ganska snabbt, tycker jag i alla fall efter 2 timmars speltid och klarat 25% av spelet, vilket passar mig bra för hatar att behöva spela banor om och om igen, men det kommer jag antagligen behöva göra i slutändan, för spelet går nog egentligen ut på att samla pengar och skatter, och många av dessa springer man förbi.



Samba de Amigo är Segas gamla arkadhit, ett musikspel där man ska skaka maracas i takt med musiken, och nu är plastmaracasen utbytta till wii-kontoller. Först vart jag inte klok på spelet för kom inte ens förbi skärmen där man ska välja kontroll, för man måste genomgå ett snabbt test där man ska hålla kontrollerna rätt. Men efter jag kom på hur man skulle hålla så klarade jag tillochmed det, hemligheten va nog att hålla wiimoten i vänsterhanden.

Väl inne i spelet kändes inte kontrollen lika avancerad som den först verkade, man skakar kontrollerna uppåt, åt sidan eller neråt, i takt med att bollar paserar ringar som symboliserar de olika vinklarna man ska röra maracasen.

Men ärligt talat så är det inte speciellt medryckande, tycks inte ens som att bollarna kommer i takt till musiken, så man får mer hålla koll på dom än att hänga med i musiken. Trots det så är det ganska så underhållande, men om man ska välja musikspel så slår såklart Giutar Hero och Rockband det här med hästlängder.


Nattliga rutiner.

Det har blivit en vana att jag ligger vaken och tittar på American Chopper på Discovery Channel som börjar klockan ett, har det på inspelning så kan se det precis när jag vill egentligen men likt förbannat ligger jag vaken och väntar på att det ska börja. Men nu efter lite Paul Sr, Jr och Mikey så sover jag nog i alla fall gott. Natti.

Datalagning och Samsungs 8-serie.

Nu har jag lämnat in min kära dator på lagning, lämnade den på Onoff, de skickar iväg den som reklamation, så det är bara att hålla tummarna att de är snälla och godkänner det även om garantin och sånt har gått förbi, för annars kommer det som sagt antagligen kosta ett par tusen att byta ut moderkortet, som i alla fall jag tror är trasigt, för samma sak hände med min förra bärbara.

Pappa kom in till stan idag, så åkte med honom och Jesper ut till Onoff. Sen handlade vi lite och åt på McDonalds också, så va skönt att komma iväg och få lite gjort idag.

Daniel på Onoff fick mig att få upp ögonen för Samsungs 8-serie som lanseras typ precis nu. 46-tummaren har helt sjukt bra prestanda och är bara 4,8 cm tjock. Men med en prislapp på dryga 25 000kr så kostar den 10 000kr mer vad 46-tummaren kostar i 6-serien, som i annat fall vore mitt förstahandsval.


Kärlek och hat.

God morgon, eller det är ju snart eftermiddag förresten. Här sitter jag och drömmer om ny tv, PS3 och Little Big Planet igen, spelet får typ fullt betyg på alla spelsiter och Aftonbladet gav det 5 plus, de flesta säger att det är spelet som ska vara värt att köpa ett Playstation 3 för, så suget är stort. Frågan är om det är någon idé att inhandla ett innan man har HD-tv. För fyller ju på söndag, så om jag önskar mig lite presentkort på Onoff och sen tar lite på kredit så har jag säkert 'råd'. Men det behöver jag nog fundera på ett tag till, men spelet kommer inte ut i butik förens sen 22:a så har ju en hel vecka på mig.

Jag hatar datorer för tillfället, den här gamla dumburken jag använder nu är jag extremt hatisk emot, har aldrig upplevt någon segare dator, möjligtvis min gamla 486:a eller något, men det har jag i så fall förträngt. Och min vackra Sony Vaio ligger helt tvärdöd bredvid mig, måste nog lämna in den idag, men frågan är om det är billigast att lämna in den på Onoff eller någon annat laga-dumma-datorer-ställe. Hur som helst lär det inte bli alls gratis nu när det inte går på garantin.

Måste jag slita mig från den här jävla datorn ett tag, kanske är dags för frukost. Sen ska jag nog ta bussen ut till Onoff och försöka flirta fram en gratis lagning eller två.

Höstpromenad.


Det vart en långpromenad idag och nu ikväll vart det mest tv som vanligt.

Weekend.

Fredagen va trevlig, det va bara jag, Sarah och Ewe hemma hos mig. Vi såg på Idol och myste.

Igår hade jag det också riktigt bra. Jag knallade ner till Tobban lagom till fotbollen, va en rätt tråkig match, men med rätt sällskap och några öl så va det väldigt trevligt. Sen spelade vi lite FIFA09 och röjde loss lite i Giutar Hero.

Framåt tolv knallade jag iväg för att gå till inflyttningsfesten hos Matilda som Sarah va på. Det va bara Sarah, Matilda och Ewe där när jag kom, men Sarah och Ewe ville gå iväg till stan så de lämnade mig och Matilda, så hon och jag satt där och pratade någon timme eller två, sen gick jag och mötte Sarah och knallade hem.

Och nu är det söndag och jag ligger på soffan och tittar på första säsongen av The Hills på dvd. Det är riktigt fint väder så egentligen kanske man borde ta en liten söndagspromenad. Men vi får väl se vad som händer. Trevlig dag på er.

FAN FAN FAN.

Blog Image
Min vackra Sony Vaio är död, tvärdöd, den varken startar eller laddar längre, inte en lampa lyser. Min vanliga jävla tur, allt går sönder. 12 månaders garanti är det såklart, men självklart har jag haft den 13 månader och 3 dagar, så förbannat irriterande.

Förhoppningsvis går det väl laga, men eftersom det inte går på garantin så kommer det väl kosta skjortan. Ska besöka Onoff i morgon eller på måndag tänkte jag, får hoppas det löser sig, men jag ser inte speciellt ljust på det här. hata hata hata.

Så nu använder jag min gamla skruttdator, är så otroligt seg, man får dödsångest.

Påtal om datorer så beställde vi nyss en dator till Sarah, en rosa från Dell.


Little Big Planet.




Den tjugoandra oktober släpps 'Little Big Planet' till Plastation 3 i Sverige. Verkar vara ett mycket trevligt plattform/puzzel-spel med det charmiga Sackboy-folket.

Får mig att önska att man hade inskaffat ett PS3. Har funderat på att göra det visserligen, men känns som att min teve är för dålig, köpte min plasma aningen för tidigt, den är stor och vacker men saknar HD, men bearbetar pappa så att han ska ta över mitt lån på den, för det är ändå han som står på det. Så att jag kan skaffa mig en ny, kanske en 46" Full HD Samsung 6-serie - det hade vart trevlig.

Då hade suget efter PS3 blivit ännu större, då man verkligen kunde nyttja den fullt ut. Som Blu-ray-spelare och spela de högupplösta spelen som de ska spelas.

Jag fyller ju faktiskt 25 om en vecka så där har ni lite present-tips. Nu ska jag fortsätta min myskväll med tjejerna. puss.


Fredagskväll.

Ikväll när jag kom hem så va Sarah och Ewe här, det väntade även några öl, snacks och pastasallad åt mig. Så ska ta och äta nu, sen blir det lite Idol och mys antar jag. Kan bli trevligt. Trevlig kväll på er.


En helt vanlig kväll med en trög tjockis.

God kväll på er ungdommar. Vilken tvkväll vi hade ikväll, premiär för 'Bonde söker fru' och ett timmesavsnitt av 'Family Guy' med Starwars-tema. Har inte sett det sistnämda, spelade in det och ser på feta damer för tillfället istället. Men snart är det nog dags för nattmacka och den härliga Peter Griffin.

Wikipedia kan ibland vara en riktig guldgruva, se bara vad någon kände sig manad att dela med världen. 'Peter Griffin är cirka 40 år. Han har tre barn med sin fru Lois. Han är trög och gillar att dricka med sina polare på krogen. Han gillar att busa med sin son. Han har en dotter som heter Meg och gillar att driva med henne'

Snapshots från ett litet äventyr.





Våran destenation va Linköping där huvudmålet va IKEA. Vi hämtade upp Jesper på vägen, medans vi väntade på att han skulle sluta hann vi hälsa på några söta får ute i det vackra höstvädret.

Glömde mitt shoppinghumör hemma, så jag va snål och hade ingen lust att handla något bord idag, det va dumt. Men kan vara bra att fundera på ett tag till kanske. Men resan va inte så tråkig ändå, fick leka med Marcus och träffa Pappa och Jesper, och allt jag la pengar på va en hamburgare på MAX för 19kr, så det vart inte så dyrt.

Laddade upp två bilder på de saker jag tänkte och kanske borde ha köpt idag, fint bord  och ett stort glasfat som hade gjort sig superbra på bordet med lite frukt i.

Hade även tänkt att köpa någon enkel stol till skrivbordet för 'myran'-stolen jag har nu gör märken i parketten, och så vill jag nog byta ut mina röda runda mattor i hallen för de börjar bli lite slitna. Men får helt enkelt bli en längre shoppinglista tills nästa IKEA-besök, tror att det blir redan nästa eller strax efter min födelsedag.

Ne, nu blir det potatisgratäng och schnitzel till något bra på tv eller en film. God kväll.

[Saknar rubrik]

Trevligt att träffa familjen igår, och god fika fick vi. Följde med ner till Johan och lekte lite med Marcus och kollade på lite nytt de gjort med huset. Blir riktigt fint där nere.

Pappa och Marcus är här nu, de hämtar oss för vi ska följa med till Linköping en sväng. Pappa ska köpa skåpsluckor och jag kanske ska köpa nytt soffbord.

Återkommer.

Lugnt.

Igår vart det en obligatorisk bakisdag, väldigt lugn. Förutom lite städning så låg vi bara på soffan. Idag är en annan födelsedag, min mammas man Berndt fyller år så det blir att åka dit på en fika sen vid tre tiden. Annars blir det antagligen väldigt lugnt även idag.

Några få snapshots från ett tjugoårskalas.







Vi vart inte så jättemånga här i Lördags, det vart Jag, Sarah, Jesper, Krisse, Matti, Malin, Linda och Ewe. Men riktigt trevligt hade vi. Vi vart kvar här tills halv tolv, då mötte vi Fredrik i porten för han hade bara blivit lite försenad, då vi hade planerat att han skulle vara här vid sex. Men vi knallade ner till stan och gick till Harry´s, tyvärr kom inte alla in där. Utgången kändes rätt så meningslös, hade vart trevligare att vara kvar hemma.

Fäääädi.


Nu har jag vart duktig. Tvätten och städningen är klar så nu är det bara invänta kalaset. Eller ska knalla bort och handla och göra sig själv fin också, men sånt är inte så hårt.

Nu börjar dagen.

Sarah är iväg och fikar med sin far och familj, jag fick stanna hemma för jag har tvätt och lite annat att fixa med här hemma. Ska börja tvätta 12, så ska ta en sväng med dammsugaren nu tänkte jag, och om jag får lite tid över så har jag lite nya wiispel att testa. Så nu är den här dagen igång.

20.


Idag fyller Sarah 20år, så grattis till henne! Det blir lite kalas ikväll, hon har bjutit hit lite småtjejer och så kommer några av mina män. Så det blir drinkar, kex och vin. Blir nog en trevlig kväll så det ser vi fram emot.

Vi som visste.

på ett tak till ett hus i en stad
i ett land i en värld utav glas
någonting hände men ingen vet vad
ingen minns något men alla står kvar
vi va där när alla ropade, lev!
världen va vacker och så underbart skev
vi skruva till den
vi vred och vi vred
tills livet välde in på riktigt i oss med

vi som visste var är vi någonstans?
va det bara så det va när våran dröm försvann
nu står jag kvar här med något hårt i min hals
nu står jag kvar här och vet ingenting alls

vad vi har druckit
vad vi har gått loss
och ställt åt sidan alla tvivel som har gnagt i oss
jag glömmer aldrig hur du sjöng när du brann
glömmer aldrig när min rädsla föravann
det vi har kvar ligger här i min hand 
det vi tror på rinner undan som sand
höj volymen jag tror jag når fråm
vill se till att ingen glömmer våra namn

vi som visste var är vi någonstans?
va det bara så det va när våran dröm försvann
nu står jag kvar här med något hårt i min hals
nu står jag kvar här och vet ingenting alls

dagarna går men tiden står still
och jag kan inte stanna kvar här fast jag gärna vill
jag tänker aldrig på de människor jag glömt
jag tänker aldrig på de drömmar jag drömt

Go kväll.

Sent hemkommen idag, för klev precis innanför dörren. Har vart och firat Sarah hemma hos henne. Va trevligt, vi drack lite vin och tittade på Idol. Goda pajer fick vi också, så det va fint. Är trött, inväntar Idol-resultatet sen känns det nästan som om det är dags för sängen, eller soffan i alla fall. För ikväll blir det lugnt, vi satsar på ett riktigt kalas i morgon istället.

Det va länge sen jag fick uppleva en så dålig natt och start på dagen.

I natt va katterna helt fucked up, de skrek, jagade runt på varandra och rev på soffan. Även Sarah betedde sig minst sagt konstigt, hon låg och stortjöt och skrek för att hon hade ont i halsen. En massa telefoner ringde mitt i natten. Gick upp och la mig på soffan för tänkte att det inte va någon idé att försöka längre, och jag fick rätt för det gick fan inte få någon sömn där inte. Rätt som det va vrålar mobilen att det är dags att gå upp. Så fick rulla ur soffan helt livlös och in i duschen. Men lillkatten hade fortfarande inte fått något vett i skallen så efter Sarah vaknat och gett sig iväg för att sola så beslöt sig Angelina för att lägga en stor bajshög i sängen, så det fick jag ta hand om även fast jag inte hade någon tid alls över till det. Nu sitter jag i alla fall på bussen, längtar fram till kaffet. Förhoppningsvis kan det bara bli bättre. Ha en bra dag, önskar jag både er och mig själv.

Kvällen.

Ja, nu sitter man här lite småsugen på ett Nintendo DSi och laddar upp inför kvällen, den blir antagligen inte så annorlunda mot andra denniskvällar, men ska surfa in på pizzaonline nu och beställa hem lite pizzor lagom till Idol, för är hungrig och orkar inte anstränga mig riktigt. Så det blir helt enkelt soffa, filt, tv och pizza ikväll, inte mig imot. Ha en fin kväll ni med!

Nintendo DSi.


Idag avslöjade Nintendo att de släpper en uppföljare till Nintendo DS, redan i November släpps Nintendo DSi i Japan. Den nya varianten har webbläsare, inbyggd 3Mpix kamera, SD-kort uttag och 17% större skärmar. Ökad internettillgång och sparningsutrymme resulterar även i en ny nerladdningstjänst de kallar DSiWare, alltså en variant av WiiWare som finns idag till Wii. Så det va en trevlig nyhet, dock kommer vi europer få vänta tills nästa vår innan vi får lägga vantarna på ett DSi.

Parken - Jag Har Varit Vilsen, Lisa.


Jag fortsätter tjata om Parken, för jag är i alla fall fast. Här är singeln,
men personligen tycker jag spår nummer 9, 'Vi Som Visste' är bäst.

En kort.

Har nog fastställt att jag håller mest på småtjejerna i Idol. Yazmin, Anna och Alice. Förstnämnda är sötast men vem som är bäst vet jag inte.

Ne, nu ska jag se på Efterlyst och äta nötter, trevlig kväll på er.

Ny underhållning, trevligt.

Wario Land: Shake it! är ett nytt spel till Nintendo Wii som ser lovande ut, ett hederligt gamalt plattformspel. Är på tiden att det kommer något nytt underhållande spel till Wii, för har vart väldigt dåligt med bra wiispel ett tag nu. Finns en trevlig video på spelet HÄR.

FIFA09 släpps på de flesta formaten i morgon. Själv startar jag med att satsar på DS då mitt stackars XBOX360 fortfarande är dött. FIFA08 till ds är faktiskt riktigt underhållande bara att det är så extremt ful grafik, men det jag har sett av det nya så verkar det bli aningen snyggare i alla fall.

Parken - Länge leve Parken, en riktigt bra svensk skiva. Singeln 'Jag Har Varit Vilsen, Lisa'  brukar man få höra när man lyssnar på Christer i P3, gillar den så va tvungen att kolla upp skivan, och vart inte besviken. Så ett tips till de som gillar svensk pop.

På bussen hem.

Som rubriken skvallrar om så sitter jag på bussen påväg hem, missade den förra så fick vänta en timme innan nästa kom, typiskt. Nu har bussen från stan slutat gå också så får gå hem i regnet, dubbeltypiskt.

Så det är direkt hem till soffan och Idol som gäller, med lite tur så har även Sarah lagat något gott att äta. Påtal om Idol, min favorit är helt klart Lars, gillar honom. Den där lille killen, Johan Palm är helt okej också. Men ikväll är det tjejernas tur igen, så får se om man hittar något favorit där.

Återkommer säkert något när jag är hemma sen. Nu ska jag låta min mobil spela Parken i hörlurarna. Hej.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen