Puss.

Oj, vad veckorna går. Hinner knappt med. Men det är bra att det händer lite, för det gör det hela mycket roligare. Är inte så mycket mer än jobb dock. Hade verkligen inget att berätta nu men fick dåligt samvete för att det va så längesen jag bloggade nu. Så återkommer när jag har något mer spännande. Puss.

Hjärta Vs. Hjärna.

Ibland undrar man hur hjärna och hjärta samarbetar. Min hjärna kan vara rätt smart ibland, men mitt hjärta måste vara efterblivet.


Fredag IGEN.

Oj, veckan har bara flugit förbi. Har visst glömt att blogga på hela veckan med. Har mest vart jobb. Lite shopping och tv-spel. Trodde det skulle bli jobb hela helgen med. Fick ledig ikväll iaf. Men i morgon ska jag vara på plats. Tror det får bli lite lugnt fredagsmys med familjen ikväll faktiskt. För ska ändå ner till bror och hämta ny bil. Så blir väl kvar där. Han har styrt upp en Golf åt mig igen, har inte sett den än men det lär väl bli bra. En kombi va det dessutom. Hade väl inte mer att skriva nu. Ta hand om er. Tja.

Söndagsmys.

Helgen har vart riktigt bra. Mycket jobb. Barnvakt. Men allt har gått bra. Hann med lite helgfirande med tv-spel och några få öl på lördagkvällen tillochmed. Skönt att det blev lugnt för haft en obakis och skön söndag. Riktigt söndagsmys fick det bli nu ikväll. Så skönt. 
 
Ibland inser jag hur jävla bra jag har det nu. Hoppas det fortsätter såhär. Har tillochmed vant mig med att vara själv. Bra Dennis. Fortsätt så.

Fredag igen.


Blir jobbhelg i helgen. Vi har Wallmans på besök igen så det blir sent både fredag och lördag. Där i mellan ska jag hinna vara barnvakt åt mina flickor också när deras föräldrar åker till Ullared. Så blir en fullspäckad helg. Håller tummarna att det inte blir allt för sent på lördag eller att jag kan smita tidigare så jag hinner med en bastu och några öl med Tobban. Igår i en svag stund på lunchen så råkade jag beställa lite på Caliroots. Det kom redan idag innan lunch! Shit va bra jobbat. Vill ha mer mer mer! Men det får vänta lite. Finns fullt med kepsar, skor, skjortor och tee's jag vill ha på deras höstrea nu. Skönt att jobba sent idag ändå. För fick sovmorgon och hinner fika/lunch med Jånni innan det är dags att ge sig iväg till arbetet. Trevlig helg på er nu.

Ont om tid.

Blev varken hockey eller mässa i helgen. Börjat heltid nu med så det blir ännu mer jobb. Har inget spännande att berätta men nu fick ni lite bilder att hitta på iaf. Hej.

Natti.

Hade nog inget att skriva egentligen kom jag på. Fortfarande osäkert vad det blir i helgen. Om det blir någon hockey eller spelmässa. Hoppas fortfarande. Idag har jag vart ute och ätit med lite vänner. Det va trevligt. Och nu ska jag gå och lägga mig. Go'natt.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen