Big on facebook.


Idag har min enorma reklamkampanj på facebook börjat. 2462 människor har redan sett annonsen och hela två stycken har klickat på den.

Dennis är trött idag. Känner mig inte riktigt kry. Men det är inte mycket att göra åt. Dags för jobb snart. Borde vara utvilad efter en femdagarshelg. Men det vet vi. Så är sällan fallet.

Att lägga en kabel.

Kan erkänna att jag har haft det riktigt jävla vidrigt under mitt skrivbord. Har bara inte orkat göra något åt det. Men eftersom det va så fantastiskt sommarväder idag så tänkte jag det va bäst att passa på att ordna det. Svettigt.

Tror knappast att jag behöver märka ut bilderna med före och efter. Trots att det inte är riktigt hundra än så kan jag säga att det blev en extrem skillnad. Får inskaffa någon slags kabelstrumpa för att det ska bli helt perfekt.

Men CableBox är verkligen fantastisk. Bara att slänga ner grenkontakter och alla sladdar så är det klart. Det som inte syns finns inte. Passade på att installera min nya 2TB HDD också. Duktigt. Dessutom använda jag två rosa CableDrops för att hålla iPhonedockan och tangentbord/mus-sändaren på plats. Riktigt nöjd.

Båda produkterna är designade av BlueLounge och finns att köpa i min webbutik. dkdwebshop.se.


Ensam.


Lyckades aldrig få tag i något sällskap trots en massa samtal och väntan sedan klockan elva. Så fick nog och fick ta en sen ensamkebablunch på balkongen. Men synd att klaga. Dessutom va det kanske så att jag hade lite att styra med här hemma ändå. Har registrerat ny .SE-adress till webshoppen. www.dkdwebshop.se hittar ni den på nu. Tell your friends.

Sen har jag även köpt en Facebook-annons som börjar rulla i morgon. Vilket förhoppningsvis resulterar i fler 'gillare' och ett par beställningar. Håller tummarna. 

Nu i skrivande stund så ringde ändå Beajävel och talade om att han och Robban va sugna på lite balkonghäng. Så kan det gå.

Never Will Be Mine.


Skönt samarbete mellan Rye Rye och Robyn.

If she was away.


PIXLR #31

Ordning&reda.


Ännu en måndagkväll har passerat. En lugnare sådan. Men ändå mycket trevlig. Jag som fanktiskt tillochmed är extraledig idag, kunde ha gått på efterfest. Men hittade ingen. Ganska typiskt. Men vinsten med det är att jag antagligen är lite piggare idag och kanske rent av kan få ut något av denna dag. Solen skiner, jag är ledig och är nästan pigg. Så måste ge mig iväg på äventyr. Vem ställer upp?

Newkid.


Hemma.

Hemma ingen. Kom hem tidigt igår. Trots det vackra vädret så råkade man tillbringa hela dagen på soffan med tv och kebab. Konstigt. Piggare idag dock. Ledig idag och i morgon men ikväll ska det fotas på Måndagskluggen. Så helt ledig är jag ej. Hoppas på en trevlig dag och kväll hursomheslt. Ska försöka ta mig iväg och skicka lite paket och kanske äta lite lunch med någon. Hej.


Midsommar.


Blev en mycket lyckad Midsommar i stugan. Med familj och vänner. Precis som det ska vara.

Glad midsommar.


Glad midsommar! Hoppas ni alla får en riktigt bra helg.

X.


Nu har pojkarna i Ansiktet även gjort en video till sin låt X.

Vilken måndag.

Blev en fartfylld måndag igår. Klockan på nollsex för att gå upp och åka iväg på halkan. Kul. Gick ganska bra med tror jag. Sen på kvällen blev det vimmelfotografering på Harry's och Måndagsklubben. Riktigt trevlig kväll också. Men resulterade i en ganska trött tisdag med tanke på att man kom i säng vid fyra. Så blev en lång måndag. Men nu är det tisdagkväll och har precis kommit från jobbet. Är helt ledig ikväll så ska njuta lite av soffan nu. I morgon är det tidig körlektion, jobb och sen en fotokurs med en pressfotograf som svärmor bjudit med mig på. Trevligt. Men fullt upp som vanligt.

Grill.


Grillad laxfilé, sparris med färskpotatis och romsås.

Kvällar.


Ännu en kväll avklarad. Svårare ikväll. Men helt okej trots att jag är helt förvirrad.

Lite om inget.

Veckorna rullar på som vanligt och jag hinner inte riktigt med min stackars blogg. Borde kunna förlänga veckorna lite så man hinner med allt. Har inte hänt mycket som är värt att berätta om. Men fler av mina vimmelbilder ligger uppe på måndagsklubben.se och Harrys i Motala på Facebook. Dessutom har jag fått äran att förse ett helt Swedbank-kontor i Skåne med Retap-flaskor. Mycket trevligt. Nu är det snart dags för jobb. Sen helg. Men som det ser ut så verkar hela helgen vara uppbokad. Typiskt.

Brüden.


Älskling, du är så förbannat vacker.

Galen.

Galen och trevlig helg. I fredags vart det vimmelfotografering på Harry's. Lördagen blev lugn till en början men sen blev det lite fest här hemma. Mycket trevligt. Och jag gick all in. Galet. Söndagen blev lugnt. Spenderades ute på Dynudden med sol och bad. Nu mera är helgerna förlängda. Eftersom det blir utgång och vimmelfotografering även på måndagar. Så va mycket trevligt även det. Har vart aningen skittrött idag men arbetsdagen passerade ganska fort trots zombiekoma. Nu blir det snabbstädning här hemma. Sen god mat och soffa. Hej.

Lördag.


Lördag morgon. Är ledig och kan äntligen andas ut. Fullt upp de senaste dagarna. Igår gick jag upp 7. Körlektion, sen jobb. Hem en snabbis bara för att äta och göra sig i ordning. Sen blev det vimmelfotografering på Harry's. Mycket trevligt dock. Men blev en lång dag. Får andas ut ett tag nu i alla fall. Sen finns det lite på schemat ändå. Några ärenden, städa och göra ordning här hemma för ikväll får vi antagligen lite gäster. Trevligt.

Ang. körlektionen så har det gått riktigt bra. Körskoleläraren föreslog en uppkörningstid redan i slutet av månaden. Får se om det blir så. Måste plugga lite också.

Clean your balls.


Vimmel.


Måndagsklubben Premiär 06.06.11

PIXLR #30


Gudbarnet i gudfars glasögon.

Min pickarolver.

Ny frippa.

McDonalds på Göta Kanal.

Nintendo Wii UDet har vart mycket på sistone. E3 har dragit igång och Apple har haft sitt event. Dock ganska dåligt med nyheter. Det mesta har man läst och sett innan. Dåligt. Men jag hinner varken följa nyhetsflödet eller blogga om det. Också dåligt.

Det som glädjer mig mest är att Nintendo i samband med sin presskonferens släppte uppdateringen till 3DS som ger eShop och webbläsare. Dessutom bjussade de på ett upphottat ExciteBike i 3D. Största nyheten på E3 är antagligen nya Nintendo Wii U som ni ser här över. Men det mesta hade man hört på ryktesvägen innan tyvärr. Men kontrollen verkar grym. Blir dyrt sen när man ska inskaffa alla nya konsoller som kommer. PS Vita verkar trevlig också. Playstations nya handhållna. Köpa köpa köpa.

Angående Apples Event finns det heller inte så mycket att säga. iOS 5 kommer med några trevliga funktioner, iCloud verkar ganska trevligt när man har flera Appleenheter. Men jag vill ha iPhone 5 nu. Min är sliten och köpa en vit fyra känns dumt om det kommer en femma i höst/vinter. Även om det lockar.

Så nu lättade jag lite på prylbloggarpressen jag har känt från er era jävlar.

Myskväll.


Lyxade till det med en riktigt god kycklingwok ikväll. Dessutom överraskade flickan med chips och dipp. Ser lite fotboll nu. Men den är inte speciallt spännande så tror det får bli film istället. The Green Hornet. Trevlig kväll på er.

Bluelounge.


Fick snyggingleverans från Bluelounge idag. Nya favoritprodukter till dkd webshop.

Vimmel.


Det blev fotojobb igår. En riktigt trevlig kväll på premiären av Måndagsklubben. Bilderna lär dyka upp här snart, men även på Måndagsklubben.se såklart.

Fy, igen.

Har vart en väldigt dålig bloggare igen. Blev en långhelg. Tog extraledigt i fredags för att få lite mer sammanhängade ledigt. Har egentligen inte hänt så mycket. Utgång i onsdags, sen hängt med vänner och försökt vart lite ute i solen. Både jag och flickan har hunnit bli sjuka också. Högst onödigt just nu. Får se om det blir utgång i morgon igen. Men för att fotografera i så fall. Men har inte hört något så får se hur det blir med det. Dessutom vore det bra om jag känner mig lite friskare tills dess.

Sen på tisdag är det dags för jobb igen. Så då rullar väl allting på som vanligt. Känns verkligen som att jag aldrig har någon tid över. Så är det. Puss på er, ses.

Ølbriller.


RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen