FIFA11.



Det gäller att vara ute i tid. Jag råkade visst vara på ONOFF innan de öppnade. Men till mitt försvar trodde jag de öppnade 9 och jag va där strax innan tio. Fick mitt FIFA11 i alla fall, med 200kr rabatt och fick tillbaka 100kr på Playstation Move eftersom de sänkt priset på det. Bra ONOFF. Tackar.

Är hemma igen en snabbis för att hinna med några matcher och få i mig lite lunch. Men snart dags att ge sig iväg till jobbet. Riktigt kallt ute så det blir vinterjacka idag. Hej.

Trött.

Ett par trötta, kalla, oinspirerade dagar har passerat. Mest jobb och trötta soffkvällar. Veckans stora glädje är att serierna har börjat rulla i USA. Så en hel del av mina älskade serier är igång igen. Trevligt. Imorgon är det dags att inhandla FIFA11. Ska försöka att orka och hinna med det innan jobbet. Helgen består av dop och födelsedagskalas, vill bara att helgen ska komma. För orkar inte mer vecka. Hej.

Shopping.




Blev en lång shoppingtur idag. Dop-present och dop-kläder. Tyckte det va smartare att köpa något jag kan använda annars också, men ändå lite uppklätt. Så fick bli en Scotch & Soda-kofta och en Levi´s-skjorta. Riktigt fint.

Fick bli en fin rosa ittala-skål till Agnes, hon läser inte än så gör nog inget att det står här. Blev en liten mjölk-kanna i porslin till mig också. Finlunch på Chill Out. Väldigt trevligt litet äventyr faktikst. Resten av dagen fick tillbringas hemma i soffan.

Måndag igen.


Idag är det måndag och jag är ledig som vanligt veckans första dag. Skönt. Det blir kaffe och tv-spel en stund nu. Men sen eftersom flickan också är ledig idag så har vi planerat in en promenad till staden. Det blir lunch, shopping av finkläder och dop-present. För Agnes döps på lördag och jag ska bli Gudfar. Vi ska bli gudföräldrar. Känns ändå lite stort. Jag blir såklart en tuffare gudfar än Don Corleone.

Soffsöndag.




Tillbringade söndagen i soffan. Med god mat, tv och mjukisbyxa. Men även katter och flicka. Mysigt. Va så gott med potatisgratäng sist så fick bli det igen. Lika gott den här gången tillsammans med ungsgratinerad tomat och schnitzel. Blev glass med varma hallon och smält choklad också. Inte dumt. Tjockis.

Höstens färger.



Nu finns det ingen sensommar att trösta sig med, det är verkligen höst. Men det är faktiskt inget större fel på den. Det blir vackert ute och snart får man börja använda halsduk och vantar igen.

Dickhead.


Favorit i repris tänkte jag skriva men tror faktiskt inte jag har haft med den här innan. Skön låt. Det är lördag och något måste man dansa till. Klart det är coolt att vara ett kukhuvud.

Fredagsmys.


Ikväll blev det verkligen fredagsmys. Potatisgratäng, kycklingfilé och två stycken fredagsöl. Carlsberg Hof. Bästa middagen på länge, helt fantastiskt gott. Lite Idol och mys. Och nu är jag redan så trött att jag bara vill gå och lägga mig. Ska upp och jobba i morgon så det passar bra. Natti.

Torsdagsklassiker.


Det fick bli en riktig torsdagsklassiker idag. Pannkaka och ärtsoppa. Överträffade mina egna förväntningar. Och flickan är så stolt över sin nyinhandlade skål/bunke/kanna. Ja, jag vet inte vad det är men den va fin och fungerade perfekt till pannkaksmet. Annars en helt vanlig dag med jobb och en kväll i tv-soffan. Hej.

Tillbaka.


Första dagen på jobbet efter lite semester. Gick bra, inte allt för hårt att komma tillbaka. Efter jobbet blev det en spontan liten resa till Linköping. En titt på IKEA och mat på Max med Johan 'Bea', hans mamma och flickan. Trevligt. Vart tyvärr bara lite ljus och nödvändigheter handlade. Nu blir det att mysa ner sig i soffan och ta sig igenom inspelningarna från kvällen.

Hugo.




Hart vart och hälsat på Matti, Frida och lilla Hugo idag. En så fantastisk fin liten familj. Vi har ätit lunch och vart ute och promenaret. Ovant att se min lilla Matti som pappa och med barnvagn. De är så duktiga. Min sista lediga dag, kunde inte ha tillbringat den bättre.

Kaffe.


Flickan och jag har känt oss lite krassliga idag. Inte kul. Tänkte att en stärkande höstpromenad skulle rädda oss. Har vart riktigt skönt ute idag. Så det piggade upp, men vad piggar upp bättre än lite shopping?

För vår promenad råkade leda till Smålandsglas. Så råkade inhandla en Stelton kaffekanna. Har alltid velat ha en men känns så dumt när jag ändå oftast bara brygger en kopp kaffe till mig själv. Men faktiskt fick flickan idén att vi ska ha massa kalas snart eftersom både hon och jag fyller i oktober, så vad passar bättre då än en dyr och fin kaffekanna/termos?

Sen bakade vi några goda hallonmuffins så det kunde bli fika. Annars har det mest blivit soffa och tv-spel idag. Mycket kärlek till NHL11 just nu. Har hunnit med att tvätta också förresten. Alltid lika upphetsande. Nu måste man ta tag i att laga lite kvällsmat. Hårt. Hej.

Helg.

Har haft en extremt lugn och skön helg. Mycket tv-spel och soffa. Inte dumt. Igår kväll åkte jag iväg till Tobban en sväng för grabbkväll med Fredrik och han. NHL, FIFA och öl. Jag va het och förlorade inte en enda match. Bra av mig. Har precis vart och röstat och det är väl dags för kvällsmat nu. Hej.

Tända ljus och grillning.




Överraskade med tända ljus och grillning igår när flickan kom hem från jobbet. Passade bra för hon överraskade även mig med en ny parfym. Det blev grillade fläskkarréer marinerade med chili tillsammans med potatishalvor i örtsmör. Persilja, gräslök och vitlök. Fantastiskt gott. Länge sen vi grillade nu, är inte direkt grillväder men med inglasad balkong kan man trotsa det ibland. Bra.

Quentin Tarantino.


En av mina favoriter Simon Norrsveden har släppt en EP med 4 nya låtar. Detta är en utav dem. Men den bästa på skivna är helt klart 'Att döda för'. Lyssna på Spotify.

Död dag.

Den här veckan har gått lite för fort. Redan fredag. Går för fort när man är ledig. Men jag jobbar inte förens på onsdag nästa vecka så behöver inte ha någon ångest eller känna mig stressad än kanske.

Trött idag, nästintill död. Det går dåligt i hockyn. Spelade online och förlorade med 5-0. Värdelös. Ska duscha nu och gå och handla lite. Behöver lunch. Hej.

Spel & barnvakt.


Igår trotsade jag min ledighet och satte klockan för att komma upp tidigt. För att köpa tv-spel. Nördigt. Men skulle vara barnvakt vid ett så ville hinna med det först. Hann med några matcher innan vi skulle iväg och hämta lilla Alice på dagis och Marcus vid skolan.

Sen va det full fart hela eftermiddagen och kvällen. Kom hem vid halv tio. Då va jag verkligen värd en kall och några matcher i NHL11. Lillebror tittade över en snabbis också.

Paus.


Tar en liten paus från spelandet med nya Residence, kaffe och kanelgifflar. Inte dumt. Tobban kom förbi en sväng förut. Testade på lite Playstatione Move, sen följde jag med honom ner till stan en snabbis.

Annars har det inte hänt så mycket annat idag, mest spelande. Tycker att Tumble är roligaste spelet man fick med i Playstation Move Starterpack. Ett pusselspel där man ska bygga/riva torn av klossar. Påminner mycket om Boom Blox till Nintendo Wii. (Tumble finns att köpa på PSN och kostar 90kr. Får vänta tills nästa vecka).

Känns som Playstation faktiskt lyckats med en lite mer mogen 'Wii'. Dock är vissa av spelen verkligen anpassade till barn. Men det kommer bli bra det här.

Dessutom kom det en hel drös till Move-spel på PSN idag. Bl.a Heavy Rain Move Edition. Men viktigaste demot som kom idag va helt klart FIFA11. Lycka. Måste spela nu. Hej.

Playstation Move.




Gav mig iväg på lite morgonäventyr i morse. Åkte ut till ONOFF för att köpa Playstation Move Starterpack. Tydligen lite för tidigt för fick vänta ett tag innan de fick fram det från dagens leveranser. Men fick mitt exemplar till slut i alla fall.

Starterpack innehåller kamera, kontroll och en blu-ray-skiva med demon och instruktionsfilm. Har alltid tyckt att kontrollen är grymt ful men den ligger överraskande bra i handen faktiskt. Det är nio demon man får med på skivan. Beat Sketcher, Echochrome II, EyePer Move Edition, Sport Champions, Start The Party, Tiger Woods PGA 11, The Shoot, Tumble och TV Superstars.

Har bara hunnit testa The Shoot och Sport Champions än, de jag såg fram mest emot att testa. The Shoot är ett riktigt underhållande skjutarspel men svårt eftersom man inte ser något sikte på skärmen. Tog en bra stund att bara slå in sitt namn eftersom man inte riktigt vet vilken bokstav man siktar på.

Sport Champions är egentligen old news eftersom det är en ripoff på WiiSports. Så inget nytt där, pingis och frisbee golf får man prova på. Det funkar bra och är ganska så exakt, men inget nytt som sagt.

Återkommer om jag hittar några guldkorn eller bottennapp bland de andra spelen.

Provkörde min nya WESC-trench också. Så stiligt så.

Lägga en kabel.


Intresseflagg. Har satt upp kabellister för att få undan en massa ful kabel. Det gör riktigt mycket för helheten faktiskt. Bara en kort bit synlig högtalarkabel istället för att det ligger en massa överflödig kabel längs golvet. Bra där Dennis.

Möte.

Idag har jag vart på möte ang. en hemsida jag ska göra. Till en frisörsalong. Kul. Det verkar bli av och ska sätta igång med en prosida de ska få se. Känner sig nästan som en riktig webbdesigner när man får gå på idémöte och dela ut sina första visitkort. Riktigt kul och är nästan lite stolt över mig själv. Bra Dennis.

Ny Trench.


Hamnade på stan med flickan och Tobban en stund. Råkade hitta WESC-trenchcoaten jag haft ögonen på ett tag på rea. 75%. Kunde inte stå emot då. Så nu är den inhandlad. Fint med en biege. Har en svart innan. Tvungen att kosta på mig en fjortiscensur på bilden också. Såg för taskig ut.

Måndagsmys.


Igår blev det mys. Kryddstarka biffat, potatisklyfor och bea till Irene Huss. Gott&mysigt.

Dammtuss.


Har dammsugit men låter några dammtussar sitta kvar i mattorna för dom tycker jag om.

Rätt lugnt.



Så här har min dag sett ut. Väldigt lugnt på soffan med Angliena och Band Of Brothers. Men har kommit ur soffan och städat nu sista timmen. Duktigt. Har inget planerat idag. Så kan tänkas att det blir mer soffa. Men i morgon ska jag på möte om ett webbjobb. Onsdag ska jag köpa Playstation Move. Torsdag ska jag köpa NHL11 och vara barnvakt. Sen ska det väl finnas plats för lite annat denna semestervecka.

Lite reklam.




Glasses.


Kors i taket.



Cross in the ceiling. Idag är jag pigg. Orkade tillochmed ge mig ut på en liten promenad. Ensam. Med kameran. Fotade lite löv. Tycker om hösten rätt mycket faktiskt och det är vackra färger. Har kraft över så ska ge mig iväg på en dudedate med Johan. Blir O´Learys och en burgare. Namnam.

Förmiddag med Hank.


Teven i vardagsrummet har vart upptagen av att flickan med lillasyster har tittat på fjortisprogram. Så har fått tillbringa min förmiddag med kaffe och Hank Moody på sängen. Börjat titta på Californication från början. Fantastisk serie. Dock får man lust till att bete sig som ett svin och knapra tabletter. Igen?

Kvällen.


Blev en liten FIFA-turnering med pojkarna ikväll. Tobban, Jesper, Martin och Koffe. Hade handlat för fest eftersom flickan ville att vi skulle hitta på något. Men hon åkte iväg så blev lugnt för min del. En trevlig kväll med pojkarna. Det är bra.

Vinande kulor.



Första dagen på min 10 dagar långa semester. Skönt. Har startat med lite tv-spel och tittat på Band Of Brothers. Katterna blir förvirrade av hembioljudet. Angelina jagar vinande kulor i vardagsrummet. Se vad intelligent hon ser ut när hon försöker förstå vad som försiggår.

Hellströms nya singel.


Håkan Hellströms nya singel 'Saknade te havs' från nya skivan 'Två steg från paradiset' som släpps 13:de oktober. Som jag givetvis har bokat, signerad. Härligt.

Tar helg ett tag.

Tar inte bara helg, för är ledig tills den tjugoförsta nu. Ska bli skönt. För en gångs skull känner jag inget sug ikväll. Ser fram emot en lugn kväll framför teven med flickan. Tror hela helgen blir lugn faktiskt. Ser fram emot att göra ingenting. Länge.

Lite till.

Igår efter jobbet va jag hos mamma på Tupperware-party. Handlade inget. Fikade mest. Men trevligt ändå. Ska snart till jobbet igen nu. Skönt att börja sent så man får lite sovmorgon och hinner med lite tv-spel och kaffe på morgonen. Men är ändå helt slut. Ska bli skönt med en veckas semester. Ska stoppa i mig lite lunch och sen ge mig iväg. Händer inte så mycket upphetsande nu direkt. Hej.

Lite.

Lekte både med Matti och Johan igår. Blev kebab, tv-spel och fika. Hann tvätta också, så ganska duktigt. Inskaffade ett billigt Skate 3 till PS3 på ONOFF. Så blev mer tv-spel framåt kvällen, natten. Dålig sömn, huvudvärk och snor kämpar jag emot nu. Men snart dags att ge sig iväg till jobbet. Hej.

Ledig.

Är ledig idag också. Har börjat dagen med att titta på Band Of Brothers, hann aldrig med det igår eftersom lillebror kom och ville spela lite FIFA och NHL. Första avsnittet avklarat och verkar riktigt lovande. Men eftersom jag älskade The Pacific vore det konstigt om jag inte gillar det här.

Har tvättstuga idag, superkul. Men inte förens vid fem. Så ska bara plocka lite här hemma och sen blir det väl några avsnitt Band Of Brothers om inget annat dyker upp. Skönt med en lugn och skön dag. Men nästa vecka blir ännu bättre, helt ledig och det kommer nya spel att inhandla. Trevligt. Ska fortsätta göra ingenting nu. Hej.

Fika och miljoner.


Hemma igen efter möte och det. Mötet tog bara en halvtimme men fick vänta en timme innan mötet och en timme efter mötet tack vare dumma bussar. Så tog onödigt lång tid. Vart aningen rastlös på hemvägen så åkte ut till ONOFF och Maxi och slog ihjäl några minuter. Kom där ifrån med fikabrö' och en trisslott.

God fika men ingen vinst. Passade på att se senaste Futurama till fikat också. Trevligt. Vet inte vad jag ska hitta på nu. Funderar på om det är någon film eller serie jag vill se, tror att jag kommit fram till att det är dags att jag ser Band Of Brothers, inte sett det. Dåligt. Men tyckte The Pacific va fantastisk så antar att jag kommer gilla Band Of Brothers med.

Helg.

Blev en trevlig lördag sen. Blev kvar här hemma och det kom över lite folk. En hel del men vart en ganska lugn tillställning ändå.

Men det är någon i huset som är väldigt känslig och har Securitas på Speed-dial. De kom och hälsade på redan vid 20.30 på kvällen. Som vanligt säger de, 'Här va det väl inget liv, men vi måste åka ut om någon ringer. Ha en fortsatt trevlig kväll'.

Så någon som är är extremt känslig i huset. Hoppas det går över. Vågar ju knappt se på film med bioljud om kvällarna. Jobbig känsla.

Idag är det måndag, är ledig men måste ändå in till jobbet för ett snabbt möte. Känns sådär. Speciellt när bussarna går så dumt att jag får sitta där inne och vänta en timme. Men det får gå. Är snart hemma igen. Men nu är det dags att ge sig iväg snart. Hej.

Häng.

Blev en lugn kväll med pizza och tv med flickan igår. Firade att hon fick ny tjänst på jobbet och får vara kvar ett år till. Väldigt bra. Vi firar vidare idag för har jobbat idag så fick bli lugnt igår. Men idag kan tänkas att det blir lite öl och häng med vackra människor. Trevligt.


Men Nanting!


Zacke ft. Afasi & Timbuktu - Men Nanting! (Remix). Rim&Bas.

Farsta Centrum.


Supergruppen - Farsta Centrum By Night. Supergruppen.com. Rim&Bas.

Från och med du.


Reklamfilm för Papperskretsen. Oskar Linnros - Från och med du i analoga ljud. Rim&Bas.

Snorungar.


Gorilli - Snorungar. Rim&Bas.

Ensammys.



Igår va flickan iväg och shoppade på kvällen så då hade jag ensammys här hemma med Clash Of The Titans på blu-ray och gjorde egen chili con carne. Riktigt bra film, tyckte den verkade töntig i början men visade sig vara förbannat bra. Och maten vart fantastisk som vanligt. Fint ensammys.

Känns bra.

Mycket bättre med de nya arbetstiderna. Kan verkligen vänja mig med att börja ett. Om jag kommer upp skapligt hinner jag med kaffe, blogg, tv-spel och lunch innan jobbet. Riktigt skönt att hinna med sig själv innan man stressar iväg. Kan vara bra för mig.

Nästa vecka jobbar jag dessutom bara 3 dagar och veckan efter det helt ledig. Semester. Ska göra ingenting. Skönt. Slog mig förresten att det är samma vecka som Playstation Move och NHL11 släpps. Kan nog hålla mig sysselsatt.

Nya Apple TV.


Ikväll har Apple återigen haft en storslagen presskonferens och presenterat ett gäng nya produkter. Mest nya iPod-modeller och lite nytt om programvaran till iPhone och iPad. Men mest intressant tycker jag är den nya AppleTV.

Den får ett nytt extremt litet format och har inbyggt wifi. Meningen är att man ska köpa program via iTunes men givetvis går det streama filer man redan har inlagt på datorn. Dessutom ska det gå att streama via iPhone-appar. Som t.ex SVT Play, kan vara riktigt användbart. Så en riktigt trevlig liten mediaspelare med en trevlig prislapp på runt tusenlappen.

Den nya designen är dock slående lik den lilla mediaspelaren jag har i sovrummet. WD TV Mini. Inlägg 2 - med egen bild.


Walking on air.


Kerli - Walking On Air.

Musiken.

Nu när man spelat sönder Oskar Linnros hela sommaren så kommer Daniel Adams-Ray, den andra pojken från Snook med en riktigt trevlig singel. Dum av dig. Längtar efter skivan.

Simon G från Las Palmas har släppt egen skiva, Att leva med skammen - som innehåller några guldkorn om man gillar svensk hip-hop. 

Sen har jag fastnat för två andra skivor, Vargpakten - Dom kallar oss. Som är riktigt skön lite mindre seriös bitpop. Och Kerli - Love Is Dead. Estlensk liten tjej som gör riktigt bra musik. Framförallt två låtar från skivan, Walking On Air och Love Is Dead.

Blandad musiksmak - Alla länkar leder till Spotify.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen