Det gick totalt över styr.



Blev inte riktigt som jag tänkt mig igår. Mitt internet här hemma i lägenheten ville inte alls, så Fat Princess-spelandet gick inget vidare, vart bara nerkopplad hela tiden. Försökte bjuda över lite vänner men ingen som hade lust.

Flickvännens lillasyster med vän kom förbi för att lämna några filmer, de va kvar en stund för att spela lite Wii. Trevligt med lite sällskap, men hade vart trevligare om jag vore 10 år yngre eller dom 10 år äldre kanske.

Så det vart en lugn fredagkväll, men i morgon är det lördag och jag får min iPhone 3GS, dessutom blir det sommarstuga och en tidig kräftskiva, så det blir perfekt.

Ögonblicket.


Just nu på 'Alternative Lifestyle-kontoret', jag har precis tagit en öl, lagt upp lite nötter och startat Fat Princess.

Aftonbladet ger iPhone 3GS 5 plus.


Aftonbladets Peter Pettersson har recenserat iPhone 3GS och gett den fem plus och säger att den slår all konkurans, läs recensionen här.


Nytt.


Senaste beställningen gjorde mig lycklig, för allt satt bra och va fint. Ny keps och yttligare 3 st t-shirtar (vågar inte räkna hur många jag har, sist va det 56st användbara har jag för mig? Men ändå är det bara de 10 senaste man använder om och om igen)

Idag när jag kommer hem från jobbet så ligger min iPhone 3GS på posten, men det dumma är att mitt abonnemang står på far eftersom jag hade betalningsanmärkning när jag tecknade det för 5år sen, dubbeltypiskt, så jag får den ändå inte förens i morgon när jag åker till stugan.

Nu ska jag ta bussen till jobbet. Hej.

Brun Zombie Burn! i rymden?


Glad nyhet för alla som älskade/älskar Playstation Network exklusiva Burn Zombie Burn! Det kommer snart ett expansionspack med nya banor, rymdbanor, Home Space. I rymden kan ingen höra Zombies brinna?

Lekfulla fotoramar.


Kolla in dessa supersnygga LEGO-fotoramar! Plats för ett foto på 4,8 x 4,8 cm i varje kub plus att kuben funkar som ask för att förvara lite småprylar i. Finns såklart att köpa på Delphinium.se för endast 98kr (inkl. frakt).

Nikon D80.


Har fotat lite nya produkter på jobbet idag, i min egenhändigt byggda lilla fotostudio av vit kartong och papper. Svårt att få till bra foton i ett mörkt kontor. Men har hjälp av en Nikon D80, riktigt trevlig kamera. Önskar jag hade en i mitt privata lilla liv.

Hemma/barnvakt.

Vart en bra dag på jobbet idag, fått mycket fotat och endel sålt. Storebror och barnen kom och hämtade mig, så nu är jag hemma och är barnvakt, för Marcus ville följa med mig hem och busa lite. Så vi ska ta och spela lite tv-spel nu. Måste ta och ladda ner Fat Princess nu på direkten!

Upptatering.
Får inte spela så mycket Fat Princess, för Marcus vill bara köra Formel 1. Men det är riktigt sött och snyggt Fat Princess i alla fall, och verkar roligt, har bara hunnit med att döda ett par stycken än, får spela mer senare ikväll sen när ungen har åkt hem.

Bredd.



 



Tror det här är mina två favoritlåtar, det är i alla fall dom som pumpar ur mina hörlurar och högtalare mest just nu. Det visar vilken bred musiksmak man har egentligen. En liten pojken som sjunger om självmord med bebisröst och 'supertuffa' hiphoppare som sjunger om prostitution och droger. Visserligen är det inte svårt att sätta ämnena i ett och samma sammanhang men annars är det bredd.

Yttligare en bra låt med: Simon Norrsveden/Maskinen.

Starten på dagen.


Vaknade tidigt idag, av skrikanda katter och flickvänner som skulle till jobbet. Så ligger på soffan och avnjuter några avsnitt Simpsons och lite frukost nu.

Ska stå i butiken idag mellan 15&18, men åker in några timmar innan så att  jag hinner med lite datajobb också. Sen ikväll ska jag hämta ett paket med kläder på posten och sen åka hem och spela Fat Princess som släpps i Playstation Store idag. Så kan nog bli en fin dag det här.

Simon Norrsveden.


Trillade över Simon Norrsvedens album på Spotify idag, har hört honom någon gång för längesen på Myspace. Riktigt bra svensk pop. Så det här är nog ett album som kommer snurra ett tag framöver.

Foton av ingenting.


      ...men egentligen är det två rostiga sågar och en omålad vägg.

I Staden och framtiden.

Hemma i staden igen efter en riktigt fin dag uppe i stugan, trodde verkligen inte att det skulle bli en så fin dag i morse när jag vaknade och hörde ösregnet. Vart inte fint förens framåt halv två, men sen dess har vi solat och haft det riktigt bra, grillat och ätit supergott, sen spelade jag och lillebror badminton nån timme innan vi gick och badade för att sen rulla hemåt. Så en riktigt härlig sommardag, det va på tiden.

Hemma igen som sagt, ligger på soffan aningen trött efter en dag i värmen, väntar på Morden i Midsomer.  Jobb resten av veckan som gäller, sen kanske stugan i helgen igen om det är vackert väder. Men Fat Princess på Torsdag och iPhone 3GS på Fredag, så känns som närmsta tiden är planerad och perfekt.

Uppdatering.
Vilken jävla miss, är minsann inget Morden i Midsomer idag.

Grillmeister.


Grillad kassler, grillad kryddkarré, stekt färskpotatis och kall öl, gör inte ont nån stans.

Fat Princess släpps på Torsdag!


Fat Princess släpps i PlaystationStore på Torsdag i alla länder förutom Japan, priset hamnar på $14,99 vilket borde innebära 140kr för oss här i Sverige.

Har sett fram emot det är spelet, ser ut att vara ett riktigt roligt onlinemultiplayer spel. Så får hoppas det är lika roligt som man har inbillat sig och att de är värt pengarna, det får vi reda på till helgen.

Älskade nörd: The Big Bang Theory.


Vaknade alldeles för tidigt idag, låg här ute i lillstugan och filosoferade och lyssnade till regnet som slog mot plåttaket. Men det blev tråkigt efter ett tag så tog fram minidatorn och letade efter något trevligt att titta på, så började titta på Säsong 2 av The Big Bang Theory, har sett något enstaka avsnitt på Kanal 5 tidigare, förbannat roligt, med min förkärlek till nördar blir det ännu bättre.

Zlatan till Barcelona.


Idag har Zlatan skrivit kontrakt med Barcelona. Svensken som ska spela med tröja #9 ska precis kliva in på en presskonferens och sen presenteras för 60 000 fans i Spanien.

Lugnt.

Har haft en väldigt lugn och skön dag idag, lite tv-spel, iTunes fixande och mycket Podcastlyssnande (och tittande) lätt att bli beroende av det där märker jag, har inte använt iTunes på så förbannat länge så har aldrig upplevt det där riktigt.

Ska antagligen upp till stugan nu ikväll, stanna tills i morgon bara, komma upp och mysa och ta det lite lugnt. Det blir bra.

Förbereder iTunes.


Sitter och förbereder mitt iTunes inför att en iPhone 3GS ska flytta hem till mig, laddar ner lite nödvändiga och onödiga Apps och letar efter trevliga Podcasts, sitter och lyssnar på Spelradion för tillfället, mycket trevligt.

Nya kategorier, nytt bildformat.

Det har börjat ske lite ändringar här i bloggen som ni ser. Idag har jag delat upp kategorierna en aning, delade på tv/film/musik/tv-spel kategorin och la till en separat tv-spels-ketergori och så har jag lagt till en iPhone-kategori för känner på mig att jag kommer skriva mycket om olika apps och annat till den.

Orkar givetvis inte sitta och länka om alla tv-spelsinlägg, men på sikt kommer det bli enklare att hitta i bloggen för den som orkar bry sig om det.

När jag designade om bloggen breddade jag den även till 800px, så nu rymms bilder upp till 550px i bredd, så det kommer vara min nya standardstorlek på bilder, vilket är trevligt för dom som 'läser' bloggar som jag, rullar igenom och tittar på bilderna.

Spotify som iPhone-App.

Svenska Spotify har gjort en App till iPhone som de skickat till Apple för godkännande, förhoppningsvis går den att ladda ner i AppStore inom några veckor.

Lilla minuset är att det endast kommer gå att använda som Premium-medlem. Det ser riktigt riktigt trevlgit ut dock, undra vad Apple tycker om att Spotify kommer stjäla kunder från iTunes Store?


Angelina spelar Nintendo Wii.


Femti.


Det här är 'nästan' alla pengar jag har. Inte ens en hel 'femtilapp'

PIXLR#11







Tyckte att Conans nya 'set' såg bekant ut.

En sen kycklingsallad.


Har vart mätt på pizza hela dagen så vart sen kvällsmat ikväll, men en väldigt god sådan. Kycklingsallad och egengjord yoghurtdressing.

Längtan.


Kan det inte ta och bli den tretioförsta snart så jag får min nya fina iPhone 3GS?

Shatter till PS3.


Köpte/laddade ner spelet Shatter till PS3 igår, ett studsa-boll-pong-spel på steroider, riktigt fartfullt och underhållande. Helt klart värt de 55 kronorna, ta en titt på den här videon, jag kunde i alla fall inte ståemot att köpa det efter jag sett den.

Söndag.

Följde med Sarah på fest hos Linn igår, va riktigt trevligt. Sen vart det Harry´s, men va långt ifrån lika roligt som sist. Idag blir det en typiskt söndag med hemkörningspizza och soffliggande, men det är rätt mysigt.

En kåt Angelina.


Flickan lyckades fånga Angelinas tokigheter på bild.

Iskall öl, kaffelikör och tv-spel.


Vet inte vad som händer ikväll riktigt men man kan lika gärna börja värma upp lite med en iskall öl, lite kaffelikör och tv-spel.

AAAAGGGGGWWWWW!


Flickvännen kom precis hem från en shoppingtur i Linköping, då hade hon med sig den här lilla krabaten hem till mig. En kanin från Raving Rabbid-spelen. En av mina favoritspelserier. Ca. 10cm hög och kommer pryda min röda film/spel-hylla perfekt.

Horny, horny cat.


Angelina löper och har kommit på en helt ny teknik för att få uppmärksamhet. Hon hoppar upp på mina axlar när jag sitter vid datorn och slingrar sin svans runt mitt ansikte. Snuskiga katt.

Lyckades inte få någon bra bild på det hela så lägger in en annan söt bild istället.

Ansiktslyftning.

Hade tråkigt så satt och funderade på att starta en ny blogg eller ändra designen här, som ni ser så resulterade i att ändra här. Stal namnet Alternative Lifestyle från en gamalt bloggprojekt och gjorde det till en ny design istället.

Själv vart jag ganska nöjd, lite att slipa på men det ordnar jag när jag orkar.

Vad tycker du?

För lugn fredag.

Vad är det med fredagar nu för tiden egentligen? Jag är för trött för att göra något, va bra sugen men vart bara en lugn kväll hemma på soffan. Ganska så värdelöst, förutom att vi åt gott. Bättre lycka till nöje i morgon. Natti.

iPhone 3GS - BOKAD!


From idag kan man boka iPhone 3GS och köpa vanliga iPhone 3G  på tre.se, gissa om jag har gjort det då?! Givetvis, en iPhone 3GS 16GB, svart. Det blir prima.

Wii Sports Resort.


Idag släpps Wii Sports Resort ihop med Wii Motion Plus här i Europa, Wii Motion Plus har iförsig gått att köpa löst ett tag med tanke på att den går att använda till Grand Slam Tennis och Tiger Woods PGA Tour 10. Men det här va spelet man väntade på, fortsättningen till Wii Sports som är det mest sålda Wiispelet, kanske i stor del pga att det ingår i Wii-paketet här i Europa.

Men nu har det kommit en gäng nya sporter med högre precision. Fäktning och bågskytte är de två sporter som fallit mig bäst i smaken, där märker man verkligen av Wii Motion Plus, gör man såklart i de andra grenarna också. Frisbee, basket, pingis, kanot, cykling, wakeboard, vattenskoter och flygsport är de andra nya grenarna men även bowling och golf finns med här precis som i Wii Sports, men nu är kontrollen aningen känsligare och mer precis.

Så det är absolut ett roligt sel och en värdig fortsättning på Wii Sports. Men blir såklart inte en lika stor upplevelse som när man provade Wii Sports för första gången när det va något helt nytt. Men Wii Sports Resort och Wii Motion Plus är såklart en måste för alla Wii-ägare.


Family Guy.


Kvällens tv-höjdpunk, som egentligen va från igår...
Brian sjunger
Rick Astley's Never Gonna Give You Up.

CSI: Miami.


Såg CSI: Miami ikväll, är det bara jag som blir trött på hur Horatio Caine pratar ibland?
..avsnittet som femman visade ikväll va en aning väl långsökt tycker jag också.

3's priser på iPhone 3GS.


3 har släppt priserna på iPhone 3GS. Den kommer att säljas med abonnemanget 3Pott för antingen 399 eller 499 kronor där man kan använda hela beloppet till 3's tjänster. Datatrafik ingår med 2 GB för 3Pott 399 och 10 GB för 3Pott 499.

Förhoppningsvis tillkommer inga yttligare kostnader för 16GB-modellen, men om man väljer 32GB tillkommer en engångskostnad för mobilen på 895kr med 3Pott 399.

Eftersom det är runt 400kr i månaden jag betalar för min Nokia N95 8GB med 3abonnemang så tycker jag inte att det är så farligt, så nu är det bara att invänta att det ska gå att boka fanskapet på 3's hemsida.

Braköttfärssås.


Hemma efter en ganska så givande dag på jobbet, fick mycket gjort och sålde duktigt. Har precis lagat min favoritköttfärsås (paprika, gullök, krossade tomater, cocktail tomater röda och gula, majs, stora vitabönor och mycket svart peppar) och ska sätta mig framför teven och sleva i mig den nu.

Hoppsan, en beställning till.

Jag va fast besluten vid att inte beställa något den här månaden, men så kommer den där dagen då man behöver något litet extra för att bli glad. Då sitter man där på Caliroots och knappar igen. Deras rea brukar alltid vara så snäll mot mig.


Tvättetrött.

Precis hemkommen från jobbet och stressar med tvätten, för har tvättstuga fram till nio så vore bra om jag hinner med några maskiner. Trött så orkar inte tvätta alls egentligen men ibland måste man. Sen måste jag tömma kattlådan och diska också, så förbannat roligt. Man borde kunna hyra in människor som gör sånt åt en, för det verkar förbannat svårt att få hjälp från annat håll.

Sen måste jag nog äta något också för har inte ätit så värst mycket idag, Sarah är och äter hos sin farmor så jag får väl slänga ihop något lätt till mig själv sen när jag tvättat klart. Sen har jag nog planerat att somna framför teven, har nog säkert någon trevlig film att se på. Natti.

[mms] En...

227725c19d036b397b733b0f8de43747.png

[mms] En snabb frukost utomhus innan jag ska börja jobba.


Fredag och pizza på en Tisdag.



Nya Friday The 13th, va riktigt bra faktiskt och pizza är aldrig dumt. Nu ser vi på American pie presents: The naked mile, verkar riktigt värdelös men lite rolig och efter det blir det Morden i Midsomer.

Trevligt.

Det blev riktigt bra igår, kom mycket folk till Tobban och Emma och det va riktigt trevligt. Tyckte tillochmed att det va kul att gå till Harry´s, brukar inte tycka att det är så underhållande annars. Men gårkvällen vart riktigt lyckad.

Idag har jag vart aningen trött och sliten så har legat och tittat på The Office hela dagen, underbar serie. Nu har jag precis beställt pizza och väntar på att den ska anlända, då vankas det den nya Friday The 13th med Sarah och Sigrid.

PIXLR#10






Åh, Gu' va rolit!

Ja, idag har jag roligt. Städar, betalar räkningar, diskar, pantar och storhandlar. Men lite dukitg är jag samtidigt så det och några tv-spelspausar väger upp. Dessutom kanske det blir lite fest ikväll, för hade lovat att komma på förfest hos Tobban och Emma idag innan måndagsklubben, så ska nog dit ett tag i alla fall men vet inte om jag följer med till Harry´s, det är sånt som märks.

Högt över staden.




Det blev väldigt trevligt igår, vart kvar hos Tobban och Emma och Sarah kom dit efter jobbet. Sen satt Tobban och jag och spelade en hel del FIFA09 och drack några öl, sen knallade vi ner till Matverkstan och mötte Matti, åt supergott och tog några öl där, sen knallade vi hem till Tobban och Emma igen, men vi hamnade på en gräsplätt bakom deras hus och satt utomhus ett tag, innan flickorna beslöt sig för att gå till Harry´s och vi pojkar gick in och satte oss. En riktigt trevlig dag och kväll.

Playdate.

Hade en playdate planerad med Tobban idag, råkade visst försova mig, vaknade av ett klassiskt Tobban-sms kvart över tolv '?', så hoppade upp ur sängen duschade och piffade till mig, skrev em snabb 'jobbansökan' till PS3Bloggen som söker skribenter och sen sprang jag ner till Bolaget, mötte Tobban och nu sitter jag här hemma hos honom.

Känner för fest idag när det va så lugnt igår, får se vad det blir. Kanske blir spelkväll här hos Tobban, eller fest hos Johan eller grilla med Evelina och Jonas. Vi får se vad som faller på läppen ikväll.

Marley & Me.


Har precis sett filmen Marley & Me. Trodde det skulle vara en urlöjlig komedi men den va faktiskt riktigt bra och rörande.

En väldigt lugn fredag.


Har haft en väldigt lugn dag idag, tog hemkörningspizza till lunch och såg en film, The Pink Panther 2, den va faktiskt inget vidare så den förtjänar varken bild eller ett eget blogginlägg.

Sen har Sarah och jag upptäckt att Tetris Party WiiWare är ganska underhållande, så pass underhållande att vi slog ihjäl större delen av dagen på det.

Nu har vi precis ätit riktigt god ugnsgratenierad pasta med bacon&tomatsås och nu får det nog bli en film till, förhoppningsvis något bättre.

Telia har släppt priset på iPhone 3G S.


Äntligen! Idag kan man se på Telias hemsida vad de kommer att ta för nya iPhone 3G S. Abonnemanget de släpper den med är Telia Prata På (29kr/mån) ihop med Mobilsurf Extra (199kr/mån) och upphöjd månadskostnad på 150kr alltså en totalsumma på 378kr/månaden i 24 Månader (9072kr). Det är alltså precis samma pris som vanliga iPhone 3G bara att de tvingar på en Mobilsurf Extra för yttligare 199kr/mån. Med detta abonnemang kostar 16GB 1kr och 32GB 995kr.

Frågan är om den är värt de 199kr extra per månad? För 1 megapixel extra i kameran, videofunktion och den digitala kompassen. Bra är att det går att använda iPhone som mobilt bredbandsmodem, så att man kan ha internet i sin bärbara dator om man tycker att 3,5" skärmen på telefonen är för liten.

Bara att invänta priset hos 3 också, för det är antagligen mitt förstahandsval för då slipper jag teckna nytt abonnemang, för då kan jag förlänga mitt nuvarande.

Telias hemsida.

Fisketur.






Storebror Johan ringde igår mitt i allt tv-spelande och undrade om jag ville med till sommarstugan och fiska, klart jag ville. Det passade extremt bra för Matti hade bara 5 minuter innan skickat sms med texten 'JAG VILL FISKA!'. Så jag fick med mig honom och Frida också. Så det blev Johan, Jag, Marcus, Alice, Matti och Frida i båten och pappa och Jesper tog den andra.

Men det nappade dåligt, Matti fick en liten gädda och Johan en rätt skaplig abborre. Jesper och pappa fick upp fyra gäddor men fick släppa tillbaks tre stycken för de va för små, en va inte ens större än pappas träsko, superliten.

Sen väl hemma i Motala igen så hoppade jag av nere på storgatan för att träffa Evelina, Jonas och Sarah. Sen satt vi där ett bit in på natten och hade det ganska så trevligt innan Sarah och jag knallade hem och åt pommes och somnade. THE END.

Mario.


Har visst lyckats att bli förkyld och tråkig igen, typiskt. Men jag har lyckats att underhålla mig ganska bra för plockade fram Super Mario Galaxy till Wii och tänkte att jag skulle spela klart det, för har visst inte gjort det tidigare av någon anledning.

Så har plockat 10 nya stjärnor och har 59 nu, vid 60 lär det hända grejer. Spännande. Ska nog återgå nu, fick ta en lite paus för lunch och dusch och sånt där nödvändigt bara.

Uppdatering:
Vid 60 stjärnor låser man upp sista banan och sista bossen, så nu har jag klarat spelet. Härligt. Men finns fortfarande stjärnor att ta så man kan säkert tillbringa några timmar till ihop med Mario om man vill. Super Mario Galaxy - DONE.



Futurama tillbaks på TV 2010.


Goda nyheter, Futurama kommer tillbaks till televisionen med 2 säsonger, 26 avsnitt på Comedy Central i mitten av 2010.  Precis som när Comedy Central tog tillbaks Family Guy till tv-rutan efter att det blivit nerlagt för några år sedan.

Sänkt pris på iPhone 3G!


Telia och Halebop har sänkt priset på iPhone 3G. Min shoppingtarm har ståfräs. Men måste hålla den i styr och invänta iPhone 3G S priset.

Telia har sänkt mobilpriset från 895kr till 395kr när man tecknar abonnemanget Prata På (179kr/mån), alltså ingen gigantsik säkning.

Halebop har sänkt abonnemanget Halebop Vänner med 30kr/mån (30kr x 24 månader = 720kr), alltså endast 159kr/mån (första sex månaderna då Mobilsurf fastpris ingår, sen tillkommer +59kr/mån). Med kontantkort har de sänkt priset hela 1000kr.

ModNation Racers & Fat Princess till PS3.



De två spel jag ser fram emot mest till Playstation 3, Se trailer för ModNation Racers i HD HÄR och se Gameplays repotage om Fat Princess HÄR.


Kaffe, knäckebrö', svampbob och mythbusters.




Har en lugn och skön morgon och tillbringar den tillsammans med Kaffe, knäckebrö', Svampbob och Mythbusters.

Hemma igen.





Missade visst att fota uppe i Stockholm, så vart bara några bilfärdsbilder på hemvägen. En igelkott som vi träffade på en pizzeria mitt inne i Nyköping, en stadsigelkott. Men nu är jag hemma i alla fall, det har gått bra, rätt slitigt bara så är aningen trött.

Har vart utan internet och tv där uppe eftersom allt sånt redan va flyttat, så blev bara några twitter från mobilen, men vi har ändå inte hunnit med så mycket mer än packning. Så nu blir det skönt att lägga sig på soffan framför teven ett tag faktiskt.

Oväntat.

Ska tydligen åka till Stockholm med jobbet i tre dagar, det hade jag inte riktigt planerat. Eller egentligen är det kanske inte 'jobb' ska hjälpa chefen att flytta.
Kan kanske vara bra att komma iväg ett par dagar, så det blir nog bra.

En Lördag har passerat.

Matti kom förbi igår, vi satt här hemma och busade ett tag och sen knallade Jag, Matti och Sarah ner till Tobias på lite fest, trevligt faktiskt. Sen vart det promenad till stan, hamnade på fest hos Kenny ett tag och sen handlade vi på Pecka´s och sen knallade hem. Så vart inte så storslaget men väldigt trevligt.

Idag blir det en soffdag skulle jag gissa. Är sugen på fulmat och kärlek.

Sliten, trött och irriterad.

Det blev tidig morgon i morse, gick upp 6 för att ta en buss in till Fornåsa och hjälpa till att tömma ett stort lastbilslast med flytt. Sen höll vi på hela förmidagen med det och jag kom hem två. Trött av både för lite sömn och utmattning.

Skulle sitta fint med några kalla ikväll faktiskt, men kom hem försent för Bolaget. Men min snälla bror kanske glider förbi med några här snart.

Annars är jag mest irriterad på min mobiltelefon, hörlurs högtalaren har gått sönder, så går bara prata i den med handsfree eller som högtalartelefon, värdelöst. Den är väl knappt ett halvår gammal. Så sitter och jämför lite iPhone-priser, om jag ska ha en utan S så lutar det åt Halebop, för de är billigast och har bra ebjudande. Men känns idiotiskt att köpa en nu, med tanke på att iPhone 3G S kommer den sista till de flesta opratörer här i svergie, den är ju mer lockande och dessutom kommer den vanliga med stor sannolikhet gå ner i pris (trots att 189kr/månaden med frisurf och 3000 fria SMS är riktigt billgit redan, Halebop).


old/new?

Håkan Hellström snygg i snygga glasögon.





Foto: Café

Värdelöst.

Har haft en bra dag i butiken i alla fall, men nu är jag precis hemkommen. Är övernaturligt trött och på dålgit humör. Egentligen är jag bra sugen på att hitta på något men är för trött och dessutom ska jag upp superdupertidigt i morgon för att åka in till Borensberg och lasta av en lastbil. Så det får nog bli en lugn kväll varesig jag vill eller inte.

Sarah är på födelsedagsfest som jag också va bjuden på och Tobban och Fredrik vill också hitta på något, men jag varken orkar eller kan, värdelöst.

Äta måste jag göra känner jag, annars vet jag inte vad för spektakulärt jag ska hitta på ikväll. Sigrid kom förbi här nu i alla fall så kanske får sällskap ett tag.

PIXLR#9




En skokartong bland fjärrkontrollerna.


Bilden är såklart relaterad till inlägget om Let´s TAP till Nintendo Wii. Ska nog hur som helst ta och spela lite till nu. Hej.

Let´s TAP till WII.





Let´s TAP är en galen spelidé som är riktigt underhållande. Meningen är att man ska placera sin wiikontroll uppochner på en kartong, t.ex skokartong, sen ska man 'trumma' med fingrarna på den. Wiikontrollen uppfattar vibrationerna i kartongen och förvandlar skokartongen till en spelkontroll.

Let´s TAP  innehåller flera olika spellägen, ett går ut på att man ska springa genom en bana med hinder. Då ska man trumma i jämn takt för att hålla gubben springande och sen slå till lite hårdare för att få honom att hoppa, riktigt underhållande när man är flera som spelar.

Ett annat spelläge bygger på att man ska trumma i takt till musik på sin lilla skokartong, likt Guitar Hero kommer färgade små ringar som visar hur hårt man ska slå, sen håller man takten genom att följa ringarna på skärmen, även detta är ritkigt underhållande.

Sen finns det ett gäng spellägen till som jag inte riktigt fastnat för.

Ny Lagring och sånt.


Idag va Jånni snäll och kom och hämtade mig på jobbet, det va bra för då hann jag åka till ONOFF och köpa ny hårddisk innan dom stängde. Fick bli en extern WD på 650GB för den hade dom bra pris på. Så nu vankas det lite datorstädning, ska väl mest använda den nya som mediaförvaring, men då får jag lite mer utrymme på den vanliga disken i alla fall.

Det fick bli Burger King drivethru också, sen åkte vi hem till mig och svullade och spelade en massa tv-spel. Trevligt. Så det va väl den här dagen det.

Nästan värdelös filmkväll.


Va riktigt sugen på att se ett par filmer och mysa ikväll. Men småtjejerna bestämde sig för att se Saw V (som jag redan sett två gånger), så jag fick sitta och vänta två timmar innan jag fick se en film jag ville se. Då hade liksom känslan gått över.

Butterfly Effect: Revelations
visade sig vara trean, trodde det va tvåan, så tvåan har jag tydligen missat helt. Den va hur som helst ganska dålig om man jämför med första filmen, men ändå ganska spännande. Så den va faktiskt helt okej.

Inomhus.



Nu har jag precis fått i mig en kopp kaffe och bläddrat igenom två nya tidningar. Inte så tokigt. Det är ett riktigt busväder, går fram och tillbaks verkligen. Men känner att jag inte har så mycket emot att sitta inne och spela tv-spel när det smattrar mot rutorna.

Blir nog även myskväll ikväll, Sarahs lillasyster ska sova över så vi ska se på film och äta något gott. Det blir nog bra.

Nygamla Wiispel.





Har dammat av ett par gamla Wiispel idag, några som jag inte ens hunnit med att testa och några klassiker. Tur att det finns några kvalitétspel på Wii i alla fall.

Händelselöst.

Har vart en rätt händelselös dag idag, har mest haft tvättstuga och spelat tv-spel. Har äntligen lärt mig bemästra Super Stardust HD.  Sett lite på TV4's Michael Jackson-maraton också, men nu har jag precis vart och inhandlat lite gott till kvällen, för blir Taco, Allsång, Morden i Midsomer och mys ikväll. Det blir nog trevligt.


American Gladiators '93.


Råkade zappa förbi TV4 Sport och det visades sig att de sände American Gladiators från 1993, det ser snarare ut som 83. Länge sen jag såg något så fult och löjligt.

Dennisbiffar.


Ikväll har jag gjort biffar, färskpotatis, stekt lök och gräddsås. Det blev förbannat gott. Så nu är jag aningen fetare men det va det värt.

Nu blir det snart Criminal Minds och soffmys.

Regn.


Har precis vart ute och promenerat i regnet. Riktigt skönt och friskt ute nu, till skillnad från det hemska kvava vi haft senaste tiden, även om det är förbannat skönt när det är varmt. Men man behöver lite av det här med.

The Spirit.


Såg precis filmen The Spirit. Bra film, aningen udda. Men långt ifrån lika bra som Sin City. Men helt klart en av de snyggaste filmerna jag sett.

Aj.

Har som sagt suttit och gjort hemsida hela förmiddagen, men fick akut huvudvärk nu. Så ska nog krypa ner i soffan och se en film eller något. Men det är filmväder så det passar bra.

Webbsupporten.


Har fått agera webbsupport hela morgonen, fick fixa till min mammas hemsida och en till, för tanterna hade klantat sig lite. Fixade till lite extra på mammas sida, tyckte den vart lite fin faktiskt. Minobe.se.

Några få snapshots från en lördag.






En helt okej lördag, höjdpunkten va nog fönsterhänget hos Johan. Annars tappade jag mest bort mina vänner, Johan vart tankad och indien va överkåt.

Söndagsfrukost.


Vad härligt det är med hemkörningspizza. Speciellt när det är Mexicana från Roberto´s. Det va riktigt trevligt igår fakitkst, men kunde ha vart bättre. Nu ligger jag på soffan tjock på pizza och tittar på Family Guy, inte tokigt.

Kåt och glad.

Lördag morgon, eller snarare förmiddag kanske, eller lördaglunch förresten. Inte tokigt att vakna tidigt en lördagmorgon och inte vara bakis, så med andra ord är jag inte nyvaken nu för de som trodde det. Men det finns alltså ett plus med att leka familjeliv fredagar för då är man mer pepp lördagen, för idag är jag på riktigt glatt humör känner jag. Kåt och glad som andra uttrycker det.

Har precis duschat och fixat lite här hemma nu i alla fall, ska ta och knalla ner till stan nu och kolla festivalområdet för har inte haft tillfälle att gå in där än, men ska inte dit ikväll för det är så förbannat dyrt och så värdelösa artister. Ikväll blir det förförfest här, sen förfest hos Jånni och sen antagligen hamnen. Tycker jag låter som en solid plan i alla fall.

Ska röra på fläsket nu, hej.

Pangblock.


Har haft en lugn och skön tv och myskväll här hemma jag och lill-tjejen. Testade ett nytt Wii-spel också. Boom Blox Bash Party, Jag gillade första spelet och både Sarah och jag fastnade för det här, så vi har suttit ett bra tag och kastat bollar nu.

[mms] Drog...

0-39e17daa0551e97bf7c475e6a94f7de7.png

[mms] Drog ut lite på tiden så nu äter jag lunch här nere vid strömmen också. Matar ankor med tortilla från min tacorulle och badar fötterna.


[mms] Utelåst...

0-25a3b77d0df6ea7c27891317b44bad6b.png

[mms] Utelåst från jobbet så sitter nere vid strömmen och väntar på att Peter-chef ska komma.


Precis rätt.

Skönt att det inte blev så hårt igår, blev precis lagom för en gångs skull. För ska iväg och jobba snart, och idag är jag ute i precis rätt tid.


Nu är jag efter.

För att citera min twitter: Jag är nöjd, hörde säkert en halv låt med Melody Club, drack öl, åkte båt, fick gratis kvällsmat, hittade två nya favoritlåtar och va busig.

Tummen upp.

Mobil med batteri och min kamera hade gjort det perfekt.

Jag är en timme före.

Det finns nog en första gång för allt, idag hade jag lyckats sätta alarmet en timme för tidigt. Snoozade lite för länge och stressade för att hinna med bussen ner till stan, först när jag sätter mig på bussen nere i stan och inser att jag sitter på en 53a istället för 520 så kollar jag på klockan och inser att klockan bara är 10.20 när den egentligen borde vara 11.20. Det va duktigt och aningen virrigt gjort av mig.

Klassiker, knäckebrö' och en calippo.




Johan kom och gjorde mig sällskap ikväll, vi har spelat massa gamla klassiska spel och ätit pizza. Så det har vart väldigt trevligt. Sen vart det en snabbis till Maxi nu precis innan det stängde för Sarah va tvungen att ha knäckebrö'. Sen vart det en snabbtvätt av Johans bil också, samtidigt som jag åt en god cola-calippo. Det är så förbannat hett i lägenheten, får nog bli en kalldusch innan läggdags även ikväll.

Ingenting och mycket.

Idag har jag visst spelat bort hela dagen, fick lite dålgit samvete så har städat den senaste timmen nu. Kul att jag har fått användning för mitt Nintendo Wii igen så det inte bara står och dammar.

Annars har det inte hänt så mycket idag helt enkelt.

Måste skicka ett stort grattis till min barndomskompis Freddy och hans flickvän som igår fick två döttrar, Freja och Livia. Grattis.


RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen