Sällskap.





Angelina har legat på mina ben och hållt mig sällskap under alla Heroes avsnitt nu, hon är så fantastiskt söt så jag kunde inte låta bli att lägga in några bilder på henne.

Dagens kärlek.


Kaffe i en annan fin kopp, världens minsta kanelbulle och Heroes säsong 3 på teven.

Pappa väckte mig i morse, jag låg och sov på soffan vid halv elva när han ringde först. Sen dök han upp här kort efter det, han behövde hjälp med lite internetbanksaker. Vi tog en kaffe innan han åkte, sen vart det ägg och bacon frukost klockan ett för mig, sen har jag tittat på Heroes, har sett avsnitt ett av säsong tre precis, men slog mig att jag borde sett 'galakvällen' med återblickar från säsong 2 först, för va så länge sen jag såg slutet på den så minns inte riktigt allt, så ska nog ta och se föravsnittet nu innan jag betar av avsnitt två. Avsnitt tre sändes igår, så de är redan en bit in i serien nu.

Jag hjärta teve.

Tvkväll som vanligt ikväll, Idol, Färjan och sen en massa TV6-komedier. Det är lycka att ha en digitalbox med hårddisk så man inte skulle råka missa någon underbar tvunderhållning. Färjan va helt frutansvärt tycker jag, pinsamt, men ändå blir man underhållen, och jag kan ge mig fan på att det blir en inspelning nästa vecka också.

Såg de två första avnsitten av Californication idag, underbart. Hank Moody är ännu en man jag älskar, skrämmande att jag har börjat falla för så många män, men så länge de är mina idoler och inte älskare behöver man kanske inte oroa sig. Det är såklart småtjejer som gäller för mig. Påtal om småtjejer så har jag inte en aningen om vem jag ska tycka bäst om i idol, något förslag? Får nog ge mig själv den här veckan innan jag tar ställning till det.

Nu ska jag nog somna på soffan om en stund, så natti.


Kärlek.



Kaffe i fin kopp och världens minsta kanelbullar. Nintendo DS och The Streets i hörlurar.

Höst, psyk och favoritserier.

Jag har precis vart ute på en liten höstpromenad, slår mig varje gång jag går ut hur fint det är med höst. Hart vart nere på sjukhuset på samtal, gick fort idag, hade inte så mycket att prata om, antar att det är posetivt. Som tur va hade jag inte möte förens kvart över två, för va rätt så död i morse efter en natt med för lite sömn. Men man piggnar till av lite frisk höstluft som tur är, men det hinner nog ifatt mig, men har tid att ta igen mig idag så är nog ingen fara.

Visade sig att de två föresta avsnitten av Californication förvisades redan den femte september på Showtime i USA, hur har jag kunnat missa det? Men nu har jag hur som helst två avsnitt Californication säsong två och de två första avsnitten av Heroes säsong tre att slå mig igenom, det är precis vad som behövs för att kunna ligga på soffan och ta igen sig med stil.


Random snapshots from the weekend.





en våt orkidé, en kräfta som pappa bjöd på, jag och carro från förfesten i lördags, sarah från samma fest, bästa stunden från söndagen.

Sömn.

Jag har nog tillbringat för många timmar åt sömn idag under dagen, somnade igen förut mellan 00 till 01, så nu är jag vaken och pigg igen, eller jag är väldigt trött men inte sömnig. Det är såklart otroligt dumt för nu borde man sova. Ska se om det är något att underhålla mina trötta ögon med på teven. Natti.

Californication.


Californication hade säsongspremiär i USA idag, alltså en andra säsong.
..det ser jag verkligen fram emot att följa.

Fest och underbara män.

Det visade sig att det blev lite fest sen igår, gick på förfest hos Evelina här i huset bakom mitt, sen följde vi även med ner till Harry´s. Va mycket trevligt på förfesten, träffa både lite nytt och gammalt folk. Harry´s va helt okej det med även om det inte är mitt favoritställe direkt, man tappar bara bort varandra sen slutar det med att man springer omkring i sin ensamhet och letar efter någon man känner.

Så idag har det vart väldigt lugnt, skulle ha tvättat men visade sig att någon idiot använde alla maskiner i tvättstugan även fast jag hade tvättid. Så vart förbannad och orkade inte gå ner senare igen, får ta det en annan dag. Pappa kom förbi med McDonalds till mig och Sarah förut, väldigt snällt och väldigt gott. Nu har jag precis sett på 'Stor i Japan' Jens och Sebastian är seriöst mina idoler, underbara män.

Lugnt.

Mike Skinner gjorde mig inte besviken den här gången heller. Trevligt med ny musik.

Shit, jag är seg. Ligger och väntar på att matti ska komma förbi med mina öl, de skulle på förfest här uppe på ekön och sen ut på harry's. Får se om man orkar följa med på något, vore kul att göra något i alla fall. Får se vad det kan bli av kvällen, ska samla lite kraft nu och sen göra mig lite fin, för just nu ligger jag helt utslagen på soffan och tittar på American Chopper.

Gatorna.


Såg nu när jag bläddrade igenom senaste Café att min favorit britt Mike Skinner har släppt ny skiva, tokigt att jag missat det, men inte lyssnat på The Streets på länge nu. Men riktigt kul att det kommer nytt, så det är ett måste att styra upp. Albumet som heter 'Everything is borrowed' fick 4 av 5 i Café, får hoppas jag instämmer.

Maten.


Inte alltid roligt att bara laga mat bara till sig själv, men ibland får man anstränga sig ändå. Lagade potatisklyftor, kyckling i gräddsås med minitomater och sen lite broccoli till det. Så det va helt klart värt ansträngningen.

Ingenting är logiskt och ingenting är romantiskt.

Ikväll blir det en lugn hemmakväll, jag är ensam så blir antaligen väldigt lugnt. Ska se till att laga något gott att äta strax, sen har jag en ny Café att bläddra igenom. Funderar på om man kanske skulle se en film eller två ikväll, får väl se vad det blir. Men nu ska det bli mat i alla fall.


Födelsedagspresentbyxa.


Här är Levi´s byxorna. Svårt att fånga den verkliga blå färgen, men det är nästan så här
de ser ut. Betydligt smalare byxor än vad jag är van vid, men de är riktigt snygga.


Jag hjärta 2K by Gingham.







Nu har UPS vart här, det va en kvinna, som tyckte att Angelina va jättesöt. Tänk att det där lilla paketet har flugit över hela världen för min skull. Jag som va lite pisst över att det vart så dyrt nu, eller 1400kr kanske inte är jättedyrt för 5 st t-shirtar, speciellt inte när de kostar 500kr/st här i sverige annars.

Dessutom va alla så jävla snygga, de två översta valde jag själv resterande tre valde 2K ut åt mig. Så jag är nöjd, supernöjd.

Världsrekord.

Jag hann sätta in 530kr i småmynt på banken, skicka iväg ett paket på pressbyrån och köpa ett par byxor på JC på bara 7 minuter, det måste ju vara något slags rekord. Hämtade ett par fina blå byxor med pressväck från Levi´s på JC, får dom av Sarah i födelsedagspresent nu när jag inte gillade de andra chinosen jag köpte. Betydligt tajtare än de från Pace kan jag säga i alla fall.

Tänkte skynda mig hem direkt efter det konststycket, men sprang på Sarah och Ewe på stan, de skulle gå och luncha med Matilda så jag följde med, vart tacopaj på ströget, inte tokigt alls. Nu kom jag i alla fall hem, så nu ska jag bara sitta och vänta på att det kommer någon man från UPS och lämnar mina DYRA t-shirtar, fuck för moms och tull och sånna där dumma avgifter, de skulle komma vid tre någongång så hoppas de kommer snart, ska ta mig en fika nu medans jag väntar.

Typiskt.

Katterna har hållt mig vaken hela natten, de har kört race genom hela lägenheten. Sen ringde UPS och väckte mig vid 10 och talade om att det blir tull och sånt på 2K paketet så jag vart plötsligt 600kr fattigare.

Ska stressa iväg till banken och posten nu, ska sätta in lite mynt och sen skicka iväg Pace chinosen från Calibeställningen, så jag får tillbaks pengarna för dom. För de va så stora, så kommer nog inte komma till användning ändå.

På återseende.

På gång.

Det va relativt lugnt igår faktiskt även om inte vissa bilder från tidigare inlägget talar för det. Så va inte så himla sliten idag ändå, men tog ändå lite sovmorgon på soffan och har slappat tills nu egentligen.

Håller på att städar upp lite här hemma nu samtidigt som jag lagar lite mat. Annars vet jag inte vad som händer idag, det va sanck om att vi kanske skulle gå och bowla idag, men vet inte hur det blir med det, sånt som märks.

Ha en fortsatt trevlig dag hur som helst!

Snapshots från kvällen.


Det va trevligt här hemma hos mig igår, vi åt gott, spelade och hade det bra.

Räkor och lite gott som tjejerna bjöd mig på.

Jag va söt i min nya t-shirt.

Vi knallade ner till brygget för att möta Matti med vänner.  ..och sarah va söt.

Jag och Matti PÅ en blomma.

Gruppbild under gult träd.

Om någon säger posa vid blommkrukan. Så gör man det!

Sen framåt småtimmarna innan vi knallade hem så skulle galningarna börja bestiga Baltzar von Platen statyn.

Yes, det vart en trevlig tisdagskväll faktiskt. Vart som sagt att vi knallade ner till stan och till brygget för att möta Matti och några vänner. Vi spelade dart i ett par timmar, va ritkigt roligt faktiskt så glad att vi gjorde det.

Dagen.

Jag och Sarah tog en prmenad ner till stan, jag mötte Tobban och hon Ewe. Tog ett varv på stan sen gick Tobban och jag upp till honom och spelade NHL 09 på 360, riktigt kul, tog ett par matcher i FIFA 09 också, men det va bara demot men verkar lovande. Va hungrig så hämtade en pizza och käkade där också, sen tog vi en sväng ut till Maxi, Tobban och Emma handlade taco och jag hämtade mitt paket.

Nu kom jag precis hem, Sarah och Ewe är här för vi hade bestämt att vi skulle ta något glas vin och käka räkor här ikväll till Idol. Så det ska vi sätta igång med snart.

Chinosen i beställningen är supersnygga, men lite mer baggy an vad jag tänkt mig, så tror faktiskt det blir att skicka tillbaks dom, för har hittat ett par super snygga blå från Levi´s jag hellre vill ha. Men t-shirterna och halsduken är perfekta, så är inte så besviken ändå.

Ne, nu ska jag umgås med tjejerna. Trevlig kväll!


En lugn start.

En väldigt givande morgon, eller inte. Men den har vart skönt, vaknade tidigt som tusan så gick upp och såg på Vakna! Med the voice, sen har jag sett massa inspelningar på boxen som vanligt, betade av några Simpsons-avsnitt, American Choppers och Kenny och Vänner till en god frukost, sen har det inte hänt så mycket.

De visade visst två avsnitt av Heroes på NBC igår när det va säsongsstart, så dom ska det bli extremt trevligt att sätta tänderna i. Påtal om Heroes så fick jag del två av första säsongen på dvdbox idag med posten, fick även Simpsons filmen och Jenna Jamesons bok 'Att älska som en porrstjärna', för Sarah övertalade mig att beställa nu när boken kostade 1kr, och Heroes kostade bara 99kr och Simpsons 49kr, så det va riktigta kap.

Och påtal om beställningar så har paketet från Caliroots kommit idag, sitter och överväger om det är värt att nalla lite på sparkontot eller om man ska vänta, men om jag känner mig rätt så vet jag hur det slutar.

Mitt 2K-paket är i tyskland och ska enligt UPS vara hos mig på torsdag, men det är betalt och klart så det är inget att fundera på.

Ha en fin dag!

Med kärlek, Dennis.

Sömnadsproblem och soffmys.

Jag va tvungen att plocka fram min gamla husqvarna ur garderoben och lägga upp gardningerna lite för det va alldeles för långa. Har visst ingen koll alls på mina sygrejer, hittade varken sax eller måttband, så fick ta köks-saxen och klippa av en DVD-längd på gardinen och sen folla en tändsticksask-längd.

Så det är vad jag har sysselsatt mig med idag, sen kom Sarah och Ewe hit, så jag lagade mat åt oss. Gjorde egna biffar, gräddsås och potatis, riktigt gott va det. Och nu har det blivit kväll och det är en massa bra på tv ikväll, så det blir att krypa ner i soffan som vanligt. Trevlig kväll på er.

Det jag kallar hem.




Så här vart gardinerna, först köket sen vardagsrummet. Sen lite mys.

Säsongsavslutning: Dexter säsong 2.


Ikväll klockan 22.30 är det säsongsavslutning av Dexter på TV6.
...och det är sjukt spännande.

Jävla kärring.

Sedär, det vart en liten promenad idag också. Knallade ner till stan för att kolla på Smålandsglas för de har fått Eva Solo saker dit nu. Tänte att det va värt en titt. Hittade ett fint Fiskars bestickset på rea istället, har kollat på det innan så det va bara att slå till, passade på att köpa en till Fiskars kökskniv också, har ett par stycken nu, har haft min första i över fem år och den är bra fortfarande, så det är skaplig kvalité på dom. Knallade även förbi hemtex, och hittade två par gardiner, och de har ju ständig rea så det vart tag 2 betala för en, så fick nya gardiner till både vardagsrummet och köket. Så, ja, jag handlar helt enkelt som en kärring. Så nu ska jag hänga gardiner och sen ta en fika.

Världspremiär: Heroes säsong 3.

Ikväll är det världespremiär för tredje säsongen av Heroes på NBC i USA, storslaget! Det är en av de bästa serierna jag har sett i alla fall så självklart blir man lite spänd nu när det börjar en ny säsong. Det ser vi fram emot!

God morgon bloggen.

Synd att bryta en trend som funkar, så igår va det också slappis-myskväll här, det va iförsig söndag och det är väl det söndagar är till för. Insåg också vad mycket man kan få gjort på en söndag om man inte ligger bakis. Vart höstpromenad och hann med en halv storstädning.

Har 4 dagar som är helt tomma i kalendern nu, så borde kanske ta till vara på dom och göra något vettigt. Men jag har inte så stora förväntningar på mig själv så vi får väl se vad som händer, känner på mig att det mest blir soffliggande och tv-tittande som vanligt.

Ne, nu behöver jag nog kaffe och macka för att starta upp den här dagen.

Kattknark.



Missan on drugs/en flerfärgad hårboll.

Tog en promenad i det fina höstvädret tidigare idag. Promenerade ut till Bråstorp och gick i lite affärer och så. Handlade inte något direkt, mer än en klösbräda till katterna, så de lämnar soffan ifred. Brädan är täckt i kattmynta, missarna blir verkligen helt tokiga, de får dock lite olika rus av knarket, Missy ligger på rygg och bara myser och upprepar "this is good shit" om och om igen för sig själv, medans Angelina blir helt överaktiv och stirrig och ska brottas med storasyster hela tiden.

Filmkväll med brudarna.

Igår kväll stannade jag hemma och hade film och myskväll med mina tjejer. Kände mig lite krasslig och trött så orkade inte med något annat även om jag va lite sugen. Såg Sex and the city filmen och Semi-pro med Will Farrel, han är underbar, filmen va klockren, även om jag råkade somna en stund framåt slutet. SATC-filmen va också bra såklart, kände mig lite besviken första halvan, vet inte varför, men sen i helhet va den riktigt bra. Vi käkade taco och kissarna jagade majskorn över hela vardagsrumsgolvet, så det va en fin kväll.

Nu kommer färgerna.



Yes, det är vackert med höst.

Dance fucker dance.

Nu har jag sett på tv, mycket tv. Om sanningen ska fram så fick jag inget annat gjort ikväll, som tur är förstörde jag inga storslagna planer i alla fall. Känns som om det är läggdags nu för måste upp skapligt i morgon. Natti.

Snapshots of fashion.




"That´s what she said" black-on-black från en Dennis Klarin Design t-shirt, de senaste köpta evisujeansen och en talande klocka från Blammo. Från dagens outfit.

Det är tråkigt att vänta.

Förresten, gissa vad jag råkade göra igår kväll. "Råkade" klicka iväg en beställning på Caliroots, kände att jag ville ha något nytt NU, så tänkte, "kanske tar ett tag innan 2K får iväg paketet till mig, så bäst jag beställer lite nu ändå". Men nu när jag kollade mailen så har 2K visst redan skickat iväg det , UPS har det nu, och paketet ska vara hemma hos mig den 25de.

Men beställde som postförskott för säkerhetskull så ifall jag blir fattig så kan jag vänta med att hämta ut Calipaketet efter jag fyllt år, så det ska nog inte behöva bli någon kris.

Att jag får 7 st nya t-shirtar den här månaden känns ganska så trevligt (om jag inte tvingas vänta tills efter min födelsedag). 3 st utav dom vet jag inte hur de ser ut, för de kommer i en grab bag från 2K, men har nog aldrig påträffat en t-shirt därifrån som jag tycker är extremt ful så ska nog bli nöjd.




 Första raden är Calibeställningen och den andra 2K By Gingham.


Tidig morgon/Ensam hemma.

Skönt, idag vaknade jag av egen fri vilja utvilad efter en natt helt utan busiga katter som för liv när de jagar omkring på varandra genom hela lägenheten. Vaknade dock redan 07.30, men inte mig emot om jag känner mig pigg, så gick upp och tittade lite på tv. Tittade på radio på tv, låter galet men som alla antagligen vet så visas Vakna! Med The Voice och Rix Morgon Zoo på tv nu föritden, Vakna, är väl ingen nyhet direkt men Rix började väl i veckan har jag för mig?

Men det va länge sen nu, för nu är jag precis hemkommen. Är väldigt sugen på att hitta på något, men ikväll blir det väldigt lugnt, jag ska vara sådär riktigt vuxen och tråkig, betala räkningar och fixa lite här hemma, sen hamnar jag väl på soffan framför teven som vanligt. Är ensam, bara jag och katterna, så blir väl inte jätte underhållande här hemma, men något ska jag väl hitta på att fördriva tiden med. Ska börja med att laga mat i alla fall, trevlig kväll på er.


Snapshots från en torsdag.




Kylskåps-alfabet, ett fönster och en missy som gömmer sig.

Ännu en kväll.



Yes, ikväll är det dags ännu en gång. Känns som samma kväll upprepar sig om och om igen. Men Idol och Heroes kanske man inte kan tröttna på, men det är även Vem kan slå Filip och Fredrik, kände igår att Filip och Fredrik tre kvällar i veckan kan bli lite för mycket, första gången jag känner så, kanske beror på programmet. Ja, nu är det väl snart återigen dags att laga lite mat och sen lägga sig på soffan. Trevlig kväll!

Ett sug som inte går att mätta.

Shoppingsuget är ständigt. Är bra sugen på de Chinos från Pace jag hittat på Caliroots, finns även ett par rea-saker jag kan tänka mig att addera till den beställningen. En stor Cheap Monday halsduk, några t-shirtar från Sal Barbier och en
t-shirt från Crooks&Castles, alla dessa reafynd kostar bara 99kr/st.

Sen hamnade jag visst på Junkyard, hittade en fin Sveatröja, har en nästan likadan bara att bokstäverna är påsydda istället, men den tryckta varianten är nästan finare, så skulle kunna tänka mig en sån, kanske en navy då eftersom den andra jag har är grå. Hittade en snygg väska från Carhartt också, ska tydligen vara en shoppingbag för flickor, men den kan säkert passa en så manlig man som mig också.

Trodde att min beställning på 5 st  t-shirtar från 2K hade misslyckats, för de hade satt tillbaks pengarna. Men fick mail i morse om att de väntade på någon leverans så den beställningen skickas när de fått det som saknas, och pengarna skulle dras från mitt konto igen. Så trodde först att jag hade lite shoppingpengar tillgodo där, men så vart det inte. Men inget att deppa över för nu får jag antaglien fem fina t-shirtar. Så får kanske vänta lite med fler beställningar, och hoppas att man blir lite rikare efter födelsedagen.




Dagens I-landsproblem.

Nu på morgon hade jag inget varmvatten hemma, men de hade förvarnat så fick bli en sen dusch i natt och sen fick man bita i det sura äpplet och tvätta av sig i iskallt vatten nu på morgonen. Men så farligt va det inte, finns dom som har det värre.

Vila.

Nu börjar den här dagen gå mot sitt slut och jag är trött, så trött. Det finns mycket att underhålla ögonen med på teven ikväll, Idol, Heroes, Vem kan slå Filip och Fredrik och Efterlyst. Så ska laga lite mat nu, sen är det dags att förbereda sig för tvkvällen. Ha en fin kväll.

Några timmar senare.

Nu har några timmar på soffan passerat. Lite idol, soppa, simpsons och annat trevligt. Sist såg jag förresten Kenny & Vänner, när Kenny Bräck möter Nina Perrson från Cardigans, det tv-programmet är trevligare än vad man kunde ana faktiskt, dessutom fick jag ett sug efter lite cardigansmusik. Slog mig också hur ocharmigt det kan vara med dialekter ibland, men men. Nu är det nog läggdags. Natti.

Varå? Va fan är en frisör för något?


Oj, det va kanske ett tag sen jag klippte mig sist. Men tycker inte om att gå och klippa mig, det är typ som att gå till tandläkaren. Blir aldrig bra först, sen är det rätt så skönt att ha långt hår faktiskt. Och jag är ju ändå så söt så behöver ingen dyr frisyr. Men det kanske är dags att överväga att gå och snygga till det lite.

Borta bra men hemma bäst?


En ny fin stickad WESC-tröja.

Hade bara tänkt att fönstershoppa lite idag, men råkade visst hitta en fin WESC tröja för bara 200kr så va tvungen att slå till. Kikade lite på glasögon med, för det är dags att inskaffa nya, men hittade inga klockrena. Hugo Boss bågarna i Synsam reklamen ser fina ut, men verkade inte som att de hade just dom här i stan. Skönt att komma ut lite, piggnade till. Men nu väl hemma är jag helt slut, behöver föda känner jag också ska så slänga ihop något nu. Sen väntar väl soffan igen. Hej.

Krafttag.

Trött jag blir på att vara förkyld, det vill verkligen aldrig gå över. Känns som rören som är tänkt att man ska andas igenom är helt svullna och att de har glömt att de ska kunna transportera syre. Hur mycket jag än gillar att ligga under en filt på soffan framför teven så blir även det tråkigt i längden. Känner att jag behöver komma ut lite så får bli en promenad ner till stan nu.

Ladda snyggt.

Trött på laddare och kablar som ligger och dräller överallt? Det finns faktiskt sätt att ladda mobilen, kameran och andra bärbara enheter utan att behöva stå ut med kabeltrassel. Med en Kontaktbox gömmer man kablar och annat i en låda och drar bara ut det väsentliga - laddkontakten.

Finns ett par stycken olika som faktiskt är ritkigt stiliga. Danska Steltons variant i svart plast och rostfritt stål är den minsta i samlingen, bara 16 cm i diameter, så krävs ingen ommöblering i lägenheten för att inskaffa en, 299kr kan även tyckas vara ett ganska så rimmligt pris.

Anna Falkenmark har gjort två fina variantar i varumärket contactbox, säljs bla på Designtorget. Består av ett metallskåp/box med ett trälock, finns i flera olika färger och med eklock. Finns som väggfastskåp eller en golvstående box. Den är betydligt större med sina 42 centimeter i höjd/läng och kostar ca. 700kr.

Man kan finna alla dessa kontaktboxar på Designonline.se.


Min morgon, förmiddag och start på eftermiddag.


Mår inte riktigt hundra idag, min mage gör uppror, den kurrar, skriker och verkar vilja slåss. Hade planerat en liten tur till stan idag, för ville gå till Smålandsglas och Inne, men jag fick hålla mig hemma istället. Har bläddrat igenom några Residence, spelat DS, killat katt i örat och sett lite inspelningar på boxen. Får se om jag piggnar till senare och orkar mig iväg en sväng, men för tillfället ser det inte så ljust ut.

Chinos, kan det vara något?

Mina favoritbyxor under mina tidiga tonår va ett par chinos, ett par lite mörkare än den orginella biega färgen, men när jag flera år senare fick se hur jag bar upp dom tyckte jag att det såg förskräkligt ut. Men av någon anledning har jag ändå haft ögonen öppna för att hitta ett par, som är lite mer än bara ett par vanliga chinos.
Så hittade dessa på Cali, Svenska Pace har sytt ihop dom, med en prislapp på bara 699kr är de faktiskt ganska så lockande. Kan inte riktigt bestämma mig för vilken färg som är finast dock, gillar inte blåa chinos annars, men dessa såg helt perfekta ut i blått. Så det är ett svårt val.


Stor i japan.

Jens och Sebastian som är aktuella i Stor i Japan på TV6 är riktigt sköna killar, älskade Superklasse, deras matlagningsprogram som gick på TV4 wayback. Det visade sig att de är lika älskvärda fortfarande så Stor i Japan lär det bli att följa.

Wall-E.


Tusan vilken söt och charmig liten pryl!
Riktigt bra film, Pixars kanske bästa?

Rubrik saknas.

Man är inte speciellt pigg, känner mig aning hängig och på gränsen till sjuk. Så ska såklart tillbringa söndagen som vanligt i soffan framför teven. Sarahs lillasyster och lillebror ska visst komma hit och se på film med oss. Kom på att jag har lite nya spel att testa också, så det ska jag nog ta itu med nu innan det kommer massa ungdommar, trevligt eftermiddag/kväll på er!

Alice Maria Klarin.





Så, nu är man hemma igen efter dopet. Det va ett fint dop, med en rolig präst så det va riktigt kul. Sen bjöds det smörgåstårta och regular tårta och kaffe. Inte ofta man får träffa hela släckten, tyvärr hinner man inte umgås så mycket, blir mest några stela 'hej' hit och dit.

Dopdags.

Ja, igår låg jag på soffan precis hela dagen. Idag gäller det att vara lite piggare för ska iväg på Alice dop i lillkyrkan om en liten stund. Så har precis gjort mig lite fin och sytt ditt en knapp som saknade på trenchcoaten. Så nu är jag redo, ska snart ge mig iväg nu för dopet är klockan 2. Återkommer.

Snapshots från gårdagen.










Igår va det fest här, väldigt trevlgit faktiskt. Vi spelade våghals, så de som fick konstiga sms behöver inte oroa sig. Jag fick i uppdrag att ha ett plåster på näsan hela kvällen, men om någon frågade varför skulle jag vägra svara. Vart en hel del wiibowling också, så bowlingskorna åkte på. Det va jag, Jeppe, Sarah och Ewe, lite senare sen kom även David, Tobban och Fredrik, vi kalasade långt in på små timmarna, det vart en riktig kalaskväll faktiskt.

Bara några bilder från idag.





Missy och Angelina har blivit vänner. Nyinköpta orkidéer.
Närbild på Angelina. Vy från soffan, Hiro.

Tvsoffatvsoffa.

Ännu en tv-kväll med Idol, Heroes och Vem kan slå Filip och Fredrik. Ikväll aningen lugnare eftersom jag slipper irritera mig över ikea. Ligger på soffan och ser på det sistnämnda av programmen nu, skönt att kunna mobilblogga så man slipper röra på sig. Har två Heroes avsnitt att se sen för orkade inte se det igår, så blir nog liggandes här resten av kvällen, men inte mig emot.

Guvabra, nu slipper jag hata IKEA.


Tjejen från IKEA-kundtjänst ringde tillbaks vid två någon gång idag, hon hade fixat biffen åt mig, de skulle dra 2000kr från min skuld. Så det löste sig, känns så otroligt skönt faktiskt. Va orolig hela förmiddagen för vad de skulle hitta på för tokigt, men nu fick jag min fina soffa för bara 5995kr, och det känns nästan billigt istället. Det va snällt gjort, nu känns det som jag gjorde en bra affär, istället för att känna mig blåst.

T-shirtdrama.

Hade visst fått ännu ett oroväckande mail idag, från 2K, en av t-shirterna jag bestält va out of stock så fick välja någon annan istället, typiskt för det va den finaste (första bilden) så valde en från Yusaku Hanakuma istället (andra bilden), men Yusaku Hanakuma är typ mina favoriter bland 2K märkena så det gör inte så mycket att jag får en sån istället. För säkerhetskull så valde jag en t-shirt till i fall det nu vore så att den andra också vore slut.


Röda ögon och lite fanfanfan.

Jag är helt slut, dumma förkylning. Men tur för mig, för ikväll är det bara tv och soffa som gäller och först har jag en ny Residence att bläddra igenom. Det är ju dags för Idol och Heroes igen, dessutom är det Vem kan slå Fredrik och Filip och fotboll, så finns lite att sysselsätta sina trötta små ögon med.


Ja, ikväll är det dags igen.

Några minter senare..

Fy fan, Ikeas veckobrev förstörde min kväll i alla fall. De har medlemspris på min soffa nu månaden ut. 2000kr billigare än vad jag gav. Men har 30 dagars öppet köp, så antagligen är det bara att lämna tillbaks den och direkt köpa en ny likadan, men IKEA är ju ganska så dumma i huvudet om de tycker att jag ska köra tillbaks den här soffan och beställa en ny. De borde bara kunde ändra det tycker man, men det tyckte inte han på kundtjänst. Inte för att jag brukar vara snål, men 2000 kronor är ändå 2000 kronor.

Ännu lite senare..
Ringde kundtjänst igen nu och fick prata med en mycket trevligare tjej på återköp & reklamationer, hon sa att jag självklart får lämna tillbaks soffan och köpa en ny, men hon tyckte också det lät smidigare om de bara kunde ändra på priset, men hon kunde inte lova något nu ikväll så hon skulle kolla det under morgondagen och sen höra av sig, så nu känns det i alla fall lite bättre.

Nu hamnade jag väldigt efter med min kvällsplanering, har suttit i telefonköer istället för att njuta av Residence och något gott att äta. Så nu har jag en sketen fiskgratäng i ugnen för jag orkade inte ställa mig och laga något nu, så får vänta 40 minuter på den istället, spelar nog in allt som är värt att se ikväll, så lägger jag mig med min tidning nu så kan jag se på tv lite senare, trevlig kväll på er.

Höst.


Nu är det verkligen höst, det är hur kallt som helst. Men hösten är inte alltid så tokig, skönt att klä sig lite varmare, koftor, tummvantar, halsdukar och annat mysigt. Snart dags att inviga trenchcoaten för säsongen. Det blir faktiskt väldigt fint ute också, när löven skiftar färg, så hösten är inte så tokig alls. Men förkylningen skulle jag kunna vara utan.

Soffmys.

Så nu blir det såklart soffmys. Ska äta precis, blir schnitzel i börd och klyftpotatis. Sen blir att att krypa ner under filten i nya soffan med en skål kinapuffar och titta på
Vem kan slå Filip & Fredrik?.

Städa, tvätta, soffa.

Idag har jag verkligen haft storstädning och tvättdag. Har storstädar hela lägenheten och varvat med att springa ner i tvättstugan. Storebror Johan va här halv två någon gång och hämtade min gammla soffa och körde iväg den till soptippen. Så har vart tomt här hela dagen, men sen kom den! Klockan sex ringde det och strax efter kom dök det upp två grabbar med min nya soffa. Sen efter en timmes slit så står den där, härligt!

1. eftersom det va sofftomt så fick jag mysa ner mig på ryamattan för att mysa och titta på tv 2. jag städade tillochmed ur tvbänken så jag kunde få in allt det här, alla wiitillbehören och mitt trasiga 360 (som förhoppningsvis snart blir lagat) 3. kartonger och plast! 4. äntligen på plats 5. sen skulle det såklart stylas och göras lite fint 6. sen en liten jävla katt i en frys.


Godmorgon Columbus.

Inatt har jag äntligen sovit gott, somnade nog redan på soffan lite vid tio innan Dexter, men vaknade till och såg det, sen somnade jag nog rätt snart igen. Är dock väldigt förkyld och har ont i halsen idag, inget roligt. Ska köra min soffa till soptippen idag, sen har jag tvätt tid, och sen ikväll kommer min nya fina soffa! Så idag har jag lite planerat i alla fall, lite som måste göras. Så snart dags att sätt igång, men först måste jag ha kaffe.

Dagens fynd.

Tobban bjöd med mig till Linköping idag för han ville shoppa lite kläder, och det gjorde han banne mig, inte ofta man får se snåltobban lätta på plånboken.

Jag har med handlat endel som ni ser, riktiga fynd. Allt jag handlat har vart på 70-75% rabbat. Köpte två Joseph Joseph glasfat, ett litet för skrivbordet och ett lite större för soffbordet, köpte även en Normann Copenhagen vas, ett LP-skivfodral som innnehåller 4st RW-skivor som ser ut som små LP-skovor och en ny fin skrivbordslampa, nu fick jag min designlampa, 1475kr har den kostat men jag betalade ynka 360kr, verkligen ett fynd.

Det va jag, Tobban, Fredrik, Sarah och Ewe som åkte, men vi delade upp oss i tjej och kill-lag för att göra stan. Men sen samlade vi ihop oss och åkte till Tornby och åt på Max och gick på Nordic och Rum. Vart en trevlig resa, alltid trevligt när man kan handla design för få pengar. Trevligt trevligt.

Men nu ska jag äta pizzarester från i lördags och lägga mig på soffan och se på tv, för ikväll är det Dexter och massa annat trevlgit, trevlig kväll på er!

Bara några helt vanliga onödiga bilder.

1. dagens outfit Kofta Bläck Tee 2K Jeans Evisu Skor Converse.
2. dagens shopping min lilla fina röda hårddisk.
3. dagens smaskiga fika Wienerbörd, maränger och chokladboll.
4. dagens shopping Sarah tyckte att det va ganska viktigt att jag visade hennes rosa salt, tydligen ska det vara lätt rosafärgat och vara helt utan tillsatser.

Söndagsaction.

Har sett två riktigt bra filmer idag, Hellride av Quentin Tarantino och Wanted med Angelina Jolie. Förstnämnda en typiskt Tarantino-action med blod, naket och motorcykelgäng. Den andra en riktigt cool actionrulle, hur töntigt det än låter, något överdriven och så, men riktigt riktigt bra. Så två tummar upp för båda filmerna.

Va en sväng ute i Bråstorp med Sarah och Ewe tidigare idag, vart visst att jag köpte en extern hårddisk, en fin röd, precis som jag ville ha. Men köpte bara en 160gb, bara för att det vart så billig om jag köpte den på Onoff-kortet. För hade lite rabatter och så att ta ut. Efter den turen gick vi hem och såg på film, sen gick vi tillbaks till Bråstorp för att äta på Burger King, sen hem igen för att se andra filmen. Så vart en trevlig söndag med lite händelser även fast jag hade planerat något helt annat.

En blogg om ingenting.

Piggnade faktiskt till och ville göra något efter två öl och två glas vin, tjejerna tjatade som fan, eller i alla fall Ewe. Men fick inte komma på festen vi nästan va bjudna på och ut ville jag verkligen inte gå, men vi tog en promenad ner till stan, men bara för att droppa av Ewe på Brygget och köpa en baguette på Med eller utan och sen knalla hem igen. Va väl lite trevligt även fast det inte hände något speciellt faktiskt.

Så nu är det söndag, känns skönt, ska nog kolla tvätt tid men annars bara mysa lite här hemma. Jesus va intressant min blogg har blivit, har verkligen inte ett skit att skriva om, men ändå gör jag det, starkt jobbat.

En kall och blöt marknad.

Det blev en lång dag idag, blöta kartonger, kyla och ösregn. Fick i alla fall inviga mina fina tummvantar för säsongen, alltid något. Har stått på Borensbergs marknad hela dagen idag, och det va ingen lek. Har inte vart hemma så länge, har bara ätit pizza och sett klart på fotbollsmatchen, men det va inget vidare. Fick se första halvlek på pizzerian. Hur som helst ska jag sätta på lite finfin musik nu och öppna en öl, sen kommer snart Sarah och Ewe med ltie vin, vi ska väl antagligen inte göra något speciellt, men kan vara trevligt att umgås lite. Troligtvis somnar jag på soffan snart, trevlig kväll på er i alla fall!

Härliga tider.

Typiskt, jag som va så posetiv nyss. En lång vecka har gott superfort och vart helt okej, igår ringde även IKEA så nu vet jag att jag får min nya soffa på tisdag kväll. Längtade hem och kände att det skulle bli så skönt att komma hem och bara ta det lugnt, men sen får man torka bajs från golv och väggar för att någon av katterna verkar inte riktigt vara frisk i magen, men hoppas att det går över fort, sen har jag diskat och precis börjat med maten, så känner mig tyvärr inte lika posetiv längre, men får göra det bästa av det, får äta mig fet på hamburgare med bröd och pomme, sen får jag somna framför teven. Tummen upp.

Trött.

Både heroes och idol är riktigt bra, gillar faktiskt nya juryn. Ligger på soffan och ser lite på tv nu, ska nog snart förflytta mig till sängen och se lite inspelningar och hoppas på att somna. Natti.

Kvällen.



Sarah och Ewe hade visst fått för sig att de skulle dricka vin ikväll så de är här nu, jag har två finöl, Miller, som jag kan få njuta av ikväll i alla fall. Det är jag värd. Annars är det väl mest Idol och Heroes som gäller ikväll också, därför min fina bild fick vara med även idag! Men nu måste jag få något gott i magen känner jag, så det ska jag styra upp innan det är dags för TV och hålla koll på småtjejer, trevlig kväll!

ID'O'ES.


Nu blir det Idol, Heroes och lite 'vållulle'.


Angelina är en stjärna.

Såg nyss att den HÄR videon på Angelina har blivit medtagen på Pet Charts hemsida med djur-klipp och bilder. Fattade inte ritkigt om det är ny topplista varje dag men i så fall hittar ni henne på 09/03/08 (eftersom amerikaner vänder datum lite konstigt) Så glöm inte att rösta både på Youtube och Pet Charts om ni tittar förbi där, vad nu det ska vara bra för. Men ändå.

Jag viskar det på bussen hem.

Nu sitter jag på bussen och längtar hem, som tur är det hem jag är påväg. Sitter och lyssnar på hästpojken och trivs egentligen ganska bra. Blir antagligen bara tv ikväll, eftersom det är seriepremiär för både idol och heroes säsong två, har redan sett andra säsongen av heroes, men det är så sjukt bra på är antagligen värt en titt till. Nu är det bara en halvtimme och ett bussbyte kvar, sen är jag hemma.

Ingenting.

Idag har det vart extremt händelselöst här, Angelina har dock vart lite galen och jag slog ihjäl några minuter genom att beställa t-shirtar. Men annars har det inte hänt något, mest soffa, filt och tv. Men inte så tokigt med sånna dagar heller ibland såklart. Kvällen är iförsig ung men tror jag fortsätter på samma spår.

En snurrig katt.

Duschade Angelina idag, eller hon duschade med mig, för höll henne i famnen när jag duschade, hon gnälde inte ens. Men nu känner hon inte igen sin svans längre när den är blöt, så hon jagar runt den som en galning här hemma, helt galet söt är hon, hon snurrar så pass att hon blir snurrig och inte ens kan stå. Lyckades fånga lite utav det på film i alla fall.

 


T-shirtar.

T-shirtar kan man ju inte få för mycket av brukar jag säga, och fick en kod som ger 15% rabatt på 2K By Gingham, så är såklart sugen på att beställa ett par stycken. Dessa två riktigt snygga t-shirtar plus en grabbag med 3 st blandade t-shirtar ur deras enorma sortiment skulle gå på 800kr med frakt till sverige, så är bra sugen nu, men ska fundera lite, har tills den 5:e på mig för då slutar koden gälla.


1:a September.

Inte klokt att det redan är den första september, man kan fråga sig vart alla dagar tar vägen egentligen och sommaren, vad hände med den? Hur som helst tillbringar dagen hemma idag, städar upp efter mina småtjejer här hemma och spelar lite DS. New international track & field är riktigt roligt faktiskt, trevlgit att kunna slå ihjäl några minuter mellan kattlådetömning och diskning ibland. För det är otroligt vad två små katter och en nästan snart vuxen kvinna kan stöka till, tydligen är det min mening med livet att hålla reda efter dom, för står inte riktigt ut med att ha det stökigt runt omkring mig.

Annars vill jag mest att min nya soffa ska komma och att någon är snäll och ger mig ett Playstation 3 och en extern hårddisk på sådär kanske 500 gig, det vore trevligt.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen