Jungfrufärder.



Jag befinner mig i sommarstugan och ikväll har vi lagt i nya båten, även jag tog min oskuldstur i den 'vanliga' båten för i år. Härligt va det, och den nya båten verkar vettig. 5 HK mer, något mindre plus ratt. Så gött om man skulle kunna köra tube och wakeboard i sommar.

Har precis sett hockeyn, godkänd trots allt men tycker att svensk vinst vore det värt. Vet inte vad som händer i kväll men ett par timmar till utomhus kan man nog tillbringa och eftersom jag inhandlade 40st öl på systemet idag så blir det nog en och annan öl till ikväll. ..Fuck this. So long suckers.


Kamera funnen!



Jag har hittat min kamera nu, den va visst inte ens borta. Den låg i trygt förvar i Sarahs väska, även efter att hon kollat i den hundra gånger och sagt att den absolut inte ligger där, men i det lilla ytterfacket hittade jag den rackarn.

Så nu kan jag bjuda på två härliga bilder från i lördags. Först jag som myser i min sverige-regn-poncho för att fira sveriges hockeyvinst och sen maten jag tillagade, grillad fläskschnitzel, grillad majskolv, potatisklyftor, tzatziki och god sallad, mumma.

Osäker och överkännslig.

Det här starten på dagen känns som att jag hade velat slippa, mindes tydligen lite fel och nu känns det som att allt är mitt fel och att jag inte klarar någonting. En liten missplanering som fick allt att kännas skit. Väldigt typiskt och det sista jag behövde just nu.

Trodde att det skulle komma ljusa tider och att jag hade en bra planering framför mig men nu känns det mest som att det kommer rinna ut i sanden igen. Skulle behöva känna mig behövd och få lite uppskattning, vill starta eget men med min aktivitetsnivå skulle väl det inte hända mycket i det företaget.

Hatar mina dagar där jag är nere, det är så mycket annat som kommer ifatt mig då, tycker att jag borde växa ifrån de här perioderna snart, men desto fler bra dagar man får desto hårdare tar de dåliga dagarna. Hatar det verkligen. Men jag hatar folk som klagar så jag borde verkligen inte göra det heller..

Man kanske skulle ge världen fingret och fortsätta någon annanstans?

Fuck this, nu har jag fått tycka synd om mig själv ett tag och skrivit av mig några konstiga rader.

Ikväll är det hockey, Sverige - USA. Jesper kommer hit och ser den med mig och Sarah, även pappa en sväng innan han ska vidare till jobbet. Man kanske skulle ställa till med lite god mat och sånt?

Får hoppas det kan bli en trevlig kväll.

Som en hasselnöt på fuktig hud.

Av någon anledning fäste jag blicken på mitt rakgel från Nivea och började läsa mitt i en mening och vart lite chockad när jag märkte att jag läste orden "som en hasselnöt på fuktig hud" låter som taget ur en ganska dålig dikt.

Men det visade sig att om man läste hela meningen stod det 'Använd en dos stor som en hasselnöt på fuktig hud', men ändå är jag lite fundersam över när man började använda 'en hasselnöt' som mått?

Nu har jag vart duktig och vart nere i tvättstugan och satt igång två maskiner. Såg senste avsnittet av Heroes innan dess också, sjukt bra, det va sista avnsittet för säsongen, så nu börjar väntan på nästa säsong.

Återkommer om en hasselnöt, kanske funkar som tidsmått också?

Lugnet.

Nu är kattmonstren lugna igen efter att ha fått mat, de ligger på soffan och sover som små kattbebisar. Funderar på att göra dom sällskap för nu har jag Heroes, How I Met Your Mother och Two And A Half Men att se. Borde egentligen ge mig iväg på promenad och lägga på lite brev och kanske gå till frisören. Men jag veeet inte.

dkDse.


Håller på att klippa och klistra ihop min nya t-shirtsida. Det är inte så mycket på den än men det börjar kanske likna något. Gjorde en ny logga också dkDse, förkorting av DennisKlarinDesign.se, så antagligen kommer den få adressen dkd.se sen, men just nu ligger den på dkd.se.dennisklarin.se.

Tycker själv att det va en ganska bra idé att hänga upp t-shirterna med klädnypor, så lite kreativitet finns det kanske kvar i mig någonstans.

Monsterkatter.

Igår hände det inte så mycket egentligen. Jag  va hemma och städade och designade hemsida, sen tittade Jesper förbi och spelade en massa NHL09 och FIFA09 med mig och han vart kvar och såg hockeyn, helt värdelös hockey, förstår inte riktigt vad svenska siktade på när de passade och skjöt?

Måste piffa till mig lite och gå och handla nu på morgonen för kattmaten är slut och en massa annat, så bäst jag ger mig iväg innan katterna äter upp mig.

Family Guy.

Har precis sett lite Family Guy. Bland annat en 'Making of' och man får faktiskt lite respekt för Seth MacFarland som kommit på serien. Han är tydligen den högst betalda 'writern' för en teckand serie, men det kan bero på att han inte bara skriver, han gör tre röster och faktiskt kommit på serien som sagt.

Det smakar sommar.

Vi skulle ju åka upp till stugan tidigt i går så vi skulle få många soltimmar, men när Matilda kom och skulle hämta upp oss och parkerade vid busshållsplatsen här utanför så blev hon helt plötsligt påkörd bakifrån. Så det gjorde att vi fick skjuta upp resan lite, så vi kom inte iväg förens två.

Men det vart helt fantastiskt där uppe, sol, musik, öl ute på trallen hela dagen. Sen grillade jag skinkschnitzel och majskolvar och gjorde potatisklyftor och god sallad till det. Riktigt bra. Det vart lite kalas som sagt. Jag, Sarah, Jesper, Matilda, Evelina och Acke vart vi där uppe så det va riktigt riktigt kul. Vi åkte hem sen senare på kvällen och idag vaknade man verkligen med träkeps. Men det va det värt.


Lugn kväll.


Kvällen vart väldigt lugn, Sarah och jag vart ensamma redan vid tio. Men vi hann med lite SingStar, Guitar Hero och några riktigt goda toast. Nu avrundar vi med att ladda ner lite nytt till SingStar och ser lite på tv. I morgon blir det sommarstugan för mig, Sarah, Evelina och Matilda. Lite kubb, grillning och mys sitter ju aldrig fel.

Något som liknar en sommardag.

Idag vart det en heldag på kontoret igen, Rickard kom på besök och jag fick skjuts hem, eller till stan rättare sagt. Där köpte jag nya skor. Ett par svarta Keds, så fina så. Inhandlade ett par flaskor Miller och en kycklign/curry-Baguette också.

Sen mötte jag upp Sarah, Evelina och Sarah och knallade hem till mig. Så nu sitter vi här hemma, ska väl äta upp min baguette och öppna mig en öl, sen får vi se vart kvällen tar oss.


Twitter.

Nu har jag gjort som alla andra och skaffat mig en Twitter, har lagt till en widget här i kanten av bloggen som de som är intresserade kan följa den. Eller så går det såklart bra att följa den här. Hej.

En bättre dag.

Idag startade jag dagen med ett möte, om anställning på jobbet och hjälp att öppna eget så att jag kan satsa lite hårdare på att sälja t-shirtar och lite annat. Dessutom fanns det något jobb ledigt som logo och t-shirtstryck designer här i motala, så det låter faktiskt väldigt lovande.

Sen har jag vart på kontoret resten av dagen, en ganska givande dag faktiskt, skönt att ha något vettigt att göra.

Men nu är jag hemma igen, har ätit gott. Min härliga köttfärsgryta. Så ligger mätt på soffan och tittar på Antikdeckarna och myser med lilla Sarisen. Så det ska jag fortsätta med nu.

Footsoldier på Blu-ray.

CDON säljer Footsoldier på blu-ray för bara 69kr, så vart lite svårt att motstå. Det är en brittisk gangsterfilm så det låter som något jag gillar med tanke på att Lock, Stock, Snatch och RocknRolla är mina favoritfilmer. Dessutom är den baserad på en sann historia så det kan vara spännande.

Dumma beställning.

T-shirten va bra, men chinosen från Dickies va konstiga i storleken, för stor, men för liten i midjan. Trots att storlekarna va i tum, dumt. Så de får skickas tillbaks.

Hur vart det såhär nu då?

Råkade gå igenom arkivet i min blogg och var ledsen, det va ju förbannat dumt. Men nu kom mitt Bubbleroom-paket precis fram till Maxi, så antar att jag ska göra mig lite i ordning och ta en promenad dit, det kan nog få mig på andra tankar ett tag.

Rocknrolla i repris.


Ser RocknRolla igen, för det måste va den absolut bästa filmen på länge. Men det blev inga popcorn idag, jag har ju min fina frukost att sätta i mig.

Breakfast of champions.


..men då borde inte jag äta den för jag känner mig som en riktig looser idag. Men cappuccino, fil med crunsh, apelsinjuice, hårt tunnbröd med ost, tomat, salt och oregano är i alla fall väldigt gott.

Vaknade på fel sida efter en sömnlös natt.

Vart visst även en helt värdelös natt också, eller inte helt värdelös. Men vaknade på soffan vid 3 och gick och la mig på sängen sen lyckades jag aldrig somna om igen. Fick en så konstig känsla, panikångest verkligen. Värdelöst.

Idag borde jag försöka göra något vettigt, jag borde klippa mig, gå till optikern och köpa nytt busskort. Men jag känner inte för något av det. Så om jag känner mig rätt så kommer det bli soffan i alla fall ett par timmar framöver nu. Får hoppas mitt paket från Bubbleroom kommer för då måste jag ta mig ut till Maxi och då kan jag passa på att köpa busskort också, får jag i alla fall något gjort. Usch, hatar de här dagarna jag inte har något att göra, blir förslappad och dum i huvudet. Eller som sagt finns det saker jag borde göra, men så länge det inte är några måsten så orkar jag inte riktigt bry mig.

Ska visst inte skriva när jag är på det här humöret, går till min tv istället, tror han behöver mig nu, eller om det är tvärtom.

H2O och en gul skallig man, tack.

En helt värdelös dag har jag haft idag, legat med huvudvärk nästan hela dagen så har inte orkat göra något. Min syn har blivit sämre och jag har pulserande huvudvärk, måste vara en stor tumör som växer på min hjärna så det är väl bara att invänta döden. 

Ligger i soffan i en helt mörklagd lägenhet med två galna katter och en sovande Sarah. Finns inget roligt på teven, ska nog se något inspelat på digitalboxen eller kanske en film. Förresten, påtal om en sovande Sarah fick hon reda på att praktiken hon har på HM leder till jobb i sommar, duktig tjej. 

Jag behöver med ett par jobb till tror jag för jag vill vara rikare än vad jag är just nu, men vad ska jag med pengar till jag ligger ändå bara hemma och tittar på tv.

Ne, nu behöver jag nog en kanna vatten till och lite Homer Simpson. Natti suckers!

Dennisklarin.se


Nu ligger min nya hemsida uppe, det finns inte så mycket på den än. Mest länkar till bloggen och till min gamla t-shirtsida, men snart kommer det upp en ny t-shirtsida är tanken. Finns även en länk till en ny fotosida där jag förhoppningsvis kommer ladda upp lite foton i framtiden.

Trött mest.

Igår vart det en ritkigt mysigt kväll. Vi åt taco här hemma och sen efter det blev det gurka, morot och dipp. Massa skit på tv såklart, men en helt okej måndagskväll.

Idag är jag trött, som vanligt nu förtiden. Inte gjort något, sett på tv och suttit vid datorn, ska försöka göra något mer nyttigt snart tänkte jag, får se när. Lite hemsida måste jag se till att göra också. Nu har jag visst inget mer att skriva.

Full Metal Jacket på Blu-ray.

Vart lite utråkad här hemma så satte igång en film, Full Metal Jacket på blu-ray fick det bli. Vem vill inte se blod och krig i 1080/24p. Bra film och bra bild. Nu ska jag laga taco tills Sarah kommer hem.

Jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig.

Det tåls att sägas igen, att Florence Valentin har släppt ny skiva, Spring  Ricco heter den och för er som har Spotify kan hitta albumet här.

Hemma igen.

Igår kväll kom man hem efter ännu en fin helg i stugan. Matti, Evelina och Matilda kom upp och gjorde oss sällskap i lördags, så det vart lite fest, grillning och mys. Väldigt trevligt. Det har resulterat i en stadig bakfylla och lite färg på kroppen.

Idag har jag en ritkgit slappisdag, sett på tv hela förmiddagen bara, ändå tråkigt väder. Har sett Heroes, 30 Rock, American Dad, Family Guy, The Simpsons, så nu har jag sett ifatt lite jag missat. Annars händer det nog inte så mycket idag, ska betala räkningar och sen gå och handla kattmat, yippie!

en kväll i stugan.

Nu har jag äntligen fått igång bredbandet och routern här uppe, visade sig vara pappas nya trådlösa telefon som va boven i dramat. Men nu kan man sitta var som helst här uppe med sin lilla frank mini och surfa. Härligt.

Det är bara jag, Jesper och Sarah här nu, för Johan och Marcus åkte hem, men snart kommer väl pappa hem från jobbet också. Vi har precis ätit korv och pommes och nu sitter vi och tittar på Singing Bee.

Hade förresten även problem att få igång mitt PS3 här, för den trodde den skulle sända via HDMI men här har vi inte sån lyx, trots att pappa tagit över min gamla fina Samsung 42" plasma. Så fick bli via scart, Tobban  fick blindguida mig genom inställningarna via telefon "elva neråt, två åt höger, X, X, höger, X"

Aningen komplicerat men nu är det äntligen igång. Så snart blir det FIFA minsann! Tur man har en Torbjörn.

Så intressant har våran kväll varit. Hi-Tech i stugmiljö.

Dagens lunch.


Om man nu kan kalla det lunch när man äter klockan fyra. Men en god hamburgare  och en loka vart det idag i alla fall.

Vila ifrån ingenting.

Den här dagen startade inte på topp direkt, med skallebang och irriterande förkylning. Men har försökt att sova bort det nu på förmiddagen. Men vart så rastlös efter ett tag så försökte städa lite istället. Fick lite diskat och dammsuget i alla fall, tyckte jag va duktigt.

Ikväll blir det sommarstugan, upp och umgås lite med familjen, grilla och fiska. Det är alltid lika skönt att komma upp dit. Är i valet och kvalet om jag ska orka släpa på mitt Playstation 3, vill egentligen inte släpa på det men det vore trevligt med några spelnätter med lillebror.

Ska väl börja packa lite men behöver knappast stressa för vi åker inte förens Sarah har slutat vid sex. Så ska kanske ta en promenad först för känner att jag behöver komma ut lite.

Uppdatering strax innan 1500.
Sådär, efter en ordentlig promenad, lite pantning och handling så känns det bättre. Men handlade lite mer än vad jag orkade bära så vart visst helt slut på kuppen, men det återhämtar jag mig nog ifrån snart. Kanske dags att äta någon, sen ska jag packa klart och bara invänta på att det blir dags att åka.

En liten beställning.

Jag sa ju att jag behövde beställa något, så det fick det bli en liten beställning från Bubbleroom. Ett par Chinos från Dickies och en T-shirt från Carhartt med optiker-text, hittade den herom dagen och kände att jag va tvungen att ha den.
 
Tänkte beställa ett par skor också, men det får vänta. Ska nog köpa Keds eller Evisu-tygskor. Va nära att bli en Evisu-hood med, men även den får vänta.


Allt och ingenting.

Hela gårdagen tillbringade jag med Torbjörn, vi va först här i stan och kollade på bilar och tv. Sen tog vi en tur in till Linköping för att fortsätta leta reda på rätt bil och tv till Torbjörn, teven hittade vi i alla fall men bilen va det värre med.

Om jag inte vore så nöjd med min nya tv nu skulle jag med vilja ha en 55" LED-tv i Samsungs 6 eller 7 serie. Men en Saab 9-3 Combi känns lite överflödigt när jag inte ens har körkort, är visst för slö för att ta ett.

Idag har jag kickat lite kontorstid, annars har det inte hänt så mycket. Precis hemkommen och ska väl städa och fixa lite, sen är det väl soffmys som vanligt om kvällarna.

Känner att allt är så förbannat tråkigt just nu, något får ta att hända. Behöver nog shoppa lite, får vi styra upp. Förövrigt har Florence Valentin kommit med nytt album, Spring Ricco heter det. Oerhört trevligt. Annars går Röyksopp - Miss It So Mush rätt varm här hemma nu när vi ändå va inne på musik. Hej.

Fuck this.

fuck this!
.. tänkte jag och klippte lite i PS. Passade på att klippa till en ny bloggtopp i samma tema som nya hemsidan också, den vart väldigt väldigt enkel nu, lägger till lite mer sen i samband med releasen av nya hemsidan. Tror jag, om jag orkar.

Tänkte inte skriva något, men nu vart det visst lite ändå. Hej.

Intresseflagg.

Idag har jag vart på promenad ner till psykhuset på ett snabbt samtal, sen handlade jag kattmat och gick hem igen. Händer visst inte så hemskt mycket annat idag, förutom att jag har tvättid i eftermiddag så det kräver väl kanske lite ansträngning. Men nu ska jag göra en Cappucciono och sen se på Two And A Half Men, i HD dessutom, det värmer alltid lite extra. Hej.

Hemma.

Nu är man hemma igen efter två dagar i sommarstugan och det är dags för en välförtjänad dusch och sen lite snabb städning innan man får krypa ner på soffan och varva ner och njuta lite av att vara hemma igen, även om det är helt fantastiskt att vara där med, borta bra men hemma bäst.

Karatefylla.


Fick visst knäppen i fredagsnatt och spöade på min fina rislampa.

Några få snapshots från en fantastisk vårhelg.







Ja, det har vart en fantastisk vårhelg med mycket utomhushäng, grillning och mys.

Sol och 80-tal.

Igår va en riktig kanondag med vackert väder, glass i borenshult, sol på ballkong, häng med Jånni och sen en brakfest till inflyttningsfest hemma hos honom. Så det va riktigt riktigt trevligt.

Idag hamnade jag i stugan visst, efter att Matti och jag vart iväg på en promenad ner till stan först. Jag, Jesper och Marcus åkte upp, men nu har även grabbarna grus kommit, Krisse, Koffe och Martin. Vi har gjort potatisgratäng och ska grilla snart, det är livet det. Lite senare sen kommer Sarah också, då blir det vin och mys.

Är sjukt irriterad på att jag inte får internet att funka här uppe bara, men kunde som tur va låna Jespers dongel så jag kunde skriva lite blogg i alla all.

Ne, nu ska jag tända grillen. Hej.

Dennisklarin.se


Nu är jag nästan klart med min nya hemsida, dessutom har jag köpt dennisklarin.se precis. Men det tar någon vecka innan den ligger uppe tyvärr. Men så här ser den ut, den har ActiveX så om man för musen över länkbilderna så ändras dom och lite sånt. Det är bara en tidig beta så jag kommer fortsätta bygga på den.

Myskväll.



Idag va det tillbaks till kontoret ett par timmar som gällde, redigerade lite bilder och gjorde hemsida. Gjorde lite på en egen sida när jag kom hem också, har tänkt att köpa .se-adress inom en väldigt snar framtid.

Längtat hem hela dagen för jag visste att det vankades myskväll ensam med älsklingen. Vi har ätit god lasagne och nu har vi godis och cola till lite tv. Har precis sett Antikdeckarna, ser på Simpsons nu och efter det blir det Criminal minds. Sen blir det nog en blu-ray efter det också för har tre stycken nya jag inte sett. Så det blir ett par timmar hålla hand under filten. Mysigt.

Uppdatering.
Det fick bli Superhero Movie vi såg på blu-ray sen. Men vi somnade båda två innan filmen va slut. Vi va visst trötta, inte ofta vi båda somnar innan tolv.

SM-GULD till Färjestad.





SM-guldet hamnade i Karlstad hos Färjestad tillslut, en riktigt riktigt bra sistamatch vart det också. Riktigt underhållande och spännande, men Färjestad drog det längsta strået och det är ju helt underbart såklart. Sen efter matchen firade vi med bubbel, men tyvärr ingen cigarr för den hade Jesper haft sönder, typiskt. Men det va trevligt ändå. Sen vart det några FIFA-matcher in på småtimmarna tills läggdags, så det blev en trevlig kväll.

Ne, nu måste jag iväg. Hej.

Hockeydags.

Nu är det hockeydags igen, eftersom Färjestad vann igår så har de chans att ta hem guldet ikväll. Riktigt spännande. Så vi sitter här på helspänn och bunkrat upp med cigarr och champagne. Jag, Lillebror Jesper, Ewe och Sarah är här, jag håller på att laga lite påskmat, janson, köttbullar och ägghalvor i alla fall.

Annars Idag har jag bara stått i butiken hela dagen, skönt faktiskt för där händer det lite mer än att bara sitta på kontoret, eller ligga hemma på soffan för den delen. 

Ne, nu måste jag förbereda mig för hockeyn. Hej.


Ett shoppingsolsken i den mörka vardagen.


Det blev ingen promenad till Maxi för att hämta mitt paket, pratade med Johan och han skulle dit efter jobbet så jag inväntade och hängde på honom istället. Fick med mig mitt paket och ett paket red hot chorizo hem, som va sjukt heta kan jag säga.

Nu blir det tv-spel med lillebror och sen är det hockey. Hej.

Röyksopp - Junior.


Johan fick mig att få upp ögonen för nya Röyksopp-albumet 'Junior', vilket va trevlig.

På bordet idag.


Som vanligt mina soffliggande dagar. PS3-BD-kontrollen alltid i närheten, sen gör minidatorn, vanliga PS3 kontrollen och några nya tidningar mig även sällskap. Har fått avi att jag kan hämta beställningen med två blu-ray och Kentsamlingsboxen på posten efter klockan fyra, så det får bli en liten promenad sen. Det va allt extremt intressant jag hade att berätta för nu. Hej.

Nöjd?

Vaknade tidigt med ett ryck ur en dröm även i morse, gillar inte den här trenden. Men fick sova tills åtta i morse i alla fall. Så har bara vart uppe och tittat på tv även hela den här morgonen. Men har vart på en liten promenad också för följde Sarah en bit när hon skulle till H&M, för hon börjar där idag, duktigt.

Känner mig nere och totalt värdelös. Känns som inget jag gör är till någon nytta. Eller ens värt mödan. Men ska inte gnälla och klaga, för hatar verkligen att lyssna på sånt själv.

Ikväll är det hockey igen, får hoppas att umgås lite med lillebror, spela tv-spel och se hockeyn resulterar i en trevlig kväll.

Nu blir det mer serier och sen får vi se vad som händer. Både Tobban och Johan har visat intresse av att träffa mig på stan, men jag känner mig totalt osocial och trött så får se hur det blir med det. Förhoppningsvis piggnar jag till.

Totalt ointressant.

Det blev en lång tur ner till Offerby förut för att byta däck på Tobbans bil och träffa Johan, Emmie, Marcus och Alice ett tag. Trevligt att träffa de små liven. Men rengöra fälgar har jag fått erfara att det inte är så upphettsande. Men trevligt att få tillbringa några timmar ute i solen i alla fall.

Väl hemma igen så va jag dödstrött, mest beroende på att jag gick upp klockan sex i morse skulle jag gissa. Men fick samla lite kraft under några Eli Stone-avnsitt så att jag orkade städa upp lite här hemma efter helgens bravader.

Nu ska vi snart äta pannbiff, sås och potatis, sen blir det väl bara lite soffmys som vanligt. Så ta hand om er. Hej.

Godmorgon Eli.


Man blir en liten slappis efter en så trevlig helg, så än så länge idag har jag bara legat och tittat på Eli Stone. Dags att äta lite frukost känner jag. Vaknade klockan sex i morse av en väldigt otrevlig dröm, kunde verkligen inte somna om så gick upp och tittade på tv istället.

Ska göra mig lite kaffe och macka nu, sen se ett avsnitt till. Men sen ska jag se till att komma ut lite i det fina vädret, tror det blir att jag följer med Tobban och byter till sommardäck på bilen. Han ska ner till min bror och göra det så då kan jag passa på att hälsa lite på dom också. Hejhej.

En helg med försmak av sommaren.









Det har vart en riktigt härlig helg faktiskt. Fredagen va riktigt trevlig med hockey, SingStar och lite vänner här hemma, sen avslutade vi natten nere i stan hos Tommy.

Men lördagen slår nog ändå det mesta, Jag, Sarah och Matti knallade ner till stan ganska tidigt i sommarvädret, ner till Sjöbris och satte oss där mot väggen och solade, åt god baguette och drack några öl. Vi blev sittandes där tills det stängde. Men då knallade vi vidare till Hamnkrogen, där det blev fler öl och drinkar och riktigt god mat, och Evelina kom och gjorde oss sällskap. Sen blev det taxi hem till mig igen, där det blev SingStar och lite bus igen. Så det va en ritkgit fantastisk vårdag.

Lite shopping, hockey och annan 'random' text.

Shopping är aldrig fel, när det är rea trivs man extra bra. Köpte alla Kents 10 skivor i en samlingsbox för 99kr och sen Full Metal Jacket - Delux edition och I Am Legend på Blu-ray. Allt till ett riktigt bra pris. Trevligt.



Va helt slut även i morse när jag vaknade, men orkade mig iväg till kontoret en sväng ändå. Så fick lite hemsida gjort idag i alla fall. Sen mötte jag Jesper på hemvägen och vi tog en sväng förbi systemet och sen upp hit till mig, så nu sitter vi här hemma hos mig och tittar på hockey och dricker en och annan öl, inte helt fel. Sarah har bjudit hit Matilda, Linn och Evelina också, dessutom har Matti behagat att dyka upp. Så vi är ett riktigt trevligt gäng. Go Färjestad!


Superduperslapp.

Idag har det verkligen vart en riktigt superduperslappisdag. Har bara legat på soffan och snorat, tittat på tv och spelat massa Playstation 3. Har iförsig vart ganska trevligt men blir lite tråkigt i längden. Nu håller jag i alla fall på att lagar mat, blir potatis, biffar och tzatziki. Sen är det väl bara att ge sig på tvtittandet igen tills det är läggdags. Hej.

Lite Playstation 3 nyheter.


Firmware uppdattering 2.70. I morse släpptes den nya firmware uppdateringen till Playstation 3, största nyheten är en ny textchat man kan ha öppen i bakrunden medans man spelar, men varför gör de inte samma sak med ljudchatten förstår jag inte? Så lite besviken på uppdateringen för hade läst rykten om nya uppdateringen som va bra mycket mer upphettsande än så här.



Burn Zombie Burn. Ville ha lite nytt att spela så laddade ner Burn Zombie Burn för 70kr på Playstation network, det är ett arcad actionspel där man ska skjuta och elda Zombies som titeln skvallrar lite om. Riktigt roligt och högt tempo, inte lika hjärndött som jag först trodde för man måste faktiskt tänka lite också.



Noby Noby Boy. Ett annat spel jag laddade ner, kostade bara 35kr på Playstation network. Ett väldigt udda spel där man är en lång flerfärgad korv som äter lite allt möjligt, cyklar, blommor, människor. Man stretchar och krymper, hoppar och ringlar runt. Finns inget poängsystem eller något speciellt mönster att följa på banorna, utan man bara lallar runt lite och käkar, så ett ganska värdelöst spel. Men ett par lättförtjänta troféer för 35kr, så kanske dumt att klaga.

Stackars lilla dennis.


Usch, idag är jag så himla förkyld och känner mig febrig och massa dumt så stannar hemma idag. Men har bunkrat upp med en massa bra att se på tv, så det går nog ingen nöd på mig här på soffan. Heroes, How I Met Your Mother, Two And A Half Men, Scrubs, South Park och Superhero Movie på Blu-ray som jag råkade impuls köpa igår. Den kostade bara 99kr på ONOFF så tänkte att det kunde vara värt det för att få ännu en Blu-ray till samlingen.

Ne, nu blir det cappuccino och macka och lite serier. Ha en fin dag! Hej.

En kväll.



Trevlig kväll med några kalla mellanöl till hockeyn och fotbollen, men båda matcherna slutade helt fucked up. Liv storspelade i HV71's mål och sverige va nog helt enkelt bara dåliga i fotbollen.

Angelina har blivit en stor tjej nu, hon har börjat löpa. Hon går omkring och skriker och piper, kåt som bara tusan. Men hon är ganska söt, men blir aningen jobbigt i längden, speciellt på nätterna.

Nu är det kväll och Jesper och Ewe har precis gått, för det vart dom som gjorde oss sällskap. Är dags för lite Big Brother nu, sen är det läggdags. Natti.

Nu vankas det final.

Idag, typ NU börjar finalen i Elitserien mellan Färjestad och HV71, riktigt spännande. Jesper och jag sitter här hemma spända av förväntan. Antagligen dyker Sarah upp här hemma med något gott och äta snart också. Kanske att Johan skulle titta förbi med. Så vi håller tummarna för en trevlig kväll.

April, april din dumma sill.







1. Dennis i naturen 2. En Saris 3. Tobban tvättar pärlan 4/5/6. Sarah envisades med att ta hoppbilder på mig och Tobban när vi stod och väntade på att Tobbans bil skulle torka, det gick väl lite sådär. 7. Min Tobban och en öl på en balkong 8. Utsikt.

Idag är det första april, inte klokt vad dagara, veckorna och månaderna går. Men idag har det vart en riktigt fin dag och vi har vart iväg på lite äventyr som ni kan se.

Sarah och jag va med Tobban en sväng för att först titta lite på Expert och ONOFF, sen va vi och tittade på när Tobban tvättade bilen, sen en snabbis på stan. Trevligt. Sen gick Sarah hem till sin mamma och jag och Tobban upp till honom, där det vankades lunch och öl på balkongen. Verkligen inte helt fel.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen