PIXLR #56


Alice B.


Alice b - I den här staden. Den här tjejen gör riktigt bra musik. MySpace / Spotify.

Helvete.

Det blev jobbigt idag. Inte sett och knappt pratat med henne på två veckor. Och eftersom jag mest vart med vänner eller vart full så har tankarna hållt sig borta ganska bra. Men idag har tårarna runnit. Det är extremt rörigt i hjärta, hjärna och lägenhet nu. Skitdag. Skitmatch och McDonalds va inte ens gott nu i natt. Då vet man att det är en dålig dag. Typiskt.


Snart dags.

Ännu en galen helg har passerar. Några riktigt bra inslag. Som middagsbjudning och karatefyllor. Tar tid att bli människa igen. Men hatar ändå när verkligheten kommer i fatt. Så stannar gärna kvar i min gråa drömvärld. Även om det inte är bra och att det snart måste få ett slut. Idag kommer hon och börjar packa lite. Känns väldigt konstigt. Hatar att det här är så utdraget. Känns som att få hjärtat krossat om och om igen. Men det är väl över sen. Så man kan resa sig och gå vidare. Kanske.


Trevligt.

Har faktiskt lyckats ha ett par riktigt trevliga kvällar. Pojkar, sport, tv-spel, öl ibland, kaffe och kaka ibland. Skönt när det händer lite och man har människor man tycker om omkring sig. Slippa tänka så mycket. Och får väl passa på att leva lite loppan innan det är dags för allvaret igen.


PIXLR #55


Från A till Ö.

Jobbmötet igår gick bra. Jag börjar på Medieverket första februari. Känns spännande och ska faktiskt bli kul. Hoppas verkligen att det ska gå bra. För då kan det bli hur bra som helst. Bara hålla tummarna. Det handlar om webbdesign, reklam- och trycksaker. Så det borde passa mig utmärkt. Det gjorde mig lite lycklig. Det har verkligen känts bra ett par dagar nu. Men drömde i natt. Egentligen en helt fantastisk dröm. Men vaknade med helt fel tankar efter det. Förbannat. Hoppas det kan släppa snart. Bara att det slog mig att hon får sin nya lägenhet och ska flytta sina grejer samma dag som jag börjar jobba. Det gör mig riktigt nervös. Hur ska jag ta det? Som jordens undergång eller bara som en stor vändning i livet. Antar att jag behöver vändningen mer än undergången. Så får försöka hålla i den tanken. Lycka till. Va mer duktig igår. Fick iväg några paket och viktiga papper. Belönade mig med god mat och sen serier större delen av dagen. Helt okej. Känner dock att jag är väldigt rastlös och måste göra något idag. Får nog ringa en vän eller besöka småflickorna. Ha det fint vänner. Puss.


Bra.

Äntligen haft en bra helg. Faktiskt utan ångest och tårar. Lekte med småtjejerna en stund i fredags och sen va jag hemma hos Matti i nya lyan och tittade på film en bit in på natten. Helt nyktert. Duktigt. Lördagen tillbringades på Bill & Bull Lekland här i Motala. Tillsammans med småtjejerna, Emmie, ett gäng vänner och deras barn. Riktigt roligt men hur jobbigt och svettigt som helst. Flickorna va överlyckliga i alla fall och det är kul att se. Sen på kvällen vart det fest hemma hos Bea. Riktigt trevlig tillställningar med både gammalt och nytt folk. Toppen. Har vart segt idag med vart hemma hos Bea och tittat på UFC och flötat pizza. Mycket trevligt. Ligger hemma på soffan nu. Skulle egentligen vart hos Kalle och tittat på fotboll. Men är alldeles för trött för det. Tyvärr. Så jag får ligga här och mysa i min ensamhet istället. Det får funka. I morgon är det jobbmöte. Se hur vi lägget upp nya jobbet. Hoppas det ska gå bra. Då vänder vi på den här jävla skiten. Det måste bli bra.


Svammel.

Trevligt med fyllesvammel i bloggen. Men det är jag bra på. Ser lite ljust ut på jobbfronten nu i alla fall. Bra. Idag är det fredag och jag är rastlös. Lovat att hälsa på brorsbarnen lite senare men annars vet jag inte vad som händer. Förslag?


Vet inte.

Min mamma kom hit för att spela iPad. Mina vänner kom och bjöd på öl. Det va sött, men det bästa kom först efter att jag vart på jobbmöte. Och lämnat papper i ett väldigt halt Borensberg. Förresten fick jag jobbet. Hos en bekant. Som webbdesigner och reklamförsäljare. Bra. Allt jag vill. Förlorar allt jag har, men kan allt jag vill. Tänk på det en stund. Rörigt. Jag kollar på Hank. Hank Moody. Idol. Piller, sprit och lite fitta. Eller mycket. Sprit alltså. Tur man har bra vänner. För annars hade jag fortfarande legat och gråtit.


PIXLR #54The Smiths och porr.

Hade den värsta natten på länge. Har inte sovit en sekund. Det kom något över mig sent igår kväll. Kunde inte sluta gråta. Det slutade inte. För många dumma tankar från mitt tidigare liv som är tillbaka. Omöjliga att slå bort. Slutade med att jag låg och lyssnade på The Smiths hela natten. Men att vara självmordsbenägen och lyssna på The Smiths är som att vara hungrig och se på matlagningsprogram eller vara kåt och se på porr. Lägg på att jag inte har råd med mat, kattmat, kattsand och toapapper så känns livet helt fantastiskt. Trots det så gick mötet på arbetsförmedlingen bra idag. Jag sätter på mitt allra bästa teaterface varje möte jag går på. Jag är världsmästare på det. Det ger ändå lite hopp. Måste få in pengar. Även om jag inte vet hur mycket jag orkar nu. Men det måste vända någon gång.


Fler extraliv.

Hart vart nere hos bror hela dagen. Skulle bara byta bil men fastnade som barnvakt hela dagen. Helt slut men känner mig lite mer omtyckt. Samla lite extraliv. För de va nästan slut nu. Hatar att det ska vara så jävla jobbigt att komma hem till ensamheten igen. Det måste vända snart. I morgon blir det arbetsförmedlingen igen. Känns inte kul. Men det måste ordna sig snart.


Lever nästan.

Ville bara tala om att jag lever. För det är ingen självklarhet längre. Det har blivit mycket sport och sprit senaste tiden. Igen. JVM hela nätterna. Underbart med guld. Jag har krossat min högerhand mot en betongvägg i ett litet känsloutbrott. Har väldigt svårt att hålla känslorna i styr. Hoppas handen lagar sig själv för jag vill inte gå till sjukhuset med den. Idag spelar mitt Färjestad. Så det kommer vänner med lila kassar även idag. Ska sluta leva så här snart. Nu orkade jag inte skrivs mer. Ta hand om er. Puss.


1UP.

Hämtade några extraliv nere hos busungarna. Fick lunch. Och en spelsugen Marcus med mig hem. Så vi har busat här hemma ett par timmar nu. Dags att köra hem honom. Sen kommer det över vänner på fotboll, hockey och några öl. Känns bra att det händer något ikväll. Hockey och öl ensam hade inte vart lika skoj.


Satan vad ont det gör.

Nyårsafton vart fin. Med familj och bra mat. Det funkar. Fick idag för första gången höra från henne att hon faktiskt tänker flytta till den nya lägenheten och att känslorna är slut. Tog bara tre månader att klämma ur sig det. Gratulerar Dennis. Bättre med ett avslut. Men när det kommer via sms efter ett par dagar av tystnad. Men. Nu är det såhär. Jag vill ingenting. Går väl och dör lite till.


RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen