Designkontoret.

Har testat att koppla in laptopen till min andra dataskärmen och plasman, funkar ju ritkigt bra faktiskt. Duelview är en riktigt cool funktion, har aldrig testat det förut. Då har man båda skärmarna inkopplade men kan visa olika saker på dom. Så det blir som att ha en ritkgit stor skärm, man kan tex ha msn och massa annat öppet i ena skärmen sen ha Photoshop öppet på fullscreen på teven eller andra dataskärmen, sen drar man bara muspekaren ut ur den högra kanten så hamnar muspekaren på andra skärmen istället. Riktigt smidigt. Så nu är jag riktigt sugen på att bygga upp något fint på skrivbordet.

Först på önskelistan står det här riktigt stiligta multimedia tangentbordet och mus från Logitech. Har Zoom-knappar och bild-rotations-knappar och lite sånt som gör bildredigering lite enklare. 599kr kostar det bara dessutom.
Blog Image

Sen är ju det här ett måste när man har en så stilig laptop som jag har, extremt stiligt laptopställ, Notebookup, som går att köpa på designonline.se för 849kr, aningen dyrt. Med det lär piffa upp skrivbordet avsevärt.

Blog Image

Kommentarer
Postat av: Sarah

Ja, du fyller ju snart så =)

2007-09-11 @ 23:16:29
URL: http://prinsessansarah.tjejsajten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen