Mer design åt dennis!

En hel dag i shoppingens tecken, det kan väl aldrig vara fel. Riktigt roliga affärer det har öppnar runt om i tornby, massa trevliga designaffärer, har sett massa fint som jag typ bara sett på bild förut och jag har fått provsitta en barcelona fotölj! en av de sämre kopiorna kanske, men för bara 2999kr! så funderar på om det kanske är värt det, har önskat mig en sen jag va en 16 årig liten pojke. Affären jag hittade den i ska snart öppna i Motala med, Shape. Men kikade mest, blir lätt lite dumsnål även fast man hittar massa fint man vill ha.

På IKEA vart det i alla fall den gröna fina mattan, tycker själv det vart jätte fint och det är huvudsaken, annars vart det bara sängkläder och lite glödlampor. Så vi va runt i en massa affärer och åt på MAX - supergott, och jättekul och trevligt har jag haft hela dagen.

Stannade till på mobilia i mantorp på hemvägen, där finns det en outlet som jag inte vart på tidigare, och där släppte mina hämningar och dumsnålhet. Köpte 4st Filippa K muggar, två stycken små iittala skålar, en bricka med tillhörande kopp och en grön kökshanduk. Riktiga kanon priser, men dyrt vart det ändå.


Roliga kvällar är bättre.

Gårdagskvällen vart inte så hemsk som jag hade räknat med, tvärt om. Tobban ringde och frågade om jag va sugen på tv-spelskväll och öl? vad är det för fråga egentligen, självklart. Så hans kära Emma körde oss till Fredrik i Charlottenborg och sendan även hämtade oss på natten. Så det lirades 360 återigen långt in på små timmarna, Skate, FIFA 08 och Tiger Woods 08. Åter igen fick jag bevisa mina enorma kunskaper i virtuell fotboll, turneringen slutade lika mellan mig och Fredrik, men egentligen vann nog jag för jag tog över en match efter Fredrik där han låg under med 0-1 och jag vände detta på bara 3 minuter till 2-1, så det talar sitt tydliga språk.

Skate är verkligen bra, första gången jag spelar det, va lite komplicerat men coolt. Tiger är man också kung på såklart, nog om allt detta nördiga tv-spels snack.. Som tur är vart det inte så många öl, och det vart hemkörning av pizza och kebab så för en gångs skull fick jag i mig 'ordentligt' med mat.

Idag sattes alarmet på 10.00, men vaknade strax innan. Ska åka till IKEA med Tobban och Emma kl. 11 enligt deras planering. Så får se om det blir en grön ryamatta och kanske lite annat nytt och fint. Återkommer självklart med shoppingrapport vare sig ni vill eller inte.

Over and out.

Min tjej.

image50
Missan är min enda tjej, hon är sötast av alla. Hon är helt galet kelig idag, tror hon känner sig ensam om dagarna jag är iväg. Hon är väldigt sugen på att gå ut och rulla sig i höstlöven. På bilden stå vi och tittar ut på just dom, höstlöven.

Lägesrapport.

Om man äter och sover för dåligt så blir man trött, skakar och märker att ens ben inte riktigt orkar bära än. Och när man väl känner sig så eländig så tänker man ännu mer på de dåliga saker man inte vill tänka på alls.

Jag ska fortsätta min storstädning och bära ner saker i förådet, sen ska jag sova på soffan tills ikväll.

Ibland blir det fel.

Vilken usel start på dagen jag fick, vaknade 7 med gråten i halsen efter en helt enormt jobbig dröm. Kanske bättre kännslorna kommer ut på nätterna när jag inte märker det, vad vet jag? Men kunde i alla fall inte somna om innan jag skulle upp 8, låg bara och tänkte på saker jag inte vill tänka på. Självklart va min buss den ända jävla bussen i Motala som börjar gå lite senare än de andra på lördagar, så jag fick gå ner till stan i ösregnet för att hinna med bussen 9.20.

Bland allt skit finns det alltid något man kan le åt, såg ni idol igår? När Daniel i juryn råkade säga 'du ser ut som Idol-Olas stora snyggebror' till den där nyklippta skåningen, antar att han skulle säga att han såg ut som Olas snygga storebror, men det vart lite fel, och felsägningar är kul. Le för fan!

En kväll.

Ikväll är ingen bra kväll, jag är trött, hungrig, ensam och orkar inte göra någonting åt det. Tänkte gå till östensson och köpa EN 3.5a och en påse chips men det blev inget, det stänger om 4 minuter så blir lite stressigt. Ska in till Borensberg vid tio i morgon så det blir inte så fartfullt ikväll med andra ord. Ska lägga mig på soffan och se på Idol tror jag, ensam så är Idol inget kul.

Har ingen att prata med, pratade om allt med henne, det är henne jag vill berätta för om det händer något roligt eller om jag ser något fint. Men nu så går inte det. Det är det här jag vill, jag måste bara genomlida det här. Jag grät första gången på väldigt länge igår, när hon skrev på msn, och tjatade om att vi skulle kunna få det funka, men jag skulle aldrig jobba på det igen, jag har kämpat så jävla hårt senaste halvåret, för ingen nytta alls. Så nu är det slut, med allt.

Nej, nu blir det som sagt soffan, tv och en filt. Chips och öl fick jag klara mig utan. Jag får ha Missan i knät och pilla i hennes päls istället för någons huvud, och någons hår.

Jag är inte singel, jag är i ett väldigt komplicerat förhållande med mig själv.


Pimp my skärbräda.

image49
Ännu en gång ska jag uppdatera historie böckerna med sveriges, om inte världens mest intressante blogginlägg. Så håll i er nu för här kommer det. Idag har jag inskaffat en fin teak-burk att ha köksredskap i, från Delphinium i borensberg, det är en kanon affär.

Outfit, Svart lager på lager.

coathalsdukcoat
Trenchcoat: Bläck Kofta: J.Lindeberg Tee: Cheep Monday
Jeans: Cheep Monday Halsduk: Bläck Glasögon: Gucci

Nå, ser jag ut som en framgångsrik designer nu?..

Städning och shopping.

Nu har jag städat och fixat lite, bäddat rent med bara ett täcke, sorgligt. Men det vart i alla fall fint städat, skönt med ny stol vid skrivbordet, kommer upp lite högre och tar mycket mindre plats. Så skönt med lite nytt, hela köket ser finare ut bara för att man har nya stolar, på köksbilden kan ni även se de röda pinnarna jag köpte, där inne i hörnet. Kan inte bestämma mig vart jag ska ha dom än, funderar på bredvid teven annars. Ska åka och köpa i alla fall en stol till nu direkt tror jag, för vill ha kvar den här vid datorn, och blir tokigt att bara ha en fin stol i köket.

Ännu ett extremt intressant blogginlägg. Men det är min blogg, så jag bestämmer!

Ännu en dag.

Full fart även denna dag. Sarah ringde i morse och frågade om hon fick komma idag, prata och hämta lite mer saker, dels hade jag inte tid, och vill inte se henne just nu. Så packade ihop lite själv istället, det jag kunde se, finns lite böcker och kläder kvar, får ta det senare. Åkte upp med grejerna och ställde det utanför dörren till hennes mammas lägenhet och skickade ett sms och talade om att det stod saker där. Känner mig lite taskig att göra så, men så är det bara, jag har ingen plikt längre.

Tobban körde mig och grejerna, sen har vi även vart på MQ och hämtat den svarta Bläck trenchcoaten som jag hängde undan där igår, för det fanns bara en i M. Sen va vi en sväng till EM, jag köpte en röd och en svart MAX stol, hittade även några dekorpinnar, sånna där.. ja det är ganska fint i alla fall, de va billiga och röda så det blir fint. Ska köpa eller önska mig fler MAX-stolar när jag fyller år, för de är verkligen jätte fina, vill ha en vid skrivbordet med istället för min stora slitna fotölj.

Va förbi Mamsen en sväng med för att lämna en räkning och hälsa på kissarna, hade inte ens träffat de två senaste. Båda va jätte söta och redan vuxit en hel del, räknade med att det skulle vara bebisar.
Skönt att träffa mamma och få en riktigt kram.

Sen va vi även en sväng förbi Mc Donalds, efter vi vart här hemma och lämnat alla grejer och spelat lite WII, har nästan inte ätit något på två dygn, två mackor och en findus micromat.  Va och handla ensam på östensson med, tråkigt det är att handla bara till sig själv, vart bara kattmat och toapapper, för mat orkade jag inte tänka på.

Ne, nu ska jag samla krafter för att göra en storstädning, dels för att jag har lite nytt och dels för att det finns lite tomma utrymmen nu, så ska fixa om lite. Återkommer kanske med bilder på de nya köpen.

Natt med tankar.

Så jävla dumt att man inte kan styra över sina egna tankar, att jag inte kan sluta tänka på det. Hur falsk min flickvän va mot mig, hur dum hon måste vara, eftersom jag har vänner som känner henns goda vän. Hur dum jag har varit och inte trott på vad mina vänner sagt, eller jag har helt enkelt inte velat tro. Men det verkar som allt jag har fått höra är sant, allt jag frågat om, och hon försökt att förklara med sina lögner, mycket av det har jag faktiskt fått bevis på, att det bara är lögner.

Och hur dum jag är egentligen, hon ringde igår kväll och ville prata, jag va väl en aning avvisande av flera skäl, dels hade jag lite att göra och så visste jag inte om jag ens ville prata med henne, men trodde att hon skulle ringa igen, senare, men det gjorde hon aldrig, men jag väntade på det, vart orlig över vad hon kan ha hittat på istället. gud va jag hatar mig själv för det. Kan jag inte bara släppa det och gå vidare, jag behöver det, men det är nog för nära inpå än så länge, det måste gå lite tid. Men all annan tid går så fruktansvärt fort, så jag nästan inte hinner med, men den här tiden jag vill ska gå, står helt stilla.

Jag önskar att det inte vore så här, jag önskar att så många saker vore annorluna.

tvensamkvällar.

Har tillbringat en stund framför teven nu och inser väl att jag har rätt så tråkigt. Såg på Myggan men det va inte lika kul idag, har sett Idol från igår, men tyckte inte det va något vidare heller, och är mitt i Idol från idag nu, men Idol är inget kul att se på ensam. Men ska väl lida mig igenom det här sen blir det Studio 60 on the sunset stip, det är en riktigt bra serie i alla fall.

Vore kul om man hade något intressant att skriva någongång, men ni behöver inte känna er tvingade att läsa allt, läs bara det som ser kul ut! lycka till.

Dagen.

Har vart trött och tråkig. Är äntligen helt klar med renoveringen av min YADA och det har gått på en hel del. Men idag va Peter väldigt snäll och gav mig en sprillans ny pipa, så där tjänade jag in 400kr. Peter och jag va förbi flyggältet en sväng. Kul, har inte vart där ute förut. Tyvärr stilade Peter lite mycket och det resulterade i en crash en bit utanför flygfältet.

Efter det stressade vi in till Motala och skulle på Mini-z möte, skulle egentligen ha börjat bygga på nya banan idag men föreståndaren kom aldrig med de grejer vi skulle ha så vi kom aldrig igång, så det vart mest en massa skitsnacka som vanligt, men det är väldigt trevlgit det med ibland.

Nu är jag i alla fall hemma igen, har en hel del inspelat på boxen från kvällen som jag får se på inatt. Har även ett nytt Nintendo Wii spel jag måste hinna spela, FIFA 08.

Kanske det nördigaste och tråkigaste inlägget någonsin, men jag är trött.. och nördig, så det bjuder jag på. Orkar inte vara mer kreativ idag.


En kort om shopping.

Hittade ett par Cheap Monday jeans jag måste ha bland höst nyhetrna på caliroots, 800pix går de på. Jag som pratade om en grön ryamatta herom dagen, vill ha en gräslik, den jag hittade är väl lite mer skrikig, men 395kr på ikea är ju kalas, betydligt billigare än vad jag hade räknat med för en ny matta. den ska med handlas inom en snar framtid.


Vad gör man nu?

Är osäker på det. Man skulle kunna färga håret svart, måla naglarna svarta och börja skära sig i handlederna igen, annars skulle man kunna supa och knulla bort sin ångest, men som tur är så har jag blivit för vuxen för båda alternativen.

Jag har en del att stå i så förhoppningsvis hinner man inte tänka så mycket, jag får hålla mig till mina nördiga vänner, leksaker och prylar så är jag nog ganska lycklig ändå. Sluta supa har jag velat göra länge, men fastnar ändå lätt i det på helgerna, gå ut är helt uteslutet, man stöter bara på folk man inte vill se, och man går väl ut för att supa och knulla, och jag vill varken eller. Jag vill leka, shoppa och se på film med någon som bryr sig om mig, så säg till. Vill ha shoppingsällskap i morgon i alla fall..

En kväll.

Kände inte riktigt för att vara hemma ikväll, så va bara hemma 2 minuter. Hämtade mobilladdaren och klappade Missan. Sen gick jag över till Tobban för han lockade med xbox 360 och öl. Vi har spelat Tiger Woods 08 ett par omgångar men han vinner hela tiden, men jag gjorde två hole in one på samma runda, världsrekord, det måste vara min turdag...

Uppdaterar när jag är hemma.

Så, nu är jag hemma. Klockan är 23:15. Golfen fortsatte i samma mönster, jag spelar som en kung men Tobban bättre. Tror det är dags för mig att äta något, har inte ätit någon sen i morse, då jag åt frukost med min dåvarande flickvän. Men det kan hända mycket under en dag..

Finns kanske inte så mycket mer att uppdatera. Fick mitt MQ medlemskort idag och hela 50 kronors rabatt på ett köp, så om jag orkar och vill kanske det ska inhandlas trechcoat senare i veckan. Natti, nu ska jag äta, och seden lägga mig på soffan och vara arg.

Lögner.

389 st sms och nio mms det senaste 6 månaderna kallar inte jag 'har ingen kontakt längre'. Lika många mms och 40 sms färre än vad hon skickat till mig. Sjukt.

Orkar inte med fler lögner nu i alla fall.

Sjukt beteende.

Hon och lite av hennes grejer hoppas jag vara borta från min lägenhet när jag kommer hem efter 5.

Jag blir så jävla kall, hon tycker säkert elak, men det är hon så jävla mycket värd. och jag kan inte känna nu för då går det inte. Jag får känna senare sen, när jag orkar, hoppas det inte gör för ont då. Men jag vet precis hur jävla ont det kommer att göra.

Sveriges mest intressanta blogg.

Känner mig tvingad till att skriva ett lite roligare och mer intressant inlägg, men kan inte komma på något, illa va? Vill inte att någon kommer in och vänder i dörren bara för de tror att de ska tvingas läsa om massa tråkigt radiostyrt.

Men hur som helst är det läggdags nu, Natti.


Radiostyrt.

Det börjar visst bli mycket på den fonten nu. Onsdag, torsdag ska vi bygga ny Mini-Z bana på södergården här i stan. Vart tvingade att plockla ner banan när en skola brann ner och de behövde lokalerna, men tydligen va de inte i så stort behov och har inte ens använt lokalen. Men men, en större och bättre bana blir väl snart uppbyggd istället.

320252-36

Idag har jag mekat 6 timmar med min Yada, renoverat diffara. Vilket innebar att plocka ner hela bilen, diffara, tvätta i lösningsmedel, montera ihop med nya lager och nya oljor, tog som sagt ett bra tag. Lite sorligt att se sin fina 4000kr leksak ligga i spillror på ett bord. Men förhoppningsvis blir den fin, ren och hel sen när jag är helt klar.

Min 1:18 Shark kommer det antaligen en massa fina delar till snart, så ska bli kul att få igång den igen med. Sen får man väl se om man ska inskaffa en 1:10 drifting bil och kanske ett flygplan sen i vinter med, det är mycket tjat och mycket pågång.

Såklart jätte intressant för alla läsare att veta.

Blogg om tv.

Skönt med en kväll framför teven när det finns lite att se på. Boston teaparty va i alla fall riktigt roligt, skrattade sanslöst när Filip och Fredrik vart hypnotiserade. Idol har kommit en liten bit på vägen den här säsongen nu, men har ingen favorit än, Anastasia är iförsig rätt söt och duktig, men i övrigt vet jag ej. Råkade få på premiären av Dexter på tv6 när jag zappade lite, missade visst en del av starten men satan så bra det verkar, roligt och lite kusligt på samma gång, ännu en serie man ska orka följa.

Myran vs Max.

stolar
EM har kampanjpris på sin Myran kopia Max, och känner att det återigen börjar rycka lite i möbelnördshoppingtamen. Skulle extremt gärna vilja ha Arne Jacobsen orginal stol, men om man inte är super rik så funkar det ganska bra med kopior, till mer än en 10-del av priset med så är ju 199kr ett rätt bra kap.

Vinterjacka får nog komma i första hand, men om det blir pengar kvar så ska jag inhandla två svarta, vill hellre ha röda men tror erbjudanet bara gäller vita och svarta, ser så ut på hemsidan. Jag fyller den 19 oktober så den som känner sig genirös är välkommen med en pressent.
På möbel/inrednings delen av min önskelista står alltid en Barcelona fotölj överst, finns bra kopior från 4500kr, eller super bra kopior för 12000kr eller vintage orginal för lite till. men annars är det en brun eller grön ryamatta jag helst skulle vilja inhandla nu och ny soffa och större lägenhet och lite till.

nörd,nörd,nörd.

Love isn´t blind, it´s retarded.

Varför ska det vara så svårt att säga ifrån och bara gå. Hur mycket skit och respektlöshet ska en människa behöva ta egentligen? Varje gång jag känner på mig att det är något som är fel så är det det, varje gång den där människan går ut utan mig så är det något.

Av någon anledning pillade jag med hennes mobil och kom över de senaste nummren hon ringt och jag kände igen ett, såklart va det hans. Hennes första förklaring va först att Ida lånat mobilen och ringt någon, andra när jag sa att jag viste vems nummret va var att den personen hade ringt och hon inte va säker på vem det va så därför ringde hon upp och kollade. Vilket som så ljuger hon och eftersom ljuga är hennes första val så är väl det inte så svårt att tänka sig att det mesta som kommer ut ur människans mun är lögner.

Visst, det kan vara jätte oskuldsfullt, men jag skulle visa så extramt så mycket större respekt. Anstränga mig för att visa hur man vill ha det. Inte om och om igen motbevisa det.

Vet inte vad det är, är jag kännslomässigt utvecklingstörd eller vad är det? Har som två sidor i mig som talar om för mig vad jag ska göra men kan inte välja.

Ja, det kanske låter dumt. Men jag vill inte att någon ska tala om för mig vad jag ska göra heller. Så de kommentarerna behöver jag inte.

Tee.

John hade en av mina T-shirtar på sig i ett blogginlägg för ett tag sen, och tydligen hade han fått ganska många kommentarer på den. Men han hade tyvärr ingen länk till mig då, så tyckte han kunde lägga in den bilden igen och sen länka vidare till mig, så det har han gjort nu. Snällt! (johnvalencia.blogg.se) Hans blogg har en ANING fler besökare än min så med lite tur kanske det trillar in några beställningar.

Har redan blivit ett gäng kommentarer där, kul! och någon undrade visst även om han och jag hade sex igår, för de utgick visst ifrån att jag var 'sån'. men så vi är på det klara med det så hade vi inte det.

Upptäckte att jag visst råkat plocka bort min mail från min hemsida, vilket är jävlgit smart! Orkar inte lägga till det nu heller för har inget fungerande FTP program på nya datorn, typiskt. Men ni som hittat hit kan ju skriva en kommentar, men annars är mailen: [email protected]


Hej soffan.

Ja, fylleinlägg är ju lite underskattat. Trött idag för satt visst uppe till rätt sent i natt. Sarah sov hos Ida i Linköping så va ensam, satt mest och blängde på mina skärmar här. Får bli en teveochsoffadag idag. Får se om man kanske orkar se någon film, har både Nina Frisk och Transformers att se..

Motala 3:33

klockan 03:33 klev jag ut från John's lägenhet. ut till ett helt tomt Motala, vilket känns helt sjukt, för enligt mina gamla minnen brukar motala vara ganska så fullt runt den tiden.

den korta beskrivnigen säger: förfest, idol, tjejerna åker till linköping, jag blir kvar, sitter med msn, pratar med John, går till John och blir kvar där. Och visst blev det en trevlig kväll enligt mig. Några seriösa samtalsämnen och några om ingenting. Powerwalk i regnet åter igen, bloggar och samtal om kärlek. Sarah tar fel buss, fastanar i Linköping. Flickvänner som inte går att lita på, kärlek.

dagens annars: beställde från hong-kong för 356 dollar med the boss, träffade kalle från skolan och va irrriterad.


suddiga foton motala 3:33 med en nokia n95.

God natt.

Shopping, shopping, shopping.

                ipodochskinnpaj
All dess jävla shopping tar kål på mig och gör ett stort hål i swedbank. Men jag gjorde verkligen ett kap idag återigen. Den gamla/snygga ver av iPod Nano, svart, utställningex, på onoff för bara 499kr, visserligen bara 1GB men ändå extremt bra pris, så det fick bli Sarahs fördelsedagspressent, en lite för tidig, för hon fyller den 4de oktober. Har redan beställt en skinnjacka från H&M åt henne, så hon kan skatta sig lycklig.

Va på Onoff för att handla S-video kabel till datorn och teven, så nu kan jag ha datorn stå på skrivbordet men ändå visa bild på teven och den större dataskärmen, har inte kommit på hur man visar på alla tre skärmarna samtidigt, men det är inte komplicerat att koppla över till teven om man vill se på film. 10 meter S-video kabel försämrar bilden något, men det är ändå helt okej. Nån liten störning ibland bara, men det får man stå ut med.. 10 meter HDMI kabel kostar strax över 1000kr så det va inget alternativ just nu.

En kort blogg om TV.

Mycket premiärer på tv nu. Ett av mina favorit program började idag, Tv om tv, genialt att göra ett tv-program om tv. och det är det absolut bästa programmet att sätta sig och ta en öl till. Filip och Fredriks tecknade serie Myggan började också idag, verkar aningen sjukt men roligt. Ikväll va det även Heroes och Studio 60 on the sunset strip igen, så mycket bra på tv, kunde inte se allt så har spelat in lite på min nya fina box så får sätta mig ner och titta ifatt lite på tv nu ikväll/natt.

Det va nog allt, är för trött för att srkiva något intressant. Har vart en lång dag idag..

Rockbeslut.

bläckrock
Här är trenchcoaten från Bläck jag funderar på. Men finns så många andra fina jackor så har svårt att bestämma mig. Behöver nog hjälp med det, så vad tycks?

Shopping för designkontoret.

Det vart visst en till promenad ner till stan sen, pratade med Tobias på digistore, han jag sålde ufot till. Han sa att han hade fixat tangentbordet jag vill ha till ett bra pris. Så fick bli en powerwalk ner i regnet. Sarah va redan där nere för hon skulle träffa sin mor, så lånade pengar av henne sålänge för jag får inte nya pengar förens i morgon.

Det är en sjuk shoppingperiod jag är inne i nu, fan lägenheten svämmar ju snart över med kartonger jag inte hunnit städa bort.

Tangentbordet vart perfekt i alla fall, perfekt med trådlöst så man kan ha det vid teven när man har laptopen inkopplad till den och det funkar perfekt till adobe och massa annat när man har det vid skrivbordet. I photoshop t.ex finns det knappar för att zooma in/ut och rotera bilderna direkt på tangentbordet och musen går det att scrolla med åt alla håll så det underlättar med bildredigeringen.

Man kan även zomma in när man surfar och det finns lite volymknappar och annat lyx på tangentbordet. Men har märkt en miss de har gjort på logitech, det sitter VOL +/-  knappar på båda sidorna av tangentbordet när det egentligen skulle sitta ZOOM +/- på vänstersidan. Så är det på bilderna av tangentbordet jag sett i alla fall, så det måste vara en miss de gjort. inte hela världen iförsig.. för funktionerna funkar självklart som de ska ändå.

Kalas att ha två skärmar när man redigerar bilder med, eller till mycket annat med. Kan ha två program öppna på fullscreen samtidigt. 19"aren känns stor nu när man vant sig med 15.4" på bärbara.

Nu saknas bara en S-Video kabel på ett par meter så jag kan ha båda skärmarna och teven inkopplade samtidigt och ett Notebookup-ställ för den bärbara så är jag helnöjd med mitt lilla kontor.


Höstjack jakten.

Idag smsade mor tidigt och undrade om jag ville med henne till stan, för hon ville ha böckerna jag hade beställt hem och så behövde hon åka till apoteket. Sarah följde med och det vart att vi gick lite på stan.

Har hittat en fin jacka på JC jag funderar på, men jag är lite anti-JC och framför allt JC-märken typ som Adam, jackan är Adam och kostar 1295kr, en lite rock-liknande jacka. Är lite klyven, hittade två andra med nu, så blir såklart ännu mer klyven. Båda på MQ och va från Bläck, en nästan likandan som den från JC men det är Bläck och kostar 1495kr och en mer Trenchcoat liknande, super snygg för 1695kr, har letat länge efter en Trench som kan passa mig, ser lite väl snobbigt ut kanske, men vill ha något som ser lite mer dressat ut. Kanske lite dyrt för en jacka som jag inte ens vet om jag kommer använda nästa vinter också.

Får se efter räkningarna vad kontot vill, har en del annat som måste shoppas.

Outfit.

image17
Tee: Wrangler Jeans: Cheap Monday
Skor: Bruna Converse Klocka: Röd Blammo

Nya boxen.

Samsung PVR
Idag har jag hämtat ut den på posten, den nya fina digitalboxen. Hel nöjd så här långt, den är rätt komplicerad, en jävla massa inställningar så tar nog ett tag innan jag lär mig den ordentligt. Men inspelnings funktionen funkar klockrent, bara gå in i tv-guiden och kryssa för de program man vill spela in.

Time-shift är en bra funktion med, då kan man pausa när som helst i tv-programet man ser på, men den fortsätter spela in. Så smidigt att aktivera det direkt när man börjar titta på ett program för då spelar man in det man tittar på, så man kan spola tillbaks osv, och om man låter det stå på paus ett tag så kan man även spola förbi reklam pausar. Man kan även redigera saker man har spelat in, så man kan t.ex klippa bort reklampausar i inspelade program om man vill spara dom och slippa se reklam nästa gång man ser det. Inte så tokigt va?

Såhär fint vart det, hade vart bättre med en svart, men den där ser inte så tokig ut heller. Blir lite finare i kontrollsamlingen med eftersom allt är från samsung nu.


Bli vuxen är det bästa jag gjort.

Att vara barn minns jag inte hur det va, det borde vara bra tänkter jag, men har faktiskt inte många minnen som tyder på det, för har i stort sett inga minnen kvar. Vet inte vad det beror på om jag ska vara ärlig, men jag minns inte när vi va en enda stor familj och gjorde familjsaker. Kanske för många helger av röka och tabletter, annars har jag bara förträngt det.

Tonåring vet jag inte om det va något hit heller, för många kännslor och konstiga tankar, och i mitt fall hade jag ingen där som talade om för mig hur jag skulle göra, listade ut det mesta själv. Visserligen va det väl det som formade mig till den jag är idag, och det borde jag inte ångra. Men håller med Säkert i en av låtarna 'vilken jävla lögn att det ska va ens bästa tid'

Men nu när man nått en ålder då man bör kallas vuxen, om det funkar, man klarar sig själv, man vågar stå upp för det man säger och tror på, man har pengar så man kan göra det man vill, man kan dricka öl utan att få minnesluckor och man har vart med om en del så man har lärt sig. När det flyter på så är det så jävla mycket bättre än allt annat jag levt igenom.

Hoppas det inte vart för dystert, inte det som va tanken.

Helgavslut.

Så, nu va helgen slut och man ligget på soffan en aning sliten efter helgens bravader. Trött och en hint av träningsvärk efter en hel dags virtuelt golfande. Matti har åkt och det är bara Jag, Sarah och Missan kvar här, fick bryta bort Sarah från datorn för att få komma i mellan och hinna skriva en blogg.

Såg nyss på en Beck-film som gick på TV1000, en rätt dålig. Något om en japansk porrmålning, största störningsmomentet i filmen, säkert i de flesta nya Beck-filmer måste vara den där Mimmi från trekronor, och Mimmi och Reine i fjällen, shit vilken dålig skådespelerska hon är, ryser i hela kroppen när hon läser upp sina inlästa repliker.

Ska nog se vidare på tv nu, det är 'När lammen tystnar', Hade tänkt mig en lugn helg, men den vart inte ett dugg lugn, får se till att ha några sköna soffkvällar i veckan isället.

Guldkorn.

Jag har extremt bred musiksmak, vilket kanske kan bevisas med faktumet att jag vart eld och lågot när jag hittade albumet Jumper - Guldkorn men i samma sekund även laddade ner Rage Against The Machines första album, båda är kalasalbum verkligen. Det förstnämnda hade jag faktiskt inte en aning om att det fanns, men det släpptes tydligen förra året.

Golfkväll.

Våra kvällar fortsätter i sportens tecken, inte nog med att vi såg hockey lengenderna, vi har spelat golf hela kvällen. Matti och jag fastande visst för Tiger Woods och kunde inte slita oss, 08 till wii är verkligen enormt kul. Så har spelat hela kvällen, några öl har gått ner. Mattis bror Johan och en man som kallas för Kalle tittade förbi en snabbis, men annars har det bara vart Jag, Sarah, Matti och Missan, och enligt mig har det vart en trevlig kväll. Matti följde förövrigt med Johan och Kalle ut sen strax innan tolv. Dagens citat måste vara 'varför drog jag inte på power-putten istället!' för det uppfattades visst väldigt roligt av vissa.

Bildtext: Matti svingar, underhållningsystemet, missan i rolig ställning, vår lilla familj.

Lördag morgon.

Igår kom Matti ner från Stockholm och som sagt tillbringade vi hela kvällen hos Tobban och spelade Fifa. Nu sitter vi här hemma hos mig och är rastlösa, funderar redan på att öppna varsin öl och spela lite Tiger Woods, men det får nog vänta, eller spela kanske man kan göra ändå.. kanske. Och här bjuds en gamal badbild på oss,

Det är Eköndagen idag, så värsta pådraget här uppe på Ekön, 5krs korv på Östenssons och det är indianer/afrikaner som spelar på trummor här utanför! Helt galen stämning, så för er som inte är här missar något storslaget!

Detta är Dennis Klarin som raporterar från Ekön, över till er i studion.

Fotbollskväll.

Ikväll vart det visst fotbollskväll för fulla muggar. 6st pojkar, ett xbox 360, lite fifa 07 och två lådor öl. 6 pojkar och alla ska möta alla, det blir ju närmare 30 matcher, så det tog fem, sex timmar att slå sig igenom dessa. Jag öppnade starkt med 2 raka segrar i alla fall, men sen med lite fler öl innanför västen vart det kanske lite svårare, placerade mig som trea i alla fall, men tvåa hade vart med rättvist om vi inte hade spelat med målskillnad, men så kan det gå. Så pass kul tyckte vi visst att det va så vi funderar på att göra samma sak i morgon.


Tusen tankar i natten.

image6
Nu har jag äntligen vart dutkig och hämtat ut mammas bok på posten, började läsa lite på den igår kväll. Handlar om hennes tankar om saker och ting, framför allt hennes tankar när hon va utbränd och sjukskriven. Kan säkert hjälpa någon som är eller har vart i samma situation.

Den är inte så tjock så läser nog ut den rätt snart, sen är det dags att ge sig på Martin Svenssons bok. Värst va jag blir beläst, har typ bara läst ut en hel bok innan mamma började skriva böcker.

Förövrigt är det jag som har tagit omslagsbilden.

Någon som blir sugen? då är det bara gå in på sockerdricka och köpa! (direktlänk)

X-UFO.

image5
Radiostyrda leksaker är typ det roligaste som finns, jag har ett X-UFO från silverlit hemma nu. Verkar ju faktiskt coola.. Fanns ett i butiken i borensberg för halva priset så har tagit hem det åt en kompis. Kostar 1549kr i butiken egetnligen men har fixat så jag kan sälja det för 600kr till honom, så det är  en bra deal. Får hoppas Bebe blir lycklig.

Sverige kan.

Se där, Sverige tog sig i kragen och tog hem segern. Några kronor rikare på expekt kontot, alltid trevligt. Nu ska vi se på idol och heroes, återkommer.

Samsung PVR och annan lyx.

Samsung PVR
Äntligen! som jag har väntat. Comhem har vart så stöddiga och ska ha 1999kr för den fina Samsung PVR boxen. Digitalbox, med hårddisk med andra ord. Men samma sekund som jag fick mail av comhem det där stod ''Teckna dig för 24 månader av Digital-tv Medium + TV 1000 med 6 filmkanaler + Viasat Sport 1-3 så kan du köpa en PVR för bara 495:- (ord pris 3.995:-)'' så ringde jag och beställde. Vill så gärna ha en svart egentligen eftersom jag har svart samsung tv, men de hade  bara silverfärgade inne så det får duga. 100kr billigare i månaden blir det för mig med, och en super box. Kalas.

Fotboll ikväll igen, men verkar inte gå så jävla bra, så har väl spelat bort pengar igen. Dumma svergie. Får väl se hur det går för det är ju faktiskt inte slut än. Lill-Sarah och hennes lilla syster Emma va här och såg på första halvlek. Strax efter de gått så fick Sarah ett sms från lill-Sarah 'Emma sa så här, är dom miljonärer? de hade så fina saker, såg du tvn eller?' Så det va ju faktiskt lite kul och höra.

Designkontoret.

Har testat att koppla in laptopen till min andra dataskärmen och plasman, funkar ju ritkigt bra faktiskt. Duelview är en riktigt cool funktion, har aldrig testat det förut. Då har man båda skärmarna inkopplade men kan visa olika saker på dom. Så det blir som att ha en ritkgit stor skärm, man kan tex ha msn och massa annat öppet i ena skärmen sen ha Photoshop öppet på fullscreen på teven eller andra dataskärmen, sen drar man bara muspekaren ut ur den högra kanten så hamnar muspekaren på andra skärmen istället. Riktigt smidigt. Så nu är jag riktigt sugen på att bygga upp något fint på skrivbordet.

Först på önskelistan står det här riktigt stiligta multimedia tangentbordet och mus från Logitech. Har Zoom-knappar och bild-rotations-knappar och lite sånt som gör bildredigering lite enklare. 599kr kostar det bara dessutom.
Blog Image

Sen är ju det här ett måste när man har en så stilig laptop som jag har, extremt stiligt laptopställ, Notebookup, som går att köpa på designonline.se för 849kr, aningen dyrt. Med det lär piffa upp skrivbordet avsevärt.

Blog Image

No name.

Ja, igår skulle jag va duktig och fixa till utseendet på bloggen lite, men tror du inte jag råkade ta bort allt jag gjort och fick någon ful jävla standard mall. Så satt uppe till tre i natt bara för att få någon fason på det. Och så ändrade jag lite till i morse nu, men nu tycker jag faktiskt det vart ritkigt bra. Men det va extremt frustrerande inatt.

Idag känner jag att jag är värd en tvärlugn dag, ska se lite film och slappa med datorn i soffan. Men först måste jag knalla ner till psykhuset och gå på samtal med min Ragnhild, har inte vart där på hela sommaren så är väl dags att få prata av sig lite igen..

Visst är den fin?







Hej, Mitt namn var Elton Persson.

Idag kom den, nya boken. Jag som inte ens läser böcker, bara mammas. Men har hört att den här ska vara ganska så intressant så vart lite sugen på att beställa den, och så vart det. Får se till att få den läst någon gång med..

Blog Image

Album.

Nu har jag lyssnar på Lasse Lindh, Säkert, Vapnet, Florence Valentin, Jamie T's senaste album hela sommaren. Känner att man spelat sönder det mesta, så är dags för lite utbyte i mobilen och ipoden känner jag, så vad ska man ta sig till? Någon som har tips på bra skivor?

Första bloggen.

Nu sitter jag i soffan med min nya fina Sony Vaio. Sitter och gör lite inställningar och fixar och trixar lite. Sarah och jag sitter och chattar med varandra över msn även fast vi bara sitter några meter ifrån varandra.

Ja, den är så himla fin. Kommer upp bilder sen när jag orkar lägga in några. Blåtand va ju hur skönt som helst att ha, då kan man skicka musik från och till mobilen hur enkelt som helst. Vista är ju nytt för mig också, men det mesta verkar sig likt, lite nya funktioner bara.

Förövrigt vart det fotboll hos Tobban sen igår, Jesper och Krisse kom dit och sen va det Jag, Tobban, Emma och Fredrik. Va ju en bra match att se, men tråkigt att Sverige inte vann, då förlorade jag hela 50 kronor.

Tobban skulle jobba idag så Fredrik och jag gick hem till mig vid 12 istället, vi spelade Tiger Woods 08 på wii, va riktigt kul att spela 2 players. Blir ju antagligen lite roligare efter några öl och en flaska rödvin såklart.

Ne, nu orkar jag inte skriva mer, har nog lite annat att pilla med, har precis fått nätverkat att funka, så surfar trådlöst och kan skicka filer från gamla datorn, så ska skicka lite musik och bilder nu tänkte jag..


Fotbollskväll.

Ikväll blir det fotboll såklart, Sverige - Danmark, trött på allt tjat om folk som är rädda att det ska hända samma sak som förra matchen, lägg ner, big deal, fixa en sniper som knäpper den jäveln om det springer in någon full dansk.

Matchen ska väl såklart avnjutas ihop med några av grabbarna och någon öl. Lite oplanerat än bara, antingen ner till far och vara med lillebror och en vän till honom, eller knalla över till Tobban och dit skulle Fredrik även komma. Eller om Lillebror Jesper och hans vän Krisse följer med mig till Tobban, något blir det i alla fall.

Ne, nu måste jag leta mig in på expekt och spela bort lite pengar.

Min nya dator.

Blog Image

Processor: Intel Core 2 Duo T7100 Internminne: 2048 Mb DDR2 SDRAM 667mhz Hårddisk: 120 Gb, SATA 4200rpm Optisk enhet: DVD+-RW dual layer Grafik: nVidia G8400M GT 831 Mb Skärm: 15,4" WXGA med X-Black, 1280x800 Övrigt: 10/100 Lan, Wlan 802.11b/g, memorystic läsare, FireWire, Web kamera, Blåtand, Windows Vista Home Premium.

Och imorgon ska den bli min..

Ny dator bokad!

Blog Image
Hell yeah! Nu har jag äntligen beställt/bokat en dator. Lite tur hade jag med, fick syn på det idag faktiskt, att Onoff har kampanjpris på Sony Vaio, den modellen jag vill ha, men snäppet värre! Bättre grafikkort, blåtand, HD-utgång och Vista premium. Den va nersatt med yttligare 1000kr den här veckan så det skillde bara några hundringar från vad den jag skulle beställa skulle ha kostat med frakt och annat.

Så nu har jag bokat en på Onoff här istan, ska antagligen hämta den i helgen, eller senast måndag. Får hoppas det blir av i helgen, för annars kanske jag förlorar den där extra tusingen på rean.

Känns så extramt gött!

Dagens outfit.

Nu ska jag göra som alla inbitna modebloggare, lägga in en häpnandsveckande outfit bild! Dags att puttsa spegeln tror jag. Bra outfit för övrigt, bara reafynd förutom byxorna. Fullpris 2300, men jag fick bara punga ut med ca. 950kr. (Då har jag inte räknat med skärp och klocka)

Blog Image
Kofta: J.Lindeberg Tee: Wrangler Jeans: Cheap Monday
Skor: Cheap Monday Skärp: Carhartt Klocka: Blammo

Dåligt drag.

Har inte riktigt kommit igång här än, har inte fått i ordning på bloggen tycker jag. Gillar min gamla bättre än så länge. Får se om jag orkar fixa till den här sen när bloggtoppen har godkänt den osv, för nu är de tinte direkt något som lockar mig att skriva här istället för i min gamla, så kolla in på http://dk.minobe.se istället.

Ses där!

Ofrivillig shopping.

Rea är ett jävla påhitt, det är farligt. Om man hittar en svart fin kofta för 300kr som har kostar 1200kr så måste man ju handla, och om man hittar fina t-shirtar för bara 125kr och 150kr st så måste man också handla, och det känns såklart lite tugnt när man bara har 600kr kvar att leva för den här månaden, men va fan, man får tömma sparkontot med om det behövs.

Blog Image

Johan Lindebergs snobbkläder har jag väl inte så mycket för, men det finns ju trots allt endel fint. Koftan satt bra och va snygg, 300kr va ett kap. 2st Wrangler t-shirtar jätte billigt. Bra köp va det i alla fall, kanske bara lite dumt eftersom jag redan shoppat för 2000 den här månaden, så fattig blir jag fram tills den 19de.

Ny blogg.

Startade en ny blogg på blogg.se istället, för vill kunna kolla lite statistik och sånt. Min förra blogg låg ju på en egen server och va en lite enklara blogg så sånna lyxiga funktioner fanns ju tyvärr inte.

Känns ju tråkigt att förlora alla inlägg jag skrivit men de finns ju självklart kvar på http://dk.minobe.se, så det är bara för er att gå dit om ni vill läsa lite äldre inlägg.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen