Ledig måndag.

Har en ledig skön måndag som har startat väldigt lugnt. Kaffe och Futurama i sängen. Flickan har åkt iväg till stan med sin syster så ligger ensam här hemma. Va uppe och städade lite precis men funderar starkt på att sätta igång en film nu, funderar på Dogville.

Annars händer det inte så mycket, tillbaks till jobbet i morgon om det inte blir några ändringar nu i sista stund. Chefen ska in för operation så blir ensam i butiken de närmsta veckorna.

Saknar mitt internet, mobilt bredband har inte mycket att sätta emot ett fast på 24mbit. Och när varken teven eller hemtelefon funkar heller. Superkul. Men i morgonbitti kommer det någon tekniker från Comhem och ska kolla på det. Egentligen borde jag vara gnällig och vägra betala för de 2-3 veckorna det inte funkat nu. Får nog ringa kundtjänst och vara gnällgubbe, men kan kanske vara bra att veta vad felet är först.

Kände ni hur intressant det där va och läsa? Härligt. Ne, tror jag ska återgå till lite filmtittande eller något annat givande nu. Hej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen