Barnvakt.

Idag har jag och flickan vart barnvakt åt de två minstingarna i familjen, Alice och Marcus. Har vart en lång men rolig dag. Ligger på soffan aningen utslagen nu. Det är sent nu och det händer nog inte så mycket mer idag. Natti.

Kladdig kaka.


Cappuccino, kladdkaka och sprutgrädde till El Clasico.

Inte så tokigt.


Mötte upp Johan på stan tidigare idag, en liten adventsfika på Ströget. Cappuccino och lussekatt. Inte tokigt. Sen promenerade vi hem till mig, hängde ett tag och sen tog en promenad framochtillbaks till Maxi, handlade god mat och hämtade julklappar på posten.

Har precis ätit hemmahamburgare, krocketter med het b-sås. Riktigt gott. Spelat lite New Super Mario Wii också, nu kikar vi på The Hills och inväntar att El Clasico ska börja, Barcelona vs. Real Madrid. Stormatch, så ska bli kul att se. Ska återgå till mitt sällskap nu.

Go' kväll
.

1:a Advent.

Inte klokt, första advent redan. Starade dagen med en god frukost och en liten storstädning och plockade fram adventsljusstakarna och liknande. Flickan jobbar så nu sitter jag ensam hemma och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Funderar på att ta en promenad för har lite julklappar att hämta på posten.

Gårdagens kalas va riktigt trevligt. God tacos, en söt Alice och ett födelsedagsbarn i högform. För min del vart det i alla fall en rätt lugn tillstälning för blev mer mat än sprit.

Ne, nu ska jag ta och städa iordning det sista sen ska jag nog ge mig iväg en sväng. Hej.

Fredag&lördag.

Hård dag på jobbet även igår, så va skönt att komma hem och känna att det va helg. Blev räktoast med älsklingen, Matti, Matilda och Sigge. Trevlgit och gott. Matti och jag knallade ner till Johan på lite kalas och sen vidare till Harry´s.

Så idag har det vart rätt slappt, men dags att vakna till nu för ska på´t igen. Min storebrors 30-årsfest. Ska hoppa in duschen nu. Sen blir det att åka ner dit på kalas. Det skulle bjudas på taco och öl. Härligt. Ha en trevlig kväll, det ska jag ha.

Torsdag.


Potatisgratäng och fläskfilé en helt vanlig torsdag. Det är inte dumt, smaskigt va det. Skönt med en lugn kväll med god mat. För jag är trött, helt slut. Ännu en slitig dag på jobbet har paserat, blir säkert en till i morgon så ser verkligen fram emot helg. Nu tror jag teven saknar mig, så bäst jag gör honom sällskap. Natti.

Julpynt för spelnörden.


Om julgranskulorna inte duger längre så är det här ett riktigt fint alternativ. Hängena är i plexiglas och finns i färgerna svart,vit, röd, gul, klar transparant och röd transparant. Hela settet med de 7 kontrollerna kostar 25 dollar på Ponoko.com.

En liten apa.


Hej, jag vet någon som kommer få Kaj Bojesens apa i julklapp. En riktig designklassiker från 1951. Den lilla, för den stora på 60 cm kostar 11000kr, den lilla kostar såklart också skjortan. Men det va jag värd, någon värd menar jag.

Annars har det vart en hård dag på jobbet idag, har börjat flytta ner hela övervåningen på huset vi har kontoret i. För det ska rivas och renoveras där uppe. Blir väl sådär 2 miljoner kartonger att flytta. Hann bara hem en snabbis för att duscha och betala räkningarna innan jag vart medraggad på en tur till IKEA. Inhandlade lite korgar, ljus och en tavla bara. Men blev en trevlig liten tur.

Nu är jag trött, funderar på att tvinga flickan att se på Die Hard. För den och Windtalkers fick jag visst med mig hem på blu-ray också. Go' kväll.

Magic Mouse till PC.

Jag har blivit bönhörd. I natt när jag satt och läste prylbloggar upptäckte jag att Apples Magic Mouse nu funkar i Windows. Med hjälp av en lite hackad drivrutin från uneasysilence.com.

Kära tomten?


glöggafton?


Ikväll är det Barcelona - Inter och vi hade tänkt att provsmaka 'årets glögg'. Fotboll och glöggaftaon alltså. Men det blir som sagt bara att provsmaka glöggen för i morgon ska jag upp och jobba tidigt, så då passar det sig inte med någon glöggfylla inte.

Lillebror stod utanför dörren här när jag kom hem från jobbet, och Matti tittar förbi sen med, så får lite trevligt sällskap.

Tog en sväng på stan för att titta på julklappar och inhandla lite glögg (som ni ser) efter jobbet. Det blir dyrt med december får jag en känsla av.

Nej, nu ska jag ta en alvarligt samtal med min bror så vi kan lista ut vad vi ska äta ikväll. Sen blir det nog lite FIFA10 och bus innan det är dags för riktig fotboll. Hej.

Ny skiva av Hästpojken.


En av mina favoriter Hästpojken släpper ny skiva, 'Från där jag ropar' släpps den 28:e december och enligt de själva ska de hittat inspiration i schlagermusiken och den ska inte vara lika punkig och snabb som den tidigare skivan 'Caligula'.

Nya singeln 'Gitarrer & bas, trummor & hat' är i alla fall riktigt fantastisk. Det är den du kan höra i youtubeklippet här över, du kan även tjuvlyssna på den på deras Myspace eller tjuvkika på videon hos Aftonbladet. 28:e december alltså, jag längtar.

Touch DJ till iPhone.


Touch DJ är en ny DJ/musik-app som är ny för iPhone, ser riktigt trevlig ut och är en avancerad MP3-mixer. Finns att handla i AppStore för 149kr. Klippet säger det mesta.

Händelser.

Har vart ledig idag men haft fullt upp ändå. Gick upp tidigt för att hinna med att gå på stan med flickan innan hon började jobba.

Blev lite present och julklapps-shopping. LEGO, LEGO, LEGO och whiskeyglas. LEGO till småttingarna i familjen och glasen till storebror, som fyller 30 idag.

Så har vart där på kalas idag med. Fick smörgåstårta och busa lite med söta Alice. Whiskeyglasen vart perfekt för han hade fått en 4,5L whiskeyflaska också. Ingen dålig flaska, tror den vägde över 6KG.

Sen har vi vart och storhandlat nu ikväll. Hoppsan, nu ropar flickan att maten är klar så bäst jag slutar blogga nu, hej.

En regnig söndag.

Det passar mig alldeles utmärkt idag. Har precis vart och handlat lite gott. Så ska göra hemmahamburgare nu, sen blir det film och lite godis och choklad. Trevlgit söndagsunderhållning. Tror det får bli filmen Twilight som alla tjatar om.

Kom aldrig iväg på flygningen igår, det blev lite sent för min planering och sen så hörde aldrig chefen av sig som jag skulle åka dit med. Men vart en fin kväll, fick besök av Evelina, Jonas och lillebror. Hängde lite här hemma, sen begav vi oss ner till stan för att ta en öl på Brygget och hämta hem lite mat från Peckas.

Jonas och jag rakade till en snygg rockabilly-frisyr på lillebror. Tyckte det vart riktigt snyggt, men enlgit säkra källor vaknade han upp idag och kände sig som sångaren i The Boppers så tror jag åker på att raka av resten med.

Ne, nu ska jag gå och ta hand om mina hamburgare, och den där flickan. Hörs.

Vakna!


Kära tomten, jag önskar mig en väckarklocka/klockradio med iPhone-docka så att man kan ladda den över natten tryggt vid sin sida. Att det extraknäcker som iPhone/iPod-högtalare gör inget alls och om det även har en wake-up-lampa blir jag extra glad.

Synd att dessa två är så dyra bara, men de är de två intressantaste jag kan hitta. PHILIPS HF3490 med wake-up-ljus, iPhone-docka och inbyggd 'ljudlåda' i lampan kostar hela 1800kr. SONY ICF-C1IPMK2 får man för 1000kr mindre, har samma egenskaper förutom den trevliga uppvakningslampan.

Hemma.

Precis hemkommen från jobbet och en lunch på stan. Hasselbackspotatis, marinerad entrecôte med rödvinsås på Med Eller Utan. Riktigt smarrigt. Blir lugnt ett par timmar, men sen ska jag iväg på lite nördande med jobbet. Det är inomhusflygning i sporthallen, radiostyrt alltså. Åker dit nån timme ikväll i alla fall, vid sex. Sen efter det får vi se vad som händer. Men känner nog för lite vänner, tv-spel och alkohol.

The Cleveland Show.


Började se på Clevelands spin-off av Family Guy igår kväll. The Cleveland Show heter den och är riktgit rolig. Skiljer sig kanske inte så mycket från Family Guy egentligen mer än att det en svart familj. Men kul är det. 6 avsnitt har visats i USA.

En kväll.

Taco och lite Idol blev det ikväll i alla fall. Mysigt. Flickan är redan i säng, men jag tänker nog vara uppe ett tag till och titta på The Office och 30 Rock. Ska upp tidigt i morgon och jobba, så vart en väldigt lugn fredag.

Lycka.

Ibland kommer jag på mig själv med att vara lyckligare och trivas bättre än vad jag gjort på flera flera år. Kan komma på så ytterst lite jag vill ändra på. Är inte säker på att det är så, men vi kan hoppas. För Dennis skull, han förtjänar att vara lycklig.

Dyngsrytm.

Andra morgonen i rad jag vaknar på soffan trött som bara fan efter att ha somnat till något skit på teven. Det förstör min fina dyngsrytm jag äntligen kommit in i. Men jag hittar väl tillbaks.

Det händer inte så mycket, det är mest jobb och gå omkring och känna sig trött i höstmörkret. Eller är det vinter nu kanske? Svårt att avgöra nu för tiden.

Några koppar kaffe och en dusch ska väl ordna upp det här. Börjar inte förens 12 idag så behöver inte riktigt stressa än. Hej.

Ensammys.




Ikväll, eller rättare sagt eftermiddags när jag kom hem från jobbet fick jag lite tid för ensammys. Kaffe, choklad och Inglourious Basterd. Härligt, riktigt bra film. Klockren. Älskar Tarantinos filmer.

Bilden på lasagnen är från igår, gjorde den för att överraska tjejen, i hennes nya fina ungsform från Rice. Tillsammans med sallad och vitlöksbröd. Riktigt gott. Men hon ringde 100 ggr och frågade vad det skulle bli för mat så någon vidare överraskning vart det såklart inte. Hon är bortskämd den där flickan. Man kan fråga sig vad hon gjort för att förtjäna det.

Ikväll blev det söt/sur-kyckling-wok/gryta. Riktigt gott även det. Jag är så duktig. Ibland får man intala sig det själv. Tillslut kanske man tror på det.

Borde egentligen se fotbollen, men det va för mycket annat på tv som skulle spelas in, så fick hoppa det idag. Det kommer antagligen fler matcher.

Maskinens skiva är såklart precis som Inglourious Basterd klockren, 4 bra singlar och ett gäng nya bra låtar. Då kan man inte klaga.

Maskinen släpper äntligen sitt album.


Äntligen, efter en rad fantastiska singlar så släpper de sin debutskiva. Boys II Men heter den och innehåller 13 spår, givetvis är de fantstiska singlarna med även här, tillsammans med en rad nya spår. Efterlängtat minst sagt, enligt deras MySpace skulle deras skiva ha kommit för över ett år sedan, men så vart det inte.

Skivan är Premium-limiterad på Spotify, men finns att inhandla på iTunes eller i en skivbutik nära dig. Skivan blir min lunchunderhållning idag i alla fall, återkommer med fler tankar om skivan i eftermiddag.

Från stopp till start.



1. Kaffe, kaka och Heroes 2. Solen går ner över vättern, vi har ju sjöutsikt nu!

En lugn och skön start på dagen vart det i alla fall. Men nu har jag städat och plockat en timme eller två. Tömt en kartong till, nu tror jag bara att den är EN kvar. Har vart nere med lite i förådet. Så ganska duktig har jag vart.

Ska ta och sortera tvätt nu också för har tvättstuga ikväll, sen ska jag hinna med att laga en lasagne innan flickan kommer hem också. Fullt upp.

Facebook på PS3.


En film som visar hur integreringen av Facebook funkar i nya firmwareuppdateringen till Playstation 3. Handlar inte om ett fullt Facebook-stöd utan mer om statusuppdateringar med troféer och liknande, kan tyckas lite tråkigt. Men de ska tydligen även ha förbättrat just stödet för Facebook i webbläsaren. Kan bli intressant att se hur det fungerar i praktiken sen.

Ledig igen.

Är visst ledig idag med, för får hoppa in och jobba lördagen istället. Men idag blir det antagligen en betydligt lugnare dag än igår, både orken och vädret talar för det. Igår vart det ett jävla massa spring på IKEA och Nordik, men idag stannar jag nog hemma ser lite serier och spelar tv-spel.

Gick bra på med shoppingen igår i alla fall, fick med oss det vi behövde. Ny sängstomme, sideboard/tv-bänk till sovrummet, tavelhylla, hylla till badrummet, en jävla massa galgar och lite annat småtjaffs. Så det blev en hel del skruvande igår kväll när vi kom hem.

Ska ta coh göra frukost åt flickan nu innan hon ska till jobbet, sen ska jag antaglgien påbörja mitt serie-maraton. Heroes, Two And a Half Men, How I Met Your Mother och Big Bang Theory blir det idag. Hej.

Ledig.

Skönt, idag är man ledig. Börjar dagen med några koppar kaffe, Family Guy, The Simpsons, American Dad och Californication. Då trivs Dennis. Sen i eftermiddag blir det IKEA med älskling, far och lillebror. Dags för oss att inreda sovrummet, så det blir en ny sängstomme och ett sidebord i vitt. Tyckte inte det såg riktigt klokt ut med ek där inne, så får helt enkelt byta ut möblerna. Men nytt och vitt är trevligt så vi klagar inte.

Ne, nu saknar nog min tv mig, hej.

Återträffen.








Återträffen igår hölls på Harry´s. Riktigt trevligt, vi va 9st från vår klass som dök upp. Jag, Matti, Robert, Kalle, Andreas, Rebecka, Greta, Helen och Emelie. Ett trevlgit gäng men några saknades såklart. Vi blev bjudna på välkomsdrink och lite mat, vin med sprite och kycklingtortilla, high class, rätt smaskigt.

Robert styrde upp en fest hos en Tony vid bion så 'hela' vår klass gick dit, riktigt trevlgit. Trevligare att vara på fest än på Harry´s enligt mig. Men vi knallade tillbaks till Harry´s sen för ett par timmars dans innan stängning. Riktigt trevlgit det med. Så tre 'riktigt trevligt' måste betyda att det va bra, riktigt bra faktiskt. Riktigt trevligt.

Lördag morgon.

Lugn start på dagen med ett par koppar kaffe och några Simpsons-avsnitt. Men ska göra i ordning mig snart och sen rulla ner till stan. Ska klippa mii halv ett, möta Matti, handla på Bolaget, se om man hittar något fint till kvällen, en ny skjorta till Matti ska vi hitta i alla fall, jag har nog nya kläder så det räcker. För ikväll är det klassfest/återträff. Tänk att det är 10 - TIO år sen jag slutade nian, man är gammal nu. Men det ska nog bli riktigt trevligt.

Sen ska Matti och jag hem hit för att göra oss fina och grunda lite innan vi ska anllända till kalaset vid sex. Så dagen är aningen välplanerad. Bäst att sätta igång nu. Ha en fin dag, det ska jag ha.

Fin kväll.

Tog två afterwork-öl med Matti och Erik efter jobbet. Sen vart det promenad hem, pizza, nån öl till och Idol med älsklingen. Riktigt fint. Citerar min egen twitter om Idolkvällen, 'Gud, va Eddie är sämst. Jesus, va Tove är bra. Men jävlar va Calle och Mariette va bra ihop, bäst ikväll'. Nu blir det Singing Bee Celeb innan Idol-resultatet. Go' kväll.

Söta barncitat.


Det är härligt när barn säger knasiga saker, önskar att 'Lekande lätt' skulle börja gå på tv igen, där barn skulle beskriva ord ni vet. Hittade några söta citat på Barnistan.se där vi har en liten annonskampanj med jobbet. Citaten hittar ni på förstasidan.


Hemma bäst.

Precis hemkommen efter jobbet. Trött och aningen sjuk. Så då piggar det upp att boka 'Flickan som lekte med elden' på blu-ray. Hade fått en 'julrabatt' så då vart den billig och bra. Ska ta och laga mat nu, blir hamburgare, smaskigt. Hej.

Dell Inspiron Zino HD.


Dell släpper en söt liten nettop vid namn Inspirion Zino HD. En kraftfull maskin i ett litet skal. Finns från AMD A64 2650E 1.6GHz, 2048 RAM, 320GB HDD upp till AMD X2 6850E 1.8GHz, 6144 RAM, 1TB HDD och tillval som blu-ray-spelare och annat lull-lull. Priset varierar mellan 300 och 800 euro. Den skulle gärna få bo i min tv-bänk och underhålla mig. Osäker på när den kommer till Sverige men säkert inom en hyffsat snar framtid.


För mer information titta in på Dells hemsida.

Nya PS3-funktioner.


Några bilder på nya funktioner till Playstation 3 har läckt ut. En Facebook-app, nytt sätt att sortera sina bilder och möjligheten att ändra färg på sitt 'gamecard'.

Så man kan hoppas på lite trevliga uppdateringar till nästa firmwareuppdatering. Förbättrad röstchat och filmbutiken ser man fram emot om inte annat.

Rullar.

Dagarna rullar på, dagarna och veckorna går fort. Haft en bra dag på jobbet som gick fort och en riktigt skön kväll. Flickan är på Galleria-fest med jobbet så jag har suttit hemma i min ensamhet och spelat och haft det bra. Fått en del städat med.

Spelat DJ Hero ett tag, har klarat alla låtar så nu återstår det att klara de på hart och expert också, plockade hem säkert 10 troféer ikväll när jag spelade på hard, roligt. Går med funderingar på att köpa mig en riktigt skivspelare, har alltid velat ha en snygg, och det va riktigt riktigt kul att scratcha på riktigt märkte jag när jag fick prova på det hos Jonas.

Har spelat första världen i New Super Mario Bros Wii också, riktigt underhållande. Men jag har visst slarvat bort min componentkabel i flytten så det ser inte riktigt ut som jag vill, för får ingen vidare bild med scart. Men det spelet lär man kunna slå ihjäl några timmar med.

Nu ligger jag och tittar på Heroes med minifrank på magen i soffan, har nya avsnitt av Big Bang Theory, How I Met Your Mother och Two And A Half Men efter det att se också. Ska göra mig lite hett honungsvatten nu för ajaj i halsen sen ska jag fortsätta min sköna tv-kväll.

Såg förresten att Färjan-Ruth har ännu en gång vart inne ock kommenterat min blogg, hon följer den slaviskt säkert.

Trötta kvällar.

Det tär på en att vara sjuk i höstmörkret och ändå jobba och ha en massa annat att stå i, så man är helt slut och kvällarna blir väldigt lugna. Soffa, tv och sånt.

Ikväll avnjöts det lite bakpotatis, vitlökstoast, god röra och räkor tillsammans med älskling framför teven. Synd att klaga då kanske.

Man måste nästan vara lite stolt, Färjan-Ruth har hittat till min blogg och skrivit en kommentar, 'Må Gud välsigna dej. Kram. Färjan-Ruth, Båtpastorn'.

En dag, lite fattigare.




Det har inte hänt mycket alls idag egentligen, har mest legat sjuk på soffan, tittat på Family Guy och sovit. Först framåt kvällen man orkade sig iväg för att hämta paket på posten och inhandla ny dammsugare.

Paketet innehöll ett par riktigt snygga Nike-sneakers, ett bälte och en fin Nike-tee. 'King Of Kicks - vad betyder det? Kickboard? Skor älskling, skor.'

Dammsugaren blev en lite för dyr Philips, men den som hade bäst sugkraft på marknaden tydligen, och det kan vara bra för att få upp allt jävla katthår, och så slipper man kanske ha halft ihjäl sig för att dammsuga ryamattan. Är trött på alla billiga jävla skitdammsugare men har haft så va på tiden att inskaffa en riktig.

Är mitt uppe i garderobrensningen, tvättar och sorterar allt innan det hängs upp. Är bara 35 t-shirtar och ett gäng kepsar som har fått flytta in i min garderob än. Ligger en hög med mer än dubbelt så många t-shirtar till på golvet, jag har så svårt att slita mig från dom, men antar att de flesta måste bort.

Har avslutat dagen med taco och lite tv. Hur sorgligt är inte Ullared? Ska nog fortsätta och avsluta kvällen med tv och soffa nu. Natti.


Musikvideo i pixlar.


Pato Pooh feat. Adam Tensta - Follow Me. Fantastiskt snygg video, ännu mer fantastisk för oss retrospel-nördar. Tack för tipset Jonas.

Lördag.





1. Kvalitetsmys 2/3. Tokig katt i påse. 4. Jonas vid 'turntabelsen'.

En trevlig liten lördag igår. Lunch på stan, Med Eller Utan med flickans mamma och syster. Sen en eftermiddag med en hel del DJ Hero, lite öl och mys. Sen promenerade vi över till Jonas och Evelina, lillebror kom förbi också. Så det vart lite kalas, och Jonas lärde mig att scratcha lite på riktigt, riktigt roligt.

Fredagsmys.



Det hände inte så mycket ikväll, lite god mat och Idol mest. Jag grillade utbankad fläskfilé, experimenterade lite och stekte pressad potatis med sharlottenlök i och gjorde grönpepparsås till det. Riktigt riktigt gott.

Ska gå och säga godnatt till flickan som bäddat ner sig nu, sen ska jag nog mysa ner mig i soffan och se på Heroes. Natti.

Lunch.

Sitter på jobbet och har precis pillat i mig en hamburgare. Det är trots allt fredag. Då ringer storebror och talar om att jag ska bli farbror igen, fy bubblan! Men inte förens i slutet av sommaren för det är precis nytt. Riktigt roligt!

'Vi väntar samma besked från er snart'
- Jahaja.

Nu är det snart dags att slå upp portarna till butiken, Hej.

Ny filmtjänst till PS3.


I väntan på att Sony ska släppa sin filmtjänst här i Sverie så har svenska Headweb kommit med en trevlig nyhet. En filmtjänst som är anpassad för Playstation 3's webläsrare. Just nu kan alla som har en PS3 testa tjänsten och 'hyra' en av de 200 gratisfilmerna bland de totalt 1800 titalarna.

"Vi är otroligt stolta över att presentera den här funktionen. Det finns ingen annan digital videobutik i Norden som kan erbjuda Playstation 3-användare detta och dessutom förenklar det filmtittandet avsevärt, alla som har Playstation 3 får nu en filmtjänst i tv:n som de enkelt kan manövrera med en fjärrkontroll och de slipper på så sätt koppla en dator till sin tv", säger Peter Alvarsson, CEO och grundare av Headweb.

En liten beställning.


Det fick bli de varma Nike Dunk High från Athletics North-serien, kände att jag inte kunde klara mig längre utan nya skor. Sen fick det bli ett Carhartt-bälte och en Nike-tee. Är inne på mitt tredje bälte från Carhartt så vore synd att bryta trenden och man kan såklart inte lägga en beställning hos Cali utan att det slinker ner en t-shirt i varukorgen.


Skön kväll.


Förutom att jag slitit med tvätten ikväll så har jag haft en riktigt lugn och skön kväll. Spelat en massa DJ Hero och sett lite serier. Har visst lyckas bli rätt duktig på DJ Hero, har låst upp alla låtar nu, och klarade att få 100% på en låt i 'Hard'. Intressant va?

Börjar visst bli natt snart, så händer nog inte så mycket mer ikväll. Har lite fler serier att se, nya avsnitt av The Office, Two And a Half Men, How i Met Your Mother och Heroes, men alla orkar jag nog inte med ikväll. Så natti natti.

Tidsfördriv.


Trevligt tidsfördig, tar en kaffe och delicatoboll tillsammans med senaste Residence när jag väntar på tvätten. Första gången jag tvättar i den här kåken. Bra mycket skönare än i förra. Här tar man bara hissen ner till källaren, i förra fick man släpa sin skit över gården.

Vilken sko?



Dags för nya skor känner jag, är bra sugen på ett par Nike Dunk High. Frågan är bara om man ska ta ett par som är till för att klara vintern eller om man ska ta ett par i rolig färg för design-nörden. Men med närmare eftertanke tycker jag nästan att de från Athletics North-serien är snyggare och clenare. Så frågan kanske inte va så svår, kanske är så att de ska få värma mina fötter i vinter?


Tillbaka till vardagen.

Hade en riktigt lugn och skön dag igår, förutom morgonen då. Men efter att städningen va klar och jag lämnat nycklarna till gamla lägenheten. Plockade lite i nya lägenheten bara, såg på Heroes, Californication, åt god lunch, fikade och spelade en jävla massa DJ Hero. Så äntligen en lugn dag utan att behöva oroa sig över den andra lägenheten.

Men idag är det tillbaka till vardagen som gäller. Jobba ett par timmar, sitter på bussen på väg dit nu. Skönt att det kan börja rulla på som vanligt igen, bara att man har en större och finare lägenhet att komma hem till.

Färdi' flyttad.

Äntligen! Nu på morgonen har vi städat och bärt över det sista. Lämnat in nycklarna. Så nu är det äntligen klart. Bara att det står en massa i hallen på nya lägenheten nu, men får ta hand om det senare idag. Först ska jag fira lite. Med en rostbiffwrap och Heroes, efter det sen blir det Californication, kaffe och krämbulle.

Inflyttningsfesten.










1. Jag i mask och en Fredrik 2. Mamma Mia och Ewa 3. Tobban är snygg 4. Männsikor 5. Johan är sminkad och fin 6. Matti 7. Singstar 8/9. En full kanin.

Festen igår vart riktigt lyckad. Mamma och Ewa kom också, bra fart i tanterna. Riktigt roligt och det kom mycket trevligt folk. Får vi göra om.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen