Nostalgi.


Nostalgi som sagt, vet ni hur hårt jag diggade The Boppers när jag va liten?

Jag vill slippa vara smart ikväll.

Fortfarande seg och tråkig. Men Lillebror och Krisse ska gå ut ikväll och de ville gärna komma upp och spela lite wii och leka innan de ska ut.  Så nu har de kommit och vi har precis ätit pizza, får se om jag orkar med någon liten öl ikväll jag med. Men kan vara trevligt att ha några att spela med om inte annat.


Ett mycket givande samtal.

Liten Pojke Hej Dennis, har du kammat håret? 
Dennis  Hej, ne det vet jag inte? Ser det ut som det?
Liten Pojke Ja. Varför har du likadana skor och klocka för?
Dennis Färgen menar du? Det vet jag inte. För att det är snyggt tror jag. Tycker inte du?
Liten pojke Jo.

Råkade se på en dams shoppinglista att det stod DOLMAR med stor text. Antar att hon va lite sugen på kåldolmar. Det vart ett sånt där pinsamt tillfälle när det är svårt att hålla sig för sktatt.

Helvetesjävlaskit.

Va roligt det hade vart att få bli ordentligt frisk snart nån gång. Usch, tror jag börjar få bihålsinflamation eller något. Värker i hela vänstra sidan av mitt ansikte. Tinning, öga, tänder, svin jobbigt. Har inte kunnat sova sen 4 i morse, så ingen idé att försöka längre känns det som. Ska nog krypa ner i soffan nu istället och se på Gameplay och How i met your mother. Hoppas ni får en bra dag, hoppas i alla fall att min blir bättre än så här.

Beach 2008.

image523
Rickard tjatade med mig till El Giganto i morse, så det råkade visst bli så att jag köpte ett Wii Fit när jag va där. Han skulle köpa GTA 4 till PS3 men det va slut, så fick bli en sväng till OnOff också. Jag bestämde mig redan för att köpa ett Wii Fit när jag först såg det visas i Japan på någon spelmässa, men intresset hann väl svalna lite, men bäst att stå för sitt ord. Så nu kan jag ju bli fit till beach 2008, vilket kanske innebär att sitta på en gräsmatta att dricka öl ungifär. Men köpte det såklart mest för att jag tror att det är kul, inte för att jag tror att jag någonsin kommer bli fit.

Läste förresten en bra recension, för den som är intresserad.

BBQ.

image522
Mitt sug efter grillkött har inte riktigt blivit tillfredställt, så idag va det dags.
Klyftpotatis, tsatziki, grillade grönsaker (rödlök, paprika, tomat) och kryddkarré.
Som jag äter så är det nog dags för Wii Fit snart.

Wii Fit.

image521
Sitter och funderar på om det här med Wii Fit kan vara något. Många av mini-spelen ser riktigt kul ut, men det där med yogan ser rätt tråkigt ut, dessutom kostar det 1000kr, så känns inte så billigt. Men blir ändå rätt sugen. Tål att tänkas på.


Wii Fit Trailer med ironisk kommentator, lite rolig.


En lite mer seriös reklam för den som bryr sig.

Soliga dagar.

Det blev en trevlig tillställning sen i lördags. Matti kom upp hit till mig och vi öppnade upp och satte oss i fönstret. tog en öl och solade lite. Lite senare sen knallade vi iväg till en gård och mötte upp lite vänner så vi satt där på gräsmattan och drack lite öl och gottade oss, sen vart det en snabbfest hemma hos mig innan vi begav oss ner till stan och Tommy igen, varje festnatt avslutas visst där nu förtiden. Men det vart trevligt som vanligt.

Kanske dags att planera vad man ska göra Valborg, men tror faktiskt jag ska ta det hyffsat lugnt. Åka upp till far och umgås, grilla och sola lite, tror det ska vara fint väder så vore nog nice att vara där uppe lite. Men det är sånt som märks hur det blir..


Outfit och en katt.

image520
Tee Droppfärgad Velour Jeans Omsydda Cheap Monday
Katt En jätte kelig Missy som vill gå ut i vårsolen

Se där, det vart visst soligt och fint igen nu, man borde kanske ge sig ut, men vet inte vad jag ska hitta på. Men snart kommer Matti upp hit till mig, vi kan nog allt komma på något. Ha en fin dag i solen!

En bättre dag.

image519
Vilken härlig dag, inget planerat och så mår jag bättre i näsan idag. Så kan göra precis vad jag vill, tråkigt att det inte är lika solgit och fint som det har vart innan. Men jag fick för mig att spela Super Mario Galaxy, så det har jag gjort de två senaste timmarna, det är sjukt bra det spelet, dumt att jag inte har spelat mer tidigare egentligen.

Så får se vad som händer idag, förhoppningsvis orkar man hitta på något trevligt ikväll sen, får se vad det kan vara. Ne, nu är jag lite hungrig känner jag, sen måste jag betala pappas och lillebrors räkningar för det klarar dom visst inte av själva.

Outfit, snor och sånt.

image518
2K tee och CM jeans som vanligt. En av de nya 2K t-shirterna dock.

Ja, snoret fortsätter rinna och jag är alldeles hängig. Tråkigt är det. Tydligen är jag skakis också för kan visst inte ta en bild som inte är suddig, men så kan det gå. Måste ge mig iväg en sväng idag för ska till Psykhuset på samtal, som tur är har jag inte så långt dit. Så ska ge mig iväg på promenad snart, ha en fin dag!

Man får göra lite nytta när man inte kan göra något annat.

Har visst lyckats vara ganska duktig idag ändå, har gjort lite hemsida, diskat, dammsugit och städat här hemma fast jag inte alls har orkat egentligen. För någon måste ju göra det och verkar inte vara så lätt att få någon annan att hjälpa till. Samlade även krafter till att laga min Yada och gå ut och provköra den några minuter här utanför. Sen har jag tagit guld i alla grandprix och svårhetsgrader på Mario Kart Wii, förutom sista, lyckas inte få bättre än silver där, så vet inte vad som händer när man fått alla guld, ska försöka lyckas med det innan dagen är slut i alla fall. Men först ska jag titta lite på simpsons och ta en liten tupplur på soffan tror jag. Det är riktigt skit att ha hela hjärnan full av snor och feber, inget roligt alls.

Damn cold.

Jaha, nu har man gått och dragit på sig värsta förkylningen också. Det va väl högst onödigt tycker jag. Jag som nyss va sjuk, jag vill inte bli sjuk igen, jag vill kunna vara ute och leka med de andra barnen fattar ni väl. Så antar att det är bäst att stanna inne och kurera sig idag, tråkigt.

Outfit, lite mat och lite nytt.

image517
Som vanligt, 2K By Gingham Tee och Cheap Monday Jeans.
Det är så jag trivs bäst.


Idag efter mitt besök i metropolen Borensberg fick det bli raka vägen till Ica Maxi och hämta utt mitt paket från Streetoutlet, för mina fina t-shirtar hade kommit dit idag. Vart en skön promenad hem efter det, med en lakrispuck, inte helt fel. Va sugen på grillat men fick bli en tacorulle istället, så ska snart öppna mig en kall folköl och stopp i mig den där tacorullen. Sen är det nog dags för lite Mario Kart Wii, börjar få abstinens, va flera dagar sen nu. Men först av allt måste jag ta en titt på mina nya t-shirtar för det har jag inte hunnit med än, önska mig lycka till.


Vackert väder.

"Visst är det vackert väder ovanför molnen men regn där vi står"

Idag har det vart en riktigt nice dag, vädret om inte annat. Vaknade tidigt och fixade tvätt-tid, så medans jag tvättade så tillbringade jag tiden på en filt ute på gräsmattan, med Sarah och Missy. Försökte få igång min Yada, men det gick inte så jävla bra.

Sen tjatade Tobban ner mig till stan för han ville ha smakråd när han skulle kolla på nya jeans och solglasögon. Man behövde inte någon jacka idag i alla fall, gick i t-shirt ner till stan, riktigt nice. Det va riktigt trevligt att träffa Tobban ett tag, vi knallade ner sjöbris och satte oss och tog varsin Calsberg Hof och en baguette, riktigt smarrigt och somrigt. Sen va jag med upp en snabbis till honom innan Tomas kom och hämtade mig där och vi åkte till bilprovningen och driftade igen, va roligt, men inte alls lika kul som sist för allt gick bara sönder för mig, så vart mest irriterad tror jag.

Ne, nu ska jag äta potatisbullar och sen mysa ner mig i soffan.


Inget som vanligt.

Oj, nu har jag visst försummat min blogg i helgen igen, stackars er. Men det är väl bara för att det inte hänt så mycket spännande. Lillebror Jesper kom upp hit i lördags och vi spelade lite tv-spel och det blev några öl. Kvällen avslutades sen framåt småtimmarna nere hos Tommy i stan. Det va en trevligt kväll, trevligast va det väl som vanligt i början när man sitter hemma och tar det lugnt.

Annars händer det väl inte så mycket som sagt. Lagar mat nu, det får bli samma grilltallrik med falukorv som för några dagar sen, för det vart så lyckat. Sen blir det väl bara lite tv och slött som vanligt.

Ni som har tråkigt kan ju ta en titt på den här filmen, vart tipsad av Tobban, som bekant gillar jag både Super Mario och radiostyrt. Galna kineser, vilket jävla jobb..

Ha en trevlig kväll ni också.

I Hjärta Tee´s.

Det är livsfarligt att hitta något man vill ha på rea! Zoovillage och Streetoutlet rear ut 2K By Gingham t-shirtar nu, 349kr, ord. pris 500kr. Sen hade de även den här fina Velour t-shirten jag har haft ögonen på ett tag, så det blir bra.

För mycket t-shirtar kan man ju inte dö av.



Outfit.

image507
Tee 2K By Gingham Kofta Cheap Monday Jeans Cheap Monday
Hörlurar WESC Skor 140krs-tygskor från Ica Maxi

Mästerkocken.

image506
Hell yeah! Det är så man förvandlar en gammal falukorv, lite potatis
och grönsaker till en helt underbar grilltallrik.

Vuxena män leker.

Oj, förlåt. Nu hade jag visst inget intressant att berätta i alla fall. Mer än att jag har vart iväg med Rickard och Tomas och "lekit". Det va riktigt roligt i alla fall, länge sen vi tre träffades på samma gång också så bara det va trevligt, sen va det riktigt kul att drifta idag. Vi va vid bilprovningen, så där fanns det gott om asfalt.


1. Rickard skäms och gömmer sig i sin bil 2. Tomas 3 - 4. Mitt skit.

Ne, nu ska jag laga mat. Ska grilla grönsaker och falukorv (för hade inget mer upphettsande kött), sen blir det klyftpotatis och tsatziki.

Trevlig kväll på er.

Egentligen inget.

Nu har jag vart duktig och suttit lite över två timmar med hemsidejobb, blir helt uppstressad i hjäran, när man försöker hinna med så mycket, så snabbt som möjligt. Så nu är det dags för frukost känner jag, annars vet jag inte riktigt vad som händer idag. Jag, Rickard och Tomas kanske ska åka någonstans och drifta ikväll, får se hur det blir med det, men laddar lite batterier och så i alla fall. Återkommer senare, förhoppningsvis med något mer intressant. Take care.

Driftirng och fett.

Det va riktigt roligt på klubben idag, va ute och drifta på parkeringen, och det va riktigt underhållande. Sen vart man bjuden på Burger King för andra gången idag, känner mig jätte nyttig. Så bäst att fortsätta att vara hälsosam, så ska nog ta mig en öl nu och sätta mig och titta på sista perioden av hockeyn. Over and out.

Lekfarbror.

image501
Idag är det onsdag och det är dags för klubbkväll. Mini-z säsongen känns väl rätt slut, så det är dags att plocka fram de lite större leksakerna. Så plockade fram min fina HPI-bil och putsade upp min Toyota kaross, slängde på backspeglar, utblås och driftingdäck när jag ändå va igång, visst vart det sött? Så snart är det dags att åka iväg och leka lite med grabbarna, om det nu är några som dyker upp ikväll.

Shopping och lite sånt.

image500
Avbeställde min wiiratt från Megastore för det tog ju sån jävla tid, och den hade inte blivit skickad idag heller, så tog en promenad bort till Bråstorp och tänkte att jag skulle inhandla en, och så gjorde jag. 149kr på Onoff så det vart billigare än vad Megastore skulle ha eftersom jag fick betala dubbel frakt när de skulle skicka två paket.

Men som vanligt hittar man en massa annat när man ger sig iväg. A Touch Of Tarantino DVD-boxen för bara 99kr på Maxi är ett kap, samlar på Tarantino filmer så har väl redan 4 st av de 10 som är i boxen, men ändå. hittade även ett par vita tygskor på Maxi som ser ut precis som mina Gola, så fick bli ett par sånna med, annars brukar jag vara lite för kräsen för att köpa skor och annat på sånna ställen.

När jag kom hem så hade jag även fått en liten present från Elle Intreör, en Clarins handkräm, det va bra för jag är så förbannat torr om händerna, och klart man måste ha en Clarinskräm när man har ett så ståtligt efternamn som Klarin. Sen vart det lite nya färska kryddor till mina fina Sagaform örtkrukor, och självklart måste man förbi Burger King och göra av med massa pengar när man är på Bråstorp-promenad.

Cloverfield och en kråka.

image499
Såg nyss filmen Cloverfield, se den, den är bra.
Idag har jag ätit Österikisk choklad och träffat en kråka som flugit vilse.

Outfit, NEW! Black on black tee.

image498
Tee Dennis Klarin Design (Ny design! svart på svart!) Kofta Cheap Monday
Jeans Cheap Monday Skor Gola Klocka Tritoni

Dagen.

Duktig jag är då, har suttit och gjort lite hemsidejobb nu i två timmar. Ska hoppa in i duschen nu och sen ta mig lite frukost, hinner nog med lite mer datajobb sen innan jag ska ner till tvättstugan vid två. Så långt har jag planerat idag, annars vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog mest ta det väldigt lugnt tror jag. Ha en fin dag.

Lördagen.

Lördagskvällen vart extremt trevlig faktiskt! Tobban, Emma, Fredrik och Sarah kom hit, vi spelade Mario Kart Wii, kalasade och hade riktigt trevligt. Får vi ta och göra om snart tycker jag. Avslutade med två stycken Så ska det låta avsnitt innan vi framåt småtimmarna knallade ner till stan för att gå på fest hos Tommy, va roligt även där nere, ett helt gäng små svartrockare va där av någon konstig anledning, men vi dansade och hade trevligt. Avslutade kvällen med en Med Eller Utan-baguette som vi gick upp till Tobban och Emma för att avnjuta. En lyckad kväll helt enkelt, som jag gärna vill ha mer av snart.


Lördagsplanering.

Usch, vilket tråkigt väder. Snöblandat regn och massa rusk. Vi som va sugna på att ta en lunch och första ölen utomhus idag, men så vart det verkligen inte. Matti och jag brukar fira in våren såhär års längs väggen nere på sjöbris, det vart den 14de april förra året minns jag, då va det superväder. Idag eller natten tills i morgon är årsdagen till något jag inte vill minnas. Matti, Tobban och Fredrik, kanske Lillebror ska nog titta upp ikväll, vi ska spela och kalasa lite och ha det trevligt.

Storslagen helgstart.

Nu har jag lekt Mario Kart i flera timmar, det är kul att spela över nätet faktiskt. Men nu är jag väldigt trött, så det är nog nästan läggdags, åtminstone sängen och lite tv.

Natti och trevlig helg.

Stuff n dammtuss.

image489
Paketet hade visst redan kommit idag så fick bli en promenad till Maxi nu på kvällskvisten. Fick bli en glass på hemvägen också, en lakrispuck, första glassen för i år, smakade riktigt bra även fast det va aprilkväll och lite blåsigt. Fick dosan och minneskortet i alla fall, ratten hade de fått för sig att det skulle vara beställningsvara så att det skulle ta några extra dagar att få den och att jag skulle vara tvungen att betala dubbel frakt såklart, idioter. Ingår visst en sån där sexig kontroll jacka när man handlar wiimote nu för tiden, den är inte värst snygg men faktiskt riktigt skön att hålla i, så den får nog sitta på, för håller ju dosan ren och fin i alla fall.

Sen måste såklart världens sötaste dammtuss gosa sönder pappas skor när han kommer hem.

Prylshopping.

image488 

Wiiwheel 119kr Wiimote 399kr MicroSD 4GB 189kr


Vill ha wiiratten till Mario Kart såklart, kostade 299kr på El-Giganten här istan, så 119kr för samma ratt på nätet, kunde jag inte riktigt stå emot. Wiimoten va med betydligt billigare, och minnet likaså, behöver ett större till mobilen. Så det va bara att beställa när det va så billigt.


Outfit.

image487
Tee 10 Deep Kofta J.Lindeberg Jeans Cheap Monday
Bälte Norrlands Guld Skor Gola Klocka Tritoni

Annars.

Vissa har det bra, jag fick mitt Mario Kart Wii redan igår, det är nog lika bra som jag hade tänkt mig. Många klassiska banor och mycket nytt, riktigt roligt är det, satt i alla fall två timmar och spelade igår, låste upp alla banor på första svårighetsgraden. Kan tänka mig att det blir riktigt nice att spela över nätet sen med, men antar att inte det funkar här i Europa förens den 11de då spelet släpps.

Är onsdag idag, skulle egentligen innebära klubbkväll, men verkar inte som om så många är intresserade av att åka dit längre, så tror fakitkst jag stannar hemma istället. Är ju trots allt hockey ikväll, och jag har ju Mario Kart står och väntar här på mig, så känns nog mer lockande. Sarah och Ewe är här nu också, och de har vart snälla och köpt en öl åt mig, så ska ta min Carlsberg Export och umgås och titta på hockey strax, trevligt.

Eurovison 2008.

image486
Tänkte bara tala om att det går att lyssna på alla bidragen till Eurovison Song Contest 2008 på SVT´s mediaspelare SVT Play. Blir såklart ett storslaget schlagerparty sen när det drar igång, men har inte riktigt koll på när det är.
Min favorit är nog i alla fall Frankrikes bidrag, riktigt klockrent måste jag säga. Irlands är en aning galet, men den sätter sig och kan säkert bli en sommarplåga.

Så om ni inte har något bättre för er så kan det vara värt en lyssning.

Mario och lite sånt.

image485
Sitter och kommer på mig själv med att längta lite efter Mario Kart Wii, hoppas det är roligt, skulle behöva något att leka lite med känner jag. Precis som om jag inte har nog med leksaker, men ändå. 11:e April kommer det i alla fall, ska bli kul att testa.

Idag fick jag se till att må lite bättre, som tur är gjorde jag ju det med. Så har vart i butiken idag i alla fall, så lite duktig har jag vart faktiskt. Men nu är jag som vanligt helt slut och ska se till att ha en lugn och fin kväll, får nog bli lite film eller hockey eller liknande, men först ska det bli sallad och grillad kyckling, även kallat kycklingsallad kanske?

Har du tråkigt så kan du alltid ladda ner det nya Super Mario spelet till PC, Super Mario Fusion. Ladda ner! (Klicka på filnamnen så laddas det ner gratis)

Ta hand om er.

Osaka.

image483
Go´ middag kära bloggen. Känner mig i alla fall lite bättre idag, så kom på att jag kanske skulle passa på att tvätta om det fanns någon tid idag, och det fanns det så fick sätta igång direkt. Men verkar som om jag spolat ner alla mina krafter i toaletten, för orkar inte med något, en vända ner till tvättstugan sen stupar jag redlös på soffan. Men nu har jag i alla fall hämtat upp det igen, men orkar inte hänga det, nu.

Jag hade planerat en lugn helg, men inte riktigt så här lugn. Upptäckte i morse att jag legat för mycke de senaste dagarna så jag har ont i axlar och nacke, så nu måste jag hitta nya ställningar i soffan, vilket helvete. Fy fan va jag gnäller, det får jag lägga av med. Men snart är jag nog frisk igen och då kommer jag ju självklart va den pigga lyckliga man jag är i vanligt fall..

Så min planering för dagen ser oerhört upphettsande ut faktiskt, hänga tvätt när jag orkar och prova på lite exprimentella ställningar i soffan, önska mig lycka till. Tja.

Har ni tänkte på att om man skriver önska för fort så blir det öskna det är nästan som osaka fast tvärt om. Så om man skriver lite slarvigt ibland så kan man hitta rubriker till helt ointressanta blogginlägg, tänk på det. Kunde även ha blivit ostkaka, men ännu lite mer avancerad fantasi, men är ett större fan av Japan än ostkaka, så.

Tröttisar.

image482
Missy och jag slappar lite grann.

Looptroop Rockers - The Building.


Något bra ska väl sjukdagarna på soffan ha med sig, hittade i alla fall en ny bra låt idag.
The Building med Looptroop Rockers.

Gul/Orange outfit och sen lite sjuk.

image481
Tee Cheap Monday Jeans Cheap Monday Skor Gola Klocka Tritoni

Usch, jag har mått crap även idag, inbillade mig nog bara att jag va lite bättre i morse. För åkte hemifrån i morse men fick återvända hem efter en stund för pallade verkligen inte. Ska återvända till min kära soffa nu, men nu fick ni höra något av mig i alla fall, alltid glädjer det någon. Take care.

Åttahundra grader.

Usch då, det vart bara värre sen igår. Fick värsta febern framåt kvällen och jag vart så död så jag inte ens orkade röra på mig. Hemskt att behöva må så. Mår aningen bättre idag som tur är. Precis som om ni bryr er, återkommer när jag har något mer intressant att berätta. Ha en bra dag!

Typiskt.

Damn, jag måste ha blivit sjuk. Igår kräktes jag lite och idag har jag så ont i magen så jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Måste vara något som inte riktigt trivs där inne. Men jag är bortlovad idag så kan inte stanna hemma och tycka synd om mig själv. Typiskt, stackars Dennis.

Ingenting.

Tråkigt att inte ha något roligt att berätta nu när bloggen väl funkar igen. Är nog alldeles för trött för att fantisera ihop något så får nog gå och lägga mig på soffan istället. Natti på er.

Helgens bravader.

Festen hos Tobban och Emma vart en trevlig tillställning, en skön blandning av folk, sånna man inte träffar jämt, vilket är trevligt såklart. Efter vi vart där och lekt ett tag i alla fall så hamnade vi ute någonstans, vi gick förbi Tommy en sväng, men va hungriga så gick och köpte baguetter på Med Eller Utan istället, följde med Bebe hem för att käka där, men fastnade visst där framför hans xbox för att senare beställa taxi hem strax innan 7 på morgonen, så va aningen trött dagen efter det med kan jag erkänna.



Vart tyvärr dåligt med bra bilder.

Död blogg/bloggare.

Äntligen är bloggen vid liv igen, har inte gått att logga in på två dagar nu för blogg.se håller på med någon skum ändring. Men nu verkar det i alla fall funka igen.

Av någon konstig anledning så kunde jag inte sova alls i natt, låg och va dödligt trött hela natten men somnade aldrig, länge sen jag hade en så totalt sömnlös natt, helt onödigt för det resulterar oftast i att man blir väldigt trött dagen där på.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen