Måndag, igen.

Yes, helgen har passerat igen och den har vart bra. Mycket jobb. Har vart en trött måndag. Gick fort på jobbet och sen har jag legat och tittat på serier resten av dagen. Händer mycket nu kommande helg. Skulle helst vilja hinna med både hockey i Linköping och Gamex i Stockholm. Får se om jag får med mig några på det bara. Men något av det ska jag fan komma iväg på. Hoppas jag. Hade visst inte så mycket upphetsande att tala om nu känner jag. Så återgår väl till mitt netflixande. Pusshej

Lördag.

Har vart iväg på Mora Träsk-konsert med mina småtjejer och deras mor. Vi hade dom på besök på jobbet. Kul. Tokigt att det är samma låtar som man själv lyssnade på när man va liten. Minns en konsert jag va på med dem när jag va 6-7 eller något. Är bara hemma och vänder nu för ska iväg och jobba strax. Ta emot folket som kommer på operan ikväll. Blir bara några timmar. Sen ska väl även jag förska med att få lite helg. Typ en flaska vin och lite vänner. Eller familj. Får se om jag stannar här hemma och lyckas få över någon eller om jag åker ner till bor och käkar och myser lite. Märks. Trevlig helg på er!

Chill.

Nu måste det varvas ner så att det går att sova. Efter 13 timmars jobb som avslutades med sex resor tur och retur mellan folkets hus och park för att leverera personal och sprit.


Det går bra nu.

Idag kom första snön och idag har jag skrivit på för heltid på jobbet. Jobbet känns en hel del mycket bättre än den jävla snön. Underbart. Blir såklart mer jobb. Men mer LÖN och blivit lovad löneförhöjning i början av nästa år. Hur bra är inte det. Det går bra nu. Ikväll har jag haft tv-spel och hockeykväll här hemma. Med lillebror och Tobban. Trevligt. Färjestad vann hockeyn och jag firade med ett glas vin. Fint skare'va. Har bokat biljetter till Mora Träsk på lördag. De uppträder på jobbet så tar med mig mina favoritflickor. Blir skoj. Blir antagligen lång arbetsdag i morgon. Först vanlig dag på kontoret och sen både Hanna Lindblad i teatern och dans ute i Parken. Men blir antagligen väldigt kul. 

Vill ha 

Prylbloggar inte så mycket nu för tiden. Men fan så fina nya iPad mini och iMac är. Vill ha.

En tisdag.

Vart en extra jävla lång arbetsdag idag. Men har gått bra. Sen har jag vart och hälsat på mina småtjejer, hämtat nya kläder på posten och gjort hemmagjord pizza. Så avslutade den här dagen riktigt bra. Blir att dra igenom några inspellningar på boxen nu eller om man kan hitta något trevligt att netflixa. Hejsan.

Seg.

Seg jävla dag. Är trött och nere. Så gömmer mig under täcket och ser några filmer ikväll. Netflixar. Det funkar ju grymt bra. Framförallt på PS3an. Får inte igång det på min Apple TV dock. Dumt. Ses i morgon.

Söndag.

Så, nu har helgen passerat. Blev mer jobb och mindre firande än vad jag hoppats. Men har vart väldigt fint ändå. Roade mig nu på söndagkvällen med att klicka hem ett par nya jeans och en skjorta. Fint. Antar att det bara är att gå och gömma sig under täcket och invänta att en ny vecka ska börja. Hej.
 

Bra skit.

Det blev bra. Efterjobbet väntade det lite vänner och familj här hemma när jag kom hem. Så blev lite kalas sen ändå. En liten utgång. Trevligt. Fick många grattis igår. Får jag tacka för. Även ikväll blev det fint. Tobban kom över och lirade lite tv-spel ch tog några öl. Spöade varande i NHL och FIFA. Precis lagom slapp kväll. Ska jobba på teatern ikväll så passade perfekt med en lugn kväll ikväll. Funderar väl på sängen snart. Dra igenom lite serier. Hoppas ni med haft en fin helg. Är ju lite kvar av den. Blir jobb som sagt, men funderar på att ta en tripp till IKEA i morgon med. Köpa nytt soffbord och lite grejoooor. Ta det lugnt i natt. Pusshej.

29.

Idag fyller jag år. 29. Tiden går fort när man har roligt. Eller? Jobbar tyvärr hela långa dagen. Så tror inte jag hinner med någon fika med familjen direkt. Får ta det i morgon. Men förhoppningvis är jag hemma runt halv åtta och hinner se lite av hockeyn ikväll. Och med lite tur dyker det även upp lite vänner då. Första gången på 7-8 år jag är singel på min födelsedag. Så frågan är ju hur mitt paket ska få sin present så att säga. Ha. Ha en bra dag. Jag ska minsann försöka. Puss.

Insikt.


Roar mig med att läsa vad som gör den här jävla psoriasisen värre. Psykisk stress. Låter som min förra oktober. Sambon lämnade, mormor och morfar dog och jag blev arbetslös. Bästa tiden i mitt liv såklart. Inser hur skönt det är att vara på benen igen.

Fuck that.

Känns som att den här dagen har vart enormt lång. Bråkat med en kassarapport hela dagen på jobbet. Dumma. Sen har jag försökt att sköta om min webshop lite, lagt upp några nyheter. Några vänner tittade förbi med kebab. Sött. Det mesta är bra men känns som att det får hända något snart. Något lite extra roligt. Det är bara samma hela tiden. Ser fram lite emot att fylla år. Men ser ut som att jag kommer behöva jobba. Så blir nog inget direkt firande. När jag för en gångs skull känner för att fira. Dumt. Ne, nu är jag helt slut. Blir att bädda ner sig i soffan och se lite serier. Pusshej.

Helgen.

Nu har helgen passerat. Det blev mest kurs och jobb som sagt. Hann med lite fest sent på lördagen dock. Trevligt. Nu blir det arbetsvecka och sen födelsedag på fredag. Men inget planerat än. Får se vad som händer. Seg idag. Det är de där jävla måndagarna. Så ska stoppa i mig lite mat nu och sen mysa ner mig på soffan och bara ta det lugnt resten av dagen. Hej.

Fredag.

Tillbaka på jobbet idag i alla fall. Skönt. Blev varmt välkomnad och de hade visst saknat mig. Skönt att känna sig lite behövd ibland. Har vart på fredagsmys hemma hos storebror och flickorna ikväll. Toppen. Drack alkoholfritt och va duktig. Blir sängen nu för att ge mig iväg på kurs tidigt i morgon och sen orka med kvällsjobb. Dubbelduktigt. Så blir att dra täcket över sig nu och se nån serie. Pusshej.

Sjukdag #2

Det blev ännu en dag hemma. Konstigt hur mycket som kan förändras fort. Förr kunde jag ligga hemma i dagar, veckor. Men nu blir jag rastlös efter några timmar. Men kruxet med feber är ju att man ändå inte orkar göra något. Så får underhålla mig med serier och tv-spel. Vilket ifs inte är allt för hårt. Men hoppas verkligen jag slipper skiten i morgon. 

Sjukdag.

Fick bli en sjukdag idag. Vaknade med feber och halsont. Visste att skiten skulle komma. Hoppas det inte håller i sig bara. Får alltid så dåligt samvete när jag sjukanmäler mig. Första gången på nya jobbet dock. Men vart halvdöd flera dagar nu så behöver nog en dagjävel på soffan och återhämta mig lite. Så idag händer det nog inte mycket. Hoppas som sagt att det släpper för har kurs och grejer i helgen jag måste gå på. Ses.

Det va inget förresten.

Seg dag idag. Vart lite som en zombie. Övervägde att vara hemma från jobbet men ville inte det. Kände också att jag behövde åka och hälsa på ungarna efter jobbet och prata lite bil med bror. Så hoppas jag inte är sjuk på riktigt så jag smittade de små liven. Bror har en bättre bil åt mig iaf, så snart får jag nog byta upp mig lite. Skönt. Ligger utslagen på soffan nu och ser på hockey. Höll på att glömma att det va idag. Men skitmatch i vilket fall. Hämtat en tamburmajor på posten idag också.  Fin så. Fan vilket onödigt inlägg. Har verkligen ingenting att skriva. Men puss på er. † 

Måndagar.

Inte veckans piggaste dag direkt. Glömde ta lunch idag med så kom hem helt utsvulten och döende. Men har vart duktig och städat upp efter helgens kalas. Som visst resulterade i ett störningsbrev som bovärden va så söt att titta in med i morse. Blev en bilpromenad nu på kvällen för att rensa skallen lite. Och några ärenden. Tanka och skicka beställningar iaf. Duktig. Råkade glida förbi Burger King med och prova på en x-long hot chili. Tusan så god. Massa kött, ost och chili. Det tycker vi om. Dags att mysa ner sig i soffan igen. Säkert något skit på tv. Känner att jag är påväg att bli sjuk. Hatar det. Har jag inte tid med. 

Söndag.

Har tillbringat hela söndagen på soffan. Lite seg efter helgen. Men det har vart mycket trevligt. Sovit bort större delen av dagen så sov visst bort min tvättid. Typiskt. Lär bli svårt att sova i natt nu. Dubbeltypiskt. 

Gangnam Style.

Skapligt uttjatat. Men dansen är rolig. Vi pojkar ägde dansgolvet med den igår och låtjäveln fick bli lite av vårt soundtrack för kvällen. Så därför fick den vara med även här.
 
Typ såhär snygga va vi på dansgolvet igår.

Söt j-pop.

Hehe, Sternas nya favoriter.

Perfekt.

Biomyset va helt fantastiskt igår. Filmen Ted va så sjukt jävla rolig. Blir att se många många gånger känner jag. Sällskapet, karamellogodis för 100kr och lite maxkvällsmat höjde upplevelsen yttligare såklart. Slutade visst med att vi hamnade hemma hos den andra Johan på vinmys efteråt också. Och en snabb liten utgång. Riktigt trevlgit faktiskt. Så en väldigt bra fredag. Idag blir det hockey. Och förhoppningsvis kommer det över några trevliga människor och ser hockeyn med mig. Nu ska jag bara njuta av att vara ledig och slappa till ordentligt. Startar dagen med försenat fredags mys. X-factor och taco. Perfekt en lördagförmiddag. Hej.
 
Ps. måste ge en liten shout out för nya blogg.se. Fan så mycket bättre det har blivit. Lyx att man kan importera bilder direkt från sitt instagramkonto. Det gillar jag. 

Fredag.

Oj, fredag redan. Tänker fortsätta tjata om hur fort det går. Dags för bio i linköping ikväll. Jag och Johan sticker in och myser lite. Lär bli trevligt. Och i morgon blir det hockey och öl. Fint så. Annars vet jag inte vad som händer i helgen. Blir nog rätt lugnt och skönt. Får se om jag blir inringd på lite jobb i morgon kanske eftersom vi har hälsomässa då. Min fina affisch jag gjort har setts överallt i motala och som annons i massa tidningar. Duktigt. Trevlig helg på er nu. Pusshej.

Fjärde.

4:e oktober. Har länge vart ett speciellt datum eftersom det är mitt ex födelsedag. Så lite vemodigt idag. Hatar att kalla henne ex. Det låter inte bra. Men i alla fall. Suttit hela dagen på jobbet och gjort vinlista till restaurangen på jobbet. Blir fint. Och nu vet jag ALLT om våra viner. Kör på taco och hockeykväll med lillebror ikväll. Mycket trevligt. Älskar att hockeyn är igång igen. Lite att se fram emot och så vill mina färjestadvänner umgås. Spela NHL13, äta gott och kanske dricka lite öl ibland. Inte dumt. Nu vill lillebror ha stryk i NHL så bäst jag ställer upp. Hej.

Hej igen bloggjävel.

Bra att jag inte hade något för mig ikväll. Då hann jag ju titta igenom en jävla massa gamla bilder och läsa gamla blogginlägg. Minnen. Jävlar vad man förändras och vad saker det har hänt under åren. Blir inte riktigt klok på det. Men inser nog att jag tycker om att åldras lite. Det är jobbigt att vara ung. Deprimerande. Jag har dock vart vart ganska bra på att vara ung. Har hunnit med mycket. Hoppas jag blir lika bra på att vara vuxen. Eller vad säger jag. Egentligen har jag vart rätt värdelös på att vara ung. Eller skitsamma. Hursomhelst va det nog mest deprimerade och se på allt det gamla. Mycket saknar man och endel vill man aldrig mer se eller vara med om igen. Vilket helt jävla meningslöst inlägg. Men ändå. Det gör inget om vuxenlivet greppar tag i mig snart och ger mig en fru, bebis, villa, volvo och en hundjävel. Tror jag skulle vara bättre på det.

Nu skippar vi allt skitsnack.

Som sagt. Helvete vad veckorna går. Redan halvvägs in i den här. Tyckte nyss det va helg men snart kommer en till. Lite skönt kan tyckas. Speciellt när det finns lite trevligt planerat. På fredag ska jag och en vän åka in till Linköping på bio och romantisk middag på Max. Ted, hade vi tänkte att se. Vi är både stora Seth MacFarlane-nördar så ska bli kul. En man alltså. Mansdate. Kör på sånt nu förtiden istället. Inte för att jag kommit ut ur garderoben, utan för att det blir enkalst så. Har lagt kärlek. Och liggandet. På hyllan ett tag. som sagt. Sen på lördagen blir det väl hockey och öl. Antagligen med samma man. Kanske kan bli något där ändå.

Seg jävla kväll. Inget på tv, inget att göra och ingen att leka med. Sitter och funderar på om man ska ge sig ut i bilen ett tag. Bara för att. Men det känns jävligt onödigt. Blir väl kvar här på den förbannade soffan istället.

Ah. Trött på att blogga om prylar och massa crap. Som märks. Blir visst att jag skriver om mina tankar och skit istället. Kanske det en blogg är till för. Funkar bäst så. Skriva av sig lite så känns allt bättre sen. Lite knepigt när den här bloggen är rätt hårt knuten till mitt företag och grejer. Men det skiter väl jag i. Om ni inte vill handla prylar från det här psykfallet så behöver ni inte. Men då spikar vi det. Jag skiter i allt det där andra och tittar förbi här när jag behöver skriva av mig lite skit. Okej? Slipper jag känna någon ångest över att leverera. Om ni är snälla kanske det kommer lite vackra bilder via pixlr-kategorin också. När jag har tid och lust. Visst är jag söt som gör allt för er få läsare som är kvar. Är ändå förvånad att folk tittar in här fortfarande efter allt jävla dravell. Men glad över att någon vill 'lyssna' på mig. Så puss på er. Men nu måste jag väl återgå till soffan och mina katter. Ta hand om er så ses vi snart.

Oktober.

Inte klokt vad tiden går. Man hinner knappt med. Hösten har verkligen börjat bita dig fast. Jag fyller visst år snart. Men faktum är att jag faktiskt känner mig ett år äldre och klokare för en gångs skull. Har nog lärt mig mycket av att vara ensam. Även om jag hatar det. Lärt mig mycket av att göra lite dumheter. Saker jag egentligen lärde mig när jag va 16. Men man glömmer så lätt. Det va dags att växa upp faktiskt. Hoppas det fortsätter på den här banan nu.


RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen