Frank och jag.

Nu har vi anlänt till Tobban och Emma. Jag och minifrank* sitter i köket med en kall öl medans värdarna gör sig söta. Anländer antagligen snart lite mer folk. Det va nog allt för nu.

*minifrank är namnet på min lilla HP Mini.

Första bilderna på min HP Mini.



Första bilderna på sötnosen. För er som vet hur stor en mobiltelefon är kanske förstår att den är ganska liten. Katterna har radan vart och gosat med den så har visst lite katthår på skärmen ser jag.

Första bloggen med min HP Mini.

Nu är jag hemma efter en spännande förmiddag och lite till. Tobban hämtade upp mig strax efter elva och vi tog raka vägen till ONOFF, efter lite snack med Daniel där så kom jag fram till att det va HP2133 jag ville ha, så det va bara maxa ONOFF-kortet ännu en gång. Men är förbannat nöjd, det kommer nog bli en bra kompis det här.

Efter ONOFF så åkte vi ner till stan, handlade på bolaget och tittade lite på The Phone House för där fanns det en annan mini-note Tobban va intresserad av, efler några tittar där knallade vi upp till Tobban och käkade lunch med hans kära Emma. Taco bjöd hon på så det va inte tokigt alls.

Sen har jag suttit där och installerat lite, men sen utbrast Tobban i ett vrål, "Ne! nu går vi till Phone House!" och så gjorde vi så han fick inkassera sin lilla Lenovo IdeaPad S10e, som har aningen bättre prestanda än min men vi är rörande överens om att min är snyggare. Han är prestandabög och jag designbög helt enkelt.

Så nu är jag hemma igen och sitter och leker lite, men blir hämtad snart igen för att åka ner till Tobban och Emma på fest, ska bli trevligt. Tar nog med mig min nya lilla pryl så blir inte överaskade om det kommer ett litet fylle inlägg sen. Hej.

Veckans citat.

Marcus: Hej på dig fetknopp!

Jesper: Hej skitunge!

Dennis: Men Marcus så säger man väl inte?

Marcus: Men se på´n! Han är ju en fetknopp, ser väl alla?

Jesper: Får vi se hur du ser ut när du är 22 då..

Marcus: Jag ska se ut som Dennis!


En snoppkork!


Har ni sett en roligare vinkork? En sån ska Sarah få, 69kr på Hobbex.se.

Valet och kvalet.

Med lite närmare efterforskning i min ekonomi och fått en skuld återbetald så har jag faktiskt råd att inpulsköpa en minidator, med lite hjälp av mitt ONOFF-kort bör väl kanske tilläggas. Känner att jag är extremt sugen på en bärbar dator och en liten räcker nu eftersom jag har en bra stationär hemma.

HP 2133 1GB XP

9" WVGA skärm, Via C7-M 1,6 GHz,1 GB internminne, 120 GB Hårddisk, Via Chrome9 Grafikminne 256 MB, Windows XP Home, 2xUSB, webbkamera, WLAN 11 b/g, stort tangentbord. Pris: 3495kr

ACER ONE ASP 3G 160GB
9"(8,9) CrystalBrite LED (1024x600), Intel Atom processor, 1GB internminne, 160GB Hårddisk, integrerad webbkamera och mikrofon, WLAN 11 b/g, Grafik: Intel GMA950, inbyggt 3G modem, Windows XP. Pris: 3695kr

Designen på HP 2133 är ganska oslagbar om man ser på de andra små datorerna, för den blå färgen gillar jag inte alls, men visserligen finns den även i vitt, vilket är snyggt. Men då saknar den inbyggt 3G modem, men kostar även 300kr mindre.
Så valen är många. Men antar att man ska gå efter sin första instinkt och välja den man först föll för. Men vi får se i morgon, för nu har Tobban och jag bestämt att vi ska åka och titta i morgon förmiddag.

Outfit och lite tjaffs.


Kofta Bläck Tee Crocks&Castles Jeans Cheap Monday Bälte Carhartt Skor Converse

Ganska usla bilder, men tänkte att det va länge sen jag hade en outfit med och jag kände för att klippa och klistra lite.
 
Idag har jag i alla fall vart iväg och gjort lite nytta. Har flyttat endel lagerprylar och sen gjort lite kontorsjobb. Sen gled pappa förbi Borensberg vid 5 och hämta upp mig för han hade ändå lovat att komma in till Motala för att hälsa på Marcus.
 
Så jag följde med dit också. Sen vart det Mc Donalds en sväng, men jag va forfarande mätt från kebabtallrikslunchen så fick bara bli en liten liten kycklingburgare med nacho och tacosås på, gott va det i alla fall.

Så nu är jag äntligen hemma i alla fall. Trött. Får bli slappiskväll på soffan ikväll, som alla andra kvällar visserligen. Men i morgon har Tobban&Emma fest, det kan va kul, va länge sen.

Go kväll.

Njutbart.


..lite 30 Rock och taco i ensamhet funkar det också.

Hej då grymma värld.

Idag tar jag en sjukdag. Vet inte riktigt vad det är med mig men jag är trött så jag inte orkar röra mig, näsan rinner, känner mig febrig och har blåsor både i och utanför munnen. Antagligen är jag döende.

Jag älskar nördar.


Kanske kan det bero på att jag är en nörd själv, vad vet jag? Men Frank i 30 Rock är helt underbar. Avsnittet där han tror att han är bög är hur kul som helst. ..och någon borde tala om för mig vart man kan köpa hans kepsar.

30 rock.


Har svårt att komma på fler serier att plöja igenom, men idag har jag påbörjat 30 Rock och det är underhållande. Men vill ha mer The Office, nu!

Aningen tjockare.


Pommes, grönsaker, kebabsås och en finfin pepprig lövbiff sitter fint.

Men jag tror att jag går och gömmer mig nu.

Idag va det ju ingen bra dag, hatar när dom kommer..

Historiens kanske mest onödiga blogginlägg.

Oj, va tiden gick fort igår. Men tror att det kan bero på att jag såg så där 20 avsnitt av The Office. Somnade till senaste avsnittet av femte säsongen, men vaknade till vid 3 i natt och bytte soffan mot sängen. Men satte klockan så jag inte skulle sova bort hela dagen idag. Nu har jag i alla fall sett klart avsnittet, ätit lite frukost och börjar diska och städa här hemma. Lite duktig är jag, och väldigt intressant är det här att läsa. Hej.

Den där Dwight.


Finns många härliga karaktärer i The Office, men Dwight är fan oslagbar. Har precis sett klart säsong 4 och ska ge mig på säsong 5, ska bara styra upp lite glass först.

"It´s not the horniness, it´s the loneliness" - Michael Scott

Samsung NC10.

Efter lite närmare forskning i den här minidator-hysterin så har jag kanske insett att HP 2133 XP (9" WVGA skärm/Via C7-M 1,6 GHz/1 GB/120 GB/Windows XP Home) inte är det bästa valet, eller egentligen att man inte ska välja Windows Vista till sin minidator, Linux eller XP är nog bättre val om man inte vill att datorn ska hacka och dumma sig när man spelar film eller musik.  HP 2133 finns dock även med dessa oprativsystem, så då är den nog ett bra val.

En söt liten pryl är i alla fall Samsung NC10 (Intel Atom N270 1.6GHz /1024MB /160GB / TFT10.1" / WinXP Home) Med viss förkärlek till Samsung och att den har XP så är det antaglien ett riktigt trevligt val, den finns dock inte i sverige än, eller det gör den men inte med svenskt tangentbord, beror på hur kräsen man är men för 3999kr kan man få en UK-ver, om man inte orkar vänta lite till för att få ÅÄÖ på sitt lilla tangentbord. Finns i svart, blå eller pärlemovit.

Min start på dagen.

Fick starta min dag ganska tidigt idag för skulle ner till stan på ett möte, mötet gick snabbt, bara en kvart sen gick jag och tittade på minidator på Phonehouse innan jag träffade mamma. Sen va vi och handlade en massa och sen till mormor och kramade henne lite innan vi åkte hem till mamma för att äta lunch och jag skulle kolla på hennes nätverk och installera skrivare.

Så fick slå ihjäl lite tid men världens största men sötaste och busigaste Conrad i knät samtidigt som jag lekte nätverktekninker och drack kaffe. Men visade sig till slut att telia är lite dumma i huvudet och låser LAN-portarna på sina modem så man behöver visst ändå en router fast det finns fyra utgånger, verkar vettigt.

Mamma har så himla många söta katter hemma nu, man smälter lite och vill ta med sig massa bebisar hem. Men jag fick åka hem själv, så ska städa och kanske handla lite till sen. Annars blir det nog väldigt lugnt, lite The Office och några NHL-matcher mot Tobban på PSN. Hej.

Det där omtalade suget som aldrig försvinner.

Även om jag precis gjorde en bokning av Street Fighter IV: Collector´s Editon så finns det alltid ett sug efter mer! Kikar igenom ONOFF´s rea och faller för två saker.

Nu när jag bara har stationär dator för att min dumma SONY Vaio har envisats med att brinna upp så drömmer jag lite om en sån där söt minidator som man kan ha med sig överallt, eller i alla fall ha i soffan med msn på så man slipper röra sig när det är någon som skriver. Den här lille HP MINI 9" lockar. 3390kr kostar den nu på rean.



Sen ett fint hemma bio-system, det här är ett från SONY i samma serie som min nya tv, hade gjort sig väldigt bra på min tvbänk. Dock bara ett 2.1 system, och priset 3875kr känns fortfarande inte allt för lockande, men det är förbannat snyggt. Hade tagit betydligt mindre plats än mina gigantiska högtalare.


The Office.


Har börjat se på The Office Säsong 4 idag, det är så sjukt roligt. Vet inte om det mest är sorgligt att ligga ensam nerbäddad i soffan med tända ljus och äta vindruvor, men jag har det rätt så mysigt.

Street Fighter IV: Collectior´s Edition - När nörden inom dig vill ha lite mer.


Sitter här och känner mig lite depp och känner att en liten beställning kanske skulle kunna ta hand om det. Suger något extremt efter Street Fighter 4 som kommer den 20de Februari. Men osäker på om man ska välja bara spelet eller slå till på Collector´s Editon, men tror saken är ganska självklar egentligen. I specialutgåvan får man en liten docka, en anime-långfilm på blu-ray, en soundtrack cd, en guidebok där man kan lära sig alla knep med de nya figurerna och några extra nerladdningar.

Är jag bara ett klick ifrån lite lycka?

Härliga blåsta män.


Nu ska jag nog fixa lite att äta och umgås med mina favoritmän.

Dimmiga dagar.

Nu har ännu en helg passerat med buller och brak. Två dagar av Guitar Hero, Singstar, alkohol och vänner. En helt okej helg, men man dör lite varje gång efter alla sena nätter. Sömn och mat funkar inte så bra, man hamnar efter med allt, får banne mig ta det lugnt en tid framöver tror jag. Känner inte att jag får ut så mycket av det ändå, men vissa dagar är väldigt trevliga dock.

Den har veckan har jag nästan inget planerat, men kan ge mig tid att få vara hemma lite i min ensamhet, och det kan med vara skönt för nu senste tiden har jag haft vänner här hemma hela tiden, dennis blir lite utmattad av att vara social hela tiden.

en helt annan kärlek.

'med rödsprängda ögon så ser jag på mig
en spegelbild jag inte ens själv känner igen
av ett gammalt jag
som vaknar med rytmen kvar i kroppen
efter en natt med för många tabletter
som den morgonen vi hörde barnskrik i parken
vi båda hörde det
fast det inte fanns
två tvillingar med samma själ
påväg till ett misstag
en flicka som blev stolt
och två pojkar fulla av ångest
rykten om sjukdomar spreds
hjärtan vi krossade
när kärleken inte fanns

vi håller varandras händer
och skäms inte för det
även fast folk tittar snett
och han på scen skrattar åt oss

jag har vart mitt allra bästa jag
och mitt allra sämsta jag
med dig,
en helt annan kärlek
som jag inte tror någon förstår sig på'

Den håller nog än bara att vi glömt bort den.


Ännu en oplanerad kväll.

Hade sett fram emot en lugn och skön helg faktiskt. Men nu vart det så att Matti inte ska till Sälen förens på tisdag nästa vecka, och hans lillebror Emil kom ner från Stockholm. Och alla älskar mig och min 'utrustning' så det blir nog att vi är ett par stycken här ikväll, spelar tv-spel och kanske dricker lite.

Men det blir näsan alltid trevlitg så ska inte klaga.

Samma nätter väntar alla.

'rör dig fast jag inte får det
önskar att jag bara drömde
att det var en vanlig söndag
måndag morgon förra året
ångrar hela förra året
ångrar att jag aldrig svarade
att jag bara lät dig vara
samma nätter väntar alla
utan dig är alla kalla
långa mörka utan sömn
du ligger med nån annan tönt.

den här stan är ägnad dig
alla gator hånar mig
mina tårar din stad
vet att allt är alldeles för sent
jag vet jag har mig själv o skylla.
har vetat det varenda fylla
varje gång jag skakat hem
och längtat efter dig igen
alla filmer alla böcker
handlar om dig
alla ryggar
tillhör dig tills jag går fram
"förlåt jag trodde det var nån annan"'

Ännu en dag har passerat.

Det blev en lång dag idag, men skönt att göra något som nästan är vettigt i alla fall. Kom inte hem förens efter sju, så allt jag gjort sen jag kom hem är egentligen lagat mat, ätit och sett på film. Eller har diskat och klippt kattklor också, duktigt va? Men nu är jag trött och rastlös, men antar att det är läggdags snart för ska upp tidigt även i morgon. Så blir väl tv eller kanske en film till nu fram tills jag somnar. Natti.

SpongeBob Squarepants Spongicus.

Jag har precis sett vad jag trodde skulle vara en ny Svampbob-långfilm, men det visade sig bara vara en massa avsnitt. Men det va kul ändå. Roligast är nog ändå när Patrik bryter stjärten.


..visst ser det ut att göra ont.

Broccoligratäng ala Dennis.


Ikväll lagade jag broccoligratäng med bacon i, kanske inte ser så mycket ut för världen men det är riktigt gott, och enkelt! Bara lägga lite broccoli i en form sprida ut lite hackad bacon över, vispa ihop ett ägg med lite mjölk hälla över och sen toppa med lite cocktail tomater, ost och massa peppar. Sen in ugnen, sen ser man när det är dags att äta upp den.

Madagascar: Escape 2 Africa.

Pojkarna lämnade mig strax efter tio, sen efter det har jag sett på Madagascar: Escape 2 Africa. Riktigt rolig film, sen har jag faktiskt njutit lite av min ensamhet och ätit lite chips och dipp, så det vart ett fint avslut på den här dagen. Ska krypa ner i sängen och titta på lite inspelningar på digitalboxen nu tänkte jag, får hoppas jag somnar snart för alarmet ringer ganska så tidigt i morgon. Natti.

En dag har gått.

Folk började somna lite hullerombuller här i natt runt tre tiden, i min obäddade säng bland all min rena tvätt och i soffan kors och tvärs, så jag hade ingen plats att gå och lägga mig förens Erik vaknade till och skulle gå hem, så då gick jag och la mig bredvid Matti i soffan och tittade lite på tv.

Så försov mig idag, eller jag skulle inte upp för att göra något, men till halv två hade jag inte tänkt att sova i alla fall. Men väl uppe har jag vart en ganska duktig pojke, bäddat rent sängen, vikt tvätt, diskat, vart och pantat och handlat det nödvändigaste.

Nu lagar jag mat till mig och Matti, får bli hamburgare, pommes och vitlöksmör. Snart kommer även Erik och Emil upp och ska spela lite med oss, men ikväll avrundar vi tidigt för jag ska upp skapligt i morgon.

Nu måste jag kolla till maten, sen blir det lite lek med pojkarna ikväll som sagt. Hej.

Blod och jakten på en man i klänning.


Det blev lite filmkväll här ikväll, vi har sett på Where In The World Is Osama Bin Laden?, riktigt rolig och intressant faktiskt och sen Saw V i HD, riktigt bra och läskig! Erik kom upp och lagade spaghetti och köttfärsås åt oss också. Så vi har både ätit gott och sett bra filmer. Men börjar ana att det är läggdags nu. Natti.

Ensam med sällskap.

Idag har vart en riktig slappisdag, har sett nya avsnitten av My Name Is Earl, How I Met Your Mother och Two And A Half Men. Men jag har faktiskt hunnit tvätta med så lite duktig har jag vart, sen har jag ätit mig fet på Mc Donalds igen. Härligt. Nu har Matti och Therese kommit tillbaks efter att ha vart iväg en sväng, så vi ska nog ta och se nån film eller så ikväll, får se vad det kan bli. Hej.

Komedi från Idrottsgalan.

 
Robert Gustavsson & Björn Gustafsson Idrottsgalan 2009.


Robert Gustavsson imiterar Per Gessle Idrottsgalan 2009.

Pizza och hockeyafton.








Pizzan vart härlig, matchen vart 3-3 men rolig att se, sen såg vi på Idrottsgalan med komedi, Matti byggde torn, Therese.. ja?, jag va blek, Angelina är söt och sen lite Singstar.

Planeringen.

Nu är matchen beställd, vi blir visst fem stycken så blir att laga en ordentlig middag sen och alla verkar lite småsugna på nån öl till matchen så vi ska ta oss ner till systemet om en stund också.

Annars har jag bara försökt att städa och plocka lite här hemma, sen kom Matti vid halv två eller något så vi har spelat en masas tv-spel och så.

Ne, nu är det nog dags för mig att duscha och sen plocka ordning på det sista. Tja.

Hockeykväll.

Ikväll spelar Linköping - Färjestad, den visas inte men finns att köpa på Pay-per-view, det dumma är att den kostar 139 kr på Comhem, men om jag bjuder hem lite vänner och tvingar dom lägga en slant så känns det kanske inte så dyrt. För är bra sugen på att se den matchen, och vet att lillbror är. Säkert Matti och Erik också. Får ta och styra upp det här, kan kanske bli lite fin mat och mys. Trevligt.

Låter väl inte som en så dum idé?

Jag vill vara lika fantastisk som en i mängden.

Det är fan livsfarligt att gå upp så där tidigt, speciellt efter bara 2 timmars sömn kanske. Så har somnat så fort mitt söta lilla nyklippta huvud nuddat en kudde i soffan. Kommer jag säkert inte kunna somna i natt sen bara för det.

Sugen på att se en bra film eller något, men vet inte vad. Antar att det får bli ett par avsnitt My Name Is Earl istället, men tror bara jag har två kvar nu. Eller kanske spela något, men det är roligare med sällskap, det kanske innefattar allt soffmys egentligen.

Men annars drömmer jag mest om sommar, sol, strandfotboll, kalla öl och kärlek. Vart kan man köpa det?

06.45.

Idag blev det en tidig morgon, gick upp kvart i sju för hade lovat lillebror att följa med och titta när han spelade fotboll, va någon inomhustunering i Mjölby. Men det va faktiskt riktigt kul att se dom spela. Och Jesper gjorde 10 mål på 4 matcher så för honom gick det bra. Men är trött och hungrig nu, så ska äta lite smörgåstårta och se på tv nu är tanken. Hej.

Ett slappis sumo.

Idag har det vart en riktig slappisdag. Bara legat på soffan och sett på My Name Is Earl och stoppat i mig onyttigheter. Glass, ostbågar, chips. Fet som ett sumo blir jag snart. Ser på film nu Zack And Miri Make a Prono, verkar vara en riktigt rolig komedi, men nu fick jag ta en ofrivillig paus för det strular lite. Men förhoppningsvis kan jag börja kolla snart igen. Natt natt.

Det känns som jag är tretton och kär och vill göra sånt som vuxna gör.


Jag är en busunge, så här ser nästan jag ut.

Tralala lilla molntuss, kom hit ska du få en puss.

Jag klippte mig igår! Sen vart jag full. Men det va ganska roligt, men Harry´s är så förbannat överskattat, utgång i huvudtaget. Note to self, du har det bättre hemma i soffan framför teven Dennis.

Får återkomma med kanske en bild eller två senare.

Ni som är vettiga i huvudet och har Spotify kan lyssna på en extremt bra låt typ HÄR.

God morgon suckers!

Jag har faktist vart vaken ett tag, så duktig är jag. Idag ska jag kanske göra en hemlis som man inte skulle kunna tro om mig, spännande va? Annars vet jag inte vad som händer, vill ha en lugn helg men orkar inte riktigt sitta ensam hela helgen. Så får nog bjuda hem lillebror på lite mat och tv-spel eller liknande.

Nu är det bäst jag äter upp min frukost innan Angelina gör det, hon smaskar på min yoghurt här. Igår fick jag förresten veckopeng av Angelina, hon hoppade upp i mitt knä och la sig med en tjuga, hon måste hittat den här någonstan. Men hon brukar busa bort pengar om det ligger framma, livsfarligt. Tja!

Bästaste.




Snart blir det bästaste glassen och några avsnitt My Name Is Earl, för började på fjärde säsongen av det igår. Verkligen bra. Konstigt att det alltid är barnglass och barnyoghurt som är godast. Såg förresten Step Brother igår också, riktigt bra. Lite överdriven såklart, men vem kan motstå de där grabbarna.

Dagens citat.

"Men Dennis! Du måste fakitskt hjälpa till och leta om vi ska hitta den där!"
"Men hur ser den ut då?"
"Meeeen, det får du väl se när vi hittat den!"


 - Marcus 5 år.

Världens bästa farbror.




Jag fick min El Maco idag! Sen har Alice-sprallis och Farbror Dennis lekt med en ballong.

Johan, Jesper och Marcus hämtade mig idag, Marcus fick en liten liten radiostyrdbil av mig så jag följde med hem till dom och lekte lite. På vägen tog vi Värdshuset Gyllenemåsen, så jag fick äntligen min El Maco. Sen vart jag kvar där och höll Emmie sällskap och va lite barnvakt medans de andra körde grejer från Johans andra hus som han äntligen fått sålt.

Blivit en jävla fart på Alice. Hon kryper i racerfart och idag har hon envisats med att hålla i mina fingrar och springa omkring också, hon vart jätteförbannad om man satte henne ner, måste springa! Världens sötaste är hon.

Så det har vart riktigt kul, men nu är jag trött efter att ha busat en massa timmar och flyttat en massa Ivarhyllor hela morgonen, så att min hand svullna upp igen tillochmed, inte bra. Men nu blir det en lugn kväll framför teven, så då är det bara mysigt att vara lite sömnig. Hej. 


En liten jävla leksak.


Fick med mig en liten leksak hem idag, perfekt att jaga kissarna med. För Angelina är jätterädd för den. Hon har blivit fjortis och aningen jobbig. Springer omkring, piper, kräks för hon har inte riktigt lärt sig hur mycket hon klarar av att äta och så verkar hon se spöken. Den lilla bilen finns på Delphinium.se för 159kr.

När jag va liten.

När jag va yngre så grät jag mer, och skrev mycket mer. Nu gråter jag bara när jag är full eller slår mig hårt. Skriver gör jag med för sällan. Kom över en massa gamla texter när jag gick igenom min gamla hårddisk, men vet inte om det kanske mest är pinsamt att läsa?


Springer.
nätter då ångesten sakta kryper sig på
blir fylld av kännslor jag inte förstår mig på
jag förstår aldrig riktigt varför det blir så
känns som om jag vill bryta mig loss från mig själv
samma kännslor som jag hade då
när jag trodde kniven skulle hjälpa mig
men nu är det verkligen inte så
den här gången vill jag inte bort
inte så långt härifrån som jag ville då
den här gången är jag för nyfiken för att gå
men för rädd för att stanna?
har glömt vad det är jag rymmer ifrån
är det därför jag står stilla?


Kännslor.
alla sömnlösa nätter
och alla dagar man inte riktigt är vaken
alla dagar och nätter man inte minns
och alla dagar och nätter man inte vill minnas
all värme och kärlek jag känt
tillverkad, konstgjort eller äkta
all kyla och smärta jag känt
påhittad, falsk eller sann
alla tårar och leenden
teater, fejk eller från hjärtat
saker som format mig
saker jag är rädd för
saker jag längtar efter
och saker jag dör för


Lite om det hemska och det vackra.
jag är rädd att jag visade lillebror vägen.
fel väg.
och aldrig talade om att knivarna inte hjälper.
att ha sönder sin kropp hjälper aldrig.
att spriten och drogerna inte är någon hjälp heller.
det kan bedöva för stunden, eller göra det värre.
sen dagen efter vaknar man med ångesten långt upp i halsen.
och då tror man knivarna hjälper igen.
varför talade jag aldrig om att det va fel, jag hade den erfarenheten.
jag ville inte att du skulle gå i mina fotspår, men du undrade varför.
"du är ju världens bästa, klart jag vill bli som du"

vart är änglarna när man behöver dom?
jag ville va din.
en storebror måste va stark, precis som min.
att lära sig den hårda vägen kanske är mer lärorik?

och sen händer det nått hemskt igen.
att farmor är hos änglarna, dom som gömmer sig?
men snön lägger sig som bommul på marken,
hon visar oss att världen är vacker ändå.


Natti suckers!

Har precis sett filmen Pineapple Express, och innan dess såg jag de senaste av snitten av Two And A Halv Men och How I met Your Mother. verkligen värdig verklighetsflykt och tidsfördriv. Nu är det läggdags för alarmet står på åtta i morgon.

MAT!


Det där vart inte alls dumt. Göra eget vitlök/persilja smör va en bra idé. Sen egna potatisklyftor, pepprig crème fraiche, ärtor och hambrugare.

Nöjd?

Jag har visst glömt att äta idag med, fy Dennis! Drack bara nyponsoppa när jag gick upp, men mest för att jag va törstig och uttorkad av halstabletterna jag sovit med.

Tobban kom och hämtade upp mig förut, han jagar teve så han ville ha med mig ut till ONOFF, sen åkte vi hem och tittade lite på min nya fina tv, så Tobban kunde få se att den är lika bra som han i affären och jag säger. Jag älskar fortfarande min pärla.

Nu tar jag mig i kragen och lagar mat i alla fall, blir potatisklyftor smaksatt med vitlöksmör och persilja, sen får det bli hamburgare till det för det va det ända goda köttet jag hade hemma, men hoppas jag blir nöjd och kan äta. Sen blir det nya avsnitt av Two And A Half Men och How I Met Your Mother, så jag ska nog bli nöjd.

Serie älskade serie.



Nu äntligen är serierna på rullning i USA igen efter det värdelösa säsongsuppehållet. Two And A Half Men och How I Met Your Mother i alla fall, mina andra två favorit serier Heroes och Californiacation hann att avslutas.

När maten, sömnen och livet är svårare än vanligt.

Tror starkt att jag kommer att gå ner i vikt av att bo själv, men det gör inget. Men när jag har någon nära&kär här så vill självklart mästekocken dennis briljera och bjuda på goda saker. Men när jag är ensam så byter jag ut klyftpotatisen, biffarna och gräddsåsen till nyponsoppa och knäckemackor.

Men påtal om min vikt så va jag helt 100 på att jag va påväg upp, men vägde mig när vi va hos Fredrik i lördags, vi alla hade någon slags invägning där, men jag hamnade på 82,6 eller något i den stilen, jag har vägt 83 kilo sen jag gick i nian, och då va jag smal och folk sa åt mig att lägga på mig lite och jag väger lika mycket nu men tycker att jag fått mage, så kanske bara är inbillning.

Sömen är det också tokigt med, så tråkigt att sova ensam. En film eller datorn tilltalar mer än en tom säng. I natt tog jag med mig Angelina till sängen, hon låg så sött där och gjorde pappa sällskap till en början, men sen hittade hon en liten apa att brottas med, och de som känner min katt vet att hon är som en hund, om man kastar något till henne så kommer hon tillbaks med det, så det hjälper inte att ösa i väg den söta lilla apan heller, heller inte gömma den under täcket, för då ska hon under där och spöa på honom. Så angelina har väckt mig ungifär var tredje minut i natt. så när alarmet som jag så duktigt hade satt på 10 ringde så vart det, inte att jag gick upp, jag snoozade till 12.15 istället.

Livet i övrigt blir enklare nu när jag kommer igång med något. Två veckor av ingenting gör mig förstörd. Man använder fel tidsfördiv.

3xFerrell.


Det blev lite av ett Will Ferrell-maraton här ikväll. Han är förjävla härlig.  Är inne på min tredje film nu Blades Of Glory. Ska bara styra upp en nattmacka och lite varm choklad nu sen ska jag mysa ner mig i soffan igen. God kväll.

Bebisar och Anchorman.




Men helt ensam vart jag faktiskt inte för mina söta bebisar gör mig sällskap.

Filmen va typ det roligaste jag sett, älskar Will Ferrell, och Steve Carell´s karaktär va typ den roligaste ever, så jävla dum i huvudet. Det filmen blir det att se fler gånger. Anchorman - klockren.

Snart en lite fetare dennis och en will ferrell.


Nu har jag dukat upp, filmen Anchorman får det bli, har inte sett den innan och den va med i Will Ferrell-boxen jag köpte nyss. Blir Chips, dipp och cola med. Eller dipp, det är paprika/chili crème fraiche blandad 50/50 med vanlig lätt crème fraiche, min godaste. Fet lär jag bli i alla fall, och det är alltid mysigt. Fet och ensam, vilket liv.

Bättre.

Nu har jag i alla fall, städat, duschat, handlat, vart ute med alla sopor och fulölburkar efter helgen bravader. Så sitter och dricker kall nyponsoppa och är lite mer nöjd med mig själv.

Inhandlade chips, dipp och cola så laddar upp för film och myskväll. Men skulle gissa att det blir i min ensamhet tyvärr, men det funkar det med.

Mer intressant blir nog inte min dag idag, hoppas ni får en fin.

Jävla helger.




Ne, så jävla bra bilder vart det inte under lördagen direkt.

Vilken helg det varit. Den har tagit kol på en men det har vart trevlig. Delar av den i alla fall. Började lugnt sen i Lördags, bara jag, Matti och Therese som va här, för pojkarna kom inte som planerat. De beslutade sig för att vara hos Fredrik och Agnes i stället. Så vi knallade ner dit. Där va Fredrik, Angnes, Tobban, David, Anton och Oskar. Trevlgit att träffa alla, vi va fem stycken från våran gamla klass så det vart en hel del gamla minnen, roligt.
 
Men sen Ville pojkarna där gå ut så vi andra knallade upp till mig, men snart va vinet slut och det vart väldigt lugnt. Men sen närmade sig klockan 3 på natten när Uffe ringde och ville komma på efterfest, vi hade inget bättre för oss så vi lät dom göra det, så de dök upp här vid tre och hade en massa öl med sig så festen började igen och höll på en bit in på morgonen.

Så igår va det bara teven och soffan som gällde, och lyckades med bravaden att sova till 10 i två idag. Inte bra, det är dags att vrida tillbaks dygnet nu tycker jag. Får ta och städa upp och göra lite fint här nu igen, för hur duktig jag än va i fredags så syns inte det längre.

FUCK YOU MATTI RÖV.


Det här sammanfattar väl kvällen ganska bra. Plus att det ve en massa mer folk och att det sjöngs en massa Singstar. Matti och jag låg vakna på soffan och samtalde tills kvart över åtta i morse. Vi lyckades sova till halv fyra. Men vi har lyckats äta lite och är betydligt piggare nu än vad va vi när vi vaknade.

Nu ska vi duscha sen börjar det nog anlända folk hit. Pojkarna kommer och ska spela lite, blir säkert en trevlig kväll även denna.

På G.

Nu är jag äntligen klar här hemma, bara fixa till mig som återstår. Sen ska jag bort och handla och möta Jesper för han är påväg hit strax. Sen kommer nog Matti och Tobbe snart också, sen kanske deras vänner från Norrköping skulle komma ikväll. Så kanske blir ett par stycken här ikväll ändå, men har tänkt att ta det rätt lugnt. Men får väl se vad kvällen har att ge. Dags att hoppa in i duchen!

Uppdatering.
Nu har Jesper och jag precis ätit revbenspjäll, pommes och mimosassallad. Riktigt gott. Matti har Erik har kommit nu. Så nu spelar vi NHL09 och tar varsin öl. Så nu är vi verkligen på G.

Idag är jag en duktig pojke.

Har tagit hand om tvätten och lite andra kläder som låg slängda på golvet i garderoben. Kom fram till att jag hängde/vek 52 t-shirtar och 17 användbara par jeans, sjukt. Och vet att jag kanske har, inte riktigt lika många t-shirtar till, men som är ner packade i påsar som jag inte tänkt använda mer. Och ett par jeans till någons stans. Måste ta en stor garderobstädning och rensning någon dag för så som det ser ut kan jag inte ha det!

Men jag har även torkar golvet och allt annat inne i badrummet, torkat ur kylskåpet, diskat och ska precis dammsuga nu. Så tycker nog ändå att jag är rätt duktig idag.

God morgon Magistern.

Ja, nu va man vaken igen i alla fall. Va påväg till sängen vid ett inatt, jättetrött efter jag sett klart Sin City. Men självklart fastnade man här ett tag och sen vart det tv och klockan hann bli 3 som vanligt.

Men vaknade i alla fall 20 i 12 så hela dagen gick inte åt. Idag måste jag orka städa lite här hemma, sen ska jag handla. Sen får vi se om det finns någon som vill göra något trevligt ikväll. Ja, mer upphettsande än så blir det visst inte nu. Tja.

Min Angelina.


Min lilla Angie står alltid på kanten till handfatet i badrummet och väntar på mig när jag duschar, det är sött. Men nu har hon lärt sig att hon kan krypa ner och lägga sig i handfatet också, det gjorde hon första gången igår. Visst är hon söt!

Sin City och lite mot halsont.


Har precis duschat, och nu blir det Sin City, romanasoppa, varm choklad, macka och lite soffmys. Har fått så ont i halsen. Sin City måste vara min bästa film, älskar den och den är så snygg. Vill se Frank Millers film som går på bio nu, The Spirit. Filmen 300 är också baserad på en av hans tecknade serier, och den va också underbar.

Sömnig men lite duktig kille.

Somnade visst på soffan efter maten och filmen, eller till filmen rättare sagt. Men kanske inte så konstigt efter min natt. Sjukt jävla bra bild va det på filmen i alla fall. Nu är jag i alla fall vaken, fick för mig att springa ner och kolla om det fanns några maskiner lediga i tvättstugan, och det fanns det för tydligen ville ingen tvätta så här sent, för annars va det fullt månaden ut typ. Så tvättar för fullt nu och ska springa ner och hämta t-shirterna och slänga in resten i torktummlaren snart. Sen ikväll blir det nog bara en lång varm dusch och lite soffmys. Hej.

Beowulf på Blu-ray och Carbonara.



Lite Pasta Carbonara i Stig Lindberg tallrik och Beowulf i 1080/24p är inte alls fel. ...aningen tråkigt i ensamhet bara.

En amerikan på morgonkvisten.

Vart visst lite mer än några minuter jag stannade uppe när jag gick upp i natt. Satt uppe till 6 i morse och sorterade filer i datorn så nätverket skulle se bättre ut i PS3an, lyckades spala HD-filer i den med, så nu är jag lite nöjd med mig själv.

Mamma ringde innan 10 i morse och talade om att hon tänkte hämta mig, så fick ta mig upp aningen jättetrött. Först hämtade vi upp en amerikan vid bussterminalen som skulle kolla på en av Mammas katter, en trevlig man men aningen svårt att tala engelska sådär på morgonkvisten när man knappt vaknat. Mamma ville ha med mig hem bara för att jag skulle koppla upp hennes nya dator, hon hade köpt en likadan som min, med en fin LG skärm också. Men min är aningen bättre, så kan jag ännu en gång vara lite nöjd med mig själv.

Nu kom jag precis hem och ska nog ta mig lite lunch om en stund, men först ska jag nog spela lite eller underhålla mig med något annat. Ha en fin dag!

Nattens Dennis.

..kan inte sova. Somnade på soffan redan vid nio efter att jag ätit lite soppa och macka. Vaknade igen vid ett, så förflyttade mig till sängen. Men visade sig att jag inte kunde somna om, så har sett på två timmar American Chopper nu, men har fortfarande inte lyckats bli trött igen. Orkade inte ligga i sängen och stirra längre så tänkte att jag går upp några minuter innan jag ger det ett nytt försök. Men natti då.

Kvällens Dennis.

..är trött och besviken. Jag borde vara glad, men känns som inget spelar någon roll nu längre ändå. Jag är på dåligt humör, antagligen bara för att jag är trött. Får nog lägga mig tidigt idag, men det är nog bra för min dyngsrytm.

Dagens Dennis.


Tee 2K by Gingham Jeans Cheap Monday Trench Bläck Halsduk Cheap Monday
Skor Converse Keps Crooks&Castles Hörlurar WESC


Länge sen man hade outfit med i bloggen igen, så tänkte att jag kunde styra upp en. Har vart iväg till stan, ONOFF och Tobban en sväng nu. Precis när jag skulle ta bussen ner till stan så ringde Tobban och fråga om han skulle hämta mig för de va ändå ute och åkte, så vi tog en sväng ut till ONOFF.

Visade sig att SONY hade skickat tillbaks min dator för att de tyckte att tog för lång tid innan jag svarat på kostnadsförslaget. Konstigt för jag pratade ju med en på verkstan och sa att jag behövde avvakta tills jag visste vad försäkringsbolaget sa, men men, skit är det. 400kr så får jag hämta ut min trasiga dator i alla fall, så kan jag sälja den i delar eller något så kanske jag får någon peng för den.


Sen mötte vi upp Matti på stan, gick en runda och sen upp till Tobban en snabbis innan Matti och jag tog en promenad upp till mig. Lagade mat direkt när jag kom hem så vi har precis ätit. Mätt som en plätt är jag.

Nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, men blir lite tv eller kanske lite tv-spel.

Ha en fin dag!

Vaken!

Somnade på soffan efter jag sett några Simpsons-avnsitt i natt efter att pojkarna gått. Angelina kom och väckte mig redan vid 8.25 men jag va pigg så gick upp. Så har redan ätit frukost och hunnit se lite American Chopper.

Skönt, för känner mig pigg så kanske kan lyckas vänta tillbaks dygnen lite. Hade tänkt att göra några ärenden idag, för måste ner till stan och sen ut till ONOFF, för av någon konstig anledning fick jag sms från ONOFF att min dator är klar, men jag har inte bett dem laga den, för att byta moderkort kostar 11 000kr i en 13 månader gammal Sony Vaio! och det ville varken jag eller mitt försäkringsbolag betala. Men får se om den är lagad eller om den helt enkelt bara är tillbaka skickad, för jag har glömt be dom skicka tillbaks den så det blir spännande att se vad som har hänt, hur som helst tänker jag inte betala dom 11 000kr!

Ne, nu ska jag göra mig i ordning och sen se om någon är vaken och kan tänka sig gå lite på stan med mig. Hej.

300 på Blu-ray.

Vilken jävla bra film! Riktigt riktigt bra. Matti och Erik kom upp även ikväll, för det ville med se 300 när jag sa att jag skulle se den. De skulle ha med sig något gott vi kunde laga, men Ica va stängt så fick bli att jag lagade något av min dyrbara mat jag inhandlat idag. Fick bli hamburgare med bröd och pommes, det va riktigt gott och Erik både diskade och gav mig 40kr efter maten så det va väldigt sött.

Nu har de precis gått och det är nog dags att krypa ner i sängen snart så jag inte vänder även det här dygnet helt uppochner.

NHL09 Online.


Äntligen har Tobban lättat på plånboken och köpt ett PS3-spel. Så nu kan vi spela över nätet mot varandra. Riktigt roligt, och med min lilla Samsung-snäcka i örat så kan jag höra honom förlora. Men han vann första matchen och sen vann jag på straffar, så har inte fått höra så mycket av det än. Typiskt. 

En väldigt udda ung man.



Ja, det kanske inte är så normalt att köpa tulpaner för sina sista pengar. Men tyckte både jag och min fina Eva Solo tulpanvas va värda det. Har vart duktig och städat, diskat och frostat ur frysen nu idag. Rensade ut skåpet och pantade och va borta och handlade. Men hade tur för fick tillbaks 200 av Sarah och en hundring av pappa så det räckte till en hel del mat. Så ska bara torka ut frysen nu sen fylla upp den igen. Känns skönt att i alla fall ha lite mat.. och en fin blomma hemma.

Jag är rik!




Jag som trodde att jag va pank, men jag hade ju faktiskt en hel låda full med Bossebildoktorpengar! Vi spelade Bosse bildoktornspelet här iväntan på Hockyen igår, det va inte jätte roligt. Men jag vann med flest rättsvarade frågot i alla fall.

Hockeyn va helt löjlig igår, första perioden va bra och spännande men sen fuckade dommarna ur totalt, de kunde lika gärna ha gett de varsin klubba så de kunde spela åt Kanada. Man åker väl inte på och fäller målvakten FYRA gånger utan att bli straffad för det? Äsch, skit i det. Silver är heller inte så illa pinkat.

Idag är jag som vanligt trött, måste ordna till det här nu, inga fler nätter där jag kommer i säng klockan fem. Alla åkte härifrån efter matchen sen igår, så första natten ensam. Men va ganska så skönt även om det vart lite ensamt.

Ska samla ihop pengarna jag har och gå och handla lite idag, sen tänkte jag att jag ska passa på att frosta av frysen nu när den ändå är tom. För ser ut som en park för isbjörnar där inne.

Klockan är ju två så det måste väl betyda att det är dags för frukost. Hej.

Mästerkocken slår till igen.


Nu har jag lagat potatisklyftor, biffat, gräddsås och grekisksallad åt grabbarna. Det vart riktigt bra så det gick nog hem. Roligt att laga mat när det är till någon så man kan få lite uppskattning. Så nu efter lite god mat piggnade man till. En kall öl och en kram nu så hade nästan allt vart perfekt. Men det blir ingen öl idag, det får bli lugnt men jag kan säkert tjata till mig en kram av pojkarna här. Nu ska vi nog spela lite innan det är dags för den första hockeymatchen för natten. Ha en fin kväll.

Nedräkningen har börjat.

Nu är det bara åtta timmar kvar till match. Pojkarna har kommit, Jesper, Erik och Matti är här med mig. Vi ska nog knalla bort till affären och handla något gott att äta. Sen är det bronsmatch vid nio som vi ska kolla på först också, annars blir det nog mest en massa tv-spel. Pojkarna är redan igång med spelandet men jag är trött och orkar inte riktigt. Vill helst bara gå och lägga mig.

Det väntar ännu en natt.

Normalt att sända hockey halv två på natten, Junior VM finalen mellan Sverige och Kanada sänds då i natt. Måste nästan se den för har följt det andra nu och de små svenskarna ät riktigt duktiga. Men har ändå vänt på dygnet helt och hållet nu efter nyår och allt så blir nog inga problem att hålla sig vaken.

Jesper, Matti och Erik vill med se matchen här, och Erik tycker att vi ska laga mat åt honom också, så det kan nog bli lite av en grabbkväll/natt här ikväll. Kan nog bli väldigt trevligt. Men har blivit för många sena nätter nu så orken tryter.

Tuffa tider.

Jag måste fixa fram pengar om jag ska kunna överleva tror jag, sen måste jag fixa tvättid om jag ska kunna ha rena kläder på kroppen och så börjar jag tro att jag kanske måste gå till akuten med min hand, för svullnaden lägger sig inte mer nu, och handen är helt stel kan inte sträcka ut den ordentligt och den somnar hela tiden, men att den somnar borde nog bero på att jag inte rör den så mycket eftersom att det gör ont då. Men borde som värst kunna vara en spricka i knogen, och det dör man inte av, så sjukhuset får nog vänta lite till. Dumma stenvägg som skulle anfalla mig på det där viset.

Skräpfilm och sena nätter.


Det blev visst Erik och Therese som kom ikväll, vi har sett på film. Appaloosa, en westernfilm som inte va något vidare. Sen har vi sett massa annat skräp på tv nu. Börjar bli sent igen, har visst vänt på dygnet helt nu, inte bra.

Från discoverykoma till myssöndag.

Det blev som sagt en sen natt i natt, eller tidig morgon kanske. Klockan hann bli sex innan vi hade spelat klart alla matcher och Tobbe och Erik åkte så Matti och jag kunde gå och lägga oss.

Men det va en trevlig kväll faktiskt, skönt att det händer lite så man slipper sitta ensam här. Matti har bott hos mig hela helgen nu, trevlgit med sällskap och lite fest. Idag är vi såklart trötta så gick upp ur sängen halv tre tror jag, sen har vi bara legat och kollat på tv. Ett så kallat Discovery Channelkoma, konstigt att man alltid fastnar i de mest ointressanta programmen där, men går inte sluta att kolla.

Vet inte om Erik och Tobbe kanske skulle komma förbi idag också, lite myssöndag med film och god mat om någon har råd med det. För jag är totalt pank, tömt sparkontot, satt in alla mina mynt, kylskåpet och frysen är tomma. Känns skit, jag brukar alltid lyckas få pengarna att räcka månaden ut, men det beror kanske på att december vart den dyraste månaden någonsin, plus lite annat. Men även om inte grabbarna kommer så har väl jag och lilla Matti lite mys för oss själva här annars, en film drar vi nog om inte annat.

Ne, nu ska jag nog tillbaks till soffan och dricka en kanna vatten. Pusshej.

04:48.


Slog mig precis vad klockan är, här sitter vi och genomlider en NHL09-tunering. Kommer antagligen ta hela natten. Men än så länge har vi haft det ganska så trevligt faktiskt. Vi spelade lite Buzz och Singstar innan. Trevlig natt på er.

En katt i en låda.


Missy sitter och sover i en låda. Sötast i världen.

En elefant i besticklådan.

Förlängde precis min prenumernation på Elle Interiör och då skulle man få en Georg Jensen kapsylöppnade värd 300kr, gillar verkligen dansk design och tycker den är fin. Visst är den?

Flags Of Our Fathers på Blu-ray.


Såg filmen Flags Of Our Fathers på Blu-ray i går kväll/natt. Sarah somnade så fick avsluta myskvällen själv. Men det va en riktigt bra film. Grym bild, nästan för bra för att se söndersprängde japaner. En helt klart sevärd film.

Nu har jag precis sett slutet på Tigers film och ätit lite rostade mackor i min ensamhet. Vet inte vad jag ska hitta på, men tror jag får ta tag i lite städning här hemma för det ser förjävligt ut efter nyårsfestande och resväskpackande.

Jag är bra på att vara själv, men usel på att vara ensam.

God morgon! Eller jag har vart vaken länge nu, för Sarah gick upp sju eller något i morse för att åka iväg och ta tåget till Norge. Känns konstigt att hon åker iväg, varesig vi vart ihop eller inte så har vi inte vart ifrån varandra mer än några dagar sen vi träffades för typ 4 år sen, så kommer bli konstigt och ensamt. Men tror det är bra för oss båda att få vara ifrån varandra ett tag.

Så jag har legat på soffan och halvsovit och tittat på tv nu på förmiddagen, men piggnade till lite nu och kände att jag behövde frukost så ska ut i köket och rota efter något att stoppa i mig. Ha en fin dag.

Första januari tvåtusennio.

Jag är ensam och har tråkigt. Sarah åker till Norge i morgon och är bora i tre månader, hon ska var au-pair i kristen norsk familj, hoppas hon får det bra. 

Sarah är iväg och träffar hennes familj innan hon åker. Vi ska ha myskväll i kväll men jag är ensam hela dagen och jag är rastlös och har tråkigt som fan. Men ska nog äta lite vårrulle och se en blu-ray film nu. Hoppas ni alla får ett jävligt fint år. Hej.

Nyår/Potatisgratängaftonen.







Firandet av det nya året va ganska så trevlgit faktiskt, vi startade hemma hos lillebror Jesper med kalas och fin mat, vi åt den obligatoriska potatisgratängen, baconlindad kyckling och grekisk sallad.

Sen vart det en massa dans och skutt tills taxibussen hämtade upp oss tjugo i tio och vi åkte hem till mig för att sjunga Singstar och leka lite, innan vi knallade ner till stan för att fira tolvslaget.

Matti och jag va nere vid vätternpromenaden med hans kusin, drack champagne och sköt raketer, en tjej fick en raket i örat, håret brann upp, det va aningen läskigt.

Sen skulle vi ha pizza men alla hade glömt plånboken så jag ringde min goda vän Bebe och knallade upp till honom och satt där tills småtimmarna, mycket trevligt.

Bildtexter.
jesper och kisse dansar zombiedansen. en glad jesper. slåss inte med en stenvägg för då får man ont i handen. en full matti. grabbkärlek. sarah är förjävla snygg i sin fcuk-klänning. ewe bär sarah av någon anledning. dennis kör slipsdansen. evelina dansar. jag är het. jesper är härlig. ...och ja jag tog de fulaste bilderna bara för att jävlas.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen