Gubbmorgon.

Fick ärva min gammelfarmors gungstol och min morfars whiskyglas igår. Tänk va härligt gubbig jag kan vara nu!

Vårsol och våfflor.


Macklemore.

 
 
Lite kär i den här karln.

Tillbaka på jobbet. Det är kallt. Det är väl allt.

Dennis, katt, bättre.

Fortsatte att vara sjuk. Så vart hemma från jobbet även idag. Men känns väl bättre nu. Är mest trött och frusen nu. Satsar väl på att kunna jobba i morgon iaf. Blir så rastlös av att bara ligga på soffan. Hockeykväll ikväll igen. Fjärde raka och slå ut Modo ikväll då. Trevligt.

Typ skit.

Kom hem helt slut från jobbet igår. Tänkte att ett gubbvil skulle hjälpa. Men icke. Kom med feber istället. Fick ställa in taco och filmmys. Känns inte bättre idag. Jag som skulle jobba företagsmässa, ha hockeykväll coh fira St. Patricks day. Fy fan. Har vart såhär flera gånger nu. Att hög feber kommer och hälsar på 1-2 dagar bara. Ont i bröstet med. Men tror inte mitt hjärta kommer lägga av än. Det tål mycket stryk. Men jag har vart dum som jobbat och festat lite med feber den sista tiden. Måste ge det tid så jag blir helt kry. Men finns fan inte tid. Det ger sig. Hockeyn tänker jag fan inte missa i alla fall. Får ligga här och skutta i soffan med mina febersvettningar. Kvartsfinalerna har vart så jävla bra. Och Färjestad lär ta den tredje idag ockå. Härligt.

Panda Da Panda/Långsamt ner


H.H/Det kommer aldrig va över för mig.


Fint.

Vackert påväg till jobbet idag. Och iskallt. Avslutade med en fika på stan med lite vänner igår. Det va välbehövligt. Fina vänner man har. 

.

Tog ledigt eftermiddagen för att göra ingenting. Kände att jag verkligen inte va på banan idag. Bara druckit kaffe, lyssnat på musik och tänkt hela eftermiddagen. Ibland behövs det fan. Hinner aldrig med.


Snö?


Annars.

Annars rullar det mest på. Jobbar, odlar skägg, hockeykvällarna är igång igen. yepp. Allt.

Hej X.

Typiskt. Man skulle vakna till en sån dag idag. Och det finns väl inget som förklarar det bättre än vad jag skriver till..

Hej X. Hoppas du mår bättre och återhämtat dig! Jag har nog inte gjort det riktigt än. Du sa det på något speciellt sett den här gången, att du inte kommer bli kär i mig igen. Det kändes så definitivt. Inte för att jag någonsin egentligen trott det. Bara hoppats lite. Men kan kanske vara bra att det sjunker in för en gångs skull. Det stör mig bara att det stör mig så mycket och allt du betyder. Allt annat är så himla bra och jag mår egentligen bättre än säkert någonsin. Men ändå är det bara dig jag saknar. Samtidigt som jag vill att den känslan bara ska försvinna så vågar jag inte släppa det helt. För jag vill så gärna. Men nån jävla dag släpper det väl ändå. Kanske. Vet inte varför jag skriver... Ta hand om dig. Kram

Ja. Det känns bara så konstigt och jobbigt. När du verkligen vill gå vidare. Jag vill inte ens. Och vågar inte. Vågar och kan inte öppna mig för någon annan. Och jag vågar inte ens tänka på hur det är för dig. Du kunde ju göra det tillochmed när vi va ihop. Men då längtade du alltid tillbaka till mig. Inte längre. Hatar bara att allting ska vara du. Jag borde kommit längre. Men. Orkar inte ens tänka på det. Hatar att jag ska vara så jävla komplicerad. vill med bara kunna byta ut folk som alla andra. men nu kan jag knappt vara mig själv med dig längre. så nu är jag lika konstig och tafatt med alla. Tacksam att du tänker så, önskar bara du skulle vilja ge mig det livet istället. Va dumt, hoppas du kryar på dig snart. Jag mår bra annars. Trött bara, känner mig aningen utarbetad. Men blir såklart 6 dagars jobb även denna vecka. Men har man något att göra iaf. Kram

Ja, utan tankar och känslor vore man väl ännu mindre än vad man är idag. Man måste ju byta ut om man inte kan och får ha kvar någon i livet. Och inte klarar sig själv. Men egentligen klarar jag mig väl ganska bra själv. Det är bara utan dig jag blir så vilsen.


Måndag igen.

Idag fick jag grejerna jag beställde. Superfint alltihop! Har passerat en rätt bra helg också. Två trevliga kalastillfällen. Lite utgång med bowling och trevligheter. Och lite bajs också. Men men. 

Shopping.

Inte bra att vara uttråkad och inse att man faktiskt har ett kreditkort. Spräckt min shoppingbudget för den här månaden för länge sen så varför inte skjuta upp betaningen lite. Logiskt. Men nya skor, kamerastrap och en ny dataväska är sånt man måste ha. Bra Dennis.

Turbo.

Oj, den här veckan har verkligen flugit förbi. Antagligen för att jag va ledig i måndags. Och i morgon jobbar jag kväll så tar väl ledigt förmiddagen. Skönt när det rullar på så bra. Man hinner knappt med själv. Men om det går i en rasande fart framår så hinner man kanske inte sakna så mycket bakåt. Men bara kanske. 

Bra måndag.

Bra ledig måndag. Snabbt jobbmöte bara, sen lunch, tv-spelasdate och en dag som avslutades med en öl och ett kinabesök med en vän man inte träffat på evigheter. Bra skit.

Kalashelg.

Piggnade till sen under helgen som tur är. Så har både jobbat lite, vart på '22'- och 10årskalas. Så har vart en riktigt trevlig helg ändå.  

Inte tid att bli sjuk.

Legat nerbäddd hela förmiddagen. Blev hängig som fan. Åkte ändå ner till jobbet en snabbis för att se om det va något jag kunde göra innan kvällen. Både fullbokad EfterJobbet och Lasse Stefanz ikväll. Men fick visst åka hem och lägga mig igen. Så blir nog inget mer jobb för mig idag. Hade i alla fall tänkt åka ut och fotat lite. Men orkar nog inte ens det om jag ska må såhär. Fan också. Hoppas att jag känner mig bättre i morgon. För då måste jag jobba när jag har en Operavisning. Kämpa Dennis.

Några dagar.

Ännu ett par dagar har passerat. Lite trevliga luncher med vänner. Biopremiär på jobbet av Nitro Circus 3D och en liten utgång i onsdags. Trevligt allt ihop. Sprungit ihop med henne ett par ggr. Så saknar den jäveln igen. Typiskt. Men annars är allt fint, jävligt fint tillochmed.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen