Sista.

Sista dagen på jobbet. Så kör nytrimmat skägg, lite finklätt och ser asseriös ut. Eftersom det blir middag ikväll.

Kan kosta på mig ett tillgjort smile.


Last name London.


Theophilus London - Last Name London.

Jalla.
Fick trevliga leveranser idag. Både FIFA12 och Ballografpennor. Men blev väldigt besviken när jag märkte att jag inte fått svenska utgåvan av fifa. Går bara välja arabiska och engelska. Tråkgit när jag är van att ha mina fifaspel på svenska. Förbannat. Aldrig mer Spelbutiken.se. Borde vart tydlgiare. Jag följde bara länken från Prisjakt.nu och tog för givet att det va samma spel som de andra säljer. Ajaa. Let´s FIFA. Jalla jalla.

This blows.

Näst sista dagen på jobbet idag. Känns mer och mer vemodigt. Ligger på soffan och väntar på att posten ska komma. FIFA12 borde dimpa ner i brevinkastet. Ha en bra dag vänner.

This...


Soffmys.

Soffmyser så in i helvete. Smidigt med nya bloggappen. Men man borde kunna välja bildbredd och om man vill ha bilden överst. Men men. Får stå ut med att inläggen blir lite fula. Slipper röra på mig.


Kunglig tomatsås.


Random shit.


Att försöka prata med en myndighet.

Inne på sista veckan på jobbet. I butiken. Känns inget vidare. Speciellt med tanke på att jag nu vet att man inte får hjälp med ett redan startat företag och att jag ska infinna mig på Arbetsförmedlingen på måndag. Min första dag som arbetslös. Har såklart min sjukskrivning att luta mig tillbaka på. Hela 25%. Passande nog pressade Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen ner den precis innan de skulle ta mitt jobb ifrån mig. Toppen. Inte för inte man älskar dessa myndigheter. Så lätta att ha att göra med. Så antagligen får jag gå fattig till försäljningen i mitt företag sätter fart. Eller om jag har tur och trillar över något jobb. Men känner på mig att det kommer att ta tid. Helvete.


Testar bloggappen.

Tvungen att testa nya appen från blogg.se. Ligger på soffan med tacokoma och ser på Idol. Mys.


Let's Talk iPhone.Äntligen! Nu har Apple bjudit in till presskonferens för att prata iPhone den 4:de Oktober. Äntligen ska man få veta mer om femman, eller 4s. Spännande. Hoppas den kommer väldigt väldigt snart. Måste ha ny lur nu.

Ny bil?


Ledig måndag.


Startar dagen lugnt. Betalt räkningar och nu är det kaffe och serier som gäller. Får se vad dagen har att komma med senare. Hej.


Typiskt.

Känner att livet kommer bli tyngre efter att september har passerat. Förbannat.


PIXLR #40

Galen.


Fick lite efterlängtade pengar idag. Så passade på att handla lite. Expert har spelrea och rear ut ONOFF's gamla sortiment så passade på att handla lite där. Ridge Racer 3D för 164kr (499kr), Nintendo 3DS väska 44kr (349kr) och en PS3 Move-pistol för 55kr (299kr). Bra priser. Sen va jag även på stan en sväng och inhandlade en höst/regnjacka från Red Collar Project och en diesel-parfym. Dessutom tankade jag golfen full. Dubblade värdet på biljäveln. Bra men dyrt.

PIXLR #39Winning.


Har precis sett första avsnittet av Two And a Half Men från nya säsongen och Roast Of Charlie Sheen. Båda riktigt roliga. Two And a Half Men känns lite krystat men blir riktigt roligt att se vad det blir av det.

FIFA12 bokat.


Nu är äntligen FIFA12 bokat. Bara invänta den 29de.

Nyhetsbrev #1


Hej! Ville bara tala om att det finns en hel del nyheter på dkdwebshop.se! Nya färger och nya produkter!

Gilla.
Du glömmer väl inte att gilla oss på Facebook. Då får du de senaste nyheterna, erbjudanden och återkommande tävlingar. Facebooksidan hittar du här.

Med vänliga hälsningar

Dennis Klarin

Dennis Klarin Design /
www.dkdwebshop.se


Annars.

Dagjävlarna rullar på som vanligt. Eftersom jag va hemma från jobbet i fredags och det har vart en lugn helg så känns det faktiskt som jag har vart lite ledig för en gångs skull. Skönt. Har kört 20 mil i helgen. Småkört lite bara och sen hälsat på far ute i stugan. Annars händer det inte så jävla mycket. Det va nog allt. Nu ska jag äta och sen lägga mig på soffan. Hej.

Korta 3DS news.


Nintendo släpper en röd 3DS i slutet av september. Super Mario 3D Land kommer 18 november. Mario Kart 7 släpps den 2 december och i november kommer det en uppdatering som gör det möjlig att filma med sin 3DS.

Så det är dags att boka lite spel snart. Sen blir det givitvis FIFA 12 till PS3 också, som kommer 29 september.

Blandat.
Härlig blandning. Igår kväll fick vi gäster. Så unnade mig själv lite finöl. Sen veckans shopping. Snyggaste Topecostrumporna med Super Mario-tema och en iPhonehållare till bilen från Puro. Den laddar, håller och sänder Spotify via FM-bandet till bilstereon. Mycket bra.

Ledig idag. Tills det ska fotas ikväll i alla fall. Har sett klart The Walking Dead äntligen. Riktigt bra. Andra säsongen kommer snart så bra att sett klart första säsongen på hela sex avsnitt. Så har vart slappt nu på förmiddagen. Blir lunch nu sen hämta flickan på jobbet lite senare. Kan tänkas bli en liten raggarsväng också. Ha en fin lördag vänner.

PIXLR #38


Jobbet.

Det är väldigt väldigt konstigt. Jag har vart sjuksrkiven i snart 10 år. På grund av en personlighetstörning som det så fint kallas. Senaste åren har jag lärt mig leva med det. Jag vet att mina dåliga dagar kommer. Som ni som följt min blogg ett tag säkert märker av. Men har då de senaste åren även kunnat jobba mer än vad jag orkat förut och lyckats krympa ner min sjukskivning. Till 50%. Som nu efter 2 år även krymptes till 25% efter påtryckningar av Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan. Jag har haft anställning med lönebidrag nu dessa två år. På ett ställe där jag trivs eftersom det är hos människor jag känner. Har kännt i nästan 6 år nu. Ett jobb som passat mig helt perfekt. Jobbat med data och RC Hobby som alltid intresserat mig. Så det har inte vart något hårt jobb alls. Men nu efter dessa två år. Elller egentligen 10, eller åtminsotne 5 års kämpande för att komma upp i denna nivå så beslutar Arbetsförmedligen att de inte kan ge mina arbetsgivare någon mer hjälp. Eftersom det är en väldigt liten butik, ett familjeföretag. Där de andra inte ens tar ut någon lön. Så kan såklart inte de ha mig kvar om de själva måste stå för min lön. Men Arbetsförmedligen är väl nöjda med att de lyckats krympa min sjukskrivning. Bättre att vara Arbetslös men kunna jobba än att vara sjukskriven. Det är en konstig logik. De borde ha mer kött på benen än så. Det passa inte alla. Kan inte se mig själv söka 'vanliga jobb'. Lär knappast ha samma tur med att hitta ett jobb igen. Men kanske. Eftersom jag har ett nystartat företag så kan jag kanske få hjälp med att få det att växa istället. Det kanske kan bli mitt riktiga jobb framöver. Får hoppas det. För orkar inte sitta på någon jävla Arbetsförmedling. Det kommer bara dra mig tillbaka och flera jävla års kämpande kommer vara förgäves. Helvete. Men det är bara att kämpa. Hålla tummarna och hoppas på det bästa. Man kan inte göra mer. För det är inte jag som bestämmer.

PIXLR #37

Rumpa på begäran.

Mormor <3


Vår fina kära mormor gick bort i söndags. Det va väntat. Men blir ändå sorgligt. Puss.

Körkort.


Yes, jag lyckades. Helvete vad bra! Så det här blir mitt vrålåk den kommande tiden. Riktigt riktigt jävla gött! Men det är konstigt att man aldrig ska få vara nöjd. Bara nöjd. Fick reda på idag att jag inte kommer kunna vara kvar på jobbet. Det blir bara september ut nu. Sen får jag leta efter något annat. Men förhoppningsvis kan jag storsatsa på företaget istället och kanske klara mig på det. Får hoppas det kommer något bra ur det istället. Kämpa.


Helg.

En helg. En hel vecka - har passerat ganska obemärkt. Har mest jobbat. Hösten har gjort sig påminnd, det är kallt ute och man har blivit påtvingad en liten förkylning. Har försökt få så mycket tid som möjligt på soffan. Bredvid älsklingen. Så inte hunnit med mycket annat. Nu är jag ledig ett par dagar. Förutom lite planer på att övingsköra lite innan nästa uppkörning så finns det inga planer. Skönt. Ska försöka hinna med att göra något roligt. Nu tog bokstäverna på mitt tangentbord slut. Pusshej.

PIXLR #36


Nostalgi.


Igår släpptes det tio NES-klassiker till Nintendo 3DS. Men endast till dem som köpt konsolen tidigt, innan prissänkningen. De spel som kom var Super Mario Bros, The Legend of Zelda, Zelda II - The Adventures of Link, Metroid, Ice Climbers, Balloon Fight, Donkey Kong Jr, Mario & Yoshi, NES Open Tournament Golf och Wrecking Crew.

Innan årets slut kommer det även tio Gameboy Advance-spel. Här hittar du en guide på hur du laddar ner spelen om du är en av dem som köpte 3DS tidigt.

MiniDock.


MiniDock från BlueLounge är en liten smidig USB-docka som du enkelt kopplar ihop med din iPhone/iPod-laddare. Sen laddar du din iPhone/iPod enkelt utan trassliga sladdar direkt i vägguttaget. Snyggt, smidigt och du slipper ha din kära pryl ligga på golvet och laddas.

Kommande produkt till dkdwebshop.se. Förhandsboka ditt ex till introduktionspriset 149kr.


RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen