ReVerb iPod/iPhone-docka.


Här snackar vi snygg iPod/iPhone-dockstation. Men Regan's ReVerb är inte bara snygg, den är grön också. Den drivs av solenergi. Den är 43" hög, har bakbelyst LCD-skärm och har en prislapp på nästan 20 000kr.


DJ Hero: Första intrycket.


Det första man möts av är en snygg väldigt välgjort kontroll, trodde först att den vanliga versionen skulle kännas mer plastig och billig. Menyerna i spelet är enkla och avskalade, vilket jag kan tycka både är bra och lite tråkigt.

Spelet är i alla fall riktigt kul, genial kontroll. Men det är mycket att tänka på, först ska man pricka in färgknapparna, scratcha, vissa fall scratcha i rätt riktning, crossfaden (svårighetsgrad medium och uppåt), freestyla med ratten, 'starpower'-knappen och 'rewinda'. Så man har fullt upp och det gäller att vara koncentrerad.

Låtarna/mixarna är riktigt grymma, men ändå känns början av spelet lite av en besvikelse och man vill komma igenom spelet fort så man får fram de riktigt grymma mixarna, men det kanske bara är jag som har lusläst låtlistan och har hittat ett gäng favoriter som jag bara vill få fram, DIREKT. Men det är typiskt mig, jag vill alltid igenom spel så fort som möjligt. Här ska det inte njutas.

Men som sammanfattning kan jag säga att det är ett kanonspel, unberbar spelidé och jag vet att jag kommer slå ihjäl många många timmar på DJ Hero.


En sak jag stör mig på är alla dessa USB-donglar, inte just med DJ Hero alltså utan Playstation 3 i huvudtaget. Varför gör man inte bara alla trådlösa kontroller med blåtand så man slipper hålla koll på alla dessa. Buzz, Singstar och nu DJ Hero. Det blir fullt med små USB-grejer man ska hålla koll på.

Nintendo DSi LL/XL


Nintendo släpper en ny DSi den 21 November i Japan, Nintedno DSi LL heter den har har större skärmar, två stycken 4,2", DSi har 3,25" och DS Lite har 3".

Den släpps i USA första kvartalet 2010 och säkert ännu lite senare här i Europa, men då med namnet Nintendo DSi XL.


Hysterisk dag.

Förmiddagen va minst sagt hysterisk. Innan jag skulle börja jobba skulle jag hinna med att tömma förrådet, fylla det nya förrådet och köra iväg det sista från gamla lägenheten, det resulterade i tre fulla kärrlast, ett till förrådet, ett till nya lägenheten och ett till soptippen.

Inte nog med det, jag skulle hinna inhandla nytt busskort (vilket är ganska skitdyrt nu när man är 'vuxen') och DJ Hero. Men riktigt skönt när allt va gjort sen.

Hann tillochmed klämma in en Burger King-lunch. Men om jag inte hade någon pappa och lillebror hade det aldrig gått. Nu är det bara lite städning kvar i gamla lägenheten, det tar vi i morgon.

Ikväll ska jag försöka varva ner lite. Det blir nog några kalla, Idol och lite DJ Hero. Supernice.

Turdag&helglängtan.

Vaknade tidigt idag, som alla dagar nu förtiden. Är för stressad för att sova, så sprang bort till gamla lägenheten och samlade ihop alla sopor, visade sig att det vart 6 stora säckar och min tv-kartong full till bredden med skräp och gamla kläder. Som jag och mina bröder körde i väg senare sen, efter att jag hade jobbat.

Vart en riktigt bra dag på jobbet idag, fick mycket gjort. Fotat, redigerat och upplagt på hemsidan. Sen har vi köpt upp ett lager Warhammer som jag håller på att lägga upp också, så finns endel att göra. Dessutom kom det en hel del kunder när jag stod i butiken, riktigt kul när det händer lite.

Unnar mig en lugn kväll ikväll, har vart för mycket den här veckan. Förutom att köra iväg soporna så struntar jag i andra lägenheten ikväll. Har sett Antikdeckarna, tagit en kall öl och knaprat lite på en chokladkaka. Det va jag värd.

Men i morgon bitti är det fullfart igen, pappa kommer in till stan och ska hjälpa mig att tömma förrådet och sen köra över det sista. Sen är det bara städningen kvar, lite av den, men det sätter man väl tjejen på va? Sen är det äntligen klart, då kan vi lämna ifrån oss nycklarna och sen nöja oss att ha en lägenhet att pyssla med.

Lite av en turdag idag, hittade en tjuga på golvet i affären förut när jag va och handlade, sen efter det gick jag hem och lyckades laga min favoritlampa. Det va en limpistol som krävdes, men nu är skrämen rättvänd och jättefin igen. Härligt.

Ser fram emot helgen, förhoppningsvis (måste) blir vi klara med lägenheten, DJ Hero ska inhandlas och så blir det lite inflyttningsfest med vänner här på lördag.

Nu är det dags för mat, alldeles för sent. Hej.

Take away-kaffe hemma.


Jobbade in lite på lunchen idag så jag kunde åka hem lite tidigare och fortsätta flytten/städningen i gamla lägenheten. Skulle få lite hjälp av Tobban så på väg till honom råkade jag hamna på Smålandsglas, där hittade jag den här fina koppen. Meeting heter koppen och är från Sagaform, i porslin med silikon-lock. Riktigt snygg.

Så nu har Tobban och jag flyttat över DVD-hyllor, mircro och skohylla i alla fall. Han hade tid att passa så hann bara med ett last, men nu finns det nästan inget stort och tungt kvar där borta, vilket är skönt.

Nu får nog min kafferast vara över, ska springa bort och packa och städa lite till.


För den hungriga datanörden.


Det här är ingen nyhet direkt, men nu under lanseringen av Windows 7 i Japan så säljer Burger King denna Windows 7 Whopper med hela 7 hamburgare på. 2120 kallorier! Gör nog tillochmed den fetaste sumobrottaren mätt och glad.

Nya lägenheten.








Så här långt har vi kommit, det är sovrummet och 'kontoret' kvar. Men men är riktigt nöjd än så länge. 1. Matdelen 2. Matdelen & hall 3. Hall 4. Vardagsrum framifrån 5. Vardagsrum från sidan 6. Fin lampa med uppochnervänd skärm tack vare busiga katter framför fondväggen, litet mönster så lite svårt att se på bild. 7. Missan som är lite nyfiken ute på ballkongen.

Flyttdagar.

Igår fick vi nyckeln till nya lägenheten, så satte gång och flytta för fullt. Vart en riktigt hård dag, men fick hjälp av pappa och lillebror i alla fall så det underlättade endel. Flyttade hela dagen och hann med alla de stora sakerna, så de kom på plats ganska fort. Men det finns en hel del smågrejer kvar i gamla lägenheten, men efter som det bara är nått kvarter i mellan så kan man gå med sakerna, som en packåsna med en gigantisk IKEA-kasse på varje axel. Jobbigt, men det funkar.

Jag va ledig igår och är det idag, så försöker hinna med så mycket jag kan. Börjar faktiskt likna något här nu och det känns riktigt skönt, för det ser ut att kunna bli riktigt fint. Tapeterna och målningen vart helt perfekt, vitt och fräscht.

Det värsta är väl stadningen i den gamla som är kvar, får antagligen bli några sena kvällar där den här veckan eftersom vi jobbar båda två. 'Båda två' förresten, nu är vi sambos på riktigt, storslaget.

Ne, nu är det bäst jag ser till att få något gjort. Men det kan nog vara dags för lunch också.

Shopping&ny favorit.


Det planerade vart handlat, köksbordet, stolarna, lampan, vinglas, dricksglas och massa annat smått. Dessutom inhandlade jag det här supersnygga fatet. Fick syn på det sist jag va på Nordic, men det va alldeles för dyrt. Men idag kunde jag inte stå emot pressen längre, så det fick bli en inflyttningspresent till mig själv.

Helt slut efter shoppingen, så blir nog soffa med en kall och se på ensamma mammor. Måste ladda upp inför flytten i morgon.


Lite söndag.

Vaknade alldeles för tidigt idag, redan vid fem och kunde inte somna om. Så satte igång att titta på lite serier istället. Så har kommit ifatt med The Office och 30 Rock. Hinner ju knappt se på alla mina serier nu när det är så mycket annat på G. Katastrof.

Har spelat igenom Ratchet & Clank Future: A Crack In Time Crank Demo nu på morgonen med, riktigt bra. Så är lite sugen på att inhandla det faktiskt, men borde kanske spela igenom det Ratchet & Clank jag redan har först.

Idag blir det IKEA, inhandla det sista nu innan flytten som sätter fart i morgon. Blir matbord, stolar, lampa till matdelen och massa småtjafs. Trevligt. Ska bli riktigt skönt att få sätta igång och flytta redan i morgon.


Lite lördag.

Jobbade idag så vart en tidig morgon, promenad i regnet ner till stan för att ta bussen. Sen gick dagen på jobbet faktiskt ganska fort, stod bara i butiken och det kom förbi en hel del folk faktiskt.

Sen bussresa hem i regnet igen, beslutade mig för att stanna på stan tills flickan slutade jobba. Så blev en och en halv timme ensam på stan, men gick och shoppade lite, fina påslakarn, parfym, lite öl och en present till flickan.

Sen gick jag och satte mig i min ensamhet på fiket som vi hade tänkt att äta på när flickan slutade, tog en cappuccino och satt det och twittrade i min ensamhet. Men sen visade det sig att det stängde när flickan, hennes mamma och syster kom (Kolla svärmor, jag skrev inte svärmor!), så fick gå vidare, fick min kaffe gratis 'för att jag hade fått vänta så länge' enligt han som jobbade där, men kaffet fick jag ju inte vänta på, bara mitt sällskap, men jag klagade inte. Gratis är gott.

Så det fick bli svindyr hamburgare på O´Learys istället. Men den satt fint den med, trevligt sällskap. Och Sarah vart glad för presenten jag handlade, ett fint litet silver-armband från Pearls for Girls.

Men nu är man hemma igen, efter ännu en lång promenad i regnet. Lutar lite åt att det blir en öl och lite tv-spel nu, hade planerat att umgås lite med Tobban också kanske, men får se vart och hur kvällen slutar.

Gone fishin'


Det är mycket nu så blir lite dåligt med uppdateringar, som den uppmärksamma kanske lagt märket till. Men är dubbelt så mycket jobb som förut och dessutom är det dags för flytt så det är ganska så fullt upp nu för tiden.

Men skriver såklart när jag har något 'intressant' att skriva eller hittat något roligt att skriva om, så helt slipper ni mig inte. Ni kan alltid följa mig på Twitter och Facebook.


Perfekta snöbollar.


Nu börjar vintern närma sig och det är snart dags för snöbollskrig. Om du vill vara väl förberedd och vara säker på att få till fina bollar snabbt ska du nog fundera på om du inte behöver en Sno-Baller.

Den kramar dina snöbollar åt dig, upp till 60 snöbollar i minuten ska man kunna styra upp. Bara sticka ner den i snön och klämma åt så har man en perfekt snöboll. Den finns att inhandla hos tjejerna på Inreda.com.

Vanligt.


En bild från igår när vi hade mys med taco och skit på teven. Skulle gissa att det blir något likande ikväll för så mycket annat händer det inte här. Kanske blir lite flyttpackning också.

Nu vet vi att vi får nyckeln på måndag i alla fall och det blir IKEA på söndag, för att köpa köksbord, stolar, lampa och lite småtjaffs. Så får jag flytthjälp av Pappa och lillebror på måndag och kärra ska jag låna av chefen, så det är planerat och klart in i minsta detalj.

Har vart på jobbet idag, en lång dag men som gick fort eftersom jag hade fullt upp. Så kom precis hem, aningen skittrött, så ska nog brotta ner katterna i soffan och se om det finns något skit jag kan se på televisionen.

Krocktestad PS3.


Sony Australien har ett erbjudande där man får en PS3 Slim på köpet när man köper en Sony Bravia TV. Därav denna reklamfilm, där de krocktestar en PS3 Slim mot en Bravia TV. De har 24 999 stycken kvar att ge bort nu.

Svart Wii till Europa.

Nu står det klart att det kommer ett svart Nintendo Wii till Europa och Sverige. Den 20:e November kommer det att finnas ett Limited Edition-bundle på marknaden.

Ett svart Nintendo Wii tillsammans med svata kontroller, classic controler, MotionPlus och Wii Sports Resort. Ett trevligt litet paket enligt mig, vad priset blir är ännu oklart.

Apple Magic Mouse.


Apple kommer med en hel del nyheter för tillfället, mest är det uppdaterade versioner av de datorer som redan finns. Men jag fick precis syn på Apples nya Magic Mouse och vart lite smått förälskad. Ovansidan funkar som en multitouch-mus samtidigt som den funkar som en vanlig optisk mus.

Så man kan med andra ord använda ovansidan på musen för att klicka, zooma, flytta muspekaren och för en hel del andra komandon, som att gå fram och tillbaka när du surfar. Men samtidigt kan du flytta hela musen för att föra muspekaren som en traditionell datamus.

Men tyvärr verkar den inte ha stöd för PC. Så får antagligen nöja mig med deras snygga Wireless Keyboard som jag vart sugen på ett tag, funkar både till Playstation 3 och PC, såg att de precis sänkt priset på det till 695kr, vilket är samma pris som på nya Magic Mouse.


Ledig dag och lite shopping.


Vart visst en ledig dag idag, för ska jobba på lördag istället. Så lekt lite med Tobban, följde med honom ut till EM. Han skulle beställa soffa, och jag hittade två riktigt snygga vaser. Vart en sväng på stan också, då inhandlade jag en riktigt fin lyckta, med ett pressentkort jag fick av mamma, så man tackar. Sen vart det lunch på Texas också, riktigt trevligt och gott.

Sen va vi uppe hos Tobban och lekte lite FIFA 10 ett tag och sen på hemvägen tog vi vägen förbi MAXI så jag kunde hämta ut mina nya fina Edwin SEN-jeans på posten. Så en trevlig liten sväng vart det, men nu är jag hemma bland flyttstöket och ska sköta tvättstugan, mindre upphettsande.

26.

Idag är ingen vanlig dag för det är Dennis födelsedag, hurra, hurra, hurra. Men det känns mindre och spelar mindre roll för varje år som går tycker jag. 26 är väl ingen speciellt, ända jag vet är att jag blir vuxen enligt Östgötatrafiken så att jag får betala mer för mina bussresor.

Så blir inget storslaget firande idag direkt, ända inplanerade är att det blir en fika nere hos storebror, med bröderna och pappa, sen får vi se vad som händer.

Uppdatering.
Det blev en liten udda födelsedag. Nästan inget firande alls, bara en fika nere hos storebror vid 11-tiden i morse. Sen vart det pizzalunch här hemma med älsklingen och lillebror. Vi såg på Kenny Starfighter-filmen också, fick den av lillebror.

Sen har jag vart på två lägenhetsvisningar med honom också, den sista vi tittade på ska han ha, så vi kommer nästan bli grannar i framtiden. Trevligt. Annars har jag haft samtal med min nuvarande och blivande bovärd, försäkringsbolaget, vart och handlar flyttkartonger och packat lite. Så inte direkt någon typiskt födelsedag.

Lördagen.

Lördagskvällen vart trevlig även den sen. SingStar, Buzz och alkohol tillsammans med älskling, lillebror, Matti, Tobban och Emma. Riktigt trevligt. Slutade med utgång, Harry´s. Tillochmed det va trevligt för en gång skull. Så en lyckad kväll.

Höstpromenad.

Det blev höstpromenad ner till stan, lite shopping och lunch på Med Eller Utan med älsklingen, hennes syster och mamma. Klyftpotatis, örtmarinerade kotletter och grönpepparsås. Inte dumt alls, tack svärmor.

Shoppingen vart även den lyckad, ett superbra iPhone-skydd och en ny fin höstkofta. Hade ögonen på en Lyle&Scott som jag verkligen va sugen på, men sen hittade jag en på MQ som såg likadan ut, va 1100kr billigare och i snyggare färg, så det fick bli den.

Fotosession i ny höstkofta.





Visst är jag söt i min nya höstkofta, Blueprint från MQ.

Det perfekta iPhone-skyddet.




Sökandet har vart långt och intensivt, men äntligen kom jag över ett skydd som jag verkligen gillar. FlexiShell från Marware. Det gör nästan utseendet på iPhonen bättre, gillar den vita inramningen runt skärmen.

Högblank vit och greppvänlig tunn plast som bara gör telefonen 2 mm tjockare. Man får dessutom en plastfilm som skyddar mot repor för skärmen. Gick på 299kr på The Phonehouse, och de brukar ha överpriser så går säkert hitta betydligt billigare men jag tycker att det va värt varenda krona. 

Är det bara jag eller börjar jag bli kung på produktfotografering?


Lite lördag.

Lördagen har anlänt och idag har vi en lite stadstripp planerad, lite shopping och en lunch med svärmor. Så det blir nog trevligt. Igår vart det väldigt lugnt, låg utslagen på soffan och såg Idol och Blades of Glory, åt lite popcorn och fick i mig någon öl. Men sånt är ju trevligt det med.

Ikväll tror jag det blir nån öl med grabbarna till Barcelona-matchen, så det ser jag med fram emot. Annars får vi väl se vad det kan vara för trevigt som händer idag. So long suckers!

Äntligen fredag.


Det är faktiskt skönt att jobba lite mer så att det finns en anledning till att längta efter helgen, inte minst idag när det vart en 10-timmars-arbetsdag. Det är två dagar för mig annars. Så då är jag såklart värd lite mys och någon öl ikväll. Men det blir ganska så tvärlugnt och jag lär hålla mig på hemmaplan. Lite tv-spel och Idol med älsklingen, men det är inte så illa.

Vackra högtalare.


Här är ett par högtalare som verkligen föll mig i smaken. De heter The Gramophone och är gjorda av Asthesis. Högtalarna är riktigt exlusvia och finns endast i en upplaga på 100 par.

Designen är ett samarbete ihop med 'supersportbiltillverkaren' Koenigsegg. Tillverkade i kolfiber och rostfritt stål och är underbart vackra enligt mig, men har också en prislapp på 600 000 svenska kronor. Men jag fyller år på måndag så kan nog räkna med att få ett par. Julklapp går också bra om det råkar vara så att tillverkningen tar tid.


Playstation-mobil.


Sony Ericsson släpper mobil med Playstation-funktioner, SE Aino. Det går helt enkelt att använda Aino för att styra sin Playstation 3 och andra Playstation-relaterade saker.

Sätt på/stäng av din PS3
Använd dig av XMB (Styr i huvudmenyn)
Tillgång till internet och all DRM-fri media från hårddisken
Logga in på PlayStation Network och skicka meddelande till dina vänner 
Handla i PlayStation Store
Se på och spela in video med PlayTV (finns inte i Sverige)


Förutom dessa funktioner så har mobilen pekskärm, 8,1-megapixelkamera, A2DP-BT, FM-radio, aGPS, DLNA och WiFi.

Köksö i LEGO.



En riktig barndröm, och visst är det snyggt. Har du en gammal tråkig IKEA-köksö, 20 000 LEGO-bitar liggandes och lite tid över så är det bara att sätta igång. För om Simon Pillard och Philippe Rosetti kan så kan vi.

Jeanstradition.

Jag har en liten tradition, att varje gång jag får 'nya pengar' så firar jag med ett par riktgit fina jeans. Anställningen betyder såklart nya pengar, och vad passar då bättre än ett par Japanska lyxjeans? Ett par Edwin SEN, med många vackra detaljer. Jeansporr för jeansnörden. Gratulerar Dennis.



Onsdagsmys.

Skippar fotbollen ikväll, har lovat flickan att se på film och mysa med henne istället. Men spelar in fotbollen så jag kan se den senare om det skulle hända något spännande.

Har bunkrat upp med godis och kladdkaka. Pommes och chorizo står redan i ugnen och snart så ska vi slå på Harry Potter och den halvblodiga prinsen. Det är vad jag kallar onsdagsmys.

Toy Story 3-trailer.


Dennis i Barcelona.


Dennis Klarin får till en hyffsat träff i sin andra match med Barcelonas A-lag. Mest tur, för trodde jag va offside och drog iväg ett skott. Har spelat lite Be A Pro, tyckte det va tråkigt innan men nu med sin egen gubbe vart det mycket roligare. Har inte orkat gå inför det tidigare. Duktig är jag, spelar i Barcelonas A-lag och Svenska landslaget nu.

Granater i granen.


'Bomber och granater!' för att citera Kapten Haddock. Dessa snygga julgranskulor formade som granater finns att hitta hos det brittiska designföretaget Suck UK.

De skulle gärna få pryda min julgran i år. Om du inhandlar dessa så går även en slant till Ctrl.Alt.Shift, som är en organisation som är emot krig och konflikter.


Multitasking på iPhone?


Svenska Ocean Observations har gjort en video med ett förslag på hur multitasking skulle kunna funka på iPhone med cover flow, riktigt snyggt och smidigt. Skulle inte göra ett dugg om Apple nappade på den idén

FIFA Game Face.


Läskigt! Fick äntligen FIFA 10 Game Face att funka. Antar att det vart ganska likt, bara att jag ser ganska död ut och att min näsa ser gigantisk ut. Ska provspela mig nu, om det sitter i näsan så är jag säkert grym, se bara på Zlatan.

Trivsel.


Lite frukost och choklad till serier är aldrig dumt. Nya avsnitt av Californication, Family Guy, The Simpsons och American Dad, då trivs jag. Så har en ganska så lugn och skön måndag med andra ord, städat och fixat, annars tillbringar jag mest tiden med mina fiktiva vänner.


Helgen.


Middagen i lördags vart riktigt lyckad, men jag glömde visst ta någon bild på den färdiga maten, men lyckades knäppa en på min skitiga spis. Det blev i alla fall potatisklyftor av bakpotatis, fläskfile i pepprig gräddsås med stekta tomater och sharlottenlök och baconlindade haricots verts. Det va riktigt gott och trevlgit faktiskt.

Efter middagen knallade jag och lillebror ner till Tobban, för flickan hade ändrat sig i sista sekund igen och åkte iväg till Stockholm så hon va inte med, tråkmåns. Nere hos Tobban vankades det fotboll och trevlgit sällskap i alla fall, tyvärr en riktig skitmatch, men får väl säga att det vart trevlgit ändå. Men efter matchen och några timmar till av bus knallade lillebror och jag hem till mig igen, klockan hade nog blivit två då, men han och jag satt uppe till halv sju på morgonen och spelade Fifa. Tokigt, men en trevlig kväll, natt och morgon i alla fall.

Så söndagen va inte så händelserik, för va rätt trött efter för lite sömn. Men idag börjar en ny vecka med nya utmaningar, så får väl se vad som händer.

Zlatan på bra humör.


Filip Hammar har gjort en intervju med Zlatan inför matchen ikväll. Riktigt bra intervju med Zlatan på glatt humör. Ni kan se den på Kanal5.se.

2 x Krunegård.


Markus Krundegård har visst valt att släppa två skivor samtidigt, både Prinsen av Peking och Lev som en gris dö som en hund släpps den 14:e oktober. Meningen med detta vet jag inte riktigt, men det jag vet är att båda skivorna är inspelade i Nya Dubious i Stockholm under 2009 tillsammans med musikerna Lars Skoglund, Victor Olenius, Jari Haapalainen, Daniel Gamba och Those Dancing Days. Producerat av Markus och Christoffer Roth.

Så totalt 26 nya Krunegård-låtar har vi att se fram emot med andra ord, min gissning är att Prinsen av Peking är skivan som kommer sälja bäst eftersom det är den som innehåller den fantastiska singeln Hela livet var ett disco.

Ljus till datanörden.


Datanördarna behöver såklart också lite ljus i höstmörkret, det har douleXworld tagit till fasta och tillverkat dessa snygga tangentlampor. Lamporna finns i Esc, Del och Shift-knappar, har touch-funktion och det går att välja om man vill ha vitt eller gult ljus i sin tangent. Lamporna hittar du på gadget4all.com för 19.90 amerikanska pengar.

Äntligen helg?

Känns som jag förtjänar lite helg nu, efter en vecka med dubbelt så mycket arbetstimmar än vad jag är van vid.

Men förstår inte alls vad jag gör vaken nu? Åtta en lördagmorgon, känns onödigt. Precis lika onödigt som att drömma om porrsurfning, om man ändå ska drömma förbjudna drömmar kan man väl drömma något trevligare än så.

Idag kommer mamma och hennes man på middag, fira min födelsedag lite, för mamma va upptagen nästa helg då det egentligen är dags att fira. Eller fyller på måndagen där, den 19:e men ändå. Så ska fixa ihop en riktigt festlig middag i alla fall, tömma lite vin i mamma, gubben, lillebror och flickvännen, så det ska nog blir bra.

Efter festmåltiden ska jag, lillebror och flickan knalla ner till Tobban för att se Danmark - Sverige, så bara skicka hem gamlingarna. Men känns som att det kommer blir en lyckad kväll, så det ser jag fram emot.


Top notch #2.


Markus Krunegård - Hela livet var ett disco. Spotifylänk.

Top notch #1.


Andreas Grega - Dom hade mycket att säga. Spotifylänk.

LEGO-hörlurar.


Elecom släpper snart dessa söta LEGO-hörlurarna. De gör sin debut i Japan senare denna månad i färgerna svart, blå, röd, vit och rosa. Priset hamnar på blygsamma 200kr så det gör att man blir rätt sugen på ett par, det va ett tag sen man hade öronen fulla med LEGO.

NES-hyllning.


2 Button Love är en riktigt skön hyllning till Nintendo 8-bit av Wahlström & Valiant.

172 elever, en låt.


172 Quebec-studenter har gjort denna musikvideo till Black Eye Peas I Gotta Feeling.

Framtidens möss.


Klassisk mus möter multitouch. Här är en video som visar ett gäng prototyper av möss Microsoft har tagit fram. Antagligen en blick in i framtiden.

Apples tablet PC.


Nu står det klart att Foxconn Electronics ska stå för tillverkningen av Apples Tablet. Den kommer ha en 10,6 multitouchscreen och Apple har valt att fokusera på en ny eBook-funktion, användarvänligt gränssnitt, lång batteritid och snabb internetuppkoppling.

Blir intressant att se vad den har att komma med, enligt tillverkarna kan den vara leveransklart redan i första kvartalet av 2010.

Bilden är en datagjord prototyp som INTE är gjord av Apple själva.

VAIO L: Sonys nya touchscreen PC.


Sony hoppar på trenden med touchscreen-datorer och kommer släppa Vaio L. En desktop med allt inbyggt i skärmen. Skärmen är egentligen en 24" HDTV med inbyggt Blu-ray-spelare och tv-mottagare, så det är verkligen en allt-i-ett-maskin. Datorn kommer med Windows 7 och en hel del nya multitouch-funktioner. Priset sägs hamna på ca 10 000kr.


Hyrfilm, twitter och facebook på Xbox 360.


Här är en film som visar några av nyheterna som kommer till Xbox 360 inom kort. Hyrfilm via Zune, twitter och facebook. Ser trevligt ut. Min 360 är dock trasig så får vänta tills motsvarigheten kommer till PS3.

Mycket att säga.

Vilket trevligt sätt att hitta nya favoritlåtar, någon snäll själ har lagt till Andreas Grega - Dom hade mycket att säga i min Alternative Lifestyle-spellista på Spotify. Riktigt bra låt, lyssnade på den om och om igen på hela bussfärden hem idag.

Har jobbar idag, så annars har det inte hänt så mycket. Man blir trött i höstkylan har jag märkt. Orkar ju knappt blogga och då har det gått långt.

Har inte så storslagna planer för kvällen direkt, det blir antagligen soffan med flickan. Johan kanske skulle titta förbi en sväng också. Men annars händer det nog inte så mycket.
Go' kväll på er.


DJ Hero: Låtlista.


Nu börjar det närma sig DJ Hero-release, den sista oktober smäller det. Den kompletta låtlistan är nu släppt. Den är enormt lång så länkar till PS3Bloggen istället, så titta på listan här. Ser ut att vara många trevliga mixar.

En tisdag.


Hade en skön förmiddag med en ny Residence, massa kaffe, en hel del FIFA 10 och lite nya avsnitt av 'mina serier'. Eller förmiddag, jag tillbringade nog dagen på soffan till fyra, då ringde mamma och tyckte att jag skulle komma på kalas, hade planerat att vänta till flickan slutade jobba innan jag begav mig dit.

För mammas man fyller 50 idag, så det vart kalas. Med supergod plockmat, vin, likör och kaffe. Riktigt trevligt faktiskt. Så mötte upp flickan i stan efter kalaset istället och knallade hem, fick med mig lillebror också så vi har precis spelat ett gäng FIFA 10-matcher nu.

Men nu är det kväll, och det blir nog nån timmes soffmys innan det är dags för sängen.


En kväll.


Igår blev det potatisklyftor, biffar och tzatziki. Fruktansvärt gott. Allt hemlagat av mig såklart. Sen vart det lite efterbliven Färjan-Ruth och annan komedi. Trevligt.

Fullträff.

Vad tycks om den här fullträffen jag fick till i FIFA 10 då?

Trötta tankar.

Idag har jag klarat av min första dag som anställd, men på samma jobb jag vart på i nästan två år. Det gick såklart bra. Inte större nyheter där.

Men nu är jag hemma, trött och har huvudet full med tankar.

Planerar en meny som jag ska bjuda på på lördag, för då ska jag ha lite kalas, förkalas, för jag fyller den 19de men mamma tyckte det passade bra om vi firade mig den tionde. Så blir superfin mat och lite trevlgit sällskap, men ska nog inte avslöja menyn, roligare om det blir en överraskning för de inblandade.

Efter det kalaset blir det promenad ner till Tobban för Danmark - Sverige matchen, så så långt har jag planerat. Blir en härlig lördag.

Dessutom tänker jag på flytten, vill bara få den klar. Gärna att det ska ha gått någon månad med så man känner sig hemma.

Pengar, helvete. En månad utan inkomst va hårdare än vad jag trodde.

Tvätt, har skjutit upp min tvättid i två veckor nu, vilket borde betyda att jag inte tvättat på över en månad (ibland är det bra att ha FÖR mycket kläder). Mycket tvätt, och vet inte om det finns någon tvättid idag, men det är endast ikväll jag har tid att tvätta. Tid, men ingen ork eller lust. Men får hålla tummarna för att det finns en tid, för ska ner och kolla nu. Hej.

Höstbus.





Bilder och en film från när vi va ute och busade med Marcus i höstlöven idag.

21.

Idag fyller flickan år, blir en stor tjej - hela tjugoett år. Så det blir kalas hela dagen idag. Bäst jag gör frukost åt födelsedagsbarnet nu. Grattis älskling.

Uppdaterad.
Det vart visst ingen frukost, vi skyndade oss ner till Ubbes och fikade med Sarahs pappa och familj istället. Trevligt, kaffe och budapestbakelse till frukost är inte dumt.

Sen vid halv två åkte vi till Sarahs mamma och firade där. Marcus, min lilla brorson kom tillochmed förbi en sväng och lekte med oss. Så ett trevlgit litet kalas. Nu är vi hemma igen och det blir nog inte så mycket mer firande än en liten myskväll.

Ensammys.



Ensamhemmalördag så har avnjutit kaffe och negerboll-frukost och spelat ett helt gäng matcher i FIFA 10. Har hört att man får säga NEGERBOLL om man är född på 80-talet för då är man uppvuxen med det, chokladboll låter helt enkelt inte rätt.

Men nu sitter jag och försöker redigera mitt EA Sports-konto, men det går så förbannat segt. Men har äntligen hittat in där man kan se alla sina sparade filer. Se bara det här läckra målet -pekar-.

Har märkt att jag vart rätt dålig på att blogga de senaste dagarna, men har hänt så otroligt lite upphettsande i mitt liv och på prylfronten har det vart dåligt med nyheter som gjort mig upphettsad, men det kommer.

En fredag.

En kall dag på jobbet även idag. Sen kom pappa och lillebror förbi lagom tills jag slutade, så jag följde med dom till Linköping en sväng. IKEA och Jula en snabbis bara, sen åkte vi hem hit, åt McDonalds, drack tre öl och spelade en massa FIFA 10 och såg på Idol. Så riktigt trevlgit faktiskt, skönt med lugna fredagkvällar.

En torsdag.


Idag tog jag en liten sväng ut till ONOFF innan jag åkte till jobbet, inhandlade FIFA 10. Så jag vart lite lyckligare, men mitt ONOFF-konto vart aningen dystrare. Sen köpte jag en tacorulle-lunch för mina sista 30 kronor och sen började rulla mot jobbet i det snöblandade regnet.

Iskallt på jobbet hela dagen idag, så förkylningen vart knappast bättre, men jag lär nog överleva. Fick ju komma hem och spela lite FIFA 10, äta gott, krama flickan och se lite Idol, då blir man varm i hjärtat igen.

Läckra högtalare.


Dessa snygga datahögtalare från LaCie vet jag att i alla fall jag skulle vilja ha på mitt skrivbord. De heter Sound2 och är formgivna av Neil Poulton. Priset ligget på 100 dollar. Så köp ett par åt mig.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen