Måndag.

Nu har helgen passerat och veckan börjar igen. Måndag och jag är ledig. Fortfarande stopp i avloppet. Så fick göra morgonbajsen nere i tvättstugan. Men lite bra samtidigt för då såg jag att det va ledigt så jag kan tvätta. Så nu tvättar jag för fullt och väntar på att bovärden ska komma och hjälpa mig med avloppet efter tio. Hör ni hur fantastisakt det låter. Hoppas det ordnar sig så man kan göra något vettigt av denna måndag.

Årets första grillning.



Årets första grillning ägde rum igår. Marinerad fläskfilé, ungsrostade potatishalvor med örtsmör och hemmagjord pizzasallad. Gör sig kanske inte så bra på bild men fantastiskt gott.

Bra helg.

Har vart en bra helg med fest hos Johan i fredags, lite fest här hemma med tv-spel igår och en lugn och skön söndag idag. Kikar lite på handbollen nu. Spännande. Svär över att det verkar vara tvärstopp i avloppet. Men annars så.

Helg.

Äntligen är det helg. Hade storslagna planer för tvätt och en fredagsöl. Men kände direkt när jag kom hem att det håller inte. Man lever bara en gång så tar åtta öl och går på fest istället. Bra där Dennis.


PIXLR #22 - AA.







Kanske en av anledningarna till att man vill tryckaAmerican Apparel?

Pojke vs. flicka.



En pojknyhet och en flicknyhet i t-shirtbutiken.

Äntligen.

Äntligen fredag, äntligen har det trillat in en beställning i t-shirtbutiken och äntligen fick jag tag i en vettig dam på Ellos kundservice. För jag eller datorn fick hjärnsläpp när jag betalade räkningarna i tisdags. Så hyran betalades in på Ellos PlusGiro, tog några dagar innan pengarna nådde dem men nu är pengarna äntligen påväg tillbaks till mitt konto. Då slipper jag bo i en läskig lagerlokol i borås kommande månaden. Bra.

Sony PSP2 aka NPG.


Sony har nu presenterat sin PSP2 som det ryktats mycket om på sistone. NPG är arbetsnamnet och har en 5" OLED-skärm, två analoga spakar, touchhskärm men är även tryckkänslig på baksidan, rörelsekänslig, inbyggt 3G, WiFi, GPS, kompass och kameror riktade åt båda hållen. Låter riktigt intressant.


Angie.


Vissa har det bra.

Nippon & dunks.



Jag i min egen Dennis Klarin Design 'Nippon' och nya fina Nike Dunks.

TEES!



Idag fick jag paket från tyskland med helt färska tryckta t-shirtar. Både trycken och modellen på t-shirt är helt klart över förväntan. Passformen och kvalitén på American Apparel-t-shirten är helt perfekt. Riktigt nöjd med mig själv. Bra Dennis.

Teeupdate.

I morgon är det löning, då har du fan råd att lägga 300 pix på en snygg t-shirt. Uppdaterat med ett gäng nya tryck och fri frakt gäller fortfarande med rabattkoden: AMORLEVERANS. Shoppa, shoppa, shoppa. Typ här. Puss.

Lite fest. 22.01.11.


Riktigt trevlig liten fest här hemma i lördags. Slutade med en liten visit på stan. Harry´s. Trevlgit men väldigt dimmig. Kan bero på att jag glömde äta kvällsmat. Gårdagen va långt ifrån rolig. Men nu har man repat sig igen. Ny vecka nya tag. Puss.

Soffa.


Konstigt att det går åt så mycket prylar för lite klassiskt soffhäng. Sov dåligt i natt. Har en liten katt som alltid ska sova på mig, och om hon inte gör det så ska hon sitta och kraffsa på garderoben tills någon släpper in henne. I natt hade hon beslutångest. Det är inte alltid sött.

Så humöret har inte vart på topp idag. Men inget inte kaffe, äggmacka och lite serier kan ordna. Så soffhäng med andra ord. Men har även vart lite duktig och städat lite. Får lite besök ikväll så bäst det är fint. Men nu tror jag det är klart så återgår till soffhänget.

Vitt is the shit.


Igår kom  det en vit Ballograf Epoca Bank Desk Set med posten. Stiligt som fan.

Angie.


Igår när jag skulle ta på mig halsduken så hittade jag en söt jävel i halsdukskorgen.

The Kork.



Kork är ett iPad-skal gjort av helt och hållet återvunnen kork. Väger nästan ingenting och ser riktigt bekämt och snyggt ut. Hittas här för 49.95 euro. Tror jag vill ha.

'Se så praktiskt, man kan luta det mot ett bord!'

XBMC på Apple TV.



Den välkända Mediacenter-programvaran XBMC har nu även kommit till Apple TV, iPad och iPhone. Gör att man kan streama vilken videofil som helst till sin iEnhet via hemnätverket.

Ser verkligen fram emot att testa detta på min Apple TV. Dessvärre måste man jailbreaka sin enhet för att kunna installera programvaran. Och jailbreaka Apple TV kan man bara göra via en Mac, så får nog ta och göra ett besök hos Tobban snart.

Läs mer om XMBC till iEnheter här.

Teeupdate.

Nu finns min loggo 'Glasses' i fler färger och i oändliga färgkombinationer! Och vad sägs om ett Hank Moody citat? Glöm inte att det är fraktfritt med rabattkoden: AMORLEVERANS.



Hoppa till butiken. Börjar kanske bli tjatigt. Men återkommer när jag har något annat att skriva. Som typ i helgen. Puss.

Alexis Weak.


Till Minne Av är Alexis Weaks debutalbum efter en rad sköna singlar tillsammans med Supergruppen och egna EP'n Farväl Gullmarsplan. Ett fantastiskt album dessutom. Spotify.

Fraktfritt.

Passa på att dra hem en t-shirt från mig. Använd rabattkoden AMORLEVERANS så slipper du frakten. Gäller fram till 7/2. Hoppa direkt till t-shirtbutiken.

Bra start.


Bra start på dagen. Drog mig lite extra i sängen. Sen lite shopping och efter det nya Resicence, kaffe och negerboll. Nom nom nom. Dessutom ska jag dra igång ett sprillans Two And a Half Men nu. Fint.

New tees.

Har precis beställt hem några nya t-shirts från min egen butik. Borde du med göra! Måste ta hem ett gäng på prov så jag får se kvalitén på de olika tröjorna och trycken. Dessutom är de ju så jävla snygga, så såklart att man måste ha dem.



PS. Ligger även en del nya tryck uppe nu.


New sneakers.



Älskar Nike Dunks. Kanske man förstår eftersom jag har ett par i headern. Klickade hem ett par nya idag i rött/svart. Kunde inte låta bli när jag såg att Cali hade dem på rean. Dessutom har jag ett par röda Mr.Lacy-skosnören ligger kvar i förpackning här hemma. Blir fint.

Yes, annars är det som vanligt. Jobb, mat, soffa, tv-spel, serier. Puss.

Soffkoma.


Hjärtformade tacopajer. Förbannat gott så lider av svår tacokoma för tillfället. Både jag och flickan har vart lediga idag och haft en väldigt lugn dag. Förutom en snabbvisit på sjukhuset i morse så har vi mest legat på soffan och tittat på serier. Och det har vi tänkt att fortsätta med för nu blir det CSI NY. Hej.

Bra.



Grekisk sallad i fin Rice-tallrik och våra söta kattjävlar. Kan hända att det blir schnitzel och grönpepparsås till salladen också. Sen säkert några godisnappar till Solsidan ikväll. Känner på mig att det blir en bra jävla kväll det här. Puss.

PS. Har uppdaterat med några tjej-tee´s och I Heart Nerds-tryck i butiken.

Söndag.

Yes, det blev häng med lillebror igår. NHL11 och Färjestad-matchen. Inte den roligaste matchen men blev lite spännande på slutet. Några trefemmor och trevligt häng blev det i alla fall. Idag står det söndagsmiddag hos svärfarmor på schemat. Annars vet jag inte om det händer så mycket spännande. Puss.

PIXLR #21









PIXLR #20.GIF







Lördag.

Veckan har passerat och det är helg ingen. Inte dumt. Har inga storslagna planer. Men kan tänkas att lillebror kommer över och ser på Färjestad-matchen och spelar lite med mig idag. Ser mest fram emot att ta det förbannat lugnt. Har tillbringat morgonen till att finslipa på t-shirtbutiken och några nya tryck. Det får nog bli en kopp kaffe till och lite black ops nu. Hej.

T-shirtshop.



Äntligen! Nu ligger det en ny t-shirtshop uppe och rullar på dennisklarin.se. Några få tryck bara, men det kommer flera. Valt att trycka på American Apparel t-shirtar med perfekt passform och hög kvalité så det påverkar priset. Kom gärna med synpunkter och idéer

Uppdaterad.
Pressade priserna lite så passa på att handla en Dennis Klarin Design-t-shirt nu! Jobbar på att uppdatera mina gamla tryck och ritar på några nya. Kontakta mig om ni har önskemål om tjejmodeller eller andra typer av plagg. Nu kör vi!

Hur högt.


Hur Högt - Hur Högt? (feat. Jerry Hoffmaestro & Dj Vietnaam).

Ser rött.


Alexis Weak feat. Lune - Ser Rött.

iOS 4.3.


En ny uppdatering för iPhone och iPad har släppts till utvecklarna. iOS 4.3 beta 1. Denna uppdatering innehåller en del trevligt. Speciellt den mest efterlängtade hotspot-funktionen som gör att man kan använda iPhonen som 3g-router. Det har gått att dela internet tidigare, men det har inte funkat att dela ut internet till iPad. Bara med jailbreak.

Dessutom kommer det ett par nya multitouchrörelser för fler fingrar. Bland annat kan man använda fyra eller fem fingrar och 'zooma' ut från appar så att man hamnar på hemskärmen. Dra uppåt för att få upp multitaskmenyn istället för att dubbelklicka på hemknappen och dessutom hoppa mellan öppna appar genom att bara dra höger eller vänster. Smidigt. Svårt att hänga med? Se den här videon så förstår du.

Bråket angående vad mute-knappen på iPaden ska användas till har apple också löst smidigt så att man själv kan bestämma om den ska muta eller låsa skärmens läge. Duktigt.

Ska ta och jaga reda på denna beta och stoppa in den i mina kära maskiner. Återkommer.


PIXLR #19







Vitt is the shit.



Nya lampan och nya hurtsen på plats.

Kort.

Första arbetsdagen för året avklarad. Inventering så det finns att göra. Tvättstuga nu och sen har flickan önskat köttfärssås så min kväll är bokad. Det va nog allt för nu. Intresseflagg.

Sista.

Sista lediga dagen fick ägnas åt en tur till linköping. Med flickan, lillebror och far. Trevligt. Två laxar på IKEA och en hamburgare på Max. Trevlig liten resa. Blåste presentkort på IKEA och det blev en lampa, en hurts och lite smått. I morgon är det dags att jobba igen. Smått ångest, men samtidigt blir det skönt att komma igång med något igen.


iCade


Vill ha! iCade började egentligen som ett aprilskämt av webbutiken ThinkGeek. Men eftersom förfrågan blev så stor så har den nu börjat tillverkats och kommer att gå att köpa i vår. Det är ett fint 'retro-arcade-skåp' med blåtandsjoystick. Dessutom har de ett sammarbete med Atari så det kommer dyka upp flera spel som stödjer iCade i AppStore. Trevligt. Här kan ni se en video från CES-mässan och här hittar ni den hos ThinkGeek.

Ren jävla lycka #2.


Ännu en av förra årets youtube-klassiker och ännu en som upplever ren jävla lycka.

Fortfarande.

Fortfarande besviken. Hade hoppats på något igår. Men förutom lite hockey och tv-spel med lillebror så blev det som vilken kväll som helst. Typiskt. Men men. Kommer fler helger och lediga dagar. Har i alla fall lärt mig att jag inte behöver jobba 'för mycket' för att hamna i mina svackor. De kommer hur jag än gör. Gratulerar.

Dumt som fan.

Kommer på mig själv att inte vara på så bra humör idag. Besviken som fan på mina 18 lediga dagar. Har bara vart sjuk och pank. Bortsett från jul och nyår som ändå va bra. Har två och en halv dag kvar nu i alla fall. Så hoppas på något bra.

Hugo the pimp.



Vi besökte lilla Matti och Hugo igår. Matti och jag slängde ihop lite god mat. Potatisgratäng, baconlindad kyckling och pepparsås. Busade med Hugo och såg på Let´s Dance. Riktigt trevlig kväll.

So dumb, really dumb.


Klassiker. Tänk vad man kan göra med en autotuner. Ta en titt på originalklippet också.

Ren jävla lycka.


Spelkväll.







Blev en riktigt trevlig spelkväll i onsdags med grabbarna, flickan och lill-Sigge. Så trevlig att jag önskar att vi kunde göra om det ikväll. Det är ju trots allt fredag. Hur som helst måste det göra snart igen. Så det så.

Black Ops Song.


Skön Black Ops-låt. Tack Hacke för tipset. Spotifylänk.

Lill-lördag.

Har städat och vart duktig idag. Så nu förtjänar jag något ritkgit bra. Så eftersom det är lill-lördag så kommer pojkarna över på några öl, tv-spel och hockey. Trevligt. Eftersom det är röd dag i morgon med så är det säkert några fler som är lediga och joinar. Hade visst inte mer att säga nu. Hej.

Dagarna.

Dagarna bara passerar. De arton dagar ledigt krymper. Verkar aldrig bli riktigt frisk så orkar inget. Försäkringskassan krånglar. Så jag har inga pengar. Förbannat. Va inte meningen att klaga. Men så jävla kul är det inte. Men nu ska jag titta på serier och äta glass. Hej.

Förresten, det blev inte glass och serier för mig. Precis när jag satt mig till rätta så ringde Matti och frågade om jag ville ta en promenad till Maxi. Det ville jag lite motvilligt. Behövde ändå handla och täntke att jag kunde hämta skohyllan flickan beställt.

En skohylla kan väl inte vara så tung att släpa på tänkte jag. Men helvete. En skohylla i massivt trä på 12kg råkade det vara. Så jag släpade kartongen i snön hem. Fick lite motion. Nu ska jag steka pannkakor. Sen blir det soffa och serier. Puss

Teve.



Såg Minuten på SVT1 igår för första gången. Riktigt underhållande. Men något som va ännu bättre på tv igår va No Ordinary Family på Kanal 5. Heroes rip-off. Men verkar riktigt lovande. Blir att följa. Råkade även se att Femman börjar visa The Cleveland Show från början ikväll. Klockan 23. En av mina absoluta favoritserier. Så om du gillar Family Guy och har missat denna fantastiska serie så får du inte missa det nu.

Söndag.


Idag när jag hade vägarna förbi ONOFF hade min keybord-docka kommit. Väldigt meningslös men även väldigt snygg. Funkar riktigt bra och man behöver inte ha någon kabel i för att tangentbordet ska funka. Smidigt med speciella iPadknappar. Hemknappen, sök, ljusinställning för skärmen, skärmlås, volym och iPod-styrning.

Annars är man fortfarande trött efter sjukdom och helgens bravader så är väldigt lugnt här hemma. Det blir diamglass, ostbågar och se 'Minuten' på SVT1 ikväll. Verkar riktigt kul. Nu blir det soffa igen. Hej.

Nyårsafton.


Några få snapshots från nyårsafton hemma hos Tobban och Emma. Mycket trevligt.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen