Kväll.

Det blev Johan, Jånni, Tex som ställde upp och bjöd på en tur till M-Blommor. En trevlig liten tur med shopping av blommor och en whopper från Burger King. 500kr blommor vart det, nu har vi lite i fönstren i alla fall. Äntligen.

Lagar mat nu. Hemmagjort potatismos och fransk fiskgratäng blir det, så förbannat gott. Det blir 'I en annan del av Köping' till maten. Har spelat in det så ser det med lite fördröjning.
Hi-Tech. Ha en trevlig kväll.

Världens bästa Tobbe.


Han är så förbannat skön Tobbe från 'I en annan del av Köping'. Kan se det här klippet hur många gånger som helst. 'Vad kostar den där, 1000 spänn?'

No offence Tobban, men du är Tobban i min bok och där är du världsbäst.

Gårdagen.

Hamnade hos Tobban och Emma sen till slut. Visning av det fantastiska huset, några öl och morgan. Samtal om allt och ingenting framför brasan. Det va trevligt och skönt att det inte vart så hårt. Idag vet jag inte vad som händer. Kanske blir lite barnvakt och bus med Marcus, brorsonen. M-blommor kan det bli med, behöver blommor och krukor. Men måste ha skjuts hem då för kan inte ta ut några stackars blommor i det här vädret. Vilken jävla looser man är som inte har körkort själv, måste fan bli ändring på det. Är fan vuxen.

En lördag.

Ännu en för lugn dag på jobbet. Sen Sigrids 15årskalas. Hem och städa, diska hänga upp nya gardiner. Tog en välförtjänt öl. Nu sitter jag mest här och väntar på att något ska hända. Det är en fest här i kvarterat, Tobban och Emma kanske ville visa och supa in huset, lillebror ville att jag skulle komma och se på Barcelona-matchen. Men vet inte vad som händer än. Sånt som märks. Trevlig kväll.


En fredag.

Lugn dag på jobbet. En tur till IKEA utan vidare shoppinglycka. Sen köttfärssås och Solsidan. Det va den fredagen det. Upp och jobba i morgon, hoppas på en lördagkväll med lite lycka.

Svordommar&fotboll.

Igår kväll när jag stod och svor över att bussen hem va en halvtimme sen så ringde lillebror och talade om att han va sugen på pizza och FIFA10 på Playstation 3. Som storebror är det bara att ställa upp då. Så det blev en trevlig kväll med tv-spel och pizza faktiskt.

Nu sitter jag på bussen påväg mot jobbet igen. Efter jobbet blir det lite IKEA. Hej.

iPad del 3 - video.


Appels egna 8 minuter långa kärleksförklaring till iPad´s design och uppbyggnad.


Engadgets första hands-on med Apple iPad.

Lunchdags.

Sitter på jobbet och smaskar på min lunch nu. Kycklingsallad med ris, gurka, tomat, rödlök, majs, ostkuber, ägg och grillad kyckling. Gott.

Har mest ordnat med lite annons och webbutiksbilder idag, men nu tog batteriet i kameran slut. Typiskt. Men efter lunchen är det dags att öppna upp butiken så får förhoppningsvis lite annat att göra då. Om någon tar sig in för är aningen insnöad här.

Har dåligt med planer, önskar att något händer snart. Något trevligt. Blir kanske en tur till IKEA efter jobbet i morgon iförsig. Spännande. Måste handla lite blommor, krukor, gardiner och lampor, för alla våra fönster är helt tomma. Lite tråkigt. Vet inte om man kan hitta något passande på IKEA men vi får väl se.

Nu ska jag återgå till ätandet. Hej.

iPad del 2.


Som man kunde ana innan så är iPad i grunden en förstorning av iPhone och iPod Touch. Den använder sig av en uppdaterad form av iPhone´s oprativsystem. Har en 9,7" IPS skärm med en upplösning på 1024x768 pixlar. En vikt på 680 gram och 730 gram för 3g-versionen och är 12,7 mm tunn.

Chipet är egentillverkat och heter Apple A4, processorn är på 1 GHz. Inbyggt hittar man också WiFi, blåtand, accelerator, högtalare, mikrofon och iPod-kontakt. 3G-modellen har även inbyggt GPS.

Batteritid på 10 timmar och standbyläge på hela 30 dagar, alltså en hel månad.

En ny funktion som lanseras tillsammans med iPad är iBook där man kan köpa e-böcker och tidningar för att lätt läsa i sin iPad. Även köp, hyrning och visningar av filmer och tv-serier är något de satsar på med iPaden.

Priset varierar från den enklaste modellen med 16GB inbyggt minne för 499 USD upp till en med 64GB minne och 3G för 829 USD.

iPad finns på marknaden om 60 dagar, 3G-modellen inom 90. Internationella avtal kommer i juni, så för oss här i svergie dröjer det antagligen ett bra tag.

Nu har man något att längta efter. 


iPad.



Nu har de visat den, iPad va namnet. Mer kommer.

Måste äta kycklingsallad nu.

Kyckling och äpple.

Hej, här sitter jag och dricker kaffe och lagar kycklingsallad. Eller kycklingsalladen lagas ute i köket såklart, blir så bökit att styra med sånt här.

Väntar på att Apples presskonferens i Yerba Buena Center i San Francisco ska börja, den börjar nu vid sju svensk tid.

Antagligen 'bara' deras tablet de kommer visa och en ny uppdatering till iPhone OS. Det är vad det har skvallrats om i alla fall. Blir spännande hur som helst.

Ne, nu är det bäst att jag ser till så att inte katterna äter upp kycklingen där ute. Hej.


Buss.

Blev ännu en flyttdag igår. Så är lagom trött och mör idag. Men är tillbaks till jobbet som gäller idag, sitter på bussen påväg in nu. Återkommer med något mer intressant ikväll. Kan vi hoppas. Hej.

Flyttdag.

Idag flyttat lillebror hit till mina kvarter och mina favoriter Tobban och Emma flyttar till hus. Blir svårt att hjälpa till i båda flytterna så blir lillebror jag ska flytta med idag. Men får hoppas att man har tid att åka och ta en titt på Tobban och Emmas nya hus i alla fall.

Så det blir min dag det, ska starta den nu med en gigantsik kopp kaffe känner jag. Hej.

Söndag.


En väldigt lugn söndag har passerat. Mesta tiden har tillbringats i soffan och i sängen. Flickan har vart iväg så jag har legat ensam på soffan och snaskat på en kebabpizza och sett på Ice Age 3 på blu-ray. Helt fantastisk bild på Ice Age, animerat ska verkligen ses i full-hd.


Det blev lite kalas här igår. Började med att jag mötte Matti på stan när jag va påväg hem från jobbet. Åt lunch med honom och Erik på Chill Out. Freterad kyckling, ris och sötsursås. Supergott. Sen följde jag med dem hem till Matti för lite tipslördag och andra spel. Trevligt.

Sen hämtade Tobban och Fredrik upp oss och vi åkte hem hit. Där flickan, hennes syster och några småflickor satt och hade det trevligt. Så det vart lite kalas med SingStar och Barcelona-matchen. Tydligen va det livat för Securitas tittade förbi, men de skrattade bara och tyckte inte alls det va så livat, är nog bara någon gnällig tant i huset som inte tycker om oss helt enkelt.

Sen slutade kvällen med en tur till Harry´s. Ganska trevligt faktiskt. allt som allt så va det en väldigt trevlig eftermiddag, kväll och natt i alla fall.

Nu är det dags för En annan del av köping-Tobbe snart. God kväll.


Youtubeklassiker #3


Rök.



Tänkte överraska flickan med chilimarinerad karré, potatisklyftor, grönpepparsås och grillad chilipaprika ikväll. Då kommer hon hem med tre Miller och överraskar mig. Lycka.

Då blev det lite fredagsmys ändå, trodde det skulle bli tvärdött med tanke på att man ska upp och jobba tidigt i morgon. Med lite mys, god mat och Let´s Dance i alla fall. Det funkar.

Kallt.


Det är kallt ute. Tur man har en 2 meter lång hallsduk och en varm jacka. Andra dagen i rad bussarna busar med mig så att jag får gå hem från stan. Som tur är det inte så långt.

Kom hem för ett litet tag sen. Har precis laddat ner ModNation Racers Exklusiva Beta och ska testa den nu. Under tiden den laddade ner så hann jag städa, damma, dammsuga, vattna blommorna och diska. Förbannat duktigt. Nu ska jag släcka ner, tända ljus, bädda ner mig i soffan och sätta på mitt Playstation 3. Mysigt.

Lunchdags.

Sitter på jobbet och smaskar i mig gårdagens spaghetti och köttfärsås. Gott. Har fotat och fixat lite med webbutiken, en helt vanlig dag med andra ord. Längtar hem en aning för idag släpps betatesten av ModNation Racers på PSN, 100 000 ex. Så antar att man borde vara en av dem som hinner ladda ner det om man gör det idag. Hoppas det i alla fall.

Annars händer det inte så mycket. Är trött som bara fan om dagarna så orkar inte med så mycket mer än det som behövs. Dumma svacka, hoppas det vänder snart. Man kan hoppas på vår och lite lycka. Vi ses.

Trött pojke.

Dålig sömn och ajaj i magen har resulterat i en trött och lite gnällig Dennis. Sitter på bussen påväg hem nu. Ska spela golf, tvätta och sova. Hej.

Några timmar senare.


Cappuccino, liten jävla mazarinkub och tv-spel. Så har eftermiddagen sett ut här. Vart helt såld på de första timmarna av Brütal Legend, men ett par timmar in så börjar de blanda in stora stratergi-slag. Inte min kopp kaffe så att säga.

Duktig pojke.


Det här med att dra ner på shoppingen tycker jag funkar lite sådär. Har vart iväg och skickat några paket. Jeans i ful modell och en film från filmklubb jag inte ville ha. Lyckas komma tillbaks med två PS3-spel och en datamus.

Men MiniFrank behövde en mus, när man använder honom vid skrivbordet. Och jag behövde nya spel. Men gjorde riktigt bra kap. (HP Mini Mus 139, ord.pris 299. Tiger Woods PGA Tour 10 299, ord.pris 649. Brütal Legend 499, ord.pris 649) Nöjd.

Spegel, spegel.



Tee Dave´s Quality Meat Jeans Evisu Katt Missy - Inga vidare bilder dock.

Lugn måndag.

Ledig idag och det har inte hänt så mycket. Sett på Heroes och spelat. Både DJ och Guitar Hero och en hel del FIFA10. Mitt paket från Cali kom idag med, så har vart iväg och hämtat det och handlat lite. T-shirten va bra men inte jeansen så de får åka tillbaks. Ska ta och laga lite mat nu tills flickan kommer hem från jobbet. Falukorv i ugn och potatis va det önskat.


Träkeps.




Har haft träkeps hela dagen idag, bara legat på sängen och tittat på tv och sovit. Inte roligt. Blev ganska trevligt igår även fast det bara blev Tobban och Sigge som kom. Johan en sväng också. Trevligt.

02:00 - snart.

ingenting.


Nakenlekar.


En skön kortfilm producerad av Crazy Pictures. Tack Tobban för tipset.

Lördagkväll.

Hemkommen från jobb och biodaten med Johan. Vi fick sitta tre rader ifrån varanda. Men filmen, Snabba cash va jävligt bra så det gick bra att sitta ensam i biomörkret. Har bjudit hem lite människor ikväll och tänkte umgås och ta några öl. Dåligt med folk som hör av sig tillbaks men det blir nog trevlgit ändå. Hej.

Lördagmorgon.

Har precis promenerat ner till stan i blask. Nu sitter jag på bussen som ska ta mig till jobbet. Ska ha butiken öppen några timmar. Blir hämtad av min vän Johan efter jobbet, vi ska in till Linköping och se på Snabba Cash är tanken. Men han hade glömt att boka så chansen är nog inte så stor att vi får se den, inte sittandes bredvid varandra i alla fall. Blir inget hålla handen med andra ord. Läskigt.

FF.

Har haft flickfritt hela kvällen. Givetvis har jag inte gjort något givande. Har legat på soffan och tittat på massa serier. Hade en hel del att ta igen. Ligger fortfarande på soffan, dags att byta ut den mot sängen snart. Roligare än så vart det inte. Natti.

Spegel, spegel.



Back 'in' track, har äntligen fått tillbaks min Adidastrackjacket som legat gömd hos Tobban 3-4 månader. Tee 2K by Gingham Jeans Edwin Skor Nike Dunk Hi från Athletic North-serien Jacka Peak Performance Väska Carhartt.

Spegel, Spegel. Kom på att det va länge sen jag hade outfitbilder och fick lite mersmak av att fota jackan, så tänkte att jag skulle börja med det igen.

Sitter som sagt på jobbet och har lite lunch, men ska snart öppna upp här. Ska bara ta och styra upp en kopp kaffe först. Hej.

TV på PS3.


I maj får japanerna möjlighet att se på digital-tv i sina Playstation 3. Digitalboxen man kopplar till sin PS3 gör det även möjligt att spela in tv-program i HD direkt till sin PS3-hårddisk. Verkar smidigt, boxen kommer att kosta ¥9980 vilket motsvarar ca. 1000 svenska kronor.

Fyllt kylskåp.


Inte varje dag man kan fylla ett helt kylskåp för 55kr. Men mitt lilla kylskåp i butiken rymmer knappt en frukostmacka, fika och lunch så då är det inte så svårfyllt. Sitter på jobbet nu och det är lunchdags, så sitter och tuggar på min tacorulle. Återkommer.

Fisk&sug.

Hemma från jobbet, bra dag faktiskt. Sålt övernaturligt mycket för att inte ens haft butiken öppen. Nya jackan gör det skönare att vänta på bussen. Bra Peak. Men bussen hem va tillochmed 5 minuter tidig idag, annars brukar den vara 15 minuter sen, annars va det bussen som skulle ha kommit innan som kom då. Nu vart det rörigt för er.

Tänkte samla lite sambopoäng och laga sprödbakad toskfilé med potatis och remouladsås att överraska med när hon kommer hem från jobbet. För det tycker min flicka/sambo om. Problemet är bara att jag inte riktigt vet när hon slutar, så blir svårt att planera in det här.

Har hur som helst precis skalat potatis så lite förberedd är jag. Nu sitter jag mest här och dricker kaffe och ser snygg ut. Får se vad man hittar på ikväll, beror kanske på hur uppskattad maten blir. Men förutom att kramas lite tror jag att jag är lite filmsugen.

På tal om sug så känner jag mig rätt så festsugen. Tror inte jag festat sen nyår, inte vad jag kan komma ihåg i alla fall. Så i helgen får det nog bli lite kalas. Hej.


Lugn.


Är som sagt hemma efter några varv på stan och bus och lunch med Tobban. Blir soffan, en kopp kaffe och nya Recidence för mig nu. Trevligt.

Och vet ni? Mitt internet, tv och telefon här hemma funkar igen. Bra Comhem. Har pratat med dem och ska få ersättning för de dagar jag vart utan, som är på pricken en månad idag. Men skulle avvakta några dagar så att vi vet att det funkar som det ska. Bra. Ne, nu blir mitt kaffe kallt och min Residence gammal. Hej.

Kyla.



Jag är inte den som brukar frysa, men i det här vädret behövs det fan en ordentlig vinterjacka. Har gått med tankar att inskaffa en ett tag nu och igår när jag va på stan med flickan såg jag att en jag velat ha ett tag från Peak Performance fanns på rean, 50%.

Tyckte fortfarande att det va alldeles för dyrt egentligen. Men efter att jag sovit på saken så följde jag med flickan ner till stan idag igen när hon skulle till jobbet och inhandlade den, eller lät henne inhandla den åt mig rättare sagt. För jag råkade inte ha hälften av 3500kr på mig.

Men är förbannat nöjd, är på tiden att jag köper mig en riktig vinterjacka. Flickan tvingade på mig en roströd hallsduk också, superstor, den går under smeknamnet filten. Har saknat min stora svarta som vart glömd på Harry´s, men den här är tre gånger så stor.

Efter en sväng på stan, när flickan började jobba så knallade jag upp till Tobban som också va ledig idag. Pillade och kikade lite på hans fina iMac 27". Vill också ha. Busade lite och sen knallade vi ner på stan och åt lunch. Grekisk biff med örtsås och potatis på Med Eller Utan, riktigt gott va det.

Sen hem till Tobban en snabbis till innan jag knallade hem, och nu är jag hemma.


Vinterpromenad.


Vi tog en promenad i förmiddags, hamnade nere på stan en sväng. Skönt att komma ut lite. Fick sms-avi om att min fina lampa hade kommit, så fick bli bussen ut till Maxi, en snabb Burger King-lunch, hämta paket och sen åka hem. Lampan gjorde sig väldigt bra i hallen tillsammans med våran fina spegel precis som jag trodde. Bra.


Beställningstvång.


Flickan hade tydligen hittat ett par Cheap Monday-jeans jag skulle ha på Calirean. Så vart tvingad, självklart under pistolhot, att beställa. Så passade på att beställa en t-shirt med, för det har jag nästan inga. En enkel och snygg från Dave´s Quality Meat.

Det här gick bra, tänkte att jag skulle hålla lite i mina pengar och dra ner lite på beställningar. Men se där, råkade trilla in tre beställningar i alla fall. Typiskt.

El Maco/True Romance.


Hej, jag har ätit El Maco! Tusan vad gott det är, efterlängtat. Tagit en tupplur, handlat lite och sett på Tarantino-filmen 'True Romance'. Konstigt att jag inte sett den innan, är ett ganska troget Tarantino-fan annars. Men jävlar vilken bra film, han kan den där Quentin. 33kr, värt varenda krona.

Det blev min tionde film i Tarantino-samlingen, 'A Mighty Heart' blev min tjugoandra i Angelina Jolie-samlingen, är bara 'Changeling' jag inte har, som är utgivna i sverige. Nörd.

Så är mätt och belåten och precis sett en bra film. Man kan ha det sämre. Nu ligger jag på sängen och lyssnar på musik i mina nya älskade lurar och skriver för dig, med ett huvud som dunkar i takt med Gorillismen. Väntar på att flickan ska komma hem, tror hon är här närsomhelst nu. Hej.

Dennis, Roboten, apan och de andra.



Åkte på migrän när jag höll på att tvätta igår, tvingades tvätta klart men sen tillbringade jag hela kvällen i sängen. Tur att min migrän är lindrigare än förr, men det är ändå inte roligt, ljuskänslig och kan inte röra på mig, för om jag rör mig känns det som om att mitt högeröga ska ploppa ur.

Något bättre nu på morgnen men inte bra, så väljer nog att stanna kvar i sängen, länge. Har bunkrat upp med filmen True Romance och albumen 'Din bästa vän' med Gorillismen och 'Ta vad du vill - EP' med Andreas Grega som jag kostat på mig att ladda ner från iTunes.

Vilket genidrag av Apple att bjuda på 12 gratisnerladdningar under jul, för då inser man hur otroligt smidigt det är att handla på iTunes, och man kan inte sluta. Bra Apple.

MiniFrank gör mig sällskap också såklart, men med ett sketet mobilt bredband, vill ha tillbaks mitt nu. Kom igen Comhem!

Flickan ska på 30-årskalas, hade med tänkt att följa med men känner inte för att riskera att mitt högra öga ska flyga ur skallen. Så tror jag gör bäst i att stanna här i sängen bland mina vänner. So long suckers.

WESC Sitar.



Visst är de snygga? Både färgen och plasten ger lite retrokänsla, lång snygg nästan neonorange kabel med guldpläterad kontakt. Klart bättre ljud och djupare bas än de två tidigare WESC-lurar jag haft. Men det får man hoppas med ett ord. pris på 999kr, så jag gjorde ett riktigt klipp när jag bara betalade 299kr.

Lördag?


Har avverkat tre ganska snabba timmar på jobbet idag. Sen åkte jag ut till Maxi och hämtade mitt CDON-paket och råkade köpa 3 filmer till. En Angelina Jolie film jag inte hade i samlingen 'A Mighty Heart', en Tarantino film 'True Romance' och en fjortiskomedi till flickan.

Flickan är rolig, hon kan inte se drama på film, men när det gäller böcker ska det helst handla om våldtagna småpojkar eller flickor som säljs till fula gubbar. Men det är klart. Tonårskomedier är oftast roligare att se än drama.

CDON-paketet glädjer, lurarna va helt perfekta, snyggare i verkligheten än på bild. Ska bara provspela de nu också. Smidigt att det går att vika ihop dem. Tar det mindra plats i min bögslunga. Tummen upp.

Annars vet jag inte rikitgt vad som händer idag. Lutar väl åt filmmys med alla nya filmer. Tvättstuga har jag också kom jag precis på, så jätteupphettsande blir det kanske inte. Lite kalassugen är jag nog ändå, men trött. Så får se vad det blir. Hej.


Gårdagens mat.


Philadelphiaost-fylld fläskfile, med klyftor av sparrispotatis och väldigt god gräddsås.

Fredag?

Hade verkligen ingen fredagskänsla när jag åkte hem från jobbet idag. Men det tog en folkpilsner, fylld fläskfilé och klyftor av sparrispotatis hand om. Ligger redan i sängen, tänkt se några Futurama-avsnitt. Ska upp tidigt i morgon och ha butiken öppen några timmar innan jag får några dagars ledigt. Lite julafton i morgon med för ska hämta ut mitt CDON-paket. Trevligt. Natti.

Ännu mindre.

Natten börjar närma sig, jag sitter/ligger i soffan med en liten liten dator och en katt i knät. Lite trångt men de båda ser ut att trivas. Ser lite på vänner och läser om alla upphettsande nyheter på CES-mässan i Las Vegas.

Största prylnördmässan. Om jag hade en vettig uppkoppling hade ni fått läsa en massa om den men nu slipper ni det. Stackars er. Det handlar mest om väldigt tunna LED-skärmar med 3D, men en hel del annat trevligt också. Mer om det en annan gång. Ska se om det är något på tv, annars får jag väl gå och lägga mig. Natti.

Inte mycket.

Igår va det röd dag och jag va ledig, då hände det inte mycket alls. Men idag va det tillbaks till allvaret och arbetet igen. Gick bra på jobbet idag, fick mycket gjort och sålde bra. Härligt.

Nu är det kväll, alltid lika skönt att komma hem, inget storslaget planerat. Soffläge med älsklingen skulle jag gissa.

Vem är det som lagt till 'Gorillismen' i min Spotify-playlist? (Alternative Lifestyle.) Bra jobbat, tackar. Inte hört tidigare, riktigt skön svensk hiphop.


Oj, en beställning till.


Hittade en rabattkod på Ellos också, 50% på valfri vara (rabattkod: 215802). Ren lycka eftersom jag nyss hittade lampan jag har tänkt köpa där, betydligt billigare än på både Nordik och EM. Halva priset på ett pris som redan va som hittat. Det tycker jag om.

Tycker den är så förbannat snygg, påminner om ett gammalt kamerastativ. Kommer göra sig bra i hallen bredvid våran enorma blanksvarta spegel. Grattis till mig igen.

En liten beställning.


Hamnade visst inne på CDON's vinterrea. Där kan man alltid hitta något trevligt, sant som det är sagt så satt jag där med varukorgen full igen. Ne, inte full riktigt. Men ett par väldigt snygga hörlurar för bara 299kr (ord. pris 999kr) och The Spirit på DVD för endast 49kr.

Sen kom flickan och la sig i så då hamnade även en vännerbox för 99kr och en pocketbok för 19kr i varukorgen. Frifrakt (rabattkod: 37J4jD06) på det och man har gjort en riktigt bra affär. Grattis till mig.

Kablar och sånt.

Comhemfarbrorn kom i morse sen, precis innan jag skulle iväg till jobbet. Så fick göra honom sällskap ett tag och bli en timme sen till jobbet. Typiskt. Men skulle inte ha butiken öppen, bara packa och skicka paket och plocka lite. Och äta raggmunk och fläsk till lunch såklart. Så det gick nog bra ändå.

Visade sig att det va fel på en kabel 3 meter från vår lägenhet, antagligen i lägenheten under. Men det va ingen hemma där så får se när de lyckas åtgärda det. Hoppas det inte dröjer allt för länge för vill ha tillbaks mitt internet nu.

Bra dag på jobbet annars och nu är det kväll. Ska väl bara äta, se på tv och sova. Paradise Hotel sitter vi och ser fram emot en aning.

Intresseflagg även idag. Lovar att återkomma med aningen mer intressanta inlägg när mitt kära internet är tillbaks. Annars går livet mest ut på att hitta en bra deal på en Nikon D3000 eller D5000 och komma på ett smart sätt att få råd med en iMac 27", för nu när Tobban köpt en måste nästan jag ha en, sånna är vi, vi köper samma saker. Hej.

Ledig måndag.

Har en ledig skön måndag som har startat väldigt lugnt. Kaffe och Futurama i sängen. Flickan har åkt iväg till stan med sin syster så ligger ensam här hemma. Va uppe och städade lite precis men funderar starkt på att sätta igång en film nu, funderar på Dogville.

Annars händer det inte så mycket, tillbaks till jobbet i morgon om det inte blir några ändringar nu i sista stund. Chefen ska in för operation så blir ensam i butiken de närmsta veckorna.

Saknar mitt internet, mobilt bredband har inte mycket att sätta emot ett fast på 24mbit. Och när varken teven eller hemtelefon funkar heller. Superkul. Men i morgonbitti kommer det någon tekniker från Comhem och ska kolla på det. Egentligen borde jag vara gnällig och vägra betala för de 2-3 veckorna det inte funkat nu. Får nog ringa kundtjänst och vara gnällgubbe, men kan kanske vara bra att veta vad felet är först.

Kände ni hur intressant det där va och läsa? Härligt. Ne, tror jag ska återgå till lite filmtittande eller något annat givande nu. Hej.

En söndag.



Tog en söndagspromenad i snön idag. Hamnade på Maxi, inhandlade HDMI-kabel till sovrummet och flickan köpte fem filmer. Jag fick välja en så fick bli Dogville, tror inte jag sett den. Hur som helst är 5 filmer för 99kr riktigt billigt. Väl hemma igen åt vi raggmunk och fläsk, typ det bästa jag vet. Sen vart det matkoma i sängen med filmerna. Det är så mycket som hänt idag. Men en väldigt fin söndag.

Angelina har hittat en ny sovplats, i en av korgarna i tv-bänken i sovrummet. Det är lite trångt för henne, men hon verkar trivas. Så söt.


Lyx.


Det visade sig bli en lugn kväll hemma. Lyxade till det med klyftor av sparrispotatis, fläskfilé i fantastisk god, pepprig och gräddig svartavinbärssås och grekisk sallad. Jag är duktig. Har sett på Harry Potter också, annars har det inte hänt så mycket. Mest lugnt och skönt.

1&2:a Januari 2010.

Igår hände det inte så mycket alls här, man blir tydligen ganska trött av att festa tills halv fem på morgonen, så sov hela dagen. Hann med lite film och glass. Det va nog allt. Men idag har jag städat för fullt. Det blir ganska mycket disk efter trerätters för 8 personer och tomglas efter säkert dubbelt så många.

Så städa är vad jag gjort idag, nu är det fint igen. Har precis börjat laga sen lunch nu, flickan kommer hem från jobbet snart så tänkte att maten skulle vara klar då. Snällt va?

Vet inte vad som händer idag, vissa verkar visst festsugna igen, men jag vet inte. Tror det blir film och god mat med älsklingen ikväll. Men man vet aldrig. Ska fortsätta med maten nu.




Nyårsafton 2009.

















1. dukningen 2. tillverkning av ost, vitlök och ört-fylld fläskfilé 3/4. maten, räktoast, potatisgrstäng, fylld fläskfilé och mango och passionsmousse 5. fint skare'va 6. Tobban och Fredrik snyggar sig lite 7. beergoggles 8. party i min öl 9/10. gänget och singstar 11. Fredrik försöker göra min soffa gravid 12. singstar 13. tolvslags-spanking 14. raketer 15/16. två favoriter dansar och försöker ta hoppbild 17. himlen 18/19. gänget.

Nyårsafton här hemma hos oss vart väldigt lyckad. Maten vart precis så bra som jag hoppats. Precis rätt folk kom och allt va helt perfekt. 19 bilder säger mer än 19 000 ord?

Gott nytt år!

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen