Beck-maraton.


Har lånat de sista fyra Beck-filmerna av storebror, tror inte jag sett dom. Så tänkte att vi ska bädda ner oss i soffan och se ett par utav dom.

Annars har det inte hänt så mycket idag, ringde massa viktiga samtal i morse, några har jag väntat på hela dagen att de ska ringa upp. Men det har de inte gjort så får göra nytt försök i morgon helt enkelt. Tröttnade i alla fall på att sitta hemma och vänta så fick bli en promenad. Handlade på Maxi och knallade runt lite.

Så bortsett från promenaden har dagen mest vart jobbig, men får väga upp det med lite Beck nu. Ha en fin kväll.

Uppdatering: Visade sig att jag hade sett två av de fyra sista Beckfilmerna. Ska börja se sista nu, tredje för kvällen. Låter som en matematisk gåta tycker jag.

Måndag.

Ny vecka, nya utmaningar.

Har tillbringat min måndagmorgon till att försöka prata med olika myndigheter, men det är lättare sagt än gjort. Försäkringskassan, arbetsförmedlingen, psyk och tandläkaren. Är väl halvvägs klar med det jag skulle få gjort, har en omöjlig ansökan att fylla i också.

Men det löser sig alltid, men det ser ut att bli en extremt fattig september för min del, för ändå om jag får anställning så skulle jag gissa att jag får första lönen i oktober, så månaden som kommer får jag klara mig på ingenting.

Annars idag har jag inget planerat så det händer inte så mycket. Men känner en extrem press på mig att jag måste ta reda på vad jag ska göra den närmsta tiden. Vart jag ska bo och om jag får jobba. Men som sagt, allt löser sig. Nån gång.

Filmmys.


Här har det vart filmmys, No Country For Old Men på blu-ray, coca-cola, godis och chips. Riktigt klassiskt filmmys. Men tyckte faktsikt filmen inte va så bra, eller bra va den, extremt välgjort och snygg men den va så otroligt seg, ganska så händelselös tycker jag.

Spoiler alert!
 Man tror det ska börja hända grejer men då går huvudpersonen och dör helt plötsligt, trodde han skulle få tag i den där galningen och kicka skiten ur honom. Men icke. 

Skulle kanske ha köpt Bolt på blu-ray istället som jag först tänkte, vill bara ha den för att det ska vara så fantastisk bild.

Söndag.


Idag är såklart en slappisdag, men jag har faktiskt vart iväg lite. Sarah och jag skulle ta en promenad till Bråstorp egentligen. Så jag kunde lämna in MiniFrank på lagning och kanske shoppa lite, men hon orkade inte riktigt så blev att jag och Johan tog en sväng istället.

Hittade No Country For Old Men på blu-ray och inhandlade den, har inte sett den men vill verkligen göra det. Inhandlade också lite godis och mys. Så ikväll blir det filmmys.

Johan och jag handlade även kebab och lite Burger King-mat till Sarah, så vi har ätit här hemma och sett några avsnitt The Big Bang Theory. Trevligt. Så har vart en skön och bra dag och nu återstår bara en mysig filmkväll. Så ibland är det bra med söndagar.

El Giganto - Snapshots.







Självklart vill ni se ett gäng bilder på nästan vuxna män som sitter och nördar framför ett tv-spel, så här kommer bilderna från gårdagens FIFA09-turnering, som vi så fiffigt valt att kalla El Giganto FIFA Tournament.

Som ni ser vart det ett par glada miner, det va riktigt kul trots att det gick förjävla dåligt för mitt och Tobbans Barcelona. För öl och tv-spel är en rolig kombination men kanske inte prestationsmässigt den bästa.

Matcherna tog ett par timmar för det blev väl närmare 20 matcher, sen knallade vi ner för att hämta mat på Peckas och sen gick några utav oss upp till Tobban igen och spelade lite till.

Ni lägger väl förresten märket till vår extramt seriösa pukal, där ska Matti och Emils namn graveras in. Den ska vandra i våran ägo i många många år.

Det va den kvällen och den turneringen den. Det kommer säkert fler.


'El Giganto' - LIVE


LIVE. Klockan är 16.20 och jag har precis anlänt till Tobban, förväntningarna är stora, man känner det i luften. Nu ska ölen in i kylen och sen blir det nog några träningsmatcher.

R.I.P MiniFrank 09 - 09. Eftersom MiniFrank är tvärdöd så får jag snylta på Tobbans datorer ikväll. Så blir antagligen inte lika många uppdateringar som planerat.

16.21. Matti och Emil är också här så vi ska ta och spela några matcher nu innan de andra anländer. Verkar som att några inte kan komma, vi va 12 pers men är nere på 10 nu. Men vi har antagligen hittat några andra som vill spela, men vi får se hur det löser sig.

17.44
. Det närmar sig, folk börjar anlända och det ser ut som att vi blir i alla fall fem hela lag. Turneringen är upplagt och plananerad, nu återstår bara de sista människorna innan det är avspark.

18.20
. Nu har alla anlänt och matcherna är i rullning. Känner på mig att jag inte kommer att orka uppdatera alla matcher med resultat och sånt skit, tror inte många bryr sig heller. Så får väl se när det kommer uppdateringar men de som behagar att vara här är jag, Tobban, Matti, Emil, Fredrik, Martin, Frank, Anders, Jesper och Sarah.

20.27
. Snart börjar andra rundan, sista matchen av första går nu. Alla ska möta varandra 2 gånger. irritationen, ilskan och fyllan börjar komma.

Det går absolut sämst för mig och Tobban i alla fall, det är inget att sticka under stolen med. Men vi har spelat mest, så vi blir mobbade, slagna och hånade.

Personligen skyller jag på hunger, har väntat på mat sen jag kom hit, men tydligen ska jag vänta tills de andra blir hungriga innan jag får beställa min kebabrulle.

04.01. Oj, vilket tidshopp det blev nu. Med Matti och Emil vann, grattis till er suckers. Sen blev det mat på stan, lite dans och bus. Men inte mycket mer. Men en trevlig kväll va det absolut. Bilder från tillställnigen kommer upp under morgondagen. Hej.

Dagens.


Keps Rocksmith Tee Croocks&Castles Tröja Adidas och rustat till tänderna med PS3-kontrollen. Sen Evisu-jeans och nya fina bläck-strumpor på underkroppen som ni slipper se.

Så het är jag som alla ser. Precis gjort i ordning mig, ska röra mig ner mot Tobban snart. Sen anländer antaglien de andra grabbarna strax innan 18 så att vi kan kicka igång turneringen. Det ska bli så nice med fotboll och öl ikväll.

Smash Cars.


Har fått ett par timmar tillsammans med Smash Cars till PS3 nu, tycker att det är riktigt kul. Svårighetsgraden är aningen högre än vad jag trodde, men nu har jag precis klarat banan jag hade svårt med så nu känns det bättre.

140kr kan dock tyckas ganska dyrt för det är ett ganska litet spel, 4 banor med 2 till 4 olika delar och grenar att köra, men banorna knyts ihop så egentligen kör man samma hela tiden bara olika delar.

Så det kanske inte ett klockrent köp trots att det är riktigt underhållande. Men om man gillar fartfyllt racing med Rc-bilar så är det inte helt pengar kastade i sjön.

Lär känna Angelina.


Press2PlayTV har lagt upp en film om min favorit Angelina Jolie. Så om du är intresserad av att veta mer om henne så kan du ta en titt på den här. När du är inne på Press2Play får du inte missa att kika på GamePlay, det är det jag använder tjänsten till i vanliga fall.

Oasis splittras.


Noel Gallagher slutar i Oasis, förklaringen är att han inte kan jobba med sin bror Liam längre.

Lördag.

Vaknade supertidigt idag och hade lust att städa av någon anledning. Så halv åtta tömde jag kattlådan och rensade avloppet till handfatet. Men då tyckte Sarah att jag skulle komma och lägga mig igen, och det gjorde jag och sov till halv tio istället.

Men nu har jag städat lite igen, dammsugit och plockat lite. Så nu kan jag nog känna mig lite duktig ett tag.

Tror det är dags för lite frukost, sen händer det väl inte så mycket förens i eftermiddag. Får se när jag knallar ner till Tobban men klockan 18 är det sagt att vi ska börja spela. PS3 FIFA09 Turnering, vi blir 12 pers. 6 lag, 2 mot 2, så det blir nog en riktigt trevlig tillställning, har vi planerat och sett fram emot i över två veckor nu.

Så det är väl vad som kommer hända idag skulle jag gissa.

College: Unrated.


Såg filmen College igår, en typisk College-film. Men riktigt roligt och bra.

Nu kanske ni undrar vad jag gör uppe 20 över sju och uppdaterar bloggen?
Ja, men det undrar faktiskt jag med.

Hemma.

Dagen på jobbet gick bättre än den där förbannade morgonen i alla fall, men nu är jag hemma. Pappa hade vägarna förbi jobbet så åkte med honom och har vart och handlat lite.

Ikväll blir det en lugn hemmakväll, bäst att samla krafter för tuneringen i morgon. Har lovat flickan att laga gräddstuvad pyttipanna och sen färga hennes hår, så det är det jag ska styra med ikväll. Ska försöka hinna spela och kanske se en film eller två också.


Spotify-app godkänd.


Äntligen har Apple godkänt Spotify-Appen till iPhone. Så inom kort kommer den finnas att ladda ner i AppStore. Appen kommer vara gratis men det krävs ett premium-abonnemang för att använda den.

Förbannade morgon.

Till att börja med så har jag inte kunnat sova så är förbannat trött, så en dålig start på dagen är väl obligatorisk då. Sen tvingas jag gå ner till stan för att köpa nytt busskort innan jag kan ta bussen till jobbet, men väl nere i stan upptäcker jag att jag varken har plånbok eller nycklar med mig, så det är bara att vända om igen.

Fucked up.

Sony har visst strulat hela kvällen, för uppdateringen kom aldrig. Men visade sig att det gick att hitta nytillskotten om man sökte på det man ville hitta, så nu så har jag laddat ner NHL10-demot och Smash Cars, men har ingen lust att spela längre, för vart så förbannat förbannad nu när jag märkte att min minidator har gått sönder.

MiniFrank är helt tvärdöd, eller den startar ibland men hänger sig direkt, men de flesta gångerna startar den inte ens, men on-lampan lyser. I´m lovin' it.

Nya PS3-reklamen - UK.


En av de engelska reklamfilmerna för PS3 Slim - se en till här.

Grillad kassler.


Grillad kassler, pommes, bearnaisesås och lite extra persilja. Inte dumt.

Nya PS3-reklamen - USA.


Sonys nya reklamfilm för PS3 Slim, 'It Only Does Everything'.

Väntan.

Hemma från jobbet, har gått fint idag. Sitter och väntar på att Sony ska uppdatera PlaystationStore, för det blir en intressant uppdatering idag. Smash Cars, uppdatering och köpbart material till Crash Commando och NHL10 Demo, så bäst att Sony sätter igång snart så jag hinner spela lite ikväll.

Så det står nog mest spelande på schemat ikväll, ska laga lite mat snart med tänkte jag, tror det blir pommes, kassler och bearnaisesås, smalt och bra, men jag får för jag åt faktiskt bara macka till lunch idag.

Vilket påhitt, Coca-colan i kylen hade frusit, så sitter och äter den med sked nu. Riktigt gott.

Uppdatering: Klockan är nio och fortfarande ingen uppdatering. Så dåligt med spelande, får väl spela i natt i stället.

Smash Cars till PS3.

Spelet Smash Car till PS3 som jag skrivit om tidigare släpps på PlaystationNetwork i morgon. Tycker det ser riktigt underhållande ut och det ska tydligen innehålla gott om trophies. Priset hamnar på 140kr, så tror absolut det är värt en affär.



Shopping i bilder.




1/2. Jag med nya tröjan och glasögonen, aningen skäggig och fet men söt ändå. 3. Närbild på tröjan och de nya strumporna. 4. Nya glasögonen med lyxförpackningen. 5. Lyxigt Gucci-mönster i både papplådan och i glasögonfodralet.

Shopping i text.

Nu är vi hemma efter våran lilla shoppingdag, vart verkligen en heldag. Det är ju inte direkt någon stor stad, eller någon vidare shoppingstad så egentligen är det rätt bra jobbat att lyckas med en heldag.

Vi började med att möta upp Matilda vid halv två någon gång, då vart det lunch på Texas. Gott och trevligt, sen har det blivit ett par rundor i vår lilla stad. Svårt att hitta något egentligen, föredrar nätshopping om jag ska vara ärlig. Men hittade en fin röd Adidas tracktop med navysträck på Inter Sport och sen 3 par strumpor på MQ, riktig storshopping.

Men sen hade fakiskt mina glasögon kommit också! Så äntligen fick jag dom, men höll på att inte få dom alls. Inte med 30% rabatt i alla fall, som jag faktiskt fick nu, för det fick man bara om man betalade kontant eller öppnade Synsam-konto, men fick avslag eftersom jag inte är fast anställd, men som tur va så kunde svärmor tänkta sig att stå på det kontot så då gick det bra. Så tack Susanne, jättetack.

Lägger upp lite vackra bilder senare, men nu behöver jag nog en fika. Vi har handlat prinsess-bakelse, för det har min prinsessa vart så sugen på ett tag.

Nyheter i Crash Commando.

Ett av mina favoritspel på PSN/Playstation 3, Crash Commando får en ny patch och köpbart material! Nya banor, nya karaktärer, nytt spelläge och flera förbättringar. Finns för nerladdning redan fr.o.m i morgon. Så det här ser lovande ut.

Dessutom rear de ut Crash Commando just nu så passa på att köpa det, endast 45kr.


Förbaskat.

Nu när vi hade sovit på saken och tänkt igenom att vi verkligen skulle ta den lägenheten så va den redan bortlovad, förbaskat. Men 2:an i samma hus finns fortfarande kvar, den har vi sagt att vi tänker tacka ja till om vi får ommålat i alla rum och nya vitvaror, för där hade det bott en gammal farbror så där va det inte gjort något på säkert 15-20år, men lägenheten är egentligen lika fantastisk i grunden. Får ett samtal om någon timme om hur mycket vi kan få gjort på den lägenheten och det är som sagt avgörande.

Annars idag har vi en heldag på stan planerad, för enda dagen vi är lediga ihop och Sarah har precis fått sin andra riktiga lön, så nu ska det minsann shoppas.

Jag vill!

Nu är vi hemma efter tre stycken lägenhetsvisningar, nu har vi lite att fundera på men vet vad vi vill. Frågan är bara om man har råd, men det är drömlägenheten med drömläget, så värt varenda krona egentligen. Vet antagligen mer i morgon om hur det blir.

Nu ska jag precis sätta igång att laga lite mat tänkte jag, lyxar till det ikväll med fläskfilé, ris och gräddsås. Sen har vi även beslutat att se Män Som Hatar Kvinnor, även fast jag inte fått mina nya glasögon (18 dagars väntan) så jag får väl se den suddig och låtsas att det är en sketen gammal dvd.

Nya prylar, träning och boende.


Sitter nere hos Tobban med MiniFrank igen. Fick mitt paket med min Griffin SmartTalk och mitt fula silikon-skydd precis innan jag promenerade ner.

Men skyddet fyller säkert sin funktion när man väl orkar ha det på och SmartTalk verkar funka bra, väldigt liten och enkel. Ett klick för att pausa, två för att byta låt, eller ett klick för att svara i telefon, två klick för att skicka samtalet till röstbrevlådan.

Vi ligger i hårdträning inför FIFA-tuneringen även idag. Jag, Tobban och Matti som är här precis som igår, och om jag får gissa så blir det nog en dyr lunch på stan även idag.

Ska stanna här hela dagen, för klockan sju ska jag och tjejen på lägenhetsvisning precis över gatan här, och väntar på ett samtal om en annan visning här istan vid 6-7.

Båda lägenhetena är aning för dyra, men antagligen väldigt fina och de ligger mitt i stan, så vet inte om jag vill bli förälskad i någon av dom så jag måste ha den, men om inte annat så är det bra att ha lite att jämföra med.

Update: Är uppe i tre visningar ikväll. En klockan 20 över 6 och 2 med samma klockan 7.

Nintendo är störst.


Nintendo har lyckats att gå förbi leksaks-jätten Mattel och är nu störst i världen på spel och leksaker. Tänker precis som Maxconsole när dom reporterar om nyheten att leksaker kanske inte är det Nintendo vill förknippas med, men att vara störst kan väl aldrig vara fel?

Nokia Booklet 3G.

Nokia släpper en liten ultralätt bärbar dator, 10", 3G-modem, 12 timmars batteritid och utmärkt prestanda - Nokia Booklet 3G. Ta en närmare titt på den i denna video.


Beck - I Stormens Öga.


Beck - I Stormens Öga har biopremiär 26:e augusti.

Dagen.

Har haft en skön och rolig dag, tv-spel, lunch ute och heldag med grabbarna. Men nu är man hemma och tjejen har precis kommit hem. Så jag lagar lax, potatis och smögensås. Det ska vi strax sätta i oss samtidigt som vi ska se en Beckfilm, borde egentligen se Män Som Hatar Kvinnor, men eftersom den är på blu-ray så har jag beslutat mig att först se den när jag fått de nya glasögonen så jag har någon nytta av att betalat några kronor extra för den.

Dessutom har jag inte sett alla Beckfilmer, jag försåg mig på det under en period så sket fullständigt i när de 'nya' kom, men nu är det snart dags för nya igen och suget är tillbaks så har några att ta igen.

'El Giganto' FIFA Tour. närmar sig.


Idag har Tobban, Matti och jag legat i hårdträning inför turneringen på Lördag. Först spelade vi några timmar hemma hos Tobban, sen blev det hamburgare på Texas, sen några matcher till hos Tobban, sen har vi vart runt i stan och förberett lite annat inför tuneringen och nu sitter vi hemma hos mig och matcherna är igång igen.

Riktigt roligt, men på lördag är det allvar.

Dennis-nyheter.

Den här veckan får Dennis lite nya saker, det glädjer honom. Fick redan idag Män Som Hatar Kvinnor på Blu-ray trots att den inte släpps förens den 26:e, min Griffin SmartTalk och silikon-skyddet till iPhonen borde komma i morgon, och glasögonen borde Synsam höra av sig om idag eller i morgon tycker jag. Härliga tider.


Mini Ninjas.


Har precis spelat igenom Mini Ninjas-demot som finns att ladda ner till Playstation 3 på PSN nu. Verkar riktigt roligt, snygg och söt grafik och riktigt rolig och enkel spelkontroll. Så det här kan nog absolut bli något. Mini Ninjas kommer till alla format under September månad.

Pixlr#12 - Legoerotik.






PIXXXEL Jean-Yves Lemoigne för AMUSEMENT.

Aftonbladets läsare sätter betyg på iPhone-apps.


Aftonbladet har låtit några läsare betygsätta och lista de 25 bästa apparna till iPhone, tycker själv att det inte är någon vidare lista och att det finns betydligt bättre. Men några guldkorn kan man säkert hitta. Se artikeln här.

Kvällen.


Ikväll har vi ätit potatisgratäng och schnitzel, riktigt gott. Har sett film också, Beck - Flickan i jordkällaren. Så det har vart en trevlig liten kväll.

8-bit.


En riktigt snygg video som hyllar 8-bit.

Helgen.




Det har vart en fartfylld helg. I fredags hade vi lite mys här hemma, Jag, Sarah, Matilda, Johan, Matti och Sigrid. Åt pizza, spelade lite tv-spel och hade det trevligt. Slutade med att Matti och jag gick ut ett tag, vi satte oss nere på Wätternmagasinet och drack några öl och drinkar, trevligt även det.

Lördagen tillbringade vi lite tid ute på gården, åt pizza igen, sen åkte Jag och Matti och fiskade med Tomas, kul, har inte vart och fiskat ute på Boren på flera år, jag fick inget men de övriga drog upp några små abborrar. Sen när vi kom hem så hade det anlänt en hel del folk här hemma. Tobban, Emma, Fredrik, Agnes, Matilda, Sarah och Sigrid va här, så då vart det lite kalas även då, riktigt trevligt.

Och idag har det vart en riktig slappisdag, så det va den här helgen det.

DJ Hero i Oktober.


Nu är det bekräftat att DJ Hero även lanseras här i Europa i Oktober, i USA kommer det den 27:e, så det handlar nog om samma relesedatum här om det inte blir den sista.

Det ser vi fram emot, Oktober blir en dyr spelmånad dock. För måste minst inhandla NHL10 och DJ Hero och DJ Hero lär inte bli någon billig historia.

Tur att man blir ett år äldre i Oktober kanske.

Griffin SmartTalk.


Den som hinner med flest internetbeställningar innan man dör vinner! Beställde nyss en Griffin SmartTalk till iPhone, det är en liten remote/hörlur som man kan använda till vilka hörlurar som helst. Alltså en liten pryl man kopplar mellan iPhonen och hörlurarna för att byta låt och svara i telefon.

Har inte testat original-hörlurarna om jag ska vara ärlig men vet att de bara kommer trilla ur mina öron, och stör mig lite på att man måste ta fram mobilen för att byta låt eller svara i telefon - Så då blir den här lilla prylen perfekt! Dessutom är det inklädd kabel precis som på mina WESC-lurar så det kommer matcha så fint så.

Passade på att beställa ett transparant silikon-skydd till iPhone också, tycker de är riktigt fula men kan vara bra att ha när man är ute på bus ibland. Dessutom va det rea och kostade bara 65kr så antar att det är värt det.

Griffin SmartTalk kostar 199kr och mer info kommer när den anländer.


Lugnt, för lugnt.

Har vart ganska lugnt på bloggfronten här nån dag eller två, dumt. Men har vart iväg hela dagarna och dessutom inte stött på något upphettsande att blogga om. Så är väl fallet även idag, men är precis hemkommen från jobbet och ikväll blir det lite häng med vänner här hemma, tror Matilda, Matti och Johan kommer och det kan tänkas att det blir lite god mat, tvspel och kanske en öl eller två. Så det ska nog bli riktigt trevligt.

Dagen.

Idag gick det bra på jobbet, hade lite möte på förmiddagen först som ändå va lite lovande. Anställning och en lite tryggare framtid hade vart fantstiskt. Johan och Sarah kom och hämtade mig på jobbet, sen rullade vi in till Linköping för lite Max och Ikea. Trevligt, och lite nya sängkläder fick vi med oss hem också.

Lägenhetssökandet.
Har funderat lite, eller ganska mycket. Får skjuta lite på de stora besluten för både Sarah och jag vet mer om jobbsituationen efter oktober, och vi har hittat så många fler bra nu så även om vi missar någon av de vi vill ha så finns det säkert andra som passar minst lika bra, så vi ska nog inte stressa fram några beslut nu.

Nu blir det nattmacka och Beck.

Kvällen.

Har precis pressat i mig en kebabrulle special från Roberto´s, sitter och ser på lite fotboll med Jesper, Sarah och Sigge. Ska nog ta en FIFA09-match nu innan det är dags för den riktiga matchen.

Johan och Tobban kanske skulle komma förbi till fotbollen med, men tror ingen utav dom orkar, för Tobban är sjuk och Johan har precis vart och tränat. Så det blir antagligen bara vi, men matchen ska bli riktigt kul att se.

Nu blev det svårt.

Har vart på lägenhetsvisningen, den va riktigt fin. Toppen tapeter och golv, sprillans nya vitvaror, men gammal fläkt och fult kakel i köket, badrummet va med fräscht, men också fult kakel, kaklett va egentligen allt som va fel i lägenheten.

Enorma förvaringsutrymmen, och stort i övrigt för 78 kvm för en tvåa är riktigt stort. Utsikten från alla rummen är riktigt fin. Bestämde mig där att jag ville ha den, men när man gått där ifrån och började tänka så blir det svårt.

Väl hemma så får vi även se att det blivit en lägenhet i huset där jag alltid velat bo mitt i centrum ledig, 500kr dyrare dock och den andra är redan dyr. Men 500kr extra kan det vara värt för att få bo precis där man vill. Måste ta mig en hård funderare nu.

Snyggaste kattlådan.


ModKat's kattlåda skulle man inte ens skämmas över att ha i vardagsrummet. En riktigt snygg designad och smart kattlåda, katten hoppar i uppifrån och den har höga kanter så man slipper runtsparkad kattsand på golvet, dessutom förvaras kattsanden i en slags påse som man lätt lyfter ur för att tömma. Det enda negativa med den är att den kostar 180 dollar att förhandsboka. Titta in på ModKat för mer info och fler bilder.


Mer PS3 Slim.




Nya bilder och om Bravia Sync. Förutom den större hårddisken, mindre formatet, mindre vikten, mindre strömförbrukning och mindre pris så har även den nya lilla PS3-maskinen Bravia Sync som intresserar mig en aning eftersom jag faktiskt har en Sony Bravia TV.

Bravia Sync tillåter användaren att styra menyerna helt och hållet med TV-kontrollen. En annan funktion som tillkommer är också System Standby, vilket innebär att PS3-systemet stängs av samtidigt som din Bravia TV. En väldigt liten funktion kan tyckas, men får givetvis oss prylkåta att andas lite tyngre.

Se faktabladet för PS3 Slim här.

VideoStoreVideo


Reklamfilm för Video Store till Playstation 3.

Annars.

Idag ser det ut att bli en riktig slappisdag, även idag. För har inget planerat förens ikväll. Klockan sju ska vi kolla på lägenheten, hoppas verkligen den är fin så att vi kan ta den direkt. Efter det ska jag hem och lillebror kommer över, blir något gott att äta, lite tv-spel och sen se Zlatan's första match i Barcelona. Så kvällen kan bli riktigt trevlig.

I morgon har jag möte på jobbet om hur framtiden kommer se ut, så hoppas på det bästa så att jag har råd med ny lägenhet. Och efter jobbet ska jag till Ikea med Johan, blir perfekt att hämta lite inspiration i fall man precis bokat lägenhet.

Zlatan's debut.


Ikväll spelar Zlatan sin debutmatch för Barcelona, han har tagit sin givna plats i startelvan och 90 000 förväntas att se matchen mot Manchester City på plats i Camp Nou.

Matchen visas på TV4 Sport klockan 22.00 ikväll. Jag och lillebror kommer sitta bänkade.

Officiell Wikipedia-app.


Nu finns det en officiell Wikipedia-app att ladda ner i AppStore, gratis. Riktigt smidig, snygg och enkel att använda. Perfekt för Besserwissern som måste veta allt.


Rocksmith F/W 09


Höst/vinter kollektionen 2009 från ett av mina favoritmärken, Rocksmith.

PS3 Nyheter.


 
VidZone och Video Store. Kommer senare i år. Läs mer i uppdateringen av detta inlägg.


Största nyheten är såklart att PS3 Slim är bekräftat. 32% mindre, 120 GB HDD och ett pris på endast 299 Euro. Släpps i Sverige första veckan i September. Se video med info här.


Ta en titt på Firmware 3.0 till Playstation 3 som kommer första September.

Sony Presskonferens.


Nu är det inte långt kvar tills Sonys Presskonferens börjar på GamesCom i Köln, Tyskland. 18.30, sätter den igång. Ryktena är många och det ska bli riktigt kul och se vad de har för nytt att komma med. Playstation Network ligger nere mellan 18.00 - 20.00, så antagligen är det en upptatering på G till Playstation 3, förhoppningsvis något stort.

Du kan följa konferensen i text-format både på PS3Bloggen.se och PlayStation Blog.

Uppdatering.
PS3 Slim kommer i September! Priset ligger på 3000kr, 120 GB HDD, mindre, lättare men med samma funktioner som den PS3 som finns idag. Priset på vanliga PS3 sänks, redan nu.

1:a September får PSN en stor uppdatering utseendemässigt  i samband med Firmware 3.0.

VidZone (se musikvideos på din PS3), kommer under året!

Video Store, där det går att hyra film. Både hög- och lågupplöst direkt i din Playstation 3. Kommer även det i slutet av året eller början på nästa.

Dancedancedance & skrivbord.




Passade på att leka med lite andra bilder som låg på kameran när jag ändå redigerade åt 
Delphinium.se. Då kan resultatet bli så här. Min flickvän dansar och sen vad som råkade ligga på mitt skrivbord kl 1:26:59 någon natt.

Ny Lägenhet?


Söker ny lägenhet och har hittat en som verkar riktigt bra, i alla fall på pappret. Vindsvåning ganska centralt här i Motala. Stor och öppen tvåa på 78kvm, nytt kök -08, mycket förvaringsutrymme, ända som egentligen saknas är balkong.

Men utsikt över Motalaviken från vardagsrummet kanske väger upp? Men det finns antagligen trädgård och det är väldigt nära vätternpromenaden så man får ta med sig en filt ner dit om man vill sitta ute helt enkelt. Spännande, har pratat med killen som bor där idag och ska på visning i kväll eller i morgon kväll efter kl. 19.

Händelselöst.

Ja, här händer det inte så mycket. Åt frukost med tjejen förut innan hon gick till jobbet, sen tittade jag på ett par Simpsons-avsnitt och somnade på soffan. Har ont huvudet och är snorig och tråkig, inget roligt alls. Men blev rastlös efter min lilla powernap så har dammsugit nu och plockat ihop tvätten, för jag är så lycklig lottad så att jag har tvättstuga idag.

Tänkte att jag ska sätta mig och göra lite hemsidejobb nu också så kan jag känna mig lite duktig. Funderar på att ringa Synsam också och se om de har någon koll på när mina nya glasögon blir klara.

Men så mycket mer upphettsande än så känns det inte som det blir idag.

Uppdatering.
Har pratat med Synsam, vilken tid det ska ta. Men mina glasögon skickas från Italien idag, så kan kanske få dom i slutet av veckan, men stor risk är väl att jag får dom i början av nästa vecka istället. Längtar efter att se igen.

Kvällens mys.



Har sett filmen The House Bunny ikväll, riktigt underhållande faktiskt. Har dessutom hunnit med två avsnitt CSI: NY och smaskat lite brieost och vindruvor. Inte så tokigt.

Vuxenlek.


Har suttit och laddat ner ett gäng trailers och demon från Amerikanska PSN. Så har lekt med det ett tag. Men i övrigt har jag ganska så tråkigt.  Har precis ätit, hemmagjord pytt-i-panna och köpta ägg, riktigt gott. Ska bara smälta maten lite sen ska jag nog spela lite Fat Princess. Tänkte så jag inte får kramp.

Fantastiska kicks&boards.


Älskar de här Nike Dunk High Premium, så förbannat snygga. Vill verkligen ha dom men har inte lust att lägga 1200kr på ett par skor just nu är det värsta. Men nån dag kanske. Dessa brädor tycker jag är fantastiska också, limiterade utgåvor på 125 och 150 st från HUF. Har dock redan en longboard står i min hall som jag stulit med mig hem från en fest, som jag bara åkt på hem den natten. Vågar mig inte ut på den riktigt. Men skulle kunna stå ut med att bara ha dessa hänga på väggen här hemma.


Finns givetvis på Caliroots.com.

Prylranking #87.

Min blogg slutade på plats 88 av alla prylbloggar som är registrerade på bloggportalen den här veckan (har ifs inte börjat räkna på ny vecka än). Ändå har jag bara vart registrerad där sen i onsdags. Vet dock inte hur många det är som står listade som prylbloggar, men blir kul att se vilken plats jag får den här veckan när jag får en hel vecka på mig. Det är trots allt den bästa plats jag haft någon gång i en blogglista. Så grattis till mig.

Uppdatering.
93, 92, 91, 90, 89, 88, 87!, klättrar ännu högre upp i rankingen.

Sony PT-DS1 Partyshot.


Här är en riktigt cool pryl, en digital festfotograf. Festens mittpunkt. Man placerar Partyshot i mitten av rummet och den fixar dina partybilder åt dig, den zoomar, snurrar, och vinklar sig uppåt och neråt helt aoutomatiskt. Tyvärr passar den bara till två av Sonys nya digitalkamror, Cyber-Shot DSC-TX1 och WX1. Men förhoppningsvis hakar fler på idén.


TomTom till iPhone.


GPS-jätten TomTom har släppt sin App till iPhone, igår fanns den endast att hitta i Nya Zeelands AppStore men idag finns den även i våran svenska. Kan vara intressant med en riktig navigeringstjänst. Priset är ganska högt dock, 659kr för de Nordiska kartorna och 949kr för Västeuropa.


Smash Cars till PS3.

Smash Cars ser ut att vara ett riktigt lovande bilspel som kommer till PS3 inom en snar framtid. Det kommer i USA redan den 20 augusti men i europa är inget datum satt.

Tycker att det påminner ganska mycket om Excite Truck till Nintendo Wii bara att man kör radiostyrda bilar här istället. Så ser fram emot att det ska dyka upp på PSN.


Män som hatar kvinnor & ett smalt PS3.


Har hört mycket bra om den här filmen och vill verkligen se den så tänkte att jag kunde ta och boka den på blu-ray. Så den borde ligga på mitt hallgolv den tjugosjätte.

På tal om webbshopping så har Discshop lagt upp Playstation 3 Slim i sin webshop, så antar att ryktena stämmer. Men på tisdag har Sony presskonferens i Köln och då kommer man antagligen få veta mycker mer.

 

Sköna söndag.




Skön kväll, bra film god mat och gott snacks. Har sett PS. I Love You, ätit potatis, sås, biffar och stekt lök. Biffar som vi fått av Sarahs farmors gubbe Johnny, riktigt gott. Sen lite av naturens godis till filmen. Så en riktigt trevlig söndagkväll.

Inget Spotify på iPhone?

Enligt Feber.se har Spotify fått ett nej från Apple gällande att sälja deras Spotify App i AppStore. Verkar idiotiskt, men som jag tänkte redan innan så kommer såklart folk som använder Spotify sluta ladda ner låter i iTunes Store när man istället kan få all musik för ett premium-medlemskap i Spotify för 99kr i månaden.

TwitterFon Pro.


Råkade ladda ner TwitterFon Pro i morse när jag låg och va irriterad över att min iPhone inte funkade, den startade inga apps, men efter att jag installerat några nya så funkade den igen. Konstigt. TwitterFon finns också att ladda ner gratis och är en riktigt bra Twitter-klient.

TwitterFon Pro kostar 38kr och har några nya funktioner. Dels kan man ha flera Twitter-konton registrerade i programet, man kan välja om man vill ladda upp bilder till Twitpic eller Flickr (annars bara Twitpic), man skakar mobilen för att uppdatera Tweet-listan, kan välja mellan fyra olika theman och kan använda liggande tangentbord.

Så inga jätteviktiga förändringar. Så tycker egentligen inte det är värt de tretioåtta kronorna när man lika gärna kan använda gratisverstionen, men det är såklart ingen gigantsik summa och man ska såklart stödja dom som vart duktiga och gjort ett så användbart program.



Grill/kräftskiva.











1. Manlig kärlek. 2. Annan kärlek, Jonas och Ewe. 3. Perfekt mat som vanligt när jag gör den, potatisgratäng, grillad flinta och grönpepparsås. 4. MiniFrank på kalas.  5. Ösregn. 6. Matilda & Dennis. 7. Gangster-Dennis. 8. Johan & Sarah. 9. En glad måne. 10. Jag äter lite brieost.

Det vart riktigt trevligt igår, perfekt mat och rolig fest. Inte riktigt som planerat men riktigt bra ändå. Nu är man hemma igen och skulle gissa att det blir soffläge resten av dagen.

I väntans tider.

Ja, idag väntar jag mest. På att klockan ska bli 4, för 15.15 slutar tjejen jobba sen ska hon hem och packa innan vi rullar mot stugan. Det blir Jag, Sarah, Matilda, Johan, Jonas och Ewe som åker upp, Pappa och Jesper är redan där uppe, så ett par stycken blir vi på våran lilla kräftskiva i alla fall.

Det ska nog blir trevligt, ska till Maxi och handla kräfthattar, kräftpynt och något att grilla innan vi åker sen. Så det blir att komma upp, öppna en kall öl, tända grillen och bara ha det bra, så det känns inte som om det kan bli fel riktigt?

Sen är det väl tradition att avsluta kräftskivor med nakenbad endast iförst kräfthatt?

En samling bilder.

Gick igenom massa gamla bilder, slog mig att jag har ganska många olika stilar och har haft förbannat långt hår. Men jag är alltid förbannat het också.


1. Kör båt, aningen fet och förbannat långt hår. 2. Från när Tobban och jag va och tog lite höstbilder. 3. Spelar poker hos lillebror, tror det är jul eller nyår. 4. På kalas hos mamma.  5. Leker hemma hos storeror 6. Ute på sjön. 7. Spelar kubb i sommarstugan. 8/9. Fest hemma hos mig. 10. På vinterpromenad.

Besvikelsen.

Verkar inte som om det blir så storslaget i morgon ändå, våran kräftskiva. Storebror med familj hoppade av, Tobban och Emma va inte intresserade av att komma, heller inte Fredrik och Agnes, Matti och Frida vet vi fortfarande inte om de kommer.
 
Så de ända som vi vet kommer vara närvarande är pappa, jag, lillebror, tjejen, Matilda och antagligen Johan. Ewe och Jonas kan vara intresserade också, men vi får se hur det blir.

Vi brukar lyckas ha det trevligt i sommarstugan hur få vi än är så det här kommer nog bli lyckat ändå, det kommer jag se till att det blir om inte annat.

Jag är ganska så övertygad om att jag kommer sitta full och glad i en kräfthatt i morgon natt i alla fall. Mer tråkigt för dom som missar det. Suckers.

PS. jag är inte lika bitter som det låter.

Kvällen som kom.



Bäst ikväll va i alla fall maten (och drickat). Köpte MAX GI-bröd, och rostade dom och grillade hambrugare. Inte dumt alls, vi vart nöjda. Annars vart det mest tv-spel och samtal, inget speciellt men det va trevligt. Vi sparar oss tills i morgon istället.

Kvällen som kommer.

Ikväll ska jag bjuda Sarah och Johan på grillade hamburgare med GI-bröd. Sen ska Johan och jag spela en massa tv-spel och umgås och ha det trevligt, Sarah får göra oss sällskap.

Tog fel på tiden, tog en öl vid halv sex. Men jag trodde att klockan va halv sju, både Sarah och Johan kommer sju. Vilken miss, hur ska det här gå, nu har jag hunnit dricka två öl innan dom kommer. Kommer säkert ligga full, yra och spy. Dom kommer bara skratta åt mig.


Nya IKEA-katalogen #2.


Fick visst den nya IKEA-katalogen idag, den är något mindre än tidigare år. Det sparar säkert några träd med tanke på att katalogen trycks i 198 miljoner exemplar, på 28 olika språk. Jag som satt och bläddrade igenom den virtuella katalogens alla 388 sidor i morse.

'El Giganto' FIFA Tour.


Nu är det snart dags, känner ni hur det vibrerar i luften? The annual 'El Giganto' PS3 FIFA Tournament, vet inte om den är så 'årlig' men den brukar dyka upp nån gång om året, då jag, ett gäng grabbar från El Giganten och kanske några till har en FIFA-tunering.

Känslan säger att det blir mer storslaget än någonsin den här gången. Så pass storslaget så att jag inte kan sova om nätterna och sitter och gör jättelöjliga reklam-flyers istället.

Nya IKEA-Katalogen.


I dagarna släpptes nya IKEA-katalogen, så inom kort lär den ligga på ditt hallgolvet eller i din brevlåda. Men för den som är nyfiken och vill tjuvkika i den redan nu kan göra det här.

Godis&mys.


Har precis vaknat ur ett litet myskoma och rest mig ur soffan. Tog en promenad i regnet förut för att gå bort och handla lite godis. Sen bäddade vi ner oss i soffan och såg på Night At The Museum 2, men tycker inte den va något vidare. Har för mig att jag vart glatt överraskad av den första. Men det va länge sen, så kan ha fel. Så godiset och 'myset' va betydligt mycket bättre än filmen ikväll i alla fall.

Lite om allt.

Hemkommen från jobbet precis, har fotat och lagt upp lite nya produkter på hemsidan och skickat iväg ett gäng mail. Har gått bra och dagen gick fort. Ikväll blir det nog bara en lugn och skön hemmakväll, precis som de flesta andra kvällar.

Längtar tills jag får mina nya glasögon, ska bli så skönt att se bra igen, kanske man har nytta av Full-HD och Blu-ray. Vill ha nya kläder också, det vill man alltid. Sen behöver jag nog klippa mig. Sen är jag i stort behov av pengar.

Men allt det här finns det lösningar på, för glasögonen borde anlända från Italien i slutet av nästa vecka, även min senaste Calibeställning med t-shirtar borde anlända, dessutom trillar det antagligen in lite pengar på kontot nästa vecka, plus att jag ska få en gigantisk mängd pengar av min storebror som har köpt min Nokia N95 8GB och en radiostyrd bil av mig, då borde jag ha råd att klippa mig tillochmed. Så det ända som krävs är egentligen att tiden ska gå, och det litar jag på att den gör.

Som tidsfördriv har jag i alla fall en trevlig kräftskiva att se fram emot. Eftersom det inte vart någon sist vi va i sommarstugan så blir det i helgen istället och den här gången med många vänner och hela min familj, med bröder, flickvänner, bebisar och allt. Så det ska bli förbannat roligt. Storslaget.

Köp låtar i Spotify.


Nu lanserar Spotify i samarbete med 7digital.com möjligheten att köpa låtar direkt i Spotify. För att t.ex kunna få med sig filerna i sin MP3-spelare eller mobiltelefon. Filerna säljs i MP3-format och kostar 7 kronor per låt eller 79 kronor för ett album.

Nick&Norah's Infinite Playlist.


Ännu en riktigt bra film. Men nu är det läggdags, för bäst att man orkar spenderar ett par timmar på kontoret i morgon. Natti.

The Hangover.


Har precis sett filmen Baksmällan, hela filmen är ett enda stort asgarv. Så jävla rolig.

Taco&filmkväll.

Ikväll är tjejens lillasyster på besök och ska sova över. Vi har planerat att se en film eller två och äta taco. Det blir trevligt, får se vilka filmer det blir men taco är ju alltid gott.

Tips på fria iPhoneApps.


AppStore är fyllt till bredden med både användingsbara och totalt värdelösa apps för din iPhone eller iPod touch. Tänkte jag skulle ge tips på de mest användbara fria Apps jag hittat.

TwitterFon - Bra app för twitter, snyggt enkelt och har stöd för bilder.

Aftonbladet - Man kommer åt alla Aftonbladets sidor snabbt och enkelt.

Remote - Styr iTunes från mobilen (WI-FI-nätverk krävs).

eBuddy - Klient för bla. MSN, ICQ, Facebook.

tv.nu - Enkel och snygg tv-tablå.

SF Bio - Se biotrailers, se när filmerna visas i din stad och boka biljetter direkt i mobilen.

BatteryStatus - Utförlig batteristatus.

Speed Test - Kolla lätt hastigheten på både mobilnätet och WI-FI.

Ragdoll Lite - Roligaste spelet jag kommit över i AppStore, ett roligt men svårförklarat pusselspel - Testa! (Lite är gratis med 18 banor, hela kostar 15kr och innehåller 101 banor)

GameBox Classics - En samling med klassiska spel, Snake, Aquablocks (Tetris), Juwel Master, Cannons, Fireball.

Sol Free - Bra och enkel patians för den som gillar det.

Facebook - Snyggt, snabbt, enkelt och bra översikt av Facebook.

Prisjakt - Prisjakt (prisjämförelser) i fickan när man är ute och handlar är smidigt.

Hemnet - Bra för den som letar nytt boende, tyvärr dålgit med hyresrätter.

Blocket - Bra översikt av annonser och enkelt att lägga in ny annons.

Har du andra bra tips? - Kommentera.


Uttråkad.


Har så förbannat tråkigt, har inget att göra och inget att varken twittra eller blogga om. Har tillbringar hela förmiddagen med att försöka få 10 000 000 poäng i bonus-läget i Shatter, men det visar sig vara omöjligt. Har dock fått 9 800 000 upprepade gånger, dags att sluta innan det resulterar i en sprucken LCD eller ivägkastade katter.

Så startade Photoshop och klippte och klistrade lite istället, flickans mamma tipsade om en sida där man kan ladda ner nya penslar och former till Photoshop så har installerat ett gäng nya och det finns rätt mycket kul man kan göra. Bilden ovan är ett resultat av detta.

Bloggtystnad.

Har vart ovanligt tyst här idag, men hela dagen har gått åt till städning och Playstation 3-spelande. Har legat i hårdträning i FIFA09, för Tobban har planerat en FIFA09-tunering inom en snar framtid så det gäller att vara i sitt esse. Så har spelat två hela turneringar och plockat hem 5st nya troféer idag, Duktigt.

Städningen har med gått hett till, fick plåstra om min damsugare efter att ha brutit av handtaget, med en toarulle och massa tejp, lite tattarmek, men nu håller det i alla fall. Ska ändå inhandla en ny snart, en superduperdammsugare som tar kol på katthår tänkte jag, kosta vad det kosta vill.

Nu är jag mitt uppe i lagningen av kvällsmat, det blir laxfilér med smögensås och potatis, det blir nog inte dumt. Flickan som önskat. Så bäst jag går ut i köket och håller ställningarna.

Ice Age 3.


Har sett Ice Age 3 Dawn Of The Dinosaurs ikväll, den va riktigt bra. Rolig och söt.

Paj&paj.


Uppläggningen och bilden vart kanske inte så bra men pajerna vart perfekta. En klassisk tacopaj och en med bacon, broccoli och purjolök i äggstanning. Så nu är jag mätt och belåten, vädret har gjort en tvärvändning och det ösregnar ute, så tror det blir att mysa ner sig i soffan och se en film eller lite serier.

Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin

Syn, parfym, porslin och pajer.



Har vart en liten tur nere på stan. Va hos optikern på undersökning och för att beställa glasen till mina nya bågar, så nu är det fixat. Bara vänta på att bågarna anländer från Italien också.

Köpte en parfym, en Quiksilver, är inget större fan av Quiksilver annars men den luktade så förbannat gott och va betydligt billigare än de andra jag vill ha, så nu kan jag lukta gott också!

Sen har de fått in nyproduktion av Stig Lindberg-porslin på Smålandsglas, jag har redan 9 delar från hans Berså, men har alltid velat ha den här raka kaffekoppen, så är bra sugen på att inhandla en, men den ligger på 540kr/st dessvärre.

Nu är jag hemma och ska baka lite matpajer är tanken, får bli en tacopaj och en broccoli, purjo och bacon tror jag, ska sätta igång med det nu.


Sola&bada.


Idag har vi nyttjat alla soltimmarna ute i Varamon/Bromma, ätit glass, solat och badat. Verkligen helt fantstiskt. Men nu är man kanontrött efter en heldag i solen, så ska laga något gott att äta nu sen blir det soffa resten av dagen.

En sommardag.


Innan vi hamnade på filtar nere i hamnen igår så tillbringade vi tiden här, på Sarahs pappas strandtomt på Dynudden. Satt och solade hela dagen och tog första doppet i vättern för säsongen, i ett par lånade vita aningen transparanta badshorts. Så hade en riktigt somrig och fantastisk dag igår faktiskt, inte mycket som slår den.

Scmaklig Cmåltid!




Kvällen har vi tillbringat på filtar nere på piren vid hamnen, väldigt trevlgit faktiskt. Jag, Sarah, Linn och Tobban har tillbringat en massa timmar där nere, tittat på vackra båtar, ätit kebab och pizza, druckit öl och rödvin, blivit bitna av mygg och haft det allmänt bra. Pizzakartongen för nysvenskar är en klassiker redan nu känner jag.

DJ Hero.


Kom på mig själv med att ligga och längta efter att DJ Hero ska släppas, har inte alls följt nyhetsflödet om spelet så är inte den minsta insatt. Men i USA släpps det i alla fall den 27 Oktober, i två olika utgåvor, den vanliga som ligger på $119 och en premium som de kallar Renegade Edition som Jay-Z och Eminem tydligen är inblandade i och ligger på $199, så det blir inget billgit nöje direkt.

Det turntable som kommer med Renegade Edition är så förbannat mycket snyggare i sin svarta högpblanka finish än vad den mer plastiga till vanliga utgåvan är i alla fall.

Såg att det gick att boka även på GAME.se i sverige, står att det ska komma i Oktober även här och att det ligger på 1245kr, så där finns bara den vanliga utgåvan, möjligt att Renegade kommer vara USA-exklusiv i början?

Namnsdagsmiddag.


Har precis kommit hem från Hamnkrogen där jag vart och ätit med Mamma och hennes man, moster och hennes man och tjejen. Riktigt trevligt har det vart.

Den grillade ryggbiffen med pepparsås va inte dum alls, men förbannat dyr. Men det va det värt, har vart en riktgit trevlig kväll. Hemma innan nio dock, och jag är sugen på fest, men flickan är trött och ska jobba i morgon, och jag har dåligt med vänner som svarar, så tror det får bli en film nu bara och spara festandet tills i morgon.

Jag har visst namnsdag idag, så grattis till mig!

New Glasses - Beställda.


Nu är de beställda! Får ett rykande färskt par skickade från Italien, så tar ca. 10 dagar. Ser verkligen fram emot att få nya glasögon och kunna se perfekt igen, för har gått med optiker-tankar nu senaste året nästan. Ska på undersökning måndag, så de kan beställa glas innan bågarna kommer så de blir klara så snabbt som möjligt. Ännu ett steg i rätt riktning för att få min plånbok att se ut som Batcave.

Två nya.

Råkade titta in på Cali en sväng, de hade visst fyllt på rean yttligare, med två
t-shirtar jag har trånat en aning efter. Så det fick bli en liten liten beställning. Trots att det lär flytta in små fladdrmöss i min plånbok nu så va det värt det.


Solnedgång.


Dessa två bilder fick jag med mig hem från det lilla äventyret i varamon i alla fall. Det har vart trevligt, det blev Jag, Sarah, Linda, Sonny och sen Hannes en liten stund. 

Riktigt skönt att bara sitta där i solen, och solnedgången och ta några kalla. Men nu är vi hemma och det blir väl bara tv, kanske en nattmacka och sömn.

Hemma en stund.

Kom hem från jobbet nyss, har vart en trevlig dag idag faktiskt. Eva har vart på plats så har haft någon att dricka kaffe och samtala med lite, trevligt. Har fått en hel del fotat och upplagt på hemsidan också och ett nyhetsbrev iväg skickat, duktigt.

Är hemma en liten snabbis nu bara för har blivit medbjuden på en öl ute i varamon med Sarah och hennes tjejer, så det kan nog bli trevligt.


New Glasses - on.


Har samlat lite mod och laddar upp dessa extremt sexiga bilderna på mig i de 'nya' glasögonen. Men jag har ju inget att skämmas för, både min mamma och min flickvän säger att jag är vacker. Så det så! Nå, duger de? Jag tycker de är skitsnygga.

iPhone app: Remote.


Det här är långt ifrån en nyhet men vart ändå lite imponerad när jag testade på det. Remote är ett gratis app till iPhone där den som har ett trådlöst nätverk kan styra sitt iTunes helt från mobilen.

Det är enkelt att koppla samman dator och iPhone och sen öppnar man musikbiblioteket precis som vanligt när man startar iPod i iPhonen (man ser covers och listor precis som i iPod) men när man spelar låtarna så hörs de ur högtalarna anslutna till datorn istället för i mobilen - genialt!

New Glasses/dagen.


Tittade förbi Synsam idag, egentligen totalt utan hopp, för har vart där 10 ggr utan att hitta något intressant, för det jag vill ha är ett par nästan likadana som mina, bara större.

Men se där vad som låg i Gucci-hyllan och kikade på mig, ett par i nästan samma modell men bara större, 'högre', precis vad jag letat efter. Och de finns i svart, men de hade bara dessa transparant-blå inne just nu, men fick med mig dom hem för att se så att jag trivs i dom innan jag beställer hem ett par svarta, men än till 99% säker, för jag är kär.

För har svårt att hitta glasögon, för det ända jag tycker är snyggt är sånna här med plastbåge, men de flesta är för smala över näsan så de hamnar mer som en dekoration för mina ögonbryn, det va så jag fick mina förra Gucci, det va de ända på Synsam, eller kanske i hela stan som hamnade rätt på näsan, och dessa nya Gucci sitter nästan lika perfekt.

Annars idag har jag vart på äventyr med Tobban, lite biltvätt, lite Mekonomen och sen stan för att kika runt lite, äta på Texsas, första gången jag äter där sen det öppnade, har mest hört dålgit om dem men hamburgaren va i alla fall riktigt god, grillad hamburgare med coleslaw, nästan lika bra som den jag gjorde själv igår.

Som jag förövrigt ska äta även ikväll eftersom det vart över från igår, så det blir grillad hamburgare och coleslaw 3 måltider i rad, det kallar jag det ljuva livet.

Efter staden knallade vi upp till Tobban för att spela en massa FIFA09 på PS3, och jag hade med mig min externa HDD så passade på att stjäla lite serier av honom.

Men nu är man hemma igen, kikade tvättid och det va ledigt nu så jag är i full gång där nere. Annars händer det nog inte så mycket ikväll för är ensam hemma även ikväll, ska äta mig fet och se på serier skulle jag gissa.

Dennis Klarin Design Wallpaper till din iPhone.


Gjorde några små ändringar på toppen och botten av bloggen så tänkte att jag lika gärna kunde klippa ihop ett wallpaper till iPhonen när jag ändå va igång. 


Resultatet, spara och släng in i din iPhone!

Amerikanskt, manligt och fantastiskt.


Grillad hamburgare på tre lager ost på ett varmt rostat hamburgebröd med coleslaw, saltgurka och små jävla tomater. Fantastiskt gott, amerikanskt och manligt, en kall tjeckisk pilsner på det också. Helt fantastiskt att slänga upp massa coleslaw på hamburgaren, bästa jag ätit på längre. Grattis Dennis.

Inte mycket alls.


Har haft en ganska så tråkig dag, ensam på soffan. Förutom lite kul som spelats upp på min teve och att jag hittade en Elle Interiör på mitt hallgolv att bläddra igenom.

Men nu ska jag slå på stort, har precis vart borta och handlat lite. HELA 2 st trefemmor och lite gott att äta och så ska jag se på säsongsavslutningen av Allsång på Skansen. Ska göra coleslaw och cheeseburgare tänkte jag, första gången jag gör coleslaw på egenhand men det ska nog gå bra.

JCVD - I Huvudet På Van Damme.


Såg precis filmen JCVD. gillar inte ens Van Damme annars, har svårt för alla sånna där superhjältetyper, som han, Chuck Norris, Steven Seagal och David Hasselhoff. Men den här filmen är faktiskt ritkigt bra. Snyggt och bra gjord tillochmed.

Idag är det jag och mina kontroller.


Idag är det tråkgit väder och jag har inga planer så har börjat med att tillbringa dagen på soffan med mina små vänner. Ser lite The Big Bang Theory nu, sen får det nog bli en film eller två.

Super Mario-erotik.


Äntligen får Mario och Prinsessan till det! Se videon här.

Ett städat kontor.




Har städat skrivbordet och installerat nya dockstationen. Jag trivs här i min transparanta stol bredvid min röda film & spel hylla. Vart inte så jättenöjd med den nya gröna duken, men det är som tur är billigt och lätt att åtgärda.

Dockstationen funkar i alla fall kanon, dels perfekt istället för en ful ladd/synk-kabel, sen funkar musiken med fjärren riktigt klockrent. Så det va värt pengarna, 499kr plus en ljudkabel för 39kr.

Dyra små äventyr.


Det blir dyrt med sånna här små shoppingäventyr. Har handlat ny stor kattlåda och klösbräda till tjejerna, en hörnduschstång så vi får plats med den enorma kattlådan i badrummet, kryddor, en skål, en duk, lite småfix och en iPhone dockstation med frjärr och en ljudkabel till den.

Hade tur med dockningstationen, fanns ingen i butiken, och visade på internet att den inte fanns i lagar, men när mannen i kassan dubbelkollade så skulle det finnas en och han hittade den gömd inne på lagret, så då fick jag en (måste vara fyrklövern). Alldeles för dyr egentligen men får hoppas den är värt det, dessutom passade visst min gamla Golla-väska även till iPhonen så behövde inte köpa någon väska eller så nu, då tjänade jag tillochmed några hundralappar.

Planlöst.

Skönt, en dag utan planer alls. Men har skapat lite planer nu, för ska ge mig iväg på lite äventyr och inskaffa en dokningstation till min Iphone och något slags skydd/väska. Får se vad jag kan hitta, men dockningstation med fjärr och en vanlig klassisk iPod-strumpa står nog överst på önskelistan.

Älskar min iPhone 3GS i alla fall, ända begränsningen som stör mig är iTunes. Att det ska vara så kompliserat att bara lägga in en egen ringsignal förstår jag inte? Men annars är den fantstisk.


Kommer lyckan nu?


Hittade en fyrklöver när vi va och badade idag.

Tillbaka i staden.





Nu är jag tillbaks i staden igen efter en kort liten semester i sommarstugan på 1 & ½ dag. Trevligt och skönt har det varit. Solat, badat, spelat badminton, festat, ätit fantastiskt och busat med den underbart söta lilla Alice.

Idag är det söndag och det firas som vanligt med en kväll på soffan och lite gott att äta. Blir lasagne ikväll, sent, för orkade inte riktigt laga mat förens nu. Har precis fått mitt iTunes att funka som det ska tillsammans med iPhonen också, så nu är jag nöjd.

1:a Augusti.

Galet, eller hur? Redan sista sommarmåndaden. Men vi får ta till vara på den. Jag är i alla fall i sommarstugan och har lite semster. Grillar, badar och har det riktigt förbannat fantastiskt. Såhär mycket sommar har inte jag haft sen i maj, så jag är nöjd. Förbannat nöjd.

Har uppdaterat lite dåligt i helgen kanske, men det händer mer på min twitter.

Jag har den!


Jag är så barnsligt förtjust i att få nya prylar så kunde inte ens sova inatt, låg vaken och väntade som ett litet barn på julafton. Men nu har jag den här hemma hos mig.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen