Kraft.

Blev en okej dag igår. Sov tills det va dags för kalas. Sladdade ner i ett dike ute i skogen. Tillsammans med brorson. Jag blev livrädd och han vart överlycklig. Kände verkligen inte för att träffa folk. Men alltid bra att träffa brorsbarnen och samla lite kraft. Villkorslös kärlek. Fick med mig pojken hem och vi spelade tv-spel hela eftermiddagen. Sen tillbringade jag kvällen där nere efter att jag kört hem honom. Kom hem till tomheten och tog en öl och spelade FIFA. Och sen såg på knattehockyn. Bra. Idag är det nyårsafton. Tror det ska firas i brors nybyggda garage. Va kul sist. Men verkar bli dåligt med folk så försöker ragga lite. Gott nytt jävla år suckers.


Året ut.

Nytt år, nya möjligheter. Men eftersom det passerade året har vart det bästa och sämsta på väldigt länge så har jag inga förhoppningar. Mammas födelsedag i morgon så har något att göra en stund. Och på lördag är det brorsbarnens mammas födelsedag och nyårsafton. Så blir en heldag där och förhoppningsvis något väldigt bra och trevligt. För i år är det visst ingen vän som styr upp något. Och jag orkade inte själv heller. Men finns ingenstans jag trivs bättre än hos dem så det passar bra att fira där i år. Så då vet ni. Ha ett trevligt nyår. Puss.


PIXLR #53
Svag.

Hatar att vara tillbaka hit. Orkar och vill ingenting. Det blev sex dagar av alkohol innan det blev lugna dagar. Det dämpar för stunden men sen är ångesten och hjärtklappningen tillbaka och oftast ännu värre. Men eftersom jag inbillad mig att det är det enda som hjälper så är det svårt att hålla sig borta. Sprit och nakna flickor. Men man kan inte vara full och kåt jämt. Har jag hört. Och hon den speciella flickan. Men hon vill inte ens prata med mig. Såklart. Har tillbringat två dagar till att fundera ut hur man enklast hamnar i koma. Dränkning eller hängning. Men drömde om det i natt och blev livrädd. Så ställer nog in det. Men vill bara checka ut ett tag och glömma allt. Vilket är lättare sagt än gjort. Hatar mig själv. Vill göra mig illa bara för att känna något annat. Känns som att vara 17 på pojkrummet igen. Vad är jag för människa? Det ska inte bara såhär att vara 28 år. Fan, jag va nöjd ett tag. Vägen tillbaka dit känns för jävla lång. Och orkar liksom inte kämpa. Ni får tycka att jag är hur svag och dum i huvudet som helst. Men precis så är det nu. Och hade ingen att dela med mig av det nu. Så det fick bli här igen.


God jävla jul.

Har vart aningen annorlunda jul. Inte en julkänsla någon stans. Vårväder, mer taco än julmat. Har mest tillbringat tiden som trött och bakis. Men har vart hos storebror sedan i fredags. Sovit över och umgåtts med min fina familj. Så ska absolut inte klaga. Sa ifrån mig alla julklappar eftersom jag själv inte tänkte köpa några. Kunde. Men fick ändå Mario Kart 7 till 3DS, Solsidan 2 boxen och ett hemmagjort halsband från Alice. Sött. Ska till mor och äta lite snart. Sen vet jag inte hur man avslutar det här. Får nog skippa alkoholen ikväll. Fyra dagar i rad får räcka. Duktig liten pojke den där Dennis. God jävla jul. Puss.


Yepp.

Pallade inte att sitta hemma igår sen. Så sladdade iväg till Tobban för lite grabbmys med tv-spel, fotboll och clementiner. Idag försöker jag ha en liten städdag. Och ska iväg och handla med mor. Hon behövde sällskap. Annars vet jag inte. Förslag?


Hos mor.

Har vart hos mamma ute i skogen största delen av dagen. Trevligt. Bra att prata med henne. Man märker vart man ärvt sin känslor ifrån. Livsfarlig väg där ute dock. Men bra att jag får öva lite halkkörning. Vi lagade god mat och tittade på film också. Änglar & demoner. Inte sett den innan. Riktigt bra. Så en riktigt trevlig dag faktiskt. Hemma igen nu och inte en aning om vad jag ska göra. Kändes så tomt att komma hem när man haft sällskap hela dagen.


Stay positive.

Blev en ganska festfylld helg. Som vanligt. Inte mycket annat som livar upp stämningen här. Idag har jag vart på Arbetsförmedlingen igen. Hade helt glömt min 'läxa'. Otippat. Men sprang på min gamla psykolog. Vi samtalade snabbt och hon tyckte jag skulle höra av mig så vi fick prata. Så har precis skickat iväg ett mail till henne. Ska se till att orka ringa försäkringskassan i morgon med så har jag väl lyckats göra de tre viktigaste sakerna av de hundra som borde göras. Festligt. Är så förbannat trött. Orkar inte göra något. Så ligger mest här på soffan och irriterar mig över all skit på teven. Framför allt den där jävla trissreklamen med dragspel. Får ångest av den där jävla melodin.


Far&son.


Haha. SVT. FU. Simme. Frej. Lovis. Kärlek.

Helg.

Kvällen igår blev faktiskt riktigt trevlig. Startade lite segt ensam. Men styrde upp lite eget fredagsmys med taco, öl och På spåret. Sen dök Matti upp och vi gick ner till stan på lite FIFA-turnering. Jag vann tillochmed lite kosing. Blev endel öl till och jag va inte hemma förens vid fyra eller något. Inte riktigt som planerat men bra ändå. Idag ska jag bort till Kalle för lite fotboll, mat, öl och tippning. Kan hoppas på lite vinster idag med. Trevlig helg, sug och svälj!


Albin Gromer #2.


Den här är också bäst - Tillsammans.

Albin Gromer.


Har helt och hållet snöat in på Albin Gromer. Tror det här är bästa låten - För det är du. Men org. är bättre än den akustiska. Men den finns det ingen video till så fick bli den här. Fler av hans fantastiska låtar hittar ni här.

Duktigare.

Har jobbat några timmar idag. Min gamla chef hörde av sig och undra om jag kunde ta butiken ett par timmar när farbrorn va tvungen att åka i väg. Det va riktigt roligt. Kändes mest som att leka butik och träffa några gamla trevliga kunder. Tänk att det är över två månader jag jobbade sist. Saknar det faktiskt.

Nu är jag dock hemma igen. Undrar vad som ska hända. För har inte lust att bara sitta ensam här hemma en fredagkväll.

Duktiga dagar.

Helvete vad dagarna och veckorna går fort. Även fast man inte gör något. Visserligen va jag full i två dagar och sen sov i två. Så helt okej vecka med andra ord. Svårt att förstå att det är fredag i morgon. Har vart lite lite duktig och gjort lite hemsidsjobb, packat beställningar och fyllt i lite papper. Som legat i två månader. Men lite duktigt ändå.


Inte igår.

Va alldeles för länge sen jag skrev något här nu. Men känns som mitt liv kretsar runt en enda sak nu och när jag ventilerar det här blir det oftast bara fel. Så livet står och stampar och det händer inte mycket alls. Jag har vart sjuk. Festat lite för mycket som vanligt. Och inte så jävla mycket mer. Har fortfarande 100 måsten jag måste göra men bara sätta sig här vid datorn är ett stort jävla projekt så är inte lätt att få något gjort tyvärr. Ska ta mig i kragen nån dag. Hoppas det blir snart.

PIXLR #52RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen