Nagellack.

Som sagt, Halloween-fin måste man kanske vara, men det sket sig med mitt nagellack. Men fick genast två frivilliga som kunde köpa nytt nagellack åt mig. Sarah och Kajsa, det är nog något visst med killar i nagellack. Så när jag mötte upp Sarah på bussen för att åka till Maxi och hämta paket så hade hon inhandlat ett svart fint nagellack åt mig. Så nu när man spökar ut sig så är det bäst man fixar en halloweenfest till helgen, får nog bli en tv-spels kväll i Tobban och Emmas nya lägenhet om inte annat.

Yes, jag smeker mig själv.


Min egen notebookup.

Idag kom den! så det fick bli bussresa till Maxi och promenad hem. Den är stor och aningen mer svårpacerad än vad jag räknat med, men den är verkligen supersnygg. Får se om jag orkar göra en omplacering på skrivbordet senare, men nu fick det se ut såhär sålänge. Fick även ett fint litet julpynt av inneonline när jag beställde, och växten fick jag av Tess i födelsedagspresent.


American Apparel.

American Apparel är väl mest kända för sina heta stay-ups, knästrumpor och porriga reklamkampanjer. I alla fall i min lilla slutna värld. Hittade, eller egentligen va det nog Sarah som hittade, en super fin randig Tee, unisex så både kille&tjej kan ha den, finns i röd/blå, grå/neongrön och svart/vit alla är super fina. 28 euro är helt överkommligt. Får nog bli en grön till att börja med.


i väntan på något storslaget.

Nu hade jag såklart tänkt att skriva massa trevligt i min blogg som männsikor skulle tycka om att läsa, men nu vart jag visst trött och min hjärna är inte till någon större hjälp för tillfället. Magen kurrar och vill ha mat, så tror nog det är det min hjärna och mage försöker säga mig. Borde kanske göra något annat än mackor idag, men då måste jag antagligen först slå mig igenom diskberget ute i köket, vet inte om det känns så jätte lockande, men någon måste göra det och Missan ligger mest och sover och får inte mycket gjort, jävla inneboende man har.

Tänkte göra mig lite Halloweenfin och måla naglarna svarta, men tro fan att det skulle gå bra, nagelacket jag hade köpt va nog gammalt eller något för det va som.. ja, något som inte går att måla med i alla fall, så det va typiskt.

Får trösta mig med att jag har ett par nya fina foamdäck till min lilla älskling. Om det skulle bli torrt ute någon gång eller om man skulle ha någonstans att köra inomhus skulle det vara ännu bättre. Men i morgon ska vi bygga bana igen så då kan jag ta med mig den och leka lite i klubblokalen i alla fall.


Nattsvart.

Kvällen börjar krypa sig på, det är kolsvart ute, eller det va det visst redan vid 4 så det är nog inget som kryper sig på längre om jag tänker efter. Måndagskväll innebär i alla fall en liten dos (överdos) av Ernst i Första, andra, tredje och sen älsklings Patrik i Boston Tea Party, Filip och Fredrik är med rätt okej men Patrik stjäl showen totalt. Så till den tvkvällen ska nog en av de otroligt upphypade köttbullemackorna och kanske en pilsner avnjutas, kan nog inte gå fel. Nu har jag en date med min filt i soffan, om inte Missan redan lagt beslag på den. Take care.

Köttbullemackan.

Vet ni om det det börjar närma sig köttbullar och rödbetsallads säsongen, jag vart sugen så har redan inhandlat och testade på första köttbullemackan i går kväll. Jag är periodare, jag blir helt fast i köttbullemackor så här någon månad inför jul, sen blir jag hel less på det lagom till jul, men så blir jag sugen lagom tills nästa jul igen. Det är en underbar cirkel det där. Det bra är att köttbullemackor funkar till allt, frukost, mellanmål, lunch, middag, kvällsmat, nattmacka, ja en köttbullemacka funkar precis när som helst. Så tänk på det nu alla människor, slå ett slag för köttbullemackan och låt det väl smaka, ett tips från mig till er.

Weekend.

Helgen har vart rätt lugn och skön faktsikt, lagom som vi svenskar brukar säga. Skön söndag på soffan, såg på Råtatouille och 1408, båda faktiskt riktigt, riktigt bra filmer, den ena väldigt rolig och söt och den andra väldigt läskig.

Ne, nu måste jag återgå till mitt, men återkommer kanske senare med något storslaget som vanligt.

upp-och-ner.

Hemma igen, det va trevligt hos pappa, men jag var trött och ville hem. Det hände lite dumma grejer så Sarah vart väldigt ledsen, jag kände mig behövd och fick ställa upp lite. Så nu sitter vi hemma hos mig har samtalat lite, jag smuttar på en öl och hon en drink. Grabbarna E&E ville komma hit och spela lite, så det fick dom såklart, kände att det kanske behövde hända något roligt, så nu satsar vi på att få en trevlig kväll, hoppas även alla som läser detta får det.

Far och Hajmek.

Idag tillbringar jag dagen hos pappa, tvättar och har lagt beslag på hans köksbord, har lite verkstad här och mekar med min Shark, har även med mig datorn, så kan sitta här och blogga, vilken lyx!

Vi åt precis pizza som vi beställde med hemkörning, slappt och skönt, pappa började bjuda på öl redan halv två, men jag har precis fått i mig min första för det va sånt himla slit med Sharken så jag glömde visst bort den.

Måste även hålla ett öga på Heroes maratonet på TV4+ såklart.

Har visst inte så mycket intressant att skriva nu heller, så återkommer väl när jag har det. Sharken blir i alla fall fin.


En hälsning från Patrik Norqvist gjorde min morgon.

Nu har även jag fått en kommtentar från våran älskade fysiker Patrik Norqvist i Boston Tea Party, men det va väl tyvärr mer till Sarah. Sarah är kär i honom och hon funderar starkt på att fråga chans på honom, med den nära kontakten som finns nu är nog inte saken omöjlig om han inte har någon söt liten fysikerfru någonstans.

Postat av: Patrik Norqvist

Hej.
Hälsa Sarah att hon inte sårade mig ett dugg utan att hennes inlägg bara gjorde mig glad.

\Patrik Norqvist

P.S. Både detta inlägg och det på Sarahs blogg är skriven av mig och ingen annan.

2007-okt-27 @ 09:03

Trevliga kvällar.

Jag har haft en riktig kanon kväll, har vart på Gästis i Borensberg och ätit middag med Peter, Eva, barnen Alice och Erik och min vän Rickard. Super god mat och två Mariestad avnjöts, jag åt choritzofylld fläskfilé, bearniesås och klyftpotatis. Vi hade lite hemsidsmöte och sen vart det en hel del annat snack, satt där många timmar.

Nu blir det lite TV och någon öl till ihop med Sarah, för hon hade visst suttit utanför mig och väntat sedan strax efter nio för vi hade bestämt att vi kanske kunde se på Idol om jag hann hem. Men det gjorde jag visst inte. Tror inte jag orkar så mycket mer, man skulle kunna gå på fest, eller ut, men jag är rätt slut.

Radiostyrt från Hong-kong.

ÄNTLIGEN tog tullen på arlanda sitt förnuft till fånga och har skickat Peters och mitt paket från RC-Mart i Hong-Kong till oss, det här är min del ur paketet, allt till min haj. Kuldiffar, dämpartorn fram och bak i SSG, övre platta i SSG, övre bärarmar fram i blå alu, rosa och orangea stickers och sen snygga drifting däck som det slår gnistor ifrån när man kör på asfalt, hur nördigt som helst, men det är roligt och jag trivs.


Outfit.

320252-150
Tee: Zoo York
Kofta: JL
Jeans: Cheap Monday
Skärp: Norrlandsguld
Klocka: Blammo

Ja, jag har insett att jag alltid har samma kläder på mig, bara tee´s jag skiftar,
men jag är fin ändå.

Greenstitch.

John kom visst över lite bilder på t-shirtklänningen jag sydde åt Sarah för ett tag sen, det är två t-shirtar som jag sydde ihop till en klännig, sydde även in infälda fickor, vart själv väldigt nöjd med den faktiskt. Men som sagt, John kom över bilder och tyckte att jag va väldigt duktig, skrev om den i sin blogg och nu har jag fått väldigt bra respons, riktigt roligt. Har länge gått med tankar på att sy mer saker, men det blir lixom aldrig av. Men eftersom det verkar finnas människor som kan vara intresserade av att bära det jag gjort så är det nog dags att ta tag i det här.
image149
Har börjar jobba lite på ny hemsida idag, så har inte bara sovit, duktigt va? Tänkte ha en ny avdelning med lite fler grejer jag gjort själv, inte bara tryck. Så det är meningen att allt ska komma upp snart, en lite mer seriös sida på dennisklarin.se. Gillar namnet Greenstitch, som en av mina t-shirttryck heter, tror det får bli namnet på även mina egensydda saker. Ska väl försöka få med någon grön detalj i alla mina kläder i så fall med. Gjorde en logga till Greenstitch-sidan som ni kan se, jobbar på att få tråden bra, men det börjar likna något.
image2934
image2935

Idag tar jag det lugnt.

Skönt det kan vara med dagar i soffan. Har legat och sett på tv hela dagen, och sovit lite. Sköna dagar. Såg femte avsnittet av Heroes säsong 2 idag, fortfarande riktigt bra! För er som missat första säsongen så han ni faktiskt chansen att se de 13 första avsnitten på lördag, 11.30 på TV4+ börjar ett maraton.

Äntligen lite ny bra musik med, har fyllt både datorn och mobilen med lite nytt, Babyshambles nya albums är riktigt bra, även Mange Schmidts album är väldigt underhållande. Kate Nash ska man nog inte underskatta heller, livet blir lite enklare med bra musik.

Fiskvantar.

image147
Dessa vantar från Vasuma måste jag bara ha, och nu finns de inne på Zoovillage igen, men hatar fraktavgifter och sånt hemskt, de kostar 300kr med frakt. Får nog jobba lite på den beställningen så det blir något mer, för att betala 70kr frakt på ett par vantar känns inte nödvändigt. En Sveamössa eller något mer från Cheap Monday kanske, som den reklampelaren jag är.

John&present.

320252-146
Idag efter alla händelser, klubbmöten och annat så gick jag till stan och hem till min goda vän John. Han hade en fin present och massa drinkar som väntade. En riktig kalas present, ett presentkort på klippnig (som verkligen behövs) och en massa hårprodukter. Toni&guy och Studio L´Oréal. En riktigt kalaskväll vart det också såklart, alltig så bra och viktiga samtalsämnen, och jag går alltid därifrån med ett leende. Tack så mycket John!

Hoppsan.

Oj, jag har visst inte haft tid att blogga på säkert flera timmar. Men i alla fall, igår så vart jag sugen på en promenad eftersom jag inte hade något att göra, mitt i min höstpromenad så ringde Torbjörn och frågade om jag va hungrig och vill komma och äta med honom och Emma, så givetvis ville jag det. Vi åt gott och sen hamnade Tobban och jag mitt i en stor fotbollstunering, vi spelade i samma lag på FIFA och det va visst roligare än vad vi hade tänkt oss, jag kom visst dit vid fem, men vart kvar till halv ett på natten. Så kan det gå, men det va som sagt skitkul.

en bild från en-såkallad-höstpromenad.

Oh dennis/Outfit.

320252-144

Tee: Dennis Klarin Design
Jeanas: Cheep Monday Latjo Lajban no. 666
Scarf: Cheep Monday
Bälte: Norrlands Guld

Go mobile with style.

Har inget att göra eller skriva om, uttråkad så tog några porriga bilder på mina mobila älsklingar. Min VAIO och min NOKIA N95, ett riktigt bra par om man vill ha mobil data. Mobilen funkar utmärkt som mobilt 3G modem via blåtand så helt och hållet trådlöst. Självklart måste de även ha matchande kläder från Golla.

Är extremt nöjd med den stationära funktionen vid skrivbordet, extra skärm, s-video kabel till teven, trådlöst tangentbord och mus. är nog som sagt bara Notebookup som saknas och den är äntligen påväg.

Vilken nörd man är, det är inget skrytinlägg om ni tog det så, men något måste väl även jag få vara nöjd med?

Ingenting.

Tobban ville ha med mig till Ulfåsa möbler för att lämna en jobbansökan där, så vi tog en liten titt och jag köpte en hushålspapperhållare för 15kr, så riktig storshopping. Vart McDonalds på hemvägen med, varsin bacon cheese och en cappuccino till mig.

Min mamma upptäckte visst att den nya lilla kissen inte alls va en Bea utan en Billie, det va en hane hon behöver/ville ha så det är såklart bra, dessutom slipper hon köpa en ny hane för 6000-7000kr. Det vart visst dessutom bara en kisse den här gången, men är antagligen fler på G inne i Bibbis lilla mage.

Mamma tyckte det va så himla roligt att Jag har en klädvårdsrulle i min handväska, och att jag har en handväska i huvudtaget, hon retades som tusan. Men det gör inget, för hon tycker bara jag är söt.


Notebookup av en slump.

notebookup
Hoppsan! Nu va den visst beställd. Hittade den för 799kr på Inneonline.se, fraktfritt och det gick beställa med faktura, trodde ärligt talat att det va ett steg till innan beställning, skulle bara kolla vad det vart med faktura avgifter och sånt, men då ploppade det upp 'Tack för din beställning!' Men fakturan kostar bara 29kr så jag klagar inte, då vet jag att jag har den att betala nästa månad, och det blir ännu snyggare på mitt skrivbord inom en snar framtid.

Kommentarer&tankar.

Boston Tea Party va inte lika roligt som det brukar vara, kan bero på att det handlade om kärlek och otrohet och det kanske inte är ett ämne som passar mig så bra just nu. Väldigt trevligt att Tobban kom över ett tag i alla fall, men han gick hem direkt efter igen för han började visst få ont i huvudet.

Påtal om Boston Tea Party så har även Sarah skrivit om Patrik fysikern i hennes blogg, och tydligen så har han eller någon som utger sig för att vara honom kommenterat inlägget:

Postat av: Patrik Norqvist
Patrik Norqvist Hej och tack!
Roligt att läsa så positiva ord!

(Att jag är så stel (i nacken) beror på en ryggsjukdom som jag fick i tjogoårsåldern.)

\Patrik

Tycker ändå att det är rätt komiskt, men Sarah vart jätte närvös för att hon hade sårat honom. Om man söker på 'Boston Tea Party Patrik' på google är hennes blogg det första man får upp, skulle kanske kunna vara han på riktigt.

Andra tankar.
Jag sitter i en jävla knepig sits, har umgåtts lite med Sarah som ni vet de senaste dagarna, skämms nästan lite att jag gjort så och känner mig så dum, för vill inte men ändå är det något inom mig som vill. Men det känns på ett helt annat sätt nu när jag vet att jag inte kan vara kär i henne. Tycker väl synd om henne på någotvis, samtidigt som jag är väldigt orolig för henne. För ikväll har hennes Pappa och hans fru ringt varsin gång hit och undrat en massa, undrar över om jag vet hur Sarah mår och vad det är som är fel. Eftersom de inte kan få någon kontakt med henne så tror de det värsta. Jag ville inte berätta för mycket för tycker väl inte det är min sak att berätta om allt, men eftersom de började oroa sig för att hon tar droger eller något fick jag väl berätta lite bara för att lugna dom, förstår väl att de är oroliga, och Sarah tror säkert att de är arga på henne istället, så hon känner att hon inte har någon att prata med, och då kommer hon väl till mig för jag är den ända. Fan va djupt det här vart nu. Jag känner samtidigt att jag inte vet vem jag ska prata med om allt, så får väl skriva ner skiten för mig själv eller så ni kan läsa det, men känns bara som jag är inne i något jag inte kan ta mig ur. Jag är tydligen för snäll för att bara lämna någon med sitt eget, klart jag bryr mig, jag bryr mig alldeles för mycket, jag vet inte om det är för att jag är svag, eller vad det är.

Storkok.

Det är så tråkigt att bara laga mat till sig själv, så tänkte att jag skulle passa på att göra ett storkok så det räcker till några måltider, fick bli en köttfärsgryta med paprika, majs, tomat, rödlök, stora vita bönor och tomatkross. Brukar bli gott i alla fall så hoppas att resultatet blir det samma denna gång.

Tobban ska komma över till Boston Tea Party sen, trevligt. Får hoppas att han är hungrig så man kan bjuda honom på lite mat, så man kan får lite uppskattning med, då blir det också mycket roligare.

Tycker att ni borde rösta fram min blogg till sveriges mest intressanta snart, tycker den är värd en titel. Tycker inte ni?

Guld-skärp.

Jag va bra sugen på att inhandla  Norrlands guld jeansen Örjan Andersson designat när de kom, men Cali fick in så få så vart inga över till mig tyvärr. Vart en aning överraskad när jag så det här skärpet när jag va och handlade frukost idag, vet inte alls om Örjan har något med skärpet att göra, men tänkte att jag får väl nöja mig med det om jag nu inte kan få några jeans. Ett gult fint skärp med guldfärgat spänne med inbyggd kapsylöppnare, och det va GRATIS om man köpte ett 6 pack norrlands guld, och öl brukar alltid gå åt.

Så nu har jag Norrlands guld på kylning och en påse pepparchips till Boston Tea Party ikväll och ett nytt fint skärp, kan knappast bli bättre. Aningen bättre blir det väl om Tobban skulle komma över för att se på det ihop med mig och mina öl.

Gissa om det finns någon som tycker om när husses byxor ligger kastade på golvet (säkert fler som uppskattar det) Missan vart helt tokig och både sniffade och smakade på nya skärpet, hon är hur toksöt som helst.

Deckad.

Gårdagen vart kanon, god mat, goda vänner och en massa tv-spel. Jesper, Tobban, Fredrik, Emilie och Sarah va här, resten jag hade bjudit ville inte komma. Men det är inte mängden utan kvaliten av vänner som räknas, Jesper, Jag och Sarah åt min supermat, sen läxade jag upp Jesper i FIFA och Table Tennis. Sen kom som sagt även Tobban och Fredrik efter sin innebandymatch, de fick stryk med 7-1 men va inte så deppiga för det. Min söta kusin Emelie va förbi med, trevligt att träffa henne för det blir inte så ofta.

Dennis vart visst lite trött efter ett antal öl, lite bowlingmatcher och super mario så somnade på golvet, enligt rykten hade visst mina vänner trevligt ändå, men kände mig en aning vilsen idag när jag vaknade på sängen med alla kläderna på.

Så kan det gå, men min vakna tid va jätte trevlig. Gillar verkligen sånna kvällar, vänner, tv-spel och lite dricka, det går nästan inte misslyckas.


Bildtext: jesper spelar, matlagning, grabbarna, missan, missan igen, tefat som prydnad, tobban med skrelett, ljus&missan (skelettet, tefaten och blockljuset har jag inhandlat i den fantastiska borensbergs butiken), dammsugare.

Förspel.

Nu är jag hemma igen, fikandet med Mormor och Morfar va trevligt, de har blivit så söta. De är ju skilda sen 100 år men de bor grannar nu igen, och nu fikar dom och äter ihop varje dag, Mormor är så lycklig så hon sitter och skrattar oavbrutet.

Jesper kom upp nästan direkt när jag kom hem, så vi har precis öppnat varsin öl och sitter och spelar FIFA08. Lovade att bjuda på mat med, så handlade lite innan jag kom hem. Det blir kyckling med grädd, peppar, tomat sås, en liten specialare. Vet inte om det finns ris så det räcker men annars blir det pasta, funkar lika bra det.

Ne, nu ska jag återgå till öldrickandet och ska väl snart börja laga mat. Så hinner väl njuta av mat och lite annat innan de andra kommer lite senare sen, Vet inte vilka det blir än, Torbjörn är den ända jag är säker på, men han har bandymatch först. Antar att han tar med sig Fredrik, sen pratade jag med min kusin MLI lite tidigare och hon kanske ville komma förbi en liten sväng innan hon skulle ut i alla fall. Sånt som märks, ha en trevlig kväll nu så ska jag med se till att ha det.

Blåbärssoppa och dammsugare.

Gårdagen avslutades med att Tobban och Emma kom över på Idol/Tv-kväll, Sarah ville också komma och leka med oss stora barn, så det fick hon. Vart faktiskt en jätte trevlig kväll som vanligt. Vart några öl och lite Nintendo Wii spelande, nya Rockstar Table Tennis är klockrent.

Idol, WTF! va fan va det för jävla dansare egentligen? Dansarna va nästan lika störande som de där manliga TV4 hallåorna jag hatar så mycket, så bra att Fredag Hela Veckan drav med dom, 'den-nya-hallåan-med-scarfen', så vi fick oss ett gott skratt iallafall. Sen såg vi återigen på Boston Tea Party med Leif GW Persson och den härliga fysikern, jobbar på lite imitationer som jag kanske släpper lös ikväll. 

Har en liten blåbärssoppapaus nu, har visst inget annat att äta, men jag klarar mig nog en stund till. Mamma hämtar mig sen vid två, då ska vi på fika med Mormor och Morfar, det ska bli kul för länge sen jag såg dom nu. Sen ikväll ska jag träffa lite vänner igen, mycket trevligt.

Bästa idag måste vara min födelsedagspresent från Eva och Peter, Jag fick Electrolux dammsugaren, den röda. den är jättefin! Som min mamma sa, de skämmer bort mig.
image102

Det var det de.

Alla som skulle komma kom visst samtidigt, Mamma, Pappa och Jesper, Johan hade framfört till far att han inte skulle komma idag. Det va en dataväska från Golla jag fick av Pappa och dom, precis den jag ville ha, två väskor i ett, en fodral i svart och en större väska i camo. Av mamma fick jag en lökhackare från Tupperware och hon hade även med sig en slant från Mormor och Morfar. Det vart en lång fika och det va trevligt, sen åkte mamma strax innan fyra och vi andra åkte till systemet och Napoli. Så det fick bli 10 öl och en Hawai till Dennis. Köpte två goda öl från Japan som jag tycker om, tänkte att jag kanske kan avnjuta dom till Idol ikväll, med Tobban och Emma eller hur det nu blir, sånt som märks.

Missan uppskattade min nya väska för hon somnade på den direkt, på den andra bilden kan ni skåda större delen av min familj.

24.

Lite tråkigt att födelsedagar inte känns speciella länge, när man va liten va det en så himla stor sak, man vart ett helt år äldre och man fick massa saker man önskat sig. Nu vet jag inte vad de är för något, självklart är det trevligt att bli uppvaktad och träffa familjen, men i övrigt är det väl vilken dag som helst, tycker man borde kunna träffa familj och få paket varje dag, det hade vart bättre.

Nu har jag gjort det sista som krävdes för att man skulle våga ta hit folk idag, diskat och dammsugit. Mamma kommer nog närsomhelst. Mamma fick kattbebisar i natt! eller har visst bara kommit en än sålänge, Alice klämde ut en liten mörk tjej vid 3.15 i natt! så den lilla rackaren har samma födelsedag som jag, vi pratade om att jag kanske skulle ta en från den kullen, vilka kalas vi kan ha i framtiden i så fall!

Outfitbilder utomhus dagen till ära, Nya CM Jeansen, Ny grön Tee från MQ och sen min efterlängtade JL kofta som John hade lagt beslag på.

Leif GW Persson.

image115
Vilken man! Han är verklign hur skön som helst. Nästan lika intelligent och slö som jag. Han va verkligen klockren i Boston Tea Party, speciellt hur han trackade Aro. Vilket förresten för mig in på en annan fantastisk man, fysikern Patrik, en aning bortkommen men hur skön som helst. Allt han gör är bara så rätt, hans stela nackrörelser, hans frisyr, allt är precis som det ska vara, han är en sån man som går hem hos alla damer.

Nittonde oktober.

Nu har klockan paserat 00.00 och i kalendrarna är det den 19:de oktober, det betyder att jag precis blivit 24 år gammal. Tekniskt sett är det ett par timmar kvar, för de sprättade upp min kära mor och plockade ut mig ur henne någonstans runt nio på morgonen om jag inte minns helt fel.

Har precis rollat köksgardinerna fria från Missanhår, ska städa lite på mitt skrivbort nu med, så det bara återstår en sista vända med dammsugaren i morgon bitti, sen kan jag bara luta mig tillbaka och vänta på att någon vill komma på fika.

Storebror Johan ringde och talade om att hans flickvän jobbar i morgon men han skulle försöka tajma in så han kommer ihop med Pappa och lillebror Jesper, så kunde han och Emmi komma upp söndag eller så. Han råkade också avslöja att att Han, Emmi, Pappa och Jesper gått ihop och köpt pressent, så nu är jag såklart jätte nyfiken.

Ne, nu ska jag nog betala räkningar, för samma sekund som jag vart ett år äldre vart jag även lite rikare. Natti.

Strike a pose.

Nu har jag vart iväg med min kära far och handlat lite, det fick bli kanel gifflar, maryland chocklad och nöt kakor och en budapestlängd såklart, för det måste Dennis ha på sin födelsedag. Rotade även fram lite pengar så jag kunde hämta ut paketet från Cali, min födelsedagspresent till mig själv. Byxa och väska från CM. Fick även en Cheap Monday scarf och en Cali väska så de måste nog känna på sig att jag fyller.

Sarah va kvar här hos mig så när jag kom hem gick vi loss med kameran på alla fina nya saker och mig, och Missan måste alltid vara med på några hörn.

Dammråttor.

Idag är det städning som gäller, har haft lång tid på mig men som vanligt blir det i sista stund. Soffan har lixom tilltalat mig mer de senaste dagarna. Men idag ska det bli jätte fint här, Sarah är tillochmed här och hjälper mig lite, vi har fikat, samtalt och sett lite på tv. Känns faktiskt rätt okej att bara kunna umgås, så länge jag kan slippa att hata henne. Men det får som sagt inte bli någon vana. Ibland är jag bara för svag för att säga nej..

Ska städa klart nu, sen ska jag och Pappa åka och handla lite fika och sånt tills i morgon. För i morgon kommer väl lite familj och så, kanske någon vän med, men sen på lördag ska jag bjuda över lite vänner på kalas. Kan säkert bli trevlgit både i morgon och på lördag.

Banbygge del 2/lite tv.

Det hann visst bli kväll med innan jag återkom. Tänkte inte på att det va onsdag och klubbkväll, så vart ett möte med männen uppe på klubben. Vi har skurit ut bitar till banan och snackat lika mycket skit som vanligt, hann även leka endel med sharken. Vart inte mycket bilder för hade både med mig mobil och kamera utan batteri i, förstår själv hur besvinkna ni blir nu, men det får ni stå ut med.



Nu är det fotboll och jag har faktiskt några öl står i kylen som skulle kunna avnjutas till, sen är det massa annat viktigt på tv jag missat som jag får se inspelningar av nu ikväll, mitt liv är tufft, svårt att hinna med all tv. Myggan och Studio 60 on the Sunset Strip får inte missas.

Soffdag.

Igår hade jag en riktigt skön heldag på soffan, den va efterlängtat. Men är inte så säker på att jag känner mig så utvilad idag för det, men lite piggare får vi hoppas att jag blivit för de senaste dagarna har vart för hemska.

Såg två filmer, Black Sheep va ingen höjdare, visst den är rolig på sina ställen men annars mest bara överdriven och äcklig, väldigt äcklig. The Number 23 därimot är en av de bättre filmerna jag sätt på länge, eller kanske någonsin, den fick mig att tänka lite på Sin City och det är verkligen en av mina favoritfilmer. Den va smart, spännande och bara jävligt bra.

Ne, nu hade jag kanske inte så mycket mer att berätta för tillfället och har lite att stå i idag så återkommer i eftermiddag.

Önskelista del 2.

Efter att jag visat min önskelista för Eva så påminnde hon mig om att jag kanske visst hade en lång önskelista inom mig någonstans. Design och shopping är sånt vi samtalar om oftast när vi ses, och hon har visst en aning bättre minne än mig.

Längtar tills jag och hon ska gå på Formex mässan i början av nästa år, då kommer jag förhoppningsvis få se en hel del nya fina saker som kommer hamna på önskelistan.
image103
image104
Eva Solo, skålen Smiley. Två skålar i ett, den svarta tycker jag är fin, minns inte priser men den ligger någonstans  runt femhundralappen.

           image101
Alvar Aaltos skål för iittala vill jag gärna ha i en större storlek såklart. Tycker den vita eller klara är de finaste, finns från ca 600kr.
image102
Electrolux dammsugare ZB271 har jag länge velat ha, den röda. Känns som den vore smidig att ha stå framme när man ser små bollar av Missanhår springa omkring på golvet. Råkar faktiskt veta att Peter och Eva gjorde ett inpuls köp av en som de inte är speciellt nöjd med, så jag vet vart de kan då ställa den..

Önskelista.

Har väl blivit så stor så vet inte ens om man får presenter längre, födelsedagarna handlar väl mer om att träffa släkten, behöva städa och bjuda på fika. Är väl bara mor, far och bröder som kommer med för den delen.

Har shoppat så mycket på sistone så finns inte mycket som jag velat ha jag inte redan köpt. Kan bara komma på någon enstaka sak jag skulle vilja ha. Tror inte det är någon som skulle handla det åt mig så pengar till sakerna är nog det som står överst på önskelistan.

notebookup
Notebookup är en sak jag ska ha inom en snar framtid. Just nu är det fri frakt om man handlar för över 500kr så det är nog dags att slå till snart, Desingonline.se hittar man den på, 849kr - inkl. frakt som sagt.

Tv-klockan jag skrev om härom dagen blir jag bara mer och mer sugen på, så får nog lägga undan lite pengar så kan den kanske inhandlas nästa månad eller så, men de har höjt den 200kr, 2275kr istället, ändå inte jätte dyrt som tur är. Så klockpengar kan jag önska mig när jag fyller i alla fall.

En svart kofta till behöver jag med, Bläck från MQ 599kr, den kan jag faktiskt önska mig. Stl. L tror jag blir bra.

Oj, känner ni inte hur er själ vart en aning rikare av att läsa det här? bra va!
Känner mig oerhört intressant för tillfället!

Helg mitt i veckan.

Känns verkligen som helg idag av någon anledning, sov ut länge, ända tills halv 12 i alla fall, men vaknade av att telefonen ringde halv nio en gång, eller kanske två, och så va det bara ett sånt där jävla telefonsvarar pip, är det andra som råkar ut för det? vet fan inte vad det är. Irriterande är det i alla fall.

Ska nog tillbringa denna dagen i soffan, se på Hereoes! Episod 4 från säsong 2 är ute nu, härliga tider! Sen blir det nog att dra av någora filmer med, har lite att se ifatt har jag insett.

Jag har ett väldgt tungt beroeende. Det har blivit så tråkigt att vara ensam, jag som va så van och gillade det förut, men nu är allt svårt att göra ensam, äta, sova, se på tv tillochmed duscha. Men det är väl en vanesak, frågan är om man vill vänja sig, vad är det man behöver? ingen vill väl vara med mig som avvänjing? Som att börja snusa för att sluta röka, ingen vill väl vara min snus för att jag ska glömma, så jag får väl helt enkelt börja vänja mig istället.

Blogg om tv.

Oj, både Missan och jag somnade visst någon gång under Första, andra, tredje, så kan det gå. Men vi måste nog vart himla söta i alla fall. Orkade tillochmed koppla ur lite kablar och bära hit min fina lilla vaio nu. Så ligger i soffan och ser på CSI, Peter Stormare är med och spelar en bordellägare. Verkar som ett väldigt skruvat avsnitt idag, men det blir säkert bra. Det är mycket bra på tv ikväll. Har spelat in två Simpsons avsnitt, två 2 ½ men avsnitt och sen så är det My name is Earl och Boston Tea Party efter det här, så får ligga och se på inspelningar sen resten av natten.

När jag ändå är inne på det här med tv så måste jag ta upp ett par saker, först och främst, va fan, blir så irriterad, de två nya manliga hallåorna på TV4 den ena pratkvarnen från lyckochansen eller va fan de heter på TV3/6 och sen den där jävla posern, tål inte de där två.

Sen fick jag en smärre chock när jag såg på Bonde söker fru reprisen igår, Klara är ju med, en gammal vän till mig, vi hade en ganska nära relation en period. Hon har i alla fall sökt till en av bönderna, han den krulliga med dubbelnamn, hon är blonderad och heter Klara.

Nu kan jag inte sitta här och skriva massa nonsens när det visas så livsviktiga saker på tv, återkommer.

Trött, hungrig och ensam.

Nu är det inte mycket som hindrar mig från att bosätta mig i soffan resten av dagen, ska bara vänta på att några potatisbullar och bacon ska bli färdigt på spisen, sen ska Missan och jag krypa ner med ett stort täcke i soffan och njuta av allt skit som visas på teven ikväll.

Mer en så vart det visst inte nu, återkommer i morgon, eller senare om jag mot all förmodan skulle piggna till i huvudet och känna mig skrivarsugen.

Tv-klocka.

image99
En vän visade mig den här klockan och tyckte den skulle passa mig, har sett den tidigare i någon KING reklam eller liknande, och samma tanke slog mig nog då. Den är från Dolce & Gabbana och kostar 'bara' 2075kr på uret.se ändå, med tanke på hur snygg den är och vilka som gjort den. Och med tanke på att Peter som visade mig klockan funderar på att köpa en klocka för 215 000kr så är den här billig! Tv-nörd som jag är så skulle den passa mig perfekt.

Va fan håller jag på med, har inte lyckas slita mig härifrån än, kaffe, NU DENNIS!

Jeans och väska.

Så nu känns det lite bättre, beställde de Cheap Monday jeansen jag ville ha precis, fina med röda sömmar och så fick det bli en väska bara för den va så billig, den ser nog bättre ut till Trenchen än vad min bruna eller camoflage färgade gör. Med lite tur kanske min dator rymms i den med. Inte kommit ifrån datorn än, min själ skriker efter frukost, tv och gott kaffe.


En ensam söndagmorgon.

Vaknade visst tidigt idag, utsvulten, trött och alldeles ensam. Missan och teven håller mig sällskap iförsig. Inkorgen i min mobil för sms passerade 1000 st i morse, ändå så fick jag mobilen i augusti, det är ett par stycken sms, och ändå har jag tagit bort några. Super intressant som vanlgit givetvis, men kom själva på något bättre och skriva om då!

Funderar på om jag ska orka sparka igång espressomaskinen för det va så gott med cappuccino igår, behöver i alla fall en brakfrukost snart känner jag. Har visst inte hunnit äta så mycket i helgen.

Undra om det är bäst att känna så här ett tag, eller om man skulle ha någon att hålla om när man saknar det som mest. Men vem fan vill ha mig klängandes på sig, ne nu slutar jag skriva innan det kommer massa mer ynkligt ur mig. Tv och kaffe, nu!

Återkommer om något roligt händer, funderar på om det är dags att beställa lite jeans, det kan jag kanske få i födelsedagspresent av mig själv?


En lördag.

Sov väldigt länge idag, för det vart väldigt sent igår som sagt. Så min tidsuppfattning idag har vart en aning rubbad, klockan fem när Tobban och jag hade vart hos Rickard med Tobbans 360 så va jag helt säker på att klockan va typ runt ett, tokigt det kan bli. Men skönt för då va det snart öldags och fotbollen skulle snart börja.



Så åt min McFeast och drack min goda Cappuccino, för Tobban och dom hade såklart packat ner kaffebryggaren redan inför flytten så jag fick köpa mitt eget frukost kaffe klockan fem på eftermiddagen. Sen har vi spelar FIFA08 och sett fotbollen, jag mådde ritkigt kass, fick bara i mig 2 öl, pallede inte mer, så söp mig i stort sett bara nykter från bakfyllan. Fredrik kom förbi en liten sväng med, så va trevligt att hänga med pojkarna och kul att spela och se fotboll, men annars har det nog inte vart någon höjdar kväll.

I morse när jag va trött, ensam och bakfull så va jag snäll och lät Sarah få som hon vill, hon fick komma hit ett tag och prata. Ångrar faktiskt inte heller att hon va här, för va skönt att kunna prata på riktigt med henne den här gången, och tror inte hon ljög så jätte mycket för mig nu, men bara skönt att få säga hur jag tycker och tror om saker och ting. Säkert många som tyckte jag gjorde fel som lät henne komma hit, men måste få ett ordentligt avslut på den här historien.

Kom hem för inte så länge sen nu, är jätte hungrig för inte ätit något mer än det från gyllene måsen idag, och trött är jag med, men orkar varken äta eller sova. Önskar jag hade någon att prata med och hålla om, det önskar jag så himla mycket just nu..

Oj, vilken kväll.

Hade det jätte trevligt hos Torbjörn och Emma, god mat och Idol, vi såg även på fredag hela veckan som faktiskt va riktigt roligt.

Tillochmed Emma har läst min blogg och uppskattade den, kan egentligen inte förstå hur någon kan tycka att det jag skriver är läsvärt, men jag blir väldigt glad när någon talar om det för mig.

Tobban och Emma va en aning trötta så jag fick gå strax efter elva. Så jag gick till John igen, såg historiens sämsta Beck-film och drack drinkar, han bjöd på hejdlöst mycket drinkar som jag fick blanda själv med alldeles för mycket sprit i. Så sen senare delen av kvällen minns jag i dimnma. Vi har alltid väldigt bra samtal, finns ingen jag träffat som jag kan vara så öppen inför (bort sett från kanske en), han dömmer ingen. Hade en oerhört trevlig kväll.

Förresten kanske jag ska ta bort den fjärde bilden på mig i gårdagens sista inlägg, för den skrattade John åt, annars så har jag den kvar så alla får sig ett gott skratt. Det är ett svårt val det där...

Oj, min nacke.

Det här inlägget tillägnar jag min onda nacke, vet inte vad som hänt och vill nog helst inte veta för det verkar vara något otäckt. Jag är inte den som gärna klagar på att ha ont, kanske verkar som värsta crybabyn för er som läst allt det här, men så är det nog inte.

Men min nacke låste sig igår när jag städade, eller jag kunde inte kolla vänster utan att börja gråta i alla fall, nu har det spridit sig ner i vänstra axel så jag inte kan höja vänster armen för att ens titta på klockan.

Dagen.

Jag packade klart alla Sarah saker som sagt, 13 st påsar vart det till slut, en hel del grejer med andra ord!

Sen åkte jag med Tobban en sväng till soptippen, för att han skulle kasta lite saker inför flytten, inte för att jag skulla kasta något.. Tanken slog mig kanske men jag är för snäll. Vi va även på MQ och Systembolaget, en grön tee på rea och 12 öl inhandlades.

Testade på en annan tokig frisyr idag med innan jag skulle åka iväg, för orkade inte greja. Måste egentligen klippa mig, men vem orkar göra det? Skiter i om ni tycker ja är löjlig, men säkert någon som uppskattar att se bilder på mig.

Som sagt kastade jag inte Sarahs grejer på soptippen, utan bad Jocke, Sarahs mammas man hämta sakerna, har pratat med honom någon gång under allt det här och han sa att jag skulle höra av mig om det va något jag behövde hjälp med, så det gjorde jag. Han va kvar här en stund och prata, han är väldigt snäll och klok den mannen, ångrar att man inte haft lite mer tid med honom nu när han visar sig vara så bra, men sånt är det väl aldrig för sent för egentligen.

Vet inte, känns ändå inte som en lättnad att bli av med allt. Känns bara konstigt. Men när jag vant mig kan jag kanske tänka mig att det är skönt. Orkar inte vara hemma alls nu känner jag, har blivit överbjuden på mat hos Tobban och Emma. De vill mig väl, Torbjörn har verkligen visat sitt hjärta för mig den senaste tiden, vi har alltid vart bästa vänner, men känns bättre än någonsin mellan oss nu, hoppas han känner likadant.

Är även bjuden på Idol och drinkar hos John ikväll som sagt, vill gå dit men vet inte om jag orkar, risken finns att jag blir kvar hos T&E istället, hoppas jag inte gör någon ledsen då bara.

Lägesrapport.

Hade jag blivit så tråkig efter våra år tillsammans, och va han så spännande?

Kommer aldrig förstå det där.


Nu har jag börjat med den stora höststädningen inför min födelsedag som äger rum nästa fredag, bara en vecka kvar, tiden går fort när man har roligt..

Har städat ur garderoben och bokhyllan, 12 st påsar till vart det med Sarahs saker, kläder, böcker och skolprylar. Jag som redan kört iväg i alla fall 6-7-8 st. Vet inte hur jag ska få iväg det, Tobban eller Pappa kan nog hjälpa mig.

Nu ska jag dammsuga och diska klart, sen måste jag nog försöka få någon ordning på sakerna som är kvar i min garderob.

Saker.

Sarah skickade ca 40 sms igår, svarade inte på de 10 sista i alla fall, hade mobilen på ljudlös låg i sängen så jag inte skulle höra den vibbrera. Jag va ensam igår, inte med någon, erotik finns som filmer, även kallade porrfilmer, så jag va ensam, inte med någon, jag har inte gått vidare med mitt underbara liv än, det får vänta lite, jag ger det här lite tid först. Om du va orolig att jag hade knullat med någon annan Sarah? Jag har inte lika lätt för det där som du..

Jag orkade stå imot ett tag, en kväll, sen svarade jag på ett sms. Sen skrev hon från sin msn, som hon aldrig använder så hade glömt att blocka den, ångrar att jag svarade för vart bara ledsen igen.

Även Lilla-Sarah sa ifrån idag, att jag inte får fråga mer saker nu för hon mår med dåligt av det här, så pass dåligt så hon helst inte vill att ex-Sarah ska komma på hennes födelsedagskalas idag, grattis på födelsedagen glömde säga det! GATTIS! Jag tycker du gjorde rätt och älskar dig för det, jag va tvungen att få reda på en del av sanningen så jag vet att jag gör rätt.

Jag mår så fruktansvärt illa, inte för att jag är bakis om någon skulle tro det. Idag ska jag vara arg, några timmar eller så i alla fall, kanske ska kräkas lite också, så långt har jag planerat idag. Får se om det blir trevligare sen framför kvällen, har blivit överbjuden på Idol och drinkar hos en vän, får se om jag pallar.

Då håller vi alla tummarna för att jag återkommer med ett bättre humör senare.

Soundtrack of my life.

fuck you i wont do what you tell me!

fuck you i wont do what you tell me!

fuck you i wont do what you tell me!

fuck you i wont do what you tell me!

fuck you i wont do what you tell me!

fuck you i wont do what you tell me!

fuck you i wont do what you tell me!

fuck you i wont do what you tell me!

fuck you i wont do what you tell me!

fuck you i wont do what you tell me!

fuck you i wont do what you tell me!

fuck you i wont do what you tell me!

fuck you i wont do what you tell me!

fuck you i wont do what you tell me!


MOTHERFUCKER!


Bara några rader ut min favoritlåt, det är en så skön kännsla i låten, det kan man nästan känna av att bara läsa textraderna, är det inte så? 'Rage Against the Machine - Killing in the Name' heter den om ni sjävla blir sugna. I slutet av låten, spela lite för högt och känn hur hatet växer när du stillsamt sjunger med i texten, om det kommer tårar så är det resultatet vi letar efter, lycka till!

Drinkar och erotik.

.. ibland hjälper det bättre mot ångesten än att lätt dra ett rakblad mot sin handled och se blodet sakta rinna ner över handen, ner över fingrarna och sakta droppa från fingertopparna, för varje droppe som krossas mot golvet känner man hur ångesten lättar, det mörka ljusnar lite, det känns inte lika tungt..

.. eller ett tungt bloss innan man lutar sig tillbaka i soffan.

Det är mycket konstigt man gjort, drinkar och erotik är i så fall bättre, skadar ingen, inte ens mig själv. Jag vet att jag inte kan dricka mig full när jag mår så här, så pass vuxen och kontrollbar har jag blivit, duktigt va?

Oron lättar men jag skakar fortfarande.


Ångestdagen.

Idag gick jag upp för att åka till butiken som sagt, grejade med bilen och samtalade lite med Peter. Tydligen åkte Sarah och Sarah med på samma buss som mig, det kändes konstigt, jag såg de aldrig, men ändå.

Sarah har väl äntligen erkänt i några sms idag, men hon säger att det bara hänt några gånger och att hon aldrig tvingat någon att ljuga för hennes skull. Men jag vet att hon aldrig kommer tala om hela sanningen för mig. Sen skrev hon något om att hon har gjort ETT misstag, jag vet inte om en serie misstag som utspelar sig över ett halvårs tid kan kallas för ett misstag, och när man gör det med flit planerat vet jag inte heller om man kan kalla det för misstag, vad tycker du själv Sarah?

Linköping åkte de till också, tydligen för att Sarah skulle följa med Lill-Sarah till skolan för att hon inte ville vara ensam hemma, krossade mig eftersom jag vet att hennes kära knullkompis bor i Linköping nu för tiden, litar såklart inte ett ögonblick på henne längre. Jag skrev ett långt och 'snällt' sms efter några kanske elaka, önskade henne lycka till, bad om ursäkt för att jag sagt att jag önskar att hon ska blir våldtagen, dödad och uppäten av en haj, att hon kanske skulle tänka över vad hon har gjort och hur hon behandlar människor (snäll som jag är ändå) och att jag tycker att det är bäst vi inte hörs mer. Men jag fick något vresigt tillbaks om att jag skulle sluta prata med hennes vänner och att hon inte alls behandlar människor dåligt, det sårade mig, är inte jag en människa då, eller vad kallar hon det hon har gjort mig? kunde inte hålla tårarna tillbaks på bussen, bussen även hon satt på.

Jag blir bara mjuk och ledsen när jag pratar med henne, jag vill vara hård och arg istället det känns lättare då. Så jag måste sluta! Jag ska blocka alla hennes vänner (som tydligen inte alls är mina vänner) på MSN, sorry, men Sarahs regler, sen ska jag kolla om det går att blocka mobil nummer, har för mig att det ska gå, men vet inte om jag kan, för vill ändå se vad hon skriver, jag känner mig helt sjuk i huvudet, helt jävla dum i huvudet, jävla känslor, jag vill bara sluta känna, men helst utan droger den här gången. Fan, jag har börjat gråta igen, jag har inte gråtit på hela tiden med henne nästan, men nu är det tillbaks, är så jävla rädd för att falla lika djupt som sist, men vet att jag är starkare än så nu, det måste jag vara.

Hade så många konstiga kännslor idag, gråten i halsen och ångesten pumpade genom hela min kropp. Pallade inte att vara kvar i butiken, så pappa hämtade upp mig, sen fick jag mat hos honom, för hade visst glömt att äta idag med, sen va vi och handlade, jag ville bara hem, men ingenting blir bättre här hemma det vet jag ju.

Hajen är hel igen.

Har vart till butiken idag, tog med mig min lilla ögonsten, sharken, och tänkte ge den en liten renovering för det har vart trasig i stort sett hela sommaren. Men fick delar av Hasse igår när vi möttes vid banan. Så monterade på de nya delarna och bytte till ett neonrosa antennrör, går hur bra som helst nu, allt tack vare det nya antennröret såklart. Sharken är den lilla och Yadan är den stora som också är ny renoverad.


Från Pepp till depp.

Dennis för fan, du har inte gjort några fel, res dig upp starkt och försök gå vidare, tänk inte tillbaka på vad som har hänt, vad hon har gjort som är fel. Lev för dig själv och nu. Du är stark och kan klara vad som helst!

Mer pepp önskas (kommentar).

Ska det bli svårare att gå vidare nu när jag VET vad den jäveln har gjort?

För har så hemskt många jobbiga frågor som snurrar runt i mitt huvud, hur kan hon; ljuga mig rakt upp i ansiktet så många gånger? säga så? vart där då? åka dit nu? vara så falsk? gå bakom min rygg ett helt jävla halvår? utnyttja sina vänner till att ljuga för henne skull? leva med sig själv nu?

och
hur
kunde
jag
vara

jävla
dum?


Finns inga vettiga svart någonstans. 

Jag kommer heller aldrig få reda på hala sanningen eftersom hon inte kan vara ärlig.

Banbygge del 1.

Efter en lång-ensam-tråkig-va-dåligt-jag-mår-dag så vart det i alla fall lite banbygge uppe på klubben.

Va väl inte så jätte hjälpsam men jag målade i alla fall upp lite av banan, kommer nog bli en rolig bana det där. Vi ska lägga grön nålfilt där det inte är bana, som gräs. Kommer bli lyxigt och fint sen. Alltid trevligt att träffa grabbarna med, hoppas det blir en kick-off fest som vi pratat om.


Näsblod.

Jaha, nu har jag närsblod också. Men bättre jag blöder ur näsan än handlederna.

Fan, varför kunde det inte tagit slut direkt, från början för ett halv år sedan. Så jävla många gånger jag hade sluppit att bli sårad då.

Om jag bara hade lyssnat på alla som ville mig väl, istället för henne.

inget.

igår efter jag vart på stan och träffat henne en snabbis kände jag för att prata med någon mer, så gick hem till min vän John, han är så klok och säger alltid de rätta sakerna.

Gick hem vid ett i natt någon gång, och då va det frost på bilarna och jag såg en hare.

Sarah plingade på dörren här 9 i morse, men jag skällde bara på henne och hon är för feg för att erkänna något eller prata om det, så hon ljuger bara mer sen gick hon här ifrån igen.

Sanningar.

En vän till Sarah, som jag själv ser som en vän kunde inte hålla tyst längre efter att ha läst mitt förra inlägg. Pratade med henne på msn och vi bestämde att vi skulle ses och prata, vi möttes i stan och satte oss på en parkbänk på torget. Allt som jag har trott har såklart vart sant, de har sets under hela den här tiden, alla gånger hon har sovit borta hos någon kompis så har egentligen den kompisen bara fått täcka för henne för att att hon ska sova hos honom, hela studentveckan sov hon hos honom, det är sjukt och jag kan inte ens förstå att någon människa kan göra så.

Jag fick tillochmed se ett sms Sarah hade skrivit, i juni/juli någon gång.
Jag ska till Erik idag vid 5 6 :) är det okej att jag säger att jag är hos dig? puss!

Ja, det är helt sjukt och jag kan inte ens förstå det. Kan inte förstå att en människa som känner mig, som jag anser vara min bästa vän kan göra så mot mig. Hon vet ALLT om mig och allt jag vart med om, ändå kan hon göra så mot mig. Det går lixom inte att fatta.

Jag har vetat innerst inne hela tiden, men ändå har jag ljugit för mig själv bara för jag inte vill tro på det, jag har VETAT! Känner mig så jävla dum och bortgjord.

Hon är det värsta som har hänt mig, om hon inte har tagit 2 ½ år av mig så har hon i alla fall stulit det sista halvåret och gjort det till ett rent helvete, jag hatar henne så det gör ont i hela min själ. Jag hoppas verkligen att hon får lida för det hon har gjort mig, för tycker hon är värd det. För mig är hon inte värd ett piss längre.

Så falsk och elak kan man bara inte vara, jag trodde inte det om henne. Kommer aldrig kunna lita på någon igen, jag kommer bli den där jobbiga jävla svartsjuka jäveln som jag inte vill vara, kommer hata mig själv, men aldrig mer än vad jag hatar henne.

Fler lögner.

Lögnerna tar inte slut, och nu har hon lyckats göra mig ledsen och arg igen.
Jag bara skakar vet inte vad jag ska ta mig till.

Det började med att jag fick ett sms från Sarah som va fel skickat,
Hej Ida! du ska inte till linköping idag va? :) puss!

Sen fick jag någon lång förklaring om att Sarah ville att Ida skulle titta på en kofta på Indiska åt henne i morgon om hon va i Linköping, redan då fattade jag att det va någon konstigt på G.

Sen har min mobil och telefon vart ovanligt tysta på Sarah-samtal nu på kvällen.

Fick något enstaka, men sen nu vid 22 fick jag ett sms om att hon skulle gå och lägga sig och att det va så skönt att komma i säng tidigt någon gång ibland. Fick bara en sån konstig kännsla, av att något inte stämde. Endel vet kanske inte det men 3G mobiler går faktiskt att spåra, så med tanken i bakhuvudet att hon säkert är ute i Linköping eller med den där Erik någonstans, så tänkte jag att jag kunde kolla vart hon var. Och jag vart inte förvånad, LINKÖPING, INNERSTAN. Konstigt att hennes mobil är där om hon ligger hemma och tycker det är så skönt i hennes säng.

Skiter väl egentligen i vad hon gör, men att hon ljuger är det som sårar mig, fattar såklart att det är något konstigt som hon inte vågar betätta för mig. Dessutom har vi pratat om det, hon måste vara ärlig mot mig annars tänker jag inte ens vara henne vän,

Så Sarah om du läser det här, jag vill aldrig mer se dig och räkna inte in mig bland en av dina vänner. Hoppas du får vad du förtjänar, för mig har du tagit sönder.


Make love not warcraft.

Såg nyss South Park avsnittet med samma namn som titeln på det här inlägget. Det är det avsnittet som fick en Emmy i USA för ett tag sedan, det handlar som inte är så svårt att räkna ut om Warcraft, superkul avsnitt. Jag har inte ens spelat Warcraft men för de som spelar så är avsnittet säkert ännu bättre.

Inte nog med det, såg nyss tredje episoden av Heroes Säsong 2 också. OMG säger jag bara, det är så extremt bra nu, nya karaktärer, superspännande! vill inte sluta titta, men nu så måste man det, för nästa avsnitt sänds inte i USA förens nästa måndag kl. 21, så nu får man vänta en hel lång vecka. 

En trevlig vistelse framför teven med andra ord, kan inte komma på mer än 2-3 saker som kan slå det.

Vredet mot maskinerna.

Idag är både jag och min näsa på lite bättre humör, men är fortfarande jobbigt förkylld och trött.

Får erkänna att det va trevligt med lite kvinnligt sällskap igår, men vet att det inte kommer eller kan bli något igen. Känner mig lite taskig när jag säger att hon inte ska glömma något, så det känns som om hon försöker flytta in hos mig igen. Det är skönt att bara ha sina egna saker omkring sig och bara plocka upp efter sig själv, men såklart är det mycket man saknar också. Men nu är det som det är och jag får vänja mig med att vara ensam.

Har visst inte mycket att berätta idag heller, typiskt mig.

Några låtar,
Those Dancing Days - Hitten
Plain White T's - Hey Thare Delilah
The White Stripes - You Don't Know What Love Is

Annars går Rage Agianst The Machine album från '92 ganska mycket nu.

Senare.

missan
Har ni tänkte på vilken söt katt jag har?

Humöret är lite bättre och tror förkylningen känns lite bättre med, men trött som tusan är jag.

Sarah är här och ser på film ikväll, hade lovat henne att hon skulle få komma och se på High School Musical 2, hennes syster är ett stort fan och hon måste ju hänga med. Så spelade in den när den sändes herom dagen. Sarah lovade att bjuda på taco om hon fick komma, så då va det lite svårt att motstå.

Äntligen lyckades jag få färg på mina videofiler i datorn, det va ju inte så konstigt, tydligen har jag en speciell video/tv inställning på mitt grafikkort som bara är inställningar för video och den hade nollställts på något vis, tog mig bara 3 dagar att hitta den där jävla menyn.

Ne nu har jag inget 'mer' intressant att skriva, så får väl gå och titta lite på barn musikal med Sarah.

Bullet in the fucking head.

image81
Idag är jag jätte förkyld, har massa ont i magen och är inte på mitt bästa humör. Lyssnar på rage against lite för högt och känner för att bara skrika eller vara allmänt elak mot någon.

Matti åkte vid tre igår sen, jag låg mest på soffan och sov bort dagen för jag va rätt trött efter helgens bravader. Missan va med trött efter att ha gått på helspänn hela helgen så hon sov med mig hela dagen.

Jag är väldigt irriterad på min jävla dator, alla videofiler är grå, har installerat om codec 300 ggr men det hjälper inte, någon som vet vad det kan va får gärna höra av sig innan jag åker och köper en ny dator jävel.

Ne, nu vill inte jag skriva mer.

En lördag.

Igår vart en trevlig dag med full fart, vi va i skatehallen på dan, hade med min stora radiostyrda bil och körde med det inne, va grymt kul! vart tyvärr inga bilder tagna just då, men det finns lite filmat så får se om jag kan få tag på den filmen på något vis. Efter det åkte Matti, Emil och Jag hem till mig och blandade lite goda drinkar och vart kvar här en stund men sen gick vi ner till Urfelt en snabbis innan vi gick till Twins och åt. Verkligen super gott, och vi vart många som åt så det va väldigt trevligt. Jag åt friterad kyckling, och det måste jag göra fler gånger!

Efter det vart det en liten utgång på stan, va runt lite på Brygget, Hugos och Harrys, tillbringade väl större delen av kvällen på Hugo, va rätt dött och tråkigt. Och visste såklart att man skulle få ångra att man gått ut, för nu är jag pank. Typiskt. Lite innan stänging följde jag med John hem, sen låg vi på hans soffa och samtalade en bit in på småtimmarna, trevligt trevligt.

Formgivaren.

Jag har såklart många strängar på min lyra, och ibland känner jag för att gå i min farfars fotspår och vara en riktig mästersnickare, här är två hyllor jag byggt som jag själv tycker är ganska så fina. Farfar har byggt hela våran sommarstuga och han hade även sin verkstad där, så det finns en hel del matreial kvar, så av lite teak och ek bitar byggde jag dessa två.

320252-74
Ek hyllan i hallen.

dkhylla2
Teak hyllan i badrummet.

Kommentera snällt så jag blir glad.
Eller som Olle Ljungström sjunger
'Säg något snällt om mig eller där jag bor'

Damn ape!

Visst blev det lite trevligt igår, man jag va trött, hungrig och förkyld. Jag fick pizza tillslut men efter det vart jag super mätt och bara tröttare. Sarah ville komma och titta på inspelade idol, och jag ville gå hem, så det fick väl gå. Såg idol, sen sov jag som en stock.

Men det va som sagt trevligt en liten stund i alla fall, det gick hyffsat i FIFA-tuneringen, låg delad andra plats när jag gick, men eftersom den va delad kunda jag lika gärna lämna över den andraplatsen till David.

Fan min näsa är täppt och så sitter det en sån där eldriven apa med trumma i mitt huvud och släpper loss. Så behöver kaffe nu på en gång.

På återseende, håll till godo med några heta bilder på mig i farten!..

på gång.

Vilken start på andra säsongen, äntligen är det spännande igen! Sarah och jag tittde, det talade jag visst inte om förut, men Sarah kom med frukost till mig och Matti i morse, hon ville hälsa på Kitty.

Har precis duschat nu och öppnade även precis en öl, ska snart knalla bort till Tobban, för där blir det som sagt FIFA 08 tunering, jag och grabbarna.
Alltid lika trevligt.

Torbjörn känner sig visst ensam där borta så bäst jag rör på mig snart.

Återkommer senare eller i morgon. Tjillivippen.


Heroes Säsong två.

Har inte upplevt att Heroes på fyran har vart så värst upphettsande eftersom man redan sett det en gång, spänningen är inte den samma. Men se där, satt här till frukosten och såg på Jay Leno och där droppade de bomben, premiären för Heroes säsong två, och alla vet ju att late night showerna är lite sena här i sverige, med en snabb titt så kunde man konstatera att de två första episoderna på säsong två är släppta. Sug på den. Om 40 minuter ska jag dra av premiär avsnittet, så passar perfekt att se det sista av säsong ett först nu.

Missan är en tönt.

Igår kom Matti ner som sagt, han hade sin lilla busiga kattunge Kitty med sig, för hon kan ju inte vara ensam uppe i stora otäcka Stockholm. Missan är inte så förtjust i andra katter, så hon ligger mest under soffan och morrar. Men nu på morgonen har hon vågat sig fram lite, jag har en väldigt töntig katt.

Förutom katt och ett glatt humör kom Matti även släpnades på två plattor öl, så självklart stod inte de orörda. Tobban kom också över och vi spelade Tiger Woods på wii och lite bowling, vart en trevlig kväll som vanligt när man mixar dessa saker.

Matti ska på begravning idag, inte det roligaste. Men vi har planerat in fotbollstunering på 360 hemma hos Tobban ikväll, så det kan nog bli betydligt trevligare.

Nu vankas det frukost, återkommer.


Några ord.

Idag har jag tillbringat någon timme ute i höstsolen på en stentrapp i Borensberg. Kaffe, kanelbulle och samtal, ganska djupa samtal med en trevlig kvinna.

Slår mig nu att jag inte ätit något mer än kanelbullarna idag, men kanske så det ska vara på kanelbullens dag? Annars är det kanske dags för lite mat strax. Sarah fyller år idag, 19, så va lite snäll mot henne och lät henne komma hit på frukost i morse, hoppas hon uppskattade det.

Jag är visst tom på ord idag, orkar inte skriva. Men har väl inte så mycket kul att berätta, förrutom att ikväll någon gång kommer Matti ner hit ifrån Stockholm, och han ska tillbringa helgen här hemma hos mig, det blir nog trevligt.


Svengelska.

image64

Kulturtanten.

Skulle precis sätta igång och ha lite vuxenmys, och då menar jag inte på det snuskiga viset utan en kopp kaffe, filt, en tidning och lite tända ljus i höstmörkret. När det plötsligt slår mig, att jag är precis som en medelålders kulturtant! Du vet en såndär med röda glasögonbågar och pratat på ett visst sett.
image62image63
Kommer hem på lite extra bra humör för att man samtalat om design mässor hela dagen och har med sig lite nya fina inköpta ljus, och så snubblar men över den nya residence innanför dörren och bli ännu lite gladare.

Vet inte om det är tragiskt eller bara bra att jag funnit mig själv?

We löööv fall the tour.

Det vart en lång sväng idag, först in till Borensberg för att hämta kameran, sen fotade vi lite på vägen tillbaks till Motala, Sen Borenshult, Hamnen, Kyrkogården vi va runt på massa platser. Vart en hel del bilder 326 st, cirka 500mb. Ska komma på något bra sätt att visa lite fler bilder men så länge fick de räcka med de tre minibilderna i förra inlägget och får se om jag orkar lägga in några till i det här..

Har vart hos far och fikat med, hann att testa min bil, den gick bra efter renoveringen, motorn måste bara flyttas till sin rätta plats. Annars va vi förbi McDonalds, handlade lite på Willy's, va förbi el-giganten och så va vi en stund hemma hos mig, tog en fika till och tittade på bilderna.

Sen har jag även vart hos Tobban nu ikväll, lagt upp bilderna på facebook, så ni kan såklart se några av bilderna där, både på hans och min facebook finns de att hitta. Sen bjöds det på raggmunk också, bland det godaste som finns.

En ritkigt trevlig dag med full fart, jag som hade tänkt att få en lugn dag i soffan, men det här vart nog så mycket bättre.

Bör ju läggas till att Jag och Tobban är grymma både som modell och fotograf!
Ska anställa honom på dennisklarin.se sen när det är dags att storsatsa.

WE löööv fall.

320252-56
höstgladdennis
320252-55

Oktober.

Ja, nu är det Oktober också, redan den andra. Inte många dagar kvar tills den nittonde, ni vet väl vad som händer då? En ledtråd är att alla som läser det här måste ge mig en present! Annars skickar jag min storebror på er.

Idag ska Tobban och jag åka på en lite höst tur, ska till Borensberg och hämta Peters fina systemkamera i butiken, blir kanske ännu finare bilder och lite roligare att fota.

Sitter och dricker kaffe i en av de fina nya Filippa K kopparna, och knaprar på en knäckemacka, och ska strax hoppa in i duschen. Fick ett par koppar till av Sarah när hon va här, från Design house stockholm, för hon va i Båstad med sin familj i helgen och det fanns tydligen någon outlet för de där. De va med fina, så fick 9 fina koppar i söndags, inte så tokigt om man uppskattar sånt.

Sarah va här en liten stund igår med för att hämta lite grejer, hon fick skjuts hem med så hon kunde ta med sig resten av påsarna jag packat. Hon va väldigt ledsen igår, stör mig fortfarande att se, men ja.

Ne, det får vara bra för nu, ska få i mig den här frukosten så vi kommer iväg någon gång. Återkommer kanske med lite vackra bilder sen, om det blir några sånna.

Hösten är vacker.

image51
Vet inte om jag börjar tycka om hösten mer bara för jag börjar bli gamal och tråkig eller något liknande, men visst är det fint ute nu. Skönt med halsduk och vantar, och uppskattar tillochmed att det börjar bli lite mörkare och kallare, så skönt att sitta inne framför teven i höstmörkret.

Kanske inte den bästa höstbilden jag tagit, men så blir det om man inte ens orkar lämna lägenheten för att ta en höstbild till bloggen. Tobban och jag har bestämt att vi ta en tur i hans Audi och leta efter lite fina höstmotiv nån dag den här veckan, låter kanske nördigt men några fina höstbilder tycker väl vem som helst om?

Vänner med förmåner.

Tolka inte in för mycket i titeln är ni snälla. Sarah ville komma förbi en sväng igår kväll, kände mig snäll och inte så arg efter shoppingen så det fick hon väl. jag är även för snäll för att kasta ut någon i ösregnet så hon fick även sova över. Det jobbiga är när hon låtsas som ingenting och fortsätter som vanligt, men det talade jag om för henne. Har så svårt för att förklara hur jag känner för henne, självklart älskar jag henne fortfarande, men det känns inte likadant längre, jag har lixom bestämt mig, älskar henne som min bästa vän eller någon i familjen, det är henne jag älskar att prata med om alla oväsentligheter, men känner samtidigt att jag aldrig kommer kunna älska henne som jag gjort, och kommer aldrig mer utsätta mig för att lita så blint på någon.

Så vänner kan kanske funka, men då finns det vissa regler, så det är upp till henne om hon vill ha mig i sitt liv eller inte, det bestämmer inte jag. Eller självklart kan jag bestämma det, men hatar henne inte så mycket så jag aldrig vill se henne igen.

Ni får se det hur ni vill, men jag ser det som att jag bestämt mig, jag kommer behöva och själv vill vara ensam länge nu.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen