På gång.

Nu är nästan alla duschade och påklädda här, hög musik och endel alkohol. Snart ska vi röra oss neråt mot Tobban&Emma, och Matti och Jag ska visa upp våra enorma kockegenskaper. Känns som det kommer bli trevligt, middag, vänner och alkohol brukar alltid bli bra.

Nyårsaftonstart.

Det är nyårsaftonsmorgon och i morgon börjar ett nytt år. Hela min lägenhet är full av resväskor och flickor. Vi ska göra oss i ordning nu, sen ska vi ner och visa Stockholmsflickorna staden, det ska handlas fin nyårsmat och fin nyårssprit. Senare sen ska Jag och Matti stå för matlagningen nere hos Torbjörn och Emma, tror vi blir ca. 12 personer som ska äta där ikväll, blir antagligen där vi firar in det nya året, men vi är alla även bjudna på fest hos Tommy, så vi rör oss nog dit mot småtimmarna sen, det är så planeringen ser ut.


Födelsedagar och bowling.

Nu blir det wiibowling och en öl, har legat på sängen större delen av dagen. Fullt i lägenheten även idag, men det är ganska så trevligt faktiskt. Mamma fyller år idag, känns kass fakiskt att inte kunnat åka dit, men hoppas hon förstår. Grattis.

Inte som andra.

Nästan inte som någon annan.

Nu har Matti flyttat in här, och ikväll kommer även 4 av hans vänninor och en fyller år så Matti ska bjuda ut dom ikväll. Så blir antagligen ett resturangbesök ikväll. Matti har parkerat 2 backar öl och en hel låda full med sprit. Så är väl dags att göra sig fin nu, ha en trevlig kväll alla ni.

Favoritsaker.

image313
image311
image312
image314
Glasögon Gucci Klocka Tritoni Tee 2K BY GINGHAM Skor Converse  Jeans Evisu, från den gamla goda tiden då det inte fanns kopior och man inte såg de överallt. Nu är det kanske mina CM Latjo Laban med röda sommar som är favoriter.

Lugnt.

Klubbmötet igår va riktigt roligt, mycket körande med både stort och smått, en stor beställning från Gyllene Måsen (Mc Donalds), trevligt folk och mycket snack. Det vart ett långt möte med för vi kom 18 och lämnade inte förns efter 23 någon gång, som sagt va det mycket trevligt i alla fall.

Idag ska det nog inte behöva bli lika hektiskt, Matti kommer idag istället, men det blir nog inte förens ikväll. Så nu har jag hela dagen på mig att göra ingenting i min ensamhet. Ska städa lite som vanligt, spela lite wii och sen knalla bort till Östenssons och kassera ut min gigantiska vinstsumma från uppesittarkvällen.

Men så bra då, ta hand om varandra så tar jag hand om mig.

Fullt upp.

Ja, idag har jag lite på schemat faktiskt, klockan sex ikväll ska vi till klubblokalen för att snacka skit och leka lite, så håller på att laddar batterier för fullt så jag kan leka med de stora pojkarna sen. Nu på dagen har jag inplanerat att åka till lillebror, ska lära honom tvättmaskinen i tvättstugan och passa på att tvätta lite själv, frågan är bara hur jag ska ta mig dit med tvätt och allt, är även inplanerat i kalendern att Matti ska anlända från Stockholm idag, vet inte när han kommer så är bäst jag kollar upp det, för jag kommer antagligen inte vara hemma så mycket mer idag.

Om jag hade tid och pengar.

image310
Jag har visst en ny hobby, att samla på 2K BY GINGHAM t-shirtar. Rc-hobbyn tar upp nog med tid och pengar kan tyckas, men icke! Nu ska det samlas så det står härliga till, det finns 1000-tals tryck och olika färger, men självklart ska jag bara plocka russinen ur kakan. Jag har 3st redan, 3st flygs in från usa under tiden jag skriver nu, och så ringde Sarah från stan och sa att denna finns på rea på MQ nu, mellandagsrean startar idag, men det har ni antagligen inte missat. Tyckte inte den va något speciellt först, men sen slog det mig att det är handlingen i filmen Karate Kid tröjan beskriver, klassiker, klockren ett måste i samlingen.

Nystädat.

image308
Jag har precis städat och gjort lite fint på mitt skrivbord, va såklart tvungen att göra plats för min vackra Eva Solo skål jag fick av Eva i julklapp. Kärleken för dansk design finns där, stället för bärbara, telefonen och skålen, fint.

Nu ska jag bara städa resten av lägenheten också.


Juldagen.

Det vart ett lugnt avslut på kvällen igår, en egenkomponerad drink som vart riktigt smaskens med lite apelsin i, lite jultema såklart, sen vart det bara en öl till innan läggdags redan innan 00:00 tror jag. Sov som en stock, och har nästan precis kommit upp.

Idag ser jag nog mest fram emot en lugn och skön dag hemma, har blivit bortbjuden på kalkon hemma hos Sarahs familj, vore gott och säkert trevligt också, men känns dels lite konstigt och så känner jag för att vara hemma som sagt.

Nu ska jag göra världens största köttbullemacka och en stor kanna kaffe, God morgon, God Jul och trevlig fortsättning på er.

Och sen lite foton.



Kvällens drinkar, lime/apelsin-drink och öl i fint kosta boda glas.

Pokermästaren.

I natt byggde jag som bekant bil och idag på julaftonsmorgonen satte jag på lite dekaler på båda mina vita karosser, stora och lilla. Det vart väl sött, dom är ett litet lag.

Men då!

Nu har jag kommit hem från mamma, vi har ätit för mycket, tittat på tv och myst framför brasan. Va mysigt att fira lite traditionel jul faktiskt. Har gosat med alla hennes katter, hon har två stycken nu som bara är fem dagar, båda fick plats i min handflata, de låg ihop snurrade och sov, jätte söta.

Pepparkakor med blåmöggelost och lite likör är inte helt fel.

Jesper vart trött och ville hellre åka hem, vi som hade planerat kvällen, vi va på Östenssons förut och köpte nötter och goda drickor och vi hade ett helrör att dela på, nu har jag allt för mig själv istället, men känns inte lika motiverat längre. Supa ensam på julafton känns typ som det sorligaste.

Så nu har jag inte en endaste jävla aning om vad jag ska göra, förslag? Tror jag mjukstartar med en öl och lite Ramones, det finns ju wii och andra leksaker om jag får tråkigt, önska mig lycka till.

image302
Oj, vilken estetisk bild på en så vacker man tänker du just nu.

Julsockan.

image301
Nu jävlar har julstrumporna jag köpte igår åkt på, så nu är det jul på riktigt! Har precis gjort mig i ordning för att åka iväg till mamma. Jesper har kommit och snart hämtar mamma upp oss här. Det blir lite mat och Kalle hos mams, sen blir det nog att Jesper och jag åker hit och har lite kalas.

Så ha en fin julafton nu, så ska jag med ha det!

God Jul!

image300
Se så mycket fint! Det känns inte så tokigt att kunna kryssa av tre saker från min önskelista. Klappmässigt är nog den här julen den bästa någonsin! Och då har julafton knappt börjat och jag hade inte så höga förväntningar. Fick som sagt Zappern till Wii av pappa och Tritoni-klockan från Tomten, sen fick jag två Rosti slevar av Sarah, Eva Solo skålen jag har velat ha av Eva, mini-bilen av Peter, mini-skruvdragare av Jesper/Pappa och en massa geléhallon av Tess.

Jag har suttit på golvet här framför mina julklappar och lekt med min lilla bil, driftar omkring på parketten och begrundat det andra fina jag fått. Känns riktigt juligt. Måste försöka ta reda på när mamma vill att man ska titta in, så då är det finfinfin kläder på och sen iväg till lilla Mamsen. Jesper, Johan, Emmie och Marcus ska komma dit också, så det blir trots allt lite julfirande. 

Nu ska jag fixa kaffe och göra mig en ordentlig jävla köttbullemacka.

God Jul!

04:20

Oj, tiden går visst fort när man har roligt.. Har plockat lite med mini-bilen, laddat ett batteri, spelat lite wii och sen provkört lite på parketten. Men nu är det absolut jätteläggdags. Natti.


Julstart.

Nu är det julafton, känns inte det helt galet? Jag kom precis hem från Jesper. Han, jag och pappa har spelat bingolotto och glöggat lite. Faktiskt väldigt trevligt! Jag vann hela 100kr på bingolotto! Första gången på femtioelva år. Jag har fått lite julklappar redan idag, Zapper till wii, precis vad jag önskade mig och sen en mini-skruvdragare med typ 50st bits, vilket är superbra när man skruvar mycket radiostyrdbil, vilket jag kanske gör. Dessutom har jag fått en radiostyrd bil i julklapp av Peter idag, en 1:18 banbil, anderson, bmw m3, vit, den är liten och söt och helt kanon. Vart även lite poker sen framåt småtimmarna hos Jesper, jag vann, jag är så EXTREMT duktig. Så är så extremt nöjd och detta känns verkligen som en lyckodag.

Nu ska jag löda lite kontakter hade jag tänkt, sen är det nog läggdags, om jag inte ska prova zappern lite, vilket jag antagligen måste. Men, ja, natti.

Bläck.

320252-298
Tänkte att jag skulle förbi MQ en sväng och se om man kunde hitta något fint till jul och nyår, för man kanske vill vara lite mer finklädd än vanligt. Och visst hittade jag lite, fick bli svart skjorta, svart/grå mönstrad kofta och en passande slips, allt från Bläck. När jag ändå va ingång så köpte jag även några Bläckstrumpor, så fint så.


Fjärde.

320252-296
Idag är det fjärde advent, imorgon julafton, är det någor jag missat eller? Känns inte alls så, men de där känslorna verkar försvinna mer åren.

Nu har det blivit lite planerat i alla fall, ikväll blir det uppesittarkväll med lillebror Jesper och pappa Owe hemma hos Jesper i nya lägenheten. I morgon har vi planerat så långt att Jesper och jag ska till mamma, laga mat och se på Kalle, kvällen är oplanerad, men Jesper och jag kan säkert hitta på något trevligt. Får se om Storebror Johan hinner komma förbi någonstans under dagarna med, och då kan vi hoppas han har Marcus med sig så han kan få sin fina klapp.

Ne, nu är det 4:de adventsfrukost och julkalenden som gäller. (vilken underbar uppfinning med inspelingsbar box, har bara missat ett avsnitt, moget)

Ja, en lördag.

Nu sitter jag här och slösurfar och sippar på en varm och god kopp kaffe, har precis vart ute i kylan, gick bort till Östenssons för att handla lite gott till kvällen. Är för seg och småsjuk för att hitta på något roligt, men ett visst ölsug fanns, så tänkte att en Mariestad 3.5 borde jag få njuta av i alla fall, så så fick det bli, lite nötter och annat gott, så med andra ord kommer det bli tv och filt ikväll. TV3 20 år är ikväll, det va ju en aning underhållande sist, så det ska antagligen ses. Ska nog ta mig lite tid att göra julfint här nu, sen får det blir lite Super Mario Galaxy spelande, för det va ett tag sen nu.

Exakt, va bara lite uttråkad så det fotades lite, på ingenting. Jag köpte apelsiner idag och så har jag nog världens mest genomtänkta och designade nyckelknippa.


Missan är i alla fall ingen galen mördarkatt.

image200
Missan är i alla fall min sötaste, hon låg och sov som en liten stock här på skrivbordet när mördarkatten i Jurkyrkogården löpte amok, Missan vaknade med ett ryck och började genast genomsöka hela lägenheten efter en galen mördarkatt hon kunde slå ihjäl.

En sak till förresten som gör henne till världens sötaste, hon satt i mitt knä förut när jag fick ett sms mitt upp i allt, och jag har bytt till någon töntig meddelandesignal där det låter som ett flygplan eller något flyger förbi, men i alla fall så gjorde Missan en väldigt passande nackrörelse när detta ljudet flög genom rummet, såg verkligen ut som hon trodde att det flög förbi ett litet jet-plan, ursött.

Ps. har uppdaterat mitt bredband till 8 mbit ner 1 mbit upp, samma pris, me like.

Feber och felstavade filmer.

Här ligger jag i soffan och fryser fast jag är jätte varm, tror seriöst att jag lider av feber för tillfället. Försöker få i mig något varmt, hade bara starkglögg som kändes gott, men speciellt gott va det inte, för starkt så känns inte som det är det bästa just nu, kanske får fixa lite te istället. Tittar på jurkyrkogården, klassikern. Jag vet faktiskt hur djur stavar, men filmen heter felstavat för att det fattas en bokstav på skylten i filmen, så det så..

Vart lite lycklig när jag såg att den filmen gick, har vart sugen på att se den, speciellt sen efter jag börjat lyssna så Ramones igen. Det är minnen det, både musiken och de här gamla skräckisarna. Minns när Tobban, jag och Freddy hade riktiga skräckfilmsnätter i stugan när vi va små, det va tider det.

En massa julklappar.

Men vilka har vart så här snälla och ska ha alla dessa paket? Jag har iförsig svaret på den kluriga frågan. Idag kom min fina Tritoni-klocka, har precis vart på Maxi med pappa och hämtat den, dumt trodde absolut den skulle gå ner i brevlådan, vilket den gjorde också, men brevbärarna har väl för mycket julkort så den kanske inte fick plats i säcken. Sprang på John på Maxi med, alltid trevligt att få växla några ord med honom.

Jag får såklart inte använda min fina klocka förens julafton, för den är inte min på riktigt förens då såklart, så därför kan jag inte visa den för er heller, det får bli senare. Men ni kan skymta den i en fin liten svart presentförpackning på bilden. Fick en förtidigt julklapp av Tess idag med, en stor glas-strut full med geléhallon som också är med på bilden, dålig jävla bild förresten, men något ser man säkert. Den stora röda kassen där är med till mig förresten, bara full med nördsaker, två karosser, fälgar, ljusset och lite smått till driftingbilen, finfina julklappar det där!


Bättre än bäst.

Tur att man piggnade till sen framåt eftermiddagen. Så nu lite senare har jag fått det både fint städat här och lagat supergod mat som precis nu ska avnjutas. Egen panerad schnitzel och potatisgratäng, jag är helt grym på mat ibland, grattis till mig.

Nu blir det mat och sen sedvanligt tv-tittande.

Skallebang.

Ajajaj. idag är det stackars Dennis. Har massor ont i huvudet och så är det något dum jävel som har proppat igen min näsa och hjärna. Här orkar jag inte sitta, behöver kaffe, macka och en filt.

Pang i bygget.

Igår kväll tog Rickard och jag vårt pick och pack och åkte upp till klubblokalen och lekte lite. Rickard va på dansbandshumör och spelade 'Jag vill vara din Margareta' ca 13 gånger för mig på färden dit och hem. Vi vart ensamma där uppe större delen av kvällen, men det funkar det med. Mysigt, och riktigt kul att köra lite. Rickard va visst även på krigsstigen och mosade en av mina karosser en aning.


Outfit och (misslyckad) shoppingrunda.

320252-286320252-285

Tee: 2K by Gingham
Kofta: Bläck
Jeans: Cheap Monday
Skor: Converse
Mobilväska: Golla
Trench: Bläck
Lurar: WESC


Man kanske kan säga att jag va ganska duktig som inte gjorde av med några pengar, gick någon timme på stan först, kollade egentligen bara om det hade kommit in fler röda Rosti bestick på Smålandsglas, men det hade det inte, kom på att de kunde ha på El-giganten eftersom de har börjat sälja Rosti-skålar, så vart en bussresa ut dit med, men icke, skålarna va slut och slevarna hade de inget intresse av. Så vart en sväng både på stan och bråstorp med andra ord, en massa bussresor och inget roligt shoppande, typiskt. Va ganska nära på att inhandla en Zapper till Wii, men kom på att det är det ända på min önskelista någon kanske kan tänkas köpa åt mig, så kändes dumt. Så det fick bara bli några kassar mat för att fylla upp kyl och frys, men så jätte upphettsande är kanske inte det.

Vaken.

Det fick bli en orange tritoni, det blir en jätte bra julklapp, då vet jag att det ligger något under granen jag vill ha i alla fall, t-shirterna från 2K får jag nog inte förens i mellandagarna någon gång, om de inte sölar så det blir efter nyår.

Vet fortfarande inte vart eller med vilka jag ska fira jul, men det är sånt som märks. Jag som hade tänkt att klippa mig idag, men där jag hade tänkt att klippa mig finns det ingen tid över för en bit in i Januari, typiskt. Får väl jaga reda på någon drop in annars, för så här långhårig vill jag inte vara.

Ne, nu ska jag ta tag i det här med kaffedrickande, sen ska jag nog ner på stan en sväng, får se om jag lyckas bli av med lite hår idag, annars kan jag säkert bli av med lite pengar om inte annat, och så ska jag växla in mina mynt för de står mest ivägen här hemma, tror det är 600kr nu så det gör sig mycket bättre på mitt sparkonto än i hallen.

God jul Dennis önskar tomten.

image284
Nu va sista julklappen beställd, till mig själv. Det gick visst snabbare än vad jag själv trodde innan jag beställde från 2K igen, 'grab-bagarna' hade visst kommit in igen, man får 3 t-shirtar för priset av en, men man får inte välja tryck själv, men det gör inget för alla 1000-tals som finns där är fina. Så det är en bra julklapp, för vet ju faktiskt inte riktigt vad jag får.

Sitter i valet och kvalet av att beställa en Tritoni klocka med, vill ha en i julklapp, och måste beställa innan 12:00 i morgon för att hinna få den, men eftersom jag fick mina pengar för 8 minuter sedan känns det som att jag måste tänka igenom det här lite närmare först. Får sova på saken, natti.

(det skulle få bli en orange för den röda är slutsåld)

Lillebror på egna ben.

Ikväll har jag vart iväg till lillebror, i nya lägenheten, första egna, spännande. Har hjälpt honom monterna ihop en gigantisk tv-bänk och satt upp lite lampor och sånt, han fick även en matta av mig, så fint så. Han behöver såklart lite inredningshjälp för han är nog lite vilsen utan storebrors hjälp där.

Lite ordning börjar det bli på det och kan nog bli helt okej när det är klart, ser fram emot inflyttningsfesten, då ska det hockeytacklas tv-bänk som aldrig förr.

Här är den finfina nyckelringen och klistermärket, blir kalas att nästa kaross jag lackar till radiostyrda bilen kan vara 2K sponsrad.


T-shirt import.

320252-282
Igår kom den, min nya 2K BY GINGHAM t-shirt, UPS hade vart här och plingat på när jag va iväg så de hade lämnat paketet hos en granne, men jag fick det tillslut i alla fall. Fick ett fint klistermärke och en jätte jätte fin nyckelring, får lägga upp en bild sen när jag orkar. Så nu vet jag att det går bra att beställa från deras amerikanska sida, blir fler gånger, gillar verkligen t-shirterna från dom.

och någon har visst en spegel att puttsa, fattar inte hur ofta jag ska behöva göra det, vem fan skitar ner den egentligen?

Busspersonlighet #2.

Jag har upptäckt ännu en väldigt udda busspersonlighet, vi kan kalla honom överdriver-alla-ljud-och-rörelser-mannen. Han har nog inte alla besticken i lådan, men han är en sån som gör en glad. Man skrattar inombords fast man egentligen inte får, han sitter och gapskrattar och mumlar för sig själv och man undrar verkligen vad som försigår i hans huvud. Sist jag såg honom åt han på en chokladkaka, han va jätte lycklig över sin chokladbit och han laddade verkligen ända ifrån höften när han förde upp den mot sitt ansikte hastigt. Man ler, skrattar inombords, fast man inte får.

Klara, färdiga. gå.

Det finns både dåliga och bra sätt att starta en dag.

Ny dag, nya tag, lycka till.

Crimefighter.

Jag är så trött, alldeles för trött för att skriva något betydelsefullt.

GO JARMO GO.

Tredje advent.

320252-280
Glad tredje advent på er! Värst va tiden går fort, om en vecka är det julafton, sen en vecka efter det nyårsafton, och allting är högst oplanerat. Hela min familj är mitt upp i sina flyttar så vet inte alls vart och ens om vi ska ses och fira jul, pappa jobbar visst med, så verkar som det blir jag och lillebror som får fira ensamma även i år. Nyår, ja allt jag vet är att Matti kommer ner, bara det blir kul såklart, men vad som händer sen har jag inte en aning om, sånt som märks antar jag?

Kära tomten.

Zapper till Nintendo wii (349kr Digistore Motala)

Libra (1400kr Smålandsglas Motala)

Tritoni klocka röd eller orange (795kr Tritoni.se)

Converes Svarta Stl. 43 (700kr Team Sportia eller Kalle P Motala)

Teak Apa (995kr Danskdesign.nu)

Barcelona fotölj (3995kr Kallad 'Tokyo' på butiken Inne i Motala)

Eva Solo Smiley (649kr Danskdesign.nu)

Mys.

Ensam hemma 2 på tv, soffa, filt, glögg och mätt på taco. Inte helt fel.

Har precis installerat mini opera 4 på mobilen så funkar fint att blogga från mobilen nu, behöver inte ens lämna soffan, vilken lycka.

Libra.

image276
Jag har hittat något jag önskar mig i julklapp! den finns tillochmed i lilla Motala på Smålandsglas och kostar ca. 1400kr. Denna figurin döpt Libra av Christel Marott tycker jag är helt enormt snygg, finns i alla stjärntecken och i två färger, vit och grå, tror jag föredrar den vita. Passar mig väldigt bra att jag just är våg eftersom jag tycker att det är den finaste, se de övriga på Royal Copenhagen´s hemsida


Mer julshopping & supermat.

Julskinkan vart kalasgod igår sen, och vart verkligen proppmätt efter två riktigt smarriga skinksmörgosar med en kall öl till.



Idag fick det återigen bli lite julshopping, endel av Motalastad håller öppet till tjugotvå ikväll, tydligen även nästa torsdag. Shoppingen gick ännu lite bättre idag, tror nog minsann alla är klara nu, men det är svårt att handla till andra, för de saker jag tycker är fina vill jag självklart ha själv också!

Nu blir det finfin mat, håller på att pannerar skinkschnitzel och gör egna klyftpotatisar i ugnen, sen blir det lite tomat&paprika sallad till, verkligen inte helt fel kan jag redan nu tala om för er.

Ska återgå till matlagningen, men återkommer med en uppdatering senare.



Det är sjukt hur gott det blev, bästa jag ätit på länge, kanske någonsin. Går lixom inte få fram här i bloggen, ni borde prova på hur sjukt jävla duktig jag är. Varmt är det här inne visst, för är visst lite röd om kinderna på alla bilder, och vill även tillägga att det är min kofta som putar ut där uppe på ena bilden, riktigt så tjock är jag inte.

Minirace och julskinka.

Nu är jag hemma igen, mycket trevligt litet möte på klubben idag. Bytte motor till en vassare, gick som bara tusan, va ute och testade lite på asfalten tillochmed. Vart lite banbygge denna gång med, hör och häpna. Börjar likna något nu, sjukt stor blir den nya banan i alla fall, men massor kvar att göra.

Nu ska jag jag fixa till julskinkan jag köpt idag, första gången jag gör en egen, ja den är redan kokt men den sista lilla finishen måste fixas, har vart och köpt Apotekets senap, i en fint Höganäs kopp. Så får se hur jag lyckas med det, men med tanke på att jag är en sån hejdundrandes mästerkock ska det nog inte bli något problem.

Lite shopping.

Så nu har det i alla fall shoppats två julklappar, till samma person visserligen, men då får det räcka, till en av bröderna, en liten bit på väg och sen lite shopping till mig själv. En fin skål, en Saga form örtkruka (fick en av Sarah så har två nu) och en fin röd slev.

Har vart hemma ett tag nu, har städat och gjort fint här, och snart bär det av på klubbmöte och lite lek, ska nog bli trevligt. Så det här vart en rätt trevlgi dag, grattis till mig.

Dumma människor och sen lite julshopping.

En sak slog mig nu på morgonkvisten, en annan kategori personer jag inte riktigt klarar av i tv-värlen, dessa människor som talar i klipp-program, som ska försöka va roliga, och hittar på saker som inte alls har med klippen att göra, hatar iförsig människor i huvudtaget som pratar bara för att prata och försöker vara roliga. Så hallåor som läser innantill och programledarna för alla dessa jävla tävlingsprogram ligger inget vidare till. AFV klarar jag av för han pratar mest mellan klippen och sabbar de inte totalt med annat skitsnack så man missar klippet.

Nyduschad, nyfrukostad och ska snart iväg och ta tag i det här med julklapparna.

Shopping, igen, typiskt.

image265
Heja mig va bra det går! (julklappar före egen shopping) Skulle julklappshoppa idag va meningen, men hamnade på stan lite sent, vid sex, och den dumma stan stänger halv sju, så hann bara med en affär, MQ. Skulle kolla om de hade några 2K tee´s och någon fin Bläck-kofta, det kunde jag inte hitta, men efter att flickan fick rota lite på lagret så kom hon tillbaks med en fin tee och en stor Bläck-kofta, båda på halva priset, plus att jag hade lite extra rabatt, så det vart billigt och gick lixom inte stå emot. Koftan är dock XXL så är en aning oversize, men den är skön och mysig och kostade mig under 200kr så jag är nöjd.

Får ta nya friska tag med klappjakten i morgon, kanske har lite mer tid då.

Bajsmannen delux.

Råkade ut för något hemskt idag, hamnade sätet bakom bajsmannen på en bussresa, vet inte vad det är för man, men han åker buss ofta och luktar inte gott, något som jag inte riktigt kan klura ut är varför han bär med sig en shoppingpåse, en sån man bara får i de fina butikerna, en stor gucci papp-påse. Så frågan är om han bara är snuskig eller snusktigt rik också?

image264

Ramones och avslut.

image252
Förresten har jag inte talat om att jag beställde den här tröjan igår, Ramones tröjan från 2K by Gingham. Beställde i någon svag stund, mest egentligen för att se hur bra det går att beställa direkt från deras sida, för tröjorna blir betydligt mycket billigare om handlar från USA.

Jesper och Krisse spelar Mortal Kompat och väntar på deras taxi, den bör vara här snart, så då är det läggdags, natti.

Grattis igen lillebror.

Jesper 21.

Ikväll har Jag, Jesper och Krisse tv-spelskväll här hemma hos mig, Jesper fyller 21 idag, så han ville umgås och ha lite trevligt. Trevligt har vi, mycket trevligt. Nintendo Wii och några öl, glögg och spermie-shot. Lite smörgåstårta har även avnjutits, inte helt fel.


Jesper är väldigt stolt över att vara nära vän med Rille (han i DIE BRAT DIE tee)  i Kobojsarna, så deras nya låt går het såklart.


Tritoni.

En Tritoni klocka är jag väldigt sugen på, men dels ska jag inte handla något till mig själv förens alla julklappar är klara och sen skulle jag ha enorma problem med att välja färg. Den röda gillar jag nog trots allt mest, men har redan en röd fin klocka, den genomskinliga är orginalet och den är fin, men sen är den här oranga väldigt fin med, ja ni hör, det är inte lätt att välja. Får se om det blir över några pengar till en julklapp även till mig själv, då är det möjligt att det är en Tritoni jag får.



Då va den helgen förbi.

Igår kväll sen vart det promenad ner till Torbjörn i stan, vi spelade lite tv-spel bara, så vart en lugn och skön lördagkväll faktiskt, va hemma redan strax efter elva.

Idag har med vart en lugn och skön dag, har tittat på lite TV4 repriser, för missade större delen av Idol i fredags. Sen fick det bli lite pizza och film, 'Employee of the month', riktigt riktigt bra och rolig! Har velat se den men har inte sett eller hört så mycket om den, och helt plötsligt dök den upp på TV1000, så spelade in den.

Snart är det dags för Yippe Kai-yay igen, är en aning spänd över hur det ska gå med Jarmo egentligen. Annars hade jag väl inte så mycket mer på hjärtat den här gången, förutom att det ibland är så små saker som kan rubba mig totalt,
det stör mig.

Kvällens outfit.

320252-253
Tee: Wrangler
Jeans: Evisu

Sen åkte det kanske på någon Cheap Monday scarf och morfarskofta,
sen lite öl och dans.


Vill ha.

Längesen jag handlade kläder nu känns det som, så suger lite i shoppingtarmen. Vill ha svarta Converse, men är samtidigt lite sugen på de svarta Cheap Monday med droppar på, eftersom det skiljer nästan 400kr i pris med så är de kanske att föredra. Är sugen på fler 2K By Gingham tee´s med, för det är den och mina Cheap Monday t-shirtar jag tycker om bäst. Men jag har de 6 mest intressanta Cheap Monday
t-shirtarna redan, kommer kanske lite nya snart, så får bli fler Gingham sålänge med andra ord, men även där skiljer det över 300kr  per tee.

Men har inte handlat en enda julklapp än, så for hålla lite på mitt eget.


Foton stulna som fan från Zoovillage.com

Fulkul.

Nu är jag precis hemkommen från lite drifting i Dometics sporthall igen, uppgång 08:50 idag för att komma iväg dit. Va inte fullt lika roligt idag, va nog lite för trött så koncentrationen va inte på topp, sen kändes det som det jävlades lite för mycket, och min bil va skitig och ful bara för jag va irriterad. Så allmänt off idag kan jag framföra.

Igår kväll vart det lite julbord på Gästis i Borensberg, lite oplanerat sådär, men smakade bra, vart dock mätt redan efter sillbordet. Det va bara jag och Peter, så vi fick tillfälle att prata lite, för det va det han ville. Lite roligt och lite allvar. Ta kritik är väl inte det jag är bäst på.

Blir så förbannad när inte det roliga ens är roligt längre.

Ne, nu ska jag gråta lite, sen ska jag se om någon vill göra något roligt.

Dagsavslut.

Ja, då har även denna dagen passerat. Slutade som vanligt med ett par timmar framför teven, men som sagt har jag vart ganska duktig idag så då kan jag ändå ha gott samvete. Sitter här lite småsugen på att handla något, men vet inte riktigt vad jag vill ha, så då känns det dumt. Vill nog ha fler Cheap Monday jeans och en ny bra kofta i alla fall, sen ett gäng t-shirtar till skulle kanske inte sitta helt fel, kanske en klocka och sen är det nog massa nördprylar som skulle kunna beställas, men det krävs nog lite eftertanke först, mina nära och kära måste få något fint i jul också, tur det inte är så många.

God natt.

Duktig pojke.

Nu har Dennis faktist vart väldigt duktig och betat av det mesta på sin lista. Ska dammsuga nu med sen knalla bort till Östenssons och handla lite, då är det bara prestenshoppingen kvar sen, men känner inte för att knalla ner på stan längre, så får se om jag kan komma på något jag kan handla till någon på nätet, borde inte vara så klurigt.

Väldigt duktig va jag i alla fall när jag lagade Johans tröja, va väl kanske inte så komplicerat eftersom det bara va en ficka som lossnat och några småhål. Men tacksam vart han i alla fall och kom upp hit med Gyllene Måsen mat, smaskigt.

Så har jag mailat Elin Kling med, så jag kan vinna presenter i hennes blogg, tänkte fråga chans, men det är jag för blyg för, typiskt.

Att-göra-lista.

Grattis till mig som trodde jag inte hade något att göra idag, men visar sig att jag egentligen borde vara jätte duktig och göra en massa saker som skulle behöva göras, så ska nog ta tag i det här nu.

- Någon slags presentshopping
- Bädda rent
- Diska
- Dammsuga
- Installera dammsugaren i köket (stått i vardagsrummet sen jag fyllde)
- Handla mat
- Hämta nån julsak i källaren
- Sy/laga Johans tröja

Frukostrapport.

320252-247
Kaffe, tunnbrödsrulle och hemmagjorda pepparkakor som
jag fått av Sarah och Sigge.

Visste ni förresten att en halv-vuxen man kan producera 300kg snor enbart på en torsdagsmorgon? Ne, inte jag heller men nu har jag starka bevis som pekar på det.

Lite av varje.

Har glömt att nämna att det är en stor katastrof att Jarmo ska lämna Yippee Kai-Yey MF, visst att jag gillar Musse men men lusten att se skiten försvinner nog tyvärr. De söker efter ersättare, men vem ska kunna ersätta den där lilla underbarat negativa finnlandsvensken?

Igår va det klubbmöte igen, vilket mer innebär att vi står i ett dammit rum och driftar runt i ringar och förstör karosser, men kul som fan är det. Va för trött för att vara jätte social med gubbarna, men trevligt va det ändå. Skulle bli en liten fika på Gyllene Måsen (Mc Donalds) efteråt med, men det liknande mest en väldigt lång måltid tycker jag. Men gott och trevligt även det.

Idag har jag inget planerat igen, vet inte alls vad man ska hitta på, skulle kanske behöva ta en liten shoppingrunda, julklappar är det dags för antar jag, och lillebror fyller på måndag så han måste väl få något antar jag, han ska flytta snart så kan vara på sin plats för något fint till lägenheten kanske.

Fick tag i någon samlig med musik igår, Hits from the 90's, 488st låtar, och det är nästan bara bra musik, härligt är det, och så har jag kommit på att Rickard är förjävla snäll, och den absolut bästa på att chippa och flasha konsoller i säkert hela världen, xanor.se, (han påpekar flitigt att jag gör för lite reklam åt honom).

En rosa Audi.

image242
Om man lackar en Audi TT rosa så blir man i alla fall lite gladare, tänk på det. På lördag är Dometic-gymplasalen bokad igen så då är det återigen dags att gå upp tidigt för att drifta, men då har man något skoj att se fram emot i alla fall. Den rosa Audin är i stort sett klar, lite fler dekaler kanske inte skulle skada.


Dimmiga dagar.

image241
Sitter här och funderar på var all min musik har tagit vägen, all min underbara gamla musik, deppmusiken. Skulle behöva den nu, jag är en sån där sorlig människa idag. The Smiths (bilden), Morrissey (sångaren på bilden), Pixies och massa annat bra, min dumma dator verkar inte fatta att jag borde ha musiken nu, så den laddar ner i snigelfart, högst elakt tycker jag.

Dennis behöver nog några sånna här dagar ibland, så jag får tycka lite synd om mig själv, även fast jag tycker högst illa om det egentligen. Hur som helst så är jag glad över att inte vara 17 år längre.
image240

Hemska känsla.

Oj, va löjligt mycket jag uppskattar att vakna med ett ryck bara för man drömmer något man inte alls vill drömma. Något som får en att frågasätta vad fan man håller på med egentligen. Behöver inga fler erkännanden för att förstå att hon betett sig fel, jag drömmer om hennes hånleende erkännanden och mår så extramt dåligt i hela kroppen. Ibland förstår jag inte vad hon gör här, men ibland gör jag det, jag har ingen annan, min bästa vän är den som sårat mig mer än någon någonsin gjort. Det känns skruvat som fan och kan nästan förstå mig själv, att jag inte kan förstå vad jag ska känna eller tycka om något längre.

Första advent, damn it.

Sjukt dålig planering att inte ens ha ljus hemma till adventsljusstaken nu när det är dags att tända första ljuset. Tar emot kraftigt att gå ner i källaren och hämta jullådan, känner inte för att pynta. Men ljus måste jag inskaffa.

Det vart varken pizza eller varma mackor idag, eftersom jag är en så sjukt bra kock så slände jag ihop en bacon, broccoli och ost gratäng som bakismat istället. Då är det klass på skiten.

En bra lördag.

Igår va en mycket trevlig dag, först drifting i en gympasal vid Dometic som sagt, sen senare va visst jag och Tomas lite rastlösa igen så vi åkte upp till klubblokalen och driftade lite till, lackade även klart min Audi TT, det vart riktigt fin, väldigt rosa. Sen väl hemma igen så hörde Tobban av sig och ville att jag skulle komma ner, så det gjorde jag. Vi spelade lite spel, Scen it! eller va det hette till 360, typ som buzz till PS2 med filmfrågor, riktigt kul faktiskt. Vi promenerade även ner en sväng till O'Learys och tog några öl där, va relativt dött där men va väldigt trevligt ändå eftersom man fick träffa Fredrik och Tobban lite.

Så idag är det en klassisk bakisdag igen såklart. Tittar på TV4 repriserna från i fredags, som sagt, Amanda va enormt bra, kul att hon är i final. Pizza vore utmärkt nu känner jag, har en gratis att hämta ut på Napoli, men tror inte jag orkar ge mig ut i rusket, får bli en varm macka istället. Mat, soffa, hej.

Förresten.
Funderar stark på att ta bort mitt lilla fylleinlägg från i natt, men antar att jag får stå för mig själv och ha kvar det. Mycket nöje.


Sent.

EXAKT! Vad jag gör precis nu, har jag inte en aning om. Precis ny-hem-kommen, om det nu är ett ord, det vet ingen. Jag va och spelade lite tv-spel hemma hos Tobban och Emma, sen ville Torbjörn och Fredrik gå ut och ta EN öl, och vi hamnade på O´learys, det va absolut jätte trevligt.

Sen, va det nog inget som hände, allt är som vanligt, tack för ikväll. puss.

Brum brum.

Så nu kom jag hem från lite bilkörning, helt sjukt roligt va det, vi byggde driftingbana med mina små koner och några stolar. Jag, Rickard, Hasse och Tomas blev det, riktigt trevligt och jag fick på min nya fina kaross. Den fick visst några repor och bucklor direkt, men vad gör det. Fick bli Burger King på hemvägen med, inte helt fel.

Hade planerat att åka till sommarstugan/pappas hus idag med, men Johan ringde och va så stressad så orkade inte stressa iväg nu så får hoppa det. Va meningen att jag skulle hjälpa pappa att montera ihop några IKEA saker så skulle han bjuda på öl, hade nog vart trevligt, men en lugn dag hemma kan även det bli trevligt.



Bildtext: min Audi A4, Hasses, min och Rickards bilar, min 'hög',
fler högar och Rickard och Hasse.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen