Arn, polkagris och Cocio.

Ibland är det bra med bröder, nästan oftast. Idag fick jag filmen Arn på DVD och en blåbärs-polkagris av min lillebror. Visserligen har jag väl köpt Arn av lillebror så han slapp skicka tillbaks den till filmkblubben. Sen va vi och handla och jag inhandlade en supergod chokladmjölkdryck i snygg flaska dessutom, kostade bara 12kr. Så nu är kvällen klar Arn, polkagris och Cocio.

Stopp i avlopp.

Trevligt, i morse började mitt avlopp i badrummet vägra svälja mer vatten. Dessutom kom andras vatten upp ur min golvbrunn under badkaret. Nu har det vart farbröder här hela dagen och försökt få bort proppen, men inte lyckats. De fick ringa en hel stor lastbil som kunde suga och spruta ner vatten i avloppet. De fick montera bort både badkar och toalett för att komma åt. Det låssnade i alla fall efter mycket om och men och toaletten är på rätt plats igen, men badrummet gapar tomt efter ett badkar, det trillade isär när de skonsamt slet bort det från badrummsgolvet. De ska beställa nytt badkar åt mig, om jag ville ha badkar, annars skulle de kommer och montera en ny golvsbrunn och ett duschstång, jag skulle fundera på det i några dagar tyckte de. I alla fall, det va den händelsefulla dagen det. Kunde kanske hittat på något bättre idag, men med min otur så är det sånt här man får hålla på med. Grattis till mig ännu en gång, grattis.

Så ska en lördag tas.

Vart en väldigt trevlig tillställning i lördags, knallade som sagt ner till Tobban och spelade lite med honom. Vart pizza, 360 och några öl. Sen kom Sarah och Ewe förbi där innan vi knallade ner till Wetternmagasinet och satte oss. Sen kom även Bebe och Elli förbi oss där nere så vi vart i alla fall några stycken. Vi som hade tänkt att sitta där för att höra musiken, inget smart drag för det va classic-rally eller något och starten va där nere, så allt vi kunde höra va en massa brummande gamla bilar. Persbrant körde så höjdpunkten va såklart att se honom glida förbi i sin Porche.

Men rallyt slutade lagom tills Timo skulle upp på scen, men då visade det sig att man ändå inte hörde något, så man fick springa bort till gallret för att höra. Men det va så otroligt dåligt drag, tre fyra fjortisar som hoppade längst fram, vilken besvikelse för Timo, och det tyckte han också för det stack han inte under stolen med i sin blogg.

Sen vid tio lämnade vi Wetternmagasinet bakom oss och sprang förbi Tobban för att hämta våra dyrbara påsar sen knallade vi upp till Bebe för efterfest, en aning tidig efterfest, men ändå. Den höll på bra länge och jag va nog inte hemma förens halv sex på morgonen, va extramt trevlig kväll, natt och morgon faktiskt. Både Matti med några vänner och Jesper med några vänner tittade förbi när vi satt uppe hos Bebe, så vart ett gäng även där.

Lite på G.

Vilken lyx, vart hämtat av Tobban idag! Är hemma och piffar till mig lite nu, sen ska jag knalla ner till honom och ta någon öl och spela lite 360 med honom innan vi knallar ner till hamnen och bänkar oss för kvällen.

Hela staden kryllar av fjortisar, då menar jag inte ens sånna där bra fjortisar utan sånna små jobbiga, skrikiga. Antar att det bara är smått på festivalen, så sitter nog hellre utanför ihop med vuxna och lyssnar sofistikerat.

Ska hur som helst bege mig neråt snart, ha en trevlig kväll!

iPhone priser.


Priset på iPhone har släppts på Telias hemsida nu, priset på själva luren hamnade kanske lägre än vad jag tänkt mig men med mina extrema matematik kunskaper har jag räknat ut att det blir helt otroligt dyrt ändå! Lite posetivt är dock att det räcker att teckna sig på 18 månader, så man inte behöver slava under telia längre än så.

Minsta paketet iMini för 299kr i månaden i 18 månader och iPhone för 2495kr resulterar i en totalsumma på 7877kr.

Mellanpaketet iMidi för 489kr i månaden i 18 månader och iPhone för 1895kr resulterar i en totalsumma på 10697kr.

Största paketet iMaxi för 859kr i månaden i 18 månader och iPhone för 1395kr resulterar i en totalsumma på 16857kr.


Men man får tänka på att man även har betalt för 100, 250 eller 1000 samtalsminuter, SMS och megabyte i månaden i 18 månader i totalsumman.

Alla paket finns även i 24 månaders varianter, då sjunker priset på luren något men totalsumman blir såklart ännu högre.

Se alla priser och läs mer om abonnemangen på Telias iPhonesida.

Outfit och i alla fall lite goda nyheter.


Tee Velour Jeans Edwin Skor skitiga vita tygskor

Fick mitt nya SIM-kort idag så kan gå tillbaks till att använda min gamla LG U880 i alla fall, alltid något. Sen fick jag brev i morse, hade blivit kreditprövad och klarat mig! Grattis till mig! Min betalningsanmärkning är äntligen borta, har dragits med den i tre år, bara för att jag inte orkade betala en CDON räkning på 417kr en gång i tiden. Idioti!

Vätternfestivalen.

Ikväll klockan 6 började Vätternfestivalen här i Motala, tror inte det kommer bli att jag går något i år, känns inte som det är något som drar jätte mycket, vill gärna se Timo Räisänen på lördag visserligen, vet inte om det är värt 195kr för att gå in och se bara honom, kan såklart tänka mig att se Mange Schmidt också, men ändå. Mange spelar 18.45 och Timo 20, sen känns det som kvällen är slut. Man kan lika gärna sätta sig nere i hamnen och ta en öl och lyssna istället. Känner på mig att jag kommer vara ganska trött efter den här veckan dessutom, så en lite lugnare lördagskväll passar antagligen mig utmärkt.

Mer intresserad? Läs mer på Vätternfestivalens hemsida.


En liten outfit och en söt jävla katt.


Tee Sportif Jeans Cheap Monday Klocka Tritoni Katt Missy iförd sin egentillverkade päls

Futurama - the Beast with a Billion Backs.

Såg den nya Futurama filmer herrom kvällen, Futurama - the Beast with a Billion Backs. Älskar Futurama så jag tyckte den va riktigt bra såklart, men tror jag somna (äntligen) de 5-10 sista minuterna så minns inte riktigt slutet. 

Fotboll&hemkörningspizza.


Pizza och fotboll kan få vem som helst på lite bättre humör.

Fyfanhelvetesjävlaskit.

Fy fan helvetes jävla skit, det tåls att sägas igen. Vilken sjuk jävla tur jag har alltså! Mitt Xbox 360 gick sönder nu också, hur länge har jag haft det skiten lixom?! Fattar inte hur länge jag ska kunna stå ut med all förbannad jävla skit hela förbannade jävla tiden. Nu är jag arg och ledsen, döda mig någon.

När sömnen är svår, lite film och Håkan på allsång på skansen-premiären.

Usch, två nätter utan sömn, kan inte fatta varför jag inte kan somnar för, har vart så otroligt trött. Men i natt regnade och blåste det som det dånade i hela huset så då va det såklart inte så lätt att somna.

Såg Superhero Movie igår kväll, den va faktikst riktigt rolig, eller lite för mycket ibland men kul stundvis, i sann Scary Movie-anda såklart. Har vart riktigt spelsugen hela dagen så nu ska jag spela mig trött, tills Allsång på Skansen börjar i alla fall, för det har premiär ikväll och Håkan ska vara där, så hinner väl kanske ändå inte med så värst mycket spelande ikväll. Men men, låter ju inte som en helt misslyckad kväll ändå kanske.

Outfit.


Tee 2K by Gingham Jeans Edwin

Midsommarhelgen.

Midsommar blev väldigt trevlig precis som planerat. Speciellt dagen, hade kul ända från morgon till kväll faktiskt. Festade och spelade kubb med hela familjen. Men vaknade sex på morgonen så vart trött sen på kvällen och gick och la mig redan innan tolv. Men hann med en hel del dans nere på campingen och en riktigt trevlig förfest uppe hos oss.

Jag som va så lycklig över att jag fick tillbaks min Nokia N95 i torsdags innan vi åkte upp till stugan, kostade bara 1062kr att laga. Men med min vanliga jävla tur så vart den såklart stulen på midsommarnatten sen! Jag va dum nog att lämna den framme när jag gick och la mig, sen på natten hade de andra efterfest hos oss så då försvann den såklart. Fan fan fan. Kul, fick ha den en dag och betala över 1000kr för det. Hoppas försäkringsbolaget kan tänka sig att betala lite på nästa mobil då, kanske det rent av kan bli i iPhone i Juli.

Hur som helst så va det det ändå en grym helg, hela lördagen tillbringade vi nere på campingen och spelade kubb, vollyboll och strandfotboll, men en jävla massa ungar. Små ungarna frågade chans på varenda söt tjej som gick förbi åt oss så både Matti och jag fick oss några nya flickvänner.

Ny kamera köpte jag sen med förresten, den är helt underbar. Riktigt skön kamera jag fick tag i faktiskt. Knapparna vid skärmen har touch-funktion så det räcker att dra fingret över för att scrolla bland bilder och menyer, lite som på iPod. Digitala fotoramen jag fick på köpet är med riktigt fin och inte alls så tokigt att ha faktiskt.1. Förfest dagen innan midsommarafton 2. Missy trivs 3. Midsommarafton och festen kan börja 4. Matti pyntar 5. Svergies största öl, eller kanske minsta flaggstång 6. Sarisen promenerar missy 7. Marcus har en kotte i ögat 8. Pappa är bäst på fest 9. Middagen 10. Alice i mini-krans 11. Matti och Sarah skålar 12. Jag skålar 13. Avbytarbänken vid kubbspelet 14. Dans runt stången 15. Dans vid snömaskinen 16. Jesper med mina glasögon och sängkammarblick 17. Matti och Jesper 18. Dagen efter fick man starta upp med irish coffee 19. Matti ska bevisa att han inte alls är full och ställer kubbspelet jätte rakt.

Midsommarplaner.

Idag bär det av till stugan igen för att fira midsommar där i morgon, vädret idag känns ju lite oroande, vill ju ha sol och fint i morgon fattar väl gudarna? Har precis duschat och gjort mig lite vacker och snart ska jag iväg och handla lite inför i morgon. Har inte riktigt bestämt om det ska bli en ny kamera idag eller inte, men lutar nog åt att det blir ändå.

Blir mest familjen i stugan i morgon antar jag, men Matti ska också med, Missy ska också få följa med upp men hon tillhör ju familjen såklart. Men finns en hel camping precis nedanför våran stuga så där finns det alltid folk att hämta om det skulle bli dött. Det blir ju så klart midsommar dans och massa lek där nere också. Med lite tur kanske man kan få upp Tobban, Emma, Fredrik och Agnes också, men de hade kanske lite andra planer. Även Johan och Christina rör sig ner mot Motala i morgon så inte omöjligt att det kan bli en riktigt storslagen fest där upp i morgon. Vi håller tummarna.

Förlorad njutning.

Ne, det va inte direkt någon njutning att se matchen idag. Svenskarna va faktiskt helt totalt värdelösa. Pizzan innan och de fyra kalla under matchen gav väl en liten njutning i alla fall kanske. Sen tog det Tobban och mig tre matcher innan vi lyckades slå Ryssjävlarna i EURO08, sen vart det hemfärd och nu blir det lite tv sen läggdags.

Natti.

Dagens tips: Håll kamoror borta från salsadipp.

Kommer precis hem från en tur till stan, skulle kika lite om man kunde hitta någon söt liten vit skjorta att ha på sig på midsommar eller så, men ikke! så får väl bli tee som vanligt. Fick bli en tur förbi bolaget med och inhandla 5st Carlsberg Export om det skulle hända mot all förmodan att jag skulle råka bli törstig under matchen ikväll. Matchen ska förövrigt avnjutas nere hos Tobban och Emma, försöker få tag i dom och höra om de vill äta något gott först också, men båda jobbar så det verkar rätt omöjligt.

På tal om att handla och "tappa" kamror i salsadipp så har jag nog hittat en kamera jag är lite sugen på, en Samsung NV30. Hade samsungkamera innan och den gillade jag. Och om man köper den på ONOFF den här veckan på sommar-rean så får man även en söt liten 8" Samsung skärm för att visa bilder på, annars kostar de 1999kr/st, men nu får man alltså båda om man handlar snabbt, så måste klura på det tills i morgon så får vi se om det blir några vackra midsommarbilder sen.


Ekströms smulpaj.

Kom på en sak till jag är värd förresten! En Ekströms smulpaj. Fick bli äpple & kanel, för rabarber fanns det ingen, för det är min favoritpaj annars. Paj är inte ett dugg svårt att göra, men kan vara värt att testa deras för den verkar smidig. Återkommer senare sen så får vi se om den va värd de trettiotvå rikstalerna den kostade.

Uppdatterat.

Pajen va faktiskt inte så tokig! Men det är såklart alltid bäst med hemlagat, eller bakar paj kanske man gör förresten. Smakde riktigt bra men pajdegen har lite konstig konsistens så den ser inte riktigt ''äkta'' ut.

Slog Rysslan med 3-0 i EURO08 förut i alla fall, kan hoppas det går lika bra för svenskarna i morgon när de inte har min hjälp.

Trött, men nöjd och spelsugen.

Nu är jag visst helt slut efter en promenad och massa spring fram och tillbaks från tvätt-stugan. Så nu är jag nog värd lite slappande på soffan med en 360-kontroll i händerna, för är bra sugen på lite EURO08, får nog sparka igång wii' t och klara lite mer i Boom Blox också för det va helt sjukt roligt. Önska mig lycka till.

Byxorna och tröjan var helt kanon i alla fall, så måste säga att jag är nöjd. Men visste ju redan att inget kan se bättre ut än japanska jeans på Dennis spinkiga ben och lilla rumpa. Min kamera är tyvärr trasig, det va någon galning som doppade den i salsa och kanske lite grogg också. Men är kanske ändå dags att köpa en ny, dock inte det jag hade tänk att lägg mina pengar på den närmsta tiden. Så lägger in bilderna från inlägget för några dagar sen för er som är för slöa för att scrolla ner.


Småfisk, en bruten tå och en jävla massa kubb.

Det vart stugan i lördags eftermiddags, för att se matchen såklart. Mycket trevligt men det vart en väldigt sur förlust sen är klart. Men vi dansade på som vanligt ändå. Raggade upp en familj på campingen och gick ner och splade kubb. Sen har vi metat och busat runt en del. Spelat en jävla massa kubb med så jag har träningsvärk i hela kroppen, hur man nu kan få det av att bara spela kubb. Har även lyckats med bravaden att bryta en tå, den är helt svart, eller kanske mer lila och värker. Aningen dumt kanske.

Nu är jag precis hemkommen hur som helst. Har tvätt-stuga, ser extremt mycket fram emot en varm dusch och sen ska jag knalla en sväng bort till maxi för att hämta ut mina kläder som har kommit.

Mer iPhone till Svenskarna.

Ja, ingen av er har väl missat att iPhone kommer till Sverige den 11 Juli. iPhone 3G närmare bestämt som den heter nu när den kommer till Europa. Som namnet skvallrar så har denna uppdaterade iPhone 3G täckning som gör det möjligt att surfa aningen snabbare utan att använda Wi-Fi funktionen. Den har även inbyggd GPS och är 1 mm tunnare än orginalet. Baksidan finns i svart eller vit plast istället för aluminium som föregångaren har. Telia är de som kommer hålla i lanseringen här i sverige och frågan är hur dyr den att kommer bli.

Läs mer på Apples hemsida för iPhone 3G.

Fredagen den 13:de.

Hoppas ni har lyckats slippa undan oturen idag! Hörde att någon hade tur och vann jackpotten på ett sånt där uselt tävlingsprogram på tv, 250 000kr! Men säkert uppgjort bara för att det är idag.

Jag fick i alla fall ett ganska gott besked idag, så känner mig ganska så trygg ett år framöver. Känns skönt. Dessutom fick jag grilladkyckling och mimosasallad till lunch och en munk till eftermiddagsfikan, så vad är det om inte lycka?

Shoppashoppashoppa!

Ne, helvete. Nu va det dags att rycka i mina undansatta skattepengar. Kände att det va viktigare med min psykiska hälsa än att jag hade pengar på banken. Mår skit av att inte ha något nytt att trycka på sin vackra brunbrända kropp som sakta förfaller. Då är reor bra att ha ibland. Vacker grön 10 Depp tee, ett par ljusa lite tajtare Edwin-jeans och ett par mörka, aningen slappare Edwin-jeans med grymt snygga detaljer. De ljusa jeansen har kostat 1599kr så där gjorde jag ett kap kan jag säga er. Blir finfint nu när det är jeansväder och allt, varken jeans eller t-shirtar kan man väl ha för mycket av?


Spelspelspel!

Nu blir det spela av! Har äntligen EURO 2008 till xbox 360, inte så mycket att berätta om det egentligen, EM varianten av FIFA 08 helt enkelt.

Boom Blox
 till Wii är också nytt i samlingen, haft ögonen på det ett tag. Det är ett pusselspel som faktiskt självaste Steven Spielberg är creative director bakom. Det är staplar av block man ska välta på rätt sätt för att få så mycket poäng som möjligt, man kan välta staplarna med hjälp av bollar eller att helt enkelt dra bort ett av blocken så att stapeln välter, låter kanske inte som någon hit, men det är faktiskt verkligen roligt.

Underbart.

Fick migrän, tog tablett som inte magen tålde, så fick superont i magen, missade bussen hem, fick vänta en timme och missade nästan bussen igen, fick springa och krockade med en tant som kastade sig ur bussen, sen väl på bussen va busschofören aningen dum i huvudet, men efter jag läxat upp honom att han måste byta zon innan mitt busskort ska funka så fattade han.

Som tur är hade både huvudet och magen lugnat ner sig lite när jag kom in till Motala, så knallade hem till Tobban, så nu har jag vart där och hämtat skivor och spel, sen körde han mig hem, så nu känns allt lite bättre.


Jag faller sönder.

Jag flagnar och bleknar som tusan nu efter ett par dagar inomhus, men tror inte jag orkar bry mig. Jag har knappt energi till att hålla mig vaken så. Men bäst jag rycker upp mig snart igen för ska iväg till Borensberg strax. Annars ser framtiden rätt oplanerad ut, lördag är det match igen, då kanske det blir stugan igen, det är det ända jag vet.

Arga finnar och en trött Dennis.

Kom aldrig iväg sen igår, hade bestämt mig för att åka om jag fick skjuts men Johan kom aldrig. Så vart att jag, Jesper och Sarah stannade hemma hos mig istället. Beställde pizza och såg matchen, men jag mådde aldrig direkt bra, somnade till när det va typ 3 minuter kvar av matchen sen vart det sängen direkt efter jag vaknat till och Jesper gick hemåt. Matti vart såklart sur som fan eftersom jag aldrig dök upp ute på Sjövik, men jag kan fan inte rå för att jag mår skit. Han lugnar väl ner sig snart kan man hoppas.

Idag ösregnade och va bara 8 grader ute när jag vaknade, så är första dagen på flera veckor jag har långbyxor och strumpor på mig idag, känns nästan konstigt. Mår aningen bättre idag i alla fall men är fortfarande rätt så hängig. Men det ger sig väl.

Vätskebrist.

Usch va dåligt jag har mått idag. Antagligen vätskebrist efter att ha vart på stranden och på sjön hela dagen igår igen. Har bara legat på soffan hela dagen i stort sett. Det vart stugan i söndags igen, två dagar som gick riktigt snabbt så känns som om jag inte vart där ens, men riktigt trevlgit har vi haft.

Ikväll börjar EM på riktigt, Matti har bokat bord åt oss på Sjövik, en resturang ute i varamon, så kan nog bli riktigt nice. Känns inte riktigt som om jag kommer orka med det för känner mig rätt dålig fortfarande, men får hoppas jag orkar ta mig iväg för som sagt tror jag att det kan bli riktigt kul och vi kommer antagligen bli ett par stycken.

Ölgolf och en riktigt ful fisk.

Hemma igen. Eller har vart hemma sen fredags natt egentligen. I torsdags när jag skulle bli hämtad i Borensberg tänke jag att jag kunde gå och ta en öl på gästis, men som vanligt va Johan sen, så hann visst med ett par stycken, men synd att klaga, jag fick ju sitta i solen med hörlurarna på och dricka heniken en timme extra. Väl uppe i stugan sen åkte jag och bröderna ut och fiskade Jag drog upp första abborren, sen fick Johan en skaplig gädda, sen fick Johan upp en gös på 1,2kg, första gösen vi fått i Lien, riktig läskig fisk, ser ut som en gädda och abborre som legat lite.

Fredagen sen va tänkt att bli väldigt lugn, vi va ute på badön och passade på att tvätta båten lite, vart kvar där ute några timmar i solen, sen åkte vi in och la oss på stranden, för Johans muppkompisar och han skulle ha båten. Sen kom hur somhelst Krisse och hans storebror, och hade tydligen planerat att vi skulle ha fest för de kom upp med tre plattor öl. Så det va va ingen idé att säga emot. Vart en hel del öl i solen den dagen, hade väldigt väldigt trevligt faktiskt. Vi plockade fram golfputtern och spelade golf med tomburkarna runt hela stugan, hålet va en röd tioliters plasthink, måste nog erkänna att det va jag som va spelets Tiger Woods. Sen vart det natt och Johan kom in från sjön och vi åkte hem till Motala igen.1. Brum-brum 2. Min stora lillebror på sjön 3. Lien by night 4. Gädda och Gös 5. Mört i vatten 6. Krisse och Jesper är lite osams 7. Pappa spelar ölgolf 8. Jag är läcker i Ramones-tee 9. Pappa är läcker i New Era 10. Fläskfile och majskolvar 11. Jag plockar blommor.

Sådärja.

Yes! Kommer upp till stugan ikväll som jag hade önskat! Båten, vattnet och ölen! Hinner inte skriva mer nu, blir väl en uppdatering när jag är hemma igen.

Outfit.

image640
Tee 2K By Gingham Shorts Levi´s Skor Gola
Väska Cheap Monday Klocka Tritoni Hörlurar WESC Katt Missy

fan fan fan.

Påtal om pengar och trasiga mobiler så skulle det visst kosta 1060kr att byta laddningskontakt på min Nokia N95, för det går inte på garantin. TYPISKT.

Jag borde vara glad.

image639
Idag tog jag mig i kragen och rotade fram min gamla ipod, har fått åka buss utan musik sen min mobil dog och det är över en månad sen nu tror jag, värdelöst. Åka buss med musik i hörlurar är mycket enklare.

Skattepengarna kom visst igår, alltid trevligt med lite pengar. Men de åkte rakt in på sparkontot så jag inte blåser det på något helt onödigt. Vill verkligen ha råd med ny hemmabio och soffa. Fan det är extremt dyrt att leva nu, grillkött, färskpotatis och öl är inte direkt gratis.

Varför är jag så trött? Är antagligen värmen, så jävla svårt va kanske inte det att lista ut. men ändå, tråkigt att inte orka med något, sen är det 100 saker som går mig på nerverna när jag är trött och grinig. Också värdelöst.

Utslagen.

Idag har jag hållt mig inne och aktat mig för den där otäcka solen. Har mest spelat xbox 360, men har hunnit med att haft tvättstuga och äta kebab också. Händer väl inte så mycket mer upphettsande idag heller antar jag.

Wii har fått en kompis.

image627
Eller kanske en storebror, men nu står han där i alla fall, mitt Xbox 360 äntligen. Tobban och jag tog svängen förbi Matti när vi kom hem från stugan, kollade in hans nya lägenhet och hämtade spelet. Lägenheten va ritkgit fin, och trevligt att få hem spelet såklart. Har lirat lite FIFA nu bara, få ta tag i lite mer spelade imorgon för nu är jag lite för trött.

Tobban & Dennis goes to stugan.

Det bar iväg till stugan strax efter tio någon gång i morse. Pappa låg och sov efter att ha jobbat natt när vi kom upp så vi kom inte in i stugan, men inga sura miner, vi tog varsin solstol och knallade ner till stranden och satte oss, efter några dopp så knallade vi upp igen och pappa hade vaknat. Så då grillade vi lite korv till lunch innan vi gav oss ut i båten, sen har hela dagen tillbringats ute på sjön, har vart riktigt nice, fiskat i stort sett hela tiden men fick ändå bara två abborrar, jag drog upp dom, tråkigt, hade hoppats på att Tobban kunde få något också för han fiskar ju inte så ofta. Tillbringade lite tid på våran bad-ö också, underbart är det verkligen.

Senare sen hämtade vi upp pappa vid bryggan och det  vart en sväng till innan vi åkte in och knallade upp till stugan och grillade igen. Grillade grillspett, flintastek och abborre, sen vart det självklart färskpotatis till, riktigt nice va det. Fick till och med Tobban att gilla fisk där ett tag, det är en bedrift. Verkligen en härlig dag, men om jag inte va bränd igår så är jag det idag, men det va det värt.


Planer.

I morgon blir det stugan igen förresten! För Tobban är visst ledig och ville hitta på något, och efter att ha tittat på lite bilder i min blogg här så ville han upp till stugan för att leka och fiska lite. Och jag är inte den som är den så klart jag kan ställa upp på det. Känns dock lite hårt med en dag till i solen nu när jag är helt bränd redan, men hoppas det ska bli okej. Ska nog absolut bli skitkul i alla fall.

I morgon kväll kommer Matti tillbaks hem till Motala också, och han har med sig mitt Xbox 360 så då blir det spela av i morgon kväll med andra ord, ser vi fram emot.

Hade tänkte att krypa ner och se lite tv eller film nu, och förhoppningsvis somna om en stund så jag är utvilad och härlig i morgon, för Tobban ville ge sig iväg rätt tidigt så vi hann med endel i morgon.

Rosa är rätt fint ändå.

image626
Äsch, vadå bränt mig?


Vilket otroligt väder det vart de två senste dagarna då, självklart har jag tillbringat dom uppe i stugan för tydligen är ju det allt jag gör nu förtiden. Hela förmiddagen tillbringades nere på stranden idag, råkade kanske visst bränna mig lite. Men det är sånt som händer, trevligt och skönt har jag haft det i alla fall.


RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen