Dagens shopping.



Hämtade som sagt ut min lilla WD TV Mini på posten idag. Inhandlade även en 250GB HDD i samma serie, så det matchar. Viktigt. Blev även en Cyber Clean rengörings-slime till tangentbord och kontroller, är så trött på dammiga kontroller.

Berättar mer om mediaspelaren en annan gång men nu ska jag gå och lägga mig i renbäddad säng och se på lite Simpsons. Från någon av de 21 säsongerna som ligger på mediaspelaren nu. Härligt.

Kvällsmat.




Ikväll grillade jag kryddkarré, majs och knyte med rödlök, grädde, dill och färskpotatis. Verkligen inte dumt. Dessutom hade jag sällskap av älsklingen och Johan. Fantastiskt.

Bajs&båthus.









Det blev aldrig någon promenad till Maxi, Johan kom precis när jag skulle gå så han och jag gav oss ut på lite äventyr istället. Vi har vart på Maxi, ONOFF två gånger och på en liten tur ner till Borenshult. Trevligt har det vart.

Ledig måndag.

Skönt. Sov verkligen ut för en gångs skull. Vaknade inte förens halv tolv. Med en jävla energi, efter lite kaffe, äggmacka & Family Guy så har jag dammsugit, moppat, diskat, bäddat rent, fixat kattlådan, sorterat tvätt och vart en riktigt duktig hemma fru.

Fick precis SMS om att mitt Dustin Home-paket har anlänt till Maxi, så ska duscha och fixa lite sen ta en promenad ut dit. Sen hem och installera min lilla WD TV Mediaplayer i sovrummet. Trevligt. Sen i kväll har jag tvättstuga. Fan va jag är duktig ibland. Hej.

Marängtårta.



Har vart hos mamma och kramats lite. Ätit maräng och jordgubbstårta och busat med Alice. Fantastisk dag verkligen. Känns som sommar, äntligen.

Stugvistelse.




Blev en tur till stugan igår. Firade pappa som fyllde år i fredags med lite tårta och grillat. Blev även några öl och Eurovison. Låten jag trodde och hoppades på vann faktiskt för en gångs skull. Båda bröderna, Alice, Emmie och älsklingen. Så va en riktigt trevlig liten vistelse även om den vart kort. Bara en natt. Får bli nån vecka där uppe snart när vädret kommer.

Bakluckeloppis.


Igår hade vi en liten happening på jobbet. Våra kära kunder fick komma och sälja sina modeller ur sina egna bakluckor utanför butiken. En bakluckeloppis. Blev en hel del folk och rörelse i butiken. Men nästa år hoppas vi på ännu fler.

Tycker alla som har ett intresse för radiostyrt eller faktiskt vart och hälsat på mig i butiken ska gå med i vår facebookgrupp, där finns det ett gäng bilder till från igår.

Bryggfoto.






Gick ner på lunchen och fotade lite vid min lunchbrygga. Fint och skönt. 1. iPhone bild till twitter/facebook. 2. Skitiga skor & vatten. 3&4. Snöre. 5. Ett gult monster.

Andända.




Blev en 'Svärmor' även idag. Tillägnar henne ett inlägg med lite fågelporr.

Snygg idag med.


Jackan alltså, jag ser ut precis som vanligt.

Bygget.


Det renoveras och byggs en hel del på jobbet nu. Närmsta lilla dörren är där butiken blir i framtiden. Övervåningen blir till boende för cheferna. Blir fint och riktigt bra. Titta in i chefernas byggblogg, Svinhusverkstan.blogspot.com om ni vill se mer av bygget.

Morgon.


Skön morgon, god frukost. Sitter och väntar på att det ska bli dags att åka till jobbet. Hade en lugn och skön kväll igår. Ensam. Flickan va iväg på  Veckorevyn Blog Awards på Bik Bok i Örebro och såg Magnus Weideskog. Hon va överlycklig när hon kom hem och blivit fotat med honom. Men som sagt hade jag en skön ensamkväll hemma. Med PS3 och serier. Intressant. Men det va allt jag hade att berätta nu. Hej.

WD TV HD Mediaplayer.


Har velat ha en mediaspelare i sovrummet ett tag, min plan är att köpa ett Playstation 3 till. Men när jag fick syn på den här i morse kunde jag inte motstå. 245kr på Dustin Home. Extremt bra pris, den kostar 99.99 dollar på Western Digital's egen hemsida.

Snygg, liten och söt, endast 9 x 9 x 2 cm. Tyvärr klarar den inte .MKV och den streamar inte, men vad gör det för det priset. Bara slänga in serier och filmer på ett USB-minne eller en extern HDD och köra. Riktigt smidigt. Duger så länge om inte annat.


Tröjpremiär.


Jag åker hiss i min nya tröja. Sen är det jag i miniatyr när jag blir välkomnad av kissarna.


Finbesök.


Idag fick jag finbesök på jobbet. Åkte in med storebror för att han skulle hämta skrot, renoverar på jobbet så blir en hel del. Då va lilla Alice med. Så vi lekte och plockade blommor när de andra arbetade. Men sen fick såklart även jag slita. Trevligt med finbesök.

Fotonördens våta kaffedröm.



Vilken fotograf vill inte dricka sitt kaffe ute på fältet från ett Canon-objektiv? Samlarkoppen finns i flera olika storlekar men denna föreställande ett Canon EF 70-200/4L får du just nu på köpet om du handlar en Canon systemkamera på CyberPhoto.se.


Svensk färskpotatis.


Svensk färskpotatispremiär! Kokt med egenodlad dill, grillad fläskfile, gräddfil, egenodlad gräslök, grillad sparris och tomat, lök, paprika på spett. Förbannat fint.


Shoppingroadtrip.



Riktigt trevlig dag idag. Jag och flickan tog en tur till stan med Tobban. Jag skulle på möte klockan ett så hann med lite shopping och en lunch på Ströget innan. Det blev en WESC basebolljacka, ett gäng färgglada partystrumpor och en tacopaj.

Vi fick information om att det fanns Red Dead Redemption på GameStop i Mjölby. Så efter mitt möte åkte vi först snabbt och hälsade på Tobban och Emmas nya söta kissar och sen vart den en roadtrip till metropolen Mjölby. Trevligt.

Nu har vi vart hemma en stund och jag har lekt Dedde-frisör och färgat håret på flickan. Ska sätta igång med maten strax. Det blir svensk färskpotatispremiär! Grillad fläskfile, gräddfil och egenodlad gräslök. Fan va fint.

Nattbilder.


Nu ligger lördagens bilder uppe på foto.dennisklarin.se.

3D-TV.



I fredagsmorse åkte jag och Tobban (snyggingen på bilden) en sväng till linköping. Han gjorde ett misslyckat försök att få tag i Red Dead Redemption till PS3. Men annars tittade vi mest på 3D-TV och åt taco buffé.

Jag har vart skeptisk till 3D-tv. Men faktiskt blev jag lite imponerad. Djupet i bilden blir fantastiskt, det va det ända man la märket till först, tills vi fick en boll flygande emot oss och vi båda duckade.

Ville verkligen kasta mig åt sidan när bollen kom, så i vissa tv-spel kan antagligen 3D ge en fantastisk känsla. Säkert i vissa filmer med, filmen vi fick se va Monsters VS Aliens.

En lunch.


Idag åt jag min lunch på en brygga vid strömmen. Rostbiffwrap och en cola. Inte dumt.

En lördag.


En fantstiskt lördag med smak av sommar. Startade med en lunch med Johan på Texas. Sen hem till mig för att dricka öl och se på Hockey med en till Johan, en Sigge och en Sarah. Balkonghäng, grillning och sånt som hör till. Riktigt trevligt.

Sen gick vi vidare ner till Matti och Frida, hängde där några timmar. Sen blev det efterfest hemma hos Erik och Jenny tills man gick hem vid sex någon gång. En riktig superlördag som hade vart perfekt om Sverige vann hockeyn.

Hittar en hel del bildern från dagen, kvällen, natten och morgonen på 
foto.dennisklarin.se.

En fredag.






En ganska fantastisk fredag. Den bestod av många fina delar. Linköping med Torsten. Bra dag på jobbet. Grillning och öl. Vilket resulterade i god mat. Mer öl. Nötter och Så ska det låta. Sen förfest hos Sofie. Innan de gick ut och jag gick hem. Sen tog det slut. Men fint.

Favoriter.




Mitt kära Playstation och teven. Harman/Kardon förstärkaren, Kay Bojesens apa och skål och vas från Eva Solo. Fina lampan och gigantiska spegeln i hallen. Kärlek.

Vid grillen igen.



Idag blev det grillat igen. Kryddkarré, spett med tomat, gul och röd lök, gul och röd paprika. Sparris, ris, bea och lite honungsmelon. Verkligen inte dumt.

Bra dag på jobbet, varmt. Annars händer det inte så mycket. Blir väl soffhäng nu till läggdags. I morgon bitti ska jag med Tobban en sväng till linköping innan jobbet. Kanske shoppa lite och ta en lunch där inne. Trevligt. Hej.

Väldigt lite.

Idag va det bättre men inte bra. Klarade av att jobba med lite piller och nässpray. Men jobbigt i värmen med feber. Efter jobbet vart det lite korpenfotboll, men missade första halvan. Nu är jag hemma på soffan igen. Mätt och trött. Det va allt.

Soffdag.






Har mått kass idag så har levt på soffan. Tittat lite på tv. The Cleveland Show, Family Guy, The Simpsons, Amarican Dad, The Office, 30 Rock, The Pacific och 2 filmer.

Livnärt mig på en tacosallad från kvarterets pizzeria, jucie, chips och menthol-nässpray. Så underhållningen, födan och det söta sällskapet är inget att klaga på i alla fall.

Såg The Boondock Saints 2 och Adventureland. Förstnämda va ganska bra ändå, men kändes som en parodi på första, totalt överspelad, kändes mer som en japansk teckand film. Den andra va riktigt trevlig och bra faktiskt. Lite kärlek och humor.

Nu ska jag fortsätta kurera mig. Hej.

Sjukdag.

Förbannat. Förkylningen hann ifatt mig under natten. Natt med feber, snor och sömnlöshet. Så stannar hemma idag. Hatar att ta sjukdagar. Känner mig så värdelös. Men ibland är det nog bäst så. Har i alla fall en massa serier att se och en tvättstuga att ta hand om ikväll om jag orkar. Ska nog överleva den här dagen med.

Provtur.



Flickan handlade ny cykel när vi va i Linköping idag. Så den skulle såklart tas ut på en provtur ikväll. Jag fick promenera bredvid bort till Maxi. Efter en lång dag, så det tog på krafterna. Nu har jag gjort mina bloggplikter så nu blir det kvällsmacka och o'boj framför teven. God kväll.

Busfabriken.


Idag har vi vart i Linköping, blev en heldag. Lite shopping och så va vi med brorsbarnen på Busfabriken och lekte av oss lite. Riktigt roligt.

Grillafton.


I lördags blev det grillafton och lite inflyttningsfest hemma hos Matti och Frida. Riktigt trevligt och gott grillat. Resulterade i en väldigt sen natt, eller tidig morgon. Och en massa bilder.

Rulla djupt.


Hip-hop-kollektivet Roll Deep från London har gjort en låt med Eurodiscotjejen Jodie Connor vilket resulterar i en riktigt grym partylåt. Följ hoppet till Youtube och släpp loss. Hopp hopp.

Dagens underhållning.



Bland annat har vi hunnit med att varva New Super Mario Bros. Wii och sett Shutter Island. Bra film, kändes lite sådär först men när man förstår filmen visar den sig vara riktigt bra.

Två små rätter.


Skulle äta ris, bea och schnitzel. Men schnitzeln visade sig vara slut så fick göra egenhändigt panerad kycklingfilé istället. I småbitar, vilket ledde till att jag inte kunde välja om jag ville äta med bea eller sötsursås, så då fick det bli två små rätter. Gott va det, riktigt gott.

Skön torsdag.


En riktigt skön ledig torsdag idag. En torsdag på soffan. Tv-spel, film och mys.

Grönt gräs.


Ännu en dag har passerat. En helt vanlig dag på jobbet, ovanligt lugn dock. Sen va jag och fotade Korpenfotboll. FC Ekön - Borfot. Ännu en förlust för FC Ekön, 3-5. Men bra match.

Skulle egentligen firat Alice som fyller två år idag, men det blev sent och flickan är sjuk igen. Så det får bli kalas till helgen istället. Nu återstår det bara lite soffmys av den här dagen, ska försöka få flickan att se på film, skräckfilm är jag sugen på. Hej.

Bilderna ligger uppe på fotbollsfotografen.dennisklarin.se.

Ett gammalt foto.


Fick ett gammalt foto mailat till mig. Av min kära mor. Va några veckor sedan men jag hade visst glömt bort det, det måste vara nästan 10 år gammalt och är på Mamma, lillebror, storebror, mig och mormor. Visst är vi söta. Jag är stenhård i min Fubu-tröja såklart.

Kvällsmat.


Det blev inget grilla igår kväll. Förbannat. Men det blev en god lasagne istället. Inte dumt.

Lunchfoto.







Tog en promenad med kameran på lunchen idag. Gjorde en Svärmor och fotade lite fågeljävlar. Änder, jag föredrar att fota ändor. Som Bingo. De två deckade A-lagar-änderna va söta tyckte jag.

Måndagen.




Fruktansvärt slapp måndag. Vaknade och undrade vart jag va, visade sig vara min egen soffa. Stannade kvar där och såg serier tills klockan passerade 4. Hoppsan.

Men då tog jag mig i kragen och tog en promenad, en lakris puck och ett besök i Matti och Fridas nya lägenhet. Som va full av människor som målade och slipade, kommer bli fint där. Ser fram emot inflyttningsfest med grillning på uteplatsen.

Sen avslutade jag dagen med mys med flickan. Nya Residence och grillning på balkongen. Inte dumt. Fin måndag.

Helgen.






Helgen vart inte riktigt som planerad, aningen bättre. För va ovanligt bakis i söndags för att ha vart nykter hela helgen. Så visste att något va fel. Blev två dagar fest. I fredags ensam hemma med älsklingen sen i lördags kom Matti och Matilda över på grillat och lite kalas. Väldigt trevligt. Det va inte jag som grillade, utan Matilda, det är väldigt viktigt att jag skriver.

Flickorna gick vidare på fest och utgång, Matti och jag stannade hemma tills ölen tog slut, sen tog vi en taxi hem till honom, någon öl till, lite pizza, busade med kattunge och sen gick jag hem aningen vilsen över bondebacka.

Riktigt trevlig helg. Dessutom avslutade vi helgen med lite middag och kalas hemma hos svärmor. Grattis.

Lunchpromenad.


Är på jobbet, har lunch och det är fantastiskt väder så tog en liten promenad tillsammans med kameran. Och en glass. Tog min första 'ute-glass' igår, en lakris puck, men idag blev det en 88. Fotade några söta änder, kommer upp lite fler bilder ikväll. Tror jag.

Har vart lat så ligger efter med bloggandet, har bloggar och foton från i helgen och igår som inte är publicerade än, men det kommer med ikväll.

Har ringt och bokat klippning nu på lunchen, så kvart i fem ska jag bli snaggad. Hej.

AH.




Har vart barnvakt idag till världens sötaste Alice och Marcus. Roligt. Innan dess va jag och älsklingen nere på stan. Jag såg min idol Stor i Japan-Jens. Handlade på bolaget igen såklart, karaktär. Hittade två jackor/tröjor jag vill ha, men kunde inte välja så vart ingen. Typiskt. 

Ska precis som igår bli lite salongs och mysa. Idag kommer även Matilda och Matti på besök, kan bli grill. Igår va det Bara jag och flickan. men förbannat trevligt ändå. Nej, nu kommer männsikorna snart så bäst jag avslutar. Hej.

Helg, fy bubblan.

Denna arbetsveckan har passerat och det är dags att ta helg. En helg som hade nykter vilan och storstädning inplanerad. Flickan tvingade mig gå hem från stan med svullna stortår i mina nya oranga skor. Men då ligger lixom Bolaget på vägen och vi trillade in där.

Nu sitter man här och sippar på en krokodil och lyssnar på Svensk Hip-Hop top notch och det lixom bubblar i blodet och man har ingen lust alls att städa. Flickan står och lagar taco. Blir myskväll istället tror jag. Ikväll ska jag bli full för kärlekens skull. Fy bubblan.

Jag vill inte veta var du köpt min tröja.



Fick en fin tröja av min sambo igår. Tycker verkligen om den så låtsas att jag inte vet vad den kostar och kommer ifrån. Jag är lite kinkig med mina kläder, helst ska de vara svindyra så väldigt få är lika dumma som jag och köper det.

Aldrig hört det sägas bättre än ett citat jag läste på Niklas Strömstedts twitter. 'Den var så dyr att jag inte ens vågade säga till mig själv att jag hade köpt den'.

Orkidé.




För er som följt min blogg ett tag vet nog att jag har en förkärlek till orkidéer och tulpaner. Manligt. Men är extra lycklig nu när jag lyckats få mina gamla orkidéer att blomma igen, aldrig lyckats med det förut.

Men har nog mitt nya orkidéfönster att tacka. Alltid ljust men aldrig direkt solljus. De verkar stormtrivas och alla tre lik jag stallde dit när vi flyttade in blommar och knoppar. Lycklig.

Bakom ostkupan.



Matchen jag skulle på efter jobbet blev inställd så fick åka hem och grilla istället. Hittade en kvarglömd trefemma bakom ostkupan i kylskåpet så jag lekte lill-lördag i min ensamhet ute på balkongen. Men trevligt och väldigt gott grillat blev det. Sparris, tomater och gullök på spett och hamburgare i grillmarinad.

Är extremt trött och tråkig så ska krypa tillbaks till soffan och lägga mig. Hej.

Lunchrast.

Sitter på jobbet och har precis tömt min lilla matlåda. Va extremt svårt att ta sig upp i morse. Vaknade verkligen på fel sida och kände mig helt krasslig. Ont i hela kroppen och övertrött. Men nu efter att ha spenderat en timme på jobbet och fått lite mat i magen så känns det faktiskt bättre. Tur det.

Det är säsongens första riktiga korpenmatch idag för FC Ekön. Blir antagligen att jag åker ut dit och fotar lite efter jobbet. Heja-på lillebror och mina vänner lite. Förhoppningsvis ska inte den här matchen sluta 1-10.

Kör min orangekombo idag, fina grejer men känner mig inte fint ändå. Typiskt.


Min kväll.





Riktigt fin kväll. Med grillning av honungsmarinerad flintastek och filmkväll tillsammans med flickan. Avatar och gott&blandat. Verkligen inte dumt. Nu är det läggdags. Natti.

En helg i bilder.


Nu lyckades jag få upp bilderna på foto.dennisklarin.se.

Min måndag.




Har som vanligt haft en skön ledig måndag. Startade med en hel del serier och kaffe på soffan. Klockan hann nog nästan bli två innan jag slappat klart i soffan och kommit in i duschen. Efter det gav jag mig ut på lite äventyr till ONOFF och Maxi.

Tog oskulden på mina nya fina Dunks. Inhandlade Avatar på blu-ray, en orgasmatron och en påse gott&blandat. Gott&blandat är mitt biogodis och eftersom jag inte gick och såg Avatar på bio så får det helt enkelt bli en biokväll här hemma ikväll istället.

Har blivit en hel del balkonghäng med Olle Ljungström, katterna, kaffe och lite grill. Vart chilimarinerad kassler och potatissallad idag, verkligen inte dumt. Ska ner till affären igen nu, sen blir det grilla igen när flickan kommer hem från jobbet. Hej.

PS. Blev visst något fel med bilduppladdningen på min fotosida igår. Så bilderna från helgen ligger inte uppe där än. Ska ge det ett försök till.


En helg.

Har vart en riktig toppenhelg. Började med en helt oplanerad grillkväll hemma hos Tobban och Emma. Väldigt trevligt och gott grillat. När vi va hemma så ringde storebror Johan och va lite på lyran. Så tog en sväng ner dit, det blev Super Mario Bros. 3, öl och trevlgit sällskap fram tills 4 på morgonen.

Lördagen va det en fest nere hos en annan Johan inplanerad. Så vart det. Startade lite lugnt här hemma med DJ Hero och öl. Sen knallade vi ner dit. Riktigt kul. När de andra gick ut så följde jag med Fredrik hem för lite häng. Väldigt trevligt. Sen förbi stan för att hämta mat sen hem och se The Shining mitt i natten tillsammans med en tredje Johan som tappar sina nycklar. Så kan fick sovas över på soffan, snäll som jag är.

Toppen helg verkligen. Resulterade i 485 bilder, har bantat ner dem till 132 bilder och laddad upp dem på min fotosida, foto.dennisklarin.se och Facebook.

Har vart iväg och lekt lite fotboll med FC Ekön idag, spelade så vart tyvärr inget fotograferat. Duktig va jag, gjorde säkert 3 mål. Skönt att komma ut och röra lite på sig. För annars har det mest blivit soffhäng idag, och lite balkonghäng såklart för det har vart fantastiskt väder. Nu ska jag nog ta och grilla eller något. Hej.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen