Nästan där.

image471
Nästan löjligt snygg Sportif tee.

Spelade poker men fick så dumma kort så vart irriterad och slutade direkt, duchade och gjorde mig så här vacker istället. Nu har både lillebror och S kommit hit, så vi ska fortsätta göra oss i ordning och leka lite innan vi ska knalla iväg till T&E.

So long suckers!

Känslan.

Börjar verkligen bli dags att göra sig fin nu, men orkar inte riktigt än. Känner mig helt febrig och seg, högst dumt att det skulle bli så nu. Ska nog sätta mig och spela lite nätpoker en stund innan jag hoppas in i duchen, så att det händer något.

Förra inlägget, skulle kunna vart jag som skrivit det, är precis så jag känner. Ibland vill jag såra och ibland klarar jag mig inte utan, vet inte hur man gör?

Kärlek är ett brev skickar tusen gånger.

Vad jag bryr mig om nu / Är att du kommer nära mig / Även om det är för sent att älska dig / Vad jag bryr mig om nu / Är att från samma säng / Lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu / Är att få ut dig ur skallen / Är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen / Den tar slut från kyss till kyss / Vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge / Hjärtat rakt ut

Vad jag bryr mig om nu / Är att du ligger vaken / I morgontimmen när regnet slår mot fönstret / Och det låter som nån går på dig / Vad jag bryr mig om nu / Är att du då ser / Hur smutsigt livet blivit

Vad jag bryr mig om är att se din blick så sårad / När alla löften klingar falskt / Nästa gång du lovar någon allt/ Vad jag bryr mig om / Är dina armar om mig / Även om jag vet att jag måste glömma dig

Vad jag bryr mig om är att se dig gråta / För jag har gråtit / Och du ringde aldrig / Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig / Även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slowmotion / Hur du gåt sönder inuti / Så som jag gjorde det / Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig / Även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att höra dig andas / Veta att du är nära / Förlåt, nu slutar jag / Vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig / Även om jag inte kommer tillbaks till dig

Säg nånting / Säg nånting


Vakna.

image470
Pappa kom förbi och bjöd mig på en raggartur, vi va och hämtade pizza och runt lite. Så köpte en pizza även jag, men åt den inte för va fortfarande mätt efter lunchen. Får spara den tills innan jag ska iväg sen istället. Ska som sagt iväg till Tobban och Emma senare sen, vid halv 7 kanske. Va i alla fall trött när jag kom hem, så la mig på sängen och lyssnade på Håkanbråkan, med texthäftet. Nu har jag legat där ett tag, vart ju såklart inte piggare av det. Ska väl ta en dusch och piffa till mig inför kvällen strax, kanske piggnar till då med lite tur.

Hoppas alla får en fin kväll, dock några jag inte önskar det.

För trött.

Matchen gick ju bra för Färjestad men kändes ändå mest som en skitmatch, vart mest irriterad kände jag. Trött vart jag med så får nog snart sparka ut lillebror så jag får gå och lägga mig. Men annars har det vart en trevlig kväll såklart. Natti natti.

Kvällen.

Ikväll är det hockey igen, Färjestad spelat hemma i Karlstad och matchen visas på Kanal 9. Så har mött upp lillebror i stan och vart och handlat lite. Nu blir det i alla fall taco och hockey, trevligt värre.

Orginalet, nästan.


Moneybrothers låt är visst en cover, detta är visserligen också en cover av Kirsty MacColl som egentligen gjort låten, men hittade bara så tråkiga videos på den, men denna är underbar. Detta är i alla fall Tracy Ullman - They Don't Know.

Så nu vet ni det.

Pengabror - Moneybrother på svenska.


En riktigt skön svensk låt med Moneybrother, Dom vet ingenting om oss.
Helt klart en ny favoritlåt, kan inte riktigt sluta lyssna på den.
Tack Lillebror som hitta den åt mig.


Moneybrother sjunger Håkan Hellströms Brännö Serenad.

Ljuset och mitt svenskapophjärta.

Skönt det är att det är lite ljusare nu och framför allt att det är ljust längre, kommer antagligen märkas ännu mer efter helgen, för har väl för mig att det är dags att ändra till sommartid va?

Kärlekslåtarna på Håkan Hellströms nya album är riktigt bra. Kärleken är ett brev skickat tusen gånger, Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din och Kär i en ängel är redan klassiker.

Ska nog mysa ner mig någonstans med hörlurarna och texthäftet till Håkans skiva så jag lär mig texterna, blir alltid bättre då.

Håller på att gör raggmunk nu. Inget som slår hemmagjort raggmunk, stekt fläsk och vispgrädde med lingonsylt i. Precis som farmor gjorde.

Önskar jag vore kär så det känns som vår i hjärtat.

Outfit.

image469
En liten outfit som jag inte fick in igår för Blogg.se fuckade lite.
Tee 2K By Gingham Jeans Cheap Monday
Skor Cheap Monday Hood Once apon a time

New shoes n tee.

image468

Det fick bli en promenad till Maxi sen förut för mitt Calirootspaket hade tagit sig dit. Har vart kalasväder idag men det är fortfarande kallt, det är dumt. Ge mig vår för fan. Både Sportif tee´n och Gola skorna satt bra faktist, men ska väl lägga båda på is ett tag, t-shirten sparar vi tills på lördag för då är det fest hos Tobban och Emma och när det är fest är det alltid trevligt att ha något nytt och fint på sig, sen får jag väl plocka fram skorna sen när våren tittar fram på riktigt och det är torrt ute.

Har vart på klubbkväll ikväll, va trevligt att träffa lite folk faktiskt, sen bjöds det på Burger King för andra gången idag, och jag körde snabbast av alla, så lite bra känns det kanske ändå.

Emanuel.

Gissa vem som har namnsdag idag då? Jag såklart. Dennis Emanuel, det är jag. Så bäst jag får en budapestbakelse idag annars kommer jag antagligen gråta mig själv till sömns inatt.

Det är vackert väder idag, så är nog dags för en liten promenad snart tror jag. Har suttit här framför mina skärmar ett par timmar nu på morgonen, eller morgonen förresten, klockan är visst redan två. Men vore hur som helst skönt att komma ut lite.

Grattiskommentar obligatoriskt.

Kväll.

image467
Nu har jag vart duktig ett bra tag, har hunnit lyssna på Håkan en massa också såklart. Även laddat och installerat min nya blåtands headset. Det är mycket mindre än vad jag trodde, super sött. Håkan skiva är guld såklart, lite rockigare än tidigare kanske. Nu blir det kvällsmat, blir egenhändigt gjord klyftpotatis, schnitzel och sen gräddsås med tomat och lök i, blir nog riktigt gott.

Mot spisen!

Lycka.

'För sent för Edelweiss' låg innanför dörren nu när jag kom hem, tillsammans med en avi från CDON och i datorn låg ett mail från caliroots att mitt paket är packat. Det piggar upp en trött själ. Jag slipper även fundera längre*

"Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav*
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra?"

Stugmys.

Frukost och några koppar kaffe framför öppen brasa, det är bra, det är nästan helt lugnt, förutom några som försöker dra ord ur en. Men man har det bra och det känns nästan som semester.

Hockeyn gick visst inte så bra igår. Men det va mysigt att vara här uppe ändå. Ska nog snart rulla hemåt igen, handla lite och sen ta tag i lite hemsidegöra igen. Så återkommer väl sen, hej.

Stughockey.

Det blev sommarstugan sen, har vart lite surt för nian har vägrat funka, men som tur är satte den igång nu lagom till hockeyn. Jag som hade lagt ner min själ i att installera en gammal radio jag hittat ute i verkstan. Men nu kan vi se matchen istället som tur är, lycka. Mycket tjat om den här jävla hockeyn i min blogg nu, men det händer visst inte så mycket annat kul. Nu blir det i alla fall att duka upp lite gott och mysa ner sig i soffan. Trevlig kväll på er.

Helger, innebonde och paket.

Ja, långhelgen fortsätter. Det känns, man slappar till helt och hållet. Men har vart duktig precis och suttit lite över en timme med datajobb, och ska nog fortsätta lite till sen efter frukost.

Har fortfarande inneboende, Jesper är kvar här, för vi har inte fått tag i någon som kan hjälpa honom öppna hans dörr, men i morgon när den riktiga veckan startar igen är det nog inga problem. Ikväll är det hockey igen som sagt, vet inte riktigt än om vi ska vara här och se den eller om vi ska åka upp till stugan och Pappa och fira lite påsk där nu så här lite i efterhand.

Dumma helgnera gör ju att mina paket inte kommer, men det blir en bra paketvecka detta, Calirootspaketet, cdon och så kommer såklart Håkan nya skiva också, blir mycket nytt i veckan, ser vi fram emot.

Streetracing-mannen.


Hehe, helt galet rolig film. Råkar ju faktiskt känna denna
Streetracing-man, vilket gör det ännu lite roligare.

Match och morgon.

Det vart en riktigt rolig match igår sen, Färjestad gick vidare till semi så vi kan se dom igen mot Linköping på måndag. Gick riktigt bra att se matchen över nätet faktiskt, blir lite grynig bild när man förstorar upp bilden på en 42 tums tv, men det funkar helt klart. 89kr för en match är väl dock lite i överkant men det va det värt igår. Va trevligt att sitta hemma och ta det lugnt också, skönt. Idag är det söndag igen och har nog inget planerat, så får nog bli väldigt lugnt idag också, känner för att se lite film tror jag.

God morgon, och ha en fortsatt trevlig dag.

Påskfest och hockey.

Vart som sagt lite påskfest nere hos Tommy igår, vart faktiskt riktigt trevlgit. Jag hann med att både vara påskhare och påskakärring.

Jesper är här idag igen, mest för att han glömde sin jacka ute igår med nyklarna i så han kan inte komma in hemma. Stackars honom, riktigt jobbigt. Men jag har precis köpt Färjestadmatchen på Canal+ web tv så den ska vi kolla på nu, blir riktigt roligt, trodde inte vi skulle kunna se den. Perfekt.


Matti som porrig påskakärring. Matti och jag. Lillebror Jesper som Evil-rabbit. Jag igen, som påskakärring, och Tobban har vart igång och sminkat lite extra.

Hungrig och fattig.

Så, nu va det beställt. Är fraktfrikt på Caliroots över påskhelgen så kunde inte riktigt stå emot. Nu ska jag springa ner till tvättstugan igen och hämta sakerna i torktummlaren, sen får det nog bli frukost för kom på att jag glömt bort en sån.



Inte konstigt att jag är fattig kom jag på förresten, för cdon lockade mig med att köpa Fightclub för 19kr fraktfritt så det va lite svårt att stå emot även det, sen behövde jag en ny Känn ingen sorg för mig Göteborg, för min är så sjukt repik. Kan inte ha alla Håkan skivor i samlingen och en som är trasig. Så råkade jag visst hitta en blåtands handsfree från samsung billigt med, inte för jag någonsin har tänkt att 'en sån skulle jag vilja ha', utan mest för jag trodde inte man kunde hitta något så billigt från Samsung och tänkte att det va bäst att passa på. För tycker det är svintokgit att gå omkring med en såndär i örat, men hemma kanske det kan funka. Dessutom vart det inte dyrt, har nog mer pant inpressat i skåpen i köket. Så är väl kanske inte anledning till att jag vart lite fattig för tillfället.


Tvättstugeskräck.

Det är så skönt att min tvättstugeskräck är över, nu törs jag tvätta i min tvättstuga, trots att den ligger i ett annat hus och man får springa över gården med allt, men det går smidigt ändå. Skönt att slippa anordna en date med far eller bror varje gång man vill tvätta.

Så nu har jag två timmar tillgodo, så då kan jag sätta mig med lite datajobb.
Duktig Dennis.

Kvinnan med mustaschen.

Igår när jag skulle handla fikabröd och lunch hände något, jag skulle betala med en femtiolapp och såg precis i ögonblicket jag räckte över pengen att någon har ritat en mustasch på kvinnan på femtiolappen, det ledde till ett sånt där pinsamt skratta-fast-man-inte-får-ögonblick, för att handla måste man ta med största allvar, man kan inte stå där och fnissa heller.

Påskharar och maskar.

Lillebror kom ikväll igen för att se på hockey, men kanalnio hade ju supit sönder sin tablå så så vart det inte alls, vi fick lyssna på P4 istället för den visades så klart inte. Bra gick det ett tag, men slutade i kata-strof. Men det betyder att det blir en match till på lördag, så det kanske blir trevligt, om de nu tänkter visa den vilket jag tvivlar på. I alla fall fick vi en massa tid över till en massa wii-bowling istället, vilket också är mycket trevligt. Med melodifestivalskivan som soundtrack såklart. Fick även chansen att testa nya Worms spelet till wii, tror jag hittat en ny-gammal kärlek där, trevligt.

Kvällen är fortfarande ung och vi kör nog ett par serier till här, sen har vi ju påskhelgen att se fram emot, tror vi ska köra maskerad i morgon kväll, får se om jag blir påskgubbe eller påskhare, söt lär jag vara vilket som.

Glad påsk och god natt.

Fyrkantiga ögon.

Idag är det onsdag igen och det borde egentligen vara dags för klubbkväll för mig. Men får ta och hoppa över det idag känner jag, ska se till att få lite hemsidejobb gjort, behöver nog komma ifatt lite verkar det som. Och så har jag tydligen räkningar som måste betalas också, typiskt, kommer nya varje jävla månad. Så blir ett par timmar framför mina skärmar här istället med andra ord. Men sen ska jag unna mig att äta kvällsmat och sova lite, kanske kan klämma in en film med, det vore trevligt.

Shoppingsugen.

Nu suger det såklart i shoppingtarmen igen. Är riktigt sugen på den här Sportif t-shirten med omgjort Misfitstryck, lite glittrigt och lyxigt, och sen de här snygga färgglada tygskorna från Gola. Känns som det skulle göra sig riktigt bra i vår.


Natti.

Det va en bra match, sen vann jag i alfapet två gånger och nu är det läggdags.


En fallande Ljungberg och en galen kommentator.


Påtal om sport så visade lillebror Jesper mig den här förut, den är så sjukt rolig.
Speciellt när Ljungberg ramlar och kommentatorn är ju helt galen.
"Lugna ner dig lite.."

Hockeykväll.

Idag är det visst dags för hockey igen, såg LHC matchen igår, det gick riktigt hyffsat för dom kan man säga, ikväll är det Färjestad som visas så Jesper är här och ska titta med mig. Blir pizza, ölkorv, chips och 2.8or till matchen, verkligen inte helt fel.

På återseende.

Outfit.

image455
Tee 2K By Gingham Kofta Bläck Jeans Cheap Monday
Jacka Lyle and Scott Skor Gravis Väska Cheap Monday

Väder och sånt.

God morgon. Vilket sjukt jävla väder vi har. Igår va det värsta snöstormen och idag skiner solen igen, föredrar utan tvekan det sistnämnda.

Ne, nu är det dags att ta tag i den här dagen. Ta hand om er.

Slappis.

Det va trevligt igår och idag mår man som man förtjänar. Charlotte vann, inte helt otippat kanske. Ska fortsätta med min dag på soffan nu, orkar inte med så mycket annat. Ta hand om er.

En låt till.


Här kommer en låt med med kvällens tema, schlager såklart.
Linda Bengtzing med Hur svårt kan det va.
Är väl en av favoriterna, rätt töntig låt dock, men helt okej.

Dags att göra sig fin.

image454
Så fick plocka fram min gamla fina Husqvarna så jag kunde sy in en klänning åt Sarah så även hon kan vara lite fin. Har precis duschat och fixat nu i alla fall, så dags att välja ut lite kläder för kvällen och börja förfesta lite. För är planerat att vi ska knalla ner till Tobban och Emma vid sju, sen blir det såkart festival och en massa fest där nere. Ska bli riktigt kul, ska försöka ta det aningen lugnare än förra lördagen dock.

Håkans nya video.


Videon till Håkan Hellströms - En Lång Lång Tid.

Bloggkändisar.

image453
Sitter och tittar igenom lite
bilder och videor från Veckorevyns bloggmingel som ägde rum i veckan, kul att både min John och min kusin Ida va där.

Några träd och ett gäng japaner.

2K By Gingham´s webshop är äntligen uppe igen.  Min förra beatällning vart avbeställt bara för de fick för sig att stänga ner ett tag av någon konstig anledning. Så det är nog dags att beställa en grab bag igen, då får man 3 eller 10 st slumpmässigt valda t-shirtar, och de flesta är faktiskt riktigt snygga. Har några favoriter, skulle vilja ha en tee med träd på, eller kanske ett gäng japaner?


Planerar.

Gav mig ut på pomenad när solen tittade fram förut, men det försvann visst lika fort igen. Men det vart en promenad till systemet och östenssons i alla fall, så det va såklart bra.

Är trött som en liten gnu känner jag, får nog göra filmkväll av denna fredagskväll så man får ta det lite lugnt. Har Jumper, I Am Legend och The Golden Compass att se på, så kan bli en riktig filmkväll detta.

Handlade så jag kan laga potatisgratäng och grillspett med kyckling och lite gott på, så det ska jag styra upp sen framåt kvällen. Måste planera lite inför morgonkväll med, är väl meningen att det ska bli lite schlager-middag och så igen. Är ju final och allt så man vore ju dum annars.

Tror jag ska rota fram något wiispel nu och sätta mig och spela ett tag innan det får bli film. Ha en vacker fredagskväll nu.

Nya leksaker och lite flytt.

image448
Idag åkte jag in till Borensberg igen för att hjälpa Peter tömma släpet eftersom de håller på att flyttar en massa grejer. Fick skjuts av Rickard både in och hem, så det gick riktigt smidigt. Det gick bra och fort att tömma släpet så vi hann med en lunch på Gästis innan det va dags att öppna, det hade kommit lite nytt till butiken, den här radiostyrdra 1:18 bilden med borstlösmotor i, skapligt fort går den där lilla saken. Ricktigt kul så en sån va tvungen att följa med mig hem såklart. Blir visst sjätte radiostyrda bilen jag har, som är i funktion, har nog 4-5 st till som är nerplockade någonstans, så kan det gå.

Alfapet och hockey.

Det är lissfarligt (livsfarligt med dennisuttal) att ge sig ut på shoppingrunda runt maxi, det blir alltid Burger King och så hittar man alltid en massa man inte hade tänkt sig. Köpte ett Alfapet, men det va bra och billigt för har tjatat om att köpa ett i evigheter.

Nu ikväll är lillebror Jesper här, vi tittar på Färjestad-matchen, och det går ju riktigt bra för dom som tur är. Lite chips och 2.8or sitter ju inte fel det heller. Ne, nu sätter nog matchen igång snart igen.

Hundar, katter och tvättstugor.

image447
Hur kan man inte ha Scooby Doo som idol, han är så jävla helskön.

Scooby fick mig att tänka på att jag skulle vilja ha en Jack russel valp, vet inte om han skulle få heta Scooby dock, tror den skulle få heta Ruff som i Dennis och Ruff, eller Milo om det va en flicka, som i Tintins Milo, stavas säkert egentligen på något annat konstigt sätt men ändå.

Idag har jag tvättstuga, tills 2 bara, smart att välja förmiddags tid idiot. Men men, får knalla ner dit snart, hinner med två maskiner och det är nog allt som behövs ändå. Sen ska jag pallra mig iväg till Maxi för att hämta ut ett paket med nördsaker som Peter och jag beställt.

Roligare än så blir det nog inte idag, eller kanske om mams skulle komma upp på en fika förresten, för då skulle hon ta med sig en kattbebis, för hon tycker att Missy behöver sällskap, men hon brukar ha lite svårt för andra katter, men kan vara värt ett försök.

Annat skit.

Har vart en kort sväng i Borensberg idag bara, hjälpte Peter tömma bilen för de flyttar ner en hel del grejer från Stockholm. Nu ska jag se till att äta något gott och sen vila upp mig inför klubbkvällen, så jag orkar åka iväg och leka och umgås lite. För av någon helt onödig anledning säkert, så kunde jag inte sova alls i natt heller. Orkade inte ligga kvar i sängen så gick upp och tittade på tv istället, gick inte och la mig i sängen igen förens efter fyra, hade förhoppningar på att somna i soffan, men så vart det visst inte.

Outfit.

image446
Tee Stüssy Jeans Cheap Monday Kofta Cheap Monday (tradera fynd)
Vet att jag inte får kombinera svart och brunt för John, men gör det ändå.

Aningen kvinnligare.

Så, det va trevligt. Men hade glömt hur irriterad Matti blir när det inte går bra för Djurgården, och de va ju rätt usla ikväll. Vi fick ost och kex ikväll med, smarrigt värre. Men fortfarande hungrig så får bli nattmacka och lite köttsoppa nu, till inspelningen Gossipgirl nu innan läggdags. Natti.

Manligt.

Roligare än de där förstaklassbilderna vart det visst inte, men ändå. Nu ska jag vara social mot Matti och Erik som är här för att se på Hockeyn med mig. Så det blir varsin 2.8 och lite grillchips nu, känns lagom manligt sådär.

Håkan Steen på Aftonbladet
har tjuvlyssnat på Håkans nya skiva och gett den fyra plus. Känner att jag längtar tills skivan trillar ner i brevinkastet nu.

Borta.

Utan minnen är foton bra.



Matti och jag spelar Yatzy. Självlysande drinkpinnar.
Min snyggingfinne. 9 öl och en vinare försent.
Min snyggingkatt. Matti ger tummen upp för ostvalen. Missy med papsen.

Firefox AK Feat. Tiger Lou - Winter Rose.


Tänkte att ni kan njuta av den här sålänge, Firefox AK Feat. Tiger Lou - Winter Rose.
Älskar refrängen och delar av videon.

Dumt.

Damn va trött jag är, har visst inte sovit alls i natt, det va ju ett dumt påhitt tycker jag. Ska bli skönt med några lugna dagar den här veckan känner jag, har vart rätt mycket nu ett tag känns det som, även fast det kanske inte vart mer än vanligt.

Hatar när jag är trött och nere, borde finnas bättre sätt att tillbringa dagarna.

Ne, nu orkar jag inte med det här längre, lovar att hitta på något mer underhållande till bloggen tills senare. Ha det fint.

Kvällen.

God afton bloggen. Tröttheten hann i fatt mig och nu är jag jättetrött, så ska mysa ner mig i soffan med nya Residence och se lite på tv. Ser på Kockduellen nu, sen är det ju komedikväll på sexan som alltid är lika trevligt. Som sagt soffan och filten väntar så det här har jag inte tid med.

Måndag.

Oj, den helgen va förbi fort. Lördagen vart i alla fall en hyffsat trevlig tillställning. Musiktävlingen skrällade som vanligt, tokigt. Den som lever kanske får se lite bilder från kvällen, men just nu sitter jag på bussen och bloggar från mobilen. Söndagen sov, kräktes och tittade jag på tv mest, så det vart ingen dag med storslagna minnen direkt.

Idag är jag betydligt piggare som tur är, för ska in till min butik nu.

So long suckers.

I´m on fire.

Nu är jag laddad, har vart och handlat snacks till kvällen för 240kr, det blir ost, kex och vindruvor. Vin vart det inget, för vi hann inte med systemet och Sarah vågar inte ringa sin farmor och fråga om hon har något. Men har öl så det blir minst lika bra. Jag, Sarah, Matti och Sarahs lillasyster Majah är här, sen kommer någon My Matti raggat upp, kan nog bli trevligt med tanke på att det är schlagerkväll, så bäst man plockar fram en scarf så man är lite gay ikväll.

Ne nu ska jag äta vårullar för har visst glömt att äta idag, sen blir det öl och yatzy med min lilla finne. Ha en supperniiiice kväll alla ni.

Förkväll.

Nu har jag precis vart på maxi och hämtat ut ännu ett tradera fynd, en Cheap Monday kofta för 200kr, jag borde få någon % av de där 564 miljonerna som har så mycket CM. Passade på att handla lite tacogrejer med, för det får det bli ikväll, ska sätta igång och laga nu, är sugen som tusan.  Annars blir det nog tvärlugnt hela kvällen, får se till att festa till det lite i morgon i stället.

Ha en fin kväll nu alla två som orkar läsa mitt skit.

Biffy Clyro - Machines.


Ni som har ZTV lär inte ha missat Biffy Clyro med låten Machines.
Faktum är att hela deras nya skiva Puzzle är bra.

Outfit.

image435
Tee 2K By Gingham Jeans Cheap Monday
Skor CM Jacka Lyle&Scott Klocka Tritoni, same same.

Börjar se ett mönster, undra om jag har för många
Cheap Monday jeans och 2K t-shirtar för mitt eget bästa?

Favoriter.

image434
Fat/skål Berså design Stig Lindberg Glasvasar Ikea nutid Sideboard Teak 50/60-tal

Ja, tack för helvete.

image433
Någon som har lust att köpa det här fina lilla fatet åt mig?
Design Tapio Wirkkala, 1950-tal. ca. pris 25 000 kr.

Med solen i ögonen.

Med en ny Håkan Hellström låt i öronen
och solen i ögonen så blir man aningen lyckligare
.

Tror det är det dags att mysa ner sig i soffan och läsa nya Elle intriör, sen ikväll är det Antikrundan och Criminal mindes som gäller såklart. Ha en fin kväll, hej.

Tradera fynd.

image431
Cheap Monday tee som jag fyndade på Tradera för 43kr.

H&M har köpt Cheap Monday.

Som ni säkert redan har hört så har Hennes & Mauritz köpt Fabric Scandinavi som driver butikskedjorna Weekday och Monki och egna varumärket Cheap Monday. Prislappen på 564 miljoner kronor lär ju inte svida för de som drog igång företaget.

Men Cheap monday kommer rulla på som vanligt med samma anställda, fast med H&M i ryggen, så det kan nog inte skada. Hade vart tråkigt om de hade gjort om det helt och börja sälja det i H&M-butiker som vilket junk som helst. Men vi behöver nog inte oroa oss.

Outfit.

image430
Tee 2K by Gingham Jeans Cheap Monday

För sent för Edelweiss.

Kom precis på att det inte är så långt kvar tills Håkans nya album ska komma, 26 Mars kommer det, 'För sent för Edelweiss' är namnet på skivan. Det kommer en ny singel innan dess, den 12de släpps singeln 'För en lång lång tid', den finns redan nu att lyssna på på Håkans myspace.

Nu är skivan bokad, så nu är det bara vänta.

Transformers.

image429
Såg nyss filmen Transformers, tyckte mest den va töntig i början men sen kunde jag visst inte hjälpa att jag började gilla den. Vad kan vara större än kärleken mellan man och maskin? Nu är det läggdags, natti.

Sömnig.

Hoppsan va trött jag är, har först vart i butiken sen på klubben nu ikväll, så en lång dag, ska bort och hämta pizza nu, sen blir det att bosätta sig i soffan. Vet inte vad det är med mig, är pigg som en lärka fram till två-tre sen går det bara utför.


Tvättstugepremiär.

Har bott här i samma lägenhet i fyra år men har aldrig tvättat i min tvättstuga, den ligger i ett annat hus mitt över gården och det springer ju alltid massa skummisar här, så har inte velat uttsätta min kläder för det. Har alltid vart så bra att åka till far och tvätta istället, då får man lite kaffe och umgås, men nu har han flyttat så det funkar inte längre, och det va verkligen kris. Så kollade om det fanns någon tid för mig idag, och det fanns det, så stressade iväg och köpte tvättmedel, sen ner för att sätta på två maskiner, ska ner och hämta det snart nu, får hänga det här hemma i lägenheten för där nere får kläderna inte stanna längre än nödvändigt. Satt en arg lapp där nere att någon stulit någons svarta byxor, så bäst jag passar mig.

Så, nu är det hämtat och klart. Gick ju ganska så smärtfritt faktiskt, inte en ända strumpa har försvunnit, tror jag inte i alla fall.

Har precis ätit. Jag panerade rödspätta och gjorde citron&dillsås och potatis, hade lovat sjuklingen det. Det vart faktiskt kalasgott, inte så förtjust i fisk annars.

Nu blir det tv-soffa-filt, hej.

Outfit.

image428
Jacka Lyle&Scott Tee 2K By Gingham Jeans Cheap Monday
Skor Cheap Monday Hörlurar WESC Klocka Tritoni

Sömnlösa nätter.

Sarah sov hos mig inatt, eller det vart inte så mycket sömn alls, inte av den anledningen som den med vild fantasi kanske tänker. Hon har visst åkte på lite urinvägsinfektion, och i natt hittade visst någon liten bakterie upp till njuren och hon hade jätte ont. Hon låg och grät från klockan två på natten, sen klockan fem beslutade hon sig att hon ville till akuten, så det fick bli en promenad ner dit, hon fick bara lite tabletter och en tid sen lite senare på morgonen. Kan inte hjälpa att tycka lite synn om flickan såklart. Den sömnlösa natten har resulterat i en riktigt tröttdag.

M.I.A - Paper Planes


M.I.A - Paper Planes, en låt jag gillar.

Ny jacka och lite lek.

image427
Så nu är jag hemma från min lilla shoppingrunda, eller det vart visst en rätt så stor, för först stan, sen ut till Bråstorp för att gå i alla affärer där, och sen lite burger king såklart. Sarah har vart med, vilket kanske syns då jag va tvungen att välja rosa strumpor om jag skulle få köpa några nya. Sen vart det Lyle&scott jackan, den är fin. Vart även en bok på bokrean på bokia, Nostaligiboken, där kan man läsa om Transformers, smurfar, lego, nintendo 8-bit och massa annat roligt. Den va fin så den kan få pryda min tavelhylla här över skrivbordet, för annars läser jag inte så mycket böcker, men titta på dom kan jag såklart.

Lagade, sänkte och pimpade min Mini-z Overland med lite racing fälgar i morse när jag inte hade något bättre för mig, så den fick vara med på en liten bild den också.

Upp, upp och iväg.

Ännu en slappisdag här i det klarinska hushållet, men ska ta mig i kragen nu och göra mig lite fin och knalla ner till stan och leta reda på någon het vårjacka, har ju ögonen på en från lyle&scott, får se om det blir den. Har fått 400kr i bonuscheckar på MQ så vore ganska passande att hitta en jacka där, har visst fått silverkort på MQ, visste inte själv att jag handlat så mycket, duktigt.

Sunday, bloody sunday.

Eller förresten, det är rätt skönt med söndag idag. Behöver en riktgit slappisdag känner jag. En kopp kaffe och lite wasa-lopp är inte så tokigt trots allt.

Igårkväll va jag på flygning/körning i Borensberg, vi hade hyrt en stor gympasal och bjudit in lite folk. Båda helikoptrarna jag skulle flyga ville inte alls, så det vart ingen flygning för min del, men som tur va hade jag med mig min HPI-drifter så jag kunde drifta omkring där under planen, så det va kul som tusan ändå. Trevligt folk är det också såklart.

Ne, nu ska jag nog ta tag i lite städning och plocka ihop tvätten, för det är banne mig dags för att tvätta känner jag. Ha det fint.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen