Hett.

Har haft en trevlig dag även idag. Har vart iväg med Thor-bear och kollat på cyklar och fart omkring lite. Inhandlade Wii Motion Plus på Onoff som sagt och käkade lunch på Burger King.

Sen tillbringade vi en hel del timmar här hemma med mitt Nintendo Wii, försökte få lite andra nya finesser att funka felfritt, som att spela back-up-spel direkt från hårddisk och lägga in egna wii-kanaler. Tog sin tid, men nu funkar det klockrent.

Sen avslutade jag kvällen på Matverkstan ihop med Sarah och Johan, käkade riktigt god ungsgratinerad pasta med köttfärsås och tog en öl. Men nu är man hemma igen och ska se på Morden i Midsomer, om det inte hade vart så extremt hett skulle jag nog vifta lite till med min wii-kontroll, men det får nog vänta tills i morgon.


Avdammat Nintendo Wii: Wii Motion Plus.




Idag har jag dammat av mitt Wii, inhandlade nya tillbehöret Wii Motion Plus och provade några spel som stödjer det. Det är en liten mojäng som gör att kontrollen blir mycket mer exakt, och det märker man faktiskt verkligen i t.ex Tiger Woods. Känns som att det är ett måste till framtida Nintendo Wii-spel.

Pixlr#8










Snapshots: Manlig kärlek.





Bilder från i Lördags. Först jag och en hoppande Johan hemma hos honom på fest. Sen Tobban och Fredrik på Brygget.

Anledningar till att bli fet.



Panerad kycklingfilé, jasminris och sen lite rabarberpaj.

Morgon.

Det blev minsann ingen vinst igår, men är inte så besviken ändå. Johan och Sarah tvingade med mig på öl nere i hamnen igår efter bingon. Det blev två öl och lite sällskap av vänner. Trevligt. Va nära att vi gick på måndagsklubben på Harry´s också men vi hoppade det.

Ligger på soffan och ser på How I Met Your Mother och äter rabarberpaj-frukost. Inte dumt alls. Har inget planerat idag, men vi får väl se vad som dyker upp.

Lite sommar.

Har haft en riktigt fin sommardag idag. Har vart nere i Offerby med Tobban igen. Han har fixat med bilen och jag har busat med Marcus. Sen har vi grillar och badat också, inte helt fel.

Nu är jag hemma och gör rabarberpaj och ser på Lotta på Liseberg, va ju tvungen att se det även den här veckan eftersom jag vann en ny lott, sitter och hoppas på storvinst nu. Johan är här och umgås lite, vi har dammat av mitt Wii och spelat lite Punch Out.

Ne, nu blir det rabarberpaj och vaniljsås. Hej.

[mms] Marcus...

0-51a05b82943cfdcd62e4564544c478f3.png

[mms] Marcus och jag plockar blommor medans Tobban fixar med bilen. Snart ska vi ner och bada i boren och efter det blir det grillning.


Go Tyra.

Gårdagen vart faktiskt riktigt trevlig. Va först nere på stan med Johan sen knallade vi hem hit och spelade lite PS3, sen kom Tobban och fredrik upp. Vi satte oss ute på gården ett tag innan vi gick hem till johan på fest, trevlig tillställning. Sen avslutade vi kvällen med Bryggeriet. Va ett liveband som spelade galet högt så jag tappade hörseln, otäckt. Idag hör jag men har fruktansvärt ont i öronen.

Aningen sliten idag, ligger ensam på soffan och tittar på The Tyra Bank Show, känns manligt. Men det är Youtube-speciel, sjukt kul. Se bara den här va söt den är.


Klassiker.


Kvällens tema. Ååååååh Sopa.

[mms] Sitter...

0-7d79bf410f711124c2a251d17a62ee6a.png

[mms] Sitter nere på Sjöbris och tar en öl ihop med Johan.


En liten liten dansös.


Såg filmen Almost Famous igår, det är en fantastisk film och det här är
en fantastisk låt. Elton John - Tiny Dancer.


Vilket såklart gör att den här scenen i filmen är ganska så fantastisk.

Städstrejken är slut.

Ne, jag pallade inte längre. 2 dagar klarade jag utan att städa. Får sån förbannad ångest när det är dant här hemma. Så nu har jag dammat, dammsugit, skurat toagolvet, kastat in massa kläder i garderoben och torkat av bord och grejat. Men blir aldrig nöjd, måste flytta snart.

Blir helt slut i värmen är det värsta. Men ska ta en dusch nu, sen kanske lite frukost och sen knalla ner till stan en sväng, handla på bolaget och kanske möta Johan.

Enkel, dubbel och trippeltypiskt.

Startade dagen med ett möte jag vart lite nervös över, men det gick bra och det va mest trevligt faktiskt. Sen har jag tillbringat ett par timmar på kontoret och i butiken.

Va meningen att jag skulle sluta fyra, att min kära storebror skulle komma och handla en radiostyurdbil av mig och sen köra hem mig i samma veva, men klockan vart fem innan han hörde av sig och sa att det inte skulle bli något. Så fick helt enkelt ta tio över 6 bussen hem. Så det resulterade i att jag missade fotbollen och ölen med grabbarna. Förbannat.

Dessutom ringde dom från H&M, Sarahs jobb och talade om att Sarah va sjuk och behövde bli hämtad, att hon låg på fikarumsgolvet med värmeslag eller något, ont i huvudet, feber och helt yr. Fanns tyvär inte så mycket jag kunde göra ifrån Borensberg när jag stod ensam i butiken. Min bror va ju redan upptagen så han kunde ju inte köra hem henne. Så fick oroa mig över det också.

Nu är jag äntligen hemma i alla fall, ligger på soffan framför fotbollen, utan öl, utan vänner och Sverige ligger under med 3-0. Underbart?

Sen är Michael Jackson död också, vad händer egentligen?

Super Stardust HD.



Laddade precis ner Super Stardust HD från PSN, spelet firar två år på PSN så det kostar endast 20kr en vecka framöver. Kul men svårt, rymdskjutarspel i snygg 3D. Värt 20kr är det garanterat.

Dennis kan panera han.


Färskpotatis, dennis-panerad hajmalfilé, remoladsås och saltgurka. Gör sig kanske inte så bra på bild men förbannat gott va det. Ibland är jag fan bäst.

Sådär.

Idag har jag tillbringat ett par timmar på kontoret och butiken, känns på något skumt sätt som om att det var evigheter sen jag va där även fast det va precis innan midsommar. Älskar att vara påväg hem och känna att man uträttat något, har redigerat lite reklambilder och mailat iväg och sen städat, inte allt för slitigt heller.

Men hatar att komma hem och ha ångest över att det ser ut som skit här, men jag städstrejkar. Orkar inte hålla på att städa dagarna i ända och sen ser det likadant ut dagen efter i alla fall. Så nu skiter jag i det så får vi se hur lång tid det tar innan någon märker något.

Nu lagar jag mat, det blir färskpotatis, dennis-panerad hajmalfilé och remoladsås. Blir nog inte tokigt alls, tänkte att jag skulle överraska flickan, men hann inte komma så långt innan hon kom hem, typiskt.

En dag i solen.

Hade det så mysigt nere hos storebror igår, så idag efter att jag blivit less på att sitta och spela PS3 hela förmiddagen så åkte jag ner dit. Har lekt med Marcus och Alice, solat, spelat fotboll och haft massa kul. Vill med ha hus och trädgård och sånt, gärna ett par söta barn och en kärleksfull kvinna också. Vore inte tokigt.

Kontraster.


Har haft en underbar dag, men började med att vaknade upp på fel sida. Men sen följde jag med Tobban ner till våra gamla hemkvarter för att hålla honom sällskap när han skulle fixa lite med bilen.

Men jag lekte mest med Marcus, cyklade BMX, åkte kickboard och grejade, sen gick jag över till storebror och lagade rabarberpaj. Riktigt somrigt och härligt. Verkligen.

Sen tog Tobban och jag en tur ut till Karlsby för att bada lite, riktigt skönt va det faktiskt. Så har haft en riktigt härlig sommardag idag, men nu är jag hemma igen och ska ha tvättstuga, känns inte alls lika kul!

BINGO.

Nu har vi fått uppleva Lotta på Liseberg, jag vann en ny lott så nu måste man se det nästa vecka också, yippie. Kan hoppas på lite roligare artister. Nu blir det väl antagligen lite mer soffmys med Beck på teven, annars händer det nog inte så mycket upphettsande.

I gräset trivs vi.



Har precis vart ute och ätit lunch och hållt min Saris och hårboll lite sällskap. Åt färskpotatis, ägg och sill, verkligen inte dumt med en Hof till. Verkligen fantastiskt väder, men blir för rastlös av att bara ligga ute på gräsmattan.

Idag har Sarah bestämmt att vi ska spela bingolotto, eller Lotta på Liseberg eller vad det heter. Ska laga något gott och äta med, kanske öppna en hof till sen vinna några miljoner, låter väl inte så tokgit ändå tänker jag.

Paul Blart Mall Cop.


Såg filmen Paul Blart Mall Cop igår, rolig va den men inte så rolig och bra som jag trodde att den skulle vara tyvärr.

Jag längtar tillbaka.

Vill vara i sommarstugen, även om det är fantastiskt väder så känns det inte som det är till någon nytta när man ändå är hemma i stan.

Vill till stugan och fiska, spela kubb och allt det där somriga! Eller fira midsommar ännu än gång för det paserade förbi så fort.

Snapshots från Midsommarafton.
















Fantastisk midsommar.

Hade en riktigt fantastisk Midsommarafton med vännerna och familjen uppe i sommarstugan, tur med vädret hade vi också. Vi spelade dart, kubb, åt supergott och umgicks och hade det bra.

Matti och Emil kom upp tidigt och sen kom Tobban, Emma, Fredrik och Agnes upp lite senare, och Jag, Sarah, Pappa och Jesper var ju redan där så vi vart ett trevligt litet gäng. Sen dök Frida och Elin upp och Sara och några till, Min Erik dök också upp sen på Midsommarnatten utan förvarning, trevlgit för honom har jag inte sett på flera år, han hade ett helt gäng bekanta ansikten från Finspång med sig.

Men nu sitter man hemma i lägenheten igen, åkte hem redan igår med Tobban och Emma. Söndag, det är ju roligt, måste städa, handla och betala räkningar, yippe.

Orkade visst inte skriva så mycket intressant nu men återkommer med bilder.

Midsommarstart.

Midsommaraftonsmorgon, nu jävlar ska vi binda krans, bada i det kalla vattnet, göra oss vackra och sen ta en sup! Glad midsommar suckers!

Stulet från min Twitter för ca. en timme sen.

Äntligen uppe.

Vi kom upp till slut, sådär 10 timmar försenade bara pga dumma bilar. Precis innan vi kom iväg så vart det pizza hemma hos storebror, så vi hann leka lite med Alice också, så det va ändå inte så tokigt.

Äntligen uppe nu i alla fall och det är väl snart läggdags, sitter och gör en Midsommar-playlist på Spotify så vi har lite underhållning i morgon.

Hörs i morgon, natti.

Aningen förbannat.

Förbannat, nu är bilen trasig också så kommer inte upp till stugan som planerat. Jag som tog ledigt så vi kunde åka tidigt och sen är det ett förbannat skitvänder också och jag har ont i huvudet och är hungrig. Förbannat!

Aja, men bilen är forhoppningsvis snart fixad och jag får kurera min huvudvärk med lite frukost och tv. Så ska det nog ordna sig det här.

Trevligt.

Precis hemkommen från Matverkstan, för hoppade av där när jag kom hem från jobbet, för Sarah och Ewe va påväg dit och ville såklart ha med mig. Himla gott.

Va en bra dag på jobbet idag också, fick tillbringa första timmarna ensam så fick en hel del gjort faktiskt. Sen va det trevligt på matverkstan med, så en trevlig dag.

Ska börja packa och fixa lite nu för i morgon bär det av till stugan för att fira midsommar, kommer nog bli ett riktigt trevlgit firande. För i år kommer massa vänner upp, Matti, Ewe, Matilda, Tobban, Emma, Fredrik, Agnes och kanske några till, så det kommer bli ett hejdundrande kalas.

FY BLOGG.SE! Byta nummer till mmsbloggtjänsten helt plötsligt utan att tala om det, så tog ju evigheter innan min läckra pepparbiff kom upp i bloggen, tänkt va alla hade missat annars.

[mms] Pepparbiff...

2f9d47077dd973418af828580a6234f8.png

[mms] Pepparbiff med pepparsås på planka är inte dumt.


En söt och sur kyckling.


En gigantsik kycklingbit, ris, wokade grönsaker och mycket sötsur sås är inte dumt!

En dag.

Det blev visst en heldag på stan idag, klippte mig, åt lunch på Sjöbris och sen letade reda på något fint att ha på sig på midsommar. Det reulterade i en skjorta och en tee från WESC, ska nog bli fint.

Hamnade visst mitt i en filminspelning också, tror att det va Göta Kanal 3. Va ett helt gäng båtar som va ute och snurrade, såg skumt ut tyckte vi men sen såg vi att de höll på att filma och att det va en massa människor som följde det väldigt ihärdigt så förstod ju att det va något på gång.

Nu ska jag nog ta och börja med maten, blir ris och thaikyckling, blir inte dumt!

[mms] Sitter nere på stan och

MMS

[mms] Sitter nere på stan och tar en baguette och mellan öl med älsklingen. Nyklippt är jag också. Härligt.


Snapshots från en helg.










Trevlig helg.

Det har vart en rolig helg faktiskt, blev lite mer kalas än planerat men kul när händer lite så man får träffa lite vänner. För i torsdags vart det en liten oplanerad fest här hemma för att Sarah och jag va sugna på att göra något efter jobbet, sen i fredags vart det tv-spelskväll med grabbarna och i lördgads bjöd Sarah hem brudarna och sen igår satt vi ute och och solade och grillade ute på trädgården här. Så många trevliga händelser på 4 dagar.

Idag ska vi ta en sväng till Linköping ihop med Pappa och Lillebror, vet inte riktigt vad vi ska kika på där men något trevlgit kanske man kan shoppa. Tror att det är dags att göra sig i ordning för att åka nu, så vi hörs senare. Hej.

Tjejer och tv-spel.

Haha, tjejerna spelar House Of The Dead: Overkill på Wii här hemma, arcadeskjutarspel. Har aldrig sett småtjejer vara så rädda för virtuella Zombies förut, roligt att se.

Trevligt.


God kväll bloggen. Idag har jag vart på stan hela dagen med Tobban, käkade lunch på Ströget och kollat på massa galningar som har cyklat Vätternrundan. Smockat med folk verkligen. Trevligt.
 
Ikväll har Sarah bjudit hem tjejerna så blir väl att umgås lite med dom och sjunga SingStar skulle jag gissa. Sarah och Sigge har redan satt igång med SingStar och sitter här och vrålar, så ska väl joina dom nu. Hej.


Tokigt.

Förbannat, jag har visst lyckats att sova bort den här dagen, hur gick det till? Men nu ringde Tobban och talade om att han och Fredrik ska komma hit och spela tv-spel och dricka öl med mig. Jaha, trevligt. Så blir antagligen ett trevligt avslut på dagen i alla fall.

Fick förresten Pure med posten idag, riktigt rolgit spel det där. Ne, nu är det bäst jag snyggar till mig och här hemma lite. Hej.

Jahaja.

Nemen, igår vart det faktiskt trevligt. Helt oplanerat så vart det öl och SingStar här hemma hos mig, Det blev jag, Sarah, Ewe, Matti och Frida som kalasade lite, mycket trevligt.

Idag är man såklart lite seg, sur över att det är så förbannat tråkigt väder, för hade gärna velat springa ute lite idag känner jag. Det är Vätternrundan så man kanske skulle ta sig ner till stan och titta lite på folk i alla fall, får se vad som händer och vad man orkar. Jag borde klippa mig, undra om Jack har tid?

Pixlr#7









[mms] En dag med nya skor på f

MMS

[mms] En dag med nya skor på fötterna måste väl bli lyckad? Sitter på bussen på väg till kontoret, med Promoe i hörlurarna. Känns som fredag, men det är det ju inte.


Pure till PS3.

Beställde spelet Pure till Playstation 3 igår, hittade det på CDON för bara 199kr så va tvungen att slå till. Kunde tjäna yttligare en slant om man köpte 2 eller 3 spel, men det fick räcka med ett.


Pizza och nya skor.



Efter jobbet idag tog jag en sväng förbi Maxi för att hämta ut mina nya skor på posten och inhandla lite gott till fotbollen. Handlade så jag kunde göra pizza, supergott vart det. Skorna vart jag också nöjd med, cleana fina vita Nike.

E3 favoriter.




ModNationRacers
- ett racingspel som är något i stil med LittleBigPlanet möter Mariokart.

God Of War III -  forstättningen av en populär brutal actionserie som ser ut att vara den snyggaste och brutalaste hitils.




Super Mario Galaxy 2
- fortsättningen på ett fantastiskt spel.

New Super Mario Bros. Wii - En Wii-verision av New Super Mario Bros med flerspelarläge, upp till fyra spelare.

Wii Sports: Resort & Wii Motion Plus - Fortsättningen på Wii Sports som Nintendo redan visade förra E3-mässan, Men ihop med den den nya kontrollen så ser det riktigt intressant ut. Med tanke på att de säljs ihop så kommer det sannolikt bli en riktig storsäljare.

Kommer ett flertal spel redan nu som stödjer Wii Motion Plus eftersom det släpps redan på fredag här i sverige. Så ser ut att vara en intressant Wii-period ett tag framöver. Tiger Woods PGA Tour 10 till Wii innehåller ett speciellt spelläge Frisbee-golf som nyttjar den nya rörelsekänsligheten.

Självklart fanns det hundratals andra intressanta titlar men tror det är dessa jag ser fram emot mest just nu. Slutet av 2009 och 2010 kommer nog bli intressanta spelår.

Vilka är dina favoriter?

iPhone 3GS.


Nu har Apple talat om vad som döljer sig under skaler på den nya iPhone, den kommer kallas iPhone 3GS och S'et står för speed. Då den är kraftfullare och startar upp och laddar alla apps dubbelt så fort och den är uppdaterad med Turbo 3G så det går även dubbelt så fort att surfa med den.

Sen har kameran uppdaterats till 3 Mpix och givits en videofuntion. En virtuellkompass har installerats så att kartorna i mobilen vrider sig rätt efter hur man vrider telefonen.

Funtioner som kommer ihop med programvaru-uppdateringen 3.0 som även kommer kunna användas med den äldre iPhonen är MMS, röstmemo, klippa och klistra, en ny sökfunktion som gör att man enkelt kan söka bland alla filer och all information man har i telefonen, ett större liggande tangentbord och 100 andra små förbättringar.

Det kan nog vara något, får invänta priset och se om det är värt att satsa på en S, eller om man ska inhandla den äldre. I USA sänks priset på den äldre nu när den nya kommer, så kan hoppas på samma sak här i sverige.

Händelselöst.

Igår hade jag ingen bra dag alls, att jag avslutade dagen med migrän gjorde det inte bättre heller. Men idag ska jag iväg till kontoret en sväng i alla fall så det händer antagligen lite mer idag i alla fall. Hej.

Angelina på rygg.



Angelina gör mig sällskap när jag tittar på 'Tal Till Nationen' med Magnus Betnér.

Lasagne och tv-kväll.


Nu har vi ätit lasagne här, det är smaskigt. Nu är det tv-kväll som gäller. Ser på Rainman twins på femman nu, fantastiska små kvinnor det där. Sen är det CSI och Project Runway-final att se ikväll också. Trevligt.

Snapshots av ingenting.




...hittade några bilder från hemfärden i lördags på kameran.

Äta husvagnar.


De är goda, speciellt de gula. Men de smakar mer som tablettasken Fruxo än bilar.

Dagarna går.

Igår vart det en riktig slappisdag, men vi kom iväg och åt lite på Matverkstan ihop med Matti, Frida och Ewe. Så det va trevlgit även om jag inte fick i mig så mycket så fick bära med mig min pizza hem sen istället.

Idag har jag vart iväg med mamma en sväng, hon ville ha lunchsällskap och sen gick vi och kikade lite på en loppis. Sen följde jag med henne hem och gosade lite med kattbebisarna innan vi åkte ut till Råssnäs och gick ett varv runt Råssnäsudden. Det va trevligt.

Nu kom jag precis hem, handlade lite innan så att jag kan göra lasagne sen lagom tills Sarah kommer hem från jobbet. Är trött, förkyld och tråkig fortfarande så ska nog sätta mig på soffan och spela lite eller kanske se lite serier. Om jag blir uttråkad så finns det massa städning att ta tag i, så det går nog ingen nöd på mig. Hej.

Dagens fuck: Andra gången jag beställer samma Rocksmith t-shirt från Cali och den är slut när det är dags att skicka den. Så nu får jag bara skorna jag beställde. Förbannat.

Sverige.

Sitter hemma hos mamma nu i den nya stora fina lägenheten. Träffat de sötste små svartbruna kattbebisarna och innan vi kom hit va vi nere hos Johan och spelade fotboll med Marcus och busade med Alice.

Vi gör lunch nu, färskpotatis, sill och sen rabarsberspaj efter det. Kanske en snaps till maten med, det är ju trots allt sveriges nationaldag så det måste firas. Sen ikväll blir det fotboll, men vet inte riktigt vart än. Mamma vill att vi ska vara kvar här och ha inflyttningsfest, men annars blir det kanske storbild vid Med Eller Utan eller lite häng hemma hos Tobban, så flera trevliga alternativ, men vi får se vad vi orkar för vi är ju sjuka hela bunten.

Ne, nu ska jag hjälpa tjejerna i köket. Hej.

Uppdatering:
Vi vart kvar hos mamma ganska länga sen, vi kom precis hem nu och klockan är nästan 7. Det va fantastiskt hos mamma, vi åt så himla gott och sen underhöll vi oss med att testa allt i mammas barskåp, testade ut vilket som va bäst mot förkylning. Jägern höll vi på med längst så tror den vann faktiskt. Har nästan aldrig sett mamma på så bra humör.

Sen spådde mamma mig och Sarah, de tarotkort som kom upp på mig va helt sjukt nära verkligheten. Spännande.

Hur som helst, nu sitter vi här hemma och väntar på att Matti ska glida förbi i en taxi som även jag och Sarah ska hoppa in i och sen glida ner till Tobban och Emma, sen blir det fotboll med lite vänner där nere. Så det blir trevligt.

Oslagbar dag. Bara Sverige vinner nu också!

En liten fredagsbeställning.

Det blev visst en liten beställning från Cali ikväll, för såg att den finfina Rocksmith t-shirten som tog slut i samma veva som jag la min förra beställning fanns på lager igen. Sen råkade det visst trilla ner ett par cleana vita Nike-sneakers i min varukorg också. Hoppsan.



Hittade några nya favoriter också, Casios databank/miniräknar-klocka i den här riktigt snygga gröna färgen och en fin tee från Seven Seven Seven. Precis i min smak, vit med svart text och med finfina ord. Men de blev inte beställda, det fick vara nog med en tee och ett par skor idag.

Enmannamys.

Chips, dipp, en kall öl och lite Conan O'Brian har sysselsatt mig ett tag nu. Conans sista Late Night är nog bland det roligaste jag sett på länge. Älskar när man skrattar högt fast att man är ensam.

PIXLR#6









Snortrött.

Hemma igen efter en dag på kontoret, åkte dit lite motvilligt även idag för förkylningen va ännu jobbigare i morse. Men dagen har rullat på bra ändå, men är hemma nu som sagt och är helt slut. Rastlös, men trött så orkar inte göra något även om jag vill det.

Så antar att det blir en lugn liten sjukiskväll ikväll bara, men egentligen känner jag för att träffa lite vänner och dricka öl eller något liknande. Men man måste ju kurera sig lite ibland också, dessutom är det fotboll i morgon så roligare att spara sig till det. Nu ska jag nog lägga mig på soffan och se lite Conan O´Brian tills älsklingen kommer hem. Hej.

Härlig ordlek i bloggtiteln måste jag erkänna, för jag är faktiskt både snorig och trött.

Slappis.

Idag har jag vart på kontoret ett par timmar trots jobbig förkylning, men åkte hem lite tidagare för Rickard och Adde kom förbi så passade på att åka hem med dom när jag ändå va så hängig.

Så nu ligger jag hemma på soffan och väntar på hemkörningspizza, är superhungrig för glömde visst att äta lunch idag. Nu blir det lite Big Brother, pizza och sen kanske en film. Blir mysigt.

I Taket Lyser Stjärnorna.


Såg precis filmen I Taket Lyser Stjärnorna. Den va faktiskt bättre än vad jag räknat med.

Sjuklingar.

Det fick bli en tacorulle från Östenssons till lunch, Sarah kom hem från jobbet eftersom hon med är krasslig idag. Så vi handlade ihop och nu ligger vi båda två här hemma på soffan och snorar. Det får nog bli lite film eller något annat roligt på tv nu.

Har inte så mycket intressant att skriva så laddade upp lite bilder i inspiration i pixlr ni kan kika på istället. Hej.

Pixlr#5.








Pixlr#4.






Conan, Crash och lite förkylning.


Jag tillbringade de första 40 minuterna som vaken att se Conan O'Brians första 'The Tonight Show', hans första gäst va Will Ferrell. Två favoriter så det va trevligt.

Sen har jag tillbringat några timmar med Crash Commando, även det mycket trevligt. Men nu känner jag att jag måste ha något att äta, så ska piffa till mig lite snabbt innan jag ska bort och inhandla något gott till magen.

Är krasslig idag, snorig, febrig och ont i huvudet, inte roligt alls. Så det händer inte så mycket här idag, men iförsig är det ingen ursäkt för det händer sällan något här.

Crash Commando på Playstiation 3.




Har hittat ett nytt favoritspel, Crash Commando från svenska speltillverkarna EPOS. Det finns att ladda ner på Playstation Network för 90kr, eller som Trail gratis där man får köra på en bana mot botar.

Det är ett plattformskjutarspel med fokusering på onlinespelande, men det funkar precis lika bra att spela utan internet mot botar, dessutom finns det ett gäng träningsbanor. Riktigt underhållande och högt tempo. Påminner lite om Warhawk men i platformsutförande.

Helt klart värt en nerladdning, speciellt med tanke på att man kan prova på det gratis först.

Keeping busy.


Jag dammsög lite, försökte vara duktig men det va inget roligt. Så nu ligger jag på soffan, dricker en kopp kaffe till ihop med mini och slösurfar lite, har tagit fram senaste Residence och mitt Nintendo DS också, så då kan jag hålla mig sysselsatt ett tag.

Pixlr#3.









Pixlr#2.









Pixlr#1.








Pixlr intro.

Jag har märkt att jag har ett visst beroende av design/foto/konst-bloggar, har hittat några favoriter jag följer och har börjat samla på mig en hel del vackra bilder som faller mig i smaken, tänkte skaffa mig en egen bildblogg men tänkte att jag lika gärna kan dela med mig av de fina bilderna direkt här i bloggen istället, så det resulterade i en ny kategori ' inspiration i pixlr' helt enkelt bilder jag finner inspriration i. Så håll till godo.


Äsch.


Visst ser det härligt ut. Bland det bästa med sommaren är nog trots allt grillen? Att det redan är Juni är aningen sjukt, snart är det över. Idag är det skitväder så man får hålla sig inne. Borde kanske städa eller något men orkar verkligen inte. Känns som det kvittar i alla fall. Oj, jag hade visst inget mer att skriva. Tror jag startar upp mitt Playstation 3 ett tag istället. Hej.

Bra dagar.

Har haft två riktigt sköna dagar upp i sommarstugan i helgen. Gick upp tidigt i lördags för att åka in och jobba ett par timmar. Vi hade marknad vid jobbet där kunderna fick komma och sälja sina egna radiostyrda modeller, det va trevligt och en lyckad tillställning.

Sen vart jag hämtad i Borensberg och vi åkte upp till stugan, Jag, Sarah, och Ewe. Sen lite senare kom även Matilda och Matti, så det vart några timmar på stranden när vi va barnvakt åt Alice först. Men sen när kvällen närmade sig vart det fest och grillning av grillspett. Riktigt nice. Söndagen vaknade vi bara upp och sen gick ner till stranden, badade, splade kubb och  hade det riktigt härligt.

Så en bra helg helt enkelt. Sånna blir det fler av. Nu äter jag frukost och tittar på Mythbusters, och funderar på vad man ska hitta på idag.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen