Dagen före nyårsafton.




Igår va faktiskt en trevlig dag. Först va jag och träffade mamma och familjen för mamma fyllde år. Sen åkte vi till Linköping för att hämta Jespers tv. Vart lite annan shopping, jag köpte 3 st Blu-ray filmer, för det va tag 3 betala för 2.

Sen hemma i Motala igen så hämtade jag ut mitt CDON paket på Maxi och handlade lite att äta, sen åkte vi hem och spelade bingolotto, jag va ett nummer från 2 miljoner, typiskt. Sen urartade det i en Singstarorgie, vi lyckades med bravaden att ladda ner 25 låtar från SingStore, det är 375kr, duktigt. Som tur va så tömde jag min spargris på mynt igår och satte in på banken, och det va mer än vad jag trodde, annars hade jag vart helt bankrutt nu.

Nu är det nyår, trevligt. Planeringen vart att vi käkar hos Jesper, pappa ska äta med oss så han kör hem oss hit sen innan han ger sig av. Så blir antaglien Singstar som gäller ikväll också. Men först ska vi ner till Johan och Emmie för Emmie fyller år idag.

Så gott nytt år på er! Vi ses nästa år! ...eller kanske senare idag.

Suget.

Det ständiga shoppingsuget är svårt att stilla. Cali har julrea och man hittar alltid massa som är intressant där. Vart sugen på den här Rocksmith kepsen, vart jag första gången jag såg den men 499 är lite mer än vad jag är villig att betala, så 199 passar mig bättre. Ljusa skor är snyggt, skulle gärna vilja ha de här, Supra (699kr ord.pris 1299kr) eller Nike Dunk (499kr ord.pris 899kr).

Men med tanke på allt jag handlat nu i jul så får jag nog vänta innan jag får lägga nästa beställning. Mina sista pengar nu är bokade för nyår och kanske en blu-rayfilm.

Hurra hurra hurra.


Idag fyller min lilla mamma år. Så är nog snart dags att göra sig fin och åka dit på en fika. Sen ska vi försöka hinna med nyårsshoppingen idag, blir nog att vi äter hemma hos Jesper, sen får vi se vart vi tar vägen. Mitt CDON-paket har kommit idag också så det måste jag hämta. Sen ikväll är det bingolotto som gäller igen, va trevligt att spela på uppesittarkvällen så vi hämtade ut nya lotter för vinsterna. Så det blir min dag det, hoppas ni med får en fin.

"Vad har han under näsan egentligen? Jesper, jag tror det är en mustasch"


Lillebror jesper och jag har haft det trevligt idag. Vi beställde hem pizza, har spelat en massa PS3, sett på Junior-VM i Hockey. Sverige vann med 10-1 mot Lettland så det va en rolig match att se. Tyckte tydligen Angelina också, ser visst ut som tv-spels hockey på skärmen av någon anledning men det är den riktiga matchen. Nu ska vi dra ett par matcher i FIFA till, vilket Jesper lätt förväxlar med fika, han är full av konstiga citat den unga mannen.

"Ska vi dra en FIFA? Ja, visst vi kan dra en FIKA!"

Idag vaknade jag aningen tidigare, vid halv tio. Betydligt piggare och inte alls lika krasslig som igår. Så har hunnit med att tvätta tre par jeans jag hittade i gårdagens garderobstädning, hatar att tvätta jeans, man förstör dom och de blir bara sämre, så fick bli i en hink inne i badrummet med kallvatten, eftersom jag inte har något badkar längre nu efter avloppskrisen 08.

Har hunnit städa köket , diskat, spelat lite NHL och tänkte precis ta och dammsuga lite också. Annars väntar jag mest på lillebror nu, för han skulle komma upp och leka lite. Han måste få uppleva skillnaden på PS3 med HDMI. Bäst jag dammsuger och tar på mig ett par byxor nu innan han kommer. Hångel.

Inte vettigt alls.

Tusan att det ska lyckas bli så sent varje natt. Ikväll fick vi för oss att vi skulle städa ur garderoben lite men slutade ändå med att jag precis kastade in det sista i en hög så det hjälpte inte så mycket och så började jag torka ur ett skåp i köket tolv på kvällen, är väl ytterst ovettigt. Och nu ett par NHL matcher senare har jag beslutat mig för att ta lite varm choklad och kanske en macka tillsammans med lite South Park innan jag går och lägger mig. Natti.

Till en brun liten stuga med vita knutar.





Nu har den flyttat ut, min förra kärlek bor numera hos min far. Men där trivs han nog jättebra, han stod där så fint på sin malmhylla från ikea. Pappas kök börjar ta form, riktigt fint. Vit träpanel, svarta blanka luckor och ny spis, kyl/frys och allt det där. Golvet är helt galet snyggt, vill ha samma i hela min lägenhet helst.

Vi grillade korv i öppna spisen och sen byggde jag upp Marcus bilbana han fick i julklapp, tog en evighet men sen funkade det nästan. För han skulle sova över hos farfar. Kom precis hem nu, borde tvätta men orkar inte stressa med det nu. Tror jag trivs bättre i soffan nu de närmsta timmarna.

Stressig sjuk man söker lugn.

Fick visst inte ligga och kurera mig idag. Ska packa ner min gamla tv och köra upp den till pappa i sommarstugan/hans hem nu. Sen när jag kommer hem så måste jag hinna tvätta också, så vart inte mycket lugn och ro idag inte. Hej.

Trött och lite sjuk.

Oj, sov tills kvart i ett idag. Måste vart trött. Vaknade helt täppt i näsan och med ont i halsen, så mår inte alls som jag hade önskat. Får hoppas jag inte blir sjuk till nyår. Ne, nu tror jag soffan och min fina Sony kallar på mig, kanske lite frukost också. Hej.

(o)nytta och nöje.




Maten vart god, chokladpudding är inte dumt och OLW's nya peppar & sourcream chips är grymt goda. Filmen va inte så tokig den heller, läskig, man vart helt klart rädd ett par gånger.

Sitter och installerar lite nytt på nya datorn. Fick en inbjudan av Tobban till Spotify, verkar vara ett riktigt vettigt musikprogram, man streamar musik på nätet men det funkar precis lika smidigt som att spela mp3. Påminner om iTunes och typ alla låtar verkar finnas. Installerar lite annat tjaffs också, tangentbordet så det ska funka med alla bildredigeringsknappar och mitt ritbord. Så nu är Photoshop lite roligare igen.

Påtal om installation och streaming så lyckades jag få upp mitt nätverk här hemma så att jag kan komma åt det med mitt Playstation 3, så nu kan jag komma åt alla filmer, bilder och all musik jag har direkt i teven. Riktigt smidigt.

Yes, så kul har jag haft ikväll. Natti natti.

Myspys och lite skräck.


Laddar inför en skön mys/filmkväll. Håller på att lagar mat nu, blir chilipotatisgratäng med något kött jag har pepprat som bara den. Sen har vi bunkrat upp med chips och gjort chokladpudding. Sen blir det film såklart också, spansk skräckfilm, visst låter det spännande. The Orphanage eller El Orfanato som den egentligen heter, eller Barnhemmet som den säkert också kan kallas. Verkar bra och läskig, får se om Sarah och jag vågar se den.

HDMI är min vän.

Va iväg en sväng i morse ut till El Giganto och ONOFF, för att köpa en HDMI-kabel till mitt Playstation 3 för det glömde jag visst igår. Blir en jävla skillnad på att köra HDMI istället för scart. Fick den till ett bra pris på El Giganto, det va rea från 299 till 199, men sen väl i kassan fick jag bara bretala 99, så det va en bra affär, tur det för hade knappt råd med kabel nu egentligen.
 
Försökte ta några vettiga före och efterbilder men det gick inte så bra. Nu hade de visst min tv på ONOFF här istan också så hade inte behövt att åka till Linköping för att inhandla den, men det spelar såklart ingen roll nu.

Håller på att städar och gör lite fint här hemma, så jag kan slappna och sätta mig och spela istället. För såg ut som skit här efter julens bravader så bäst man tar tag i det först.

Återkommer med förohoppningsvis något mer intressant senare. Ha en bra dag.


Natten.



Klockan är natt och jag dricker te ur de fina nya Filippa K muggarna och nya fina teven visar Scrubs för mig. Men nu är det nog faktiskt läggdags.

Lyckad shoppingtur.

Shoppingen gick bra idag, men vart stressigt för vi va inte inne i Linköping förens 5 och både siba och onoff stängde 6. Men jag fick både en 46" tv och dator köpt, lillebror en 42" tv och pappa en ny spis. Så nu har jag inte tid och sitta här och skriva blogg när jag har dator att installera en massa på och en tv som måste spelas en massa tv-spel på. Återkommer senare eller i morgon. Hej.

Kalas och rea.

God morgon, eller middag kanske! Vart lite dricka och tv-spel även igår. Tre dagar nu, det känns. Men mår helt okej idag. Sarah och Ewe va här innan de skulle ut på Harry´s, men jag och Jesper stannade hemma och spelade lite istället. Vi tröttnade rätt snabbt sen efter att tjejerna gått så vi käkade lite julmat och såg på Simpsons Christmas som jag fick av Jesper i julklapp, sen knallade han hem strax efter tolv och jag somnade som ett litet barn på soffan.

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma in till stan, för det blir mellandagsrea både här och i Linköping idag. Onoff, siba och el giganto. Pappa ska köpa spis och fläckt, Jesper ska kanske köpa tv och jag ska köpa dator och kanske tv. Får se vad det blir, men en ny dator kommer jag antagligen hem med i alla fall. Lutar nog åt ny tv med, planen va att jag skulle köpa en ny nu i mellandagarna, men blir ju dyrt att köpa tv och dator samtidigt.

Ne, nu blir det skinkmacka och sen måste jag nog börja göra mig lite fin för shoppingen. Ha en fin dag och trevlig fortsättning!

En Sony W4220 annars kanske?

ONOFF har sänkt priset 5000kr på 46 tummaren Sony W4220 nu på mellandagsrean, är nästan bara Sony jag kan tänka mig om det inte ska vara Samsung. Den här teven har jag hört mycket bra om och den kostar bara 12995kr nu, Samsungs 8-serie kostar fortfarande 19000kr som billigast. Så rycker lite i ONOFF-kortet, men värsta är att jag måste köpa dator också, funderar på den här för den är med sänkt nu. Men 17000kr är ganska mycket pengar känner jag.

Julens snapshots.



Jag har vart hos Mamma och hälsat på de sötaste kissbebisarna, vunnit på bingolotto, gett en rosa brio-skallra till världens bästa Alice som vart jätteglad, vart så osvensk och spola förbi stora delar av Kalle Anka [Khalle janka] och hans vänner och spelat NHL och Singstar med lillebror.

Dessutom har jag fått fina presenter, vart på fest och ätit en gratis hamburgare.

Julaftonsmorgon del II.




Nu är klapparna öppnade, jag är väldigt nöjd. Nya Filippa K muggar, sagaform pastaslev/ostrivare/pastamått, en Sal Barbier t-shirt och Arn och Scrubs på DVD.

Kan tro katterna vet att det är jul, de är jätte söta. Missan sitter så sött i fönstret och tittar på när snön faller och Angelina rusar omkring som en idiot efter paketsnöre även fast hon fick en liten apa att busa med.

Ska stressa in i duschen nu, sen bär det av ner till storebror där det blir julfrukost och lite julklappsbyten, sen bär det av hem igen klockan ett och då får Jesper och jag tillbringa resten av dagen ensamma här. Men vi har laddat upp med lite gott så vi ska nog klara oss. Ha en fin dag nu!

Julaftonsmorgon.

Nu är det tidig morgon och julafton. Känns nästan inte alls. Men nu blir det varm choklad och klappöppning.

Igår va det julmiddag hemma hos mamma som tog nästan hela dagen, men det va trevlgit och gott. Sen på kvällen va det uppesittarkväll med bingo och lite lite NHL. Det va jag, Sarah, Jesper och Pappa, vi lagade lite julmat och så. Både Jesper och jag fick bingo, men inga högvinster tyvärr. Dyker kanske upp lite bilder under dagen.

God jul suckers!

Dö för i helvete tomtejävel*.

Beställde hem pizza jag och lillebror, sen tog vi varsin öl och spelade 10-15 matcher i NHL09. Trevligt. Riktigt kul det spelet. Men nu har han knallat hem, för han va tvungen att se någon Chelsea-match som visades på Canal+.

Så nu efter sådär 4-5 timmars spelande får det nog räcka för idag, ska se om det är något trevligt på tv och kanske städa och göra lite fint här. För det blir antagligen uppesittarkväll med bingo och grejer här i morgon, så måste vara lite fint om det kommer folk.

I morgon blir det julmat hemma hos mor klockan två också, så antar att julfirandet har börjat nu, men känns inte alls. Blir inte så mycke firande annars, för Jesper och jag blir antagligen ensamma i stort sett hela julafton. För både pappa och mamma jobbar och Johan ska till Emmies familj och fira. Så lutar väl åt att det blir spelkväll, känns inte så jätte upphettsande, men kan säkert bli trevligt det med.

Ne, nu ska jag se om jag kan få något gjort här hemma. Trevlig kväll och god jul på er!

*för att citera Tomten är far till alla barnan, för min del får tomten gärna leva..

Tusan vilken snäll tomte det är i år.

Eller om det är jag som har vart snäll kanske. Ja, så måste det vara. Hittade NHL09 till PS3 för bara 499kr på Gamestop i stan, fick en chock för överallt annars kostar det 649kr, så slog till utan att tänka. Hade ändå med mig stora plånboken nu när det handlades julklappar. Men har lillebror med mig hem nu, så spelet lär inte ligga tills på onsdag.


Lite förbannat och lite bra.

Folksam ringde i morse, datorn går inte på försäkringen heller. Så får väl helt enkelt köpa en ny. Sälja min trasiga Sony Vaio som reservdelar eller försöka skaffa mig ett moderbord på annat håll. Värdelöst.

Tur att man inte orkar bli besviken längre, är min vanliga tur med trasiga saker.

Mitt Cdonkonto funkar igen nu i alla fall så har beställt lite på rean där nu. WESC lurarna och The Orange Box och sen lite filmer, samma skit som jag skrev om igår helt enkelt.

Ska göra mig i ordning nu och sen åka ner till stan och möta lillebror. Ska handla de sista julklapparna tänkte jag. Sen vill han säkert följa med mig hem och spela lite, har jag något trevligt att göra idag i alla fall. Ta hand om er.


Söndagsmys.

Hittade in i SingStore i Singstar, finns en jäkla massa låtar att ladda ner, 15kr styck kostar dom. Ganska bra valuta för pengarna ändå nu när man kan välja helt själv bland över 500 låtar. Istället för att köpa ett nytt Singstar för 400kr med 25 låtar på. Så drog ner nån Carola och Maoro Scocco-låt, får se till att ladda upp med lite härliga låtar inför nästa kalas här hemma.

Nu ska jag ta en dusch och sen mysa ner mig i soffan med lite varm choklad och en kvällsmacka och titta på Erik och Mackan och kanske lite Tomten är far till alla barnen. Go kväll!

God jul Dennis önskar tomten.


Sitter och kollar igenom CDON's vinterrea, finns en hel del trevligt. Skulle precis lägga en beställning men gick inte, av någon konstig anledning har mitt cdonkonto spärrats. Helskumt.

Tänkte köpa nya WESC-lurar, har ett par men vill ha de nya lurarna med mjuka muddar för öronen. Det är 60% på de orangea så det är bara slå till. Sen hade jag tänkt mig Orange Box till PS3 och en Will Farrell-box, då fick man köpa en Futurama film med två av filmerna för bara 69kr, så det tyckte jag va flera bra kap, men nu gick det ju visst inte beställa så. Hoppas det löser sig under dagen annars så får jag väl beställa i någon annans namn.

Ett riktigt bra kap är annars Guitar Hero 3 med två gitarrer för bara 499kr till alla konsoller! Är sugen att köpa det till PS3, men eftersom jag redan har det till Wii så känns det aningen onödigt.

Gårdagen.

Startade väldigt lugnt igår kväll. Vart bara Sarah och jag först. Men sen kom Matti och Tobbe förbi en sväng, för de va ute och åkte lite. Så vi satt här en stund och tittade på lite gamla bilder, men sen skulle de åka vidare. Så vi följde med för de skulle förbi Erik som hade fest. Så vi vart kvar där ett tag, det va trevligt.

Söndag idag, så blir en lugn och tråkig dag på soffan.

Mitt liv är ett kabeltrassel.



                                                                                              ..mitt sällskap för kvällen.

Från popfjolla till rocker på tre och en halv minut.

Kom hem förut som en lycklig man med Med eller utan-baguette med mig hem från stan. Handlade inte något speciellt med har nog hittat några grejer som kan bli bra julklappar, får ta en ny sväng i morgon eller i början av veckan som kommer.

Jag åt min kyckling/curry baguette och sen somnade på soffan till American Chopper. Vaknade 16.00 och trodde klockan va nio eller något, kändes himla skumt.

Städade och fixade lite här hemma och sen dammade jag av ena gitarren till Guitar Hero för det va ett tag sen jag spelade, höll på att vricka fingrarna i System Of A Down's 'B.Y.O.B' i Guitar Hero World Tour. Så nu är jag laddad inför kvällen men verkar som alla bangar. Typiskt, va sugen på något trevligt ikväll. Nu sitter jag här helt ensam istället, så får väl se vad det kan bli ikväll. Men förhoppningsvis vill någon komma och umgås i alla fall. Sarah kommer iallafall hit sen efter hon vart på julbord.

Ska nog öppna en öl och ser de sista minuterna av Sverige - Finland nu. Trevlig kväll!

Gimme gimme gimme.




Det blev ett ABBA Singstar inhandlat sen igår, 499kr fick jag ge så det va nog en kap med tanke på att det kostar 699kr på de flesta ställena. Så det vart en trevlig kväll med sång och superduperpizza. Det blev bara jag, lillebror Jesper, Sarah och Matilda, så vart rätt lugnt. Men väldigt trevligt. Så pass trevligt att vi bestämde att göra om det ikväll.

Ska göra mig fin och äta lite nu sen ska jag ner till stan en snabbis. Måste förbi systemet och sen tänkte jag att jag kunde passa på och inhandla de sista klapparna. Ska nog kolla vart man billigast kan inhandla en till Singstar-skiva, det är sjukt kul med ABBA-låtar men lite ombyte hade vart trevligt.

Från övningskörning till sång.

Snoozade nog i 40 minuter i morse innan jag orkade mig upp ur sängen. Kände mig helt sjuk och seg. Sen va min buss försenad som tusan bara för att det va någon busschofför som övningkörde, så missade såklart bussen till butiken. Så kastade mig på bussen hem igen, åt en köttbullemacka och sen gav det ett nytt försök. Men bussen va lika sen igen, men som tur va så va även bussen jag skulle med försenad, så hann. Så vart jävligt trött på bussar och annat där ett tag.

Så har styrt upp lite nätverk och annat i butiken idag, annars hände det inte mycket. Men nu är jag hemma igen, men bara en snabbis, Jesper mötte mig på stan, så är hemma nu för att hämta rabattcheck och lite grejer sen ska vi ut till Bråstorp. Får se om det blit ett Singstar kanske för då blir det nog lite sång här ikväll, annars vet jag inte riktigt vad som händer, men det ryktas om att det kanske kommer några männsikor och att det kanske kommer intas alkoholhaltiga drycker.

Säsongsavslutningar.



Såg precis sista avsnitten av Heroes säsong tre och Californiacation säsong två.
- det va intressant, så jag hade fel.

Pust.

Äntligen är all tvätt hängd. Maten vart extremt bra, ibland är jag bättre än jag vet. Nu får jag äntligen soffdäcka. Mer intressant än så vart det antagligen inte idag.

Dennis intressanta liv.

För att fortsätta på gårdagens härliga tema så gick jag ner i tvättstugan direkt när jag kom hem nu och det fanns tid så nu tvättar jag för fullt. Ska ställa mig och stöka i köket lite medans jag väntar på maskinerna. Ska knåda ihop några finfina biffar, och styra upp lite sås och potatis. Kände att jag behövde något riktigt hemlagat idag, har bara ätit tjockismat de senaste dagarna.

Usch, jag fryser, men svettas. Så känns som om jag kommer bli sjuk. Inte bra. Har jag ingen lust med alls. Men får hoppas det går över. Tydligen hockey på tv nu också, Sverige - Tjeckien. Så har såklart inte tid att sitta här.

Lek.

Det blev en tur med lite lek till Linköping sen, fick plocka ihop min bil i alla fall men kunde inte köra något med den. För kunde inte ladda. Så hade förbannat tråkigt en stund, men sen fick jag låna Hasses bil ett par minuter och då fick jag verkligen lusten tillbaka, har inte kört radiostyrd bil på ett halv år typ. Otroligt. Men va riktigt kul så nästa gång det bär av in dit ska jag ha min lilla haj körklar. Blev en Big Tasty på hemvägen så nu är jag fet, mätt och belåten, ska se lite inspelningar på digitalboxen, sen är det läggdags.

Dödslistan.

Hade inget planerat idag så visste att jag behövde ta mig i kragen om det inte skulle bli så att jag låg och spela och tittade på tv hela dagen. Så i natt gjorde jag en checklista med saker jag skulle göra idag.

Boka ny tvättid
Dammsuga
Panten
Handla

ONOFF
Apoteket
Diska
Soporna

Så har betat av det som är kusivt i alla fall, så ganska duktig har jag vart. ONOFF ska jag bara till om de hör av sig och säger att de har fått pappret om datorn jag ska lämna in till försäkringsbolaget, men om jag åker dit ska jag nog köpa mig ett Playstation 3 spel i julklapp också, lutar åt Resistance 2 för det har typ alla andra jag känner med PS3 och de verkar väldigt nöjda, eller kanske ett Singstar. Vart lite sugen på att sjunga ABBA-låtar efter att man såg Mamma Mia, men är antagligen roligare med ett med blandande låtar.



Förresten har jag blivit med bjuden på att köra radiostyrdbil ikväll i Linköping, hade vart kul för har typ inte kört sen i våras. Men dels har jag min laddare utlånad och så är min Shark trasig, den som är meningen att vi skulle tävla med ikväll, men tror Hasse har delar så kanske följer med och plockar ihop den i alla fall.

Åt precis en jul frukost/lunch, kanske kallas brunch då ja. Med köttbullemacka, julskinkmacka, ägghalvor och senaps sill. Tände tredje ljust också för det hade jag visst glömt. Mysigt och gott. Ne, nu ska jag ta en dusch och sen fortsätta göra något vettigt. Puss.

Dumma svacka.

Jag är i en svacka. Orkar inte riktigt bry mig om hur det ser ut hemma eller ens om hur jag ser ut själv. Orkar inte städa lika mycket som jag gör annars, och orkar inte bry mig om kläder och sånt som annars är viktigt. Vad är det med mig egentligen? Men så blir det väl ibland, får ta fram plånboken och handla lite nytt till lägenheten och min kropp så kanske det känns roligt igen.

Har tvättid nu men orkar mig inte ritkigt ta mig ner dit, kom precis hem, tog med mig pizza och en tacosallad från Napoli, så nu är jag mätt, fet och trött. Vet inte varför jag vart så off, jag har haft en bra dag annars.

Lite om egentligen ingenting.

Idag vart det en lång dag, men skönt att det händer något. Så är trött nu, blir lite god mat. Potatisklyftor och schnitzel, sen kanske lite spel innan Boston Tea Party. Hoppas ni haft en bra dag och får en fin kväll. Hej.

Sweet.

Ligger och ser på Napoleon Dynamite, han är för härlig. Ska styra upp lite lunch nu, sen ska jag spela lite. Har lite nya Nintendo Wii spel, spelar alldeles för lite på det nu när man har Playstation 3. Trevlig dag på er.

Tropic thunder.


Såg precis filmen Tropic Thunder, den va riktigt rolig. Men som vanligt somnade jag lite, gör visst det jämt när jag ser på film nu för tiden. Men det roligaste i hela filmen är typ de filmtrailers som är med i början av filmen. Inget roligt att vara ensam ikväll, men som tur är har jag mina två dammtussar så lite sällskap har jag i alla fall. Är nog läggdags snart tror jag. Natti.

En solros.


Jag slängde ihop en liten chili, en solroschili. Gott va det, hamnade framför Discovery Channel hela kvällen sen. Inte riktigt kvällen jag hade tänkt mig, hade hellre vart ute och rullat hatt, men det är ju förbaskat skönt på soffan ändå. Hade önskat att man hade någon annan under filten också bara, förutom Angelina då, för hon har legat så sött på min mage under filten och sovit.

Storslagen kvällsplanering.

Tog en öl och spelade lite tv-spel här hemma i min ensamhet, försöka få någon vän att komma hit och leka med mig men ingen va intresserad så jag sparar mina öl. Lagar lite köttfärsås och stannar hemma och tittar på tv istället.

En kort om ingenting.

Födelsedagsfesten hos Jesper igår vart supertrevlig, riktigt roligt. Sen vart det taxibuss in till stan för att gå på Harry´s. Startade rätt så värdelöst där. Men sen senare vart det nog faktiskt ganska trevligt. Sen vart det baguette och hemfärd. Så det va kort om det.

Vet inte vad som händer idag, jag ligger mest ensam på soffan och är trött. Men har faktiskt vart iväg en sväng till stan, Pete skulle ner så jag hängde på till systemet i fall att det skulle bli någon fest idag. Så får se vad det kan bli av den här dagen, men nu ska jag i alla fall se lite How I Met Your Mother och kanske spela lite.

Lugn som en filbunke.

Lugn och skön morgon, har legat på soffan och tittat på American Chopper och ätit köttbullemacka. Aldrig fel. Johan skvallrade om att Betan av Playstation Home hade kommit. Det är en slags 3D-värld man kan gå in i för att spela och chatta med folk över hela världen.

Man skapar helt enkelt en gubbe och sen beger sig till en stad där man göra en massa olika saker. t.ex kan man gå till en spelhall för att spela bowling, biljard och endel arkad spel, eller så kan man inreda sin egna lilla lägenhet, men inredningsdetaljerna man köper kostar riktigt pengar, känns lite sådär. 8kr för att ställa en stol i sin virtuella lägenhet känns nästan dyrt. Är kanske en bra idé men känns aningen onödig, blir så klart lite Simsliknande, så många kan säkert tycka att det är roligt. Ska testa det ihop med någon av mina vänner på PSN sen så kanske det känns bättre.

Idag har lillebror sin födelsedags fest, vart ju lite fest redan i onsdags. Men idag blir det kalas hemma hos honom med vänner och så, ser fram emot det. Får se när man beger sig ner dit, men dagen är ung än och jag är trött så jag ligger nog kvar här på soffan ett tag till.


Ångest och lite klassiska kännslor.

Det vart ett trevligt firande hos lillebror sen igår. Kul att träffa familjen och så. God smörgåstårta fick vi också så går ju såklart inte att klaga. Dimman la sig och sen vart det bara jag, jesper och pappa kvar. meningen va att vi skulle dra en pokerkväll med lite vänner men ingen va sugen, så vart lugt.

"Jesper nu fyller du ju äntligen tvåsiffrigt - 22"

Men vi åkte hem till mig när pappa åkte till jobbet, hämtade upp matti, och sen vart det några FIFA09 matcher innan vi knallade ner till stan, och brygget. men hamnade på fest hos Andreas först, men sen vart det brygget, och efterfest. Jävligt trevligt och träffade lite nytt folk, men lyckades spela bort 200kr på wiibowling, hur man nu lyckas med det, så har lite ångest.

Sen väl hemma så vart det en knasig natt, antar att jag sa mer än vad jag egentligen ville. Men kännslor är något man inte kan kontrollera. Men jag älskar henne så att det gör ont ändå. Jag gråter av att bara tänka på det. Men det här ska vi inte ta nu, nu ska jag spela warhawk istället. Fy fan döda mig.

Trivsel.


Nu blir det vårrulle och underhållning. Har senaste avsnitten av Heroes, How I Met Your Mother och Two And A Half Man. Sen vore det nästan konstigt om det inte blir lite Warhawk också. Det är nästan lite lycka va?

Festligt.

Har vart i nya butikslokalen idag, städat och radat i hyllorna hela dagen, så är lite småtrött nu känner jag. Men nu börjar det likna något där i alla fall, ska in en sväng i morgon förmiddag också, så förhoppningsvis blir vi klara snart och kan öppna butiken igen.  

Ska fortsätta och städa lite här hemma nu, sen får det bli en lugn och fin kväll. I morgon efter att jag vart i Borensberg en sväng så blir det att åka till lillebror, för han fyller 22 år i morgon. Så blir lite fika och sen på kvällen blir det nog lite poker där. Så kan bli en trevlig morgondag så det ser vi fram emot.


Sprit, sömn och lite kärlek.

Vart trevligt som vanligt här i lördags, det vart bara jag, Matti, Sarah och Evelina. Vi lekte, spelade och kalasade på som vanligt. Sen hade flickorna bestämt sig för att gå till Hugos, så då förflyttade Matti och jag oss till lite fest hos hans kunsiner, det va bara hans två flickkusiner och sen en ung man som va aningen bekant från skolgårdatiden. Så det vart trevligt även där, men efter för mycket absint och whiskey en sen natt så vart man lite matt, så sov större delen av gårdagen.

Idag är jag som tur är lite piggare, har vart iväg på möte på psykhuset, samtalen blir allt kortare och vi pratar egentligen inte så mycket om hur jag mår, men ändå skönt att komma dit, bli påmind om hur långt man har kommit, i jämnförelse med hur man va som människa när jag började gå där för 6-7 år sedan.

Nu blir det lunch, sen ska jag älska med mitt Playstation 3 ett par timmar känner jag, för jag saknar det. Puss.

Jag vet att du är nära, men känner mig ensam ändå.

Så trött på delar av mitt liv. Vad ska man göra när man är trött på både första och andra halvan av sig själv? Tur det finns verklighetsflyckt och drömmar ibland.

Tandborstskurken.



Insåg precis att jag inte är ensam om att använda min tandborste. Kände någons närvaro när jag stod och duscha, tittade ut och såg Angelina stå och tugga på min tandborste. Viken tokstolle. Men hon är söt, hon står alltid på handfatat och väntar på mig när jag duschar, sen tittar hon in bakom duschdraperiet och ser söt ut.

Lugn fortsättning.

Vart en lugn men trevlig tillställning igår, som vanligt. Vart jag, Sarah, Jesper, Evelina och Matilda. Men bara Sarah och jag som festade så vart lugnt, lite tråkigt för jag va på riktigt festhumör igår. Men det vart Buzz och FIFA som vanligt så det va såklart trevligt. Jag bjöd över Matti för han brukar ju alltid vara på topp men han fastande hos Erik istället, typiskt.

Hade velat göra något idag med, men vet inte vad det kan bli. Glömde såklart att gå till systemet innan det stängde, men får se hur det löser sig. Matti kommer nog snart hit, vi ska käka och sen hitta på något. Så ska ta en dusch och sen spela lite Warhawk känner jag. Puss och hej leverpastej.

Lugn start.

Trodde jag skulle in till Borensberg idag och börja städa och inreda den nya butiken lite, men vart visst inget, har inte hört något från cheferna. Så vart en lugn start på dagen istället. Har spelat en massa Warhawk, har köpt stora booster paketet nu så har en massa nya banor och jetpack och trevligt, verkligen beroende framkallande det där spelet, känner mig verkligen som en spelnörd, men det gör inget.

Har precis duschat och gjort mig lite fin nu, ska ta en promenad ner till stan, får se om man kanske kan hitta någon mer julklapp, annars blir det väl mest bara systemet. Ska ta någon öl och äta något gott ikväll, troligtvis med flickorna. Får se vad det kan bli. Ska nog röra på mig nu, hej.

Samsungs nya bärbara datorer.

Nu när jag ändå är igång och Samsungnördar här i bloggen kan jag nämna att de precis släppte en serie med 4 st bärbara datorer. Datorerna är snyggt designade med samma finnish som deras övriga produkter. Priserna är dock höga, den lilla X360 med 13.3" skräm finns i en variant för 22.000kr.


Läs Samsungs pressmeddelande HÄR!

Det doftar jul.



Blev en fika med lussekatt, clementin och glögg nu efter promenaden till Östenssons. Första lussekatten för säsongen, riktigt gott. Bläddrade igenom nya Residence som kom idag och hade tänkt att spela några matcher i Warhawk nu. Trevlig eftermiddag!

Smält snö.

Gissa om jag fick rätt i att jag bara skulle ligga på soffan och äckla mig hela gårdagen, ja visst! Men hann iförsig med att städa och diska också så va lite duktig. Måste vara det här dumma vädret som gör att man blir så trött och seg, idag är det i alla fall nästan ljust ute så borde nog ta sig ut en liten stund i alla fall. Får nog bli en promenad till affären, för katterna tycker att dom behöver mat och finns säkert massa saker jag kan låtsas behöva så jag får handla lite.

Samsungnörd.

Forskade lite om Samsungs windowsmobile mobil Omnia igår, verkar vara en trevlig liten pryl. Bortsätt från att windowsmobile har en rykte om sig om att vara segt och komplicerat så verkar det vara en mobil som har allt, dessutom har Samsung lagt sitt eget system över microsofts oprativsystem så att det ska vara mer pekfingervänligt, enligt mobil.se har de lyckats.

Enligt mig är den lika snygg som iPhone och den har funktioner som Appels telefon saknar. För mig är det inte aktuellt att köpa ny mobil förens en bra bit in i nästa år, så det hinner antagligen komma andra storslagna mobiler att lägga sina pengar på.

Forskade även lite mer om teven jag vill ha, Samsung LE46A856. Visade sig att den har lite nya funktioner som jag inte hört talas om. Den har inbyggt nätvärk så att man kan direkt via teven visa bilder och filmer från datorn utan att ens ha kablar imellan. Dessutom kommer den med endel inbyggda internet tjänster som gör det möjligt att visa bla. väder och nyheter bara genom en knapptryckning. Kan såklart tyckas överflödigt när man ändå har massa maskiner inkopplade till teven som redan kan göra dessa saker, men alltid lite trevligt med tekniskutveckling. Hursomhelst är det nog teven jag ska ha, så det är bara hoppas på lite prisras snart.


Här händer det inte mycket.

Idag är det lugnt, nästan lite för lugnt. Men har tillbringat lite tid med mitt kära Playstation 3 och spelat endel Warhawk, vart rankad etta i en strid så vart lite nöjd med mig själv. Är ensam hela dagen idag, känns både skönt och tråkigt, men orkar inte göra något vettigt. Så ska väl bara laga lite mat nu sen kommer jag väl antagligen spela och se på tv resten av dagen om jag känner mig rätt. Hej.

Samsung 8 serie.

En Samsung 8-serie 46" står överst på min önskelista, men lägstapris ligger tyvärr på runt 19.000kr för tillfället. Har planerat att köpa ny tv i December/Januari, för pappa tar över min gamla plasma. Men har inte tänkt att lägga riktigt så mycket, men vi får se, skulle kunna räcka med en 40" men känns tråkigt att gå ner i tumm när man köper nytt. Så får hoppas på lite prisras snart, för vore hemskt trevligt om den stod på min tv-bänk i slutet av Januari.

En t-shirtjungel.


Nu har Dennis vart duktig igen, har tvättat, hängt tvätt och städat lite här hemma. Har plockat fram lite småtomtar här och där också, gillar inte ritkigt att julpynta, det är mysigt men blir så rörigt, och det är rörigt som det är med alla grejer här hemma.

Såg precis någon intervju med Angelina Jolie från någon brittisk tv och nu hade jag tänkt att fixa något litet och äta och sen se på senaste avsnitten av Heroes och Californication. Pusshej.

Julstök.



Igår vart det lite julstök. Väldigt lite, satt bara upp mina plexigranar i vardagsrummet, måste orka ta mig ner till källaren för att hämta upp en stake till köksfönstret och lite tomtar kanske. Va iväg och hämtade ett paket med lite julklappar på posten, sen passade jag på att handla en åt pappa också. Så är redan lite halvklar med julklapparna, känns skönt.

Annars hände det inte så mycket igår. Ida och Ewe kom hit sent igår kväll för att spela några omgångar Buzz, sen såg vi på Boston Tea Party också, de va kvar tills 2 tror jag. Idag har jag tvättstuga och planerar att kanske orka städa och fixa lite här hemma.

Mer intressant än så blir det nog inte idag.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen