Söndag.

Är trött på att inte känna mig frisk. Men det kommer väl. Har startat dagen med kaffe och pizzafrukost. Bokat 'Luftslottet som sprängdes' på på blu-ray. Så då känns det såklart lite bättre. Flickan har precis åkt iväg på dop. Hennes mammas systers bebis dop. Känner mig lite elak som inte följde med. Men vad ska man göra.

Känner mig aningen spel och filmsugen, men har inte en aningen om vad jag skulle spela eller se på. Typiskt.

Kvällen.


Det blev pizza, två öl, sällskap av älsklingen och Matilda, Melodifestivalen, chips, dipp och Bröllopsfotografen på DVD ikväll. Hemskt trevligt faktiskt.

Trött men trevlig.


Världens sötaste Alice äter spaghetti.

Vaknade febrig och trött även idag. Men Rickardo tvingade med mig till jobbet i alla fall. För han skulle inhandla ny helikopter av oss. Hängde där någon timme och samtalade med chefen och plockade ihop det Rickard skulle ha, övervägde att stanna men det blev inte så. Men trevlig liten tripp ändå.

Har lekt lite med brorsbarnen nu på eftermiddagen, Marcus ringer var och varannan dag och vill komma och spela Playstation 3. Men idag ville även lilla Alice med. Får hoppas jag inte smittade dem med något. Men blev en trevlig liten lekstund i alla fall.

Nu är det kväll och det blir Melodifestivalen och pizza ikväll. Matilda, Ewe och Jonas ska visst titta förbi också. Känner mig helt okej nu så får hoppas man orkar stå ut med de jävlarna. Får kurrera sig med en kall. Blir nog även en trevlig kväll, så en trevlig dag helt enkelt.

Sjukling på tur.

Ännu en sjukdag har passerat, trodde jag skulle må bättre idag än vad jag gjorde. För kände nästan inte av febern igår. Men mådde kass idag ändå. Men Tobban hörde av sig och skulle till stan så jag kunde följa med och fixa till min frisyr lite. Även fast jag inte va i något skick för det. Men det gick bra. En Liten Mc Donalds-lunch styrde vi upp också. Så en liten trevlig tur vart det. Trevligt.

Vårshopping?


Som jag nämde för någon dag sedan så är jag riktigt shoppingsugen. Har fudnerat lite på det där och kommit fram till att jag borde inhandla en ny hemmabioförstärkare, min är typ från 90-talet. Dock en Technics så det är inget skit, men har för lite inställningsmöjligheter.

Har länge kikat på en från Harman/kardon, AVR155, den är vacker och inte så farligt dyr. Jag är inte kräsen så behöver inte det bästa, så tror instegsmodellen duger fint för mig. Sen har jag länge velat ha samma Harman/kardon-högtalare som Tobban har. HKTS11. Stor snygg sub, 4 satelliter och en center. Blir snyggt ihop.

Sen har flickan och jag bestämt att vi ska köpa oss en Nikon D3000. Så den tycker jag det är dags att inhandla snart med. Ska antagligen till Netonnet på måndag, de har både D3000 och förstärkaren till riktigt bra priser, så kontot ligger lite illa till tror jag. Vi får se hur det går.

Så det önskar jag mig. Tack



Force Dynamics.


Force Dynamics är namnet på detta svindyra speltillbehör som ska ge den mest verkliga spelupplevelsen i bilspel. Tror den ligger på runt 300 000 kronor och finns i ett gäng olika utföranden, både aningen billigare och dyrare. Men för den som sitter på lite för mycket pengar och inte vet vart man ska göra av dem så kan det kanske vara en bra idé att inskaffa en, eller två. Men att koppla det till Super Mario Kart till SNES känns väl lite overkill?

Se Ken Block testa den mest avancerade.

Bättingsvägen.

Febern har backat lite så känner mig äntligen lite bättre. Orkade tillochmed göra frukost alldeles själv idag och så har jag orkat städa några minuter. Skönt att orka sig ur sängen och soffan ett tag.

Nästan så att jag överväger att åka och handla mig ett spel eller klippa mig, har inte vart ute på fyra dagar så känns som att det kanske vore bra att komma ut lite, samtidigt som det kanske gör det värre. Men får se, känner på mig att det inte kommer hända så mycket idag.

Uppdatering. 22.14
Tog mig aldrig iväg någonstans sen idag. Orkade aldrig. Gick dock och handlade i butiken 50 meter här ifrån, det räckte för att febern skulle komma tillbaks. Annars har det inte hänt så mycket idag. Blivit lite skärmd av God Of War III-demot och kikat på tv mest. Natti.

Skyskrapa för katten.


Det är inte lätt med katter, min stackars soffa är ganska mörbultad. Lillkatten Anige har lärt sig men gammelkatten missy fattar fortfarande inte att hon ska klösa på klösbrädan och inte någon annanstans. Här är i alla fall ett snyggt alternativ. Skyskrapor i wellpapp som katterna kan gå lös på som King Kong. Man hittar dessa på GiftLap för endast $19.95.

Super Mario Galaxy 2.


En ny trailer på Super Mario Galaxy 2 till Nintendo Wii. Man blir lite sugen på att starta upp sitt gamla Wii igen, va länge sen jag spelade på det. Har knappt spelat något på New Super Mario Wii. Är nog dags.

Vårshopping.

Känner verkligen för att shoppa för alldeles för mycket pengar nu till våren. Önskar mig ett par Nike Air Max 1, en fin Casio-klocka, nya Edwin SEN-jeans och en hel drös t-shirtar.

Men tror det får vänta lite. Men vilken jävla bra smak jag har.


Ny spis.


Alldeles för tidigt i morse kom bovärden och en elektriker och plingade på dörren. Jag vinglade upp naken med feberkoma. Fick skämmas för det såg ut som fan här hemma. Men nu har flickan vart duktig och städat lite, försökte hjälpa till jag med men är lite för sjuk för ansträngningar. Fint med ny spis med keramikhäll.

Sjukdagar.


Starten på den här veckan har verkligen varit hemsk. Och det fortsätter. Hög feber, snorfylld och så sjukt ont i hals och öron. Är inte van att vara sjuk så blir riktigt kinkig.

Fick tillfälle att se filmen Funny Pepole i alla fall. Fruktansvärt bra film. Trodde det bara skulle vara komedi men oerhört bra drama i den filmen också faktiskt. Måste ses.

Skulle ha jobbar igår och idag, ingen lust att ta sjukdagar så tagit ledigt dessa två dagar istället för hade ett gäng timmar sparade. Men känns som det kommer krävas någon mer dag att bli frisk så skulle gissa på att det blir någon sjukdag ändå. Typiskt.

Heavy Rain till Playstation 3 släpps idag, skulle vilja ha det. Men är verkligen inte i något skick för att ta mig någonstans. Har en presentcheck på ONOFF med så hade knappt blivit dyrt. Vill bli firsk. Behöver klippa mig också. Har en aning ojämn frisyr nu efter att ha blivit rakad på fyllan i fredagsnatt.

Frågan är om jag ska klippa ner håret till min vanliga frisyr eller om jag ska spara min synth/emo/rockabilly-frisyr. Har trots allt fått några fina ord om min nya frisyr.

Så dags att bli frisk så att man kan komma tillbaks till jobbet, skaffa sig en frisyr och nytt spel Kom igen nu.


Fireflies.


Ännu en fantastisk låt. Owl City - Fireflies. Snygg video med retroleksaker.

Sjuk.

Har lyckats bli sjuk. Fått huvudet fullt med snor, sjukt ont i hals och öron och har feber. Känns rätt så meningslöst faktiskt. Så har tillbringat en väldigt lugn dag här på soffan efter att jag vaknade här febrig och svettig sex i morse. Lagom till hockeyn dock, så alltid något.

Söndag.

Helgen har nästan passerat. En ganska så trevlig helg faktiskt. Vart aningen lugnare än planerat igår men ändå en trevlig kväll. Är trött som tusan idag, men lite kaffe och alldeles för sen frukost kanske tar hand om det. Ha en fin sönderdag.

The Spell.


Alphabeat - The Spell. Bland det bästa jag hört, sötaste jag sett.

En kväll.

Trevlig liten kväll igår. Startade hos lillebror med hockey och öl. Sen Harry´s med 170kr inträde för att Barbados skulle visa upp sin nya knappt könsmogna sångare. Men det va väldigt trevlgit faktiskt. Sen hem för lite efterfest där Sarah och Emil klippte mig. Eller rakade mig, på sidorna. Så stiligt så, aningen ojämnt bara. Nu lagar jag husman och laddar för en ny trevlig kväll. Hej.

Min nya sponsor.

www.kuken.com. Beställ ett fläktsystem från kuken i kina.

Fredagskänsla.

Det är fredag idag, och för första gången på rätt många veckor kan nog den riktiga fredagskänslan infinna sig nu när jag inte jobbar i morgon. Dessutom blir det OS-hockey och öl ikväll på Lillebrors inflyttningsfest bara ett kvarter här ifrån. Trevligt.

Ska ge mig iväg till jobbet snart, får skjuts av Rickardo så hinner nog handla lite nu innan. Perfekt. Trevlig fredag på er.

Eftermiddagsfika.


Kom hem från jobbet för en stund sen. Fikar lite. Kaffe, maryland cookies och daimglass. Inte dumt alls. Kikar lite på OS men tycker inte det är så upphetsande. Trevligt med två guld dock. Men ser fram lite emot fredagens hockeymatch, då blir det öl, hockey och inflyttningsfest hos lillebror.

Gammal mat.


Maten från i söndags. Potatisgratäng, helgrillad kycklingfilé och vitlöksbaguette.

Ingenting.

Jobbat idag, kommit hem och diskat och städat. Fick fixa ett stopp i avloppet med, vart tvärstopp i duschbrunnen. Jätte upphetsande. Är trött och har tråkigt som tusan. Vad ska man göra?

Hold me.


Aningen sen, men tyckte att det här va en trevlig Alla hjärtans dag-hälsning från Capcom.

Ikväll.

Ikväll blir det trerätters här hemma. Räkor på rostad vitlökbaguette till förrätt, potatisgratäng och kycklingfilé till huvudrätt och daimglass till efterrätt. Blir nog inte dumt alls.

Låter lite bättre att säga att man ska äta trerätters istället för att vara ärlig och skriva 'ikväll ska vi svulla'.

Kan hända att det blir lättsaltade chips och paprika/chili-crème fraiche och en film på det sen också. Livet som fet är fantastisk.

Såg filmen I Love You Man på blu-ray tidigare idag. Riktigt riktigt bra och rolig film. Får se vad det kan bli för film ikväll. Har Twilight på blu-ray och Sommaren med Göran att välja på.

Hjärtat.


Idag är det alla hjärtans dag. Det här är en bild från igår på flickan som jag älskar.

Igår.



Började gårkvällen med FIFA och en öl med lillebror här hemma, sen vidare till Johan för fylleslag. Riktigt trevlig kväll faktiskt. Trevligt.

Buss.

Sitter på bussen på väg hem från jobbet. Har vart en ofattbart bra dag på jobbet idag för att vara lördag. Skönt. Är lycklig och laddad inför en bra kväll hos Johan. Ska hem och spela FIFA med lillebror. Så den här dagen kan inte bli annat än bra.

Dagarna går.

Dagarna, vekorna och månaderna går så förbannat fort. Men rätt skönt, för man väntar mest på att det ska trilla in lite pengar på kontot så att man kan handla något nytt trevlig som lyser upp tillvaron tills man får pengar nästa gång. Eftersom tiden går borde det även innebära att det blir vår snart.

Annars händer det inte så mycket. Jobbar, äter, sover - på soffan (så jag får se på tv ända till halv ett om jag vill) och försöka hålla lite ordning omkring mig.

Igår va lillebror här och åt igen, han va lite krasslig och orkade inte laga mat själv. Då får man ställa upp som storebror. Lagade Potatismos (skulle vart bara potatis men råkade koka sönder), köttbullar och gräddig löksås. Lite lingon också. Gott.

Nu ska jag knalla ut i kylan och ta bussen till jobbet. Hej.

Bygg ditt eget iPhoneställ.




Nu när både SVT Play och TV4 Play finns som iPhone-app vill man gärna kunna avnjuta dessa lite mer stationärt. Allt som krävs för att lyckas med detta är ett uträtat gem, lite ståltråd eller som i mitt fall en liten bit mässingtråd.

Sen är det bara att vika två små stopp i ändarna, en botten och en rygg. Sex enkla vik. Sen är det bara luta sig tillbaks och avnjua ett avsnitt Landet brunsås.

Landet Brunsås.



Ni har väl inte missat serien Landet Brunsås på SVT? Ett program om svensk matkultur med Erik Haag, Lotta Lundgren och Henrik Schyffert. Måste säga att det är bland det bästa som går på tv just nu. Det är snyggt, roligt, intressant och väldigt lärorikt. Förbannat bra.

Onsdagar 20.00 SVT2.

Phonofone II.


Den här vackra skapelsen är inget annat än en iPod/iPhone-högtalare i keramik designad av kanadensiska Science and Son. Den förlitar sig helt på den gamla tekniken. Akustiken från en klassisk trattgramofon, så ingen ström behövs. Man fäster sina hörsnäckor i två hållare på ovansidan och akustiken gör att man får en volym upp till 55 decibel. Smart och snyggt.


Två törstiga katter.



Våra katter är lite tokiga och tror att de är lite finare än vanliga katter. Det är de givetvis också. Men de vägrar dricka vatten ur en skål som vanliga katter, de dricker bara om det är vatten ur ett glas, och helst ska det stå på soffbordet.

Tyckte de va så söta när de satt och drack ut samma glas förut så va tvungen att fota det. Sött att se dem blivit så bra vänner för i början va de inte så snälla mot varandra. Missy och Angelina, de är för söta.

Kvalitetstid?


Har tillbringat dagen på jobbet. Är precis hemkommen och har tvättstuga nu. Slår ihjäl några minuter med senaste Residence och en kopp kaffe innan det är dags att springa ner och ta hand om tvätten igen. Annars händer det nog inte så mycket ikväll. Blir mest att vänta på att flickan ska komma hem från jobb och träning. Äta. Tv/soffa. Sova. Hej.


Tv-spel och fika.



Har haft lillebror här hela eftermiddagen. Spelat tv-spel. FIFA10 mest men har precis bytt över till NHL. Fikat lite har vi gjort också. Kaffe, jordgubbsaft, chokladbeskvi och maryland kakor. Trevligt. Och jag har bjudit på varmamackor också förresten.

Tog en snabb sväng till jobbet med Rickard i förmiddags. På min lediga dag. Men han hade craschat helikoptern och behövde nya rotorblad. Klantarsle.

Ska återgå till att spöa lillebror nu. Hej.

Hemma hos.


Har börjat på ett 'hemma hos'-album på fotosidan. Innehåller inte så många bilder än men ta en titt. Fler lär dyka upp.

Fotoalbummet är hämtat från dennisklarin.se.

Ensammys.


Har legad nerbäddad i soffan och sett på Year One på blu-ray. Ingen toppenfilm direkt men rätt rolig. Så dålig att den blir bra. Nu ska jag äta vårrullar och hoppas jag kan hitta något mer trevligt att se på. Har som sagt I Love You Man att se på blu-ray med, men tror även flickan vill se den. Hej.

Annars.

Ledig måndag och jag är fortfarande trött efter helgens bravader. Flickan ska åka och träna så blir ensam några timmar. Har två blu-ray från Lovefilm att ta mig igenom. Year One och I Love You Man, så tror det får bli en film, eller kanske två nu. Ska bara städa, fixa och ta en dusch först tror jag. Hej.

Lördagsmiddag.


Det blev en fantastisk kväll i lördags. Trerätters middag. Kräftsoppa, pressad potatis, pepparsås, fläskfilé och sen hemmagjord diamglass på det. Sen Melodifestivalen, spelade pictionary och charader, bastubad, trevligt häng. Riktigt fin kväll.

Gjorde en storslagen nakenvurpa i stentrapp påväg in från ett snöbad. Har ett skapligt skrapsår över hela ryggen. Så kan det gå. Bästa kvällen på länge. Man tackar.

Fotoalbummet är hämtat från dennisklarin.se.

Tar helg.

Nu har jag jobbat klart för veckan. Trevlig dag på jobbet även idag, för Rickard tittade in igen och inhandlade en helikopter av mig. Va knas med kontrollen dock så vi fick meka lite och helikoptern försökte hugga av mitt finger, men lite mitt eget fel kanske eftersom jag råkade dra ut fel kontakt. Pucko.

Hemma nu, snabbt som bara den för åkte med rallyrickard hem. Ska väl bara ta det väldigt lugnt ett par timmar nu innan det är dags att ge sig iväg till världens bästa Tobban och Emma på middag och kalas. Trevligt.

Det är fredag.

Jag har jobbat, ännu en bra dag på jobbet. Datahjälp av Rickard även idag och skjuts hem. Hem för att diska, dammsuga, äta hamburgare och se på Let's Dance. Jobbar i morgon. När man jobbar lördagar känns det aldrig riktigt som fredag. Typiskt. Men morgon kväll ser jag fram emot för då blir det middag och fest hemma hos Tobban och Emma. Trevligt. Nu tog bokstäverna slut. Hej.

Kväll.

Ännu en dag har passerat. En rätt bra dag på jobbet. Pizzalunch med Peterchef och datahjälp och sällskap av bästa Rickard. Dessutom gick det rätt bra i butiken. Bra Dennis. Lugn kväll hemma nu. Finslipat lite på dennisklarin.se. Men nu blir det mest tv och lite godis. God kväll.

Sonic 4.


SEGA har avslöjat ett nytt Sonic-spel. Ett klassiskt 2D spel i 3D. Sonic är hemma igen och det här kan bli riktigt intressant för oss som gillar 'retrospel'. Kommer i sommar till PSN, Xbox LIVE Arcade och WiiWare.

Förpackningsdesign.



Idag har jag försökt mig på lite förpackningsdesign. Har gjort 'påsupphängingar' till några produkter vi direktimporterar och säljer på jobbet. Aningen trevligare än att bara hänga upp små 'knarkpåsar' på väggarna. Både Peterchef och jag vart ganska nöjd.

Lugn dag.

Har haft en väldigt lugn dag ensam här hemma. Lite webbdesign och en hel del serier. How I Met Your Mother, Two And A Half Men, The Big Bang Theoey, The Cleveland Show, Family Guy och The Simpsons. Somnade en liten stund på soffan, så pass lugnt har det varit.

Men nu är jag inte ensam längre. Både flickan och hennes lillasyster är här. Vi lagar lasagne och sen blir det antagligen mer tv-mys. Go' kväll.

Ny design del 3.


Har lagt till en iPhone och en kaffemugg, det får nog räcka nu innan det blir för mycket. Men fint blev det. Den ligger uppe på dennisklarin.se, så ta en titt.

Det blev en trevlig dag idag. Barnvakt, mycket PS3 och webbdesign. Marcus åkte hem vid sex men Jesper vart kvar och åt kvällsmat här. Jag gjorde Dennisbiffar, yoghurtsås och klyftpotatis. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med flickan. Go' kväll.

Ny design del 2.


Nu ligger den uppe. Den nya designen för dennisklarin.se. Har bara börjat men är rätt nöjd själv faktiskt. Fan va duktig jag är.

Barnvakt.


Är barnvakt åt den här lilla skitungen, brorsonen Marcus. Eller rättare sagt så är det väl mitt Playstation 3 som är barnvakt. Men det gör inte mig något för då hinner jag designa lite hemsida. Har precis laddat upp grunden till nya designen på dennisklarin.se nu.

Har även haft lillebror här hela dagen, för har lärt honom att betala räkningar på swedbank för han har precis bytt bank. Sen vart han också kvar tillsammans med mitt Playstation 3 och Marcus.


Ny design.

Något i den här stilen hade jag nog tänkt mig. Vad tycks?


Dennis ritar.


Plockade fram det gamla Wacom-ritbordet och skissar lite. Jobbar på en ny design för dennisklarin.se. En sko, en phonokabel och en Dennis har det blivit än. Gillar det enkla och avskalade när man bara ritar konturerna.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen