Nostalgi: He-man.


Vem minns inte den här underbara lilla muskelknutten? Jag fullständigt älskade honom när jag va liten, hade både He-Man-dockan och tigern. Min granne hade Skeletor och den stora borgen minns jag. Det va tider det.

Tog en promenad ner till Johan och tittade på nya lägenheten. Där kommer han nog få det bra, skönt att ha honom så nära, bara knalla ner om man får lust att leka. Det är hans förtjänst att jag började tänka på He-Man, för hittade en dvdfilm med He-Man när jag hjälpte honom packa upp lite filmer, så det lånade jag självklart så nu ska det banne mig se på He-Man!


Eli Stone.



Kom på att jag hade glömt bort en av mina favoritserier, Eli Stone. Så har tillbringat förmiddagen med att se ifatt lite av säsong två, tillsammans med lite cappucciono och goda hårda tunnbröd med oregano.

Dagen.

Har vart en lugn och skön dag idag. Men va iväg en liten sväng förut med lillebror, pappa och Marcus, flyttade en garderob från mamma till Jesper, sen va vi och handlade en snabbis och sen hämtade mat på McDonalds och åt här hemma.

Nu ikväll har Ewe vart här och umgåts med mig och Sarah. Och är fortfarande. Vi har ätit chips, gurka och morötter med dipp, sett på Färjan 2, Ballar av stål, Project Runway och nu är det dags för lite Big Brother. Så det va nog allt för idag, natti hej.

Nytt.







Nya bordet på nya mattan, 3 röda dvd-hyllor, tvsidan av vardagsrummet med nya malmbyrån i två vinklar, en ny orkidé och så fick jag Wanted på Blu-ray idag.

en söndagsmåndag?

Idag är det visst måndag, men känns mer som söndag känner jag. Har en lugn och skön morgon i alla fall, har visst inte ätit frukost än så det ä nog dags för det.

Jesper blev kvar hela dagen igår, vi spelade mest FIFA, men sen på kvällen käkade vi lasagne och såg på Wipeout, Sanningens Ögonblick och Herre på Täppan. Så det va en trevlig söndagkväll.

Städade och monterade upp och ner hyllor igår. Så ser ganska så annorlunda ut här nu, skönt. Men jag blir aldrig riktigt nöjd, vill flytta! Men det är fint, så det duger.

Ne, nu måste jag ha kaffe och fil, sen har jag nya episoder av Simpsons, Family Guy och American Dad att se. Så So long Suckers!


Bedtime Stories.

Förresten kom jag på att Jesper och jag såg filmen Bedtime Stories inatt,
den va faktiskt riktigt bra, typ rolig hela tiden.

Robinson, fotboll&öl.




När jag kom hem från Linköping igår så va sarah här och lekte med sina småsyskon och Jesper hade även kommit hit med en platta öl. Jag skruvade ihop nya bordet, sen beställde vi pizza, såg på Robinson, tände ljus under Earth hour, sen va det fotboll och efter det massa FIFA med lillebror. Så det vart en riktigt trevlig kväll.

En trevlig dag faktiskt, för resan till Linköping va även den trevlig. Har en DVD-hylla att bygga ihop nu också, sen ska jag montera ner bokhyllan jag har som rumsavdelare och ställa dit en malmbyrå som Sarah har tagit hemmifrån, så nu blir det fint här. Så skönt med lite förändring.

Klockan har visst hunnit bli lite nu när man stallt om den och allt, så är nog dags för lunch tror jag. Ha det fint, hej.

Förbannat duktig.

Nu har jag städat som bara tusan, va tillochmed nere i förådet och städade, för det behövdes, men nu syns det nästan inte  längre för har fyllt på det med massa ny skit. Jag har tydligen någon förkärlek till kartonger och lådor, för har hur mycket som helst samlat, kartonger till gamla datorer, tv-spel, radiostyrda bilar, lampor, kaffemaskin och en citruspress tillochmed? Man kan undra vad jag ska med dom till? Men lite av det blev sopor i alla fall.

Men vart lite orolig för såg att låset va helt böjt och konstigt så någon idiot har tydligen vart där och pillat, har ju blivit inbrott där förut, någon som snodde min VHS, för nu bar jag ner massor som jag verkligen inte vill ska försvinna.

Blir antagligen IKEA-resa med Johan redan idag istället, så ska nog köpa det runda Imfors-bordet så Johan kan köpa mitt soffbord för en billig peng. Han flyttar ner från Stockholm idag, så han behövde lite möbler, så han ska tydligen storhandla på IKEA.

Nu ska jag nog ta en dammsugning till sen får det räcka. Sen är det nog dags för lunch eller något trevligt. Ha en fin lördag. Hej.


Uppdatering.
Nu har jag gjort vårullar, betalt brors och pappas räkningar och pratar med Marcus som är uppe hos farfar i telefon, de hade tydligen gjort en jätte jätte jätte jätte jätte jätte stor snöboll som va större än farfar. Han skulle ta en bild på farfars mobil och skicka sa han. Nu ska jag se på Scrubs och äta upp mina vårisar. Hej igen.

Marcus citat:
'Men här uppe vet du, här struntar vi i sånt där snicksnack'

Ett citat från igår när han ringde och sa att han tittade på Let´s Dance.
"Vem hejar du på då?"
"Vet ju inte det än!"
"Men om det hade vart fotboll hade jag i alla fall hejat på Zlatan!"

Såhär ser det ut där jag sitter just nu.


Här är min nya film/spel-hylla, min fantastiskt snygga transparanta stol och mina söta datorer. Ska försöka klämma in en till likadan hylla där, så jag får plats med allt.

En söt bild på vardagsrumsdelen får ni se efter att jag skaffat nytt soffbord, vilket jag antagligen gör på söndag när jag ska till IKEA med Johan.

Nu ska jag ta och se lite The Office, 30 Rock och sånt där jag tycker om ni vet.

Slumdog Millionare.



Såg precis filmen Slumdog Millionare. Verkligen en helt fantastisk film, men den vann såklart Oscar för bästa film så kanske inte så konstigt. Se den.

Ensam.

Äntligen ensam, tjejerna förfestade här men jag va verkligen inte alls på humör. Satt och försökte fördriva tiden vid datorn, så rolig är jag. Hade tänkt att städa och bära ner lite i förådet. Men tror ni jag orkar det nu? Ska försöka orka städa upp efter förfesten här bara, sen lägger jag mig på soffan och tittar på film eller lite serier och äter upp min sandwish med räkröra som jag köpte till frukost, men som inte blev uppäten. Så, hej.

Fångad i en snöstorm.

Vaknade verkligen på fel sida idag, eller vaknade knappt alls för varken orkade eller ville gå upp. Vet inte riktigt varför jag är så sur och trött, men är visst bara så. Började redan igår kväll. Sen blir man inte lyckligare av att behöva ge sig ut i en jävla snöstorm heller, förbaskat.

Men nu är jag i alla fall hemma efter en inte allt för ansträngande dag. Blir lugnt även ikväll, blir ensam för Sarah ska ut med Ewe. Så jag ska nog vara hemma och göra lite fint, spela lite och kanske se en film eller två om jag orkar.

Emanuel.



Vårsol på en port och lite namnsdagsfika på kontoret.

Idag har jag visst namnsdag så grattis till mig. Har vart på kontoret och jobbat lite, fixat med några fakturor och skickat ett paket. Annars har det inte hänt så mycket.

Nu får det banne mig bli vår på riktigt, vart ju helt deppig av att stå och frysa när jag väntade på bussen. Behöver verkligen lite sol och värme. Såg ju fram emot att komma hem och fortsätta städa och göra lite fint här hemma, skönt med lite förändring, men nu vart jag helt trött och orkar inte riktigt.

Nu fick jag fina namnsdags-tulpaner av Sarah och hennes mamma. Det va sött.

En kort innan läggdags.

Det gick ju bra i hockeyn tillslut, Färjestad vann i förlängning så nu är de klara för final, härligt. Och nu har jag skruvat ihop hyllor, stol och lagt ut nya mattan, superfint. Men båda dvd-hyllorna vart fulla direkt så funderar på att inskaffa en till. Nu ska jag ta mig lite filmjölk och se klart på Big Brother sen är det läggdags, natti.

Shopping&hockey igen.

Så nu är vi hemma hos Jesper efter lite IKEA-shopping. Fick bli två röda dvd-hyllor, en transparant stol och en stor svart ryamatta, så blir kul att komma hem sen efter matchen och fixa lite. Handlade även lite galgar, Pulp Fiction på DVD för jag samlar även på Quentin Tarantino-filmer, och så hämtade jag även ut min fina Georg Jensen elefant-kapsylöppnare på postan. Så blev lite nytt idag, alltid lika trevligt.

Nu börjar visst hockeyn snart så det är nog dags att börja göra våffelsmeten. Hej.


Shopping&hockey (mobilblogg).

Sitter i bilen påväg in till Linköping. Ska handla lite på ikea är tanken, får se vad det kan bli för trevligt. Sen ikväll ska vi hem till Jesper och se på hockeyn och kanske äta våfflor. Så lutar åt att bli en trevlig dag det här.

FIFA09: Ultimate Team.

Ultimate Team är ett nerladdningsbart tillägg till FIFA09, det är ett helt nytt spelläge där man samlar poäng genom att spela matcher och tuneringar online eller mot datorn med sitt eget lag man bygger upp med spelarkort.

Så man spelar till sig poäng och med dom poängen kan man köpa mer och dyrare kort och sen sätta ihop det ultimata laget, så det ger fifa lite mer utmaning och är riktigt kul. Dessutom har EA äntligen lagt till troféer i Playstation 3 versionen.


Saker som ska shoppas.

1. Chinos, så varför inte ett par oginal från Dickies, men i loosefit 599kr Cali 2&3. Svarta (eller vita) tygskor, Keds 499kr Cali 4. Måste köpa ny CD/DVD hylla eftersom min valde att lämna väggen, vågar inte sätta upp den igen så fudnerar på ett par billiga från IKEA bara, funderar på röda så de sticker ut lite, annars blir det ek. 249kr IKEA (Ek 349kr) 5. En ny och större ryamatta 559kr IKEA 6&7. Nytt soffbord, funderar på Imfors från IKEA, runt 799kr fyrkantigt 1195kr 8&9. Ny stol till skrivbordet, den gula Nisse från IKEA kostar bara 99kr men tycker den är fin, men är bra sugen på den transparanta Tobias för 795kr även den från IKEA.




Buzz! Svenska Genier.

Den åttonde April släpps ett nytt Buzz-spel till Playstation 3, Buzz: Svenska Genier. Det ska vara ett spel skräddarsytt med svenska frågor om sverige, men enligt bilderna jag har sett så är det långt ifrån bara sverigefrågor, men det låter ändå spännande.

Wanted på Blu-ray.

Fick rabatt på enjoy.se idag så passade på att beställa Wanted på Blu-ray. Samlar ju på Angelina Jolie-filmer och va sugen på en ny blufilm, så det passade bra.


God morgon suckers!


Tillbringar min morgon och förmiddag ensam här hemma, så ligger på soffan med Frankie och ser på How I met Your Mother och Heroes och dricker cappuccino. Så jag trivs. Men varför i helvete ska det börja komma massa snö igen när man äntligen hade börjat se våren?

Big Brother.

Reprissändningen av Big Brother från 2003 har blivit lite av ett beroeende. Varför uppfinner de inte en ny säsong istället?

H.o.c.k.e.y

Ikväll är det hockey igen. Lillebror kommer hit och ska äta gott och se på hockeyn med oss, trevligt. Men han dyker upp här rätt snart så vi hinner nog med lite tv-spel och lek innan matchen också.

Uppdatering.
Även den här matchen slutade 0-6, Matti kom upp och gjorde oss sällskap också.

Hej, jag är en slappis.

Ja, det vart ett riktigt kalas i lördags, det va riktigt trevligt. Men vart lite mycket med tanke på att vi började så tidigt till hockeyn mitt på dagen. Så vart en riktigt lugn söndag igår, bara massa tv och soffliggande. Ewe kom på besök och vi tittade på lite skoj på tv och åt bakpotatis med tonfiskröra.

Den här dagen har även den börjat väldigt lugnt, har mest blivit soffa och tvtittande även idag. Sett nya avsnitt av 30 Rock, My Name Is Earl, South Park, American Dad och Family Guy. Kanske dags att ta en dusch och ta sig iväg och handla lite eller göra något annat vettigt. Får se vad som händer annars idag, ha det bra hur som helst.

Det här är bara början för helvete.



Vi dricker öl, har solat oss i fönstret och shottar hemmatillverkad tyrkisk peber, det är nice. Men vinst med 6-0 är det bästaste. Men lite surt samtidigt, för innan matchen tog jag en match på NHL09 på pstrean och sa att jag skulle sätta 20 kr på samma resultat i verkligheten, jag slog de jävlarna med 6-0, men de här hemma trodde inte att det skulle bli så många mål så jag struntade i det, men damnit, för det va 46 gånger pengarna! damnit.

PS. Men största misstaget i världen har Matti gjort, han tatuerade in en klubba på smalbenet igårnatt på fyllan, av en full tatuerare, vilket syns. GRATTIS.

Lördagmorgon.



Det är kärlek med en fin lördagmorgon. Har testat nya GTA spelet till DS, Chinatown Wars, verkar lovande. Har egentligen knappt spelat  GTA sedan 2D-pixel tiden på PC, vet inte varför egentligen?

God frukost, massor cappuccino och senaste avsnittet av The Office. Klockan är redan ett och nu sitter man här och ser fram emot att hockeyn ska börja klockan fyra, så den här dagen känns som att den blir bra.

Sexdrive.

Såg filmen Sexdrive ikväll, en klassisk tonårsfilmskomedi. Ingen jättebra film kanske, men den har sina ljusa stunder. Sevärd är den helt klart, såg unrated och den är aningen extra skruvad och sexfixerad så det kan vara ett tips för den som gillar sånt.

Ne, nu har jag inte tid med det här Will Ferrell är på Letterman, natti.

Åh, Schnitzel!


Egenhändigt panerad skinkschnitzel, potatisklyftor av bakpotatis och lite grönsaker.

Tvätthjälp.


Angelina hjälper till lite med tvätten.

Svart mjölk?


Vart lite chokad när jag hittade en svart mjölk när jag va och handlade förut, fin. Det är visst så att det va lite reklam för Earth Hour på baksidan, att de vädjar att man ska släcka alla lampor i en timme mellan 20.30 och 21.30 den 28 mars och spara lite på elen och vår kära värld. 

Fredagkväll.

Idag vart det tidig morgon igen och jag har vart iväg och flyttat det sista och sen utfört lite kontorsarbete. Blev en stadig lunch på Burger King med en Dubble Whopper, så är nästan fortfarande mätt. Men ska ta och göra lite fin fredagsmat nu. Ska panera fläskschnitzel och göra potatisklyftor och lite god sallad. Jag har tvättstuga ikväll också, hur moget är inte det att ha tvättstuga en fredagkväll?

Så blir en lugn kväll ikväll, lite tv och mys bara. Men i morgon är det hockey igen så då slår vi på stort och har hockydag/kväll med några öl och SingStar, ser vi fram emot. Ha en finfin kväll, hej.

Hockeykväll hos lillebror.



Det vart en helt galen match, många chanser men helt mållös tills det bara va 14 sekunder kvar och Färjestad lyckades pilla in ett mål, sen ett till i öppen kasse innan matchen va slut, så det va lycka. Även mitt Expektkonto fick känna på lite lycka, alltid trevligt. Så det vart en trevlig kväll, och några Carlsberg Export sitter aldrig fel.

Påväg (mobilblogg)

Har vart en riktigt fin dag idag, jag har fått vara ute mycket i vårsolen också för har vart ute på landet och flyttat. Men nu sitter jag på bussen på väg hem, eller hem ska jag inte för jag ska till lillebror och titta på hockey. Färjestad spelar sin första semifinalsmatch idag, så det blir spännande. Så ska vi väl äta något gott och ha det lite mysigt också. Det blir trevligt.

Vårväder is the shit.


Blev ännu en lång vårpromenad idag, idag va det ännu skönare ute faktiskt. Man känner igen dofterna av vår och det känns lite som om man är liten och ute och leker. Det är inte så tokigt. Fågelkvitter gör mig också glad.

Gårdagens hamburgare.


Hamburgare på toastbröd med ost, tomat, gurka, rödlök, ruccola, ananas och röd chili.

Vårpromenad och fantastisk pastasallad.




Det va riktigt fint väder idag så va skönt att komma ut på en liten promenad. Vi va söta för vi märkte att vi visst hade klätt oss som en tvillingpar, båda hade svart trenchcoat, svart t-shirt, svart halsduk, jeans, svarta converse och svart väska.

Väl hemma igen så gjorde vi en riktigt god pastasallad, fullkornspasta, röd paprika, grön paprika, rödlök, gurka, röd chili, ruccola, tomater stekta i lite grädde och peppar, sen lite brieost och prosciutto skinka på toppen. Smaskigt!

Nu är Sarah iväg och fikar och jag ha planerat att se på Heores och spela lite tv-spel.

Ingenting alls.

Har ingenting att skriva men tänker göra det ändå, jag är shoppingsugen. Vill köpa kläder och skor, möbler och ny lägenhet och en ny hemmabio. Men känns som att man behöver pengar för det. Typiskt.

Har tillbringat förmiddagen med städning mest tror jag, så lite duktig har jag vart. Och två leverpastejmackor och en cappuccino, nya avsnitt av How I Met Your Mother, Two And A Half Men och My Name Is Earl. Är aningen rastlös nu och funderar på att ta en promenad ut till Bråstorp och fönstershoppa lite på El Giganto, ONOFF och Maxi, hur jävla upphettsande det nu låter men känner att man skulle bahöva komma ut lite, ser trots allt ut att vara lite vårväder ute idag, så det är dumt att kasta bort.

Ne, nu tar jag tag i något. Hej.

Mumma.


Bakpotatis med smarrig röra (majonäs, creme fraiche, dill, rödlök, gurka, majs, paprika, chili) räkor, sallar och toast med vitlöksmör. Helt underbart gott.

Fortsätter med mitt mattema i min stackars blogg. Annars så har vi sett hockey precis, jävlar vilken match, vart 6 perioder så det tog ett tag innan Skellefteå tog segern över Linköping, så nu får Färjestad möta Skellefteå i semifinal, spännande.

Så det har vart en helt vanlig slappiskväll här hemma, va iväg och handlade igen sen och nere och fikade en snabbis hos storebror. Nu blir det bara lite inspellningar på digitalboxen och sen läggdags. Go kväll!

Älskade serier.

Har hamnat lite efter med mitt serietittande så hade bunkrat upp med massa avsnitt av mina favorit serier, så ligger på soffan och plöjer igenom dom nu. 30 Rock, Two And A Half Men, How I Met Your Mother, The Office, The Simpsons, South Park, Family Guy och American Dad.

Har vart lite duktig idag med, städat och vart och handlar lite så det finns lite gott här hemma. Så det blir bakad potatis med räkröra till ikväll, ser jag fram emot. Ha en fin dag, hej.

Söndagen.


Spaghetti, god köttfärsås och fetaost. Smarrigt.

Idag har det bara blivit slappande på soffan, massa mat och sett massa skit på tv. Herren på Täppan, Wipeout och Sanningens Ögonblick. Men mer upphettsande än så blir det nog inte idag, blir mer tv och sen sömn. Natti.

Lördagskvällen.




1. pojkarna 2. livebloggande 3. Sarah och Ewe dansar lite i mina skor 4. promenad på torget 5. Tobban får stryk i SingStar 6. Sarah sjunger och super.

Det va riktigt trevligt hos Tobban och Emma igår, det va bara vi fyra större delen av kvällen. Men Ewe kom förbi en liten sväng och så mötte vi upp en annan Sara när vi knallade på en annan fest nere i stan en snabbis. Va bara där några minuter sen gick vi hem till Tobban och Emma igen och sjöng SingStar istället. Men det va en riktigt fin kväll med Melodifestival, rom och cola, fest och sånt trevligt.

Melodifestivalfinal Live.

Nu är vi hos Tobban och Emma och ske se på Melodifestivalen, är bara Sarah och Jag och värdparet här, vet inte om det kanske blir fler sen. Sitter och snuttar på en Rom&cola nu och inväntar den här stora händelsen. Uppdaterar med lite kommentarer vad vi tycker sen efter som. Ha en fin kväll, hej.

1. Måns Zelmerlöw - Hope & Glory
Kommentar: Tobban tippar den som vinnare, mycker möjligt. Man vet redan att det kommer bli en radioplåga om inte annat.

2. Caroline af Ugglas - Snälla, snälla
Kommentar: Det är en fin låt, men bäst när man slipper se henne. Att den är fin enbart när man slipper se henne vill Emma understyka extra noga.

3. Agnes - Love Love Love
Kommentar: Det här instämmer alla fyra att det är en bra låt. Dessutom verkar det som att Emma och Torbjörn gärna skulle vilja ligga lite med sångerskan, att håret är enormt tycker vi alla.

4. H.E.A.T - 1000 Miles 
Kommentar: Lite rock är alltid härligt, Tobban diggar den som fan. Deras 80-talsutseende känns lite som ett skämt. Men det är fan en rätt skön låt. Nu börjar det kännas som vi är lite väl snälla mot bidragen. Uppdatering: Ewe´s storfavorit (för nu har även hon dykt upp här)

5. Emilia - You're My World
Kommentar: Personligen tycker jag att den är lite töntig och Tobban tycker absolut att det inte är något att ha. Men Sarah skulle gärna vilja liggga lite och Emma diggar den men kommenterar snabbt att det inte är någon vinnare.

6. Alcazar - Stay The Night
Kommentar: Tobban 'det syns fan att han är homo' Dennis: 'ja han är ju inte direkt hetro' Anonym 'Han lär ju inte få ligga där, han är ju både homo och har hiv' Men det är en skön discodänga och har fan vinstchans, Emma tippar den nästan som vinnare, men hon måste höra alla först. Liggstatus här är Dennis - brunetten Tobban - Blondinen.

7. Sarah Dawn Finer - Moving On 
Kommentar: Tjock och har extremt stora tuttar, tur att inte utseende är allt, för den kan kanske ha en chans.

8. E.M.D - Baby Goodbye 
Kommentar: Söta pojkar, vem skulle inte vilja ligga här? Eller han M skulle jag banga på tror jag. Men det är ju en låt som sätter sig så den kan funka. Men E.M.D känns ju alltid lite töntigt att tycka om. Emmas kommentar är att det här är motsatsen till Snälla, Snälla, här kan man titta man inte lyssna.

9. Sofia - Alla
Kommentar: Vi har konstaterat att en kvinna som ser ut att vara man, eller är man kallas transa. Och att en låt på utlänska inte riktigt funkar till sveriges fördel, engelska funkar dock såklart. Men hur hittade den här låten hit?

10. Molly Sandén - Så vill stjärnorna
Kommentar: Är kanske en fin låt, kan inte riktigt bestämma. Men här vill Sarah ligga lite, det är ett gammalt inside tips jag fått. Småtjejer, men ge henne 10 år och ett par sillissar tycker Tobban.

11. Malena Ernman - La voix
Kommentar: Ful, fult hår, pixelig och man hör inte vad hon sjunger. Hon skulle kunna komma bort sig och ingen skulle märka skillnad. Antaligen är det det hon har gjort, kommit bort sig, för på den där scenen borde hon såklart inte stå.

12. TINGELING TINGELING (det hemliga bidraget)
Kommentar: Här har vi den riktiga vinnaren, skicka honom till ryssland!

SLUTSPEL - JURYRÖSTER
Vi är alla lite arga på röstningen men favoriten är nog ändå Hope & Glory om det inte är så att 1000 Miles tänkter vinna, kanske att Emma hejar på Stay the night dock. Men vi kan nog sammsas så vi tycker fortfrande om varandra här.

SLUTSPEL - TITTARRÖSTER
Seriöst!, hur ser det här ut?! Svenska folket visar ännu en gång att de är utvecklingstörda.

SISTA ORDET
Som en låda kattbajs ungefär.

Matt&mätt.

Nu är jag hemma igen efter fem timmars flytt så är skapligt mör i kroppen, men fick varva ner med en väldigt god lunch på Naploi efteråt, så nu ligger jag hemma på soffan matt, mätt och belåten. Blir några timmars slappande nu, sen blir det Tobban och Emma ikväll, lite mys och Melodifestival final. Blir trevligt. Hej.

Tidig morgon.

Lördagmorgon och jag är uppe innan åtta, det är helt galet.

Shooter.


Såg precis filmen Shooter, riktigt bra och spännande action.

Nya vänner.



Idag när jag kom till jobbet så stod det änder utanför, 3 st söta små rackare. Matade de med ett gäng Burger King-pommes jag råkade ha kvar, och rätt som de va så va de femton stycken söta små rackare där, tokigt.

Hemma nu igen i alla fall och ska precis äta lite tacos, sen blir det bara lite tv och kanske en till tragisk krigsfilm. För lugnt blir det ikväll i alla fall för ska upp klockan 7 i morgon bitti och hjälpta till att flytta. Nu blir det mat, hej.

Kvällen.


Har vart iväg och slitit lite idag så därför dröjde det lite med blogguppdateringen, men känner mig totalt oinspererad så vart inte direkt några roliga bilder eller berättelser om gårdagen, men ändå.

Nu är jag i alla fall hemma och ser fram emot en lugn film/myskväll med min Sarah. Får bli Rambo på Bluray som jag inskaffade igår, måste bara styra upp något gott att äta på först. Hej.

Uppdatering.
Filmen har några riktigt grymma actionscener och är nästan lika tragisk som Blood Diamond men storyn är lite fattig. Men Rambo är ju alltid Rambo även om det nästan blir lite töntigt. Den skalliga dryga britten tyckte jag skulle dö direkt, även om han är 'god' så skrattade jag när han trampade på en mina, rätt åt fanskapet.

Och förresten så åt jag schnitzel, pommes med gröna ärtor för de som med spänning följer den följetången. Over and out.

Färjestad.









1. färdkost 2. förväntansfulla ungdommar 3. rädda och bleka 4. fbk-klacken 5. match 6. resultat 7. arenan 8. värdshuset gyllene måsen.

Det va riktigt riktigt fint igår, verkligen en upplevelse att vara på match sådär. Spännande och nervöst. Första perioden bestod nästan bara av slagsmål, men den va också den roligaste, sen fick man skynda i sig öl i perodpauserna, och vi åt McDonalds typ tre gånger på resan och alltid trevligt att ha en ursäkt till att bli lite lullig mitt i veckan. Kanondag verkligen.

Nu kommer vi Karlstad (mobilblogg).

Vi är påväg till Karlstad ifrån Marieberg nu, allt jag shoppade vart Rambo på Bluray. Men nu har vi åkt en bit och precis öppnat en öl för att lugna matchnerverna lite. Återkommer.

God morgon Columbus.


Oj, min blogg börjar visst urarta till en matblogg. Men jag har visst inte så mycket intressant att skriva om, inte för vad jag äter är så jävla intressant men.

Nu på morgonen har i alla fall Sarah gjort goda frukostmackor åt mig, men kaffet fick jag göra själv. Sen har jag bläddrat igenom de två senaste tidningarna jag hittat innanför dörren här hemma. Vill verkligen flytta nu och köpa möbler för ett par hundra tusen, tack.

Nu är det dags att göra sig i ordning, sen ge sig iväg till Karlstad på hockey, blir tydligen Marieberg på vägen så kanske blir lite shopping med om man har tur.

Tisdagkväll.



Ikväll har vi vart på promenad ner till stan, fick bli en snabbis ner till Tobban för att hämta hockey-biljetterna, för man va tvungen att skriva ut dem själv och jag har ingen skrivare. Så nu är de fixade och det blir alltså Karlstad och hockey i morgon, ska bli trevligt!

Men när vi kom hem hade hyllan över soffan med i stort sett hela min film/musik och spelsamling står i och på trillat ner, gigantiska hål i väggen och katterna va vettskrämda. Förbannat! Men lägenheten känner väl på sig att det är dags att flytta så den hjälper mig kanske bara att packa undan lite. Men konstigt nog har jag inte hört något om lägenheten idag, dumt.

Nu håller jag på att lagar mat, panerar fisk, hajmal tror jag den hette, låter läskigt, sen blir det kokt potatis, remoladsås, gröna ärtor och rivna morötter. Blir nog smarrigt. Sen blir det film dessutom, Blood Diamond på Bluray, mycket trevligt.

Uppdattering.
Maten vart helt perfekt och jättegod. Filmen hade jag aldrig sett innan faktiskt. Den va riktigt riktigt bra, aningen hemsk, men riktigt bra.

Väntan och funderningar.

Sitter och väntar och funderar lite här. Väntar på att de ska höra av sig från en bostadstiftelse här i stan, för ska få besked om en tvåa i centrum är ledig, för de hade visning igår. Är precis i det huset jag vill bo. Högt i tak och två kakelugnar och sånt mys, 75m2 för en två är inte så tokgit heller. Så är verkligen helt perfekt.

Dessutom sitter vi här och funderar på om jag och Sarah ska följa med lillebror och far till Karlstad och se Färjestadmatchen i morgon, känner att det är lite bortkastade pengar men har aldrig vart på nån sån match så det vore nog riktigt kul.

Får se hur det blir med dessa saker, sånt som märks.

Igår vart jag tjock igen.



Eftermiddagsfika med goda mackor, cappuccino och sockerkaka, sen kvällsmat med potatisklyftor, dennis-biffar och dennis-sås, sen lite grekisksallad på det. Yes, tjock.

Tillpiggnandet.

Helgen som passerat har verkligen tagit på krafterna, men man är nog snart på benen igen. Ser för jävligt ut här hemma efter tre dagars fest/förfest. Så bäst man tar sig i kragen och städar upp lite. Annars händer det inte så mycket idag, ska bara bort och handla något gott så blir det väl lite film och mys ikväll. Hej.

Snapshots från helgen.






Det vart en hård långhelg. Kamrater, alkohol, fin utemat, hockey, singstar, big brother repriser och förlovningsringarna åkte på igen. Så det har vart fint&trevligt.

Så är det.

Det va ganska så trevlgit igår, hockey med vinst, lasagne, öl och kamrater. Trevligt. Sarah, Jag och Matti ska snart knalla ner till stan, möta upp Ewe och sen gå till Harry´s och äta finmat, och sen knalla hem hit och kanske dricka en öl och sjunga lite Singstar. Men först måste jag få min dagliga dos av Street Fighter IV, men snart så knallar vi nog, Hej.

Tidig helg (mobilblogg).

Sitter på bussen påväg hem, ska möta Matti och Jesper i stan. Sen ska vi hem till mig och ha hockeykväll, med lite dricka och god mat. Sarah ska vara med också och kanske några av hennes vänner. Så kan säkert bli en trevlig kväll, börja helgen lite tidigt är aldrig fel.

Onsdagkväll.

Har tillbringat min tid med en likadan pastasallad som igår, bara med mer tomat, mer grädde, mer ost och mer peppar, mycket godare. Sen har jag spelat lite Street Fighter IV och nu ser jag på serier. Nya avsnitt av Heroes, How I Met Your Mother och Two And A Half Men. Det funkar i ensamheten en onsdagkväll.

Första vårdagen?

Vaknade tidigt i morse med Sarah. Gick upp och åt god frukost och hann att ta det lugnt en eller två timmar innan jag skulle iväg. Va skönt att ge sig ut för va nästan vårväder idag, riktigt skönt. Så nu har jag vart iväg en sväng, har vart på kontoret och sen kopplat upp en dator inne i butiken, annars hände det inte så mycket idag. Sarah är och äter med några vänner så jag ska ta en lugn och fin spelkväll nu. Hej.

Pastasallad ala dedde.


Fullkornspasta, stekta cocktailtomater i grädde, bacon, ost, rödlök, gurka och ruccola.

Vart visst väldigt sen lunch idag, råkade glömma bort tiden lite när jag satt och spelade. Men nu har jag percis ätit, riktigt gott va det också. Har vart och handlat och städat ordning lite här så det är fint när Sarah kommer ikväll. Har inte så mycket mer att göra idag så ska se på lite serier, sen blir det såklart lite tv-spel igen.

Cappuccino&Street Fighter, Kärlek.




Hittade visst några fler svårighetsgradet i Street Fighter, trodde bara det fanns Easy, Medium, Hard. Men det finns faktiskt Easiest, Very Easy, Easy, Medium, Medium Hard, Hard, Very Hard och Hardest, Men antar att man låser upp det på något vis annars hade det vart väldigt knasigt av mig att missat det.  

Så nu är det inga större bekymmer att slå ner den där jäveln Seth i alla fall, så sitter här hemma och låser upp gubbar för fullt, äntligen. Spelar med Fightrequest på och samlar medaljer och battle point, så det trillar in några nya troféer också, äntligen är det så roligt som jag vill att det ska vara, men det är nog lätt hänt att det här spelet liksom tar över ens liv.

Nu ska jag ge mig på att låsa upp de tre sista, vilket verkar vara lite knepigare.

Save me Jebus!

Ja, kvällen har vart lugnt och skön här hemma. Spelade elva onlinematcher i Street Fighter IV mot Johan förut, 6-5 vart det till honom, men det va godkänt tycker jag, fick två nya troféer med, alltid trevligt.

Har spelar två kapitel till i House of the dead: Overkill också, riktigt roligt. Har inskaffat en hagelbrakare i spelet med så nu flyger det zombiearmar och huvuden lite hit och dit, riktigt trevligt är det.

Men nu ligger jag bara på soffan och ser på lite inspelningar från kvällen, ska nog fortsätta med det fram till läggdags om det kanske inte blir en film också, så natti.

En duktig pojke med en framtid.

Nu har jag tvättat klart och ätit fiskgratäng precis, fixar lite här hemma nu. Gick faktiskt hem i snöstormen förut efter min lilla 'shoppingrunda' så känner mig faktiskt lite duktig idag. Så ska nog skämma bort mig med lite tv-spelande nu. Annars händer det nog inte så mycket mer idag.

Förresten så kommer Sarah hem från Norge redan i morgon igen, för alltid nu. För familjen hon är hos ska snart ha barn igen, och mamman får mammaledigt redan ifrån och med den här veckan så Sarah kunde åka hem om hon ville, och det ville hon. Så hon kommer hit redan i morgon kväll. Börjar bli lite pirrigt igen, det blir början på något nytt för oss, hoppas det blir bra.

Vila i frid datorjävel.




Jag förknippar att komma hem med en välfylld ONOFF-påse med lycka, en av de större lyckorna jag har här i livet. Men idag känner jag enbart sorg, för har vart och hämtat ut min trasiga Sony Vaio, innan de skickar iväg den på skrot. Fick betala för det också, typiskt.

Den har i alla fall lämnat efter sig ett väldigt vackert lik, vill egentligen inte göra mig av med den. Men kostar nog lite väl mycket att laga den på egen hand också, men ska forska i det, annars säljer jag den väl i delar eller om det finns någon datanörd som är sugen på den. Dessutom har jag ju redan köpt en lillebror till honom.

Fick i alla fall en fin Sony Vaio putsduk av sonyverkstan, det va sött. Vi kan låtsas att den är värd de 400kr det kostade att få reda på det jag redan visste.

Jag känner dig.


Popson - Jag känner dig, en gammal klassiker från Melodifestivalen 2001.
Lillebror har sökt galet efter den en tid och nu dök den upp på Youtube,
om någon har den på mp3 så kan den väl höra av sig?

Kaffe, kaffe, kaffe!



Vaknade alldeles för sent idag, tio i ett för vara exakt, hela kroppen skrek efter kaffe. Det svarta guldet. Har inte drukit kaffe på hela året, trodde jag hade vant mig av med det, eller det hade jag. Men nu drack jag massa kaffe igår på kalaset och tydligen ville min kropp ha mer.

Blir så stressad och får lite lätt ångest av kaffe så har försökt att dra ner, men nu ville min kropp verkligen ha Cappuccino, så jag fick damma av min gamla kaffemaskin och mala lite böner och sätta igång, höll på att bränna ihjäl mig när jag skumma mjölk, men det va det värt. För det smakade underbart.

Nostalgi: Plastsoldater.


Plastsoldater är verkligen nostalgi, älskade de här små gubbarna när jag va liten. Köpte en påse åt Marcus. Jag fick 4 gubbar av honom, blir fin prynad i bokhyllan.

sexårskalas.






1. Födelsedagsbarnet 2. Marcus trixar lite 3. ballonger 4. Alice äter tårta 5. Min nya kompis Gucci.

'Vad är det för dag idag då Marcus?'
'Söndag?!'

Har vart iväg på 6 års kalas, för Marcus fyller år idag. Så vart lite tårta, kaffe och träffa familjen. Trevligt. Mammas nya hund, Chivavan Gucci gillade mig, hon va jättesöt och skulle ligga i mitt knä hela tiden. Mammas katter gillar henne inte riktigt så mamma tyckte att hon kunde få flytta hem till mig.

Kärleken till SF4.


Efter ett gäng onlinematcher och någon timme med Challange mode så har jag nog återfunnit kärleken till det här spelet. Synd bara att Seth ska komma och förstöra Arcade mode. Börjar nog faktiskt bli ganska duktig med Ryu och Ken, för kan nog allt med dom nu, men de är väl dom ända två jag någonsin vart bra med i den här spelserien. Men det är bra att det blivit roligt igen..

Mina trötta småtjejer.




1. Angelina har somnat rakt över och rört omkring alla kontroller och telefoner som pappa fint radat upp i soffan 2. Missan har somnat på skrivbordet där det är lite trångt
3. Missan vaknar upp och undrar vart hon är?

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen