Mera gräs.




Det blev visst en heldag ute på gården igen, några söta bilder vart det också.

Lunch-pic-nic.



Jag fick bagutte med majonäs, senap, ost, salami, rödlök och tomat. Sarah fick tonfiskröra med färskpotatis. Inte så tokigt alls.

Gräs.





Jag har precis vart ute och hälsat på Sarah och Missy ute på gården. Missy klättrar i träd och sarah blir brun. Men nu ska jag gå och handla. Hej.

iPhone 3G 2.0?


Den 8 juni kommer en uppdaterad verision av iPhone 3G. Jag har vart bra sugen på en iPhone länge men tyckte det va onödigt att köpa ny mobil efter att jag fick min Nokia N95 8GB av försäkringsbolaget. Men nu går mitt abonnemang ut i Augusti och suget efter ny mobil börjar komma tillbaks.

Så den nya iPhone kommer ganska passande, frågan är vad som är nytt. Apple är hemliga som vanligt, så vi får se vad den nya iPhone har att ge. Det kommer även en ny uppdatering till den äldre iPhonen i samband med lanseringen av den nya, uppdateringen ska innehålla MMS och klipp och klistra-funktion som har saknats på den äldre.

Lovehatelifedeathdreamsfriendshipplayworksex.


Ligger på soffan och ser filmen Vanilla Sky, skulle bara säga att den filmen är fantastisk. Snart somnar jag nog här. Natti.

Ångestnatt och kaffe.

Hade en hemskt märklig natt inatt. Vaknade mitt i natten med värsta ångesten jag har haft på länge. Det bara kom över mig hur värdelöst mitt liv är, och va fan jag ska göra åt det egentligen. Grät som en liten flicka och låg vaken i flera timmar, sånt där vanligt ni vet.

Trött kom jag iväg till kontoret ett par timmar i alla fall, men nu är jag hemma igen för att hämta pappas födelsedagspresent och sen åka upp till honom och fira gubben lite. Får hoppas det blir trevligt och att han blir glad för den väldigt fina kaffebryggaren jag har köpt.


Role Models.


Såg precis filmen Role Models, en riktigt bra film. Se den.

Heldag.

Idag har jag tillbringat en heldag med min Tobban. Har hjälpt honom att sätta upp hans nya tv på väggen, så vi hart vart iväg och köpt väggfäste och massa kablar och sånt. Passade på att köpa födelsedagspresent till pappa också, för han fyller i morgon. Det fick bli en himla fin kaffebryggare. En i svart och rostfritt stål för hans nyrenoveradekök är svart, så det ska nog bli fint. Ovanligt dyrt födelsedagspresent, men det är han nog värd.

Dessutom har vi ätit McDonaldslunch, mycket trevlgit. Sen senare vart det en McFlurry med de sötste små marängerna jag sett. Sen har vi leverrat Tobbans gamla tv ner till hans föräldrar och fart omkring överallt. Sen fick vi vänta en timme på Napoli på våra pizzor innan man fick komma hem. Så är nästan precis hemkommen, precis nyäten är jag i alla fall och lite fetare än vanlgit. Nu får det nog bli en film, för det finns inget vettigt på tv, förutom fotbollen kanske, men är inte på fotbollhumör.

Nya LED-tv-apparaterna från Samsung hänger man upp bara med en wire, lite som en tavla på väggen eftersom den väger betydligt mindre än andra tv-spparater. 55"aren som Tobban så stolt inskaffat väger knappt 20 kilo. Men sjukt att upphägningen som består av en wire och två små hockeypuckar i rostfritt stål som det står Samsung på kan kosta 1500kr, men om man kan betala 35000kr för en tv så klagar man nog inte.


Simpel men dyr upphägning. Glömde visst att ta bild på slutresultatet. Men det får väl Tobban ta och skicka sen?

Filmmys.



Har precis sett filmen Yes Man. Riktigt bra och trevlig film.

Tvättstuga.

Har vart på kontret hela dagen, mest gjort hemsida och fotat lite så det har vart trevlgit. Nu är jag hemma och har tvättstuga. Yippie. Passar på att göra lite mer hemsida under tiden, men nu så är det nog dags för lite mat. För nu kom Sarisen precis hem också. Hej.

En trevlig kväll.


Vi hamnade på matverkstan sen. Åt extremt god mat. Jag åt plankstek och älsklingen åt rödspätta. Sen vart vi kvar där ett par timmar tillsammans med Matti och Evelina. Sen blev det promenad hem till mig, men sen knallade jag och Matti ner till honom ett tag. För att träffa på hans precis nykomna kattungar, så himla söta. Sen satt Matti och jag ett tag där nere för att snacka lite skit, och allvar. Frida kom, vi pratade lite mer, sen gick jag hem. Till en nästan tom lägenhet, eftersom att Sarah hade valt att gå hem till sin mamma och sova istället. Nu är jag i alla fall hemma, ihop med kissarna, så helt ensam är jag inte. Jag lagar nattmat igen, pommes, kycklingklubba och någon galet stark dressing jag har gjort med yoghurt, jalepeno, tabasco, ketchup, pepper och salt. Men förhoppningsvis smakar det bra, sen en film till det. Natti.

Det blev visst en heldag ute i solen med ungarna.





Det började bara med att jag tog ut lite fika till Sarah som redan låg ute och solade. Men sen hämtade jag båda katterna och varsin öl och cider, sen vart vi kvar där. Nu kom vi precis in, vi piffar till oss lite sen ska vi gå till Matverkstan och äta ihop med Matti, Frida och Ewe. Blir nog trevligt.

Nattmat och film.


Det blev nattmat, spaghetti med tomatsås som jag va sugen på. Men fick ha chorizo i tomatsåsen istället för bacon, för det hade jag visst slut på. Men riktigt gott vart det.

Har sett klart Stranger Than Fiction precis, riktigt bra film. Tror jag vart sugen på att se mer Will Ferrell-film så funderar på att se Anchorman nu innan läggdags. Natti.

Två bilder från idag.



Nån liten öl hann man med ute på trallen i sommarstugan idag i alla fall innan det vart för kallt för att sitta där. Har vart finare väder här hemma än där uppe, typiskt. Dessutom va Marcus väldigt söt i mina skor.

Mat och en film nu?

Hemma igen, vart bara en dagstripp till stugan. Har haft en lugn och skön lördagskväll hemma istället. Har sett lite på The 90´s med Henrik Schyffert och nu ser jag på Stranger Than Fiction. Båda väldigt bra.

Är hungrig och funderar på att laga mat, men känns lite sent kanske. Ställa sig att laga Spaghetti och tomatsås nu? Vet inte. Får se hur det blir.

Sarah och mina andra två småtjejer här hemma ligger redan och sover. Är med trött men känner inte för att sova, mat och en film låter mer lockande tycker jag.

Oplanerat och oväntat är alltid bäst.

Igår vart det riktigt trevligt, hade inte planerat något speciellt. Sarah och Ewe satt bara och drack lite hemma hos oss, men sen så öppnade jag upp en champagne jag hade stod hemma så jag kunde joina.

Sen senare så visade det sig att Tobban och Emma ville komma förbi, och även Fredrik, Johan och Christina. Så vi vart ett väldigt trevlgit gäng och det va riktigt kul. Lite tv-spel och mycket funderande, aningen panikartat för att komma på vad en låt hette, den här 'do do do do do do do'. Visade sig vara Liquido - Narcotic vi va ute efter.

Nu sitter jag uppe i sommarstugan och myser lite, inomhus dessvärre för solen gick i moln och det kom en regnskur, men det ser ut som att man kan gå ut och sätta sig snart igen. Snart kommer Pappa och Jesper tillbaks från Finspång och då ska vi grilla och greja så det är bäst för vädergudarna att de är på våran sida.

Nu ropar Sarah att det är dags att komma ut. Så hej så länge. Kanske uppdaterar med lite bilder och skoj sen om jag orkar. Hej igen.

Stanna-inne-och-spela-tv-spel-väder.

Vi skulle ha åkt upp till stugan igår egentligen, men det blev uppskjutet tills idag, men idag är det så tråkigt väder så tror vi fortsätter skjuta upp det faktiskit. Får hoppas på fint väder i morgon så man kan få någon dag där uppe i helgen i alla fall. För det vore nice.

Så vet inte riktigt vad det kan bli ikväll, men känner för att ta det ganska lugnt eftersom det vart rätt hårt i onsdags. Men något slags fredagsmys måste man väl ställa till med.

Nu ska jag ta och spela lite i alla fall för har precis laddat ner två nya demon från Playstation Store, Marvel VS Capcom 2 och Tiger Woods 2010. Sen har jag ett gäng nya spel till Nintendo Wii jag måste prova också. Punch Out och Mad World, sen måste jag nog spela lite mer Guitar Hero: Metallica. Intressantare än så vart det visst inte nu.

Snapshots från en trevlig lill-lördag.





Onsdagen vart riktigt trevlig, vi satt här hemma ett glatt gäng och spelade lite Guitar Hero: Metallica och lekte lite. Jag, Sarah, Matti och Evelina, vi firade att Evelina har kommit hem från Cypern. Sen knallade vi ner på fest hos Tommy en sväng och sen gick flickorna ut. Så det va en trevlig kväll.

En härlig dag.






Idag har jag vart iväg med Torbjörn hela dagen, vart nere i våra gamla hemtrakter och fixat lite med hans bil. Druckit Trocadero och ätit McDonaldslunch i solen på hans föräldrars trädgård. Riktigt mysigt.

Sen Har vi glidit runt i hans nypimpade Volvo och gjort lite ärenden här och där i stan. Hämtat ut mitt Cali-paket. Vart bara 4st t-shirtar, mina två favoriter tog slut. Damnit.

Sen åkte vi hem till mig och spelade en mass Burn, Zombie, Burn i Co-op, riktigt kul. Så en ritkigt bra dag faktsikt, Nu har Sarah och Evelina kommit hit, Evelina som precis kommit hem från Cypern, några månader för tidigt. Men kul. Sarah och jag ska gå bort och handla nu i alla fall och sen blir det myskväll. Hej.

Mat och en katt.



Maten vart fantastisk, som vanligt när jag lagar mat. Men Sarah vägrade komma in och äta så tog med mig lite mat och en katt ut istället. Angelina sprang och gömde sig när jag tog fram kopplet så det fick bara bli lilla Missy.

En helg.

Har vart dåligt med bloggande i helgen, men har twittrat istället. Långt i från den lugna helgen jag hade tänkt mig. Men det har varit väldigt trevligt. I fredags va vi här hemma och sjöng SingStar och lekte lite och igår vart det fest hemma hos Fredrik och Agnes, men lite Eurovison och sånt. Trevligt.

Nu lagar jag mat, va sugen på något gott så gör pastagratäng med stekta tomater, bacon och massa ost. Blir gott med lite ruccolasallad till. Duktig är jag. Nu ska jag se på lite The Office och ringa in  Sarah som ligger ute och solar så vi kan äta. Hej.

Ett inlägg.

Skulle bara skriva något tänkte jag.. Men orkade inte riktigt.. Hej!

Gott & blandat.


Dagens lunch. Jättebaguette med majonäs, sötstark senap, pepparsalami, tomat, rödlök och brieost. Det är fan inte dumt.

Hemma efter en dag på kontoret, det har gått fort och vart ganska kul idag faktiskt. Mest datajobb och kört lite radiostyrd bil.

Pappa och Marcus kom och hämta mig för dom va ändå påväg hem ifrån stugan. Va och handlade lite snacks på Willy´s och en platta öl, så får ta och styra upp lite mys nu ikväll. Men har tänkt att ta det lugnt i helgen. Ikväll blir det nog bara lite Buzz och SingStar med Sarah och Matilda. I morgon blir det iförsig kanske fest hos Fredrik och Agnes, lite Eurovison också såklart. Så lite händer det nog trots allt. Hej.

Äntligen finns snoppen i lager.


Skrev om den här vinkorken för nästan ett halvår sen, men den har inte funnits på lager förens nu. Nästan som att man måste ha en tills i sommar. Korken kostar 69kr och finns på
Hobbex.se.

Ännu en dag.

Vart ännu en sömnlös natt, för en kåt Angelina höll mig vaken. Men det är inte lika roligt som det låter eftersom min Angelina är en katt.

Men det blev ett par timmar på kontoret idag, och en kebablunch. Har mest gjort hemsida, designat skyltar och redigerat bilder så det va inte allt för slitigt. Den här vart jag ganska nöjd med i alla fall, en bild till hemsidan bara.



Nu kryper sig kvällen på och det händer väl inte så mycket mer idag. Ska laga lite god mat och se Eurovison även ikväll tror jag, så soffhäng är det väl man har att se fram emot.

Vill att mina nya kläder ska komma innan helgen så man kan vara lite fin om man ska hitta på något roligt, men det tvivlar jag på att de gör. Men känner för en lugn helg för en gång skull, men vore trevligt att ha lite Eurovison-fest på lördag kanske.

Ne, nu får det bli lite tv eller Playstation 3 ett tag, hej.

Så hade en dag passerat.

Har verkligen vart jättetrött hela dagen idag, Angelina beslutade att kissa i sängen precis innan vi skulle gå och lägga oss igår. Så orkade inte riktigt bädda rent alltihop så jag beslöt mig att sova på soffan istället, och sov helt uselt.

Så startade dagen väldigt lugnt med mycket kaffe och serier idag. Sen har det blivit lite datajobb, men annars har inte hänt så mycket idag.

Eurovison Song Contest va ganska trevligt att se igår, men det va extremt många skrattretande dåliga bidrag.

Antar att jag inte hade mer att säga idag..

Glitter och glamour.

Ikväll är det semifinal i Eurovision Songcontest, det kan man ju inte missa. Trots att det svenska bidraget är helt värdelöst. Så då ska jag och Sarah laga god mat och mysa lite. För den som inte vill se skiten tycker jag ska sätta på TV6 klockan nio och se filmen Office Space istället, för det är en förbannat bra film.


Beställt.

Nu har jag beställt, men damn att Rock Smith t-shirten med glasögonen och den gigantiska näsan va slut nu, skulle beställt tidigare för det va den jag helst ville ha, men du vart det dessa.


En fika och en kåt Angie.



Nu har jag faktiskt vart duktig igen och fixat all tvätt för har haft tvättstuga idag, sen har jag vart och handlat och fixat med massa annat. Så då förtjänade jag en cappucciono, några små mazarinkuber och få bläddra igenom senaste Elle Interiör.

Angelina löper igen och hon är helt tokig, kanske kan vara på sin plats att skaffa p-piller åt henne eller para henne med en söt röd Main Coon-hane kanske?

Hon tror att hon är värsta porrstjärnan, bara man pratar lite med henne så börjar hon åma sig och hon gör sig till som bara tusan för Missy, som om att hon hoppas på lite girl-on-girl action eller något.

Varma mackor de luxe.


Varma mackor med bacon, lök, minitomater, ost, jalapeno, turkisk yoghurt, ruccola och några färska tomater. På en bytte jag ut baconet mot tonfisk. Riktigt smarrigt.

Lite jävla tur.

Det är faktiskt lite tur att jag inte la någon beställning på Caliroots förra veckan, för nu har de rea på båda kepsarna jag vill ha och en hel massa t-shirtar jag har haft ögonen på, men när man vill beställa 4-5 t-shirtar så känns 499kr ganksa dyrt, men nu 199kr/st känns som riktiga kap! Men nu vart jag fundersam över färger, så får väl rådfråga tjejen sen ikväll, men nu jävlar blir det ett gäng nya t-shirtar. Härligt.


Kråksången.


Promoes helsvenska album 'Kråksången' tycker jag är riktigt bra faktiskt.

Duktig dennis.

Idag har jag en riktigt bra och duktig dag. Först lyckades jag sova ut ordentligt, åt god frukost och såg senaste Simpsonsavsnittet, sen städade och fixade jag lite.

Sen har jag jobbat på webbutiken ett par timmar och hunnit börja lite på en annan hemsida som jag har fått en beställning på. Himla duktigt tycker jag faktiskt och klockan är inte ens tre än.

Har även fått erbjudande om att göra en ny hemsida till ett uteställe/klubb här i Motala. Så ska försöka få ihop något snyggt, för känns viktigt att få ihop något riktigt snyggt till dom.

Men nu är det nog dags för lunch och lite annat, ha en bra dag.

Söndag igen.




3xAlice, en Sarah och en annan glad skit.

Nu är man hemma igen efter ännu en fin helg i sommarstugan, trots att det inte har vart superväder den här helgen. Men det har vart trevlga kvällar av hockey, fotboll och kortspel.

Här hemma har det självklart också blivit hockey idag. Jesper har vart här och sett Sveriges bronsmatch, och brons vart det. Härligt, bättre än inget. Nu ska vi ta och se VM-finalen också.

Har vart på kalas idag också, för Alice fyller ett år på tisdag och det firade vi redan idag. Det va trevligt och vi fick god blåbärspaj med vaniljsås och Alice va så himla söt, och vart så glad över presenterna.

Bilfärdskonst.


Bilfönster & Hjärta Sarisen.

Snabbis.



Vart lite tidigare avslut på kontoret än planerat idag, för jag vart hämtad. Eftersom Jesper och Pappa hade planerat stugtripp. Så nu är jag hemma och packar och stoppar i mig lite McDonalds.

Sarah kommer hem snart och då bär det av. Ett jävla skitväder är det men ikväll ska vi ändå tillägna kvällen inomhus och se hockeyn, så det blir nog mysigt. Får hoppas på att solen behagar att titta fram i morgon.

När jag ändå va istan en snabbis förut så sprang jag in på Ur&Penn och kollade för hade för mig att de hade Casio-klockan på rea där, och det hade jag rätt i. 298kr bara, så det fick bli en affär. Classic.

Behov.

Det va ett tag sen jag beställde något från Caliroots, känner ett visst behov av att göra det. Sista tiden har jag fått skicka tillbaks hälften av beställningarna för att de inte sitter som jag vill, Chinos framförallt.

Men nu vill jag ha ny keps, klocka och gärna någon ny snygg t-shirt. Översta raden är allt från Mishka NYC, de har verkligen snygga saker. Sen en Casio klassiker vore inte fel, sen en Fucking Awesome keps som påminner lite om Frank i 30 Rock kepsar. Men vet inte vilken keps jag skulle välja.

Eller om man kanske skulle ha en vit Tritoni såhär på sommaren (eller om de kanske kallar sig Triwa nu för tiden?).



Lika händelserikt som vanligt.

Har tillbringat dagen på kontoret, kom precis hem. Handlade lite innan så nu ska jag laga bakpotatis med tonfiskröra är tanken. Sen blir det väl hockey ikväll, Jesper skulle ha kommit och sett den men han orkade inte så nu blir det nog bara jag och Sarisen, men det är inte fy skam det heller.

überseg.

Idag har jag vart überseg, som vanligt. Startade dagen med att se serier och lite film. Men sen kom lillebror Jesper hit och nu har vi spelat tv-spel resten av dagen. Matti och Erik kom precis hit, och Sarah kom precis hem. Vi ska se lite fotboll är tanken, Chelsea - Barcelona. Ska nog ta en dusch och hoppas på att piggna till lite och sen beställa hem lite kebab eller annan fulmat. Hej.

Trött jag blir på mig själv.

Varför skjuter jag upp att gå till frisören och optikern? Jag borde verkligen göra det men orkar aldrig. Dumt av mig.

Kaffe och Buzz.


Lite kaffe och Buzz såhär på kvällskvisten är inte så tokgit ändå. Väntar på att Sarah ska komma hem från jobbet, men hon kommer nog vilken minut som helst nu.

Annars idag har jag hängt med Tobban större delen av dagen igen, vi har vart omkring lite, på ONOFF och hos min bror bland annat. Sen åkte vi hem hit och spelade lite PS3 och åt, jag va sugen på kebab men Tobban vägrade så det fick bli pasta och köttbullar istället men det funkar det också.

Ne, nu ska jag återgå till spelandet, drickandet och väntandet..

Vad kan Dennis tänkas behöva nu då?


Jo, jag behöver nog en digital systemkamera, älskar min Samsung NV30, men skulle vilja ha en lite mer rejäl kamera när man ska 'fin fotografera'.

En stor och fin dataskärm skulle jag behöva också, sådär 24". saknar att ha två skärmar och skulle vilja ha en stor, HP har några fina serier skärmar.

Sen en ny hemmabio, från Sony så det matchar det andra.

Det ska nog räcka.

Buzz: Svenska Genier.

Inhandlade Buzz: Svenska genier idag, fick det till ett bra pris som tur va för det skiljer sig väldigt lite från det jag redan har. Men är såklart kul med lite nya frågor, men än så länge har jag inte fått en enda fråga som rör sverige.

Nostalgi: Tefat.


Hittade en påse godis-tefat i ett skåp här hemma, de är både goda och fina så de får pryda mitt soffbord tills någon äter upp dom.

Promoe på svenska.


Promoe på svenska funkar, låten heter 'Svennebanan'.

Dan in real life.


Såg precis filmen Dan In Real Life, bra film. Älskar Steve Carell. Filmen är inte så rolig som de filmerna han brukar vara med i, men bra film ändå. Lite chips, dipp, gurka och mys till en bra film sitter ju aldrig fel.

Heldag.

Hade tänkt att vara hemma med det lilla födelsedagsbarnet hela dagen idag egentligen, men Tobban hörde av sig och undra om jag vill fara runt lite med honom i stan. Så det gjorde jag och kom inte hem nu förens ikväll.

Vi har vart och kollat på fälgar till hans bil, käkat lunch på McDonalds, gått lite på stan och sen hamnade vi hemma hos honom och tittade på hockeyn. Sen efter att Sarah och Emma sluttat sina jobb så käkade vi middag där också, sen en biltur ner till Borenshult för att ta en glass. En riktigt trevlig liten dag vart det i alla fall.

Sarah mötte upp Linda i Borenshult med så nu är hon iväg med henne en sväng, men väntar på att hon ska komma hem så vi kan se en film och ha lite soffmys med födelsedagsbarnet. Har precis gett henne lite ankkorv och 'katt-mjölk' för det tycker hon om.

Nu ska jag nog se lite hockey, eller kanske någon serie om hockeyn är tråkig. Hej.

Angelina 1år.


Idag fyller minstingen i familjen ett år! Hon börjar bli riktigt stor nu. Man kan tro att hon vet om det själv för hon har aldrig vart gosigare. Tänkte att jag ska knalla bort till affären och handla lite gott åt henne, för det finns väl inget hon vet som är bättre än att äta. Grattis lilla gumman.

Det är fan tastiskt.




Kom hem igår igen efter ännu en helt fantastisk helg i stugan. Är så otroligt skönt där uppe när det är fint väder och man kan vara ute och busa hela dagarna. Riktigt härligt. Orkade inte ladda upp så mycket bilder nu men det dyker säkert upp lite nytt på fotosidan sen när jag hittat kraften.

En sommardag i maj.

Igår hade vi en riktigt härlig dag, vi satt ute i solen hela dagen och det kan hänt att jag bränt mig lite. Tobban kom upp en sväng och vi åkte båt och fiskade lite. Marcus fick en abborre som vi grillade sen på kvällen. Riktigt smarrigt. Vi tog första doppet också förresten, det va inte så kallt som vi trodde, skönt att svalka ner sig lite, kanske rent av blir ett dopp idag med.

Nu sitter man återigen ute på trallen i solen och dricken en kopp kaffe. Härligt. Får se vad den här dagen har att ge.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen